70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın çıtır kızlar nasılsınız bakalım herkes bayram tatili yapıyor herhal benim mesai dün başladı dünkü mönüyü yazim ben kaçamak oldu ama toparlanmam lazım
sabah:bir şeftali,bir armut

öğle:üç kaşık barbunya ,iki kaşık kaşarlı makarna,domates,biber,salatalık

ara:iki adet bayram çikolatası

akşam:sucuklu yumurta,iki dilim ekmek,meyveli soda offf iyice kaçtı ipin ucu nasıl toparlanmak lazım bilmem callenede başlayamadım pazartesi başlıcam demek istemiyorum pazartesi sendromu yaşamak istemiyorum yarın başlıyayım bari kurban bayramına kadar 5-6 kilo verebilirsem ne ala hedef belirledim kendime yoksa başka türlü sarılamıyor insan diyete

canım bildirimi tubaya yapıyoruz triendy yani dün sena öle söylemişti tubada girmedi daha haberi varmı onuda bilmiyorum özele gönderdim bakalım bekliyoruz

kilo bildirimi yapar herkes ben dururmuyum madem tartım yok bende mezura bildirimi yapayım
belim 71 cm olmuş 72-73 falandı en son
basenim 100 dü hala maşallah 100 tam puan
göğüs için standart bi değer vermem güç zira iç çamaşırının kalıbına göre boyutu değişiyor çünkü o yüzden bende alt kısmından ölçüyorum.yanlış anımsamıyosam 80 falandı şimdi 79 olmuş.
buda ne demek oluyor kilo almış yada vermiş olup olmadığımı bilmesemde ekmek yemek bana yarıyor eee tabiri caizse babişkom olmasada babamın evindeyim onun ekmeğini yiyorum baba ekmeği iyi yönde yaradı bana demek oluyor.neyse çok şey istemiyorum zaten 38 bedene rahat gireyim yok bunun kalıbı olmadı 40 ı verin demek istemiyorum dolayısıyla özelliklede basen bölgemden 2-3 cm daha incelmek istiyorum.bunuda zamana bıraktım artık fazlasını isteyince insan elindekindende oluyor.eve dönünce enazından haftada 1-2 gün yürüyüşe çıkmak istiyorum zira vucudumdaki ağrılarım şu ara arttı.diyete başladığım dönemde spor yaptığım dönem gerçekten ağrılarımdan kurtulduğumu anladım.sürekli vucut kırgınlığı şeklinde ağrılarınız varsa kolum kanadım tutmuyor diyosanız spor yapmıyosanız en azından 1-2 gün 1-2 saatinizi yürüyüş ve aletli jimlastiğe ayırın farkı gerçekten farkedeceksiniz.inşallah üşengeçlik yapmamda en azından haftada 1-2 saatimi buna ayırırım

BİLDİRİMLER BANAAA OKUMADAN GEÇMEYİN HAAAAA

merhabaaa kızllaaarrrr,ben geldim ama nasıl geldim,hepinizin geçmiş şeker bayramınız mübarek olsun,,,

kızlar bu arada listeyii yapıcam ama bakalım ne zaman,çünkü evdeki net gitti,bugün açılır ümit ediyorum,şuan annemlerden yazıyorum,

dikkat
bildirimler yine özelden istiyorum,çünkü inanınki 2gündür giremiyorum ve geçmişede bakamıyorum çok uzun
demem o ki,bildirimlerinizi özelime yapın ,yeni gelenlerde öylee hepiniz özele,eğer özele mj atamıyorsanız henüz tuğbanın dikkatine başlıklı bi bildirim topiğe yapın,ancak haftaya öyle listeye girebileceksiniz bilginize,hımm bide benim net açılınca haber veririm ozaman topiğe bildirim yapın,çünkü geçmişe bakamıycam büyük ihtimal,diyceklerim bu kadar ,

yeni gelenlere hoşgeldinizler olsun,bildirimlerinizi unutmayın dikkatine yazılmayan bildirimler dikkate alınmayıp listeye giremiycekvede yeni gelenler bu hafta bildirim yapmazlarsa haftaya listede olamıycaklar bilginizeee

uzun olduya artık okudunuz bile napalımhadi görüşmek üzere özledim sizleri,suzzaaannn ben 1saate kadar geliyorumyine aklıma geldin napiyim

özele mj atanlar 3kişi olmakla beraber bunlar belenay-cuytherock-kılavuzz-ezgiilknur izinliydi sanırım başka he arzuda izinliydi,başkada hatırlamıyorum

hadi ben kaçtıım

SENA ABLACIM SEN PAZARTESİ YAPARSAN BİLDİRİMİ BEN LİSTEYİ DÜZENLER YİNE SENİ ALIRIM İÇİNEE HOOP DİYE MERAK ETMEE,MERAK ETTİM SENDE DURUMLAR NASIL ACEPP

Son düzenleme:
eveeet kızlar şuan kendi evimdeyim ve netim gelmiş gördüğünüz üzere,,listeyi bu akşam yapıyoruumm ama şimdii öğlen yemeğimizi yememiz lazım ben mutfağa gidiyoruumm,görüşürüüüzz

merhaba tugba
kiz komsular olurya gece gündüz takip ederler komsusu napiyo diye kacda geliyo kacda gidiyo öyle hissettim bian kendimi
hadi bakalim bi saatde gelcenmi gönderdim bildirgemi önce sena ya gönderdim dün bilmedigim icin simdi senin msj indan sonra sana

annemi de gönderdim dün ucaklan ankaraya bu 3 oldu dedim basbakan senin kadar ucmuyordur ikiye bir:97: bende artik seneye isallah telafi edecem ben bikere gidemedim daha bu sene
ankarada islerini halettmis simdi daha gelmesine 1.5 hafta var tatile gidiyor teyzemgillen kusadasina keyif de onun valla

neyse bende cikayim evi silip süpüreyim

eee öylesin tabeee,ne zaman gidip ne zaman geliyorum karışıyorsunee bende her işim olduğunda kulaklarını kızdırıyorum,bazen yok oluyorsun,ohbe suzi yok istediğim kadar tozabilirim diyorum

hehe çalışkan forum üyesi oldum hemen triendy e yaptım ben bildirimimi annem sinirlerimi hoplattı evde kendimce spor yapıyodum annem çıktı ordan uğraşma uğraşma erimez o bacaklar diye tüm moralim altüst oldu sanki bayılıyorum o hareketleri yapmaya ya da başka yol var yani zayıflamak için de biz denemedik pöffff daraldım
bu arada arkadaşlar aynı fikird miyiz bilmiyorum ama bence hepimiz koyverdik bu aralar hep kaçamaklara yöneliyoruz.günlük menü bildirimlerimize daha dikkat edelim bence şahsen gaza eliyorum ben:34:
sabah 1 dilim peynir(saçma ama bi tek bunu yiyesim geldi)
öğle 2tane anne köftesi 1ince dilim ekmek
ara 3dilim karpuz
akşam 5 6 kaşık barbunya turşu (planım bu yani)

biraz biraz kalabalık olucaz artık galiba...
TUĞBA... hoşgeldin..
SİBEL... naberr...nasılsın benim hiççç keyfim yok,kayınvalidemler bizdeydi perşembedeb beri bugün gittiler,keyifsizliğim onlardan değil buyaz eşimle heop limoni geçiyor off offf...
YEŞİM.... maaşallah sizede..bende çok özlerim msj atarım eşime ama o sevmez böyle şeyleri artık bende bıraktım,napıyım..adam seviyo kendince beni..bense aşk kadını ateş burcu koç kadınıyım ama napıcam karşımda terazi erkeği...özümde çılgınım,deliyim yerimde duramam ama ağır kocam sayesinde bende duruldum..
arada coşarım ama yok çok yoruldummm çok...allah başka sıkıntı vermesinde..bizdede bu sene iletişim bozuldu çok üzülüyorum çokkkbirbirimizden vazgeçemiyoruzda ama anlaşamıyoruz çoğu zaman.oysa seviyrouz ama artık bundan bile emin değilim,eşim çok soğudu sanki...senle aynıydık ya hani ani sarılmalar bunaltmalar konusunda artık bunu bile yapamaz oldum kırılınca kendimi çekiyorum,içim coşsada gurur yapıyorum

Son düzenleme:
eee öylesin tabeee,ne zaman gidip ne zaman geliyorum karışıyorsunee bende her işim olduğunda kulaklarını kızdırıyorum,bazen yok oluyorsun,ohbe suzi yok istediğim kadar tozabilirim diyorum

ben sonra gelirim diyom ama sen 1 saate gelirim diyon bekle tugba gelsin artik tartiliyonmu napiyon bilmiyom

artik yazmak sart yazmayinca kacamak daha cok oluyor sana hakk veriyorum
mesajini begendim begen tusuna basiyorum
sen yap sporunu canim annelerimiz icin bizi yedirmeye calisirlar birde üstüne sanki ac kalacaz

canimin ici senin dedigin gibi kayinvalidelerin varmis ondan da insan esi ile ayri kalamiyordur sen üzülme tatlim canim benim simdi yanliz siniz belki ikiniz tek olunca düzelir gerci benimkine bakma adam romantigin r sini bile bilmiyo ne romantikligi diyo pesimde dolanirken beyefendi öyle demiyordun ama al esini gez hayatim sonra cocuk olunca daha zor :97:

insan ilişkileri kendi ilişkisi üzerinden yorumluyabiliyor sadece.biz zaten oğlak kadını ve koç erkeği olarak yeterince uyumsuz farklı istek ve arzulara sahip bir çirftiz.herkonuda muhalefet olsakta tek ortak noktamız birbirimize olan sevgimiz ve verdiğimiz değer.dönem dönem evliliklerde durgunluk zamanı yaşanabiliyor.azçok anladığım kadarıyla çocuk konusunda zor zamanlar uzun uğraşlardan geçtiniz bu insanları psikolojik açıdan fazlasıyla yoruyor.haliyle sendede yorgunluk tahammülsüzlük eşindede yorgunluk ve umursamazlık duyguları ağır basıyor.bu dönemlerde sakin kalmak ve birbirinizi yıpratmamanız ilişkinizin gelecek dönemlerindeki gidişatı olumlu yönde etkiler.yuvayı yapmak herne koşulda olursa olsun kadına düşüyor.erkeğe önemsendiğini belli etmek ve sıkmamak gerekiyor.önemsendiğini anlayan erkek zamanla hatalarını farkedip uzatılan eli sıkıca tutuyor ve onun için herşeyi yapıyor.
msj yazmak şu bu bunları sadece ben yaptım senelerce.eşim bundan hoşlanmış olsada karşılığını hiç vermedi.işte msj yazamıyomuş yok benim gibi manalı olmuyomuş yok şu yok bu hep bahaneler işte.şu ara benim psikolojik ve bedenen çok yıprandığımı üzüldüğümü farkettiği ve birazda birbbirimize özel zaman ayıramadığımız için vs şimdi aşırı ilgili ve sevgi dolu bana karşı.ama bunun dışında gerçekten 2011 yılı sanki yeni aşık olmuş sevgi böcükleri gibiyiz. sizinde böcük olma zamanınız gelcek sabret.

artik yazmak sart yazmayinca kacamak daha cok oluyor sana hakk veriyorum
mesajini begendim begen tusuna basiyorum
sen yap sporunu canim annelerimiz icin bizi yedirmeye calisirlar birde üstüne sanki ac kalacaz

beğen butonu yaktı hepimizi valla ya bazen ay çok şişmansın diyo bazen de geliyo yüzün küçüldü ha bacakların erimiyo ki boşver ye diyo zaten hep ne geldiyse başıma tabakta yemek kalmasınlardan geldi:18: artık ankaraya kendi evime gidiyorum hemen bi fitness falan bişiye yazılcam kendimce diyetimi yapçam annemsiz

boşver anneler hep aynı .
bacakların erimez bizim sülale böyle
yüzün küçülmüş ama popon aynı
kilo verme gücün gitmesin vs vs. her evde aynı şeyler sen amaçladığın yolda mutlu hissettiğin şekilde devam et.kilo veremeyebilirsin istediğin kadar incelmeyebilirsin ama şu bir gerçekki vucut iyi yönde tepkiler verecek.kendini hafiflemiş daha sağlıklı daha mutlu hissedeceksin esasen en önemli kısmı.bunu başardıktan sonra zaten vucut olması gerektiği forma kendiğilinden giriyor.çevreyi boşver kendine bak

hic sorma eskiden beri annem yemezsen arkandan aglarlar deyip duruyo kardesimi de sismanlati güzel siyir yavuklun güzel olsun ne alaka

YOK YA keşke gitmeselerdi ev ne güzel kalabalıktı bize yalnızlıkta iyi gelmiyor..
nerdee gezmek ben aksiyim biraz benle sevmiyomuş gezmeyi,,romantiklik değil derdim eşim zaten buna müsade etmiyor olamıyorum romantik falan herşey geçti eskiler eskide kaldı diyor ya daha ben 30 yaşındayız ...
çoluk çocuk mu...şuan öyle bişr duruma geldikki cesaretim yok yeniden zolru bir tedavi sürecine bile..ben o dönemlerde daha çekilmez oluyorum eşiminde tahammülü yok artık bana eskisi kadar..1.tüpte çok üzüldüm ağladım,yaptıklarına ki...
istiyorumki pasif olmasın ilgilensin oda çektikçe çekiyor kendini..
şimdi naparım bilmem..ya aslında çok iyi bir insan ,dürüst,namuslu,inançlı ama işte ikimizdede keçilik var..ben itiraz memuresi zaten...oda hayır dediyse tamam ama ben illa kafama koyduğum olacak ona evet dedirtcem yada hayırdan sonra bana gerekçe sunacak illa..en çok sorunumuz bu..
kadınlar eşlerine itiraz etmese hiç sorun olmazmış öyle diyor...amann ne bileyim.saatlerce ağladım zATEN başladımmı susmamda..
annesigili otogara götürdük,dönüşte gezicektim ne işin var dedi hem benle gelmiyor hem tek gezme..arkdaşlaırna gidecekmiş bende delirdim yine,evede çıkmadı bilmiyom bilmiyom..birazdan yemeğe gelir..bende zırladım boş boş oturdum şuandada halim yok vucudum titriyor..sağlık bırakmadım kendimi .çok yıpratıyorum abartıyorumda galibaa..

canim benim üzülme hayatim bak bi kac gün önce aglamakdan gözlerim sisti isyerine uykusuz gidim benimki simdi hic birsey yokmus gibi normal konusuyor benle e bende uzatmak istemedigim icin konusuyoruz yine ama noldu yine ben agladim yine ben yiprandim biz kendimizi yipratiyoruz ona sorsan kendi kendine aglayip duruyon der
aman ne bileyim ben bu erkekleri anlamiyorum zaten...

Belenay nasılsın canımmm
iyiyim canım napim çalışıyom saat 9 olsadfa gitsem diye bekliyorum
kuzum ya erkeklere bu kadar takılma sen hepsinin fabrika ayarı aynı nişanlıyken yada flört ederken dokuz takla atarlar peşinde evlenince hoooop cepte nasıl olsa diye tam bir dönüşüm yaşarlar ben çok takmiyorum yeni evliyken zor geliyor insanada zamanla alışıyorsun belkide onların pencersinden bakmak lazım olaya ne bilim amaaaaaan boşver sevgi ve saygı azalmasında önemli olan bu bakıyorsun bazen değişiyorlar tanıyamıyorsun oj ne güzel diyorsun sonra bi bakıyorsun hop fabrika ayarlarına geri dönmüş

kdr bu arada ben adet sökemedim daha ya normalde 10 gün sürer 3-4 gün az az gelir sonra sökülürdü ağrı eşliğinde 3-4 gün pembe akıntım geldi sonra koyu kan phtısı geldi son iki gündür kahverengi geldi bugünde rengi iyice açıldı yaa ben menapoza mı giriyorum yoksa çok canım sıkılıyor erken menapoz rislkim varya şimdi korku sardı beni tatil bitsin gidip bi hormon tsti yaptırayım bari Allahım sen acı bu kuluna hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle ve benim gibi isteyen herkese nasip eyle amin

ya burçlar üzerinden yorumlamadım zaten huylaırmızda öyle..evet zıtlar çeker herkes aynı olsa nasıl olucaktı..eşimde aceleci,sabırsız,fevri ve deli olsa nolurdu halimiz..
onun sabrı işe yarıyor zaten,onun dediği gibi oluncada mutlu oluyorum ama karakter işte .çok şeyimi değişitiremiyorum malesef...
olsun canım sen,n adına çok sevindim,ohh git bol bol sarıl kocana,olur olmaz yerlerde öptamda istediğimiz ya
inşaallah hayatım bizde böcek mi oluruz,sevgi yumağımı inşaallah oluruz,çok üzülüyorum
hiç gelemiyorum gerginliğe zaten hassas kişiliğim var ufak bişey dağ oluyor bende,evimde....
iyice değiştim eski ben zaten değilim ağırlaştım nasıl kilom ağırlaştıysaoysa eşim bi yandan eğlenceli insandır ama benim sayemde eğlenceside kalmadı..bi yolu vardır elbet düzelir inş...yoksa ben bu dertle ölürüm dert sahibi olurum ki..eskiye göre her yıl hastalığım değişiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…