Günaydınlar herkese...
Bildirimimi bugün yazıcam geçerli olursa şöyle;
Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta: 71.1 kg
Bu hafta: 71.3 kg
Gelen: 200 gr
Toplam giden: 9.700 gr
Hedef: 70 kg
bildirmi kime yapıyoruz onuda bilmiyorum bu arada...
merhaba tugba
kiz komsular olurya gece gündüz takip ederler komsusu napiyo diye kacda geliyo kacda gidiyo öyle hissettim bian kendimi
hadi bakalim bi saatde gelcenmigönderdim bildirgemi önce sena ya gönderdim dün bilmedigim icin simdi senin msj indan sonra sana
annemi de gönderdim dün ucaklan ankaraya bu 3 oldu dedim basbakan senin kadar ucmuyordur ikiye bir:97: bende artik seneye isallah telafi edecem ben bikere gidemedim daha bu sene
ankarada islerini halettmis simdi daha gelmesine 1.5 hafta var tatile gidiyor teyzemgillen kusadasina keyif de onun valla
neyse bende cikayim evi silip süpüreyim
eee öylesin tabeee,ne zaman gidip ne zaman geliyorum karışıyorsun ee bende her işim olduğunda kulaklarını kızdırıyorum,bazen yok oluyorsun,ohbe suzi yok istediğim kadar tozabilirim diyorum
hehe çalışkan forum üyesi oldum hemen triendy e yaptım ben bildirimimiannem sinirlerimi hoplattı evde kendimce spor yapıyodum annem çıktı ordan uğraşma uğraşma erimez o bacaklar diye tüm moralim altüst oldu sanki bayılıyorum o hareketleri yapmaya ya da başka yol var yani zayıflamak için de biz denemedik pöffff daraldım
bu arada arkadaşlar aynı fikird miyiz bilmiyorum ama bence hepimiz koyverdik bu aralar hep kaçamaklara yöneliyoruz.günlük menü bildirimlerimize daha dikkat edelim bence şahsen gaza eliyorum ben:34:
sabah 1 dilim peynir(saçma ama bi tek bunu yiyesim geldi)
öğle 2tane anne köftesi 1ince dilim ekmek
ara 3dilim karpuz
akşam 5 6 kaşık barbunya turşu (planım bu yani)
biraz biraz kalabalık olucaz artık galiba...
TUĞBA... hoşgeldin..
SİBEL... naberr...nasılsın benim hiççç keyfim yok,kayınvalidemler bizdeydi perşembedeb beri bugün gittiler,keyifsizliğim onlardan değil buyaz eşimle heop limoni geçiyor off offf...
YEŞİM.... maaşallah sizede..bende çok özlerim msj atarım eşime ama o sevmez böyle şeyleri artık bende bıraktım,napıyım..adam seviyo kendince beni..bense aşk kadını ateş burcu koç kadınıyım ama napıcam karşımda terazi erkeği...özümde çılgınım,deliyim yerimde duramam ama ağır kocam sayesinde bende duruldum..
arada coşarım ama yok çok yoruldummm çok...allah başka sıkıntı vermesinde..bizdede bu sene iletişim bozuldu çok üzülüyorum çokkkbirbirimizden vazgeçemiyoruzda ama anlaşamıyoruz çoğu zaman.oysa seviyrouz ama artık bundan bile emin değilim,eşim çok soğudu sanki...senle aynıydık ya hani ani sarılmalar bunaltmalar konusunda artık bunu bile yapamaz oldum kırılınca kendimi çekiyorum,içim coşsada gurur yapıyorum
insan ilişkileri kendi ilişkisi üzerinden yorumluyabiliyor sadece.biz zaten oğlak kadını ve koç erkeği olarak yeterince uyumsuz farklı istek ve arzulara sahip bir çirftiz.herkonuda muhalefet olsakta tek ortak noktamız birbirimize olan sevgimiz ve verdiğimiz değer.dönem dönem evliliklerde durgunluk zamanı yaşanabiliyor.azçok anladığım kadarıyla çocuk konusunda zor zamanlar uzun uğraşlardan geçtiniz bu insanları psikolojik açıdan fazlasıyla yoruyor.haliyle sendede yorgunluk tahammülsüzlük eşindede yorgunluk ve umursamazlık duyguları ağır basıyor.bu dönemlerde sakin kalmak ve birbirinizi yıpratmamanız ilişkinizin gelecek dönemlerindeki gidişatı olumlu yönde etkiler.yuvayı yapmak herne koşulda olursa olsun kadına düşüyor.erkeğe önemsendiğini belli etmek ve sıkmamak gerekiyor.önemsendiğini anlayan erkek zamanla hatalarını farkedip uzatılan eli sıkıca tutuyor ve onun için herşeyi yapıyor.biraz biraz kalabalık olucaz artık galiba...
TUĞBA... hoşgeldin..
SİBEL... naberr...nasılsın benim hiççç keyfim yok,kayınvalidemler bizdeydi perşembedeb beri bugün gittiler,keyifsizliğim onlardan değil buyaz eşimle heop limoni geçiyor off offf...
YEŞİM.... maaşallah sizede..bende çok özlerim msj atarım eşime ama o sevmez böyle şeyleri artık bende bıraktım,napıyım..adam seviyo kendince beni..bense aşk kadını ateş burcu koç kadınıyım ama napıcam karşımda terazi erkeği...özümde çılgınım,deliyim yerimde duramam ama ağır kocam sayesinde bende duruldum..
arada coşarım ama yok çok yoruldummm çok...allah başka sıkıntı vermesinde..bizdede bu sene iletişim bozuldu çok üzülüyorum çokkkbirbirimizden vazgeçemiyoruzda ama anlaşamıyoruz çoğu zaman.oysa seviyrouz ama artık bundan bile emin değilim,eşim çok soğudu sanki...senle aynıydık ya hani ani sarılmalar bunaltmalar konusunda artık bunu bile yapamaz oldum kırılınca kendimi çekiyorum,içim coşsada gurur yapıyorum
artik yazmak sart yazmayinca kacamak daha cok oluyor sana hakk veriyorum
mesajini begendim begen tusuna basiyorum
sen yap sporunu canimannelerimiz icin bizi yedirmeye calisirlar birde üstüne sanki ac kalacaz
boşver anneler hep aynı .beğen butonu yaktı hepimizivalla ya bazen ay çok şişmansın diyo bazen de geliyo yüzün küçüldü ha bacakların erimiyo ki boşver ye diyo zaten hep ne geldiyse başıma tabakta yemek kalmasınlardan geldi:18: artık ankaraya kendi evime gidiyorum hemen bi fitness falan bişiye yazılcam kendimce diyetimi yapçam annemsiz
beğen butonu yaktı hepimizivalla ya bazen ay çok şişmansın diyo bazen de geliyo yüzün küçüldü ha bacakların erimiyo ki boşver ye diyo zaten hep ne geldiyse başıma tabakta yemek kalmasınlardan geldi:18: artık ankaraya kendi evime gidiyorum hemen bi fitness falan bişiye yazılcam kendimce diyetimi yapçam annemsiz
canimin ici senin dedigin gibi kayinvalidelerin varmis ondan da insan esi ile ayri kalamiyordur sen üzülme tatlim canim benim simdi yanliz siniz belki ikiniz tek olunca düzelirgerci benimkine bakma adam romantigin r sini bile bilmiyo ne romantikligi diyo pesimde dolanirken beyefendi öyle demiyordun ama al esini gez hayatim sonra cocuk olunca daha zor :97:
YOK YA keşke gitmeselerdi ev ne güzel kalabalıktı bize yalnızlıkta iyi gelmiyor..
nerdee gezmek ben aksiyim biraz benle sevmiyomuş gezmeyi,,romantiklik değil derdim eşim zaten buna müsade etmiyor olamıyorum romantik falan herşey geçti eskiler eskide kaldı diyor ya daha ben 30 yaşındayız ...
çoluk çocuk mu...şuan öyle bişr duruma geldikki cesaretim yok yeniden zolru bir tedavi sürecine bile..ben o dönemlerde daha çekilmez oluyorum eşiminde tahammülü yok artık bana eskisi kadar..1.tüpte çok üzüldüm ağladım,yaptıklarına ki...
istiyorumki pasif olmasın ilgilensin oda çektikçe çekiyor kendini..
şimdi naparım bilmem..ya aslında çok iyi bir insan ,dürüst,namuslu,inançlı ama işte ikimizdede keçilik var..ben itiraz memuresi zaten...oda hayır dediyse tamam ama ben illa kafama koyduğum olacak ona evet dedirtcem yada hayırdan sonra bana gerekçe sunacak illa..en çok sorunumuz bu..
kadınlar eşlerine itiraz etmese hiç sorun olmazmış öyle diyor...amann ne bileyim.saatlerce ağladım zATEN başladımmı susmamda..
annesigili otogara götürdük,dönüşte gezicektim ne işin var dedi hem benle gelmiyor hem tek gezme..arkdaşlaırna gidecekmiş bende delirdim yine,evede çıkmadı bilmiyom bilmiyom..birazdan yemeğe gelir..bende zırladım boş boş oturdum şuandada halim yok vucudum titriyor..sağlık bırakmadım kendimi .çok yıpratıyorum abartıyorumda galibaa..
iyiyim canım napim çalışıyom saat 9 olsadfa gitsem diye bekliyorumBelenay nasılsın canımmm
insan ilişkileri kendi ilişkisi üzerinden yorumluyabiliyor sadece.biz zaten oğlak kadını ve koç erkeği olarak yeterince uyumsuz farklı istek ve arzulara sahip bir çirftiz.herkonuda muhalefet olsakta tek ortak noktamız birbirimize olan sevgimiz ve verdiğimiz değer.dönem dönem evliliklerde durgunluk zamanı yaşanabiliyor.azçok anladığım kadarıyla çocuk konusunda zor zamanlar uzun uğraşlardan geçtiniz bu insanları psikolojik açıdan fazlasıyla yoruyor.haliyle sendede yorgunluk tahammülsüzlük eşindede yorgunluk ve umursamazlık duyguları ağır basıyor.bu dönemlerde sakin kalmak ve birbirinizi yıpratmamanız ilişkinizin gelecek dönemlerindeki gidişatı olumlu yönde etkiler.yuvayı yapmak herne koşulda olursa olsun kadına düşüyor.erkeğe önemsendiğini belli etmek ve sıkmamak gerekiyor.önemsendiğini anlayan erkek zamanla hatalarını farkedip uzatılan eli sıkıca tutuyor ve onun için herşeyi yapıyor.
msj yazmak şu bu bunları sadece ben yaptım senelerce.eşim bundan hoşlanmış olsada karşılığını hiç vermedi.işte msj yazamıyomuş yok benim gibi manalı olmuyomuş yok şu yok bu hep bahaneler işte.şu ara benim psikolojik ve bedenen çok yıprandığımı üzüldüğümü farkettiği ve birazda birbbirimize özel zaman ayıramadığımız için vs şimdi aşırı ilgili ve sevgi dolu bana karşı.ama bunun dışında gerçekten 2011 yılı sanki yeni aşık olmuş sevgi böcükleri gibiyiz.sizinde böcük olma zamanınız gelcek sabret.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?