iyiyim canım napim çalışıyom saat 9 olsadfa gitsem diye bekliyorum
kuzum ya erkeklere bu kadar takılma sen hepsinin fabrika ayarı aynı nişanlıyken yada flört ederken dokuz takla atarlar peşinde evlenince hoooop cepte nasıl olsa diye tam bir dönüşüm yaşarlar ben çok takmiyorum yeni evliyken zor geliyor insanada zamanla alışıyorsun belkide onların pencersinden bakmak lazım olaya ne bilim amaaaaaan boşver sevgi ve saygı azalmasında önemli olan bu bakıyorsun bazen değişiyorlar tanıyamıyorsun oj ne güzel diyorsun sonra bi bakıyorsun hop fabrika ayarlarına geri dönmüş
kdr bu arada ben adet sökemedim daha ya normalde 10 gün sürer 3-4 gün az az gelir sonra sökülürdü ağrı eşliğinde 3-4 gün pembe akıntım geldi sonra koyu kan phtısı geldi son iki gündür kahverengi geldi bugünde rengi iyice açıldı yaa ben menapoza mı giriyorum yoksa çok canım sıkılıyor erken menapoz rislkim varya şimdi korku sardı beni tatil bitsin gidip bi hormon tsti yaptırayım bari Allahım sen acı bu kuluna hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle ve benim gibi isteyen herkese nasip eyle amin
insanın kendine yaptığını bir ordu toplansa yapmazmışya seninkide o hesap.aslında sen kendi kendini yıpratıyosun bu yüzdende kocan uzakken dahad uzaklaşıyor.sen önce kendinle hesaplaşmalısın neden böylesin neden değiştin.yoksa erkekler çok fazla değişmiyolar huy olarak.değişimleri sadece süprizler peşimizden koşma kısmı ki ozamanlar yapacakları tek şey bu evlenince sevgilerini doğa kanunlarına göre göstermeyi tercih ediyolarya burçlar üzerinden yorumlamadım zaten huylaırmızda öyle..evet zıtlar çeker herkes aynı olsa nasıl olucaktı..eşimde aceleci,sabırsız,fevri ve deli olsa nolurdu halimiz..
onun sabrı işe yarıyor zaten,onun dediği gibi oluncada mutlu oluyorum ama karakter işte .çok şeyimi değişitiremiyorum malesef...
olsun canım sen,n adına çok sevindim,ohh git bol bol sarıl kocana,olur olmaz yerlerde öptamda istediğimiz ya
inşaallah hayatım bizde böcek mi oluruz,sevgi yumağımı inşaallah oluruz,çok üzülüyorum
hiç gelemiyorum gerginliğe zaten hassas kişiliğim var ufak bişey dağ oluyor bende,evimde....
iyice değiştim eski ben zaten değilim ağırlaştım nasıl kilom ağırlaştıysaoysa eşim bi yandan eğlenceli insandır ama benim sayemde eğlenceside kalmadı..bi yolu vardır elbet düzelir inş...yoksa ben bu dertle ölürüm dert sahibi olurum ki..eskiye göre her yıl hastalığım değişiyor..
canim benim üzülme hayatim bak bi kac gün önce aglamakdan gözlerim sisti isyerine uykusuz gidim benimki simdi hic birsey yokmus gibi normal konusuyor benle e bende uzatmak istemedigim icin konusuyoruz yine ama noldu yine ben agladim yine ben yiprandim biz kendimizi yipratiyoruz ona sorsan kendi kendine aglayip duruyon der
aman ne bileyim ben bu erkekleri anlamiyorum zaten...
ya zaten ilk evlendiğim yıllarda herşeye ağlardım yok çok şeyi takmıyorum artık tabiki..eylül 18de 7.yılımıza girecez,çokta yeni sayılmayız...bakmak istiyorum onun penceresinden
çokta üzülüyorum neden bu adamı mutsuz ediyorum diye..bencil davranmam hiç bizaman ama off offf...
canım git baktır hormonlarına..inş.öyle birşey yoktur canım..rabbim duyuyor sesimizi, bigün kabul olacak dualarımız bizi çok seviyorki sabrımızı sınıyor daha çok yalvartıyor..
ve busene okadar arkdaşım hamiel kaldıki tüpte kimel tanıştıysam yada burdan hele bitanesi transfer sonrası tuhaf konuşuyodu şansım dönermi ki..gibi..bende bak siyan olur öyle deme diyordum 1.tüpbebeği tuttu ve ben tutmasa onun kaldıramyacağı düşünüyordum artık çünkü 5 senedir tanıyorum aynı yollardan geçtik...inşaallah bizde sabrımızın mükafatını alıcaz..hamilelere seviniyroum ama elimde olmadan kendime üzülüyorum,sen ve bunu yaşayanlar bilir bu garip duyguyu
kayınvalidemelrde görümcem olunca bir neşe oluyor evde bebek sesi oluyor..ama biz ordada bizdede ev sessizdi akşamdan uykuları geldi bizde...
bu hayatın gereği işte..inşalllah bigün bizimde evimizde bebek sesleri,neşesi olucak....
insanın kendine yaptığını bir ordu toplansa yapmazmışya seninkide o hesap.aslında sen kendi kendini yıpratıyosun bu yüzdende kocan uzakken dahad uzaklaşıyor.sen önce kendinle hesaplaşmalısın neden böylesin neden değiştin.yoksa erkekler çok fazla değişmiyolar huy olarak.değişimleri sadece süprizler peşimizden koşma kısmı ki ozamanlar yapacakları tek şey bu evlenince sevgilerini doğa kanunlarına göre göstermeyi tercih ediyolarher erkek aynı ama kesinlikle evlenince ençok değişen taraf oluyor.biz ısrarla mutlu olmamayı seçiyoruz ama eşinin dediği gibi herşeyi sorgulamasan biraz onun dediklerine göre hareket etsen böyle olmayacak.sen hatalarının farkındasın ama değiştiremiyosun kendini anlıyorum.aslında biraz rahatlasan hem daha kolay kilo verirsin hemde çocuk konusunda daha olumlu şeyler yaşarsın.insan pskolojini düzeltmedikçe olumlu şeyler gelişmiyor hayatında.biraz herşeyi oluruna bırak biraz serbest bırak kocanı onun dediği gibi yap herşeyi tut kendini gel burda bize patla şikayet et bize ağlan ama sen alama ferahla bakalım neler değişecek.
kin gütmem zaten uzatmamda öyle küsde duramam ben ama bazende az çuvaldızını kendie batırsın diyorum nebileyim o adım atsın bilmiyom yaa...kötü bişeyi görünce tüm iyili,ğini unutuyorum mu neee...
onunda gözyaşı yok ama eşimde çok üzülüyor..tabiki ağlamamız boşa onlar için..önceden yani ilkseneler beni üzerdi ben ağlarken dayanmazdı,sarılırdım ona ağlardım ama artık aramıza koca duvar girdi..adamın sabrını ,tahammülünü ben bitirdim kesin...
bende çok değişyorum malesef..oysa herşey aynı kalsın isterdim duygular,hislerimiz,...ben benle ilgilensin diye ağlamam ama asla yanımda durmuyor duymamak için...hoş bişeyde değil sürekli ağlayan kadın modu zaten..neyse canım..rabbim beterinden korusun..rabbim muhabbetimizi artısın inş.
belenay bu yazıları beğendikdrcim bu ara psikolojik olrak yormuşun kendini canım.biraz dua oku eşinde gelince eşinde okusun seni ferahlarsın biraz.manevi yönü ağır basen biri olarak eşinde senin nekadar yıprandığını hisseder böylelikle.yanında kalıp seninle dertleşmek isterdm ama şimdi çıkmam lazım.lütfen biraz oluruna bırak düşünme hiçbirşeyi başka şeylere yoğunlaş ve mutlu olmaya çalış.eve döndüğüm zaman seninle daha çok konuşup dertleşmek isterim nasip olursa.şimdi sağlıçakla mutlu ve umutlu kal.sibel belenay sizede iyi sohbetle iyi akşamlar görüşmek üzere kdrcime iyi bakın
kdrcim bu ara psikolojik olrak yormuşun kendini canım.biraz dua oku eşinde gelince eşinde okusun seni ferahlarsın biraz.manevi yönü ağır basen biri olarak eşinde senin nekadar yıprandığını hisseder böylelikle.yanında kalıp seninle dertleşmek isterdm ama şimdi çıkmam lazım.lütfen biraz oluruna bırak düşünme hiçbirşeyi başka şeylere yoğunlaş ve mutlu olmaya çalış.eve döndüğüm zaman seninle daha çok konuşup dertleşmek isterim nasip olursa.şimdi sağlıçakla mutlu ve umutlu kal.sibel belenay sizede iyi sohbetle iyi akşamlar görüşmek üzere kdrcime iyi bakın
canım bildirimi tubaya yapıyoruz triendy yani dün sena öle söylemişti tubada girmedi daha haberi varmı onuda bilmiyorum özele gönderdim bakalım bekliyoruz
hic sorma eskiden beri annem yemezsen arkandan aglarlar deyip duruyo kardesimi de sismanlati güzel siyir yavuklun güzel olsunne alaka
Merhaba bende 79 kg. ım bende zayıflamak istiyorum bu konuda banada destek ve yardımcı olmanızı rica ediyorum. Bir türlü kilo veremedim
hoşgeldin canım. hepimiz aynı dertten muzdarip olduğumuzdan tam gaz destekle yanındayız.cuma sabahları aç karnına tartılıp kiloları yazıyoruz. sen de hemen kilo çizelgesi hazırla forumda bulabilirsin nasıl yapılacağını. çok su az yemek hiç şeker
aslında eklemekte zorlanılır ama sen onu başarmışsınancak şunları söyleyeyim sitenin adresini kaydet.bazı hatalar var.
target weight:hedeflediğin kilo demek ve oraya hedefi yazacaksın...65
starting weight:başlangıç kilon....79
current weight: güncel kilon....79
weight units:kilogram olacak
sen yeni başladığın için starting ve current weight değerin aynı...kilo verdikçe current weight i güncelleyeceksin..uğur böceğin ilerleyecek bu şekilde
şifreni unutma güncellemeyi şşifrenle yapacaksın.edit/update your data ya tıklayarak.ok?
bugün is arkadasi aradi hadi dondurma yemeye gidelim diye cocugu uyutmusdum zaten aksam cikdim disariya saat 20.30 da esim mirin girin yapti kendisi daha dün 2.30 da geldi arkadasimin kocasiylan kahveden arkadasimlan bekledik kahveden gelcekler diyebusefer de ben ciktim diät imi bozdum 4 toplu dondurma yedim ama morelime iyi geldi bayadir aksam disariya cikmiyordum bu sefer o bakti cocuga tam kapiya geldik geri aradi cocuk uyandi diye neyse sonra yatirdim onu da bol kalorinli gün gecirdim ama güzeldin :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?