70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

neyse tuturdu yatalim diye bugün disariya cikdim fazla zorlamayim sansimi hadin kizlar iyi geceler:92: sen cek bende sabah kalkinca cekeyim mekikleri

ay bugun annem de dedi ya öyle spor falan napıyon diye.şimdi anladım seni ben:2: aman ben de bi iki bacak hareketi yapayım...hopp mavigöz ordaysan sen de koca bi bardak su iç varsa elma sirkesi koy içine hadi bakalım 50 mekik

ben coştuum yine sibel seni görünce böyle oluyo

Günaydınnn bende 5 ay önce dogum yapmış27 yasında 170 cm 73 kilo bir garibim.Sizi bebegimden ve işten fırsat kalırsa takip edeceğim.Ben 2 haftadır ekmegi bıraktım ve günde 2- 3 kere siyah cay cay kasıgının ucunda balla tatlandırılmış onu içiyorum.Bebegimde artık beni emmeyi bıraktı nerdeyse 2 günde bir 1 kez emiyor o yuzden diyete basladım.Ve 3 gündğr sabahları bunu yapıyorumhttp://www.youtube.com/watch?v=xm2zT5JUAzs&feature=related ve mekik cekiyorum tabi mekik cekme aletiyle saglıcakla kalın

....................................................

Günaydin citirlar

Kahvaltim: bir dilim karisik ekmek

6 tane siyah zeytin

bir tane biber

dört cherry domates

bir salatalik

1 yumurta

20gr beyaz peynir

Günaydınnn kısçelerrr..
Ben gelldiimmmmmmm
Tatil bitti sonunda hiç bişi anlamadım tabi ki.
Nasılsınız? Beğen butonumuz kaybolmuş. Kötü olmuşş.

Kilo aldım sanırım o da yolculukta almışımdır kesin. Çünkü hep saglıklı seyler yedim.
Ama yolda sucuk ekmek, adana, çikolata, kola öyle gitti.
Canımı sıkan artık işe yemek götürcek olmam. Sabah, öğle ne yicem diye düşün dur.:26:

Neyse sizden destek alıcam çünkü yavaş yavaş motivasyonumu kaybettim gibi..
Tatil resimlerine baktım resmen inek gibiyim..
Eklerim birazdan albüme..
Öpüldünüz..

merhaba kızlar.. bayram dolayısıyla bende giremedim buraya..
bayramda yediklerime hiç dikkat etmedim verdiğim kiloları geri aldım kesin
ekmek pek yemedim ama ekmekten daha kötü şeyler yedim yazmayı utanıyorum o derece
yarından itibaren sıkı bir diyete ve spora başlıyorumm

hoş geldiniz kızlarrrrrrrrrr tatili yediklerinizi unutun artık yarin p.tesi sendromu yaşamadan yeniden başlayın :)

evettt pes etmekk yokkk bizde incecikk olabilirizzz ben ramazan boyunca 3 4 kilo falan verdim ama fark ediliyor hatta bayramda bir kaç kişi ramazan sana yaramış incelmişsin dediiii

Resimleri ekledim, yorumları beklerim

fıstık bencede bidaha 80 ve küsüratlarına çıkmazsın inşaallah...ama tatil resimlerinde bazılarında tombul çıkmışın nedenki...:44:ama yinede çok farkediyor devam bakalım inş.6lı rakamlara yeniden döneriz....
seni bilmemde ben hiç sanmıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…