- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
dondurma en masum tatlı canım stres arasında ucuz yırtmışsın hadi bi 50 mekik çekiver de için rahat etsin heheheh
dondurma en masum tatlı canım stres arasında ucuz yırtmışsın hadi bi 50 mekik çekiver de için rahat etsin heheheh
neyse tuturdu yatalim diye bugün disariya cikdim fazla zorlamayim sansimi hadin kizlar iyi geceler:92: sen cekbende sabah kalkinca cekeyim mekikleri
sağol canım oğluma yaptırdım
şu an current weight değerin yani güncel kilon 65 görünüyo halbuki 79 olmalı.ve target weight hedef kilon 0gece gece sorun etme düzeltirsin bi ara
oldu oldu çok da güzel oldu hoşgeldin aramıza tekrarCanım düzelttirdim oğluma sanırım şimdi oldu Ben yatıyorum herkese iyi geceler :79:
....................................................Günaydınnn bende 5 ay önce dogum yapmış27 yasında 170 cm 73 kilo bir garibim.Sizi bebegimden ve işten fırsat kalırsa takip edeceğim.Ben 2 haftadır ekmegi bıraktım ve günde 2- 3 kere YEŞİLLL cay, cay kasıgının ucunda balla tatlandırılmış onu içiyorum.Bebegimde artık beni emmeyi bıraktı nerdeyse 2 günde bir 1 kez emiyor o yuzden diyete basladım.Ve 3 gündğr sabahları bunu yapıyorumhttp://www.youtube.com/watch?v=xm2zT5JUAzs&feature=related ve mekik cekiyorum tabi mekik cekme aletiyle saglıcakla kalın
hoş geldiniz kızlarrrrrrrrrr tatili yediklerinizi unutun artık yarin p.tesi sendromu yaşamadan yeniden başlayın :)
Resimleri ekledim, yorumları beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?