70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Amiiinnn inş. kimse çıkmaz, çıkmayız. Bilmem ki bana da göbeğim garip geldi. Tamam göbeğim var ama o kadar da çok yok
Beyaz badinin gazabı olabilir

Ramazanda ne güzel saatler belliydi şimdi ne bulursam agzıma atasım geliyor.
Bugün pazara gidicem yeşillik almaya markette güzel olmuyor.
Ot yemeye devam valla 6yı görmem gerek.

Bide popom ve bacaklarım incelmiş sanırım. Kırmızı şort 42 beden sıkmadı giyerken.
Bayramda da 40 beden etek almıştım. Bileklerim vücuduma göre ince zati yakınd beni taşıyamayıp kırılcak :86:

Resimleri ekledim, yorumları beklerim
maşallah fıstık gibisin çok güzel bir yüzün var.dost acı söyler misali motivasyonunu kaybetmeden hemen geri toparlan daha yolumuz var.dolgun hatlara sahipsin kemiklerinde oldukça ince bu yüzden bileklerin incedir diğer yerlerine göre.kilo çizelgene bakamadım ama rahat bi 10 kilo vermen şartki kendini formda ve mutlu hissedesin.aslında fazlalıktan çok biraz mide bölgende fazlalığın var ondan kurtulsan aslında gayet fit görünürsün.diyetle beraber bol bol yarım mekik çek ekstra ağır sporlar yapmana gerek yok.kola gibi gazlı içeçekler içme malum mide ve göbek bölgesinde toplanıyor bu tazr zararlı şeyler.kendine şart koş ve sürekli telkinlerde bulun daha gençsin kolay kilo verirsin.kendimden pay biçiyorum ilk 1 ay nerdeyse hiçbişey değişmedi ama dayanacaksın dedim kendi kendime kaç geceler aç uyudum ve 3 ayın sonunda incecik bi hatun oldum.nezaman kendimi tutmayı başaramadım kilo vermeyide başaramadım.üzerinden 6 ay geçti ben hala aynı kilolardayım sende önüne belli bir kilo yada zaman hedefi koy ve düzenini ozaman yada k,loya kadar asla bozma.düzenli hareket edilmedikçe hayatta hiçbir şeyde başarılı olmuyor insan.

Önce teşekkür ederim eveet karın bölgem çok şiş duruyor çok garip 86 kilodan 73 kiloya düştüm 6 rakamını görsem daha da hırslancam sanırım ama tık yok :84: Haklısın bol bol mekik çekmeliyim. Kolayı falan eve almıyorum zaten işte tatilde bi bardak içtiysem anca içmişimdir. Sen ne güzel vermişsin desteginizle inş. bende ideal kiloma ulaşabilirim.

Bugünden itibaren gene kilo vermeyee devamm
Çoookk çoook teşekkürler....

kuşum merhaba...
ben profilinde albümünü bulamadım nerde guuuuu

Kizlar merhaba
Diyet basari oykulerine goz atmistim zayiflayan bayanlarin cogu bu takimdan geliyor,tebrikler size.Cok iyi motivasyon kurmussunuz kendi aranizda.Surekli bildirim de masallah Ben de 78.7 kg ile devam ediyorum yoluma.Size basarilar diliyor ve takip ediyor olacagim ins.

beden yapısı önemli koskoca 13 kilo az değil nerdeyse benim verdiğim kilonun tamamı.benim tek farkım ben iri kemikliyim kiloluykem midem göbeğim var olsada az dengeli düzenli beslenince ilk düzleşen yerimde oraları.sorunlu bölgem benden aşağı kısmım.diyete başladığımda sanırım belim 85 yada 88 cm ken şuan 71 cm basenin 110 cm şimdi 100 cm oldu.popo milim milim ilerlerken daha çok üst bölgemde incelme oldu.ama hepsi sabrın ürünü.dedimya çok aç uyuduğum geceler oldu.ama hiç kaçamaksız tam 3 ay sonunda 78 kilodan 63 kiloya indimdi.sonra motvasyon kaybı yaşadım hatta üzerine kiloda aldım ama hemen toparladım kendimi ama eski düzenimi asla yakalayamadım.şimdi düşünüyorumda nasıl sabretmişim ne yapmışım diye ben spor yapamıyorum ama sık sık yaptığım bişi var.koltuğun kollarına ayaklarımı koyup koltuğa uzanıyorum tembel işi spor.hem yatıyorum hemde bacakalarımı çalıştırıyorum aradada mekik çekiyorum 20 şer 20 şer ama nadir yapıyorum.sende evde çok yorgun geliyosan işten hem dinlenir hemde spor yapmış olursun.oturarak çalıştığın için belki yavaş kilo verirsin ama sonuçta verirsin.daha gençsin herşeyden önce sağlığın önemli

hem içimizi hem yağlarımızı burda döküyoruz ferahlıyoruz forma giriyoruz

kızlar merhaba
ben bi koşu akşam yemeğimi yapıp,sonrada sporumu yapıp gelmem lazım bekleyin anacım...
sabah brunch menümü vereyim
3 dlm. kızarmış labne peynirli trabzon ekmeği,6-7 zeytin,4 dal yeşil soğan,3 çatal menemen(biberli soğanlı),1 çay kaşığı çokokrem,bol çay

Son düzenleme:
afiyet olsun bende bu sabah kızarmış trabzon ekmeği yedim.zaten hep ekmek yiyorum görende kıtlıktan çıktım sancak yemek yemiyorum habire kuru ekmek yiyorum hemde öyle böyle değil koca koca 3-4 dilim en az hemde her gün
bu arada bende albüme 1-2 resim eklicem popoma maşallah deyin ha

tekrar yazmak zor geldiiiişimdi listeyi hazırlamaya başlıyorum,toplamda 7kişimi ne var bana kolaylık valla ,ohbee,yollamazsanız yollamayındiloş21 can cazım yollasaydınyaa bildirimi sorcanadaha listeyi hazırlamamıştım neysee yollayan yolladı artık ben listeyi yapana kadar yoksa haftaya kaldınız

Son düzenleme:
slm kızlar pek giremiyorum evdeki net gitti

kociş oldukça cepten giriyom

neyse ben bu ara hiiiiiiç kilo verememeişim

tabi givinin deyimiyle tatlıları hüplettim:26:

spor falan yapmayınca sarktım sanırım göbek sırt katmanları aldı başını gitti yani bi salsam verdiğimin hepsini geri alacam

spora tekrar başladım bide plates yapacam bir video indirebilirsem

bu gün yediklerimine yazayım bari:

kahvaltı:1 uzun dilim sucuk

beyza peynir

domates

tam tahıllı buğday ekemek 2 dilim

çay

tahim pekmez 1 kaşık falan

ara: şeftali elma armut 1 er tane
yeşil çay

akşam da kociş yemek ısmarlayacak sanırım dürüm

sorma ya hepimiz iyice saldık.kahvaltın güzel oldukça doyurucu ama ara olarak 3 çeşit meyve bana çok geldi.hani 1 er saat arayla yenirde öyle bir oturuşta biraz fazla.öğlen yemeden direk akşam yicen herhalde.

durun size bişey anlatacam ne vakittir unutuyom

şimdi geçen bi tanıdıkla karşılaştık

kız yeni evli 1 yaşında oğlu var

bu kız genç kızken den kiloluydu böyle iri yarı 1.70 vardır boyu

nişanlıyken beden korsesi ve alt korseyi birlikte giyiyodu düşünün

benim zayıfladığımı fark etti normalde çok konuşmayız

aa çok zayıflamışsın kalçaların falan daralmış dedi spor yaptın dimi çok fark ediyo spor dedi ben de yok bu aralar pek yapamadım çok dikkat ettim yememe dedim

neyse bu kız çok kilo verdi her yeri incecik oldu herşeyi yedim ben sadece çok spor yaptım dedi 1 saat koşu bandı bisiklet sanırım plateste yapıyomu arada ama hiç yemeden kısmamış 3 aydırda yapmıyomuş spor falan 64 kilo falanmış

hı bide 8 ayda 14 v 15 kilo vermiş

demek ki çok spor yapmak lazım

oofff sporu bıraktığıma çok pişman oldum spor yapsaydım çok daha ince olacaktım

Son düzenleme:
sorma ya hepimiz iyice saldık.kahvaltın güzel oldukça doyurucu ama ara olarak 3 çeşit meyve bana çok geldi.hani 1 er saat arayla yenirde öyle bir oturuşta biraz fazla.öğlen yemeden direk akşam yicen herhalde.

hadi ya öylemi

evet ya kociş evde olunca öle oluyo 2 öğün hafta içi düzelecek inş gerçi oruç tutmayı düşünüyom ama

aman sen ye bacım sen zaten zayıflamışsın

slmm kızlarr ben geldimm.bu hafta bildirim yapamadım.pazartesi başlıyorum artıkın tam gaz şu 7 8 kiloyu da verip kurtulmak istiyorum arrtıkkk.

inşş herkesin bayramı güzel geçmiştir geçmişe bakamadım pek.bakıyorum tatilciler de dönmüşş...gezdiğiniz gördüğünüz sizin olsun ne yediniz onu anlatın bakalımmm dermişimmm:)))))eee boşuna bööle kilolu değilimmm ben yaaa.evdeyim ya ne bulsam yiyorum.yarın okul başlıyo hadi hayırlısı bakalım.sabah giremem ama öğleden sonra burdayımm.

spor her metabolizmaya iyi gelmiyor.her vucutta aynı etkiyi sağlamıyor yani.esas olay sporda demeyelimde günlük aktivitelerimizi arttırdığımız zaman kilo kaybımız olur muhakkak.şimdi o arkadaş belli bir tempoda yaşıyor o tempoyu bozmamış ve hareketi arttırmış bu yüzden kilo vermiş.bide şu var kilo alım sebebi ne.mesela benim arkadaşım var şimdi yenide doğum yaptı epey bi kilolu ama o ben gibi aburcubura çikolataymış hamurişiymiş tatlıymış cipsmiş düşkünlüğü yok gayet sağlıklı sebze yemekleri yer düzenli beslenir.daha çok metabolizmasıyla ilgili sorunları var.bense yemek yemek aburcubura düşkünüm çikolata tatlı hamur işi vs yer yer doymam.dolayısıyla bu zararlı şeyleri bırakınca düzenli ve sağlıklı beslenince kilo verdim.önemli olan kendini tanımak kilo alım sebeplerini keşfedip ona göre düzenli ve sistemli hareket etmek.

hadi ya öylemi

evet ya kociş evde olunca öle oluyo 2 öğün hafta içi düzelecek inş gerçi oruç tutmayı düşünüyom ama

aman sen ye bacım sen zaten zayıflamışsın
1 öğünde okadar meyve çok bence.çünkü meyve masum bişey değil o kadar meyve 1 öğlen yemeği kadar kaloriye sahip ve şeker oranı yüksek.3ünüde yiyebilirsin ama farklı zaman dilimlerinde bikaç saat arayla.şahsen ben öyle yapıyorum.öğlen yemeği yiyeli çok olmadı anca 2 saat oldu sen meyveleri sayınca canım çekti bi şeftali aldım yiyorum şimdi 5 gibi belki bitane daha yerim diye düşünüyorum.maksat mideyi doldurmamak az az sık sık yiyip mideyi küçültmek lazım.

ben hala dönmedim ama cıs cıs ve cıss yiyorum hep.evet yarın seminerleriniz başlıyor.kocişimi eve yolladım bende gitsin çalışsında bana cıs alsın yiyim

ben hala dönmedim ama cıs cıs ve cıss yiyorum hep.evet yarın seminerleriniz başlıyor.kocişimi eve yolladım bende gitsin çalışsında bana cıs alsın yiyim

ohhh izmirdesin hala demi ne güzel kız azın son günleri keyfini çıkar.valla o cıssslardan ben de çokkk yiyorum.ama yarın yok artık.bi de regl olsaydım şiştim resmen yaaaa.sen ekmek cısııı yiyosun ben önüme ne gelirse tüm cıssslardan yiyom valla.sapıttım iyiceee.

ramazanda pide yiyodum şimdide ekmek baklava çikolata falan yedim.neyse baklava bitti kurtuldum şimdilik
evet pazar gününe kadar burdayım kısmetse.cumartesi eşim gelcek o akşam sünnet var ertesi gün döncez malum okullarınız başladı pazartesi işvar.adı izmir ama izmiri yaşamıyorumki ben 4 duvar arasında annemleyim hep evden çıkmıyorumki.bi 3 gün arkadaşıma gittim oda yeni doğum yaptı onlada evde oturduk öyle sıkıcı yorucu bi dönemin sonuna geldim.evimi özledim eşimi özledim özledimde özledim :84::84::84:

yarim litre dondurma yedim ya nolcak benim dondurma hastaligim :84: herhalde regl liyim ya ondan dolayi neyse birde kahvaltida yedim tika basa
daha da bugün birsey yiyeyem yiyecek yerim de kalmadi zaten ben yine kaciyom müzik acim hem calkalayim hem evimin isini yapayim daha camisirlarim var yikanip asilacak kendinize iyi bakin citirlar :92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…