- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
tekrar yazmak zor geldiiiişimdi listeyi hazırlamaya başlıyorum,toplamda 7kişimi ne var bana kolaylık valla ,ohbee,yollamazsanız yollamayın diloş21 can cazım yollasaydınyaa bildirimi sorcana daha listeyi hazırlamamıştım neysee yollayan yolladı artık ben listeyi yapana kadar yoksa haftaya kaldınız
oh sefan olsunyarim litre dondurma yedim ya nolcak benim dondurma hastaligim :84: herhalde regl liyim ya ondan dolayineyse birde kahvaltida yedim tika basa
daha da bugün birsey yiyeyem yiyecek yerim de kalmadi zatenben yine kaciyom müzik acim hem calkalayim hem evimin isini yapayim daha camisirlarim var yikanip asilacak kendinize iyi bakin citirlar :92:
olmaz şike var listeyi yapıyon dye birinci oldun banane banane saylanmaz bu0|nick | başlangıç | geçen haf.| bu hafta | giden | toplamda | hedef |
1|triendy21 | 79.8 | 63.7 | 62.7 | 1000 | 17.100 | 60 |
2| cuytherock |77 | 74.9 |74.6 |300 |2.400 |60 |
3| belenay |82 |71.7 |71.5 |200 | 10.500 |55 |
4|sibel29 |76.3 |74.9 |74.8 | 100 | 1.500 | 65 |
5| kılavuz |86 | 63.5 | 63.5 | 0 | 22.500 |60 |
6|suaenvar |79 |70 |70 | 0 |9.000| 65 |
7|charm |81 |71.1 | 71.3 | +200 | 9.700 |70 |:125::113:
Birincimiz triendy21 arkadaşımızı kutlar başalrılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum..
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar takrar kutlarım..
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..
BU HAFTA yeni gelen arkadaşların hiçbiri bildirim yapmadığı için haftayada listede olamayacaklardır,,
kılavuz ve suaenvar arkadaşlarımız yerinde saydığı için 100 mekik cezalılardır..
charm arkadaşımız kilo veremediği gibi üstüne birde kilo aldığı için 150 mekik cezalılardır..
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle:79::79::79:
KAPTAN MÜSFETTESİ TUĞBAA
oh sefan olsun
olmaz şike var listeyi yapıyon dye birinci oldun banane banane saylanmaz bu
benimki zor kalkar yerindenbanane az yiyin sizinde olsun
bu arada benim cuma tartıldığımda öyleydi kilom bugün kaç biliyonmu sen63.8 bugün öğlende sünnet düğünündeydik yedik yedik ama yarın sıkı yönetim başlıyo bayram bitti artıkın hadee kaldırın totolarıııı
size bişi danışıcam kızlar.sünnet düğünü varya yiğenimin şimdi ben şu kıyafeti giyicem
Y1PE571
bunun siyahını altınada beyaz az topuklu sivri burun ayakkabı giyecem.saçlarımı da şu tarz yaptırayım diyorum sizce nasıl olur
http://1.bp.blogspot.com/_Pew74g91-...K8951QAQVrA/s1600/2008GelinSaciModelleri2.jpg
http://www.kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/imagehosting/84d91da1148a23.jpg
bu arada saçlarım oldukçada kısa böyle taç takıp arkayı toplatayım diyorum sizce nasıl olur olurmu
Eki Görüntüle 251104
kendi modeli güzelde benim saçlarım ince telli ve az sadece fönle saatlerce durmazsenin saçlaın bu dimii,bence kendi modelin daha güzel,o taçlı modeli beğenmedim hiç çok kötü duruyo iğrenç bencebenim fikrim tabi buu,mesela kendi ablam sorsa benim oğlanın sünnet düğünün saçımı böyle yaptırayımmı diye kesinlikle önermemm ,tabi senin tercihin
kendi modeli güzelde benim saçlarım ince telli ve az sadece fönle saatlerce durmazsönük tuhaf bişi olur uzun zaman derli toplu beni bunaltmıcak şekilde korunabilecek bişiler olmalı anlatabiliyomuyum
fikir alıyoz iştesen bilesin ozaman ne soruyon
merhaba kızlar bende listeye katılmak istedim ama 100mesajım olmadığı için özel mesaj gönderemiyorum
merhaba kızlar bende listeye katılmak istedim ama 100mesajım olmadığı için özel mesaj gönderemiyorum
size bişi danışıcam kızlar.sünnet düğünü varya yiğenimin şimdi ben şu kıyafeti giyicem
Y1PE571
bunun siyahını altınada beyaz az topuklu sivri burun ayakkabı giyecem.saçlarımı da şu tarz yaptırayım diyorum sizce nasıl olur
http://1.bp.blogspot.com/_Pew74g91-...K8951QAQVrA/s1600/2008GelinSaciModelleri2.jpg
http://www.kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/imagehosting/84d91da1148a23.jpg
bu arada saçlarım oldukçada kısa böyle taç takıp arkayı toplatayım diyorum sizce nasıl olur olurmu
Eki Görüntüle 251104
canım haftaya sen burdan yaz ben senn adına özel mesaj atarım:) forumda mesaj sayısı doldurmak isteyenlerin paylaşım alanı şeklinde başlıklar var oraya boş mesajlar atıp ya da geyik yaparak kendi kendine konuşarak doldurabilirsin:) doldurna kadar özelden adına atarım ben ok:)
diyete bugün başladım inşallah motivasyonum bozulmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?