70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

0|nick | başlangıç | geçen haf.| bu hafta | giden | toplamda | hedef | 1|triendy21 | 79.8 | 63.7 | 62.7 | 1000 | 17.100 | 60 |
2| cuytherock |77 | 74.9 |74.6 |300 |2.400 |60 |
3| belenay |82 |71.7 |71.5 |200 | 10.500 |55 |
4|sibel29 |76.3 |74.9 |74.8 | 100 | 1.500 | 65 |
5| kılavuz |86 | 63.5 | 63.5 | 0 | 22.500 |60 |
6|suaenvar |79 |70 |70 | 0 |9.000| 65 |
7|charm |81 |71.1 | 71.3 | +200 | 9.700 |70 |:125::113:

Birincimiz triendy21 arkadaşımızı kutlar başalrılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum..
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar takrar kutlarım..
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..
BU HAFTA yeni gelen arkadaşların hiçbiri bildirim yapmadığı için haftayada listede olamayacaklardır,,
kılavuz ve suaenvar arkadaşlarımız yerinde saydığı için 100 mekik cezalılardır..
charm arkadaşımız kilo veremediği gibi üstüne birde kilo aldığı için 150 mekik cezalılardır..
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle:79::79::79:

KAPTAN MÜSFETTESİ TUĞBAA

:)) ben hep böyle geç kalırım zaten herşeyde neyse sağlık olsun haftaya artık

size bişi danışıcam kızlar.sünnet düğünü varya yiğenimin şimdi ben şu kıyafeti giyicem
Y1PE571
bunun siyahını altınada beyaz az topuklu sivri burun ayakkabı giyecem.saçlarımı da şu tarz yaptırayım diyorum sizce nasıl olur
http://1.bp.blogspot.com/_Pew74g91-...K8951QAQVrA/s1600/2008GelinSaciModelleri2.jpg
http://www.kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/imagehosting/84d91da1148a23.jpg
bu arada saçlarım oldukçada kısa böyle taç takıp arkayı toplatayım diyorum sizce nasıl olur olurmu

Son düzenleme:
oh sefan olsun

olmaz şike var listeyi yapıyon dye birinci oldun banane banane saylanmaz bu

oh sefan olsun

olmaz şike var listeyi yapıyon dye birinci oldun banane banane saylanmaz bu

banane az yiyin sizinde olsun

bu arada benim cuma tartıldığımda öyleydi kilom bugün kaç biliyonmu sen63.8bugün öğlende sünnet düğünündeydik yedik yedik ama yarın sıkı yönetim başlıyo bayram bitti artıkın hadee kaldırın totolarıııı

benimki zor kalkar yerinden zaten form tuttun canım fazlalıklarındanda kurtuldun bundan sonrası keyfi verecen kilolar ki onlarda çoluk çocuğun peşinde koşarken gider.ama tabi şu bir gerçek ahada kış geldi kilo almaya müsait bir döneme gireceğiz bu yüzden dikkati elden bırakmamalıyız :78:

senin saçlaın bu dimii,bence kendi modelin daha güzel,o taçlı modeli beğenmedim hiç çok kötü duruyo iğrenç bence benim fikrim tabi buu,mesela kendi ablam sorsa benim oğlanın sünnet düğünün saçımı böyle yaptırayımmı diye kesinlikle önermemm,tabi senin tercihin

kendi modeli güzelde benim saçlarım ince telli ve az sadece fönle saatlerce durmaz sönük tuhaf bişi olur uzun zaman derli toplu beni bunaltmıcak şekilde korunabilecek bişiler olmalı anlatabiliyomuyum

kendi modeli güzelde benim saçlarım ince telli ve az sadece fönle saatlerce durmaz sönük tuhaf bişi olur uzun zaman derli toplu beni bunaltmıcak şekilde korunabilecek bişiler olmalı anlatabiliyomuyum

sen bilesin ozaman ne soruyon

sen bilesin ozaman ne soruyon
fikir alıyoz işte aslınada böyle hanım hanımcık giyinmeseydim şu model düşünürdüm eşime taç ısmarladım bana taç al diye alırsa böyle bişi düşünüyorum bulamazsa belki ördürtürüm önden yüzüme gözüme gelip terlemeyeyim diye yada kuaförün emin ellerine teslim ederim kendimi bilemiyorum

Son düzenleme:
merhaba kızlar bende listeye katılmak istedim ama 100mesajım olmadığı için özel mesaj gönderemiyorum

canım haftaya sen burdan yaz ben senn adına özel mesaj atarım:) forumda mesaj sayısı doldurmak isteyenlerin paylaşım alanı şeklinde başlıklar var oraya boş mesajlar atıp ya da geyik yaparak kendi kendine konuşarak doldurabilirsin:) doldurna kadar özelden adına atarım ben ok:)

ay kiz gaza getirdin beni benim bile düyüne gidesim geldi kisa sac modellere bakiyorum bak bi kac tane beyendigim göztereyim sana gerci zevkler farkli olur ama fikir yürütürsün belki

teşekkür ederim canım ben haftaya yazarım

kızlarr yarına kadar atılan bildirimler geçerlii toparlar düzenler listeyi yine atarım,nasılsa sena abla yarın yapıcak bildirimii,hadi kızlar varsa yapmayan yapsın bildirimii,diloş sende yap kız birinci sensin sanırsan yineee :)))
özele gönderemeyenler bildirimleri dikkat yazarak buraya yapsınlar ,,,,

kızlar mrb bayramda diyet bozukdu simdi durumu toplamaya çalışıyorum 1hafta evdeyim sonra karadenize gitcem bu bi hafta aranızda yeniden diyet listeme uyum göstermeliyim son 3kilo gitmeli of bildiriyi kime yapıyoruz birbiri,mize destek olalım

diyete bugün başladım inşallah motivasyonum bozulmaz

eğer şişkinlik sorunun varsa yeşilçay ve form çaylarından iç.hem arada bişiyler atıştırmaktansa çay içmiş oluyorsun hem de metabolizmaya iyi geliyor. akarlardan alabilirsin eğer yakınında yoksa marketlerde satılan poşet form çayları var onları kullan bol su iç.spor yapma imkanın yoksa fazladan temizlik yap:) su içince tatıya çıkardım aman derdim kilo aldım saçma ama öyle gelirdi.form çaylarıyla birlikte bol su içice zaten o su yağ yakmak için kullanılıyoo hopp idrar olarak atıyosun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…