özel gönderemiyorsan topiğe gönderebilirdin açıklamıştım,,
kızlarr yarına kadar atılan bildirimler geçerlii toparlar düzenler listeyi yine atarım,nasılsa sena abla yarın yapıcak bildirimii,hadi kızlar varsa yapmayan yapsın bildirimii,diloş sende yap kız birinci sensin sanırsan yineee :)))
özele gönderemeyenler bildirimleri dikkat yazarak buraya yapsınlar ,,,,
eğer şişkinlik sorunun varsa yeşilçay ve form çaylarından iç.hem arada bişiyler atıştırmaktansa çay içmiş oluyorsun hem de metabolizmaya iyi geliyor. akarlardan alabilirsin eğer yakınında yoksa marketlerde satılan poşet form çayları var onları kullan bol su iç.spor yapma imkanın yoksa fazladan temizlik yap:) su içince tatıya çıkardım aman derdim kilo aldım saçma ama öyle gelirdi.form çaylarıyla birlikte bol su içice zaten o su yağ yakmak için kullanılıyoo hopp idrar olarak atıyosun:)
eliptik bisikletm var yapmaya çalışıyorum suiçmeyi sevmiyorm ama içmeye çalışıyorum
yeni arkadaşlar şu şekilde yazarsa triendy arkadaşım daha rahat liste hazırlayacaktır.özelden atamayanlar dikkat yzarak topik e atıyor.
Bu örnek benim
dikkattt!!!
Başlangıç:77
geçen hafta:74.9( eğer yeniyseniz buna gerek yok)
bu hafta:74.6
giden:300gram
toplamda giden:2400g
hedef:60
:)))))))
teşekkür ederim canım,,aynen öyleee:))
kızlar yaa bu gülümsemelere vede yazı renklendirmeye nolduuuu,kendimi ifade edemiyoruum(( hepinizde öylemiii,yavaş yavaş herşeyimizi alıyorlarr,noluyoo kk'yaaaa....beğen tuşundan sonra bu yapılırmı bizlere yaaaaa
sabah geç kalktım
saat birde domates biraz peynir iki haşlanmış patetes
saat 5 de bi tane haşlanmış mısır yedim
açımmmm
kuşum merhaba...
ben profilinde albümünü bulamadım nerde guuuuu
beden yapısı önemli koskoca 13 kilo az değil nerdeyse benim verdiğim kilonun tamamı.benim tek farkım ben iri kemikliyim kiloluykem midem göbeğim var olsada az dengeli düzenli beslenince ilk düzleşen yerimde oraları.sorunlu bölgem benden aşağı kısmım.diyete başladığımda sanırım belim 85 yada 88 cm ken şuan 71 cm basenin 110 cm şimdi 100 cm oldu.popo milim milim ilerlerken daha çok üst bölgemde incelme oldu.ama hepsi sabrın ürünü.dedimya çok aç uyuduğum geceler oldu.ama hiç kaçamaksız tam 3 ay sonunda 78 kilodan 63 kiloya indimdi.sonra motvasyon kaybı yaşadım hatta üzerine kiloda aldım ama hemen toparladım kendimi ama eski düzenimi asla yakalayamadım.şimdi düşünüyorumda nasıl sabretmişim ne yapmışım diyeben spor yapamıyorum ama sık sık yaptığım bişi var.koltuğun kollarına ayaklarımı koyup koltuğa uzanıyorum tembel işi spor.hem yatıyorum hemde bacakalarımı çalıştırıyorum aradada mekik çekiyorum 20 şer 20 şer ama nadir yapıyorum.sende evde çok yorgun geliyosan işten hem dinlenir hemde spor yapmış olursun.oturarak çalıştığın için belki yavaş kilo verirsin ama sonuçta verirsin.daha gençsin herşeyden önce sağlığın önemli
kızlarr yarına kadar atılan bildirimler geçerlii toparlar düzenler listeyi yine atarım,nasılsa sena abla yarın yapıcak bildirimii,hadi kızlar varsa yapmayan yapsın bildirimii,diloş sende yap kız birinci sensin sanırsan yineee :)))
özele gönderemeyenler bildirimleri dikkat yazarak buraya yapsınlar ,,,,
olsun canım yaa nolmuş 76 olduysan ramazandan ve ayreten bayramdan çıktık olcak okadar,bildirim yapalımki görüp dahada hırslanalım verelim yapışan kiloları ,inat ediyolarsa biz daha inatçıyız vericez kilolarıı,hadi moral bozmak yok,yarın tam gaz başlıyorum ben yeter bukadar boşlamak ileriiiiiiiiiii......hiç düşünmüyon demi belki kiloları geri dönen vardırda utandığından yazamıyordur heee((smile yok olmuyoki ama...
sana özel atıcam rezil olucam listeye girerek zaten..napıyımbilmiyom...spor salonunu bırakıp haziran 18den sonra 74ken...ramazan öncesi 75 çıkmaya başladım,ramazandada aynıydım ama hem adet dönemim yaklaştı ben 10 gün kala şişmeye başllarım hemde 1kiloda bayramda geri geldi galiba...
hele bayramın 2.günü akşam saatinde ç.ok çıktım delirdim ama sabaha azaldım,eee bayramda yine yeşim kadar olmasada 1-2 derken tatlı yedim,ramzanda boğazımı tutmaıudm kendi baklvamdan yedim bide bu merete düşkün değilim güyaa....
bayramda kaynanamın nefis haşhaşlı çörekleri götürdüm herkesten az yedim evet ama bana fazlaydı...
EVET İTİRAF EDİYORUMMMMMM.....hakettim ben..ama bukdarda çabuk kilo dönermi yaaa..delircem haa...
neyse yine ve yeniden diyelim sızlanmanın alemi yok değilmi???*
76yım evet..duydunuzmu..kalıcı vermek lazım ama benim gibi zor verenin geri kilo alması kadar berbat bişey yokk
Triiii Triiiii Triiii Triienndyyyyy napüüünnn ben mesaj atmıştım sana tatile gitcem.
Aynı kiloda yazar mısın beni dedimmmm niye tınmadınnn kızz beniiiiiiiiiii
olsun canım yaa nolmuş 76 olduysan ramazandan ve ayreten bayramdan çıktık olcak okadar,bildirim yapalımki görüp dahada hırslanalım verelim yapışan kiloları ,inat ediyolarsa biz daha inatçıyız vericez kilolarıı,hadi moral bozmak yok,yarın tam gaz başlıyorum ben yeter bukadar boşlamak ileriiiiiiiiiii......
evet leyyynn ,unuttum ben senii,halbuki okadarda okuduydum salı göndermişinde ben listeyi yaparkene,salıya bakmadıydım cumadan sonrasına baktım,unuttum dalgınlığıma ver,yarın senide koyuveririm merak etmeee kuşum...
Suzannn nasılsınnn??
Diloşş sen nasılsınnn???
Iyiyim fistik sen nasilsin canimmadem cikardilar bakalim hile ile olacakmi smileler
Triii Triiii Triiiendyyy acemiliğinee veriyorum ha hay
Trieendyy albümeee resimm ekledimmmm :))
slash koymamışsınİyiyim bendeee özledim sizi tatilde giremedim..
Garanti kilo aldımDengeli beslennmeye devamm.
Resim ekledim bak tosuncuk halime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?