70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dikkattttttttttttttttttttttt
buhafta kilom 71.5
benide listeye yazarsan sevinirim

ehem ehem bugun yemiş bulunduklarım:)
sabah 1 anne poğaçası (parmak kadar:)) 1 şeftali
öğle 1anne poğaçası(güzel olmuş napayım:))
aralarda 1 bardak yeşilçay 1 bardak form çayı
akşama bol yoğurtlu yağsız makarna(yicem inşallah:))
hadi bakalım sizler ne yediniz
bu arada çarşıya çıktım tiramisu yapçaktım vazgeçtim dedim tatlı ne ya ucundan bile yiyemem:))

yeni arkadaşlar şu şekilde yazarsa triendy arkadaşım daha rahat liste hazırlayacaktır.Özelden atamayanlar dikkat yzarak topik e atıyor.
bu örnek benim
DİKKATTT!!!
başlangıç:77
geçen hafta:74.9( eğer yeniyseniz buna gerek yok)
bu hafta:74.6
giden:300gram
toplamda giden:2400g
hedef:60
:)))))))

eliptik bisikletm var yapmaya çalışıyorum suiçmeyi sevmiyorm ama içmeye çalışıyorum

eliptik bisikletm var yapmaya çalışıyorum suiçmeyi sevmiyorm ama içmeye çalışıyorum

bu hafta sık dişini şöyle 1 kilo ver nasıl motivasyonun artacak gör:) umarım sıkı tutarsın.çünkü ilk hafta veremediği kilo insanın canını sıkıyor.hadi bakalım hayırlısı:)

teşekkür ederim canım,,aynen öyleee:))

kızlar yaa bu gülümsemelere vede yazı renklendirmeye nolduuuu,kendimi ifade edemiyoruum (( hepinizde öylemiii,yavaş yavaş herşeyimizi alıyorlarr,noluyoo kk'yaaaa....beğen tuşundan sonra bu yapılırmı bizlere yaaaaa

ben de anlamadım valla.sanırım siteyi yavaşlattıığı için beğen butonu kalkmış.şimdi de smileyler hevesimi kaçırıyorlar cıkcıkcık:) kendimi cıklarla ifade etmek zorundayım:)

sabah geç kalktım
saat birde domates biraz peynir iki haşlanmış patetes
saat 5 de bi tane haşlanmış mısır yedim
açımmmm

mısır kan şekerini yükseltmiştir. acıkmışsındır. canım ye azcık bişiler o kdar da kasma kendini..iki kaşık yoğurda biraz meyve doğra veya yarım dilim ekmek.akşam yemeğine yüklenirsin sonra bak.

kuşum merhaba...
ben profilinde albümünü bulamadım nerde guuuuu

Biz seninle arkadaş değilmişiz Ondan göremiyormuşsun.
Ekledim kabul edince görebilirsin :)

Toton göze batmıyo bence bi ara eklemiştin resimlerini.
Cidden belin ve üst taraf ince. Üst ince olunca alt pek sırıtmıyo.
Hele kollar şişko olunca iyiceene fena bi hal alıyor.
Bu ay spora yazılmayı düşünüyorum bakalım. Bi aksilik olmazsa.
Yoksa benimde tek aktivitem servise binip servisten inmek

hiç düşünmüyon demi belki kiloları geri dönen vardırda utandığından yazamıyordur heee((smile yok olmuyoki ama...
sana özel atıcam rezil olucam listeye girerek zaten..napıyımbilmiyom...spor salonunu bırakıp haziran 18den sonra 74ken...ramazan öncesi 75 çıkmaya başladım,ramazandada aynıydım ama hem adet dönemim yaklaştı ben 10 gün kala şişmeye başllarım hemde 1kiloda bayramda geri geldi galiba...
hele bayramın 2.günü akşam saatinde ç.ok çıktım delirdim ama sabaha azaldım,eee bayramda yine yeşim kadar olmasada 1-2 derken tatlı yedim,ramzanda boğazımı tutmaıudm kendi baklvamdan yedim bide bu merete düşkün değilim güyaa....
bayramda kaynanamın nefis haşhaşlı çörekleri götürdüm herkesten az yedim evet ama bana fazlaydı...
EVET İTİRAF EDİYORUMMMMMM.....hakettim ben..ama bukdarda çabuk kilo dönermi yaaa..delircem haa...
neyse yine ve yeniden diyelim sızlanmanın alemi yok değilmi???*
76yım evet..duydunuzmu..kalıcı vermek lazım ama benim gibi zor verenin geri kilo alması kadar berbat bişey yokk

olsun canım yaa nolmuş 76 olduysan ramazandan ve ayreten bayramdan çıktık olcak okadar,bildirim yapalımki görüp dahada hırslanalım verelim yapışan kiloları ,inat ediyolarsa biz daha inatçıyız vericez kilolarıı,hadi moral bozmak yok,yarın tam gaz başlıyorum ben yeter bukadar boşlamak ileriiiiiiiiiii......
Triiii Triiiii Triiii Triienndyyyyy napüüünnn ben mesaj atmıştım sana tatile gitcem.
Aynı kiloda yazar mısın beni dedimmmm niye tınmadınnn kızz beniiiiiiiiiii

evet leyyynn ,unuttum ben senii,halbuki okadarda okuduydum salı göndermişinde ben listeyi yaparkene,salıya bakmadıydım cumadan sonrasına baktım,unuttum dalgınlığıma ver,yarın senide koyuveririm merak etmeee kuşum...

Triii Triiii Triiiendyyy acemiliğinee veriyorum ha hay
Trieendyy albümeee resimm ekledimmmm :))

Triii Triiii Triiiendyyy acemiliğinee veriyorum ha hay
Trieendyy albümeee resimm ekledimmmm :))

he gıı onu dicektim,gündüz baktımdaa,canım sende biliyosunkii,bu yol uzun meşaketli bi yol ,ama sonundaki mükafat küçümsenmiycek kadar muhteşem bi duygu ve görsellik,,şuanda kilo veriminin başındasın elbetteki değişiklikler olucak zamanlaa,ama okadar tatlısınkii,inanki kilon okadarda göze batmıyoo,ama bu güzellikle seni çıtır olarak hayal edemiyoruum,muhteşem bişey olursun heralde hadi kız göster kendiniiii,,,,

slash koymamışsın İyiyim bendeee özledim sizi tatilde giremedim..
Garanti kilo aldım Dengeli beslennmeye devamm.

Resim ekledim bak tosuncuk halime

hemen bakim ay su ucanin numarasini almayi unutmussum

Kizlar smile lerin üstünde gittinizmi numaralari yaziyo mesela : 2 : ben size bikac tanesini aldim
:97: ay bunlarsiz olmuyo ki ya dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…