70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Off off sanki ramazan ayındaki azmimi kaybettim toparlanmam lazım bi an önce
daha vermem gereken 10-15 kilo var.
İyi ki siz varsınız yoksa çoktan bırakmıştım rejimi.
Tekrar menüleri paylaşıcam yarından itibarenn.
Üstüm çok çirkin duruyor ya
OOff offf

hemen bakim ay su ucanin numarasini almayi unutmussum

Kizlar smile lerin üstünde gittinizmi numaralari yaziyo mesela : 2 : ben size bikac tanesini aldim
:97: ay bunlarsiz olmuyo ki ya dimi

ahahhah alemsin yaaa süpersinn dur hemen sırıtayım

topuzlar benim saçıma olmaz kısa gördüğün gibi.diğer modelde düğünde oraya buraya koştururken ağzı burnu yamulmuş olur :) o yüzden o taçlı ve toplanmış modelleri gösterdim.bakalım o gün gelsin yapacaz bişiler.
totom benim canım benim :) seviyorum keretayı o olmasa kuru kemik olurdum.popomu ve bacaklarım nerden baksa 10 kilo eder normal boyutta görünmesi için.bu durumda 50 kilo falan olmş olurdum :) kış geliyor iyice hareketsizlik olcak bu yüzden şimdi ne yapsan kar sana.hoş ben kışın kilo verdim yazın bi halt edemedim

yedim nolcak yedim tatlıları çikolataları.şimdi yine yedim yedimde yedim :) hemde küçük ceviz büyüklüğünde 10 tane çikolata peş peşe hüplettim midemde koşuşturuyolar şimdi :) okadar tatlı oldumki sinekler başladı bacaklarımdan yemeye :)))))))

hemen bakim ay su ucanin numarasini almayi unutmussum

Kizlar smile lerin üstünde gittinizmi numaralari yaziyo mesela : 2 : ben size bikac tanesini aldim
:97: ay bunlarsiz olmuyo ki ya dimi

hile yaparsın haa suziii al bakalım bendendeeee hileeee
oley be oleyyy

valla benim yaptığım smilelerin hiç birini yapmamışsın gıı bende burda ona koptumm.....

hile yaparsın haa suziii al bakalım bendendeeee hileeee
oley be oleyyy

valla benim yaptığım smilelerin hiç birini yapmamışsın gıı bende burda ona koptumm.....

dilek beni deli etme benim tonton resimlerimi koyarsam görür kacarsin ona göre dur sana bi kac üstümü koyayim albüm e de bak bi senin üst mü benimkimi

tugba kiz sende az deyilsin aa kaptan yardimcisina yakisiyomu hic hile mile

Ya cidden kendimi dana gibi hissediyorum böyle göbeğimi tutup masanın üstüne koycam öyle yazcam o dereece
Yarın sabah ne yesem acep öglen yemekhaneye giderim Allah bilir ne çorbası varsa iki tadarım.
Akşam da sadece salata mı yesem acep :\

yehuuuu yemekten sonra tartıldım ölümüne su içtim bi de yeşilçay.....74.6 yaniiii cuma sabahı kilom iki günde nassı gitti bu kilo yarın sabah tartılcam çok merak ettim

yehuuuu yemekten sonra tartıldım ölümüne su içtim bi de yeşilçay.....74.6 yaniiii cuma sabahı kilom iki günde nassı gitti bu kilo yarın sabah tartılcam çok merak ettim

Beğendim

nerdesiniz garulaaarrrrrr

Burdayızz

sen beyaz giyebiliyorsun :97: ben beyazi cikarali yillar oldu hayatimdan genelde siyah giyerim zayif göstersin diye

Ya bende daha yeni giydim. Görüldüğü gibi tostosun duruyo

kızlar geldim şükür...
akşam menümü yazayım
spordan 40 dk.önce malatyanın dövme tarhanasından yapmıştım ondan 1 kase sade içtim
spordan 1 saat sonra 2 dilim hşl.tavuk göğsü,1 domates,1 salatalık,1 sivri acı biber,5 kaşık yoğurt
yaklaşık bu menüden 1,5 saat sonrada 3 tatlı kaşığı ucuyla sade dondurma yedim
spora gelince
60 dk.6,5 hızında yüyüme bandında yürüyüş,20 dk. bel kemeriyle ön ve arka çalıştım,60 ar tane alt ve üst karın mekiği,her biri 20 taneden yerde bacak popo ve basen hareketleri yaptım,duşumu aldım ve geldim
çok şükür yarından itibaren eski tempolu ve azimli düzenli tempoma başlıyorum...yarından itibaren yeni başlıyormuş gibi muamele edicem kendimi öyle motive ettim...geçen ekim 86 ile başlamıştım,şimdi kendimi 63.5 ile başlıyor kabul edip sıfırdan olaya giricem...hepimize kolay gelsin diyorum...
greencim sende toto falan yok gayette güzel ve hoş bir hatun olmuşsun...okadar simit hepimizde var olcak okadar kilo verdik sadece sıkılaşmamız lazım,bazende pantolonların kemerinin azizliğine uğruyoruz oda olduğundan farklı gösteriyor
mywish canım valla fıstık gibi hatunsun,çokda bir kilon yok,daha doğrusu benim eski hsali,m gibi miden var tatlum,onuda yarım mekikle halledebilirsin,çok etkili...yüzün çok güzel bu arada maşallah
shyvz cimyeni eğitim öğretim yılın hayırlı uğurlu olsun bitanem
aklımda kalanlar bunlar hatunlar

demin noldu sizlen cene calcam diye cocugu yikayacakdim su dolduruyordum banyoya su tasmis ben farkinda deyilim benim ev deniz oldu

ben ben ben yokum özlemedinmi benii

kilonu 1 yıla yayarak verdiğin için ne güzel kiloyu geri alman zor olur.tebrik ederim.az kalmış ha gayret:) umarım 1 sene sonra ben de senn gibi kilo verir forumdakilei gazlamış olurum:) şahsen gaza geldim:) çok spor yapmışın ay hemen ben de başlayayım:) hehe:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…