- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
hemen bakim ay su ucanin numarasini almayi unutmussum
Kizlar smile lerin üstünde gittinizmi numaralari yaziyo mesela : 2 : ben size bikac tanesini aldim
:97: ay bunlarsiz olmuyo ki ya dimi
he gıı onu dicektim,gündüz baktımdaa,canım sende biliyosunkii,bu yol uzun meşaketli bi yol ,ama sonundaki mükafat küçümsenmiycek kadar muhteşem bi duygu ve görsellik,,şuanda kilo veriminin başındasın elbetteki değişiklikler olucak zamanlaa,ama okadar tatlısınkii,inanki kilon okadarda göze batmıyoo,ama bu güzellikle seni çıtır olarak hayal edemiyoruum,muhteşem bişey olursun heralde hadi kız göster kendiniiii,,,,
Kizlar smile lerin üstünde gittinizmi numaralari yaziyo mesela : 2 : ben size bikac tanesini aldim
Suzannn nasılsınnn??
Diloşş sen nasılsınnn???
allah allah bu sefer de benim smile ler yok sizinkilerde kayboldumu kizlar
senin sacin kisa herhalde demi yesim su sac modeli hosuma gitti ama sacin rengi deyil tabii elbiseye uymaz :)
http://www.frisurenbilder.net/data/media/10/imageHAR.jpg
birtane de tac takarsin siyah mesela hmm
ya ben smile lerimi geri istiyom
topuzlar benim saçıma olmaz kısa gördüğün gibi.diğer modelde düğünde oraya buraya koştururken ağzı burnu yamulmuş olur :) o yüzden o taçlı ve toplanmış modelleri gösterdim.bakalım o gün gelsin yapacaz bişiler.ay kiz gaza getirdin beni benim bile düyüne gidesim geldi kisa sac modellere bakiyorum bak bi kac tane beyendigim göztereyim sana gerci zevkler farkli olur ama fikir yürütürsün belki
Eki Görüntüle 251183 Eki Görüntüle 251184 Eki Görüntüle 251185
totom benim canım benim :) seviyorum keretayı o olmasa kuru kemik olurdum.popomu ve bacaklarım nerden baksa 10 kilo eder normal boyutta görünmesi için.bu durumda 50 kilo falan olmş olurdum :) kış geliyor iyice hareketsizlik olcak bu yüzden şimdi ne yapsan kar sana.hoş ben kışın kilo verdim yazın bi halt edemedimToton göze batmıyo bence bi ara eklemiştin resimlerini.
Cidden belin ve üst taraf ince. Üst ince olunca alt pek sırıtmıyo.
Hele kollar şişko olunca iyiceene fena bi hal alıyor.
Bu ay spora yazılmayı düşünüyorum bakalım. Bi aksilik olmazsa.
Yoksa benimde tek aktivitem servise binip servisten inmek
yedim nolcak yedim tatlıları çikolataları.şimdi yine yedim yedimde yedim :) hemde küçük ceviz büyüklüğünde 10 tane çikolata peş peşe hüplettim midemde koşuşturuyolar şimdi :) okadar tatlı oldumki sinekler başladı bacaklarımdan yemeye :)))))))hiç düşünmüyon demi belki kiloları geri dönen vardırda utandığından yazamıyordur heee((smile yok olmuyoki ama...
sana özel atıcam rezil olucam listeye girerek zaten..napıyımbilmiyom...spor salonunu bırakıp haziran 18den sonra 74ken...ramazan öncesi 75 çıkmaya başladım,ramazandada aynıydım ama hem adet dönemim yaklaştı ben 10 gün kala şişmeye başllarım hemde 1kiloda bayramda geri geldi galiba...
hele bayramın 2.günü akşam saatinde ç.ok çıktım delirdim ama sabaha azaldım,eee bayramda yine yeşim kadar olmasada 1-2 derken tatlı yedim,ramzanda boğazımı tutmaıudm kendi baklvamdan yedim bide bu merete düşkün değilim güyaa....
bayramda kaynanamın nefis haşhaşlı çörekleri götürdüm herkesten az yedim evet ama bana fazlaydı...
EVET İTİRAF EDİYORUMMMMMM.....hakettim ben..ama bukdarda çabuk kilo dönermi yaaa..delircem haa...
neyse yine ve yeniden diyelim sızlanmanın alemi yok değilmi???*
76yım evet..duydunuzmu..kalıcı vermek lazım ama benim gibi zor verenin geri kilo alması kadar berbat bişey yokk
hile yaparsın haa suziii al bakalım bendendeeee hileeee
oley be oleyyy
çoooooooooooookkkkkkkkkkk iyiyim canım 77 yi gördüm bugün itibariyle kötü olurmuyum dahasen nasılsın?
cin gibisin ha
Off off sanki ramazan ayındaki azmimi kaybettimtoparlanmam lazım bi an önce
daha vermem gereken 10-15 kilo var.
İyi ki siz varsınız yoksa çoktan bırakmıştım rejimi.
Tekrar menüleri paylaşıcam yarından itibarenn.
Üstüm çok çirkin duruyor ya
OOff offf
ahahhah alemsin yaaa süpersinn dur hemen sırıtayım
hile yaparsın haa suziii al bakalım bendendeeee hileeee
oley be oleyyy
valla benim yaptığım smilelerin hiç birini yapmamışsın gıı bende burda ona koptumm.....
dilek beni deli etmebenim tonton resimlerimi koyarsam görür kacarsin ona göre dur sana bi kac üstümü koyayim albüm e de bak bi senin üst mü benimkimi
tugba kiz sende az deyilsin aa kaptan yardimcisina yakisiyomu hic hile mile
Kocaman göbüş bana ben göbüşe bakıyorum fenalardayım
burdayız haşlanmış patetes yemekten bıktım
yehuuuuyemekten sonra tartıldım ölümüne su içtim bi de yeşilçay.....74.6 yaniiii cuma sabahı kilom iki günde nassı gitti bu kilo yarın sabah tartılcam çok merak ettim
nerdesiniz garulaaarrrrrr
sen beyaz giyebiliyorsun :97: ben beyazi cikarali yillar oldu hayatimdan genelde siyah giyerim zayif göstersin diye
Ya bende daha yeni giydim. Görüldüğü gibi tostosun duruyo
kızlar geldim şükür...
akşam menümü yazayım
spordan 40 dk.önce malatyanın dövme tarhanasından yapmıştım ondan 1 kase sade içtim
spordan 1 saat sonra 2 dilim hşl.tavuk göğsü,1 domates,1 salatalık,1 sivri acı biber,5 kaşık yoğurt
yaklaşık bu menüden 1,5 saat sonrada 3 tatlı kaşığı ucuyla sade dondurma yedim
spora gelince
60 dk.6,5 hızında yüyüme bandında yürüyüş,20 dk. bel kemeriyle ön ve arka çalıştım,60 ar tane alt ve üst karın mekiği,her biri 20 taneden yerde bacak popo ve basen hareketleri yaptım,duşumu aldım ve geldim
çok şükür yarından itibaren eski tempolu ve azimli düzenli tempoma başlıyorum...yarından itibaren yeni başlıyormuş gibi muamele edicem kendimi öyle motive ettim...geçen ekim 86 ile başlamıştım,şimdi kendimi 63.5 ile başlıyor kabul edip sıfırdan olaya giricem...hepimize kolay gelsin diyorum...
greencim sende toto falan yok gayette güzel ve hoş bir hatun olmuşsun...okadar simit hepimizde var olcak okadar kilo verdik sadece sıkılaşmamız lazım,bazende pantolonların kemerinin azizliğine uğruyoruz oda olduğundan farklı gösteriyor
mywish canım valla fıstık gibi hatunsun,çokda bir kilon yok,daha doğrusu benim eski hsali,m gibi miden var tatlum,onuda yarım mekikle halledebilirsin,çok etkili...yüzün çok güzel bu arada maşallah
shyvz cimyeni eğitim öğretim yılın hayırlı uğurlu olsun bitanem
aklımda kalanlar bunlar hatunlar
çok şükür yarından itibaren eski tempolu ve azimli düzenli tempoma başlıyorum...yarından itibaren yeni başlıyormuş gibi muamele edicem kendimi öyle motive ettim...geçen ekim 86 ile başlamıştım,şimdi kendimi 63.5 ile başlıyor kabul edip sıfırdan olaya giricem...hepimize kolay gelsin diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?