valla bende sana katılıyorum...arefe günü collins den taşlanmış(biraz koyu renk) kot aldım ve çokda güzel oldu,en güzelide 29 beden olmasıydı...nasıl havalara uçtum bilemezsin...en son kot aldığımda 34 beden almıştım ve çok kötü hissetmiştim ve bu olay geçe nisan yada mayıstı galiba yanlış hatırlamıyorsam...ama greencimin dediği gibi bunda benim spor yapmamın çok etkisi var spor benim bedenime yaradı...neden dersen ben enson 29 beden kotu üniversitedeyken ve ozaman 56 kiloyken giyerdim ve bu 20 yıl önceydi,yeni evliykende 29-30 beden kot giyerdim ve 57 kiloydum ozamanda 14 yıl önceki döneme denk geliyor...düşünebiliyormusun şu an 63,5 kiloyum 2 doğumun verdiği ve 39 yaşın verdiği genişlik var ve ben 29 bedene girdim...hakketten spor sıkılaştırıyor kuşumcum...imkanın dahilinde yapmaya çalışın kızlar...ben hergün işten gelip akşamları 1,5-2 saat hem sporumu yapıyorum,hem çocuklarımın yanında oluyorum,yemeğimide o esnada üzerine koyuyorum,ben bitirene kadar pişiyor,hemde ev ortamımda kopmamış oluyorum,hemide daha düzenli ve planlı oluyorum..tavsie ederim,bol hareket ve disiplin oluyorya ben de buz mavisi kot,mavi ve toz pembe pantolon giymek istiyorum:97:
ben ben ben yokum özlemedinmi benii
demin noldu sizlen cene calcam diye cocugu yikayacakdim su dolduruyordum banyoya su tasmis ben farkinda deyilim benim ev deniz oldu
demin noldu sizlen cene calcam diye cocugu yikayacakdim su dolduruyordum banyoya su tasmis ben farkinda deyilim benim ev deniz oldu
valla bende sana katılıyorum...arefe günü collins den taşlanmış(biraz koyu renk) kot aldım ve çokda güzel oldu,en güzelide 29 beden olmasıydı...nasıl havalara uçtum bilemezsin...en son kot aldığımda 34 beden almıştım ve çok kötü hissetmiştim ve bu olay geçe nisan yada mayıstı galiba yanlış hatırlamıyorsam...ama greencimin dediği gibi bunda benim spor yapmamın çok etkisi var spor benim bedenime yaradı...neden dersen ben enson 29 beden kotu üniversitedeyken ve ozaman 56 kiloyken giyerdim ve bu 20 yıl önceydi,yeni evliykende 29-30 beden kot giyerdim ve 57 kiloydum ozamanda 14 yıl önceki döneme denk geliyor...düşünebiliyormusun şu an 63,5 kiloyum 2 doğumun verdiği ve 39 yaşın verdiği genişlik var ve ben 29 bedene girdim...hakketten spor sıkılaştırıyor kuşumcum...imkanın dahilinde yapmaya çalışın kızlar...ben hergün işten gelip akşamları 1,5-2 saat hem sporumu yapıyorum,hem çocuklarımın yanında oluyorum,yemeğimide o esnada üzerine koyuyorum,ben bitirene kadar pişiyor,hemde ev ortamımda kopmamış oluyorum,hemide daha düzenli ve planlı oluyorum..tavsie ederim,bol hareket ve disiplin oluyor
selam kızlar bu topiğe üyelik gerekiyormu ? yoksa herkez katılabilirmi aranıza?
puhahah:) çocuğu suda unutma aman:) gece gece iş çıkmasına uyuz oluyorum valla:) kolay gelsin:)
geçmiş olsun canım..çok can sıkıcı bir durum gece gece ...allah kolylık versin
aşkitom bu topikte bencilliğe ukalalığa ve kıskançlığa yer yok...çünkü hepimiz aynı yolda ve hedefte ilerliyoruz...birbirimizin halinden bir tek biz anlıyoruz çünkü hepimizin yarası yada sıkıntısı aynı...kıştanda korkma,çünkü hepimiz burda olucaz ve günlük menülerimizi yazıp birbirimizi motive edicez...hepimizin koptuğu anlar elbette olucak ama bizde burda olucaz...kocaman bir aile olduk biz fıstık,korkmamasallah
kiz tugba nazar boncugun numarasi kaczaten senin fotolarin cok güzel hic 39 göstermiyo genc kiz gibi olmussun darisi isteyenlerin bide benim basima korkdugum kis geliyor kisin zor olacak gibi ama isallah kisinda almayiz veririz su hain kilolari birde sizlerde hosuma giden aman ben verdim geri yani naparsa yapsin diyen yok cok güzel bi ortama dek gelmissim ne mutlu bana..
kızlar ben kaçtım...malum sabah mesai var
yarın topikçe yeni bir başlangıç yapan çok olucak...hepimize bol azimler ve sağlıklı neşeli kalıcı kilo verişler diliyorum...
iyi geceler hayırlı haftalar kızlar,yarın akşam görüşürüz
ben geri kactimbelki gelirim belki gelemem ben tugba deyilim 1 saat sonra gelirim deyip de gelmeyen aha da kizacak by
iiler onlar ama ben çıldıracammm,,,beni 2dk rahat bırakmadılar,,bakıyorum 2dk sesleri çıkmıyo gidiyorum bakıyorum odayı talan etmişler offff....aşkitom sen unutulacak hatunmusun...o telaşla ne olduğunu anlamadan yazmış bulundum datluuummm..
liste güzel olmuş ellerin dert görmesin canımcım...minnoşların nasıllar yumurcaklar...
masallah
kiz tugba nazar boncugun numarasi kaczaten senin fotolarin cok güzel hic 39 göstermiyo genc kiz gibi olmussun darisi isteyenlerin bide benim basima korkdugum kis geliyor kisin zor olacak gibi ama isallah kisinda almayiz veririz su hain kilolari birde sizlerde hosuma giden aman ben verdim geri yani naparsa yapsin diyen yok cok güzel bi ortama dek gelmissim ne mutlu bana..
kızlarr merhabaa..
yarın 8.30 da yürüyüşe çıkıyorumm sonra duş alıp kahvaltımı edicem şimdi böyle planlıyorum yarın gerçekleştircem inşallahh..
artık yediklerime dikkat etmem gerekiyoorr..
ay inşallah hadi bağalııımmm
inşallah canım inşallah..
çok az bir zamanım kaldı 3 hafta daha evdeyim sonra okullar açılcak yurda gidicem orda napıcam hiç bilmiyorum
çok haklısın ama devam et azmine a,hakkını alıcaksın emin olll :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?