kendime güveniyorum zaten canım yapcam dedim mi yapıyorum ramazanda 3 kilo verdim bayramda aldım ama incelme olduğu için pek belli olmadı hissetmedim :)
tartımda problemli en son 76 çıktım ama hep değişiyor
selam yeşimcim...nasılsın senide benim gibi sinekler çokmu yiyor?kaşımışım tatlı tatlı izleri kaldı malesef..
bugün yemeğimde vardı çok boş birgündü..balkon yıkadım çamaşır astım,yani az iş yaptım canımda istemiyor elim kolum kalkmıyor ama yarın kalkcak mecbur...
eşimin dayısnın oğlu ailece geliyolarmış bir geceliğine yoldan geçiyoalrda uğruycaklar..
evi süpürüp silcem..
mamaları hazırlamam lazım,menüm yarım daha aklımda kesin olanlar..
mercimek çorba
hasan paşa köfte,pilav
salata
az sarma sarmak istiyroum vaktime göre..keşke buzlukta olsaydı..
börek
anayemekte tam belli değil...tazefasulye var biraz kart eşimin halası verdi bahçeden o dursada nohut yada kurufasulyemi, ıslasam napsam...???
beynim yorgun zaten uff artık ayrın kendimi mafederim herşey biter ama bende biterim mükemmel olcak illaki...
kendine ediyon böyle düşünerek boşver biraz sakin ol oluruna bırak herşeyi keyfine bak relax ol .Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil. Paylaş 04/09/2011 ..koıç burcu..
bugünlerde çok uyuyor bana((bebek tedavi konusunda olsun moralim hakkında olsun ((
forumda görmüştüm 1gün sadece patates 2.gün sadece sebze tarzı bi diyet vardı onu mu yapıyorsun? patatesi tuzlama çok tuz su tutar....ayrıca yoğurt ve sütü unutma kas kaybetme......
seninde bayramın mübarek olsun canım yoğunluk devam anlaşuılan neyse artık kış gelince bu topik eski düzenine girecek anlaşılan okalabalık günlerine düğünde güzel olacaksın sanırım çıtır halinle bide resin çekilde gözlerimiz bayram etsin
merhaba kızlar
hepinizin geçmiş ramazan bayramı mübarek olsun
bayram boyunca bende gölcüğe kızkardeşimin yanına gittim ailecek...çok güzel geçti ,sürpriz yaptık haberleri yoktu...izmit outlette gezmeye gitmişler parkta yeğenimi oynatıyorlardı,bende derinceden itibaren telefonda lafa tuttum taaaaki boynuna sarılana kadar...resme şoka girdi bizi görünce...iyi oldu iyi...kardeşimi hiç hamileyken görememiştim,gördüm çok güzel bir gebiş olmuş,yakışmış...darısı isteyenlerin başına...
geçmişe göz atamadım ama gördüğüm kadarıyla...
legium canım çok çok geçmiş olsun allah tez zamanda şifasını verir inşallah...
senacım allah kızınada zihin açıklığı versin,inş.geçer tatlım,özledim seni hatun
diğer tüm arkadaşlarıda öpüyorum,yeni gelen varsa hoşgelmiş diyorum...ben pazartesi mesaiye başlıycam,kociş bugün başladı...
EVİM EVİM GÜZEL EVİM...
yazmışken bildirimimide yapayım
başlayış:30 ekim 2010
başlangıç:86 kg.
geçen hafta:63.5
bu hafta:63.5
giden:YOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKK
hedef:60
toplam giden:22,5 kg.
beden:38-40
boy:162 cm.
BİLDİRİMLER BANAAA OKUMADAN GEÇMEYİN HAAAAA
merhabaaa kızllaaarrrr,ben geldim ama nasıl geldim,hepinizin geçmiş şeker bayramınız mübarek olsun,,,
kızlar bu arada listeyii yapıcam ama bakalım ne zaman,çünkü evdeki net gitti,bugün açılır ümit ediyorum,şuan annemlerden yazıyorum,
dikkat
bildirimler yine özelden istiyorum,çünkü inanınki 2gündür giremiyorum ve geçmişede bakamıyorum çok uzun
demem o ki,bildirimlerinizi özelime yapın ,yeni gelenlerde öylee hepiniz özele,eğer özele mj atamıyorsanız henüz tuğbanın dikkatine başlıklı bi bildirim topiğe yapın,ancak haftaya öyle listeye girebileceksiniz bilginize,hımm bide benim net açılınca haber veririm ozaman topiğe bildirim yapın,çünkü geçmişe bakamıycam büyük ihtimal,diyceklerim bu kadar ,
yeni gelenlere hoşgeldinizler olsun,bildirimlerinizi unutmayın dikkatine yazılmayan bildirimler dikkate alınmayıp listeye giremiycekvede yeni gelenler bu hafta bildirim yapmazlarsa haftaya listede olamıycaklar bilginizeee
uzun olduya artık okudunuz bile napalımhadi görüşmek üzere özledim sizleri,suzzaaannn ben 1saate kadar geliyorum yine aklıma geldin napiyim
özele mj atanlar 3kişi olmakla beraber bunlar belenay-cuytherock-kılavuzz-ezgiilknur izinliydi sanırım başka he arzuda izinliydi,başkada hatırlamıyorum
hadi ben kaçtıım
SENA ABLACIM SEN PAZARTESİ YAPARSAN BİLDİRİMİ BEN LİSTEYİ DÜZENLER YİNE SENİ ALIRIM İÇİNEE HOOP DİYE MERAK ETMEE,MERAK ETTİM SENDE DURUMLAR NASIL ACEPP
ya bendede tuhaflık var yani..haziran 18deki ölçüleirm hala aynı ama tarıda fazlayım ya..
bugün ölçtüm,zaten kıyafetlerimde farketmedi hiç..ama bendede en fazla bölge popoüstü ve kollarım kalın üst bedenime göre ..yani kalçam çok büyük değil ama tepesi, yüksek:))))
spor benide belden mideden çok inceltti,bacaklarda az eridi ama kalçada çok yol alamadım enzoruda orasıymış zaten....bide kollarım çok çalışsamda 10 kilo versem anca kollar gider sanki...
hadi yeni yayın dönemi hepimize hayır getirsin.önce mutluluk huzur sonra sağlıklı formda günler geçiririz inşallah.misafir stresin banada geçti valla bende sünnet zamanı uzaktan gelen olcak ne yapacam ne edecem şimdiden sıkıntısı aldı benigünaydın kızlar...
herkesler dökülmüş..
yeni sezon hepimize hayılrı olsun pelinin dediği gibi dizimiz iyi bölümlerle başlasın inşaallah...
haftaya adet olucam kesin şişlik ondan yine neyse hep beraber yeniden başlayalım,6lıları görüpte bizde kalsak olduğumuz yerde ama 7liler yakamızı bırakmadı haaa
saat 9 çeyrek itibariyle ayaktayım.kociş gitti kahvaltımı yaptım,nette geziniyorum...misaifrim var akşama yoldan geliyolar uğruycaklar,yani yeni döneme baya hareketli başlıycam...temizlik,yemek...dışaır çıkıp eksikleri almalıyım,artık toparlanıp işime baksam iyi olucak yani...ben meseleyi açmadım ufak bi konuşma dağ oldu yine...
uykuya çok üzgün daldım yine oysa gündüz azcık normale dönmüştük..noldu bize bukadar bilmiyorum ama kafamda kamyon taşıyorum sanki yüküm çok ama rabbim yardım ecedek ve geçecek..
okuya okuya dua ederek uyudum ağlarken ama tek mesele bebek değildi...
tam uayanırken rüyamı hatırlıyorum,sabah namazı öncesi kötüydü ama sabahki güzeldi,annemle test yaptoyyurz kandan bthcg yüksek çıkıyor eşimi arayım diyorum annem dur sakin ol söyleme hemen diyor ev ben o kadar garip duygudayımki emrbyo rahmime tutunuyor ve ben bunu hissediyorum
kucağımda severken yada farklı görürdüm ama bu rüya ilk kez gördüm,rabbim hayırlara çıkarsın inş..
hiç misafir modunda olmasamda herşey iyi olmalı bana dua edinde başarayım bugünü atlatayım...
yeme düzenimi 3gündrü düzenledim ama canım sıkıldığından plates topu öyle duruyor sadece dün akşam az yürüdük dışaırda oda salına salına...
kılavuzcum yeniden spora devam evet bende etksiini çok görenlerdenim olduğumdan az ve sıkıydım zaten iyice sıkı olucamda inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?