70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kendime güveniyorum zaten canım yapcam dedim mi yapıyorum ramazanda 3 kilo verdim bayramda aldım ama incelme olduğu için pek belli olmadı hissetmedim :)
tartımda problemli en son 76 çıktım ama hep değişiyor

ya bendede tuhaflık var yani..haziran 18deki ölçüleirm hala aynı ama tarıda fazlayım ya..
bugün ölçtüm,zaten kıyafetlerimde farketmedi hiç..ama bendede en fazla bölge popoüstü ve kollarım kalın üst bedenime göre ..yani kalçam çok büyük değil ama tepesi, yüksek:))))
spor benide belden mideden çok inceltti,bacaklarda az eridi ama kalçada çok yol alamadım enzoruda orasıymış zaten....bide kollarım çok çalışsamda 10 kilo versem anca kollar gider sanki...

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil. Paylaş 04/09/2011 ..koıç burcu..
bugünlerde çok uyuyor bana((bebek tedavi konusunda olsun moralim hakkında olsun((

sinek pek yok annemi bekliyorum wcye kalksın sonra yatacam.oda ben bekliyom diye maşallah uyudukça uyuyor.
haberli misafirde çok stres oluyoya enazından ben stres oluyorum ne yapsam ne etsem diye halbuki habersiz olsa 100 çeşt çıkartırsın dşünmeden

kendine ediyon böyle düşünerek boşver biraz sakin ol oluruna bırak herşeyi keyfine bak relax ol .

forumda görmüştüm 1gün sadece patates 2.gün sadece sebze tarzı bi diyet vardı onu mu yapıyorsun? patatesi tuzlama çok tuz su tutar....ayrıca yoğurt ve sütü unutma kas kaybetme......

canım benim kusura bakma hemen yazamadım patatese gelince bende okudum ama onu yapamam şeker hastasıyım kalorisi düşük diye yedim diyetimin ilk günü metobolizmam yavaş çalışıyor
kilo verirken zorlanıyorum.
geçen yıl72kiloya hergün 2.5 saat spor yaparak indim ama 5ay sonra 1 ayda 5kilo aldım bugünde çok spor yaptım tam gaz devammmm
hepimize kolay gelsin

selam kızlar tatilden döndük...artık eve ve kendıme çeki düzen verme zamanı geldi....

alerjim olduğu için artık deterjan,yumşatıcı,leke sökücü ve çamaşır suyundan gına geldi.....

nanomatiği çok merak ediyorum ....gerçekten iyi olduğunu bilsem hemen bugun alıcam.....

lütfen akıl verın kullanan var mı aranızda ya da çevrenizde konu komşunuzda kullanıpta memnun olan var mı?

kk da 3 tane başlık buldum ama tatmin edici değil memnun olanda var olmayanda ...

daha yakından birinin yorumu benım için daha önemli.....

sonuçta 89 tl ye kıyacaksam bari işe yarasın....yoksa param çöpe gider....

günayydınn kızlarr, tatil bitti malum, artık dikkat etmek gerek..
yaklaşık 1,5 aydır 61-63 kg arasında gidip gelmekten sıkıldım.. bugün itibariyle eski moduma dönüyomm, sözüm olsun :)

günaydın çıtır olmamda en büyük destek çıtırlarım nasılsınız bakalım tatil bitti artık eskiye dönme zamanı ramazan ayı bayram derken diyet askıya alındı artık toparlanma zamanı bundan sonra mönülerimöide yazayım kaçamak payım azalsındün beşte eşim aradı misafir gelecek diye çay içmeye geleceklermiş ikram telaşına düştüm onu yap bunu yap bir sürü hamur yoğurdum ve bugün eklem yerlerim çok ağrıyor iyice nane molla oldum napim rabbim beterinden korusun inşallahumarım akşama doğru geçer sizler nasılsınız geçmişi fazla okuyamadım malum pazartesi işler yoğun oluyor ara ara uğrarım bugün geçmişteki bütün yazdıklarınız için
belenay bütün yazıları beğendi bastım beğen butonuna

Son düzenleme:
dünkü mönü

sabah:3 adet boş pişi,domates,peynir

ara:yok

öğle:kavun

ara:yok

akşam:3 küçük biber dolma,ezogelin çorba,iki kase cacık

ara:daha yiyecek yanım kalmadı ikramlardanda yemedim daha ne yicen desenize

evet canım bugünden itibaren tatlılara böreklere son!!!! sezon açıldı kaldıqımız yerden devam...kısss ne çıtırı kaç kiloyla döndüm haberin varmı senin.....

deryammmm kıss bende çok özledim sizleri....evimi.....diyetimi kaçamaksız yaptıqım günleri ve her hafta kilomun düştüqünü görmeyi....çookkkk özledimmmm..........

tuqbacım yapılan listeye ekleme olmaz...kimseyi ekleme...zaten bayramdan çıktık çok kişi artıda.. hiç gerek yok...benim bu sabahki kilom 69.9...çoqunluqu ödem...şimdi listeye eklersen cumaya kadar 2-3 kilosunu veririm arkadaşlara haksızlık olur...liste olduqu gibi kalsın cnm...

:2: herkeslere gunaydınnn :92:

umarım herkesın keyfı yerındedır

yenı sezon dızılerı bıle bu hafta baslıyo, bız de acıyomuyuz bu hafta yenı sezonuuuuu

Selam kızlar ben geldimmmmmmmmmmmm nihayet evimdeyimmmmmmmmm evimi yataqımı yemeklerimi ve düzenimi çok özledimmmmmmmmm en önemlisi sizleri ve burda olmayı çok özledimmm canlarım benimmmmmmmmmmmm

Yepyeni birgün yepyeni bir ay.......bizi artıda çıkaracak herşey razaman ve bayram bitti sona erdi....mecburi iftarlar mecburi davetler ve mecbur kalınan yemekler tatlılar yok artık....incelmeye devam kızlar..........yazın yarıda kalan diyetimize tam hız fulltime devammmmmmmm...............hadi bakalım önümüzdeki yaza kimsenin fazlası kalmıcak........çıpçıtır olucaz.....
motivasyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bütün şiddetiylee en zirvedeee..........
hadi kızlarım göreyim siziiiiii cumaya listemizde yer yerinden oynıcak...........kilo veremeyenlere heleki bu hafta kilo alanlara çok aqır cezalar geliyor....öyle mekikle fakan kurtulamazsınız elimdennnnnnnnnnnn

günaaaayyydıııın arkadaşlar 9 günlük uzun bir tatilden sonra yine iş başı yapmamın vermiş olduğu sendromla karşınızdayım.tatil boyunca hiiiiiiçççç dikkat etmedim valla herkes ne yiyorsa yedim bende ama bugünden itibaren eski tempoma yeniden başlıyorum.hepinize hayırlı günler diliyorum

Gunaydınlaar...

Artık herkes dönmeye baslamıstır yuvasına... ınsallah cok kilo alan da olmamıstır ..
Pazartesi itibariyle artık bende diyete devam ediyorum inşallah... 2-3 haftadır 71 civarı gezip duruyorum uzun bır ara oldu...
69 u görmem lazım artık yeter...

aynı sorun bendede var hala kilo vermiş gibi görünüyorum ama tartıda fazlayım anlamadım..
ben biberiye yağına başladım dün bakalım fark ettircek mi??
ben de kilo verdim mi belim gider zaten hemen incecik kalır benim asıl sorunum göbek bacak ve kollar.. çok sorunluyum yani

anam anam herkeşcikler evine yurduna döndü ben hala aynı yerdeyim maşallah herkesin keyfi yerinde çok şükür benimde keyfim yerinde şimdilik.cumartesi yiğenimin sünnetini yapıp ertesi gün eve döncem kısmetse pazartesi sabahı evde olcam yatağıma çaprazlama uzanmak deliksiz uyumak istiyorum.tahminen bunu başaramıcam ama hayali bile güzel.
bu arada ramazanda pideleri sonrasında ekmek baklava ve çikolata 3 lüsüyle devam eden hayatım sanırsam kilo almadan devam ediyor kilo aldığımda hemen göbeğim şişer aksine kayet düz duruyor kereta beden ölçülerimde eskiye göre milimde olsa değişmiş eve gidince 59 falan çıkıyomuşum ne bomba haber olur dimi
annemle hiç geçinemesem sürekli didişsemde evlat olarak görevimi yapmaya çalışıyorum hayır duası yarıyor bana sanırım.geçenlerde kızım yaptığın iyilikler önüne gelsin dedi bende dönüyom dolaşıyom önüme senden başka bişi gelmiyor dedim kadın gülmekten yere düşücekti.ben bu kıza yaranamıyom gitti diyor vs.buna çok inanıyorum bugün bu haldeysem mutluysam işlerim kısmende olsa rast gidiyosa bu annemin duaları yüzündendir.Rabbim büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin.

günaydın kızlar...
herkesler dökülmüş..
yeni sezon hepimize hayılrı olsun pelinin dediği gibi dizimiz iyi bölümlerle başlasın inşaallah...
haftaya adet olucam kesin şişlik ondan yine neyse hep beraber yeniden başlayalım,6lıları görüpte bizde kalsak olduğumuz yerde ama 7liler yakamızı bırakmadı haaa
saat 9 çeyrek itibariyle ayaktayım.kociş gitti kahvaltımı yaptım,nette geziniyorum...misaifrim var akşama yoldan geliyolar uğruycaklar,yani yeni döneme baya hareketli başlıycam...temizlik,yemek...dışaır çıkıp eksikleri almalıyım,artık toparlanıp işime baksam iyi olucak yani...ben meseleyi açmadım ufak bi konuşma dağ oldu yine...
uykuya çok üzgün daldım yine oysa gündüz azcık normale dönmüştük..noldu bize bukadar bilmiyorum ama kafamda kamyon taşıyorum sanki yüküm çok ama rabbim yardım ecedek ve geçecek..
okuya okuya dua ederek uyudum ağlarken ama tek mesele bebek değildi...
tam uayanırken rüyamı hatırlıyorum,sabah namazı öncesi kötüydü ama sabahki güzeldi,annemle test yaptoyyurz kandan bthcg yüksek çıkıyor eşimi arayım diyorum annem dur sakin ol söyleme hemen diyor ev ben o kadar garip duygudayımki emrbyo rahmime tutunuyor ve ben bunu hissediyorum
kucağımda severken yada farklı görürdüm ama bu rüya ilk kez gördüm,rabbim hayırlara çıkarsın inş..
hiç misafir modunda olmasamda herşey iyi olmalı bana dua edinde başarayım bugünü atlatayım...
yeme düzenimi 3gündrü düzenledim ama canım sıkıldığından plates topu öyle duruyor sadece dün akşam az yürüdük dışaırda oda salına salına...
kılavuzcum yeniden spora devam evet bende etksiini çok görenlerdenim olduğumdan az ve sıkıydım zaten iyice sıkı olucamda inş...

hadi yeni yayın dönemi hepimize hayır getirsin.önce mutluluk huzur sonra sağlıklı formda günler geçiririz inşallah.misafir stresin banada geçti valla bende sünnet zamanı uzaktan gelen olcak ne yapacam ne edecem şimdiden sıkıntısı aldı beni şu bir hafta hayırlısıyla kazasız belasız geçsinde evime kavuşayım istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…