günaydın kızlarrrrrrrrrr!!!!!!!
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm
hepinizi çok özledimmmmmmmmmm canlarım benim yeni sezon hepimize hayırlı uğurlu olsun bakıyorum da ne güzel kilolar verilmiş beni hiç sormayın bu sabah tartıldığımda tam tamına 65.8 çıktım. 62 ile tatile gittim 3.8 kilo aldım geldim. oralarda spor yapmasam kesin 10 kilo alırdım. neyse ortalama 4 kilo da fazla değil ama di mi?
canımm hosgeldınnnnn
ınsan bı hafta - 10 gun tatıle gıdıyo da 2-3 kılo alıp dönüyoo, sen masaşşal aylardan berı tatıldesın 3,8'in lafımı olur
yenı sezon acıldı hemencık verırsınnnnn hepsını ınşşşş
koca tatılı nası yedın bıtırdın yaaaaa, daha dun gıbı haydı ben gdıyorum eylule kadar yokum demennnnzaman gecıverdı bak
ozledık vallaaaaaaaa
değil değil yeni kilolar hemen verilir max 2 haftanı alır vermen merak etme.günaydın kızlarrrrrrrrrr!!!!!!!
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm
hepinizi çok özledimmmmmmmmmm canlarım benim yeni sezon hepimize hayırlı uğurlu olsun bakıyorum da ne güzel kilolar verilmiş beni hiç sormayın bu sabah tartıldığımda tam tamına 65.8 çıktım. 62 ile tatile gittim 3.8 kilo aldım geldim. oralarda spor yapmasam kesin 10 kilo alırdım. neyse ortalama 4 kilo da fazla değil ama di mi?
Bugüüünn beniimmmm doğummm günüümmmmmmm bugüüünnnn beniiimmmm doğummm güünüüümmmm.
Tosuuun tosuuuunnnn 23 e giiriiyooorummmmmmm.
Pastammmm muzlu çikolataalııııı benn nasılll yemiiyiiimmmm onuuuuu
Günaydın kısçelerr
Bugün kalorinin dibine vurabilirim vurmayadabilirim her an herşey olabilir
Uykudan yeni uyandım saçmaladımm.
Sizleri seviyorumm görüşürüüzz akşamaa :78::80:
bildirimim..
başlangıç 75
geçen hafta 63,4
bu hafta 61,9
giden 1500 gr
toplamda giden 13100 gr
lequim ( 63,4 / 61,9 / 1,5 / %2.37 )
herkese günaydın.. geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlar.. ben pek bayram geçiremedim, arifeden bi gün önce teyzemdn kötü bi haber aldık, beyin kanaması geçirmiş, anjüye almış doktorlar hemen ama anjü için olan ilaçlar alerji yaptıgı için hala ne anjü ne de ameliyat yapılamadı, araya bayram girdi fln bide öyle bekliyolar.. gazi hastanesine hava ambulansıyla götürüldü karstan, pazartesiyi bekliyoruz smdi, o zmna kadar dayanabilirse doktorlar ameliyata almaya calıscaklar, annemler teyzemin yanındaydı bende balıkesire gittim kanser olan teyzem bizde kalıyo kemoterapi görüyo biliosunuz bende o teyzemle ilgiliendim hep, kaç gece hastaneye acile gttik diğer teyzemin beyin kanaması gecirdiğni duyunca panik atak oldu her gece krizlere fln girdi, bgn de işteym dün gece döndüm, bugün iş cıkısı da ankaraya gidicem diğer teyzemin yanına, ameliyat olmadan bi göriiim elini öpiiim doktorlar pimi çekilmiş bomba gibi diyolar
hiç dikkat edermediğim halde geçen hafta aldığım fazlalıklardan kurtulmuşum, bu sabah evde tartılınca sasırdım, bide şişliğim war reglolamamdım hala, öyle işte kızlar, herşeyin başı saglık..
merhaba milletgeçmiş bayramınızı kutlarım
iş başındayım, elim boş, zaten patron da nöbet tutma misali boş boş oturmam için çağırdıiş arkadaşımla dönüşümlü çalışacağız bugün ben geldim yarın o gelecek falan filan işte.. biraz hasta oldum.. bütün hafta hasta nişanlımla ve yorgun annemle vakit geçirdim sonunda ben hasta oldum ama olsun ben çabukcacık ayakta atlatıveririm.. hatta bu hafta sonu sanırım havuza gideceğim ama bu dobişko halimle nasıl insan içine çıkacağım konusunda tereddütlerim var :78: ay iki gündür biriciğimle balık tutumaya gidiyoruz iskeleye, olta falan aldık heveslendik.. çok zevkli yaa geçen gün akşam tutmuştuk dün öğlen tuttuk ve ben amele yanıklarıma yanık ekledim tuttuk dediğime bakmayın o kadar beklememize iki üç tane aşkım tuttu ben yine avcumu yaladım zaten tuttuklarımızı geri saldık ay özlemişim be ordan burdan çenem düşüverdi yine ama öyle mayışık öyle uyuşuğum ki kkya girmeye bile üşendim neyse geçmiş aynen tahmin ettiğim gibi fazla birikmemiş ben geçmişe doğru dalıp dalıp çıkayım o zaman:80:
canım benim valla ben de çok özledim....... zaman geçti gitti. tatil süperdi ama bitti gitti şimdi okuldayım :2::2::2::2: siz neler yapıyorsunuz tatile gittiniz mi?
bu arada beğen tuşu kaldırıldı mı?
ya bu begen tusunu kaldırmakta ki maksatı ben cözemedım acaba nıye boyle bıseye ıhtıyac duydularr :26:
begen tusunu gerı ıstıyorummmmmmmmmmmmmmm
canımmmmmmmmm gecmıs dogum gunun kutlu olsunnnnnntamam bırazcık gec oldu bu kutlama amaaaa :26: nete gırme sansım olmadıgı ıcın anca yetısebılıyorummmmmm; mutlu, huzurlu, saglıklı, aşk dolu nıce yıllaraaaaaaaaaaaaa
şu dıgum gunu unutma mevzusu tatlıya baglandı mı naptınızzzzz :26: ama cocuk askerde belkı gunlerın bıle farkında olmayabılır, ne bıleyım onunda belkı vardır kendınce mantıklı bı acıklamasıııı :26:
pelincim ne güzel kilo vermişsin sen öle siz hangi zamanlarda kuşadası ve şirincedeydiniz bakimmmm?????? bizim de gezdiğimiz yerlerde gezmişsiniz.
Ger-düşümmm nasıl geçti bayram tatilinn? Hoşgeldin
Teşekkür ederimmm önemli değil kutladın ya o bilemmm yeterrr
Tribimi attım gene de ama tatlıya bağladık. Hazır kıt'a mı ne varmış gece 3 e kadar nöbet tutuyolar.
Bişi olduğunda bunlar ilk önce gidiyorlar 1 ayı geçgin öyle nöbette burda herseyden bi haberiz falan filan baya söylendi.
Uzatmadım bende unuttu diye ne diyim ki daha buraya gelince işkenceye devam ederim.:86:
Ger-düşüm resim ekledim albüme bu arada tosunlugumu ilan ettim
oldu kaptan emrin olur,benim için dahada güzel bişey olduuu buuu,haftanın 1.si ben olduuuuummmmmmmtuqbacım yapılan listeye ekleme olmaz...kimseyi ekleme...zaten bayramdan çıktık çok kişi artıda.. hiç gerek yok...benim bu sabahki kilom 69.9...çoqunluqu ödem...şimdi listeye eklersen cumaya kadar 2-3 kilosunu veririm arkadaşlara haksızlık olur...liste olduqu gibi kalsın cnm...
çizelgemi de ileriye aldım yeniden start verdik bakalım inşallah......
ben de bugün okuldayım. bi merhaba diyeyim dedim....
beni özleyen yok herhalde
ger-düş sende hoşgeldin canım ne yidin ne içtin naporsun anlatma sakın
Geçmiş olsun ger-düş umarım gideceğiniz doktor işe yarar bi çözüme kavuşturur.
Başından savan doktor çok çünkü.
Bizimde tatilde herkes grip oldu bende bana bişi olmaz diye böbürlene böbürlene geziodum işyerine geldim burnum akmaya, boğazlarım acımaya başladı. Fenayım şu anda..
Ne güzel hiç kilo almamışsınız ben 1 kilo almışım :26: Sar başa çok gıcık bi durum ya..
Resimleri beğendin mi bu arada :76:
canım doktoru o yuzden arastırıp da gıtcez, bu defa oyle kulak burun bogazcıya deıl gogus hastalıklarıyla ılgılı gıtcem, hıc bı zaman zarıf öksürüklerim olmamıştır, dersane hocalarım bıle ramazan topu mubarek derlerdışimdi de benı tanımayan boyle okssurdugumu bılmeyen bırının yanında oksurunce korkuyooo :26: sokakta oksurunce ınsanlar dönüp bakıyo yanı o dereceeee :26:
sıkıldım artık hasta gezmekten, bı de bunun hamılelıgı var yaslılıgı var :26: erken onlem almak lazım..
grıp bu aralar baya yaygın, once babam ldu, ardından eşim, sonra ben, sonra kardesım, telde konusurken annem dıyodu ben saglamım kardesıne de babanada bakıyorum dıye, ertesı gun bı aradım nası oldular dıye annemın sesı bıle cıkmıyodu telefonda o dereceannemle kardesım evde yatarken teyzseme trıp atıyoalrdı, gelde bıze bı corba yap dıye, teyzemde dalga gecıyodu ev revır gıbı oldu dıye, haftasonu konustuk teyzem pert olmuş evde yatıyoooo ki onun oksurugu de benımkını aratmaz yanıııı
dıkkat et kendıne, bı de bu yıl ki vırusler vucuda yapısınca hemen bırakmıyolar cok fenaaaaaa
kızlarrr merhabaaa
sabah 9 gibi kalktım ılık ballı limonlu su içtim. daha sonra
1 dilim kepek ekmeği
1 kibrit kutusundan az peynir
2 zeytin
domates yedim
1saat sonra bir fincan yeşilçay içtim daha sonra biberiye yağını süründüm sarmaladım kendimi 1 saat spor yaptım ter fışkırdıı
şimdi form çayını içiyorum birazdan bir elma yerim..
akşam ne yesem bilmiyorumm napsam sizcee :44::44:
Wuuu süpersinnnn
Bence bi tabak göbekli, domatesli, soganlı salata hazırla içine de yagsız tavada pişirdiğin tavukları at.
Yanına da ayran
Acaip doyuruyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?