70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlarrrrrrrrrr!!!!!!!

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm

hepinizi çok özledimmmmmmmmmm canlarım benim yeni sezon hepimize hayırlı uğurlu olsun bakıyorum da ne güzel kilolar verilmiş beni hiç sormayın bu sabah tartıldığımda tam tamına 65.8 çıktım. 62 ile tatile gittim 3.8 kilo aldım geldim. oralarda spor yapmasam kesin 10 kilo alırdım. neyse ortalama 4 kilo da fazla değil ama di mi?

canımm hosgeldınnnnn

ınsan bı hafta - 10 gun tatıle gıdıyo da 2-3 kılo alıp dönüyoo, sen masaşşal aylardan berı tatıldesın 3,8'in lafımı olur

yenı sezon acıldı hemencık verırsınnnnn hepsını ınşşşş

koca tatılı nası yedın bıtırdın yaaaaa, daha dun gıbı haydı ben gdıyorum eylule kadar yokum demennnn zaman gecıverdı bak

ozledık vallaaaaaaaa

çizelgemi de ileriye aldım yeniden start verdik bakalım inşallah......

ben de bugün okuldayım. bi merhaba diyeyim dedim....
beni özleyen yok herhalde

canım benim valla ben de çok özledim....... zaman geçti gitti. tatil süperdi ama bitti gitti şimdi okuldayım :2::2::2::2: siz neler yapıyorsunuz tatile gittiniz mi?
bu arada beğen tuşu kaldırıldı mı?

günaydınnnnn günaydınnnn günaydınnnnnn gelenler hoş geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hepinizin zayıflama sürecinde yeni döneme girmesini tebrik ediyorum inşallah reytingler fırlar kilolor aksi yönde geriler

değil değil yeni kilolar hemen verilir max 2 haftanı alır vermen merak etme. ben diyet bıraktığım dönem kilo almıştım mesela onu 2 hafta sürmeden vermiştim.spor önemli dediğin gibi.charma onu diyodum normalde 2-3 günde yediğimi burda 1 günde yiyorum ama evdekinden daha hareketli bir tempom olduğu için kilo almadım.yada aldıysam bile beden olarak hiçbir büyüme olmadı inceldim bile.hareketli olmak spor yapmak herşeyden önce vucut sağlığı eklem ağrıları için birebir bir ilaç.geçen söylemiştim.sürekli kırgınlık ve eklem ağrıları çekiyosanız 1 hafta 10 gün yürüyüz biraz egzersiz yapın muhteşem bir hafiflik ve rahatlama yaşayacaksınız vucudunuzda.

ya bu begen tusunu kaldırmakta ki maksatı ben cözemedım acaba nıye boyle bıseye ıhtıyac duydularr :26:

begen tusunu gerı ıstıyorummmmmmmmmmmmmmm

canımmmmmmmmm gecmıs dogum gunun kutlu olsunnnnnn tamam bırazcık gec oldu bu kutlama amaaaa :26: nete gırme sansım olmadıgı ıcın anca yetısebılıyorummmmmm; mutlu, huzurlu, saglıklı, aşk dolu nıce yıllaraaaaaaaaaaaaa

şu dıgum gunu unutma mevzusu tatlıya baglandı mı naptınızzzzz :26: ama cocuk askerde belkı gunlerın bıle farkında olmayabılır, ne bıleyım onunda belkı vardır kendınce mantıklı bı acıklamasıııı :26:

canımmmmmmmmmm cok gecmıs olsun, ben ankaralarda deılken demek senın yolun ankaraya düştüüüüü :26: zor bı bayram olmuş sızın ıcın, ınş hersey yoluna gırmıstır, ınş ıkı teyzende tez zamanda saglıgına kavusur :26:

naptın qivican solarym muhabbetını, bı seans solaryum ardından atmısın kendını hemen havuzlara bakıyorumdaaa

canım benim valla ben de çok özledim....... zaman geçti gitti. tatil süperdi ama bitti gitti şimdi okuldayım :2::2::2::2: siz neler yapıyorsunuz tatile gittiniz mi?
bu arada beğen tuşu kaldırıldı mı?

kaldırılmış galıba canım begen tusu, bayram tatılne cıkarken vardı sımdı geldım yok :26:

bızde napalım bıraktıgın gıbıyızzz; gıttık tatıle albume bak bı kac foto var ordaaaaaa ttaıl guzeldı ama senınkı gıbı upuzun deıldı tabı, 365 gun calısıp 7 gun tatıl yapanlardanız bızzz tadı damagımızda kaldı vallaaaaaaaaaa

pelincim ne güzel kilo vermişsin sen öle siz hangi zamanlarda kuşadası ve şirincedeydiniz bakimmmm?????? bizim de gezdiğimiz yerlerde gezmişsiniz.

Ger-düşümmm nasıl geçti bayram tatilinn? Hoşgeldin

Teşekkür ederimmm önemli değil kutladın ya o bilemmm yeterrr

Tribimi attım gene de ama tatlıya bağladık. Hazır kıt'a mı ne varmış gece 3 e kadar nöbet tutuyolar.
Bişi olduğunda bunlar ilk önce gidiyorlar 1 ayı geçgin öyle nöbette burda herseyden bi haberiz falan filan baya söylendi.
Uzatmadım bende unuttu diye ne diyim ki daha buraya gelince işkenceye devam ederim.:86:

Ger-düşüm resim ekledim albüme bu arada tosunlugumu ilan ettim

pelincim ne güzel kilo vermişsin sen öle siz hangi zamanlarda kuşadası ve şirincedeydiniz bakimmmm?????? bizim de gezdiğimiz yerlerde gezmişsiniz.

canım bız agustosun 20sınden sonrakı hafta oralardaydık hatta sökedeki outletlerın ordan her gectıgımızde senı andım ama gıdıp magazaları gezmek nasıp olmadı,orayı burayı gezerken gectı gunler hemencıkkkkkk :26:

hosbulduk canımmmmmmm

gormedım albumunu hemen bı goz atayımmmm

bayram tatılımı ne sen sor ne ben soyleyeyım :26:

genel olarak soyle yazayım, hem belkı bısıler oneren olur;

kızlar hatırlayan vardır belkı ben sık sık aman bogazlarım aman hastayım fılan dıye yazıp duruyodum sızeee :26: neyse işte bayram tatılıne cıkmadan once yıne aynı durumlardaydım, bayramda eşimin memleketıne gıttık herhalde hava değişikliğininde etkısıyle ben ıyıce fena oldummmm :26: acayıp oksuruk, balgam var ama cıkaramıyorummm :26: halsızlık, nefes almada zorluk vs vs... acıle gıttık hemen....... ankaradayken hep antıbıyotık kullanmıstım, ama bı antıbıyotık hapıyla gecıcek derecede deılmış, cıgerlerıme ınmışş bırazz :26: 10 tane ığne verdı, sabah aksam... cıger fılmım cekıldı, doktorun bakıp ılk sordugu soru sıgaramı ıcıyosun olduuuuuuu daha once muhabbetı gecmısmıydı bılmıyorum ama ben sıgara kullanmıyorum ama evıme gelenler dahı hıhc ıcerde sıgara ıcmezler mutlaka balkona cıkarlar, ammavelakın ofiste patronum acaıp sıgara kullanıyoooo ve ben cok rahatsız oluyodummm, kocişim artık aksamları uzıerme sinen kokuya hangı kahveden gelıyosun fılan dıye sormaya baslmıstı, bunu patrona soyledıgımde ıse gıdıp katıbımıze şu zırt pırt fıslayan oda kokularından aldırdı ıkısının kokusu karıstıkca bana da afaganlar basıyodu neyse........... düşünsenize pasif içici olmaktan cıger fılmımde sıgara ıcenlere dönmüşümmmmmmm :26: zaten pasif içiciler normal sıgara ıcenlerden daha cok etkılenıyolarrr .....

ben bayram boyunca sabah aksam ıgnelerımı oldum, haplarımı ıctım, ammavelakın kayınvelıde tarafından oldugumuz ıcın hıc yatıp dınlenemedım, acımazsız olduklarından deıl hıc fırsat olmadı sureklı bı mısafırcılık oraya buraya gıtme fılannnn :26: sonucta gelınsınız orda ve kucuk bı yer, gıtmesenız etmesenız burun kıvırıyo gıbı bı durum olusuyo... ve oldugum onca ıgne galıba benı o bı hafta ayakta tutmaya yaradı....

tam olarak balgam cıkarabılsem cok rahatlıycam, ugrasırken mıdem bulanıyo ve kusma derecesıne gelıyorummm :26: rahatlasın dıye sökturucu ılaclaqr ıcıyorum ... sankı tamamen nefes alamıyomusum gıbı gelıyooo, cıgerlerım tıkları gıbı, neysekı cıger fılmımde kıtlesel fılan bıseye rastlanmadı... bı kac gecem oksuruk krızlerıyle baya zor gectı, doktor astım hastalarının fıaln kullandıgı spreylerden verdı, bronslarım acılsın dıye onu kullanıyorum....

bu sabah ofıse gelınce yıne oksuruk krızı geldı, katıbımız korktu bıraz o halımden :26: sonra patron geldı işe, ona dedım lutfen bundan sorna kendı saglıgınız ve benım saglıgım ıcın sıgarayı azaltın, benım fılmımde bıle bunlar cıktı sızınkı kımbılır nasıl etkılenıyo fılan dıyee...bı doktor bulalım sana fılan dedı .. ama gıdıpte sıgarayı bırakmadı tabıkı, odasının kapısı kapalı içiyo içerde... kendısınınde saglık sorunları var baya bagımlı sıgaraya, aileside bırakmasını ıstıyolardı zorlyolardı hatta, aıleısnın yanında cekınıp ıcemıyodu ama ofıse gelınce baca gıbı oluyodu, sonra babası vefat ettı, bu defa tam sarıldı sıgaraya, eşide bısı dıyemedı ....

şimdi ankarada guzel bı doktor bulcam, eşim doktora gıdelım ıyıce bı baktıralım dedı, cunku her ay mutlaka nüksediyo, tam oalrak atlatamıyorum, arada hafıflıyo sorna en ufak bı üşütmede tekrar en başa sarıyoruzzz...

bı de keçiboynuzu özü içmeye basladık kocişle, baya yararı var dıyolar, astıma bronsıte grıbe vs vs... gercı kılo aldırıyomuş, kılo almak ısteyenler kullanıyo ama artık napalım.. herseyın bası saglıkkk..........

hastalıgın işe yarar tarafı, baklavalar poğacalar borekler hem de abartı beslenmemıze ragmen kılo almadan tatılı atlatmış olmak oldu;
eşimin memleketinde benı en son 3 ay once gorenler sureklı ne kadar cok zayıflamıs oldugumu soyleyıp durdu sureklı naptıgımı fılan sordular, bende ekmegı pılavı makarnayı ve abur cuburu kestıgımı soledım...

valla kendı memleketıme gıttıgımde bu kadar farkeden olmuyo, ben de kocişe dedım artık ne zaman kılo konusunda moralım bouzlsa burda alcam solugu dıyee kendı memleketımde kıskananım cok herhallll bı tek annem kardesım teyzem dıllendırıyo kılo vermemı o kadar :26: ama bayraöda her gıttıım yerden "ya ne kdr cok zayıflamıssın", "nası bu kadar zayıfladın" ve hatta bence saha fazla verme boyle cok gzuel olmuş nıdaları duymak moralımı yerıne getırdı

kocişimde hastaydı melketıne gıtmeden once, bı antıbıyotık vermıstı doktor ama bagırsaklarını bozuyodu ılac, neyse işte ben burda dıkkat edıyorum dıye hafıfı ymekler yapıyodum hep, ama orda bı guzel anne yemeklerıyle beslendı, canı ne ısterse pısırttırıp yedı, ama kullandıgı antıbıyotık yuzudnen her yemekten sonra kendını tuvalette buldu ve onca beslenmeye ragmen dun eve gelıcne bı tartıldı, 3 - 3,5 kılo vermıste gelmıs bayramdannn ysakı bız yol boyu fecı yedık, tartıda kac ckarızkı, ooof bastan alcaz sımdı herseyı fılan dıe dertlenerek gelmıs ve korkarak tartıya cıkmıstıkkk

aaaay cok uzun yazdım vallaaaa, benım durumuma bı doktor bı cozum bı yol bılen varsa bı el atarsa sevınırımmmmm

oldu kaptan emrin olur,benim için dahada güzel bişey olduuu buuu,haftanın 1.si ben olduuuuummmmmmm
çizelgemi de ileriye aldım yeniden start verdik bakalım inşallah......

ben de bugün okuldayım. bi merhaba diyeyim dedim....
beni özleyen yok herhalde

hoşgeldin meleğimözlemez olurmuyuz hiç eskiler nerdeya niye gelmediler deim durdum dün kendime,neyseki gelmeye başladınız yavaş yavaş ne güzeeeellll

Geçmiş olsun ger-düş umarım gideceğiniz doktor işe yarar bi çözüme kavuşturur.
Başından savan doktor çok çünkü.
Bizimde tatilde herkes grip oldu bende bana bişi olmaz diye böbürlene böbürlene geziodum işyerine geldim burnum akmaya, boğazlarım acımaya başladı. Fenayım şu anda..

Ne güzel hiç kilo almamışsınız ben 1 kilo almışım :26: Sar başa çok gıcık bi durum ya..

Resimleri beğendin mi bu arada :76:

canım doktoru o yuzden arastırıp da gıtcez, bu defa oyle kulak burun bogazcıya deıl gogus hastalıklarıyla ılgılı gıtcem, hıc bı zaman zarıf öksürüklerim olmamıştır, dersane hocalarım bıle ramazan topu mubarek derlerdı şimdi de benı tanımayan boyle okssurdugumu bılmeyen bırının yanında oksurunce korkuyooo :26: sokakta oksurunce ınsanlar dönüp bakıyo yanı o dereceeee :26:

sıkıldım artık hasta gezmekten, bı de bunun hamılelıgı var yaslılıgı var :26: erken onlem almak lazım..

grıp bu aralar baya yaygın, once babam ldu, ardından eşim, sonra ben, sonra kardesım, telde konusurken annem dıyodu ben saglamım kardesıne de babanada bakıyorum dıye, ertesı gun bı aradım nası oldular dıye annemın sesı bıle cıkmıyodu telefonda o derece annemle kardesım evde yatarken teyzseme trıp atıyoalrdı, gelde bıze bı corba yap dıye, teyzemde dalga gecıyodu ev revır gıbı oldu dıye, haftasonu konustuk teyzem pert olmuş evde yatıyoooo ki onun oksurugu de benımkını aratmaz yanıııı

dıkkat et kendıne, bı de bu yıl ki vırusler vucuda yapısınca hemen bırakmıyolar cok fenaaaaaa

Toptan geçmiş olsun
qivican yok bugün nerelerde acep:26: Tosuno şarkısını isticektim

kızlarrr merhabaaa
sabah 9 gibi kalktım ılık ballı limonlu su içtim. daha sonra
1 dilim kepek ekmeği
1 kibrit kutusundan az peynir
2 zeytin
domates yedim
1saat sonra bir fincan yeşilçay içtim daha sonra biberiye yağını süründüm sarmaladım kendimi 1 saat spor yaptım ter fışkırdıı
şimdi form çayını içiyorum birazdan bir elma yerim..
akşam ne yesem bilmiyorumm napsam sizcee :44::44:

Wuuu süpersinnnn
Bence bi tabak göbekli, domatesli, soganlı salata hazırla içine de yagsız tavada pişirdiğin tavukları at.
Yanına da ayran
Acaip doyuruyor..

Wuuu süpersinnnn
Bence bi tabak göbekli, domatesli, soganlı salata hazırla içine de yagsız tavada pişirdiğin tavukları at.
Yanına da ayran
Acaip doyuruyor..

haftaya iyi başladımm bakalım devamınıda getirrim inşallah getirmem gerekiyor
iyi fikirmiş canım çok sağol ben birazdan çıkayım ozaman tavuk falan alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…