70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

buuudayıııım
selam hanımlarrrrr
naberrrsinizzz?? ben fırsat buldukça ara ara girip geçmişe dalıp dalıp çıkacağımm bi bu sayfayı üstünkörü okuybildim
hepinizi

kızlarr sabahları yürüyüş yapmak istiyorum ama aç karnına olduğum için kan şekerim düşüyor bayılcak gibi oluyorum bunun için sabahları erkenden kalkıp evde leslie yapsam olur mu??

aaaaaay cagırınca hemen geldı benım qivicanımmmmmm

qivinin sevdiği phyto slim çayı demlemiştim kokusunu aldı sanırımmm

sizii seviyoruuuuum ama pyhto slimin tadını sevmiyorum yaa şifa niyetine kefiliyim ama.. her tavsiyeme prim alıyorum mübarek sallayım şimdi geçmişi nabersiniz kızlar gitti mi kilocuklar yoksa geldiler mi soldan soldan ger-düşüm nirdeydin el öpmede miydin bayramda? yahu havuza gittim de ben hala beyazım zaten en geç bacaklarım yanıyor, ilk bacakalrım açılıyor ee bana da etek giyecek bacak lazım, yani tatmin olacüüm bir sonuç yok ortada, zatin kilolar aldı başımı gitti, çok dertliyim çooook derken mayvişim resim eklemişsin sanırım birazdan bakcün ama sen çok iyi kilo veriyorsun ya ben saplandım kaldım böyle bakalım son halin beni ne kaaa motive deşarj gaz hırs mırs vs edebilecek bakalım görelim

benım bayram halim ve bugunki durumum 1-2 sayfa oncesınde ayrıntı sekerım, baya uzun anlatmısım bı daha yazmaya valla üşendimmm kilo acısından bı sorun yok ama saglık acısından fenalardayımmmm

Ayyy bu kadar güzel şey yazmışsın resimler tam bi hayal kırıklığı olcekkk.
Utandımmm yaaa
1 kilo almışım tatilde canım o da yolda gelirken yediğimiz adana, sucuklu ekmek, çikolatalara veriyorum gece geç geldi 3 buçuk gibi sabah hemen tartıldım bilemeyrum şimdi kaçım tartılmıcam sinirim bozuluyorr.
Resimlerideki çirkinliğimi toparlamak için hemen yalan uydurayım.
Beyaz badinin gazabına uğradım o aşırı göbekli göstermiş
Bayramda 40 beden etek 42 de pantul aldım
Bu demek oluyor ki popom ufalmış 44e bile zor girerdi çünkü
Hem bacaklarımaaa baaakkkk bilek ve diz arası inceee
Yüzüm yeterrr beee ger-düşün dediği gibi ufaldı yüzüm kaşık kadar kaldı

Son düzenleme:
ya belenay nerde yaaa, birde dilekciğim şu callen olayını sen cözebıldın mıııı

ben yapmak ıstıyorummmm ama callen yuz vermıyo bana, qivicanın o dönüştürme programlarından bırını ındırmek ıcın bastım 2 saat gectı hala ınmedı bende sınırlendım kapattım :26:

bı el atmam gerek artık su konuya, olayı buyutup tv acan bı cd yapanlardan kargoyla ıstıycem haa artıkkk bı basıma halledemedım gıttı şu olayı :26:

ben de hastayım ben deee
noluuyo ya dökülüyor muyuz :2: bütün bayram hasta baktım, sonunda ben hasta oldum ama her zamnki gibi ayakta atlatıyorum ilaç alıyorum yoksa bayaa çekilmez olur.. boğazım şiş ve tahriş, hafif ateşim var, soğuk soğuk terliyorum, gözlerim yanıyor, burnum ve gözlerim aakıp duruyor burnumun ucu yara oldu gözlerimin altı kapkara çöktüüü bağırsaklarım fıkır fıkır.. hem kabızım hem ishalim diyebilirim.. ama salgınmış.. herkeşler hastaymış.. hastayım diyen herkeş 'ben de' cevabı alıyor :97: hele bağırsak çalkalanması çok kişide varmış.. ben de yediğimiz bişi dokundu sanmıştım yoksam memleketin suyuna toprağına yine lağım mağım mı karıştırdılar naptılar hani bir ara ankaranın sevgili belediye başkanı demişti bir ay önce suya bilmemne kimyasalı mı mikrobu mu ne karıştı haberiniz olsun diye öyle bir şeyler anımsıyorum.. şimdi tümden olmasın ya da iyi niyetli düşünelim hava değişimi diyelim geçelim :101:

kızlarr sabahları yürüyüş yapmak istiyorum ama aç karnına olduğum için kan şekerim düşüyor bayılcak gibi oluyorum bunun için sabahları erkenden kalkıp evde leslie yapsam olur mu??

maksat hakeret olsun sağlığından önemli değil olur neden olmasın? ben de sabahları metroya yetişmek için yokuş yukarı hızlı yürürken iki defa fenalık geçirdim bir daha sabah metroya binmedim yakından geçen otobüse biniyorum akşam dönüşte yokuş aşağı olduğu için metroya biniyorum napalım dobişko da olduğumuz için aç karnına hareket iyice zorluyor bizi.. spordan önce şekeri birden yükseltip birden düşürmemesi için şekerli yiyecek içecek tüketmemeli, spordan daha önce harcayacağımız enerjiyi karbonhdrattan falan almalıymışız.. mesela ekmek makarna falan yemeliyişiz 1-2 saat önce.. belki kalktığında kepek ekmeği falan yiyebilirsin mesela tost yaparsın yiye yiye çıkarsın sonra ısınınca tempolu yürüyüşe falan cevirirsin hem enerjin tükenip seni bitirmez şekerini sarsmaz, hem hareketinden yoksun kalmazsın diye düşünüyorum :26:

Ben hastayım qivicim seni sormalııı :)
Yoksun ortalarda :)

bayram sonunda bi uğradım kimse yoktu kendi kendime konuştum buralarda geçmiş olsun sana da ya işte ben de hastayım hasta hasta geldik hasta ezikleriz biz di mi kız mayviş

benım bayram halim ve bugunki durumum 1-2 sayfa oncesınde ayrıntı sekerım, baya uzun anlatmısım bı daha yazmaya valla üşendimmm kilo acısından bı sorun yok ama saglık acısından fenalardayımmmm

aayyyhh üşengeç seni.. haklısın şekerim niye yazasın ben döner okuyuveririm :114: sana da geçmiş olsun hastalığının ayrıntılarını da geçmiş sayfalarda bulacağımı ümit ederekten sormuyorum ben de hastayım of hepimize cümlemize geçmiş olsun :2:

kızlar sonunda çat pat anlayabılecegım bı vıdeo donusturucu ındırdım, callenı attım içine, bişiler yaptı evırdı cevırdı, callen şimdi cep telefonumda acılabılıyo ama merak edıyorum acaba eve gıdınce dvdde de acılır mı????

sizin arkadaşlık burdamı başladı hakkaten bayanlar..eğer öyleyse maşallah demek istiyorum..kendimi çok çağdışı hissettim azcık okuyunca...

sizin arkadaşlık burdamı başladı hakkaten bayanlar..eğer öyleyse maşallah demek istiyorum..kendimi çok çağdışı hissettim azcık okuyunca...

evett tam burada başladı tam üstünde duruyorsun kendini bişicik hissetme o nasıl laf ya gel sen gel, senin durumunu çağiçi yapalım

vuhuuuu sonunda kalabalık oldu topic

bu haftaya mikemmel başladım.azimliyim 1.ci ben olabilirim yarın öğlen ankaraya gidicem 9 saat yolculuk bugun form çayları içmeyeyim de yolda başımıza bişi gelir belli mi olur otobüsü durdurmayalım:90::90::90::90:

nıye cagdısı hıssettın kiii :44:

valla topıktekı herkes sanırım bırbıryle burda tanıstııı

çağdışı hissettim çünkü galiba "yabancılarla herşey konuşulmaz" türünden bir alt ses var kafamda hala..okudukça seslendi durdu bana deminden beridir...geleyim diyorum aranıza amma konular uzak..ben uzakkk..

kızlaaarr canım sıkılıyoooooo,pc kafayı yedii,simgeler sürüklenmiyooo,pc açılırken otomatik olarak boot menü açılıyoo, virus programı kendi kendine açılmıyo illaki manuel açıyoruz napıcam ben yaa çok gıcık edici bi durumdayım

niiirden gelıyosun 9 saat :26: gec kalmıssın bayram dönüşünee

ben de ankaradayım, sen ogretmenmıssın sanırım yanı profıl bılgınde yazan o, ne taraflardasınnnn

Son düzenleme:

sen iç çayları ya bugünden işini görür onlar yarın öğlene bırakmaz iyi yolculuklar bayaa 9 saat :26: ben yolculuğu pek severim sevmeseydim 9 saat bayaa uzun gelirdi :26:

konular nıye uzak olsun, burdaysan zaten bı ortak noktamız var demektır, o da ; kiloooo

kafandakı sese kulak verıp herseyı deıl sadece kıloyla ılgılı muhabbete basla, zamanla o sesı yenıp hayatı paylasmaya baslarsın zatennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…