- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
buuudayıııım
selam hanımlarrrrr
naberrrsinizzz?? ben fırsat buldukça ara ara girip geçmişe dalıp dalıp çıkacağımm bi bu sayfayı üstünkörü okuybildim
hepinizi
aaaaaay cagırınca hemen geldı benım qivicanımmmmmm
qivinin sevdiği phyto slim çayı demlemiştim kokusunu aldı sanırımmm
sizii seviyoruuuuumama pyhto slimin tadını sevmiyorum yaa şifa niyetine kefiliyim ama.. her tavsiyeme prim alıyorum mübarek sallayım şimdi geçmişi nabersiniz kızlar gitti mi kilocuklar yoksa geldiler mi soldan soldan ger-düşüm nirdeydin el öpmede miydin bayramda? yahu havuza gittim de ben hala beyazım zaten en geç bacaklarım yanıyor, ilk bacakalrım açılıyor ee bana da etek giyecek bacak lazım, yani tatmin olacüüm bir sonuç yok ortada, zatin kilolar aldı başımı gitti, çok dertliyim çooook derken mayvişim resim eklemişsin sanırım birazdan bakcün ama sen çok iyi kilo veriyorsun ya ben saplandım kaldım böyle bakalım son halin beni ne kaaa motive deşarj gaz hırs mırs vs edebilecek bakalım görelim
sizii seviyoruuuuumama pyhto slimin tadını sevmiyorum yaa şifa niyetine kefiliyim ama.. her tavsiyeme prim alıyorum mübarek sallayım şimdi geçmişi nabersiniz kızlar gitti mi kilocuklar yoksa geldiler mi soldan soldan ger-düşüm nirdeydin el öpmede miydin bayramda? yahu havuza gittim de ben hala beyazım zaten en geç bacaklarım yanıyor, ilk bacakalrım açılıyor ee bana da etek giyecek bacak lazım, yani tatmin olacüüm bir sonuç yok ortada, zatin kilolar aldı başımı gitti, çok dertliyim çooook derken mayvişim resim eklemişsin sanırım birazdan bakcün ama sen çok iyi kilo veriyorsun ya ben saplandım kaldım böyle bakalım son halin beni ne kaaa motive deşarj gaz hırs mırs vs edebilecek bakalım görelim
kızlarr sabahları yürüyüş yapmak istiyorum ama aç karnına olduğum için kan şekerim düşüyor bayılcak gibi oluyorum bunun için sabahları erkenden kalkıp evde leslie yapsam olur mu??
Ben hastayım qivicim seni sormalııı :)
Yoksun ortalarda :)
benım bayram halim ve bugunki durumum 1-2 sayfa oncesınde ayrıntı sekerım, baya uzun anlatmısım bı daha yazmaya valla üşendimmmkilo acısından bı sorun yok ama saglık acısından fenalardayımmmm
sizin arkadaşlık burdamı başladı hakkaten bayanlar..eğer öyleyse maşallah demek istiyorum..kendimi çok çağdışı hissettim azcık okuyunca...
sizin arkadaşlık burdamı başladı hakkaten bayanlar..eğer öyleyse maşallah demek istiyorum..kendimi çok çağdışı hissettim azcık okuyunca...
nıye cagdısı hıssettın kiii :44:
valla topıktekı herkes sanırım bırbıryle burda tanıstııı
vuhuuuu sonunda kalabalık oldu topic
bu haftaya mikemmel başladım.azimliyim 1.ci ben olabilirimyarın öğlen ankaraya gidicem 9 saat yolculuk bugun form çayları içmeyeyim de yolda başımıza bişi gelir belli mi olur otobüsü durdurmayalım:90::90::90::90:
vuhuuuu sonunda kalabalık oldu topic
bu haftaya mikemmel başladım.azimliyim 1.ci ben olabilirimyarın öğlen ankaraya gidicem 9 saat yolculuk bugun form çayları içmeyeyim de yolda başımıza bişi gelir belli mi olur otobüsü durdurmayalım:90::90::90::90:
çağdışı hissettim çünkü galiba "yabancılarla herşey konuşulmaz" türünden bir alt ses var kafamda hala..okudukça seslendi durdu bana deminden beridir...geleyim diyorum aranıza amma konular uzak..ben uzakkk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?