70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen de kilo vermeye çalşıyosan gel şahsen ben 3 haftadır burdayım,evet sen de forumda aktif olmazsan uzak kalıyorsun kendini sevdirmeyi bilcen:90::90::90::90:
ben de her konuyu bilmiyorum onlar tatlı tatlı yazışıyo:82: herşeyi paylaşmıcaksan sen biliiin tutup da illa anlat demiyoz ya yediğini içtiğini sporunu yazarsın sen de

sizin arkadaşlık burdamı başladı hakkaten bayanlar..eğer öyleyse maşallah demek istiyorum..kendimi çok çağdışı hissettim azcık okuyunca...

Evettt tamtamınaa burdaa başladı
Alışıyorsun zamanla ben nete girmediğimde bile ger-düşün ailelerine gitceğini biliodum inş. güzel vakit geçirir dedim.
qivican içinde tatile gidemiodu çalışcaktı falan diye aklımdan geçirdim
Bamyam belenayım var o da çok tatlı bi ablacık.
Sonra arzu abla var kilo vermesine rağmen kendisini hala dev hisseden ablagillerden çok şirindir kendisii
Charm varrr çıtır anne olma yolunda ilerliyoo..
Gece kuşu Suzan var o da tam çatlakk
Sonraa trii triii triendyy varr 2 cocuklu çıtır, çatlak anne
Sena kaptan var ne sor cevap verir hiç atlamaz..
Simitli green var o da acaip moral verir, desteği sağlamdır
Derya ablacım var azimle devam etmiş ve hala devam eden sporcu kişilikli 2 çocuklu ablacık :)
kdr var eşini çok sevdiği hemen aklıma geldi bak Onunla da hoş sohbet edilir. Moral verirr.
Unuttuklarım da olabilir amaa böylee ben buraya takılalı 2 ayı geçti sanırım.
Sadece kilo muhabbeti yapmıyoruz ki burda psikolojimizi bozan olaylardan da söz ediyoruz.
Bana burası çok iyi geldi iyi ki bu topiğe yazmaya başlamışımm

Sonunda telefonda acıyorsa televizyonda haylii haylii açar ger-düşüm olmadı tekrar bakarım akşam :)

geçenlerde bi yazdım dı bi şeyler :) tabi bende dombiliyim...ama en ufak bi çabam yok, gayretim sıfıırrr, iradem eksii...o yüzden sanırım artık orta yaşa yaklaşmış,etine dolgun anne tipimi kabul edenderim...

niiirden gelıyosun 9 saat :26: gec kalmıssın bahram dönüşünee

ben de ankaradayım, sen ogretmenmıssın sanırım yanı profıl bılgınde yazan o, ne taraflardasınnnn
fizik öğretmeniyim ama tübitak destekli yaşıyor çalışmıyorum yükseklisans yapıyoru canım.emekte oturuyorm.bayram dönüşü diil bayram kaçışı evdev kaçıyorum artık:90::90::90::90: sen napıyorsun?

sen iç çayları ya bugünden işini görür onlar yarın öğlene bırakmaz iyi yolculuklar bayaa 9 saat :26: ben yolculuğu pek severim sevmeseydim 9 saat bayaa uzun gelirdi :26:
ne biliiim benimkiler hep etkili gibi:90: Aydın dan Ankara ya yolculuk bilet aslında dündü ikili koltuktaydım ama tekli koltukta yer buldum bugune aldım guruldarım falan utanırım ben

[SUB][/SUB]
sen lodoslama gel yahu biz de ön araştırma kızıştırma kaynaşma yapmıyoruz aralara dalıverdik.. hem her şeyi de konuşacağız diye bişi yok, ben de aynı fikirdeydim ama ortamı samimi bulup ısınınca konuşmak istediklerini biraz dökebiliyorsun.. bu arada mümkünse kiloları da döküyorsun ama benimkiler dökülmüyor neyse.. gel sen gel.. ne öğretmenisin? meslektaşız aslında ama ben öğretmenlik yapmıyorum özel sektörü tercih ettim şimdilerde kafam bulanık yani öğretmenliğe dönüş yapsam mı diyrum ama atamalara bakınca devlet ana da benim için özel sektörü tercih etmiş görünüyor

ay ben yanlış yazdııım iki alıntı yapacaktım tek alınca karışmış yaa anlayın işte cuyr-therock öğretmenlik mevzusu sana şekerim ya pardon off hastayım mazur görün

Son düzenleme:
gereği düşünüldü meslek ne?? hakim desem olmıcak, forumlarda takılmaz onlar , avukat desem ne olur?? deli deliyi dakkasında bulur olur diye hissediyorum sanki???

Trii triii triendyyyy virüs girmiş olabilir sistem geri yükleme yap bi istersen bi ihtimal düzelebilir.
Başlat/ tüm programlar/Donatılar/sistem araçları/sistem geri yükleme
Burdan istediğin tarihi seçip geri yükleyebilirsin.

Bide masaüstündeki simgeleri istediğin yere taşıyamıyorsan masaüstünde sağ klik
Simgeleri yerleştir / Otomatik düzenle tıklanmış olabilir o tıkı kaldır :)

ben de barışığım aslında kilolarımla hani sadece güzel görüneyim diye değil,,,,sağlık için istiyorum her hastalığın altında kilo var ondan kendime dur dedim bi de renkli pantolonlari beyaz tshirtleri utanmadan topuklu ayakkabıları yorulmadan giyeyim diye

aha!!! şu simge işini bilmiyodum valla öğrenirken zayıflayın olayı resmen

tubıtak desteklı nası oluyooo acabaa, merak ettım :26:
valla ben de yolculuga cıkacagım zamanlarda bu odem caylarından uzak duruyorum, benıdme bazen etkısı hemen gecmeyebılıyo ya da psıkolojık acıdan oluyo bılmıyorum ama gecesınde fılan fazla sıvı dahı almamaya gayret edıyorum aydından ankaraya gelınır mı yaa, kal orda boswerrrr

gereği düşünüldü meslek ne?? hakim desem olmıcak, forumlarda takılmaz onlar , avukat desem ne olur?? deli deliyi dakkasında bulur olur diye hissediyorum sanki???

affuukatttt

o saydıklarının hepsi bende de var ama baksana anneymişsin en azından doğurdum o yüzden falan diyebilirsin benim o mazeretim de yok :97: bak burada kaç çocuk annesi hatunlar nerden nereye geldi.. biliyorum demesi kolay dediğim gibi bende de artık çaba irade falan kalmadı ama yapabilen bu kadar kişiyi görünce zor ama mümkün diyebiliyorsun :112:

Yardımcı olabilirsem ne mutlu bana Kullanıcı problemleriniz olursa yazın bilgi işlemciniz burda kısçelerrr

o zaman ben soruyorum::: bu sınırlı olayı nedir?? benim şirketteki bilgisayar her siteye giremez,, video izleyemezsin, burç okuyamazsın...tamam güzel ama faceden uzak durmak o kadar zorki...

mümkün olması gerekiyo aslında zira kocamın yanında dev anası gibi duruyorum resmen..

o zaman ben soruyorum::: bu sınırlı olayı nedir?? benim şirketteki bilgisayar her siteye giremez,, video izleyemezsin, burç okuyamazsın...tamam güzel ama faceden uzak durmak o kadar zorki...

Bilgi işlem bölümünüz internette belirli siteleri kısıtlamış canımcım.
Bu yetkiyi de anca onlar verebilirler.
Ayrı ayrı yetki grupları yapıyorlar kişiye göre muamele bazı arkadaşın girer sen bakarsın sen giremezsin kalırsın
Bazen kelimelerle kısıtlıyorlar çok bilindik siteleri manuel kısıyorlar.
Sosyal paylaşım siteleri revaçta işte onları çoğu şirket açmaz.

:) dediğin gibi canım:doğurDUMMM..ama her an bi daha doğuracakmış gibi durmaktan gına geldi...kocamın yanında dev anası gibi görünmekte ayrı bir saadet sebebi tabi

peki sana kısa ve net soru: bilgi işlem niye vardır şirketlerde?? sadece kontrol ve denetimmi? yada edindiği verileri İK ile paylaşıyormu?

canım yaa otomatik tıklıymış ama kaldırıncada sürüklenmedi,aynı sorun devam ediyoo,artı sistem geri yüklemeyi,çok denedim hiç bişey düzelmedii,önce 1hafta geri aldıydım 2gün öncede 2ay önceye aldım aynı değişen hiç bişey yok ya biri bana yardım etsin başka çare yokmuu,formatmı atmam gerekiyo illakiii offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…