- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
çağdışı hissettim çünkü galiba "yabancılarla herşey konuşulmaz" türünden bir alt ses var kafamda hala..okudukça seslendi durdu bana deminden beridir...geleyim diyorum aranıza amma konular uzak..ben uzakkk..
sizin arkadaşlık burdamı başladı hakkaten bayanlar..eğer öyleyse maşallah demek istiyorum..kendimi çok çağdışı hissettim azcık okuyunca...
kızlar sonunda çat pat anlayabılecegım bı vıdeo donusturucu ındırdım, callenı attım içine, bişiler yaptı evırdı cevırdı, callen şimdi cep telefonumda acılabılıyoama merak edıyorum acaba eve gıdınce dvdde de acılır mı????
fizik öğretmeniyim ama tübitak destekli yaşıyor çalışmıyorum yükseklisans yapıyoru canım.emekte oturuyorm.bayram dönüşü diil bayram kaçışı evdev kaçıyorum artık:90::90::90::90: sen napıyorsun?niiirden gelıyosun 9 saat :26: gec kalmıssın bahram dönüşünee
ben de ankaradayım, sen ogretmenmıssın sanırım yanı profıl bılgınde yazan o, ne taraflardasınnnn
ne biliiim benimkiler hep etkili gibi:90: Aydın dan Ankara ya yolculuk
sen iç çayları ya bugünden işini görür onlar yarın öğlene bırakmaz iyi yolculuklar bayaa 9 saat :26: ben yolculuğu pek severim sevmeseydim 9 saat bayaa uzun gelirdi :26:
Evettt tamtamınaa burdaa başladı
Alışıyorsun zamanla ben nete girmediğimde bile ger-düşün ailelerine gitceğini biliodum inş. güzel vakit geçirir dedim.
qivican içinde tatile gidemiodu çalışcaktı falan diye aklımdan geçirdim
Bamyam belenayım var o da çok tatlı bi ablacık.
Sonra arzu abla var kilo vermesine rağmen kendisini hala dev hisseden ablagillerden çok şirindir kendisii
Charm varrr çıtır anne olma yolunda ilerliyoo..
Gece kuşu Suzan var o da tam çatlakk
Sonraa trii triii triendyy varr 2 cocuklu çıtır, çatlak anne
Sena kaptan var ne sor cevap verir hiç atlamaz..
Simitli green var o da acaip moral verir, desteği sağlamdır
Derya ablacım var azimle devam etmiş ve hala devam eden sporcu kişilikli 2 çocuklu ablacık :)
kdr var eşini çok sevdiği hemen aklıma geldi bakOnunla da hoş sohbet edilir. Moral verirr.
Unuttuklarım da olabilir amaa böylee ben buraya takılalı 2 ayı geçti sanırım.
Sadece kilo muhabbeti yapmıyoruz ki burda psikolojimizi bozan olaylardan da söz ediyoruz.
Bana burası çok iyi geldi iyi ki bu topiğe yazmaya başlamışımm
memnun oldum o halde....aslında ben bu siteyi eskiden tanıdığım bi insanın izini sürerken keşfettim..hamileymiş evlenmiş falan..mucize gibi bi yer anlaşılan...
çağdışı hissettim çünkü galiba "yabancılarla herşey konuşulmaz" türünden bir alt ses var kafamda hala..okudukça seslendi durdu bana deminden beridir...geleyim diyorum aranıza amma konular uzak..ben uzakkk..
kızlaaarr canım sıkılıyoooooo,pc kafayı yedii,simgeler sürüklenmiyooo,pc açılırken otomatik olarak boot menü açılıyoo, virus programı kendi kendine açılmıyo illaki manuel açıyoruz napıcam ben yaa çok gıcık edici bi durumdayım
geçenlerde bi yazdım dı bi şeyler :) tabi bende dombiliyim...ama en ufak bi çabam yok, gayretim sıfıırrr, iradem eksii...o yüzden sanırım artık orta yaşa yaklaşmış,etine dolgun anne tipimi kabul edenderim...
Trii triii triendyyyy virüs girmiş olabilir sistem geri yükleme yap bi istersen bi ihtimal düzelebilir.
Başlat/ tüm programlar/Donatılar/sistem araçları/sistem geri yükleme
Burdan istediğin tarihi seçip geri yükleyebilirsin.
Bide masaüstündeki simgeleri istediğin yere taşıyamıyorsan masaüstünde sağ klik
Simgeleri yerleştir / Otomatik düzenle tıklanmış olabilir o tıkı kaldır :)
Eki Görüntüle 251621
fizik öğretmeniyim ama tübitak destekli yaşıyor çalışmıyorum yükseklisans yapıyoru canım.emekte oturuyorm.bayram dönüşü diil bayram kaçışı evdev kaçıyorum artık:90::90::90::90: sen napıyorsun?
ne biliiim benimkiler hep etkili gibi:90: Aydın dan Ankara ya yolculukbilet aslında dündü ikili koltuktaydım ama tekli koltukta yer buldum bugune aldım guruldarım falan utanırım ben
gereği düşünüldü meslek ne?? hakim desem olmıcak, forumlarda takılmaz onlar , avukat desem ne olur?? deli deliyi dakkasında bulur olur diye hissediyorum sanki???
aha!!! şu simge işini bilmiyodum vallaöğrenirken zayıflayın olayı resmen
affuukatttt
geçenlerde bi yazdım dı bi şeyler :) tabi bende dombiliyim...ama en ufak bi çabam yok, gayretim sıfıırrr, iradem eksii...o yüzden sanırım artık orta yaşa yaklaşmış,etine dolgun anne tipimi kabul edenderim...
Yardımcı olabilirsem ne mutlu banaKullanıcı problemleriniz olursa yazın bilgi işlemciniz burda kısçelerrr
o saydıklarının hepsi bende de varama baksana anneymişsin en azından doğurdum o yüzden falan diyebilirsin benim o mazeretim de yok :97: bak burada kaç çocuk annesi hatunlar nerden nereye geldi.. biliyorum demesi kolay dediğim gibi bende de artık çaba irade falan kalmadı ama yapabilen bu kadar kişiyi görünce zor ama mümkün diyebiliyorsun :112:
o zaman ben soruyorum::: bu sınırlı olayı nedir?? benim şirketteki bilgisayar her siteye giremez,, video izleyemezsin, burç okuyamazsın...tamam güzel ama faceden uzak durmak o kadar zorki...
o saydıklarının hepsi bende de varama baksana anneymişsin en azından doğurdum o yüzden falan diyebilirsin benim o mazeretim de yok :97: bak burada kaç çocuk annesi hatunlar nerden nereye geldi.. biliyorum demesi kolay dediğim gibi bende de artık çaba irade falan kalmadı ama yapabilen bu kadar kişiyi görünce zor ama mümkün diyebiliyorsun :112:
Bilgi işlem bölümünüz internette belirli siteleri kısıtlamış canımcım.
Bu yetkiyi de anca onlar verebilirler.
Ayrı ayrı yetki grupları yapıyorlar kişiye göre muamele bazı arkadaşın girer sen bakarsın sen giremezsin kalırsın
Bazen kelimelerle kısıtlıyorlar çok bilindik siteleri manuel kısıyorlar.
Sosyal paylaşım siteleri revaçta işte onları çoğu şirket açmaz.
Trii triii triendyyyy virüs girmiş olabilir sistem geri yükleme yap bi istersen bi ihtimal düzelebilir.
Başlat/ tüm programlar/Donatılar/sistem araçları/sistem geri yükleme
Burdan istediğin tarihi seçip geri yükleyebilirsin.
Bide masaüstündeki simgeleri istediğin yere taşıyamıyorsan masaüstünde sağ klik
Simgeleri yerleştir / Otomatik düzenle tıklanmış olabilir o tıkı kaldır :)
Eki Görüntüle 251621
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?