70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geri yükleme yapınca reset attı mı pc? yeniden başlat, olmazsa zaten ki virüsten, virüs programını güncelle veya yenisini yükle ve bütün disklerini tara temizle.. hala düzelmezse atarsın formatı.. ilk çaren bu olmasın bence.. :26:

peki sana kısa ve net soru: bilgi işlem niye vardır şirketlerde?? sadece kontrol ve denetimmi? yada edindiği verileri İK ile paylaşıyormu?

O nasıl soru bea
Hmm biz niye varız ben yazılım tarafındayım öyle yasakla falan işim olmaz bence çok saçma
İnsanların iş dışında başka şeylere bakmalarını istemedikleri için siteleri kısıtlıyorlar.
Bi insan saat 08:00 dan 18:00 a kadar iş yapamaz bunlara akılları ermiyor patronlar
Bizim şirkette değil ama başka bi şirkette çalışan arkadaşımın tanık olduğu olayı anlatıyım.
İş arayan bi kızcağızı bu iş arıyo yakında çıkar o çıkmadan bi çıkaralım diye kovduklarını biliyorum.
Bide müdürler bilgi isteyebiliyorlar X elemanım günde kaç saat nete girdi nerelere girdi vs. diye.
Onun dışında herkesin heryere yetkisi olması mantıklı değil zaten.
Ortak dosyalar var mesela boş bi adam gidiyo Y nin dosyasını siliyor.
Y bağrınıyo bu sefer kim sildi dosyamı diye veya programda biri yanlış işler yapıyor kim yaptı diye soruyorlar bilgi veriyorsun.
Çalışmayan her şeyden biz sorumluyuz zaten
Sadece sabah değil gerekli oldugunda gecenin bi körü ayaga dikilip işyerine baglanıp hatalara bakıyoruz.
Öyle işte :)

Hmm bazı virüsler etkili oluyor elinde başka bi antivirüs varsa güvenli modda tekrar çalıştır derim ben.
Olmazsa format ki berbat bi durum.

:) dediğin gibi canım:doğurDUMMM..ama her an bi daha doğuracakmış gibi durmaktan gına geldi...kocamın yanında dev anası gibi görünmekte ayrı bir saadet sebebi tabi

ah ne ala hiç bişi yapamıyorsan eerrmm şeeyy yani biraz sadistçe olacak ama kocişine kilo aldır napayıım aklıma bu geldi

ah ne ala hiç bişi yapamıyorsan eerrmm şeeyy yani biraz sadistçe olacak ama kocişine kilo aldır napayıım aklıma bu geldi

o verdi inanırmısın?? aynı şeyleri yiyip aynı tempoda çalışıyoruz ama o verdi ben hala 70..........eskiden 42 beden bir kıyafet görünce OHAAA diyen ben şimdi 36 ları görünce aynını yapıyorum

o verdi inanırmısın?? aynı şeyleri yiyip aynı tempoda çalışıyoruz ama o verdi ben hala 70..........eskiden 42 beden bir kıyafet görünce OHAAA diyen ben şimdi 36 ları görünce aynını yapıyorum ..

cuytherock aha dedim: 70 kiloyum ,,bebemi emzirirken günde 1 kg nutella yediğimi bilirim..hemde 6 ay boyunca..ne yemedin dersen; kepek ekmek, diyet ekmeği :) şimdi ne yiyon dersen; iştahım ve ben kiloarımın fanatiğiyiz...

puhahahahah ben de valla 36 34 bedenlere bakıp bunlara nasıl giriyolar oha diyorum

o verdi inanırmısın?? aynı şeyleri yiyip aynı tempoda çalışıyoruz ama o verdi ben hala 70..........eskiden 42 beden bir kıyafet görünce OHAAA diyen ben şimdi 36 ları görünce aynını yapıyorum

ayyyy beğen butonumu geri istiyorummm
Yazdıklarınızı begendimmm

Geçen ablamla bi mağazaya girdik dedim burda sıskalar için kıyafet var ne işimiz var burda
Cidden elime attıgım hersey 34-36-38 bedendi

cuytherock aha dedim: 70 kiloyum ,,bebemi emzirirken günde 1 kg nutella yediğimi bilirim..hemde 6 ay boyunca..ne yemedin dersen; kepek ekmek, diyet ekmeği :) şimdi ne yiyon dersen; iştahım ve ben kiloarımın fanatiğiyiz...

vuhuuuu nutella ay ben de tek başıma yaşıyorum öğlen acıkınca bi torba bisküvi çikolata gofret alıp yatakta film izliyodum eee senin bu iştahını terkedesin yok gibi buraya bi kere yazmış bulundun artık başlayacaksın diyete artık bırak nutellayı kesme şeker göresin kalmayacak

benım de en sınır oldugum sey bısı begenıp beden sordugumda "hannfennnndiiiiiiii elinizdeki ürünümüz standart beden" cevabını almak, bı karış belı olan bı bluz ya da ıkı karıs popo genıslıgı olan bı etek nası bı standart oluyo anlamıyorummmmmmmmmmm

neysekı alısılageldık standart bı ınsan olmayı zaten istemezdım, bız standartların üzerınde bayanlarızzz ha haaaaaaaaaaaayyyt

evet cuyandrock çığım aha başladım..gördüğüm kadarıyla gebeler falan çizelge hazırlıyo ...bizde de varsa benide yazsınlaaa...tinki 70 le start verdi 05,09,2011 ..adli tatilin bitmesine 1 gün kala...aha buraya yazıyom derlerya...aha buraya yazıyom!!!!!!'

Geçen ablamla bi mağazaya girdik dedim burda sıskalar için kıyafet var ne işimiz var burda
Cidden elime attıgım hersey 34-36-38 bedendi

sevgili annem de diyo ki bu sezon bize göre birşey yok yapmamışlar zaten bi sezon heryerde benzer kıyafetler oluyo moda da dar kesim etek dar paça pantolon falan oldu mu yandık

bende zayıflamak istiyoruuum doğum yapalı 46 gün oldu.üzerimde hala 9 kilo fazlam var çünkü 23 kilo almıştım. imdaaat kurtarın beni bu kilolardannn

erkekler istemeye görsünler çabuk veriyorlar ya gıcıklar nolcak ben de bütün ailem obez olduğu halde 40lı hatta 50li, xxxl ve battal bedenleri onlarda o kadar sık görmeme rağmen, o bendenlerin başka tür insan yapıları için ayrı grup sınflandığını düşünürdüm yani nasıl diyeyim mesela 34-36-38 falan ya, sanki 42-44-46 onun devamı değilmiş, başka bir sınıflandırmaymış falan sanırdım şimdi ne 36 ve 34 ya da s ve xs görünce şaşırmıyorum yaa sanki içine girebilecekmişim sanıyorum gözümü hafif kısıp olur mu diye ölçüp biçiyorum bi de utanmadan olmayacağı gerçeğin dank diye beynime kabul ettirince de burkulup geçmişe özlem duyuyorum :93: bunu her defasında yaşıyorum :105: ya nasıl anlatayım garip bir psikoloji :44: bunu sık dile getiriyorum ama ben 34 bedendim.. sonra 30 kilo aldım.. hayatımda hiç hangi beden olduğumu bilmezdim anlamazdım beden olayından, bakardım göz kararı elimi attığım şeye, alırdım hiç düşünmezdim bana olur mu diye sonraları kiloluyken de soranlara hiç cevap veremezdim bilmezdim kaç bbedenim.. yeni yeni öğrendim beden muhabbetini kilo alınca uzun süre zaten olmaz diye değil elimi atmak, göz atamadım vitrinlere bile.. ama ya biraz verdim ya da biraz cesaretim geldi bilmiyorum, giyinmeye başladım eskisi kadar korkmadan.. üstümde standart beden bir bluz var şu an ama standart bedene sahip bir hatunda durduğu gibi dökümlü durmuyor o ayrı

bende zayıflamak istiyoruuum doğum yapalı 46 gün oldu.üzerimde hala 9 kilo fazlam var çünkü 23 kilo almıştım. imdaaat kurtarın beni bu kilolardannn

hayırlı olsun bebeğin canım şimdi doğum sonrası beslenme hakkında bi bilgim yok amma full motivasyonla burdayız

sen nasıl aldın bu kiloları qivi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…