- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
tubıtak desteklı nası oluyooo acabaa, merak ettım :26:
canım yaa otomatik tıklıymış ama kaldırıncada sürüklenmedi,aynı sorun devam ediyoo,artı sistem geri yüklemeyi,çok denedim hiç bişey düzelmedii,önce 1hafta geri aldıydım 2gün öncede 2ay önceye aldım aynı değişen hiç bişey yok ya biri bana yardım etsin başka çare yokmuu,formatmı atmam gerekiyo illakiii offf
peki sana kısa ve net soru: bilgi işlem niye vardır şirketlerde?? sadece kontrol ve denetimmi? yada edindiği verileri İK ile paylaşıyormu?
canım yaa otomatik tıklıymış ama kaldırıncada sürüklenmedi,aynı sorun devam ediyoo,artı sistem geri yüklemeyi,çok denedim hiç bişey düzelmedii,önce 1hafta geri aldıydım 2gün öncede 2ay önceye aldım aynı değişen hiç bişey yok ya biri bana yardım etsin başka çare yokmuu,formatmı atmam gerekiyo illakiii offf
:) dediğin gibi canım:doğurDUMMM..ama her an bi daha doğuracakmış gibi durmaktan gına geldi...kocamın yanında dev anası gibi görünmekte ayrı bir saadet sebebi tabi
peki sana kısa ve net soru: bilgi işlem niye vardır şirketlerde?? sadece kontrol ve denetimmi? yada edindiği verileri İK ile paylaşıyormu?
ah ne alahiç bişi yapamıyorsan eerrmm şeeyy yani biraz sadistçe olacak ama kocişine kilo aldır napayıım aklıma bu geldi
ah ne alahiç bişi yapamıyorsan eerrmm şeeyy yani biraz sadistçe olacak ama kocişine kilo aldır napayıım aklıma bu geldi
eskiden 42 beden bir kıyafet görünce OHAAA diyen ben şimdi 36 ları görünce aynını yapıyorum
puhahahahahben de valla 36 34 bedenlere bakıp bunlara nasıl giriyolar oha diyorum
o verdi inanırmısın?? aynı şeyleri yiyip aynı tempoda çalışıyoruz ama o verdi ben hala 70..........eskiden 42 beden bir kıyafet görünce OHAAA diyen ben şimdi 36 ları görünce aynını yapıyorum
cuytherock aha dedim: 70 kiloyum ,,bebemi emzirirken günde 1 kg nutella yediğimi bilirim..hemde 6 ay boyunca..ne yemedin dersen; kepek ekmek, diyet ekmeği :) şimdi ne yiyon dersen; iştahım ve ben kiloarımın fanatiğiyiz...
Geçen ablamla bi mağazaya girdik dedim burda sıskalar için kıyafet var ne işimiz var burda
Cidden elime attıgım hersey 34-36-38 bedendi
o verdi inanırmısın?? aynı şeyleri yiyip aynı tempoda çalışıyoruz ama o verdi ben hala 70..........eskiden 42 beden bir kıyafet görünce OHAAA diyen ben şimdi 36 ları görünce aynını yapıyorum
bende zayıflamak istiyoruuum doğum yapalı 46 gün oldu.üzerimde hala 9 kilo fazlam varçünkü 23 kilo almıştım. imdaaat kurtarın beni bu kilolardannn
sevgili annem de diyo ki bu sezon bize göre birşey yok yapmamışlarzaten bi sezon heryerde benzer kıyafetler oluyo moda da dar kesim etek dar paça pantolon falan oldu mu yandık
bunu sık dile getiriyorum ama ben 34 bedendim.. sonra 30 kilo aldım.. hayatımda hiç hangi beden olduğumu bilmezdim anlamazdım beden olayından, bakardım göz kararı elimi attığım şeye, alırdım hiç düşünmezdim bana olur mu diyesonraları kiloluyken de soranlara hiç cevap veremezdim bilmezdim kaç bbedenim.. yeni yeni öğrendim beden muhabbetini kilo alınca uzun süre zaten olmaz diye değil elimi atmak, göz atamadım vitrinlere bile.. ama ya biraz verdim ya da biraz cesaretim geldi bilmiyorum, giyinmeye başladım eskisi kadar korkmadan.. üstümde standart beden bir bluz var şu an ama standart bedene sahip bir hatunda durduğu gibi dökümlü durmuyor o ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?