70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

annen süpermiş ya ahahahahaaaa bu sezon bize bişi yapmamışlar

hiç sorma şimdi kendileri ben diyetteyim diyet yapıyo.68 kiloydu 65 oldu o da illa 10 kiloluk farkı korucam aramızdaki diyo bi de dün gelmiş 63.5 oldum diye bayılcaktım stresten kaç mekik çektim kaç defa yuvarlandım yerlerde hatırlamıyorum sabah söyledi şaka yapmış 65.3müşmüş yerlerini değiştiriverdim sayıların diyo

ben de sinir oluyoruuuum ama en mi en çook nişanlım yanımdaken bunu yapmaları beni deli ediyoooooor :95: ya öğrenciyken ben de yaptım bu işleri ama zayıf da olsam şişko da olsam kimseye böyle muamele yapmadım hiç o yüzden yok onlar zayıf olduğu için anlayamıyorlar anlayışına giremeyeceğim hem de yanımda sevgilim varken yaa :84: yok neymiş de ya bi de böyle biliyorsunuz işte ya gıcık ve bilmiş bir ifadeyle ama o standart beden ama o elinizdeki s beden ama o baktığınızın büyük bedenleri kalmadı hı?? onu mu beğendiniz bakayım bedeni neymişşşşş hmm ama bu zart zurt beden durun büyük bedenler bu tarafta kaldı mı bilmiyorum ama ben bi bakayım ayyy yazarken bile deli oldum ağlıcam şuracıkta :84:

bayanlar kilo konusunda boy sohbetinin de yapılması gerektiğini düşündüm..ha bilemiyorum belki de yapılmıştır ama geçmişi okumak zor iş bunu anlamış bulunmaktayım..benim boyum 1.73 kilo şuanda 70..geometrik olarak kareyi andırıp amacım dik vaziyette duran bir dikdörtgene dönüşebilmek eski günlerimdeki gibi..sizlerin durumlar nasıl??

geometrik yaklaşıma göre altıgen oluyorum sanırsam kopil bişiyim ben 1.63

topıgımıze nerden katılıyorsun acabaaa

sen ıkıncı avukatsın topıkte tanıdıgım, cogalıyomuyuz neee

burayı türk hukuk sitesi forum alanına çevirmek istemem ama çoğaldığımız malum hukuk fakültesi sayısı 56 olmuş e bunun yansımları her siteye bulaşacak tabi... topiğimize ise küçük bir anadolu kasabasından katılıyorum

sen nasıl aldın bu kiloları qivi??

ahhh ahhh kısaca nasıl anlatılır bilmiyorum ama ilk, eski erkek arkadşım hayranlarımdan kıskandığı için kilo almamı istemişti ben de üzülmesin diye alıveriştim bi de o adanalıydı o şekilde kendi gibi besliyordu beni hani hansel grater misali neyse öyle başladım zaten yurtta gece 3te masa kuruyorduk ekmekler yağlar koca koca kolalar.. biraz kilo alınca yüzüme yakıştı ama ben iki-üç sene sonra neye döndüğümü farkedebildim aniden, birden, birgün aynada farkettim kilo aldığımı ve 15 kilo falan almış bulunuyordum önüne geçemedim bi ara alkole de alışmıştım ama çok abartmıyordum, geceleri kitap okurken baş ucumda 1 lt süt ve kurabiye bisküviler, ya da film izlerken koca cips ve 1lt kola kafaya dikip geçirdim zamanımı, 3 ay öncesine kadar önünden geçtiğim her büfeden bakkaldan çikolata alarak yiye yiye bitince diğer büfeye ulaşıyordum hamur işini de pek seviyordum, mesela her sabah krep yapıyordum, düzensiz besleniyordum, yazın 3 kilo veriyordum kışın 8-10 kilo alıyordum ve sonuç böyle oldu şimdilik kısaca hatırladığım bu kadar

annen harikaymış yaa çok tatlı bayılırım böyle hatunlara

çok teprik ederim, başarılı...:94:

arkadişlerr mesai bitti tinki kaçar...gereği düşünüldü,qivi,cuytherock memnun oldum...zafer naraları atacağımız nice yazışmalara ulaşmak umudu ile ....öpenziiii...

bu gunlerde gecıcek ınşşşş

valla ben de kılolu olmadıgım donemlerde daqhı kılo aldıgını farkettıgım ya da barız kılo almıs bı ınsanı gorup "aaa ne kdr kılo almıssın canım" fılan muhabbetı etmedım hıc, ben mı dusuncelı davranmısım yoksa onlar mı cok dusuncesız bılemıyorum :26: bazı magazalarda retımlrını cok dar kalıplardan yapıyolar artık eşim bıle anlıyo yanı, eline bı etek alıyo canım bu guzel dıye bana gosterıyo, sonra bedenıne bakıyo large yazıyo, bu nası large ya benım avcum kadar dıyooo en buyugu large ya da en buyuk 40 bedene kadar calısıyoruz deyıp o 40 bedenı dahı 38-36 boyutlarında yapan her turlu uretıcıye de gıcıgımmmmmm neyse durduk yere kendımızı sınırlendırmeyelımmmm

bızde gecen konusyoduk bunu, 56da mı kalmısız ben sankı daha fazla dıye hatırlıyorummm :26: acılan her ozel unıversıtede bı de hukuk acılırsa daha cok cogalırız, daha adını duymadığım bı suru unıversıtede hukuk bolumu var, bı tıp acamıyolar mesela maliyetı yuksek, ama elinde sadece unıversıte bınası varken bı hukuk bolumunu kolayca acabılıyosun, aslında ıkısınde de ınsan hayatını teslım edıyosun ellerıne ama ne caree hatta bız en son tıp acılmayan hıc bı unıversıteye hukuk bolumude acılmasın, boyle bı sart olsun fılan dıye teorıler uretıyodukk

kücük bı anadolu kasabasında avukat olmak guzeldır ama bıraz daha fıyakan olur bız gıbı hıc olmazsa sokakta elını carptıgın 3 kısıden 2 sı avukat cıkmaz

neyse kızlar bugunluk benden bu kadar ben cıkıyorummm, ılk iş gununu de atlattık bakalım hayırlısıyla, yarın durusmalarda baslıyoooo adlıye korıdorlarında dolanmamıstım ne zmndır herkese ıyı aksamlar

misafirle patron ilgileniyor zaten ya üüfff qivi kaçar kızlar.. sosyete pazarı görmüştüm bi oraya gideceğim hoş bu saatte ne kalır ki eyse severim öyle şeyleri bi bakayım ne kalmamış hadi iyi akşamlar :80:

arkadişlerr mesai bitti tinki kaçar...gereği düşünüldü,qivi,cuytherock memnun oldum...zafer naraları atacağımız nice yazışmalara ulaşmak umudu ile ....öpenziiii...

başbaş
kızlar ben de yemek yicem şimdi
hemen menümü yazayım
sabah 1bardak elma sirkeli su 1şeftali
ara 1bardak yeşilçay
öğle :1tane patatesi haşladım içine 1tane salatalık turşusu doğradım yedim
akşam: proteinsiz olmaz bol yoğurtlu börülce yicem şimdi.1dilim de ekmek yiyeyim de gece uzun acıkmayalım
yollara düşeceğimden daha da çay içmeyeceğim.1.5lt su içtim.akşama tamamlıcam

hehe geç kalmışın seçilmiştir güzeller şans iyi karıştır:90::90::90:

kızlarr alışveriş için markete gittim özellikle en uzağını seçtimyürüyüş olsun diye ama öldüm ayaklarım ağrıyor şimdi
saat 7 gibide yemeğimi yemeyi düşünüyorum

kızlarr alışveriş için markete gittim özellikle en uzağını seçtimyürüyüş olsun diye ama öldüm ayaklarım ağrıyor şimdi
saat 7 gibide yemeğimi yemeyi düşünüyorum

gitmek sorun değil de poşetlerle dönmek sorun taksiye atlayıveriyodum normalde bakalım zayıflama dönemimde taksi alışkanlığımı azaltabilcek miyim

gitmek sorun değil de poşetlerle dönmek sorun taksiye atlayıveriyodum normalde bakalım zayıflama dönemimde taksi alışkanlığımı azaltabilcek miyim

evet canım poşetlerde kolları çalıştırıyor ama bereket çok şey almamıştım..
ben yürüyerek gittim geldim normalde hemen atlardım otobüse

çok şükür netime kavuştum ne haber kızler

akşam menüm taze fasulye ve bulgur pil.

kafaya taktım plates yapacam yapan var mı kızlar aranızda o malzemelerini almasak olmaz mı?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…