tinkiminki sen nerdensin acabaaa, meslegın nee
deli deliyi cekermıs fılan dedın de merak ettımmm
annen süpermiş ya ahahahahaaaa bu sezon bize bişi yapmamışlar
benım de en sınır oldugum sey bısı begenıp beden sordugumda "hannfennnndiiiiiiii elinizdeki ürünümüz standart beden" cevabını almak, bı karış belı olan bı bluz ya da ıkı karıs popo genıslıgı olan bı etek nası bı standart oluyo anlamıyorummmmmmmmmmm
neysekı alısılageldık standart bı ınsan olmayı zaten istemezdım, bız standartların üzerınde bayanlarızzzha haaaaaaaaaaaayyyt
bayanlar kilo konusunda boy sohbetinin de yapılması gerektiğini düşündüm..ha bilemiyorum belki de yapılmıştır ama geçmişi okumak zor iş bunu anlamış bulunmaktayım..benim boyum 1.73 kilo şuanda 70..geometrik olarak kareyi andırıp amacım dik vaziyette duran bir dikdörtgene dönüşebilmek eski günlerimdeki gibi..sizlerin durumlar nasıl??
bende ülkemdeki çoğu insan gibi :AVUKATIM gereği düşünüldücüm...yani senin deyiminle afukatt...
topıgımıze nerden katılıyorsun acabaaa
sen ıkıncı avukatsın topıkte tanıdıgım, cogalıyomuyuz neee
sen nasıl aldın bu kiloları qivi??
hiç sorma şimdi kendileri ben diyetteyim diyet yapıyo.68 kiloydu 65 oldu o da illa 10 kiloluk farkı korucam aramızdaki diyobi de dün gelmiş 63.5 oldum diye bayılcaktım stresten kaç mekik çektim kaç defa yuvarlandım yerlerde hatırlamıyorum sabah söyledi şaka yapmış 65.3müşmüş yerlerini değiştiriverdim sayıların diyo
biraz kilo alınca yüzüme yakıştı ---hamur işini de pek seviyordum, mesela her sabah krep yapıyordum, düzensiz besleniyordum, yazın 3 kilo veriyordum kışın 8-10 kilo alıyordum ve sonuç böyle olduşimdilik kısaca hatırladığım bu kadar
çok teprik ederim, başarılı...:94:
ben de sinir oluyoruuuum ama en mi en çook nişanlım yanımdaken bunu yapmaları beni deli ediyoooooor :95: ya öğrenciyken ben de yaptım bu işleri ama zayıf da olsam şişko da olsam kimseye böyle muamele yapmadım hiço yüzden yok onlar zayıf olduğu için anlayamıyorlar anlayışına giremeyeceğim hem de yanımda sevgilim varken yaa :84: yok neymiş de ya bi de böyle biliyorsunuz işte ya gıcık ve bilmiş bir ifadeyle ama o standart beden ama o elinizdeki s beden ama o baktığınızın büyük bedenleri kalmadı hı?? onu mu beğendiniz bakayım bedeni neymişşşşş hmm ama bu zart zurt beden durun büyük bedenler bu tarafta kaldı mı bilmiyorum ama ben bi bakayım ayyy yazarken bile deli oldum ağlıcam şuracıkta :84:
burayı türk hukuk sitesi forum alanına çevirmek istemem ama çoğaldığımız malumhukuk fakültesi sayısı 56 olmuş e bunun yansımları her siteye bulaşacak tabi... topiğimize ise küçük bir anadolu kasabasından katılıyorum
arkadişlerr mesai bitti tinki kaçar...gereği düşünüldü,qivi,cuytherock memnun oldum...zafer naraları atacağımız nice yazışmalara ulaşmak umudu ile ....öpenziiii...
misafirle patron ilgileniyor zaten ya üüfff qivi kaçar kızlar.. sosyete pazarı görmüştüm bi oraya gideceğim hoş bu saatte ne kalır kieyse severim öyle şeyleri bi bakayım ne kalmamış hadi iyi akşamlar :80:
kızlarr alışveriş için markete gittim özellikle en uzağını seçtimyürüyüş olsun diye ama öldüm ayaklarım ağrıyor şimdi
saat 7 gibide yemeğimi yemeyi düşünüyorum
gitmek sorun değil de poşetlerle dönmek soruntaksiye atlayıveriyodum normalde bakalım zayıflama dönemimde taksi alışkanlığımı azaltabilcek miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?