- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
çok şükür netime kavuştum ne haber kızler
akşam menüm taze fasulye ve bulgur pil.
kafaya taktım plates yapacam yapan var mı kızlar aranızda o malzemelerini almasak olmaz mı?????
kafaya taktım plates yapacam yapan var mı kızlar aranızda o malzemelerini almasak olmaz mı?????
canım heralde geri yüklemeden sonra tyeniden başlıyo pc,ama olmadı işte,,pcyi tarattım heryerini bikaç virus buldu onları sildim ama düzelen hiç bişi olmadı,
geri yükleme yapınca reset attı mı pc? yeniden başlat, olmazsa zaten ki virüsten, virüs programını güncelle veya yenisini yükle ve bütün disklerini tara temizle.. hala düzelmezse atarsın formatı.. ilk çaren bu olmasın bence.. :26:
Hmm bazı virüsler etkili oluyor elinde başka bi antivirüs varsa güvenli modda tekrar çalıştır derim ben.
Olmazsa format ki berbat bi durum.
bayanlar kilo konusunda boy sohbetinin de yapılması gerektiğini düşündüm..ha bilemiyorum belki de yapılmıştır ama geçmişi okumak zor iş bunu anlamış bulunmaktayım..benim boyum 1.73 kilo şuanda 70..geometrik olarak kareyi andırıp amacım dik vaziyette duran bir dikdörtgene dönüşebilmek eski günlerimdeki gibi..sizlerin durumlar nasıl??
selam kizlar nasilsinizya benim cocuk hastalandi havalar biraz sogudumu hemen kapiyo cocuk doktoru bugün yoktun mahalle doktoruna götürdüm bana antibiotik yazdi simdi verecem de 38.7 atesi var acaba antibiotiki verince ates düsürücü vermeme gerek kalmaz dimi :26: bana bi yardim edin lütfen
canım öncelikle çok geçmiş olsun...
doktor antibiyotiqin yanında ateş düşürücü vermiş olmalı...antibiyotik tedavi eder ama ateş düşürmez...mutlaka ateş düşürücü vermen lazım....antibiyotik uzun soluklu bir tedavi yöntemidir...ama ateş çok çabuk düşürülmesi gereken ciddi bir rahatsızlıktır...lütfen hemen ateş düşürücüyü çocuqa içir cnm Allah korusun ateşten havale geçiren biçok çocuqumuz var...
tamam bi fitil atarim simdi birsey da senacim simdi antibiotik verdimmi öksürük surupu vermem gerekiyormu yoksa antibiotik yetermi kendi doktoru yoktun öbürü de sadece ilaclari yazdi benim cocuk herseyi icmiyo zaten zorla veriyorum iki kisi tutuyoruz
ay cok soru soruyorum ama napim cocuk oluncasimdi tekrar olcdüm fitili vermeden 37.9 a düsmüs yinede vereyimmi :26:
ateş düşürücü vermen lazım,antibiyotik yeterli değil ateş düşürmüyo o,,selam kizlar nasilsinizya benim cocuk hastalandi havalar biraz sogudumu hemen kapiyo cocuk doktoru bugün yoktun mahalle doktoruna götürdüm bana antibiotik yazdi simdi verecem de 38.7 atesi var acaba antibiotiki verince ates düsürücü vermeme gerek kalmaz dimi :26: bana bi yardim edin lütfen
tamam bi fitil atarim simdi birsey da senacim simdi antibiotik verdimmi öksürük surupu vermem gerekiyormu yoksa antibiotik yetermi kendi doktoru yoktun öbürü de sadece ilaclari yazdi benim cocuk herseyi icmiyo zaten zorla veriyorum iki kisi tutuyoruz
selam kizlar nasilsinizya benim cocuk hastalandi havalar biraz sogudumu hemen kapiyo cocuk doktoru bugün yoktun mahalle doktoruna götürdüm bana antibiotik yazdi simdi verecem de 38.7 atesi var acaba antibiotiki verince ates düsürücü vermeme gerek kalmaz dimi :26: bana bi yardim edin lütfen
akşam yemeğinde 1 dilim diil iki buçuk dilim ekmek yedim:26: sabah herşey ne güzel gidiyodu halbukineyse az mekik çekeyim bi yandan ben
yawwww nerde bu millet nerde bu devlet!!!!!!!!
kılavuz
belenay
shryvz
mektupp
asl35
zeyyceyy
ilkmirmur
seanymph
lequim
aysebahar
red
tira
veeeeeeee
barkinimmmmmmmmmmm ve diqerleri nerelerdesiniz.....
bitmedimi sizin tatil yaffff
yoksa sizin bayram bizimkinden uzunmu süriiiyyyyyyyyy
bence yinede ver cnm çocuk hasta ateşi biranda iner biranda çıkar...en azından geceyi rahat geçirir...rahat uyur...
tatlım tabiki vermen lazım...antibiyotik belli saatler aralıqında verilir...öksürük şurubu günde 3 defa olması lazım...ateş düşürücüde sadece ateşi olduqu zamanlar verilir...1-2 ilacı aynı anda vermen hiçbir tehlike teşkil etmez...zaten tehlikeli olsa doktor vermez..için rahat olsun...çocuk eqerki şurupları içmekte zorlanıyorsa süte yada meyvasuyuna karıştırıp verebilirsin...yada suyla karıştırıp verebilirsin...bir şekilde içirmeniz lazım cnm..
ateş düşürücü vermen lazım,antibiyotik yeterli değil ateş düşürmüyo o,,
ben veriyodum dr,veriyodu çünkü,birde benimki gerçi oğlan kendi içiyoda kıza zor oluyodu oda alıştı artık,2kişi tutuyoduk bizde bazı ilaçlar acı oluyo kaşıkla vermek zor oluyo,ben şırınga gibi bişeyle içiriyorum hani bazı şurupların içinde oluyo onunla çok kolay içiyo hemde hiç eksik dozda vermiş olmuyoruz,kaşıkla eksik verebiliyoruz döküldüğü vs.için kullanmanı tavsiye ederim canım geçmiş olsun,,,
Eki Görüntüle 251750
canım çok geçmiş olsun...ben bilmem hiç böyle şeyleri kendime bile zor bakıyom ben:85: umarım iyileşir hemencik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?