70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok şükür netime kavuştum ne haber kızler

akşam menüm taze fasulye ve bulgur pil.

kafaya taktım plates yapacam yapan var mı kızlar aranızda o malzemelerini almasak olmaz mı?????

ben yapıyorum canım.pilatese başlarken vucudu esnetmek için öncelikle aletsiz hareketler var.çünkü bi anda her hareketi yapamaz vucut.ama diğer aletlere de ihtiyacın olacak.eğer yok hepsini alamam dersen 1.ci ay lastikleri al canım, lastik hareketleriyle devam edersin 2.ci ay topu alırsın. türkçe videolarda tabi ki ebru şallıyı öneriyorum. selülit savar diye bir videosu var internette onu yapabilirsin.bende bel fıtığı olduğundan toplu hareketlerin hepsini yapamıyorum ama

kafaya taktım plates yapacam yapan var mı kızlar aranızda o malzemelerini almasak olmaz mı?????

ben yapmıştımmm süperr birşey
ben sadece topunu almıştım büyük olanı lastğini çorapla yapıyordum şimdi birde küçük top çıkmış onuda yastıkla yapabilirsin ama malzemeleri alsan daha iyi olur özellikle lastik bence.. bende arıyorum bulursam alcamm

kızlarr akşam ki menüm
tavuklu salata
bir bardak ayran
fikir için teşekkürler mywish89 gerçekten şişirdi baya

canım heralde geri yüklemeden sonra tyeniden başlıyo pc,ama olmadı işte,,pcyi tarattım heryerini bikaç virus buldu onları sildim ama düzelen hiç bişi olmadı,

Hmm bazı virüsler etkili oluyor elinde başka bi antivirüs varsa güvenli modda tekrar çalıştır derim ben.
Olmazsa format ki berbat bi durum.

ben avast kullanıyodum ama,bide başka deniyim netten indiriyimde bakalım tarasın inşallah olur,,,,:26:

seninde ideal kilo 64müş ama şuanda kilon oldukça normalmiş,öyle diyoo

Canım ben uzun zaman plates yaptım...1-2 haftaya kadar tekrardan başıcam...ve hiçbir aleti almadım...lastik alma bence çok çabuk deforme oluyor...ben 1 metre uzunluqunda bir penye parçasıyla yapıyorum...esnediqi için hiç problem yaşamadım...lastik kısa zamanda eskiyor ve yenilemek gerekiyor..penye yada trikoda böyle bir sorun olmuyor...bu tarz bir parça bulabilirsen masraf yapmış olmazsın..yakınında bir konfeksiyon varsa oradan bile temin edebilirsin....topta almadım koskocaman nereye koyucam dedim...topla yapılan hareketleri koltuk kırlentleriyle uygulamadım...zaten topla çok fazla şeyler yapılmıyor...yerine kullanabileceqin alternatifler varken boşuna para verme derim...kolay gelsin cnm..

selam kizlar nasilsiniz ya benim cocuk hastalandi havalar biraz sogudumu hemen kapiyo cocuk doktoru bugün yoktun mahalle doktoruna götürdüm bana antibiotik yazdi simdi verecem de 38.7 atesi var acaba antibiotiki verince ates düsürücü vermeme gerek kalmaz dimi :26: bana bi yardim edin lütfen

yawwww nerde bu millet nerde bu devlet!!!!!!!!
kılavuz
belenay
shryvz
mektupp
asl35
zeyyceyy
ilkmirmur
seanymph
lequim
aysebahar
red
tira
veeeeeeee
barkinimmmmmmmmmmm ve diqerleri nerelerdesiniz.....
bitmedimi sizin tatil yaffff
yoksa sizin bayram bizimkinden uzunmu süriiiyyyyyyyyy

canım öncelikle çok geçmiş olsun...
doktor antibiyotiqin yanında ateş düşürücü vermiş olmalı...antibiyotik tedavi eder ama ateş düşürmez...mutlaka ateş düşürücü vermen lazım....antibiyotik uzun soluklu bir tedavi yöntemidir...ama ateş çok çabuk düşürülmesi gereken ciddi bir rahatsızlıktır...lütfen hemen ateş düşürücüyü çocuqa içir cnm Allah korusun ateşten havale geçiren biçok çocuqumuz var...

tamam bi fitil atarim simdi birsey da senacim simdi antibiotik verdimmi öksürük surupu vermem gerekiyormu yoksa antibiotik yetermi kendi doktoru yoktun öbürü de sadece ilaclari yazdi benim cocuk herseyi icmiyo zaten zorla veriyorum iki kisi tutuyoruz

ay cok soru soruyorum ama napim cocuk olunca simdi tekrar olcdüm fitili vermeden 37.9 a düsmüs yinede vereyimmi :26:

tatlım tabiki vermen lazım...antibiyotik belli saatler aralıqında verilir...öksürük şurubu günde 3 defa olması lazım...ateş düşürücüde sadece ateşi olduqu zamanlar verilir...1-2 ilacı aynı anda vermen hiçbir tehlike teşkil etmez...zaten tehlikeli olsa doktor vermez..için rahat olsun...çocuk eqerki şurupları içmekte zorlanıyorsa süte yada meyvasuyuna karıştırıp verebilirsin...yada suyla karıştırıp verebilirsin...bir şekilde içirmeniz lazım cnm..

Bu arada ben tatildeyken topiqimize yeni gelen arkadaşlar olmuş hepiniz hoşgeldiniz kızlar...ben Sena takım kaptanıyım

ateş düşürücü vermen lazım,antibiyotik yeterli değil ateş düşürmüyo o,,

ben veriyodum dr,veriyodu çünkü,birde benimki gerçi oğlan kendi içiyoda kıza zor oluyodu oda alıştı artık,2kişi tutuyoduk bizde bazı ilaçlar acı oluyo kaşıkla vermek zor oluyo,ben şırınga gibi bişeyle içiriyorum hani bazı şurupların içinde oluyo onunla çok kolay içiyo hemde hiç eksik dozda vermiş olmuyoruz,kaşıkla eksik verebiliyoruz döküldüğü vs.için kullanmanı tavsiye ederim canım geçmiş olsun,,,

Son düzenleme:
akşam yemeğinde 1 dilim diil iki buçuk dilim ekmek yedim:26: sabah herşey ne güzel gidiyodu halbuki neyse az mekik çekeyim bi yandan ben

canım çok geçmiş olsun...ben bilmem hiç böyle şeyleri kendime bile zor bakıyom ben:85: umarım iyileşir hemencik...

Son düzenleme:

Canımmmmmmmmmmmmmmm
bak seni duydum geldim....
Benim kızım 3 yaşındaki...
Arefe günü gıda zehirlenmesi geçirdi.....
BAyram limoniydi yani....

Sen naıslsın
İnan bi açtım hemen senin yazını gördüm...
Dedim senam nasıl bir dorayım
Kızlar naısl
Benimkileri uyutup gelecem inş..

Bakıcıda buldum inşallah
Bu arada karnım hala çıkmadı şükür....

Sen neler yaptın
Çocukların nasıl
İş durumundan haber var mı?

bence yinede ver cnm çocuk hasta ateşi biranda iner biranda çıkar...en azından geceyi rahat geçirir...rahat uyur...

canım çok geçmiş olsun...ben bilmem hiç böyle şeyleri kendime bile zor bakıyom ben:85: umarım iyileşir hemencik...

cok sagol senacim verdim simdi antibiotiki zorla babam tuttu ben sIkdIm biraz tükürdü burnunu kapatim napim sagol tugbacim siringayla verdim hayatim.. fitilide atim birsürü agladi cok üzüldüm ama napim surupu cikariyo fitil vermek zorundayim simdi yatti surupu vermedim bugünlük cünkü balgam sökücü yaziyo kusar diye korkdum:26: cok sagolun kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…