- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
cok sagol senacim verdim simdi antibiotiki zorla babam tuttu ben sIkdIm biraz tükürdü burnunu kapatim napimsagol tugbacim siringayla verdim hayatim.. fitilide atim birsürü agladi cok üzüldüm ama napim surupu cikariyo fitil vermek zorundayim simdi yatti surupu vermedim bugünlük cünkü balgam sökücü yaziyo kusar diye korkdum:26: cok sagolun kizlar
sevgili kaptancımmm sn nerelerdeydin ya çok utandım ha yedim diyebiz sen yokken aaa tuh çok yemişin falan diyoduk kendi aramızda tamam tamam telafi etçem hemencik
Canımmmmmmmmmmmmmmm
bak seni duydum geldim....
Benim kızım 3 yaşındaki...
Arefe günü gıda zehirlenmesi geçirdi.....
BAyram limoniydi yani....
Sen naıslsın
İnan bi açtım hemen senin yazını gördüm...
Dedim senam nasıl bir dorayım
Kızlar naısl
Benimkileri uyutup gelecem inş..
Bakıcıda buldum inşallah
Bu arada karnım hala çıkmadı şükür....
Sen neler yaptın
Çocukların nasıl
İş durumundan haber var mı?
tekrar geçmiş olsun cnm...cok sagol senacim verdim simdi antibiotiki zorla babam tuttu ben sIkdIm biraz tükürdü burnunu kapatim napimsagol tugbacim siringayla verdim hayatim.. fitilide atim birsürü agladi cok üzüldüm ama napim surupu cikariyo fitil vermek zorundayim simdi yatti surupu vermedim bugünlük cünkü balgam sökücü yaziyo kusar diye korkdum:26: cok sagolun kizlar
uykum geldi:97:
gidip yatıyım bari
muhabbette yok
küstüm gidiyommm
iyigeceleeerrrrrrr
bir avuç beyaz leblemi yedim kızlar bu kaçamak mı oluyor :44:
2.5 litre suyumuda içtim 3 e tamamlarım onu 12ye kadar
valla o kaçamakmı bilmem ama ben çocuğun cipsin 5-6 tane aldım ve bu kaçamak adım gibi biliyoyum beeen
ben yapıyorum canım.pilatese başlarken vucudu esnetmek için öncelikle aletsiz hareketler var.çünkü bi anda her hareketi yapamaz vucut.ama diğer aletlere de ihtiyacın olacak.eğer yok hepsini alamam dersen 1.ci ay lastikleri al canım, lastik hareketleriyle devam edersin 2.ci ay topu alırsın. türkçe videolarda tabi ki ebru şallıyı öneriyorum. selülit savar diye bir videosu var internette onu yapabilirsin.bende bel fıtığı olduğundan toplu hareketlerin hepsini yapamıyorum ama
ben yapmıştımmm süperr birşey
ben sadece topunu almıştım büyük olanı lastğini çorapla yapıyordumşimdi birde küçük top çıkmış onuda yastıkla yapabilirsin ama malzemeleri alsan daha iyi olur özellikle lastik bence.. bende arıyorum bulursam alcamm
Canım ben uzun zaman plates yaptım...1-2 haftaya kadar tekrardan başıcam...ve hiçbir aleti almadım...lastik alma bence çok çabuk deforme oluyor...ben 1 metre uzunluqunda bir penye parçasıyla yapıyorum...esnediqi için hiç problem yaşamadım...lastik kısa zamanda eskiyor ve yenilemek gerekiyor..penye yada trikoda böyle bir sorun olmuyor...bu tarz bir parça bulabilirsen masraf yapmış olmazsın..yakınında bir konfeksiyon varsa oradan bile temin edebilirsin....topta almadım koskocaman nereye koyucam dedim...topla yapılan hareketleri koltuk kırlentleriyle uygulamadım...zaten topla çok fazla şeyler yapılmıyor...yerine kullanabileceqin alternatifler varken boşuna para verme derim...kolay gelsin cnm..
yaz tatilleri ve ramazan dolayısıyla bende kimseyi sıkmadım..biraz kendi hallerine bıraktım..ama artık tolerans tanımıcam..herkes kurtulmalı bu kilolardan...artık burdayız cnm
ayy canım yaaa çok üzüldüm...büyük geçmiş olsun...şimdi nasıl iyimi prensesimiz...
bayram çok toqun geçti cnm...istanbuldayken halam ve kuzenim yanıma geldiler taa izmirden...2 gün kaldılar hep beraber s.bolya geçtik..orası dahada yoqundu nefes alamdım desem yeri var...dün akşam döndük nihayet evimize..özlemişim...çocuklar iyiler oqlum her zamanki gibi pcde kızıda tv izliyor..yarın sınavları başlıyor 4 gün boyunca sınava girecek...veremezse sınıfta kalıcak...böyel söyleyince çok kızıyor vericem hepsini diyor...belki diqerlerini veriri ama kinyadan hiç anlamıyor...
iş konusunda bugün ilanlara baktım bayram tatilinden dolayı ilan verilmemiş..yarından itibaren düzene girer inş...haftaya pazartesği muhasebe kursuna kayıt yaptırıcam..3.5 ay sürecekmiş...kurs bitene kadar iş bulamazsam wep tasarım kursuna gidicem...bakalım hayırlısı...
sen nasılsın minişimiz nasıl iyimi...cinsiyeti belli oldumu...maşallah hala kilo veriyosun bildirimini gördüm...inşallah bu sefer çıtır hamiş olucaksın cnm..
tekrar geçmiş olsun cnm...
inşallah sabah bişeyciği kalmaz,benimkilerin ikiside yeni atlattı 2gün öncesine kadar ateşler içinde yanıyolardıı:2:,bayramda çok gezmektenmi olduu soğukmu aldılar bilmiyorum:26:,38.5biri 39.5 biriydişükürki iyileştiler şimdi zıpkın gibiler maşallah ,seninkide ayağa kalkıcak allahın izniyle üzülme....
sabah: 1 kase yogurt 2 kasik müsli ile
öglen: 2 dilim salam icine peynir sürdüm 1 tane yumurta
aksam: tavuk eti salatalik tursusu ve yogurt
sonra: 2 bardak süt cubuk tarcin koydum icine
cuytherock biri bordo kapri gibi, o olmadı biraz kilo verince giyilecek, ama biri buz mavisi o çok hoş oldu beli biraz bol geldi açık renk olmasına rağmen ince uzun gösterdi sanki yani umarım yanılmamışımdır hatta pantolonumu yıkadığım için yarın bunu giyeceğim sanırım :26: uzun zaman oldu böyle buz mavisi falan giymediğim heyecanlıyım açıkçası:
kızlar günaydııııııııııınnnnnnnnnnnnn :79: :79:
beni hatırlayan varmı dicem ama belki vardır haa :26:
bayramdan önceki cuma günü yazabilmiştim en son hatta 2 dir bildirim yapamıyorum
bu 9 günlük tatilde küçük bebişle evdeydim ve sizlerle haberleşemedim tabi :26:
çok sıkıldım evde çok
televizyonda her gün doktorlar dizisini izlemekten gına geldi valla :76:
neyse kazasız belasız atlattık geldik işe eeeeeeeeee benim işe gelmem demek sizlerle kaynaşmam demek olduğundan işte olmaktan mutluyum
şimdiiiiiiii bana desemkii geçen 10 günün özeti nedir
kim anlatmak isterhıı hıı kim ister kim kim kim
Hoşgeldin
Hatırlıyoruz tabi bebişin nasıl iyi mi?
Herkes tatilden döndü. Sıfırdan zayıflamaya devam :)
Bu aralar herkes hasta..
Umarım sen iyisindir.. Bide bu cuma bildirim yap artık sendeee
günaydın kızlarrr
biraz ara verdim ve çok özledim.birileri rejim yapmış ya ben baklava çikolata şeker ekmek yemek ne varsa yedim.
bugün pazartesi ve bugün rejime başlıyorum. olmayacak böyle zayıflamam lazım teyzemle aynı kilodayız annemde 2 kilo fazla bizden bayram yogun geçti misafirler filan bu sabah yolladım oğullarım ve ben kaldık şimdi kahvaltı yapıcam ama önce bir bardak ballı limonlu su içecem akşamda alışverişe yeşilçay form çayı bide o asuman krausenin dediği varya ondan alim diyorum başka önerisi olan var mı
ayy canııııııııımmmmmmm
kızım iyi şükür çok tatlı yaaaaaaaaaaa
ben evdeyken fazla kaçamak yapmadım çünkü tatlı yapmadım
ama bigün eşim eve gelirken baklava almış bende ustaca bir fikirle ertesi gün kapıya gelen çocuklara dağıttım eşimede sevaptır hep şeker hep şeker nereye kadar kocacım dedim
kızımla oynarkende bir yandan yerde basen hareketleri falan yaptım nasıl bakıyor yazık saf saf
bu cuma kesin bildirim yapıcam zaten geçen 1 ayda 4 kilo verdiğimi biliyorum ama göbek kısmından 1 cm bile veremedim bu ay biraz göbek mide ağırlık vericem inş.
bu arada kendileri veya ailelerinden biri hasta olan arkadaşlar gerçekten çok ama çok geçmiş olsun bende dün battaniyeyle yattım nedense üşüme geliyo akşamları banada.
sağlık olursa insan herşeyin üstesinden geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?