70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın çıtırlar nasılsınız bakalım

diyete farklı şekilde devam etmeye karar verdim sanırım uzunca bir süre artıda çıkacağım ama burdayım listedeyim sanırsam hamileyiminşallah bu sefer meleğimi kucağıma alabilirim dualarınızı bekliyorum

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Testtt yaptırdınn mııı belenayyyyyyy ayyy çookk sevindiimmmm...
Bamyaacık yolda geliyor deseneeee
Ayy çoktan da çok sevindimmmmmmm

Gunaydın kızlaarr...

Diyete başladım dün veee 400 gr gitmiş bile bugüün.... nasıl motive ediyor bu durum anlatamam...

qivicim nerden aldın o cicileri bende bursa dayım biliyorsun :13:yerini tarif et bende gidip alıyım o cicilerden.

Dünkü menümü yazayım...
Kaçamakları olsada uzun zamandır yaptıgımdan cok cok az oldugu ıcın pek etkısı olmamıs demek..

Sabah: Limonlu yeşilçay, 500 ml su...
Kahvaltı: 1 haş. yumurta, 2 dil. ekmek, 2 kaşık yoğurt, 2 biber, yarım kağıthelva ve dondurma.
Ara: yok
Öğle: 1 tb etli sebze yemeği, 2 kaşık yoğurt, 1,5 dil. ekmek, 2-3 çorb. kaşık pilav..
Ara:yok
Akşam (18:20): 1 capuccino, 1 tiramisu...

günaydın günaydın canım grubum...... 2 aylık aranın ardından yine birlikteyiz çok şükür. senacım ben dün geldim okuldaydım 1-2 bişi yazıp çıktım. bugün yine okuldayım. 2 yıl aradan sonra okul nasıl zor geliyor anlatamam biricik kızımı da kreşe emanet ettim. inşallah çabuk alışır. dün biraz ağladı kreşte. senle gelicem ben bu kardeşleri sevmedim falan dedi. neyse zar zor öğretmeni kandırdı. bugün telefon açtım. herşey yolundaymış....ben 62 ile çıktığım tatile 65.8 ile geri döndüm ama 2 ay yane.....diyeti bıraktım 2 ay boyunca ama sporumu hiç bırakmadım. zaten yağmurun peşinde koşturmaktan bütün gün suyum çıkıyordu. bi de havuz deniz süper oldu....
sizlerle yazışmayı o kadar özledim ki öğretmen arkadaşlar pcnin başına geçince yıllık plan falan bakıyor bense buraya

bu arada 2 aylık bir geçmişi okumak imkansız olduğu için benim için neler kaynattınız anlatın bakalım????

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler sefa gelmişler.....

tatildeyken kim görse bayıldı bana ay ne süper olmuşsun diye:)))))))

sizleri çok seviyorum öpüyorum kocamannnnnnnnnnnnnnnnnn

günaaaydın bağyanlarrrrr

ciciç bir müjdemiz var önce onu kutlamak istiyorum :109:

belenaaaayyy ne mutlu sana ya inşallah alırsın tabi kucağına ay duygulandım yaa:93: sağlıkla sıhhatle bereketiyle huzuruyla dünyaya gelir inşallah :109:

buz mavisi miiiiii ben de istiyorum ama önce senin gibi 6 lı rakamları göreyim

sanırım ben artık 6lı rakamlarda değilim uzun zamandır tartılmıyorum ve düzensiz besleniyorum giydim bugün pantolonu, yumuşacık, uzun zamandır sıkmayan kot giymiyormuşum onu farkettim beli bayaa bol geldi kemerle sıktım, ne bileyim iyi hissediyorum ama karşıdan falan bakınca korkunç görünebilirim büyük ihtimal :26: ama rahatım hem buz mavisi giyecek cesareti buldum mutluyum :119:

yok şeker ya dediğim gibi aldım bu sıralar 70lerin ortası bile olabilirim ama toparlıcam inş. geçmiş olsun sen de benim gibi olmuşsun.. bak aynıydım hatta dün yazdım, bugün iyiyiim sadece boğazımda hafif şişlik kaldı ama ben tamol cold diye bir ilaç ve aspirin kullandım 2 gün.. gerçi baldır bacak dolandım soğuk suda yüzdüm ama yine de atlattım sanırım bayaa.. ben de iyi manyak mışım haa yazınca farkediyorum yahu insan gözü burnu şiş akarken hapşırıp tıksırırken karnı gurul gurul ağrırken soğuk soğuk yüzer mi neyse sen de takviye al ya da istirahat et istersen :26:

hatırlamaz mıyız yahu sen de :107: ben 10 günün özetini en kısa şöle geçeyim sana; topikçene çoluk çocuk herkeş hasta olmuşuk :122: bu arada o doktorlardan bi kurtulamadık senelerdir sabah akşam gece bütün millet cümleten gına geldi nette sörf yaparken bir iki istisnaya rastladım hala seve seve izleyen neden bitti bu dizi diye ağlayan bir kaç kişiye denk geldim ve oradan hemen uzaklaştım

ALLAH tamamını erdirsin sağlılkla kucağına alırsın inşallah

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr ben 46 beden pantolon almıştım haziranda ve pazar günü kaç beden aldım bilin bakalım

bilin bilin hadi hadi bil bil bil bil

42
42
42
42

givi cim sana bir mesaj yazdım ama görmedin sanırım.bir sürü cici almışsın ya ucuza nereden aldın bursa dan mı bende bursadayım biliyorsun:13: bana da söyle nolurrrrrr

hatırladım gibi sanki ama du bi düşüniyim:97:yok canım ya çıkaramadım senilütfen topiğimizden çıkarmısın
hoşgeldin canııııııııımmmmmmmm naptın ne ettin bizsiz bakalım,bizi sorma gitsin herşeye dün yeniden başladık,inş. zayıflamaya devaaamm...

hoşgeldin tekrar canımama dikkatini çekerim bugün salııııııııııııııı
aaaayyyyyy inanmıyorum ciddimisiiinn,,ay kendim hamileymişim gibi sevindim şimdii,hazır çocuk bakıcakken benim canavarlarıda alıversen evine hı hı olmazmııazcık nette rahat edeyim
oh oh oh maşallah canım çok ii olmuş kilo vermen bu menüye göree

günaydııınn,,,güldürdün sabah sabah beniyaaa,zaten afyonum patlamamış:95::95::95:

bu aralar kayıplardayız. dün bi ara coştu topic bayram oalyını atamadık üstümüzden bi de minikler hastalanmış hep galiba annecikler de doğal olarak yok
bizi topla kaptannn:84::84::84:
:90::90::90:

toplanıcaz inşallah canım...1-2 haftaya kadar herkes dönmüş olur..okullarda açılıyor ohh kafa dinlicem

canın ben tvden ebruyu takip ederek yaptım..hala devam ediyormu bilmiyorum...tv8 de saat 10da başlıyor...

üşeniyom qıııı yeşime bakabaka karardım ona benzedim

Allah tamamına erdirsin canım...ben boşuna demiyorum bizim topiqe gelen hamiş kalıyor diye

hoşgeldin canım benimmmmmmmm özledik kıss seni....bidaha bukadar uzun yok olmak yok ona göre hayatım o aldıqın kilodan nolur hiçbişey deqil o...ben 1 hafta gidiyorum artı6larla dönüyorum...iyisin yaneee

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr ben 46 beden pantolon almıştım haziranda ve pazar günü kaç beden aldım bilin bakalım

42
42
42
42

ah canım ya o pantolonun kalıbı geniştir 3 kilo ile 3 beden incelmez ki ben 5 kilo verdim bi beden bile anca üzmek istemem seni ama neyse

hoş geldin sean tatilin ne güzel geçmiş işte bırak o kadar artın olsun şekerim yaa :121:

qivicim nerden aldın o cicileri bende bursa dayım biliyorsun :13:yerini tarif et bende gidip alıyım o cicilerden.

gökdere metro istasyonunun orada bir pazar kuruluyormuş pazartesileri.. ramazanda yolum düşmüştü o tarafa ama hızlıca geçerken trendyolda limangoda issimonun bambinin falan modelleri olan platform topuklular çarptı gözüme, normalde 90tlden aşağı olmayan ayakkabılar 35 tl idi yakınlaştım gerçek mi diye, aldım elime inceledim evet onlardı ama acele karar verip deneyecek vaktim yoktu sonra gelirim dedim, dün gidebildim ama bulamadım dediğim gibi neye niyet neye kısmet oldu :106: harika şık davet elbiseleri, günlük şık elbiseler tulumlar 15 tl 10 tl 7.5 tl giymem diye almadım ama lazım olsa ilk adresim orası olur herhalde bu konuda daha detaylı ve görsel bilgi ilerleyen saatlerde vermeye çalışacağım :112:

ah canım ya o pantolonun kalıbı geniştir 3 kilo ile 3 beden incelmez ki ben 5 kilo verdim bi beden bile anca üzmek istemem seni ama neyse

yok güzelim ben şu anda 75 kiloyum ve haziran başında 80 dim fakat işyerindeki internette sadece bu site açık özel izinle ve çizelgemi her zaman değiştiremiyorum ve sınırsız interneti olan odaya gidip bakmadıktan sonrada sizlerin çizelgesini göremiyorum yani 5 kilo içöin e tabi doğum şişlikleride vardı belki 5 aylık kızım var benim

42
42
42
42

evet canım pantolonun geniş kalıptır,,çünkü gerçektende 3kiloyla 3beden incelinmiş olsaydı ben 0beden olduydum heralde şimdiişöyle söyliyim,4kiloda 1beden inceliyomuş insan vücudu uzmanlardan duymuştum,yaniii:44:

slm kızlar vee sevgili kaptanım..yayla faslını bitirdik bayram tailini yaptık anacak gelebildikkk.özledim sizlerle konuşmayı .her şey yolundadır umarım.bense artı 500 deyim..toparlayabilirmiyim bilmiyorum ..ama bir ay içinde 4 kilo daha vermem lazım tatile gidicez ve benim hiç bir kıyafetim olmuyo ozaman kadar 57 olabilsemm yeter sanırım kıyafet almam için..gelsin yeni cicişlersizler nasılsınız neler yapıyosunuz bakalım

belenay eminsin değilmi kan tahlili yaptırdınmı:26::26na göre sevineyim..umarım hamilesindirveeee ikizin olur inş.çok sevindim eğer kesinse Rabbim herkesin gönlüne göre versin canım

yavrucuklarım kuzucklarım ilk pantolonumun kalıbı daha genişti şu geniş bol kotlar yokmu onlardan yani bu normal kalıp 5 kiloya karşı haftanın 4 günü aletli spor ve plateste yapıyorum

amaaaaaaaann ne bilim işte hepsini toplayınca farketti demekki guzularımmm

plateste kilo olarak fazla inmesen bile vücutta çok farkediyor bende bunu yaşadım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…