günaydın çıtırlar nasılsınız bakalım
diyete farklı şekilde devam etmeye karar verdim sanırım uzunca bir süre artıda çıkacağım ama burdayım listedeyim sanırsam hamileyiminşallah bu sefer meleğimi kucağıma alabilirim dualarınızı bekliyorum
cuytherock valla geç kalmışım, asıl bakmak için gittiğim şeyi bulamadım bile, neye niyet neye kısmet oldu10 tlye elbiseler aldım nerde giyerim bilmem 5 tlye arayıp bulamayacağım bluzlar aldım 10tlye lotusun gerçekten orjinal kotlarını aldım biri bordo kapri gibi, o olmadı biraz kilo verince giyilecek, ama biri buz mavisi o çok hoş oldu beli biraz bol geldi açık renk olmasına rağmen ince uzun gösterdi sanki yani umarım yanılmamışımdır hatta pantolonumu yıkadığım için yarın bunu giyeceğim sanırım :26: uzun zaman oldu böyle buz mavisi falan giymediğim heyecanlıyım açıkçası:18:
ger-düşüm canım ya okudum tatil maceranı, çok geçmiş olsun.. dikkat et kendine.. sigara en kötü bağımlılık bana göre.. tiryakisine bırakmak ölümden daha zor.. oda kokuları böyle ağır kokularla karışınca gerçekten çok rahatsız edici oluyor ve faranjit vs böyle ağır kokulardan çok etkileniyor.. sen kış falan dinleme patron sigara yaktığında anında camı aç üşüt her seferinde hatta kapısını kapatsa git odasının camını aç maksat tepki olsunya abartı bulma akciğer çok önemli.. zaten açık hava alamıyoruz dağ orman yapamıyoruz düzenli yüzüp nefes egzersizleri yapamıyoruz ee zaten doğru nefes alma alışkanlığımız da yok genel olarak, yani ciğerlerimize ne yazık ki gerekli bakımı gösteremezken bir de böyle başkalrının zehirini soluyoruz.. hani bir iki olur eyvallah ama bu günün 10 saatinin geçirildiği kapalı bir mekanda olursa orda dur denir fıstık gerekirse her seferinde 62 tl para cezası uygula
green sen benim yerime baklava yitecektin yedin mi :26: yemediysen de adına sevinirim sorun değil şekerimayrıca sünnet için gösterdiğin saç modeline bayıldım hatta bir an düşündüm iyi bir gelin saçı olabilir çok sade ve zarif duruyor, elbisene tam gidecek bir model bence :112:
*yeni gelen arkadaşlarhepiniz hoş geldiniz sefhalar getirdiniz
*topiğimizin bebişleri hasta olmuş hep.. bütün bebişlere acil şifa diliyorum geçmiş olsun çıtır pıtır anneler.. kendinize iyi bakın ki bebişlere de iyi bakabilesiniz :114:
diyete farklı şekilde devam etmeye karar verdim sanırım uzunca bir süre artıda çıkacağım ama burdayım listedeyim sanırsam hamileyiminşallah bu sefer meleğimi kucağıma alabilirim dualarınızı bekliyorum
buz mavisi miiiiii ben de istiyorum ama önce senin gibi 6 lı rakamları göreyim
Günaydın kızlar..
Çok fenayım bugün boğazım ağrıyo, gözlerimden yaşlar süzülüyor, burnum akıyorr..:120:
Uzun zamandır böyle grip olmamıştım. Kolumu kaldırcak halim yok resmen.
Ses falan da gitti.
Topikte diğer hasta olanlara da geçmiş olsun diyorum..
qivicim güle güle kullan aldıklarını buz mavisi almana sevindim dediğim gibi boyun uzun ve sende verdin kilo güzel duracağına eminim. İnsan kendisini öyle görünce biraz daha veriyim neler giyerim diye gaza getiriyor.
kızlar günaydııııııııııınnnnnnnnnnnnn :79: :79:
beni hatırlayan varmı dicem ama belki vardır haa :26:
bayramdan önceki cuma günü yazabilmiştim en son hatta 2 dir bildirim yapamıyorum
bu 9 günlük tatilde küçük bebişle evdeydim ve sizlerle haberleşemedim tabi :26:
çok sıkıldım evde çok
televizyonda her gün doktorlar dizisini izlemekten gına geldi valla :76:
neyse kazasız belasız atlattık geldik işe eeeeeeeeee benim işe gelmem demek sizlerle kaynaşmam demek olduğundan işte olmaktan mutluyum
şimdiiiiiiii bana desemkii geçen 10 günün özeti nedir
kim anlatmak isterhıı hıı kim ister kim kim kim
bayramdan önceki cuma günü yazabilmiştim en son hatta 2 dir bildirim yapamıyorum
çok sıkıldım evde çok
neyse kazasız belasız atlattık geldik işe eeeeeeeeee benim işe gelmem demek sizlerle kaynaşmam demek olduğundan işte olmaktan mutluyum
hoşgeldin tekrar canımgünaydın kızlarrr
biraz ara verdim ve çok özledim.birileri rejim yapmış ya ben baklava çikolata şeker ekmek yemek ne varsa yedim.
bugün pazartesi ve bugün rejime başlıyorum. olmayacak böyle zayıflamam lazım teyzemle aynı kilodayız annemde 2 kilo fazla bizden bayram yogun geçti misafirler filan bu sabah yolladım oğullarım ve ben kaldık şimdi kahvaltı yapıcam ama önce bir bardak ballı limonlu su içecem akşamda alışverişe yeşilçay form çayı bide o asuman krausenin dediği varya ondan alim diyorum başka önerisi olan var mı
aaaayyyyyy inanmıyorum ciddimisiiinn,,ay kendim hamileymişim gibi sevindim şimdii,hazır çocuk bakıcakken benim canavarlarıda alıversen evine hı hı olmazmııgünaydın çıtırlar nasılsınız bakalım
oh oh oh maşallah canım çok ii olmuş kilo vermen bu menüye göreeDünkü menümü yazayım...
Kaçamakları olsada uzun zamandır yaptıgımdan cok cok az oldugu ıcın pek etkısı olmamıs demek..
Sabah: Limonlu yeşilçay, 500 ml su...
Kahvaltı: 1 haş. yumurta, 2 dil. ekmek, 2 kaşık yoğurt, 2 biber, yarım kağıthelva ve dondurma.
Ara: yok
Öğle: 1 tb etli sebze yemeği, 2 kaşık yoğurt, 1,5 dil. ekmek, 2-3 çorb. kaşık pilav..
Ara:yok
Akşam (18:20): 1 capuccino, 1 tiramisu...
günaydın günaydın canım grubum...... 2 aylık aranın ardından yine birlikteyiz çok şükür. senacım ben dün geldim okuldaydım 1-2 bişi yazıp çıktım. bugün yine okuldayım. 2 yıl aradan sonra okul nasıl zor geliyor anlatamambiricik kızımı da kreşe emanet ettim. inşallah çabuk alışır. dün biraz ağladı kreşte. senle gelicem ben bu kardeşleri sevmedim falan dedi. neyse zar zor öğretmeni kandırdı. bugün telefon açtım. herşey yolundaymış....ben 62 ile çıktığım tatile 65.8 ile geri döndüm ama 2 ay yane.....diyeti bıraktım 2 ay boyunca ama sporumu hiç bırakmadım. zaten yağmurun peşinde koşturmaktan bütün gün suyum çıkıyordu. bi de havuz deniz süper oldu....
sizlerle yazışmayı o kadar özledim ki öğretmen arkadaşlar pcnin başına geçince yıllık plan falan bakıyorbense buraya
bu aralar kayıplardayız. dün bi ara coştu topicbayram oalyını atamadık üstümüzden bi de minikler hastalanmış hep galiba annecikler de doğal olarak yok
bizi topla kaptannn:84::84::84:
:90::90::90:
kızlar tavsiyeleriniz için teşekkürler
sanırım kaptan seni dinleyecem şu an malzeme alamam zaten çünki koşu bandı aldırdım bi kaç ay önce
bira önce yaptım 1. bölümü pek randıman alamadım sanırım
net yavaş tı hareketler arası baya bekledim
bi benim karnım falan çok yanmadı beceremedim sanırsam
kollarım boynum daha çok arıyo dayak yemiş gibiyim
yürüyüşümü bile yapamayacam sanırım
neyse sizlerde kayıtlı vidyosu va mı siz nerden yaptınız tv den mi???????
varsa yollasanız olumu
çok sıkıldım evde çok
günaydın günaydın canım grubum...... 2 aylık aranın ardından yine birlikteyiz çok şükür. senacım ben dün geldim okuldaydım 1-2 bişi yazıp çıktım. bugün yine okuldayım. 2 yıl aradan sonra okul nasıl zor geliyor anlatamambiricik kızımı da kreşe emanet ettim. inşallah çabuk alışır. dün biraz ağladı kreşte. senle gelicem ben bu kardeşleri sevmedim falan dedi. neyse zar zor öğretmeni kandırdı. bugün telefon açtım. herşey yolundaymış....ben 62 ile çıktığım tatile 65.8 ile geri döndüm ama 2 ay yane.....diyeti bıraktım 2 ay boyunca ama sporumu hiç bırakmadım. zaten yağmurun peşinde koşturmaktan bütün gün suyum çıkıyordu. bi de havuz deniz süper oldu....
sizlerle yazışmayı o kadar özledim ki öğretmen arkadaşlar pcnin başına geçince yıllık plan falan bakıyorbense buraya
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr ben 46 beden pantolon almıştım haziranda ve pazar günü kaç beden aldım bilin bakalım
bilin bilin hadi hadi bil bil bil bil
42
42
42
42
qivicim nerden aldın o cicileri bende bursa dayım biliyorsun:13:yerini tarif et bende gidip alıyım o cicilerden.
ah canım ya o pantolonun kalıbı geniştir 3 kilo ile 3 beden incelmez ki ben 5 kilo verdim bi beden bile anca üzmek istemem seni ama neyse
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr ben 46 beden pantolon almıştım haziranda ve pazar günü kaç beden aldım bilin bakalım
bilin bilin hadi hadi bil bil bil bil
42
42
42
42
evet canım pantolonun geniş kalıptır,,çünkü gerçektende 3kiloyla 3beden incelinmiş olsaydı ben 0beden olduydum heralde şimdiişöyle söyliyim,4kiloda 1beden inceliyomuş insan vücudu uzmanlardan duymuştum,yaniii:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?