70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evetttt bugün salı ben neden öyle sandım ki triendy21 dimi ama neyse pazartesine kadar başlamasam mı bu aralar iştah süperrr valla ne olsa yerim mide geniş 76 kadar düşmüştüm hatta 75. küsürlere bayram seyran misafir derken bu sabah 77.7 çıktım aldım 1 haftada 2 kilo aldım motivem düştü moralim düştü ve açımmmmmmmmmmmmmmm

inşallah olursun canım hoşgeldiin,,,bizde bu ay bukadar azim olduğu sürece veririz inşallah 4kilo nekii

uykum geldi:97:
gidip yatıyım bari
muhabbette yok
küstüm gidiyommm

iyigeceleeerrrrrrr

Canım senin için çok sevindim bitanem...
İnşallah bu kurs senin için hayırlı olur
Önün açılır
Olumlu bişey senin için
Oğlan için de canını sıkma
Herşey olacağına varır
Yüreğini feerah tut

Haftaya doktora gideceğim bakalım
Söylerse cinsiyetini derim burda
Eşim de diyor bunu söyletmeyelim
Doğumda süpriz olsun

SAnki ben dayanabilirim de

2 kiloyu ne kadar kısa zamanda aldıysan o kadar kısa zamanda verebilirsin ben eminim ama beklersen üstünden vakit geçerse zorlaşır.gerçekten bak sıkma canını ve ne olursa olsun aç kalma ne yediğinden çok ne kadar yediğin önemli unutma arkadaşım

ah bu bebişler bende doğum yaptım ve bu kilo doğumdan bende çok dikkat etmeme karşı ilk 6 ay bir kilo bile veremedim 6 ay bitti birden 5 kilo verdim ki şuan 6,5 aylık olduk doğrudur şişliklerin inmiştir daha da inecek 6 ay sonunda rahim toparlanıyor tez alınan kilo tez verilir inşallah vericez

tamam ozaman ne mutlu sana ozamaaaannn
yok canım başlamışsın bikere bırakırsan döverim seniiineyse 2kilo neki bende aldım okaa vercez bu ay inş. yerine gelsin moralin hadeee
olmaaaazzz cinsiyetiniii öğrencen sonrada bize dicen kaçarı yoookay sen hamiştin dimi sana vurmamalıydımay bukadarda sıkmamaıyım dimi ne olur halin sonra..en iisi sadece uzaktan öpeyim

ben yemek hazırlamaya gidiyorum kızlaar görüşürük,,topic baya kalabalıklaştı çenenizden durulmaz geçmiş yalan olur,az lak lak yapın noluuuyy

rica ederim canım gülmek sana yakışıyor. ayyyyy havam yerine geldi yaaa
saollllllll kaptanımmmmmmmmmmmmmmmmmm canım benim seni ben pek çok pek çok severim.....

hoşbulduk canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

cerenim nerdeeee yawwwwwwwwwwwwwww

Son düzenleme:
hoşgeldin canımmm 2 ayda 3 kilo hiç bişey bence 2 haftada toparlarsın.umarım iyi geçmiştrir tatilin

yaaa süpriz olamsın bizde merak ederiz yaa
sena abla nasılsın kursa yazılmişsın hayırlısı olsun .özledim seniii.kaptanım senden özel ilgi istiyorum bu bir aylık dönemde 4 kilo vermem lazım sıkıştır beni kız bana nooolursun yardımcı ol..bu grup sayesinde verdim bu kiloyu yine bu grup sayesinde vicem bu 4 kiloyu hepinizi seviyorummm
inşallah olursun canım hoşgeldiin,,,bizde bu ay bukadar azim olduğu sürece veririz inşallah 4kilo nekii
hoşbuldum canım .sağol desteğin için..dimi amma 4 kilo neki veririz evelAllah

Bende grip ve soguk algınlıgı için bi ilaç aldım bakalım geçirir inşaallah.
Aynen ya kendine hiç dikkat etmiyon Allah korumuşta daha fena hasta olmamışsınn
Tatilden yeni geldiğimiz iiçin izin istesem surat yaparlar maalesef sürünerek burda kalıcam.

Pantolonla resim çekinseene akşama merak ettim.

belenaycım canım tebrik ederim inşallah allah kucağına almayı nasip eder sağ salim

ben de kısmetse ocak gibi düşünüyorum bakalım nolcek?????? ocaktan sonra beraber gün sayarız senle

zeycey hoşbulduk canım ay sizleri çok özlemişim yaaaaa heyecan yaptım. bi de örtmen arkadaşlar rahat verse daha sık yazıcam

chaaaaarm sen hangi diyeti yapıyorsun?belli bi listeden ya da yöntemden mi referans alıyorsun yoksa kendin mi düzen kurdun :26: günde 400le al gazı al gazı sonra evde büyüteçle arasınlar seni nasıl özendim yaa diyet uygulayabilmene özendim ben de istiyorum ben deee:84:

givi cim sana bir mesaj yazdım ama görmedin sanırım.bir sürü cici almışsın ya ucuza nereden aldın bursa dan mı bende bursadayım biliyorsun:13: bana da söyle nolurrrrrr

gördüm fıstık geç yazıyorum bugün biraz

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr ben 46 beden pantolon almıştım haziranda ve pazar günü kaç beden aldım bilin bakalım

bilin bilin hadi hadi bil bil bil bil

42
42
42
42

senin boy kaç şeker :44: valla ciddi incelme varsa çok güzel ama beden rakamına değil, üst üste koyup artan pay miktarına bak bence :26: çünkü ben s den xl a kadar giyebiliyorum şu an geçenlerde 42 beden bir elbise cuk otururken 36 beden elbise dökümlü durdu üstümde tabi ben ne yaptım 36 bedeni aldım egomu kandırdım

ben de de aynısı oldu geçen hafta. 40 beden dar kesim pantolona sığdım moralim bozuldu. 38 beden bol kesim pantolona sığdım. tabiki bende 38 beden olanı aldım

kızlar deniz kaçar okuldan çıkacaz birasdan çok şükür 2. günü de atlattık seminerde. gidip kreşten kızcemi alacam sonra eve gidecez yimek yiyecez yağmuru uyuttuktan sonra gelirim inşallah öptüm sizi şekerler

canım şuanda bulunduqun kiloyla hedef kilon arasında çok büyük bir fark yok..eqer hala kıyafetlerin olmuyorsa çok sıkı bir şekilde spor yapmalısınki vücudun sıkılaşsın...herzaman basküldeki rakama takılmamak lazım vücut ölçülerimizde önemli...bu arada tatil sezonu bitti qıııı geç kaldın sen yayla işiniz olduqu için bu zamana kaldı tatiliniz dimi bitanem...nereye gideceksin tatile bakıyım...kaç gün kalacaksınız....öyle uzun vadeli tatile yollamam bak seni..öslüyom sonra göremeyincede çok sinirleniyorum:84::84:
canım bugün ilanlara baktımda çok güzel ilanlar var..kurs acaba bnm için vakit kaybımı...başvurduqum hiçbiyer setifika sormadı...mülakata önem veriyorlar..kurs 3.5 ay sürecek ve ekimde başlıcak...senenin yarısını şimdiden kaybettim...bi işe girsem dahamı iyi olur tecrübe edinmiş olurum..yada 3.5 ayı feda edip elimde bi belgemmi olsun...sanırım kurs açılana kadar iş bakıcam ve kafama uyan olursa başlıcam..olmadı kursa gidicem..hayırlısı bakalım kafam şuan oldukça karışık...
bebişin cinsiyetini çok merak ediyorum e tabee adını ben koyucam nede olsa

sev anacım ben herkese yeterimm

tatlım kursa daha yazılmadım kayıtlar haftaya pazartesi başlıyormuş..bende dün sanmıştım tel açtım haftaya dediler..bakalım hayırlısı..
kalan 4 kiloyu olukça kafaya takmış görünüyorsun...sen artık nasıl beslenmen gerektiqini çok iyi biliyorsun cnm...bol su +sebze+et+salata+süt ürünleri+meyva...un şeker ve abur cuburlarla aramızı bozduqumuz an gerisi kolay tatlım..üzülme sen verirsin..ama bence bukadar aceke etme tatil yaramıyor bizlere bak hepimiz kilo alıp döndük...

cansuyum gerçekten spor çok fark yaratıyor inanırım yani rahat yesek sırf spor yapsak bile harikalar yaratabiliriz :97: kilon belki bu kadar değildir illaki kas ağır basıyordur detaylı tartıl derim :26:

çok haklısın :114:
pantolonla çekinmek var aklımda çünkü aynada yanlış gördüğümü düşünüyorum kilo aldım ama ben de merak ediyorum :97: ama çok çirkin çıkarsam göstermem işte

evet kaptanım yaaaaaaaaaaaaa çok kafama taktım.sorun şu ki ben kilo alınca eski hiç bi kıyafetimi bırakmadım kim bilir ne zaman kiloma dönerim diye o yüzden.hepsini yeni almam lazımdediğin çok mantıklı bende dediğin gibi diyetle beraber spora yüklenicem..sıkılaşmam lazım bi yandandadesteklerini esirgeme lütfen..iş olmasa bile kursa gitmek seni rahatlatacaktır.ama inş hayırlısıyla iş olur..tatilimizi ekime bıraktık.mecburiyet oldu ama ben sonbahar vew ilk baharda gitmeyi daha çok seviyorum ilkbaharda gittik bide şimdi gidicez
Maxx Royal gideceğimiz yer burası bak bakalım beğenecekmisin onaylarsan gidicez6 güncük izin vermezmisin bana..bende çok özlüyorum ama ordanda yazarım ben özletmem kendimi

Kız ciddimisin dalgamı geçiyosun...
sen diyet yapmıyormusun ki ? yeni gelmiş gibi konuştun kaç kilo verdin sende...
ben 2-3 hafta oldu ara verelı dun yenı basladım.. ama ılk gune gore yıne kacamagım vardı yanı.. ona ragmen 400 gr gıtmıs ama ramazan sonrası degısımden de olabılır..
hanı ben normal zamanda 4-5 ten en gec 6 dan sonra hıc bırsey yemıyordum ya.. ramazanın tam tersı yanı.. belkıde onu tekrar uygulamaya koyunca vucut tepkı verdı dırek..
bu arada kendı duzenım canım bırseye uymuyorum bılırsın benım menulerımı ya elbet bakmısındır bu zamana kadar... kafama gore takılıyorum..

merhaba kızlar..
bugün geç uyandım kızlar sabah erken kalktığımda heryerim ağrıyordu yataktan çıkamadım uykuya devam ettim.. 11.30 gibi kalktım kalktığımda ballı limonlu ılıksuyumu içtim..
şimdi hem kahvaltı hem öğlen yemeği niyetine
1 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 kkdan az peynir
2 zeytin
biraz salça
kurabiye vardı birde çok az ucundan kopardım okadar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…