- 13 Ağustos 2011
- 418
- 19
- 48
- 40
slm kızlar vee sevgili kaptanım..yayla faslını bitirdik bayram tailini yaptık anacak gelebildikkk.özledim sizlerle konuşmayı . her şey yolundadır umarım. bense artı 500 deyim..toparlayabilirmiyim bilmiyorum ..ama bir ay içinde 4 kilo daha vermem lazım tatile gidicez ve benim hiç bir kıyafetim olmuyo ozaman kadar 57 olabilsemm yeter sanırım kıyafet almam için..gelsin yeni cicişler sizler nasılsınız neler yapıyosunuz bakalım
yaz tatilleri ve ramazan dolayısıyla bende kimseyi sıkmadım..biraz kendi hallerine bıraktım..ama artık tolerans tanımıcam..herkes kurtulmalı bu kilolardan...artık burdayız cnm
ayy canım yaaa çok üzüldüm...büyük geçmiş olsun...şimdi nasıl iyimi prensesimiz...
bayram çok toqun geçti cnm...istanbuldayken halam ve kuzenim yanıma geldiler taa izmirden...2 gün kaldılar hep beraber s.bolya geçtik..orası dahada yoqundu nefes alamdım desem yeri var...dün akşam döndük nihayet evimize..özlemişim...çocuklar iyiler oqlum her zamanki gibi pcde kızıda tv izliyor..yarın sınavları başlıyor 4 gün boyunca sınava girecek...veremezse sınıfta kalıcak...böyel söyleyince çok kızıyor vericem hepsini diyor...belki diqerlerini veriri ama kinyadan hiç anlamıyor...
iş konusunda bugün ilanlara baktım bayram tatilinden dolayı ilan verilmemiş..yarından itibaren düzene girer inş...haftaya pazartesği muhasebe kursuna kayıt yaptırıcam..3.5 ay sürecekmiş...kurs bitene kadar iş bulamazsam wep tasarım kursuna gidicem...bakalım hayırlısı...
sen nasılsın minişimiz nasıl iyimi...cinsiyeti belli oldumu...maşallah hala kilo veriyosun bildirimini gördüm...inşallah bu sefer çıtır hamiş olucaksın cnm..
tekrar geçmiş olsun cnm...
uykum geldi:97:
gidip yatıyım bari
muhabbette yok
küstüm gidiyommm
iyigeceleeerrrrrrr
evetttt bugün salıben neden öyle sandım ki triendy21 dimi ama neyse pazartesine kadar başlamasam mı bu aralar iştah süperrr valla ne olsa yerim mide geniş 76 kadar düşmüştüm hatta 75. küsürlere bayram seyran misafir derken bu sabah 77.7 çıktım aldım 1 haftada 2 kilo aldım motivem düştü moralim düştü ve açımmmmmmmmmmmmmmm
yok güzelim ben şu anda 75 kiloyum ve haziran başında 80 dim fakat işyerindeki internette sadece bu site açık özel izinle ve çizelgemi her zaman değiştiremiyorum ve sınırsız interneti olan odaya gidip bakmadıktan sonrada sizlerin çizelgesini göremiyorum yani 5 kilo içöin e tabi doğum şişlikleride vardı belki 5 aylık kızım var benim
tamam ozaman ne mutlu sana ozamaaaannnyavrucuklarım kuzucklarım ilk pantolonumun kalıbı daha genişti şu geniş bol kotlar yokmu onlardan yani bu normal kalıp 5 kiloya karşı haftanın 4 günü aletli spor ve plateste yapıyorum
amaaaaaaaann ne bilim işte hepsini toplayınca farketti demekki guzularımmm
plateste kilo olarak fazla inmesen bile vücutta çok farkediyor bende bunu yaşadım sanırım
yok canım başlamışsın bikere bırakırsan döverim seniiievetttt bugün salıben neden öyle sandım ki triendy21 dimi ama neyse pazartesine kadar başlamasam mı bu aralar iştah süperrr valla ne olsa yerim mide geniş 76 kadar düşmüştüm hatta 75. küsürlere bayram seyran misafir derken bu sabah 77.7 çıktım aldım 1 haftada 2 kilo aldım motivem düştü moralim düştü ve açımmmmmmmmmmmmmmm
olmaaaazzz cinsiyetiniii öğrencen sonrada bize dicen kaçarı yoook
Canım senin için çok sevindim bitanem...
İnşallah bu kurs senin için hayırlı olur
Önün açılır
Olumlu bişey senin için
Oğlan için de canını sıkma
Herşey olacağına varır
Yüreğini feerah tut
Haftaya doktora gideceğim bakalım
Söylerse cinsiyetini derim burda
Eşim de diyor bunu söyletmeyelim
Doğumda süpriz olsun
SAnki ben dayanabilirim de
rica ederim canım gülmek sana yakışıyor. ayyyyy havam yerine geldi yaaa
hatırladım gibi sanki ama du bi düşüniyim:97:yok canım ya çıkaramadım seni lütfen topiğimizden çıkarmısın
hoşgeldin canııııııııımmmmmmmm naptın ne ettin bizsiz bakalım,bizi sorma gitsin herşeye dün yeniden başladık,inş. zayıflamaya devaaamm...
hoşgeldin tekrar canımama dikkatini çekerim bugün salııııııııııııııı
aaaayyyyyy inanmıyorum ciddimisiiinn,,ay kendim hamileymişim gibi sevindim şimdii,hazır çocuk bakıcakken benim canavarlarıda alıversen evine hı hı olmazmııazcık nette rahat edeyim
oh oh oh maşallah canım çok ii olmuş kilo vermen bu menüye göree
günaydııınn,,,güldürdünsabah sabah beniyaaa,zaten afyonum patlamamış:95::95::95:
saollllllll kaptanımmmmmmmmmmmmmmmmmm canım benim seni ben pek çok pek çok severim.....toplanıcaz inşallah canım...1-2 haftaya kadar herkes dönmüş olur..okullarda açılıyor ohh kafa dinlicem
canın ben tvden ebruyu takip ederek yaptım..hala devam ediyormu bilmiyorum...tv8 de saat 10da başlıyor...
üşeniyom qııııyeşime bakabaka karardım ona benzedim
Allah tamamına erdirsin canım...ben boşuna demiyorum bizim topiqe gelen hamiş kalıyor diye
hoşgeldin canım benimmmmmmmmözledik kıss seni....bidaha bukadar uzun yok olmak yok ona göre hayatım o aldıqın kilodan nolur hiçbişey deqil o...ben 1 hafta gidiyorum artı6larla dönüyorum...iyisin yaneee
hoş geldin seantatilin ne güzel geçmiş işte bırak o kadar artın olsun şekerim yaa :121:
gökdere metro istasyonunun orada bir pazar kuruluyormuş pazartesileri.. ramazanda yolum düşmüştü o tarafa ama hızlıca geçerken trendyolda limangoda issimonun bambinin falan modelleri olan platform topuklular çarptı gözüme, normalde 90tlden aşağı olmayan ayakkabılar 35 tl idi yakınlaştım gerçek mi diye, aldım elime inceledim evet onlardı ama acele karar verip deneyecek vaktim yoktu sonra gelirim dedim, dün gidebildim ama bulamadımdediğim gibi neye niyet neye kısmet oldu :106: harika şık davet elbiseleri, günlük şık elbiseler tulumlar 15 tl 10 tl 7.5 tl giymem diye almadım ama lazım olsa ilk adresim orası olur herhalde bu konuda daha detaylı ve görsel bilgi ilerleyen saatlerde vermeye çalışacağım :112:
hoşgeldin canımmm 2 ayda 3 kilo hiç bişey bence 2 haftada toparlarsın.umarım iyi geçmiştrir tatilingünaydın günaydın canım grubum...... 2 aylık aranın ardından yine birlikteyiz çok şükür. senacım ben dün geldim okuldaydım 1-2 bişi yazıp çıktım. bugün yine okuldayım. 2 yıl aradan sonra okul nasıl zor geliyor anlatamambiricik kızımı da kreşe emanet ettim. inşallah çabuk alışır. dün biraz ağladı kreşte. senle gelicem ben bu kardeşleri sevmedim falan dedi. neyse zar zor öğretmeni kandırdı. bugün telefon açtım. herşey yolundaymış....ben 62 ile çıktığım tatile 65.8 ile geri döndüm ama 2 ay yane.....diyeti bıraktım 2 ay boyunca ama sporumu hiç bırakmadım. zaten yağmurun peşinde koşturmaktan bütün gün suyum çıkıyordu. bi de havuz deniz süper oldu....
sizlerle yazışmayı o kadar özledim ki öğretmen arkadaşlar pcnin başına geçince yıllık plan falan bakıyorbense buraya
yaaa süpriz olamsın bizde merak ederiz yaa
Önün açılır
Olumlu bişey senin için
Herşey olacağına varır
Yüreğini feerah tut
Doğumda süpriz olsun
sena abla nasılsın kursa yazılmişsın hayırlısı olsun .özledim seniii.kaptanım senden özel ilgi istiyorum bu bir aylık dönemde 4 kilo vermem lazım sıkıştır beni kız bana nooolursun yardımcı ol..bu grup sayesinde verdim bu kiloyu yine bu grup sayesinde vicem bu 4 kiloyu hepinizi seviyorummmtoplanıcaz inşallah canım...1-2 haftaya kadar herkes dönmüş olur..okullarda açılıyor ohh kafa dinlicem
canın ben tvden ebruyu takip ederek yaptım..hala devam ediyormu bilmiyorum...tv8 de saat 10da başlıyor...
üşeniyom qııııyeşime bakabaka karardım ona benzedim
Allah tamamına erdirsin canım...ben boşuna demiyorum bizim topiqe gelen hamiş kalıyor diye
hoşgeldin canım benimmmmmmmmözledik kıss seni....bidaha bukadar uzun yok olmak yok ona göre hayatım o aldıqın kilodan nolur hiçbişey deqil o...ben 1 hafta gidiyorum artı6larla dönüyorum...iyisin yaneee
hoşbuldum canım .sağol desteğin için..dimi amma 4 kilo neki veririz evelAllahinşallah olursun canım hoşgeldiin,,,bizde bu ay bukadar azim olduğu sürece veririz inşallah 4kilo nekii
yok şeker ya dediğim gibi aldım bu sıralar 70lerin ortası bile olabilirim ama toparlıcam inş. geçmiş olsun sen de benim gibi olmuşsun.. bak aynıydım hatta dün yazdım, bugün iyiyiim sadece boğazımda hafif şişlik kaldı ama ben tamol cold diye bir ilaç ve aspirin kullandım 2 gün.. gerçi baldır bacak dolandım soğuk suda yüzdüm ama yine de atlattım sanırım bayaa.. ben de iyi manyak mışım haa yazınca farkediyorum yahu insan gözü burnu şiş akarken hapşırıp tıksırırken karnı gurul gurul ağrırken soğuk soğuk yüzer mineyse sen de takviye al ya da istirahat et istersen :26:
givi cim sana bir mesaj yazdım ama görmedin sanırım.bir sürü cici almışsın ya ucuza nereden aldın bursa dan mı bende bursadayım biliyorsun:13: bana da söyle nolurrrrrr
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr ben 46 beden pantolon almıştım haziranda ve pazar günü kaç beden aldım bilin bakalım
bilin bilin hadi hadi bil bil bil bil
42
42
42
42
chaaaaarm sen hangi diyeti yapıyorsun?belli bi listeden ya da yöntemden mi referans alıyorsun yoksa kendin mi düzen kurdun :26: günde 400le al gazı al gazı sonra evde büyüteçle arasınlar seninasıl özendim yaa diyet uygulayabilmene özendim ben de istiyorum ben deee:84:
gördüm fıstık geç yazıyorum bugün biraz
senin boy kaç şeker :44: valla ciddi incelme varsa çok güzel ama beden rakamına değil, üst üste koyup artan pay miktarına bak bence :26: çünkü ben s den xl a kadar giyebiliyorum şu angeçenlerde 42 beden bir elbise cuk otururken 36 beden elbise dökümlü durdu üstümde tabi ben ne yaptım 36 bedeni aldım egomu kandırdım
slm kızlar vee sevgili kaptanım..yayla faslını bitirdik bayram tailini yaptık anacak gelebildikkk.özledim sizlerle konuşmayı . her şey yolundadır umarım. bense artı 500 deyim..toparlayabilirmiyim bilmiyorum ..ama bir ay içinde 4 kilo daha vermem lazım tatile gidicez ve benim hiç bir kıyafetim olmuyo ozaman kadar 57 olabilsemm yeter sanırım kıyafet almam için..gelsin yeni cicişler sizler nasılsınız neler yapıyosunuz bakalım
belenay eminsin değilmi kan tahlili yaptırdınmı:26::26na göre sevineyim..umarım hamilesindir veeee ikizin olur inş. çok sevindim eğer kesinse Rabbim herkesin gönlüne göre versin canım
canım bugün ilanlara baktımda çok güzel ilanlar var..kurs acaba bnm için vakit kaybımı...başvurduqum hiçbiyer setifika sormadı...mülakata önem veriyorlar..kurs 3.5 ay sürecek ve ekimde başlıcak...senenin yarısını şimdiden kaybettim...bi işe girsem dahamı iyi olur tecrübe edinmiş olurum..yada 3.5 ayı feda edip elimde bi belgemmi olsun...sanırım kurs açılana kadar iş bakıcam ve kafama uyan olursa başlıcam..olmadı kursa gidicem..hayırlısı bakalım kafam şuan oldukça karışık...
Önün açılır
Olumlu bişey senin için
Herşey olacağına varır
Yüreğini feerah tut
Doğumda süpriz olsun
rica ederim canım gülmek sana yakışıyor. ayyyyy havam yerine geldi yaaa
saollllllll kaptanımmmmmmmmmmmmmmmmmm canım benim seni ben pek çok pek çok severim.....
hoşbulduk canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cerenim nerdeeee yawwwwwwwwwwwwwww
hoşgeldin canımmm 2 ayda 3 kilo hiç bişey bence 2 haftada toparlarsın.umarım iyi geçmiştrir tatilin
yaaa süpriz olamsın bizde merak ederiz yaa
sena abla nasılsın kursa yazılmişsın hayırlısı olsun .özledim seniii.kaptanım senden özel ilgi istiyorum bu bir aylık dönemde 4 kilo vermem lazım sıkıştır beni kız bana nooolursun yardımcı ol..bu grup sayesinde verdim bu kiloyu yine bu grup sayesinde vicem bu 4 kiloyu hepinizi seviyorummm
hoşbuldum canım .sağol desteğin için..dimi amma 4 kilo neki veririz evelAllah
Bende grip ve soguk algınlıgı için bi ilaç aldım bakalım geçirir inşaallah.
Aynen ya kendine hiç dikkat etmiyon Allah korumuşta daha fena hasta olmamışsınn
Tatilden yeni geldiğimiz iiçin izin istesem surat yaparlar maalesef sürünerek burda kalıcam.
Pantolonla resim çekinseene akşama merak ettim.
canım şuanda bulunduqun kiloyla hedef kilon arasında çok büyük bir fark yok..eqer hala kıyafetlerin olmuyorsa çok sıkı bir şekilde spor yapmalısınki vücudun sıkılaşsın...herzaman basküldeki rakama takılmamak lazım vücut ölçülerimizde önemli...bu arada tatil sezonu bitti qıııı geç kaldın senyayla işiniz olduqu için bu zamana kaldı tatiliniz dimi bitanem...nereye gideceksin tatile bakıyım...kaç gün kalacaksınız....öyle uzun vadeli tatile yollamam bak seni..öslüyom sonra göremeyincede çok sinirleniyorum:84::84:
canım bugün ilanlara baktımda çok güzel ilanlar var..kurs acaba bnm için vakit kaybımı...başvurduqum hiçbiyer setifika sormadı...mülakata önem veriyorlar..kurs 3.5 ay sürecek ve ekimde başlıcak...senenin yarısını şimdiden kaybettim...bi işe girsem dahamı iyi olur tecrübe edinmiş olurum..yada 3.5 ayı feda edip elimde bi belgemmi olsun...sanırım kurs açılana kadar iş bakıcam ve kafama uyan olursa başlıcam..olmadı kursa gidicem..hayırlısı bakalım kafam şuan oldukça karışık...
bebişin cinsiyetini çok merak ediyorum e tabee adını ben koyucam nede olsa
sev anacım ben herkese yeterimm
tatlım kursa daha yazılmadım kayıtlar haftaya pazartesi başlıyormuş..bende dün sanmıştım tel açtım haftaya dediler..bakalım hayırlısı..
kalan 4 kiloyu olukça kafaya takmış görünüyorsun...sen artık nasıl beslenmen gerektiqini çok iyi biliyorsun cnm...bol su +sebze+et+salata+süt ürünleri+meyva...un şeker ve abur cuburlarla aramızı bozduqumuz an gerisi kolay tatlım..üzülme sen verirsin..ama bence bukadar aceke etme tatil yaramıyor bizlere bak hepimiz kilo alıp döndük...
chaaaaarm sen hangi diyeti yapıyorsun?belli bi listeden ya da yöntemden mi referans alıyorsun yoksa kendin mi düzen kurdun :26: günde 400le al gazı al gazı sonra evde büyüteçle arasınlar seninasıl özendim yaa diyet uygulayabilmene özendim ben de istiyorum ben deee:84:
gördüm fıstık geç yazıyorum bugün biraz
senin boy kaç şeker :44: valla ciddi incelme varsa çok güzel ama beden rakamına değil, üst üste koyup artan pay miktarına bak bence :26: çünkü ben s den xl a kadar giyebiliyorum şu angeçenlerde 42 beden bir elbise cuk otururken 36 beden elbise dökümlü durdu üstümde tabi ben ne yaptım 36 bedeni aldım egomu kandırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?