70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben diyeti bırakalı 2 ay olacak yeniden başlayacağım şimdilerde işte.. uzun zamandır her sabah poğaça gece çikolata yiyorum :78: ama bugün başladım sayılır sabahtan beri sadece 1/2 bar 1/2 yağlı süte 1/2 bar müsli yedim şimdiden 1.5 lt su bitki çayları içtim birazdan yemğe çıkıcam umarım artık çok abartmam :97:

şimdilik 1kase çorba az peynir 2zeytin 1dilim ekmek yedim
birazdan arkadaşlarla buluşcaz tok gidiyorum bişey yememek için
diyette üçüncü günümmmmmmmmmmmmmmm
hergün spor da yapıyorum

kızlar bugün benim 3. kez burnum kanadı gece kanamış uyanınca anlayamadım bu kan mı diye parmağımı dokunmamla yine kanadı durdurdum.. bi de az önce birden kanadı durdurdum :44: allahtan hemofili değilim :26:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Testtt yaptırdınn mııı belenayyyyyyy ayyy çookk sevindiimmmm...
Bamyaacık yolda geliyor deseneeee
Ayy çoktan da çok sevindimmmmmmm
sağol canım benim iyiki varsınız bamyacık sevdim bu lakabı yanlız kız olursa pek uygun düşmücek ama idare edicez

Belenaayyyy Rabbim tamamına erdirsin canımm tebrik ederimm çok sevindimmm....
sağol canım benim amiiiiin dualarınızı eksik etmeyin

amin canım benim sağol

ALLAH tamamını erdirsin sağlılkla kucağına alırsın inşallah
teşekkür ederim canım çok sağol

aaaayyyyyy inanmıyorum ciddimisiiinn,,ay kendim hamileymişim gibi sevindim şimdii,hazır çocuk bakıcakken benim canavarlarıda alıversen evine hı hı olmazmııazcık nette rahat edeyim:27

sağol canım benim getir getir çocukları bakarım tabi 6 yıldır hasretiz çocuğa hepsine bakarım sizde rahat rahat gezin netlerde

[B Allah tamamına erdirsin canım...ben boşuna demiyorum bizim topiqe gelen hamiş kalıyor diye

[

sağol canım benim o zaman hamile kalmak isteyen herkesi buraya çağırayım ben
sağol canım benim valla gece test yaptım çift çizgi henüz kan tahlili yaptırmadım bide inanamıyorum hiç bir belirti yok sadece kasıklarım ağrıyor o kadar hayırlısı inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah

belenaycım canım tebrik ederim inşallah allah kucağına almayı nasip eder sağ salim

ben de kısmetse ocak gibi düşünüyorum bakalım nolcek?????? ocaktan sonra beraber gün sayarız senle
sağol canım inşallah beraber gün sayarız rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

herkse çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

canım beniiimmmm çok sevindim direk açınca bu çıktııı.inşşş hayırlı güzel bi hamilelelik geçirirsin güzelimmmm...

ablam çok sevindim ya hemen içimden ikiz üçüz olur inşallah diye geçti.bunca yılın hasreti emeği nurtopu gibi yavrucuklarla dolar kucağın inşallah.

ya ama ama ne üşengeçliğimi gösdün kalkıp yemek yemiyorum şifre girip siteye girmeye üşeniyorum diyemi üşengeç oldum şimdi.ben hem uçlarda yaşayan biriyim ya hep oturur ya hep hareket ederim.rahmetli babamın bi sözü vardı.bi oturmyı bide ayakta durmayı sevmem diye bende aynı öyleyim.sabit bir tarzım yok ne yazıkki ama tatlı kızım cici kızımdır ben sadece beni tanımak anlamak biraz uzun sürer zor bir insanımdır bu konuda
saat 1 itibariyle kahvaltı yapıyorum.annem tüm gece seslendi 1-2 saatte bir sürekli uykum bölündü dinlenemedim hatta uyanayım diye 2 kere telefonumu çaldırmış ki hiç duymamışım okadar yorgunmuşum demekki.neyse kalktım klasik evi paspaslama işimden sonra şimdide yemeğimi yiyorum.afiyet olsun yağ olmasın son 3-5 gündür yeme düzenim kısmen böyle erken klkmadıysam bu saatlerde kahvaltı yapıyorum 3-5 arası çok acıkıyorum.ozaman çok yemek yersem o saatten sonra bişi yemiyorum. yediklerime göre zaman aralığını değiştiriyorum ama genelde 5 ten sonra bişi yemiyorum.bakalım eve gidip tartımızın ölçüsünü aldıktan sonra ne yapacağıma nasıl hareket edeceğime karar vereceğim.

işte geldim burdayımmmm.bi ara çıkma kararı alsam dayine burdayım artılarla beraber.sen nasılsın kaptanımmm össsledik senii...kursa falan başvuemuşsun hayırlı olsun canım benimmm.inşş en kısa zmanda hayırlı biiş bulursunn..bizim seminerler başladıya sabahları giremem artık.çok acil kalan kilolarımı da vermem lazım kaptanım sık beniiiii.daha dün yeni başladım inş sürdürebilirim yaaaa ben 60 olmak istiyorummm...
aman da amannnnn kim gelmişşşş.tatlı hamişş nasılsın geçmişte sana bir sürü şey yzdım görmedin tabi.şimdi de görmezsin büyük ihtimal ama ben yine yazimmm barii.en büyük merakımmm ailen sööledin miiiiii????
geçmiş olsun hayatımmm

hoşgeldin tatlım uzun zaman oldu özlettin kendiniii.kız sen de mi örtmensinnnnn ????branşın neee nerdesin???ben de okul deyince üniversite falanmı dedim haaa

mywishhh geçmiş olsun canım alıntı yapmıştım ama çıkmamış kııı

mywishhh geçmiş olsun canım alıntı yapmıştım ama çıkmamış kııı

Teşekkür ederim canımm.. İnşaallah geçer ilaçlarımı kullanıyorum bakalım

sağol canım benim iyiki varsınız bamyacık sevdim bu lakabı yanlız kız olursa pek uygun düşmücek ama idare edicez

Bamyam Belenay ım bugün kan tahlili yaptırsaydın ya geçti sanırım ama yarın yaptır bari de garanti olsun.
Kaç hftalıkmış öğren bi.
Merak ettim bakkk

qivicann burun kanaması hafife alıncak bi durum değil.
En kısa zamanda bi doktora gidip röntgen çektirsene..
Kanadığı zaman doktor bana buzla tampon yap demişti.
Bi ara benimde sürekli kanıyordu damarlarda çatlaama falan zannettim ama değilmiş.
Doktorun dediği gibi yapınca az az oldu sonra da bi daha kanamadı..

Bugün iyi başlamışsın. Bitki çayları cidden iyi etki ediyor.
Aferim hep böyle menünü paylaşş ki gerektiğinde kafana kafana vuralımmm.

canım beniiimmmm çok sevindim direk açınca bu çıktııı.inşşş hayırlı güzel bi hamilelelik geçirirsin güzelimmmm...
sağ ol canım benim amiiiin
ablam çok sevindim ya hemen içimden ikiz üçüz olur inşallah diye geçti.bunca yılın hasreti emeği nurtopu gibi yavrucuklarla dolar kucağın inşallah.

sağol canm ikiz üçüzmüacı bana yahu ama tabi hayırla ve sağlıkla gelsinde bir iki üç dört hepsi kabulüm

:114::114::114::114::114::114::114::114:

öğlen:
1por tavuksuyu çor
1por lorlu makarna
1por piliç graten

1 portakallı olips şeker (boğazım için)
1 küçücük kakaolu hobbynin bayram şekeri (ikramdı, keyfim için)

merhaba herkese...2 duruşup geldim sabah 1 dilim ekmek, 1 yumurta 1 salatalık....öğlen bir lahmacun....kilo:stabil..
qivi:geçmişler ola..ama unutma:her grip 2 kiloyuda beraberinde götürür...bol sıvı alımı kilo vermene yardımcı olacak..grip ilaçlı 1 hafta ilaçsız 7 günde geçermiş,:94:,ilaçlar şişkinkil yapacağına göre derimki 7 gün sabret :)ve bu kötü günlerden karlı çıkan sen ol...

:92: merhaba kızlar :92:

herkes ıyıdır ınşşş

yenı adlı yılımız bugun basladı; hayırlı, ugurlu, bol kazanclı olur ınşşş

tabı iş guc baslayınca yemek duzenı de sarsıldı, hasta olmamında etkısı buyuk ama, burun tıkalı oldugu ıcın, hem agzından nefes almaya calıs hemde yemek yemeye calıs ınsanı cok yoruyoo, ıkı lokma yıyıp dınlenıyorummm :26:

sabah ıkı kasık kecı boynuzu özüyle gune basladımm, inş şifa olur ama kılo olmazzz cunku kılo almaya ugrasanlarda kullanıyolar bunu ama ben tamamen tıbbı acıdan kullanıyorummm

sonra ayrıca kahvaltı yapcak fırsatım olmadı, 2 kasık kecıboynuzu özü kahvaltım oldu yanii; öğle yemegım olan tavuklu salatamı da şimdi yıyebılıyorum, arada da bı 5i 1 yerde yuvarladım ama dibi kaldı içemedim hepsını :26:

hem yenı yılın baslamasına sevınıyorum cunku artık ofıse tıkılı kalmaktan ve hareketsızlıkten bunalmıstım hem de sızle daha az vakıt gecırecem dıye uzuluyorumm

sağ ol canım benim amiiiin

sağol canm ikiz üçüzmüacı bana yahu ama tabi hayırla ve sağlıkla gelsinde bir iki üç dört hepsi kabulüm
3 er 5 er olsun ben bakarım bana verirsin.en sevdiğim bebek hazır doğmuş kucağıma gelen bebek

öğlen:
1por tavuksuyu çor
1por lorlu makarna
1por piliç graten

1 portakallı olips şeker (boğazım için)
1 küçücük kakaolu hobbynin bayram şekeri (ikramdı, keyfim için)
kaçamak içindemi bahaneler buldun eferin sana bu arada benimde bahanem var senin için yalan olmasın ya 2 yada 3 dilim baklava yedim.benimde bahanem senin için olması
bu arada sana ve mywishe geçmiş olsun.daha gençsiniz hasta oluyonuz bizim yaşımıza gelince bakalım napacanız içime annem kaçtı

mönümü yazim ben
sabah:kumru domates peynir ve biberli
ara:yok
öğle:2 dolma biber
ara:iki poğaça,bir un kurabiyesi
akşam:yarım ekmek döner
ara:dondurma
offf ne biçim mönü bu böyle dikkat etmek lazım en azından 2 ay

geçmiş olsun canım.keçi boynuzu özü kilo aldırır ama sağlığa faydası saymakla bitmez.ama bunun dışında kuru meyve halini yemeni tavsiye ederim.özüne kıyasla kilo almaya değil vermeye katkısı var.özelliklede iştah patlamaları yaşadığında iştahını kontrol altına alır.ben diyet yaparken çok faydasını gördüm.açıktığımda hemen bi parça yiyodum hemen kesiyodu iştahı.bence çekmecende bulundur 1-2 çubuk ara ara otururkene kemirirsin

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmm belenaaaaaaaaaaay bebiş mi gelioooooooooooooooooooooooooooooo

süper süper süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrr

hemencık bı kan tahlılı yaptır da emın olalım, sonra da bebıse hazırlık yapalımmmm

inşallah hamılesındır ve inşallah bebişin annesıne sıkı sıkı tutunur Allah onu nazarlardan saklasın

sana sımdıden kolayca gecıcek bı hamılelik dılıyorummm, cok sanslı bı cocuk olcakk onu buyuk bı ozlemle bekleyen bı aılesı ve bı suru teyzesı olcakkk

yaaaa ben niye gittikçe kilo alıyorum((....dün gece kıyafeti almaya gittim.44 beden oldu(.göğüsler 90 olunca ne giyersem giyiyim dekolte oluyo.göğüsler yakayı düşürüyo.ben napıcam uuuuuuuuuffff((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…