Kız ciddimisin dalgamı geçiyosun...
sen diyet yapmıyormusun ki ? yeni gelmiş gibi konuştun kaç kilo verdin sende...
ben 2-3 hafta oldu ara verelı dun yenı basladım.. ama ılk gune gore yıne kacamagım vardı yanı.. ona ragmen 400 gr gıtmıs ama ramazan sonrası degısımden de olabılır..
hanı ben normal zamanda 4-5 ten en gec 6 dan sonra hıc bırsey yemıyordum ya.. ramazanın tam tersı yanı.. belkıde onu tekrar uygulamaya koyunca vucut tepkı verdı dırek..
bu arada kendı duzenım canım bırseye uymuyorum bılırsın benım menulerımı ya elbet bakmısındır bu zamana kadar... kafama gore takılıyorum..
sağol canım benim iyiki varsınız bamyacık sevdim bu lakabı yanlız kız olursa pek uygun düşmücek ama idare edicezAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Testtt yaptırdınn mııı belenayyyyyyy ayyy çookk sevindiimmmm...
Bamyaacık yolda geliyor deseneeee
Ayy çoktan da çok sevindimmmmmmm
sağol canım benim amiiiiin dualarınızı eksik etmeyinBelenaayyyy Rabbim tamamına erdirsin canımm tebrik ederimm çok sevindimmm....
amin canım benim sağolgünaaaydın bağyanlarrrrr
ciciç bir müjdemiz varönce onu kutlamak istiyorum :109:
belenaaaayyyne mutlu sana ya inşallah alırsın tabi kucağına ay duygulandım yaa:93: sağlıkla sıhhatle bereketiyle huzuruyla dünyaya gelir inşallah :109:
teşekkür ederim canım çok sağolALLAH tamamını erdirsin sağlılkla kucağına alırsın inşallah
aaaayyyyyy inanmıyorum ciddimisiiinn,,ay kendim hamileymişim gibi sevindim şimdii,hazır çocuk bakıcakken benim canavarlarıda alıversen evine hı hı olmazmııazcık nette rahat edeyim:27
[B Allah tamamına erdirsin canım...ben boşuna demiyorum bizim topiqe gelen hamiş kalıyor diye
[
sağol canım benim valla gece test yaptım çift çizgi henüz kan tahlili yaptırmadım bide inanamıyorum hiç bir belirti yok sadece kasıklarım ağrıyor o kadar hayırlısı inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahslm kızlar vee sevgili kaptanım..yayla faslını bitirdik bayram tailini yaptık anacak gelebildikkk.özledim sizlerle konuşmayı . her şey yolundadır umarım. bense artı 500 deyim..toparlayabilirmiyim bilmiyorum ..ama bir ay içinde 4 kilo daha vermem lazım tatile gidicez ve benim hiç bir kıyafetim olmuyo ozaman kadar 57 olabilsemm yeter sanırım kıyafet almam için..gelsin yeni cicişler sizler nasılsınız neler yapıyosunuz bakalım
belenay eminsin değilmi kan tahlili yaptırdınmı:26::26na göre sevineyim..umarım hamilesindir veeee ikizin olur inş. çok sevindim eğer kesinse Rabbim herkesin gönlüne göre versin canım
sağol canım inşallah beraber gün sayarız rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahbelenaycım canım tebrik ederim inşallah allah kucağına almayı nasip eder sağ salim
ben de kısmetse ocak gibi düşünüyorum bakalım nolcek?????? ocaktan sonra beraber gün sayarız senle
sağol canım benim iyiki varsınız bamyacık sevdim bu lakabı yanlız kız olursa pek uygun düşmücek ama idare edicez
sağol canım benim amiiiiin dualarınızı eksik etmeyin
amin canım benim sağol
teşekkür ederim canım çok sağol
sağol canım benim getir getir çocukları bakarım tabi 6 yıldır hasretiz çocuğa hepsine bakarım sizde rahat rahat gezin netlerde
sağol canım benim o zaman hamile kalmak isteyen herkesi buraya çağırayım ben
sağol canım benim valla gece test yaptım çift çizgi henüz kan tahlili yaptırmadım bide inanamıyorum hiç bir belirti yok sadece kasıklarım ağrıyor o kadar hayırlısı inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
sağol canım inşallah beraber gün sayarız rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
herkse çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
ablam çok sevindim ya hemen içimden ikiz üçüz olur inşallah diye geçti.bunca yılın hasreti emeği nurtopu gibi yavrucuklarla dolar kucağın inşallah.sağol canım benim iyiki varsınız bamyacık sevdim bu lakabı yanlız kız olursa pek uygun düşmücek ama idare edicez
sağol canım benim amiiiiin dualarınızı eksik etmeyin
amin canım benim sağol
teşekkür ederim canım çok sağol
sağol canım benim getir getir çocukları bakarım tabi 6 yıldır hasretiz çocuğa hepsine bakarım sizde rahat rahat gezin netlerde
sağol canım benim o zaman hamile kalmak isteyen herkesi buraya çağırayım ben
sağol canım benim valla gece test yaptım çift çizgi henüz kan tahlili yaptırmadım bide inanamıyorum hiç bir belirti yok sadece kasıklarım ağrıyor o kadar hayırlısı inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
sağol canım inşallah beraber gün sayarız rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
herkse çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
işte geldim burdayımmmm.bi ara çıkma kararı alsam dayine burdayım artılarla beraber.sen nasılsın kaptanımmm össsledik senii...kursa falan başvuemuşsun hayırlı olsun canım benimmm.inşş en kısa zmanda hayırlı biiş bulursunn..bizim seminerler başladıya sabahları giremem artık.çok acil kalan kilolarımı da vermem lazım kaptanım sık beniiiii.daha dün yeni başladım inş sürdürebilirim yaaaa ben 60 olmak istiyorummm...yawwww nerde bu millet nerde bu devlet!!!!!!!!
kılavuz
belenay
shryvz
mektupp
asl35
zeyyceyy
ilkmirmur
seanymph
lequim
aysebahar
red
tira
veeeeeeee
barkinimmmmmmmmmmm ve diqerleri nerelerdesiniz.....
bitmedimi sizin tatil yaffff
yoksa sizin bayram bizimkinden uzunmu süriiiyyyyyyyyy
aman da amannnnn kim gelmişşşş.tatlı hamişş nasılsın geçmişte sana bir sürü şey yzdım görmedin tabi.şimdi de görmezsin büyük ihtimal ama ben yine yazimmm barii.en büyük merakımmm ailen sööledin miiiiii????Canımmmmmmmmmmmmmmm
bak seni duydum geldim....
Benim kızım 3 yaşındaki...
Arefe günü gıda zehirlenmesi geçirdi.....
BAyram limoniydi yani....
Sen naıslsın
İnan bi açtım hemen senin yazını gördüm...
Dedim senam nasıl bir dorayım
Kızlar naısl
Benimkileri uyutup gelecem inş..
Bakıcıda buldum inşallah
Bu arada karnım hala çıkmadı şükür....
Sen neler yaptın
Çocukların nasıl
İş durumundan haber var mı?
geçmiş olsun hayatımmmcok sagol senacim verdim simdi antibiotiki zorla babam tuttu ben sIkdIm biraz tükürdü burnunu kapatim napimsagol tugbacim siringayla verdim hayatim.. fitilide atim birsürü agladi cok üzüldüm ama napim surupu cikariyo fitil vermek zorundayim simdi yatti surupu vermedim bugünlük cünkü balgam sökücü yaziyo kusar diye korkdum:26: cok sagolun kizlar
günaydın günaydın canım grubum...... 2 aylık aranın ardından yine birlikteyiz çok şükür. senacım ben dün geldim okuldaydım 1-2 bişi yazıp çıktım. bugün yine okuldayım. 2 yıl aradan sonra okul nasıl zor geliyor anlatamambiricik kızımı da kreşe emanet ettim. inşallah çabuk alışır. dün biraz ağladı kreşte. senle gelicem ben bu kardeşleri sevmedim falan dedi. neyse zar zor öğretmeni kandırdı. bugün telefon açtım. herşey yolundaymış....ben 62 ile çıktığım tatile 65.8 ile geri döndüm ama 2 ay yane.....diyeti bıraktım 2 ay boyunca ama sporumu hiç bırakmadım. zaten yağmurun peşinde koşturmaktan bütün gün suyum çıkıyordu. bi de havuz deniz süper oldu....
sizlerle yazışmayı o kadar özledim ki öğretmen arkadaşlar pcnin başına geçince yıllık plan falan bakıyorbense buraya
mywishhh geçmiş olsun canım alıntı yapmıştım ama çıkmamış kııı
sağol canım benim iyiki varsınız bamyacık sevdim bu lakabı yanlız kız olursa pek uygun düşmücek ama idare edicez
kızlar bugün benim 3. kez burnum kanadıgece kanamış uyanınca anlayamadım bu kan mı diye parmağımı dokunmamla yine kanadı durdurdum.. bi de az önce birden kanadı durdurdum :44: allahtan hemofili değilim :26:
ben diyeti bırakalı 2 ay olacakyeniden başlayacağım şimdilerde işte.. uzun zamandır her sabah poğaça gece çikolata yiyorum :78: ama bugün başladım sayılır sabahtan beri sadece 1/2 bar 1/2 yağlı süte 1/2 bar müsli yedim şimdiden 1.5 lt su bitki çayları içtim birazdan yemğe çıkıcam umarım artık çok abartmam :97:
sağ ol canım benim amiiiincanım beniiimmmm çok sevindim direk açınca bu çıktııı.inşşş hayırlı güzel bi hamilelelik geçirirsin güzelimmmm...
ablam çok sevindim ya hemen içimden ikiz üçüz olur inşallah diye geçti.bunca yılın hasreti emeği nurtopu gibi yavrucuklarla dolar kucağın inşallah.
qivicann burun kanaması hafife alıncak bi durum değil.
En kısa zamanda bi doktora gidip röntgen çektirsene..
Kanadığı zaman doktor bana buzla tampon yap demişti.
Bi ara benimde sürekli kanıyordu damarlarda çatlaama falan zannettim ama değilmiş.
Doktorun dediği gibi yapınca az az oldu sonra da bi daha kanamadı..
Bugün iyi başlamışsın. Bitki çayları cidden iyi etki ediyor.
Aferim hep böyle menünü paylaşş ki gerektiğinde kafana kafana vuralımmm.
3 er 5 er olsun ben bakarım bana verirsin.en sevdiğim bebek hazır doğmuş kucağıma gelen bebeksağ ol canım benim amiiiin
sağol canm ikiz üçüzmüacı bana yahu ama tabi hayırla ve sağlıkla gelsinde bir iki üç dört hepsi kabulüm
kaçamak içindemi bahaneler buldun eferin sanaöğlen:
1por tavuksuyu çor
1por lorlu makarna
1por piliç graten
1 portakallı olips şeker (boğazım için)
1 küçücük kakaolu hobbynin bayram şekeri (ikramdı, keyfim için)
geçmiş olsun canım.keçi boynuzu özü kilo aldırır ama sağlığa faydası saymakla bitmez.ama bunun dışında kuru meyve halini yemeni tavsiye ederim.özüne kıyasla kilo almaya değil vermeye katkısı var.özelliklede iştah patlamaları yaşadığında iştahını kontrol altına alır.ben diyet yaparken çok faydasını gördüm.açıktığımda hemen bi parça yiyodum hemen kesiyodu iştahı.bence çekmecende bulundur 1-2 çubuk ara ara otururkene kemirirsin:92: merhaba kızlar :92:
herkes ıyıdır ınşşş
yenı adlı yılımız bugun basladı; hayırlı, ugurlu, bol kazanclı olur ınşşş
tabı iş guc baslayınca yemek duzenı de sarsıldı, hasta olmamında etkısı buyuk ama, burun tıkalı oldugu ıcın, hem agzından nefes almaya calıs hemde yemek yemeye calıs ınsanı cok yoruyoo, ıkı lokma yıyıp dınlenıyorummm :26:
sabah ıkı kasık kecı boynuzu özüyle gune basladımm, inş şifa olur ama kılo olmazzzcunku kılo almaya ugrasanlarda kullanıyolar bunu ama ben tamamen tıbbı acıdan kullanıyorummm
sonra ayrıca kahvaltı yapcak fırsatım olmadı, 2 kasık kecıboynuzu özü kahvaltım oldu yanii; öğle yemegım olan tavuklu salatamı da şimdi yıyebılıyorum, arada da bı 5i 1 yerde yuvarladım ama dibi kaldı içemedim hepsını :26:
hem yenı yılın baslamasına sevınıyorum cunku artık ofıse tıkılı kalmaktan ve hareketsızlıkten bunalmıstım hem de sızle daha az vakıt gecırecem dıye uzuluyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?