70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

uuffffff :78::78::78::78::78::78::78::78::78:

şekercik sen en iyisi cd çalarını dönüştür

valla öyle moralim bozuktu ki hiç gülecek halim yoktu ama çok güldümbenim sazanlığım özür dilerim ama ben daha önce duymadım keçi boynuzu özü diye

evet ben yapmadım miki yaptııı :78:

kuzum iyileşeceğini bilsem öküz demem boğa demem hatta hipopotam demem kovalarım valla dur ben yüzüme su çarpım hele

hareketlere dıkkat et canım valla yaparken :26:

ne zaman kan tahlılı yaptıracaksınnn, aıleden bırılerı bılıyo mu bu durumuuuu, kocişin ne tepkı verdıııı, ne sordum beeeeee

ben de ınat ettım dvd lik hale getırcem bu callenı

geçmiş olsun givicim dikkat et kendine avatara gelince hele bi herşey yolunda gitsin inşallah değiştiririm yada öle kalsın alışsın şimdiden oda spora yaşasın spor

teşekkür ederim bu da sportmen bebiş için

anaaaaaaaaa şuna bakın sayın seyirciler mübarek içindeki çingeneyi salıverdi sayın seyircilerr

anaaaaaaaaa şuna bakın sayın seyirciler mübarek içindeki çingeneyi salıverdi sayın seyircilerr

bı anda kayarım boyle hanımefendı kısılıgımdennnn

valla öyle moralim bozuktu ki hiç gülecek halim yoktu ama çok güldümbenim sazanlığım özür dilerim ama ben daha önce duymadım keçi boynuzu özü diye

ben de ayrı olduklarını daha once bılmıyodum ama bana kecıboynuzu pkemezının fılan ıyı gelecegını soyledıler, bend e buldugum dukkanda ınceledım bı pekmezı bı de ozu vardı, hangısını alayım acaba dıye bakarken şu bılgıyle karsılastım, kullanmak ısteyenlere de bı fıkır olur hem, adamlar şoyle bı acıklamada bulunmuslar ;

Keçiboynuzunun mucizevi faydalarını sizlere eksiksiz sunabilmek için alışılagelmiş pekmezinden daha farklı olan nektarını ürettik..

Keçiboynuzu Nektarı'nın pekmezden farkı

Direk ateşle temas etmediği için kanserojen bir madde olan karamel oluşmamaktadır.

Kaynama derecesi 50 C'yi geçmediğinden insan vücuduna gerekli olan mineral madde ve aminoasitlerde kayıp görülmemektedir.

Pekmez yapımında çökeltici olarak toprak vs. ve kimyasal enzimler üretimimiz sırasında asla kullanılmamaktadır.

yanı benım kullnadıgımın uzıernde kecıboynuzu pekmezı deıl kocaman kecıboynuzu özü yazıyoo aaaaaaaaaaaay ne boynuzmuş beeee, neysekı enerjıde verıyo da hasta halımle tıkır tıkır yazabılıyorum ayrıyeten vıagra etkısı de gosterıyomuş, kadın erkek farketmıyo ona gore yanıııı

şok şok hALDEYİM inanmıyorum beleşum hamilemi yaaaaa
nasıl oldu ne ara oldu dermişimcanım rabbim tamamına erdirsin çoook sevindim..bunaldığım günlerde bana ilaç geldi yemin ederim....
yoksa rüyamda gördüğüm kantesti sanamı aitti...ağlıyorum yaa inş.sağlıklı ve hayırlısı olur bukezz......anlat bize gelişmelri nasıl öğrendiğini....
busene sen 5.arkdaşımsın hamile kalan,bir ben kaldım...

yaa bu arada ben begen tusunu gerı ıstıyorum, neden kaldırma yoluna gıttıklerı hakkında bı fıkrı olan var mıııı :26:

çok iyi aydınlattın çok teşekkür ederim bilmemek ayıp değil dimi

sıradaki hamile adayı belli oldu sanırım

yaa bu arada ben begen tusunu gerı ıstıyorum, neden kaldırma yoluna gıttıklerı hakkında bı fıkrı olan var mıııı :26:

ay hiç mi araştırmadın görmedin yazmışlar ana sayfada da var sitede çok yükleme yapıyormuş beğen tuşu beğenilenler bölümü falan.. ama geri gelmesi konusunda yoğun talep var neredeyse herkeş şikayetçi, hatta geçen anket vardı olsun mu olmasın mı olsa da olur mu olmsa da olur mu gibilerinden ve % 99 küsür kesinlikle geri istemişti yanlış görmediysem :26: talep karşısında bi yol bulmaya çalışacaklardı belki başka özellikler falan.. hatta yüz bulunca astarını istemek misali ben önceden alıntı yapılınca da bildiri gelsin diye düşünüyordum ama bir arkadaş şimdilerde dile getirmiş tabii öyle bişi daha da kasar sistemi :106: bakalım napcaklar :97:

çok iyi aydınlattın çok teşekkür ederim bilmemek ayıp değil dimi

yok canım nıye ayıp olsunnnnnnn, ben de bılmıyodum bı kac gune kadar hep beraber ogrenmıs olduk

aaaaaaaay bilmiş seniiii arastırmamıs mıyım da gormemıs mıyım deeee ana sayfaya hıc gırmıyorum ben sık kullanılanlarda bu topık var, basıyorum acıyo dırek, acıklamayla yorduk sızı qivican hanımcıgımmmm kusura bakmayınnnnnnn

Okuyucuyum ben bugün
Canım sıkkın babam bi yandan kilo bi yandan sevdicek bi yandan hastalık öte yandan.
Kendimi en yakın burger a atıp inek gibi yemek istiyorum.

aa valla dr ben onu sorcaktım aklımdan cıkmış, hayırdır noldu babanla aksam ac olmama ragmen yemek yıyemedım yazmısınnn :26: boyle soruyorum tabı ama cok ozel deılse yanııı :26:

aa valla dr ben onu sorcaktım aklımdan cıkmış, hayırdır noldu babanla aksam ac olmama ragmen yemek yıyemedım yazmısınnn :26: boyle soruyorum tabı ama cok ozel deılse yanııı :26:

Anlatayım canım özel değil :)
Eylül sonu gibi izne çıkıp Ç.kale'ye ananeme gitmeyi düşünüyoduk. Ablam da çocuğuyla gelicekti hep beraber gidelim bi hafta kalalım dedik.
Bizim baba tarafıyla pek bi akrabalığımız kalmadı. Ablam doğum yaptığında kimse aramadı düşünün o kadar yani.
Ama babam her bayram köye gider. Babannem orda burda dedikodumuzu yaptığı halde es geçer biz bişi desek kavga çıkarır. Hiç görmediler yeğenimi. Babamda bigün de Kırklareli'ne gidelim dedi. Ablamla hayır dedik tabi.
Buna sinir oldu. En ufak birşeyde sorun yaratıyor şimdi.
Dün akşam eve gittim yeğen bizde kalıyor annem bakıyor. Durmamış dün annemde masayı hazırlayamamış babamda yürütecine koymuş kendi tv izliyo içeri girdim hastayım falan dedim.
Masayı hazırlamaya çalışıyorum yeğen ağlamaya başladı baba kucağına alsana dedim.
Tınmadı hâlâ tv izliyo 4-5 kez söyledim.
En sonunda alsana baba kucağına dedim.
Bağırmaya başladı sen bana emir veremezsin yüksek sesle konuşamazsın.
Sen al bak vs.
Hastayım dedim solundan mı kalktın falan dedim bu sefer daha çok bağırdı.
Öyle kaptım yeğeni odaya geçtim. Ablam gelince de duş alıp yattım.
Kendisi mutfakta oturduğu için yemekte yemedim.

Sevdicek ise hastayım dediğim hâlde hâlâ araba modeli sormakta ısrar etmekte.
Aradı geçmiş olsun diyeceğine hâlâ araba fiyatlarını soruyo.
İlgilen dedim tınmadı.
O hasta olsa telefonla da olsa bi ton şey söylerim ben bişiler yap şu ilacı al diye..

Fazla mı hassasım bilmiyorum ama ilgi istiyorum insan önemsendiğini hissetmek istiyor.
Lafa gelince bilmiyor musun demesi gücüme gidiyor..

selam kızlarr ben geldim bu ara hep dışardayım yoğunum eylül ayı doğum günü ayı bizim ailede :)) geçen hafta hem kardeşimin hemde kardeşimin oğlunun doğum gnü vardı 1 gün ara ile kutladık yoruldum pastalarıda ben yaptım tabii e hazırlık faslı yorucu oldu organizasyon işi zor yani

neyse 14 ünde eşimin doğum günü 17 si, kızımın 23 ü de kardeşimin eşinin hadi bakalım pastalar uçuşuyooooooo ama kızımın pastasını ben yapıcam sadece diğerleri hazır olcak ev işi alışveriş faslı vardı bugün eve yeni döndüm yemek hazırlıyordum bakim accık size dedim

bu sabah nesfit yedim kahvaltıda ama öğlen kızla dışardayken tavuk burger yedim e kolada içtim diet tabii patates kızartmasıda yedim ama akşama çorba içicem sadece yanında 1 dilim kepek ekmeği yerim sanırım aslında tıkabasa doluyum ama saat 7 gibi yerim sanırımçorbayı yada sadece yourt yerim ekmeksiz bakalım artık o an ne isterse cnm ama bol su içtim baya yanii su içemiyordum ya mide den dolayı şimdi acısını çıkarıyorum su içmeyi özlemişim kanaaa kanaaaa

ay bugün bu ne alınganlık ne hırçınlık :26: kusur olur mu gerdüşüm kusur olur muu ben senin için dana peşinden koşarım diyorum sen iki laf için yordum diyorsun olur mu hiiç..

Okuyucuyum ben bugün
Canım sıkkın babam bi yandan kilo bi yandan sevdicek bi yandan hastalık öte yandan.
Kendimi en yakın burger a atıp inek gibi yemek istiyorum.

bak sen diyince ben de burgercide tıkabasa yemek istedim.. halbuki planım farklı kaçamaktı bakalım :26: şimdi kiloyu boşver, sevdicekler hep böyle kör olmayasıcalar onu da şimdilik boşver baban nasl? iyi mi ne oldu? şeker sorunu mu vardı yanlış mı hatırlıyorum? umarım ciddi bir sorun yoktur :26:

hmmmm :44: yegen bızde annem bakıyo dedıgın ablanın cocgumu oluyo yanı babanın torunu ki toruna evlattan daha cok sevılıyo denılıyoo, ya babanda kotu bı gun gecırdı, senden hırsını cıkardı ya da trıp atmakla mesgul ama sebep her ne olursa olsun ayıp etmışş :26:

nedense bı cok aılede mutlaka ya annenın ya da babanın tarafıyla mutlaka bı kopukluk oluyo, neden boyle acabaa :44: ama kımse kendı aılesının yanlıslarını gormek ıstemıyo, babanda aılesının yanlıs yaptıgının farkındadır ama alttan almanızı ıstıyo sonucta o babanne senın babanı dunyaya getıren kısı, babanın annesı, silip atamaz ki, babannenın yanlıslarıda olsa torun olarak sızın bunları gozardı etmenızı ıstıyo olabılır... ya da kendı aılesıne sınırlenıyo ama onlara bu sınırını yansıtamadıgı ıcın gelıp sıze yansıtıyo... tabı yıne hıc bı neden babanı haklı yapmaz :26: her aılede olan ve olabılecek sorunlar bunlar, babalarımız annelerımız artık yaslanıyolar, bız onların cocuklarıydık ımdı ıse yasladandıkca cocuk olma sıraları onlara gelıyo, gıderek daha alınganlasıyolar, şaka kaldıramıyolar, en ufak soze kırılıyolar, tepkılerı farklılasıyo, kımbılır zaman gectıkce belkı bız de boyle olucaz....

baban da sızde bı sansını denemıs, oraya da gıdelım demekle, sız de sert tepkı verıp kesıp atmışsanız o da boyle tepkısını bellı etmış....sonucta babadır yanı.. hem erkekler sen haasta oldugunda pek cıddıye almazlar olayı ama kendılerının bı burnu kızarmıyıversın, bı burnu akmasın ooofff en beterı onların hastalıgı olur, o yuzden bu konuda babandan ve ozellıkle sevgılıden cok beklentı ıcıne gırme derım ben

sevgılı zaten senı gormuyo ne halde oldugunu bılmıyo, sen babanla yasadıgın olaydan sonra sevgılınden sefkat beklentısı ıcıne gırmıs olbaılırsın ya da tam tersı zamanlamayla oldularsa sevgılıden gormedın sefkatı babadan beklıyo da olabılırsın.. ama beklentılere gırıp kendını uzmeye degmez... senı uzmek ıstemıyorum ama senın anlattıgın kadasıyla fazla umursamaz gordum ben sevgılını bıraz vurdumduymaz gıbı, bu bazen işe yarar ama sevgılıyı yanı bı kadını yorar cunku kadın her daım sevgı ve ılgı bekler.. sana tekrar tavsıye edıyorum su an askerde bunları halletmek telefonda msj da olmaz ama gelınce ozellıkle de işler cıddıye vbınmeden bu konuda ona sıkı bı ders vermelısın, bıraz bu konuda ögrenmeye ıhtıyacı var...

hem askerde nıye bu kdr bozdukı kafayı arabayla, dogumgununde de bu araba mevzusu vardı yanılıyo muyum :26:

bu aralar sneın hayatındakı herkes kendı derdınde sanırım, o yuzden takılma sen de kendı derdıne bak, kendınle ılgılen gecıcek bu gunler emın ol

fıstık çıkmak üzereyim uzun yazamayacağım ama babalar kendi taraflarıyla sorun yaşanınca çok alınganlık yapıyorlar bu hep dikkatimi çekmiştir.. ne diyim bilmiyorum sen sakin olmaya çalış canım.. sevgilin için bişi demeyim çünkü ona gıcığım

Eki Görüntüle 252259 Eki Görüntüle 252257

yaptığım pastalar bunlar bu arada bakın bakalım . pembe olan şeker hamuru ile kaplandı

yaaa marifet akıyor çok şeker şekerler ne güzel olsa da yesek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…