bılıyorum bıktınız bu muhabbetten ama ınanın ben de bıktım; olay bu defa da soyle gelıstı, dun program dönüştürücü ındırdımmm, callen vıdeosunu attım bı guzel veırıp cevırıp gerı yukledım, bı de baktım cep telefonumda bıle acılıyoooaksam eve gıttım, hıc yapıcak halım yoku ama duzgun olmuş mu dıye teyıt etmek ıcın bı bakayım dedım, veee yıne acılmadııı sasırdım mı hayırrr tabıkı de artık acılırsa sasırcamm
katıbımız dısarı cıktı, ben cıkmadan yetısırse gelırken yenı bı cd alıp gelcek bu defa farklı bı dönüştürme ıle yenı bı deneme yapcammmm; şu callenı ındırmedeki azmim, hırsım keske normal hayatta da ben de olsaa
merhaba arkadaşlarr bende 76.200 kg olarak burdayım tabi 80.4 kg idim ama 3 hafta içinde sadece yag kaybı olarak 4 kg kaybettim ama ramazanda diyetime devam edemedim.. 2 gündür yeniden başladım sizlerinde destegi cok oldu tabiki cunkü bayram boyunca buradaki yorumları okudum.. bende sizinle zayıflamaya varım ama şu kg cetvelini nasıl yapıyorsunuz ilk yorumun ve ilk denemem sitede yardımcı olursanız birbirimizi desteklemeye bende varım...
herkese sevgilerrr:)))
anaaaaaaaaa hatalı bız mı olduk yapekmezle öz farklılar valla, kecıboynuzu pekmezı ayrı kecı boynuzu özü farklı satılıyo aynı marka altında bıle
qivicancıgımın kecıboynuzu özünü kecıboynuzu öküzü dıye okuması da bızım hatamız oldu ya, vay anasını sayın sayırcıler dıyorum baskada bısı demıyorum
evet ben yapmadım miki yaptııı :78:
kuzum iyileşeceğini bilsem öküz demem boğa demem hatta hipopotam demem kovalarım valladur ben yüzüme su çarpım hele
sağol canım benim bebişim çok şanslı olacak sizin gibi teyzeleri oldukça sırtımız yere gelmez darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
valla haklısın canım yok zati öle hamileyim yemeğe devam gibi bir düşüncem yok olsa bile eşim mutlaka engellicektir o yüzdende rahatım biraz dediğin gibi olsun kutlama mönüsü olsun ama bi daha yapmam sös veriyom
valla güldüm callen ve sen iki zıt kutubbence calleni bulduğun yerde yapış ev iş cep deme bende yavaş yavaş yapayım diyorum calleni doğuma yardımcı oluyormuş hareketler tabi sakıncalı hareketler var onları es geçerek sayıyı azalttarak devam edicem yaşasın callen
geçmiş olsun givicim dikkat et kendine avatara gelince hele bi herşey yolunda gitsin inşallah değiştiririm yada öle kalsın alışsın şimdiden oda spora yaşasın spor
anaaaaaaaaa hatalı bız mı olduk yapekmezle öz farklılar valla, kecıboynuzu pekmezı ayrı kecı boynuzu özü farklı satılıyo aynı marka altında bıle
qivicancıgımın kecıboynuzu özünü kecıboynuzu öküzü dıye okuması da bızım hatamız oldu ya, vay anasını sayın sayırcıler dıyorum baskada bısı demıyorum
anaaaaaaaaa şuna bakın sayın seyircilermübarek içindeki çingeneyi salıverdi sayın seyircilerr
valla öyle moralim bozuktu ki hiç gülecek halim yoktu ama çok güldümbenim sazanlığım özür dilerim ama ben daha önce duymadım keçi boynuzu özü diye
bı anda kayarım boyle hanımefendı kısılıgımdennnn
ben de ayrı olduklarını daha once bılmıyodum ama bana kecıboynuzu pkemezının fılan ıyı gelecegını soyledıler, bend e buldugum dukkanda ınceledım bı pekmezı bı de ozu vardı, hangısını alayım acaba dıye bakarken şu bılgıyle karsılastım, kullanmak ısteyenlere de bı fıkır olur hem, adamlar şoyle bı acıklamada bulunmuslar ;
Keçiboynuzunun mucizevi faydalarını sizlere eksiksiz sunabilmek için alışılagelmiş pekmezinden daha farklı olan nektarını ürettik..
Keçiboynuzu Nektarı'nın pekmezden farkı
Direk ateşle temas etmediği için kanserojen bir madde olan karamel oluşmamaktadır.
Kaynama derecesi 50 C'yi geçmediğinden insan vücuduna gerekli olan mineral madde ve aminoasitlerde kayıp görülmemektedir.
Pekmez yapımında çökeltici olarak toprak vs. ve kimyasal enzimler üretimimiz sırasında asla kullanılmamaktadır.
yanı benım kullnadıgımın uzıernde kecıboynuzu pekmezı deıl kocaman kecıboynuzu özü yazıyooaaaaaaaaaaaay ne boynuzmuş beeee, neysekı enerjıde verıyo da hasta halımle tıkır tıkır yazabılıyorum ayrıyeten vıagra etkısı de gosterıyomuş, kadın erkek farketmıyo ona gore yanıııı
aaaaaaaaaaaay ne boynuzmuş beeee, neysekı enerjıde verıyo da hasta halımle tıkır tıkır yazabılıyorumayrıyeten vıagra etkısı de gosterıyomuş, kadın erkek farketmıyo ona gore yanıııı
yaa bu arada ben begen tusunu gerı ıstıyorum, neden kaldırma yoluna gıttıklerı hakkında bı fıkrı olan var mıııı :26:
çok iyi aydınlattın çok teşekkür ederim bilmemek ayıp değil dimi
sıradaki hamile adayı belli oldu sanırım
ay hiç mi araştırmadın görmedin yazmışlar ana sayfada da varsitede çok yükleme yapıyormuş beğen tuşu beğenilenler bölümü falan.. ama geri gelmesi konusunda yoğun talep var neredeyse herkeş şikayetçi, hatta geçen anket vardı olsun mu olmasın mı olsa da olur mu olmsa da olur mu gibilerinden ve % 99 küsür kesinlikle geri istemişti yanlış görmediysem :26: talep karşısında bi yol bulmaya çalışacaklardı belki başka özellikler falan.. hatta yüz bulunca astarını istemek misali ben önceden alıntı yapılınca da bildiri gelsin diye düşünüyordum ama bir arkadaş şimdilerde dile getirmiş tabii öyle bişi daha da kasar sistemi :106: bakalım napcaklar :97:
mywish mywish my mywish gözleri boncuk mywishh aşağıdasın da neden yazmıyorsun :122:
Okuyucuyum ben bugün
Canım sıkkın babam bi yandan kilo bi yandan sevdicek bi yandan hastalık öte yandan.
Kendimi en yakın burger a atıp inek gibi yemek istiyorum.
aa valla dr ben onu sorcaktım aklımdan cıkmış, hayırdır noldu babanla aksam ac olmama ragmen yemek yıyemedım yazmısınnn :26: boyle soruyorum tabı ama cok ozel deılse yanııı :26:
yaaaaaaaay bilmiş seniiiiarastırmamıs mıyım da gormemıs mıyım deeee ana sayfaya hıc gırmıyorum ben sık kullanılanlarda bu topık var, basıyorum acıyo dırek, acıklamayla yorduk sızı qivican hanımcıgımmmm kusura bakmayınnnnnnn
Okuyucuyum ben bugün
Canım sıkkın babam bi yandan kilo bi yandan sevdicek bi yandan hastalık öte yandan.
Kendimi en yakın burger a atıp inek gibi yemek istiyorum.
Anlatayım canım özel değil :)
Eylül sonu gibi izne çıkıp Ç.kale'ye ananeme gitmeyi düşünüyoduk. Ablam da çocuğuyla gelicekti hep beraber gidelim bi hafta kalalım dedik.
Bizim baba tarafıyla pek bi akrabalığımız kalmadı. Ablam doğum yaptığında kimse aramadı düşünün o kadar yani.
Ama babam her bayram köye gider. Babannem orda burda dedikodumuzu yaptığı halde es geçer biz bişi desek kavga çıkarır. Hiç görmediler yeğenimi. Babamda bigün de Kırklareli'ne gidelim dedi. Ablamla hayır dedik tabi.
Buna sinir oldu. En ufak birşeyde sorun yaratıyor şimdi.
Dün akşam eve gittim yeğen bizde kalıyor annem bakıyor. Durmamış dün annemde masayı hazırlayamamış babamda yürütecine koymuş kendi tv izliyo içeri girdim hastayım falan dedim.
Masayı hazırlamaya çalışıyorum yeğen ağlamaya başladı baba kucağına alsana dedim.
Tınmadı hâlâ tv izliyo 4-5 kez söyledim.
En sonunda alsana baba kucağına dedim.
Bağırmaya başladı sen bana emir veremezsin yüksek sesle konuşamazsın.
Sen al bak vs.
Hastayım dedim solundan mı kalktın falan dedim bu sefer daha çok bağırdı.
Öyle kaptım yeğeni odaya geçtim. Ablam gelince de duş alıp yattım.
Kendisi mutfakta oturduğu için yemekte yemedim.
Sevdicek ise hastayım dediğim hâlde hâlâ araba modeli sormakta ısrar etmekte.
Aradı geçmiş olsun diyeceğine hâlâ araba fiyatlarını soruyo.
İlgilen dedim tınmadı.
O hasta olsa telefonla da olsa bi ton şey söylerim ben bişiler yap şu ilacı al diye..
Fazla mı hassasım bilmiyorum ama ilgi istiyorum insan önemsendiğini hissetmek istiyor.
Lafa gelince bilmiyor musun demesi gücüme gidiyor..
Anlatayım canım özel değil :)
Eylül sonu gibi izne çıkıp Ç.kale'ye ananeme gitmeyi düşünüyoduk. Ablam da çocuğuyla gelicekti hep beraber gidelim bi hafta kalalım dedik.
Bizim baba tarafıyla pek bi akrabalığımız kalmadı. Ablam doğum yaptığında kimse aramadı düşünün o kadar yani.
Ama babam her bayram köye gider. Babannem orda burda dedikodumuzu yaptığı halde es geçer biz bişi desek kavga çıkarır. Hiç görmediler yeğenimi. Babamda bigün de Kırklareli'ne gidelim dedi. Ablamla hayır dedik tabi.
Buna sinir oldu. En ufak birşeyde sorun yaratıyor şimdi.
Dün akşam eve gittim yeğen bizde kalıyor annem bakıyor. Durmamış dün annemde masayı hazırlayamamış babamda yürütecine koymuş kendi tv izliyo içeri girdim hastayım falan dedim.
Masayı hazırlamaya çalışıyorum yeğen ağlamaya başladı baba kucağına alsana dedim.
Tınmadı hâlâ tv izliyo 4-5 kez söyledim.
En sonunda alsana baba kucağına dedim.
Bağırmaya başladı sen bana emir veremezsin yüksek sesle konuşamazsın.
Sen al bak vs.
Hastayım dedim solundan mı kalktın falan dedim bu sefer daha çok bağırdı.
Öyle kaptım yeğeni odaya geçtim. Ablam gelince de duş alıp yattım.
Kendisi mutfakta oturduğu için yemekte yemedim.
Sevdicek ise hastayım dediğim hâlde hâlâ araba modeli sormakta ısrar etmekte.
Aradı geçmiş olsun diyeceğine hâlâ araba fiyatlarını soruyo.
İlgilen dedim tınmadı.
O hasta olsa telefonla da olsa bi ton şey söylerim ben bişiler yap şu ilacı al diye..
Fazla mı hassasım bilmiyorum ama ilgi istiyorum insan önemsendiğini hissetmek istiyor.
Lafa gelince bilmiyor musun demesi gücüme gidiyor..
Eki Görüntüle 252259 Eki Görüntüle 252257
yaptığım pastalar bunlar bu arada bakın bakalım .pembe olan şeker hamuru ile kaplandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?