- 13 Ağustos 2011
- 418
- 19
- 48
- 40
anlaşıldı papatya sen bu eylül de+5 yaparsın yap pastaları ye bi güzel oohhhhhhh ama çokda güzel görünüyolar haaselam kızlarr ben geldim bu ara hep dışardayım yoğunum eylül ayı doğum günü ayı bizim ailede :))geçen hafta hem kardeşimin hemde kardeşimin oğlunun doğum gnü vardı 1 gün ara ile kutladık yoruldum pastalarıda ben yaptım tabii e hazırlık faslı yorucu oldu organizasyon işi zor yani
neyse 14 ünde eşimin doğum günü 17 si, kızımın 23 ü de kardeşimin eşinin hadi bakalım pastalar uçuşuyoooooooama kızımın pastasını ben yapıcam sadece diğerleri hazır olcak ev işi alışveriş faslı vardı bugün eve yeni döndüm yemek hazırlıyordum bakim accık size dedim
bu sabah nesfit yedim kahvaltıda ama öğlen kızla dışardayken tavuk burger yedim e kolada içtim diet tabii patates kızartmasıda yedimama akşama çorba içicem sadece yanında 1 dilim kepek ekmeği yerim sanırım aslında tıkabasa doluyum ama saat 7 gibi yerim sanırımçorbayı yada sadece yourt yerim ekmeksiz bakalım artık o an ne isterse cnm ama bol su içtim baya yanii su içemiyordum ya mide den dolayı şimdi acısını çıkarıyorum su içmeyi özlemişim kanaaa kanaaaa
Anlatayım canım özel değil :)
Eylül sonu gibi izne çıkıp Ç.kale'ye ananeme gitmeyi düşünüyoduk. Ablam da çocuğuyla gelicekti hep beraber gidelim bi hafta kalalım dedik.
Bizim baba tarafıyla pek bi akrabalığımız kalmadı. Ablam doğum yaptığında kimse aramadı düşünün o kadar yani.
Ama babam her bayram köye gider. Babannem orda burda dedikodumuzu yaptığı halde es geçer biz bişi desek kavga çıkarır. Hiç görmediler yeğenimi. Babamda bigün de Kırklareli'ne gidelim dedi. Ablamla hayır dedik tabi.
Buna sinir oldu. En ufak birşeyde sorun yaratıyor şimdi.
Dün akşam eve gittim yeğen bizde kalıyor annem bakıyor. Durmamış dün annemde masayı hazırlayamamış babamda yürütecine koymuş kendi tv izliyo içeri girdim hastayım falan dedim.
Masayı hazırlamaya çalışıyorum yeğen ağlamaya başladı baba kucağına alsana dedim.
Tınmadı hâlâ tv izliyo 4-5 kez söyledim.
En sonunda alsana baba kucağına dedim.
Bağırmaya başladı sen bana emir veremezsin yüksek sesle konuşamazsın.
Sen al bak vs.
Hastayım dedim solundan mı kalktın falan dedim bu sefer daha çok bağırdı.
Öyle kaptım yeğeni odaya geçtim. Ablam gelince de duş alıp yattım.
Kendisi mutfakta oturduğu için yemekte yemedim.
Sevdicek ise hastayım dediğim hâlde hâlâ araba modeli sormakta ısrar etmekte.
Aradı geçmiş olsun diyeceğine hâlâ araba fiyatlarını soruyo.
İlgilen dedim tınmadı.
O hasta olsa telefonla da olsa bi ton şey söylerim ben bişiler yap şu ilacı al diye..
Fazla mı hassasım bilmiyorum ama ilgi istiyorum insan önemsendiğini hissetmek istiyor.
Lafa gelince bilmiyor musun demesi gücüme gidiyor..
mavişcim aynı sorun bizdede var hani babam değilde eşim onun ailesigil tarafında sürekli darbe yememize karşın hala bizi o konuda beni suçluyor sanırım erkekler aileleri konusunda hasaslar ben neler çektiğimi bi anlatsan ohoo sen hasas dönemindesin sanırım regl mı olucan takma kafana biz seni çoooookkkkk seviyoruz
fıstık çıkmak üzereyim uzun yazamayacağım ama babalar kendi taraflarıyla sorun yaşanınca çok alınganlık yapıyorlar bu hep dikkatimi çekmiştir.. ne diyim bilmiyorum sen sakin olmaya çalış canım.. sevgilin için bişi demeyim çünkü ona gıcığım
hmmmm :44: yegen bızde annem bakıyo dedıgın ablanın cocgumu oluyo yanı babanın torunu ki toruna evlattan daha cok sevılıyo denılıyoo, ya babanda kotu bı gun gecırdı, senden hırsını cıkardı ya da trıp atmakla mesgul ama sebep her ne olursa olsun ayıp etmışş :26:
nedense bı cok aılede mutlaka ya annenın ya da babanın tarafıyla mutlaka bı kopukluk oluyo, neden boyle acabaa :44: ama kımse kendı aılesının yanlıslarını gormek ıstemıyo, babanda aılesının yanlıs yaptıgının farkındadır ama alttan almanızı ıstıyo sonucta o babanne senın babanı dunyaya getıren kısı, babanın annesı, silip atamaz ki, babannenın yanlıslarıda olsa torun olarak sızın bunları gozardı etmenızı ıstıyo olabılır... ya da kendı aılesıne sınırlenıyo ama onlara bu sınırını yansıtamadıgı ıcın gelıp sıze yansıtıyo... tabı yıne hıc bı neden babanı haklı yapmaz :26: her aılede olan ve olabılecek sorunlar bunlar, babalarımız annelerımız artık yaslanıyolar, bız onların cocuklarıydık ımdı ıse yasladandıkca cocuk olma sıraları onlara gelıyo, gıderek daha alınganlasıyolar, şaka kaldıramıyolar, en ufak soze kırılıyolar, tepkılerı farklılasıyo, kımbılır zaman gectıkce belkı bız de boyle olucaz....
baban da sızde bı sansını denemıs, oraya da gıdelım demekle, sız de sert tepkı verıp kesıp atmışsanız o da boyle tepkısını bellı etmış....sonucta babadır yanı.. hem erkekler sen haasta oldugunda pek cıddıye almazlar olayı ama kendılerının bı burnu kızarmıyıversın, bı burnu akmasın ooofff en beterı onların hastalıgı olur, o yuzden bu konuda babandan ve ozellıkle sevgılıden cok beklentı ıcıne gırme derım ben
sevgılı zaten senı gormuyo ne halde oldugunu bılmıyo, sen babanla yasadıgın olaydan sonra sevgılınden sefkat beklentısı ıcıne gırmıs olbaılırsın ya da tam tersı zamanlamayla oldularsa sevgılıden gormedın sefkatı babadan beklıyo da olabılırsın.. ama beklentılere gırıp kendını uzmeye degmez... senı uzmek ıstemıyorum ama senın anlattıgın kadasıyla fazla umursamaz gordum ben sevgılını bıraz vurdumduymaz gıbı, bu bazen işe yarar ama sevgılıyı yanı bı kadını yorar cunku kadın her daım sevgı ve ılgı bekler.. sana tekrar tavsıye edıyorum su an askerde bunları halletmek telefonda msj da olmaz ama gelınce ozellıkle de işler cıddıye vbınmeden bu konuda ona sıkı bı ders vermelısın, bıraz bu konuda ögrenmeye ıhtıyacı var...
hem askerde nıye bu kdr bozdukı kafayı arabayla, dogumgununde de bu araba mevzusu vardı yanılıyo muyum :26:
bu aralar sneın hayatındakı herkes kendı derdınde sanırım, o yuzden takılma sen de kendı derdıne bak, kendınle ılgılen gecıcek bu gunler emın ol
hadi bakalım hanginiz kazanacak ben senden yanayım unutma callen abla bize hizmet etmek mecburiyetinde
hareketlere dıkkat et canım valla yaparken :26:
ne zaman kan tahlılı yaptıracaksınnn, aıleden bırılerı bılıyo mu bu durumuuuu, kocişin ne tepkı verdıııı, ne sordum beeeeee
ben de ınat ettım dvd lik hale getırcem bu callenı
canımsın sen benm sende inşallah 6,hamiş olursun burdan paylaşırız güzel haberleri senanın dediği gibi bu topiğe gelen hamile kalıyorşok şok hALDEYİM inanmıyorum beleşum hamilemi yaaaaa
nasıl oldu ne ara oldu dermişimcanım rabbim tamamına erdirsin çoook sevindim..bunaldığım günlerde bana ilaç geldi yemin ederim....
yoksa rüyamda gördüğüm kantesti sanamı aitti...ağlıyorum yaa inş.sağlıklı ve hayırlısı olur bukezz......anlat bize gelişmelri nasıl öğrendiğini....
busene sen 5.arkdaşımsın hamile kalan,bir ben kaldım...
kıyamam ben sana geçmiş olsun hadi beraber yiyelim eşlik edeyim sana ama gereği düşünüldü kızıyor yedikmi napsakki gel bir tas çorba içip kendimizden geçelim sabaha kadar içelim kendimizden geçelimOkuyucuyum ben bugün
Canım sıkkın babam bi yandan kilo bi yandan sevdicek bi yandan hastalık öte yandan.
Kendimi en yakın burger a atıp inek gibi yemek istiyorum.
tamam ozaman ne mutlu sana ozamaaaannn
yok canım başlamışsın bikere bırakırsan döverim seniiineyse 2kilo neki bende aldım okaa vercez bu ay inş. yerine gelsin moralin hadeee
olmaaaazzz cinsiyetiniii öğrencen sonrada bize dicen kaçarı yoookay sen hamiştin dimi sana vurmamalıydım ay bukadarda sıkmamaıyım dimi ne olur halin sonra..en iisi sadece uzaktan öpeyim
ben yemek hazırlamaya gidiyorum kızlaar görüşürük,,topic baya kalabalıklaştı çenenizden durulmaz geçmiş yalan olur,az lak lak yapın noluuuyy
hoşgeldin canımmm 2 ayda 3 kilo hiç bişey bence 2 haftada toparlarsın.umarım iyi geçmiştrir tatilin
yaaa süpriz olamsın bizde merak ederiz yaa
sena abla nasılsın kursa yazılmişsın hayırlısı olsun .özledim seniii.kaptanım senden özel ilgi istiyorum bu bir aylık dönemde 4 kilo vermem lazım sıkıştır beni kız bana nooolursun yardımcı ol..bu grup sayesinde verdim bu kiloyu yine bu grup sayesinde vicem bu 4 kiloyu hepinizi seviyorummm
hoşbuldum canım .sağol desteğin için..dimi amma 4 kilo neki veririz evelAllah
canım şuanda bulunduqun kiloyla hedef kilon arasında çok büyük bir fark yok..eqer hala kıyafetlerin olmuyorsa çok sıkı bir şekilde spor yapmalısınki vücudun sıkılaşsın...herzaman basküldeki rakama takılmamak lazım vücut ölçülerimizde önemli...bu arada tatil sezonu bitti qıııı geç kaldın senyayla işiniz olduqu için bu zamana kaldı tatiliniz dimi bitanem...nereye gideceksin tatile bakıyım...kaç gün kalacaksınız....öyle uzun vadeli tatile yollamam bak seni..öslüyom sonra göremeyincede çok sinirleniyorum:84::84:
canım bugün ilanlara baktımda çok güzel ilanlar var..kurs acaba bnm için vakit kaybımı...başvurduqum hiçbiyer setifika sormadı...mülakata önem veriyorlar..kurs 3.5 ay sürecek ve ekimde başlıcak...senenin yarısını şimdiden kaybettim...bi işe girsem dahamı iyi olur tecrübe edinmiş olurum..yada 3.5 ayı feda edip elimde bi belgemmi olsun...sanırım kurs açılana kadar iş bakıcam ve kafama uyan olursa başlıcam..olmadı kursa gidicem..hayırlısı bakalım kafam şuan oldukça karışık...
bebişin cinsiyetini çok merak ediyorum e tabee adını ben koyucam nede olsa
...[/B][/COLOR]
işte geldim burdayımmmm.bi ara çıkma kararı alsam dayine burdayım artılarla beraber.sen nasılsın kaptanımmm össsledik senii...kursa falan başvuemuşsun hayırlı olsun canım benimmm.inşş en kısa zmanda hayırlı biiş bulursunn..bizim seminerler başladıya sabahları giremem artık.çok acil kalan kilolarımı da vermem lazım kaptanım sık beniiiii.daha dün yeni başladım inş sürdürebilirim yaaaa ben 60 olmak istiyorummm...
aman da amannnnn kim gelmişşşş.tatlı hamişş nasılsın geçmişte sana bir sürü şey yzdım görmedin tabi.şimdi de görmezsin büyük ihtimal ama ben yine yazimmm barii.en büyük merakımmm ailen sööledin miiiiii????
çıkmamış kııı
sağ ol canım benim amiiiin
sağol canm ikiz üçüzmüacı bana yahu ama tabi hayırla ve sağlıkla gelsinde bir iki üç dört hepsi kabulüm
belenaaaaaaaaaay bu senın menulerine hıc benzemıyo, hamıle oldugunu fark edınce ıpın ucunu koyvermısın gıbı geldın banaaaa
çıtır anne olcaksın lutfen bak aysebahara hala azımle kılo verıyooo, sen de nasıl olsa ıkı can muhabbetıne zıbıtma lutfennnnnnn , aylardır verdıgın emek bosa gıtmesın, bebıs ıcın azımle devam bundan sonra saglıklıbeslenmey daha cok ıhtıyacın var hem, ne oyle poacalar kurabıyeler, yarım ekmekler
QUOTE]
Ben verdim evet canım
Hala göbeğim yok
Kimse anlamadı
İş yerinde
Düşün yani
Herkes manken gibisin diyor
Netten baktım
19. haftada artık kıyafetten bile belli olur yazıyor
Benim hep 12. haftamda koca göbek olurdu
İnan bu zayıfşlık ilaç gibigeldi..
Eki Görüntüle 252259 Eki Görüntüle 252257
yaptığım pastalar bunlar bu arada bakın bakalım .pembe olan şeker hamuru ile kaplandı
Çok güzel canım...
Kime yaptın bunları?
Doğum günüyse kutlu olsun yeni yaşları?
doğrudur demekki bende veremiyorum ya ondan kalamadımkdr ve sudem
canım inşallah sende hamile kalacaksın....
bu arada kızlar ben neden hamile kaldığımızı buldum...
şimdi biz zayıflıyoruz ya
adamlarımız da kör değil herhalde
saldırıyorlar
genç güzel zayıf manken gibi
saldııııııııııııııııııııııır
doğrudur demekki bende veremiyorum ya ondan kalamadım
bak sana ve belenaya maaşallah oda çok güzel verdi zaten..
ama ben hala 75im şuan regl öncesi 77 bile çıkıyom,74 bidaha nasip olmadı onun altına inseydim belkim bende kalırdım
sıra sudemde
hoşgeldin canım bende tuğbaa,23 yaşındayım bana apla diyebilirsinbende 81,5 kiloyum :'(
ramazan öncesi 78 oldum ama geri geldi kilolar..
buradan başlasam bide böyle denesem diyorum..
herkese Merheba..
boyum 173 yaşımda 21...
hoşgeldiiin canım,,,,merhaba arkadaşlarr bende 76.200 kg olarak burdayım tabi 80.4 kg idim ama 3 hafta içinde sadece yag kaybı olarak 4 kg kaybettim ama ramazanda diyetime devam edemedim.. 2 gündür yeniden başladım sizlerinde destegi cok oldu tabiki cunkü bayram boyunca buradaki yorumları okudum.. bende sizinle zayıflamaya varım ama şu kg cetvelini nasıl yapıyorsunuz ilk yorumun ve ilk denemem sitede yardımcı olursanız birbirimizi desteklemeye bende varım...
herkese sevgilerrr:)))
aaaaaaaaaaaaa keçi boynuzu 'özü' yazıyormuşben onu kaç saattir keçi boynuzu öküzü diye okuyorum geyik yapıyorsunuz sandım :78:diyorum iyi kafa buluyorlar diyordum meğer kafayı ben bulmuşum tühh bana yaa
hoşgeldin öğretmen hanım hoşgeldiinnmerhaba bayanlar ben de aranıza yeni katıldım ve bu destek olayına bayıldım. tam da içim ezilmiş,canım bişeyler yemek isterken sizlerle dertleşip biraz açlığımı unutabilirim diye düşünüyorum. profesyonel olsun diye diyetisyene gideyim dedim. ne de olsa kendi kafamıza göre defalarca kilo alıp veriyoruz sonuç hüsran... bakalım bu sefer ne olacak uzun sürede ama kalıcı kilo vercekmişim ya hadi hayırlısı... benim bugün ikinci günüm.isteyen arkadaşlarla diyet programını paylaşabilirim,bazı diyet tariflerini de verebilirim. benden istemeniz yeterli ben de sizden destek istiyorummmmm
qivi tüm küstahlığıyla anlatmış zatiyaa bu arada ben begen tusunu gerı ıstıyorum, neden kaldırma yoluna gıttıklerı hakkında bı fıkrı olan var mıııı :26:
la oğlanı sünnetmi etceniz ne öyle sıktırıyolar,sıkı sıkı tutuyolarEki Görüntüle 252259 Eki Görüntüle 252257
yaptığım pastalar bunlar bu arada bakın bakalım .pembe olan şeker hamuru ile kaplandı
Ben geldim:)
Bir selam vereyim bakayım arkadaşlarım ne yapıyor dedim ama kimse yok
Ağlarım valla
Anlatayım canım özel değil :)
Eylül sonu gibi izne çıkıp Ç.kale'ye ananeme gitmeyi düşünüyoduk. Ablam da çocuğuyla gelicekti hep beraber gidelim bi hafta kalalım dedik.
Bizim baba tarafıyla pek bi akrabalığımız kalmadı. Ablam doğum yaptığında kimse aramadı düşünün o kadar yani.
Ama babam her bayram köye gider. Babannem orda burda dedikodumuzu yaptığı halde es geçer biz bişi desek kavga çıkarır. Hiç görmediler yeğenimi. Babamda bigün de Kırklareli'ne gidelim dedi. Ablamla hayır dedik tabi.
Buna sinir oldu. En ufak birşeyde sorun yaratıyor şimdi.
Dün akşam eve gittim yeğen bizde kalıyor annem bakıyor. Durmamış dün annemde masayı hazırlayamamış babamda yürütecine koymuş kendi tv izliyo içeri girdim hastayım falan dedim.
Masayı hazırlamaya çalışıyorum yeğen ağlamaya başladı baba kucağına alsana dedim.
Tınmadı hâlâ tv izliyo 4-5 kez söyledim.
En sonunda alsana baba kucağına dedim.
Bağırmaya başladı sen bana emir veremezsin yüksek sesle konuşamazsın.
Sen al bak vs.
Hastayım dedim solundan mı kalktın falan dedim bu sefer daha çok bağırdı.
Öyle kaptım yeğeni odaya geçtim. Ablam gelince de duş alıp yattım.
Kendisi mutfakta oturduğu için yemekte yemedim.
Sevdicek ise hastayım dediğim hâlde hâlâ araba modeli sormakta ısrar etmekte.
Aradı geçmiş olsun diyeceğine hâlâ araba fiyatlarını soruyo.
İlgilen dedim tınmadı.
O hasta olsa telefonla da olsa bi ton şey söylerim ben bişiler yap şu ilacı al diye..
Fazla mı hassasım bilmiyorum ama ilgi istiyorum insan önemsendiğini hissetmek istiyor.
Lafa gelince bilmiyor musun demesi gücüme gidiyor..
canım sudem dukan diyetinde başarılı oldu...
denesen diyorum....
inan bak umutvar ol...
ben senin hamile kalacağına tüm yüreğimle inanırkennnnnn
ayşebahar canım benim sğol evet duaların tuttu arkandan geliyoruz benden sonra kdr sudem hatta pelinide alıcaz aramıza daha isteyen kim varsatakip çizelgemi yapıcam doktora bi gidim güzel haberler alayım inşallah dua et bize olurmu güzel hamiş
denemek istiyorumda onu başladınmı bitirmek gerekiyor dönemleri var ve ben 2.tüpü düşünüyorum ya kış basmadan yarım kalır diyorum hoşş..bumeseleden vazgeçecek gibiyim ama bilmiyorum...
aslında umutvarım ama buara değilim yine..
eşimlede aynı kafa değiliz bukonuda..bende takıntı oldu attım desemde olmuyor yoksa sorun yok büyük böyle biliyoruz hamilelikler düşükler oldu,tek kandapıhtılaşma bulundu ama hamile kalamamda tek sebep benim takıntımsa bilmşyorum artık kendimi nerelere atayım bilmiyorum...rabbim zamanını biliyor o herşeye kadir...
allah razı olsun sendende...
vuhuuu o ne menü kızgeçecen beni kalbimi kırıyosun zaten acıktım:18: tebriklerrrrrrrrrr bu hafta seni geçtim hatırlatırım.hatta hatta şu an tartıldım 73.9 olmuşum diyem ben sana belki sen de coşarsın
günaydın çıtırlar nasılsınız bakalım
diyete farklı şekilde devam etmeye karar verdim sanırım uzunca bir süre artıda çıkacağım ama burdayım listedeyim sanırsam hamileyiminşallah bu sefer meleğimi kucağıma alabilirim dualarınızı bekliyorum
kızlar bugün benim 3. kez burnum kanadıgece kanamış uyanınca anlayamadım bu kan mı diye parmağımı dokunmamla yine kanadı durdurdum.. bi de az önce birden kanadı durdurdum :44: allahtan hemofili değilim :26:
işte geldim burdayımmmm.bi ara çıkma kararı alsam dayine burdayım artılarla beraber.sen nasılsın kaptanımmm össsledik senii...kursa falan başvuemuşsun hayırlı olsun canım benimmm.inşş en kısa zmanda hayırlı biiş bulursunn..bizim seminerler başladıya sabahları giremem artık.çok acil kalan kilolarımı da vermem lazım kaptanım sık beniiiii.daha dün yeni başladım inş sürdürebilirim yaaaa ben 60 olmak istiyorummm...
aman da amannnnn kim gelmişşşş.tatlı hamişş nasılsın geçmişte sana bir sürü şey yzdım görmedin tabi.şimdi de görmezsin büyük ihtimal ama ben yine yazimmm barii.en büyük merakımmm ailen sööledin miiiiii????
geçmiş olsun hayatımmm
hoşgeldin tatlım uzun zaman oldu özlettin kendiniii.kız sen de mi örtmensinnnnn ????branşın neee nerdesin???ben de okul deyince üniversite falanmı dedim haaa
mywishhh geçmiş olsun canım alıntı yapmıştım ama çıkmamış kııı
Eki Görüntüle 252259 Eki Görüntüle 252257
Ben geldim:)
Bir selam vereyim bakayım arkadaşlarım ne yapıyor dedim ama kimse yok
Ağlarım valla
kdr ve sudem
canım inşallah sende hamile kalacaksın....
bu arada kızlar ben neden hamile kaldığımızı buldum...
şimdi biz zayıflıyoruz ya
adamlarımız da kör değil herhalde
saldırıyorlar
genç güzel zayıf manken gibi
saldııııııııııııııııııııııır
kızlar yaa ben hala 63lerdeyim sabah baktım 63.2 olmuşum ,,dün 63.3tüm ooof,,,
bide ben dün regllllll oldum yaaa,nedirki buu düzenli olarak 5aydır 16-18 inde gelen regl ramazanda 1hafta önce gelip 10unda başlamıştı,amma velakin bu ayda 5inde başladıı noluyoyaaa,,bide bugün temizlik yaptım ,parkeleri sildim en son bide koltukların altını sileyim diye kaldırdıım,baya ağırdı belim ve el bileğimi incittim,bide bende spiral varya yasak bu dönemde ağır kaldırmak ,ama unuttum ben ve şuan karnım ağrıyoooo offf
denemek istiyorumda onu başladınmı bitirmek gerekiyor dönemleri var ve ben 2.tüpü düşünüyorum ya kış basmadan yarım kalır diyorum hoşş..bumeseleden vazgeçecek gibiyim ama bilmiyorum...
aslında umutvarım ama buara değilim yine..
eşimlede aynı kafa değiliz bukonuda..bende takıntı oldu attım desemde olmuyor yoksa sorun yok büyük böyle biliyoruz hamilelikler düşükler oldu,tek kandapıhtılaşma bulundu ama hamile kalamamda tek sebep benim takıntımsa bilmşyorum artık kendimi nerelere atayım bilmiyorum...rabbim zamanını biliyor o herşeye kadir...
allah razı olsun sendende...
ay aysebaharcim cok güldüm ozaman kizlar fazla kilo vermeyin giremezsiniz sonra topike vakit bulup
26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?