70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anlaşıldı papatya sen bu eylül de+5 yaparsın yap pastaları ye bi güzel oohhhhhhh ama çokda güzel görünüyolar haa bence yoğurt iyi fikir

mavişcim aynı sorun bizdede var hani babam değilde eşim onun ailesigil tarafında sürekli darbe yememize karşın hala bizi o konuda beni suçluyor sanırım erkekler aileleri konusunda hasaslar ben neler çektiğimi bi anlatsan ohoo sen hasas dönemindesin sanırım regl mı olucan takma kafana biz seni çoooookkkkk seviyoruz

merhaba kızlarr bugün 3 gibi çıktım çarşıya eve geldiğimde saat 6 oluyordu öldüm valla.. bir sabah kahvaltısıyla durdum resmen eve geldiğimde bir küçük şeftali yedim.. birazdan da akşam yemeği yicem tavuk yaptım domatesli patatesli yemek gibi ama yağsızz yanınada yoğurt düşünüyorumm

Son düzenleme:

Erkekler cidden çok ruhsuz sorunumda bu sanırım:26:
Ve haklısın erkekler ailelerine çok daha düşkün ne olsa görmüyorlar görmek istemiyorlar.
Bu babamda hep vardı böyle de gidecek sanırım...
Bende seni sevdim
İnşaallah geçer bu günlerde..

Ha hayyy Ona gıcık olmayan yok ki.
Geçenlerde fal baktırmıştım falcı arkadasımın tanıdıgı kendi halinde bi ev hanımı.
Bu iş olmıcak ayrıl seni haketmiyo falan dedi.
Sonra da üstelemedi pek.
Geçen gün arkadaşla haber yollamış Dilek ayrılsın o çocuktan o çocuk üzüyo onu demiş

Ger-düşüm gene o kadar iyi anlatmışsın ki ne yazacağımı bilemedim.
Hepsi çok doğru ama haksızlık yapılıyor bana da her yerden darbe yiyorum bu günlerde..
Azcık ilgi görmek istiyorum.
Ben biri bana bi gelirse on adım gidenlerdenim.
Doğum günümde de araba olayını sordu ondan sonra patladım zaten.
Herşeyde ben ikinci plandayım. Eskiden böyle değildi.
Zamanla herşey bitiyor sanırım...
Seviyo biliyorum ama sevmek herşeyi çözmüyor işte..
Babama gelince takmamaya çalışıyorum geldim eve iyi akşamlar dedim odama geçtim.
Birazdan da ablamla avm ye gideriz.
Geldiğimde de uyurlar belki.

Annemin tarafıyla daha iyiyiz. Tek bi bölgeye bağlamıyım ama Trakyadakiler cidden acaip dedikoducu.
Olmayan şeyleri var gibi gösteriyorlar.
Kötü kötü şeyler uyduruyorlar vs.
Kendi içimizde birileri yapınca daha da öfkeleniyorum..
Biraz rahat olmam gerek sanırım düşünmemmek en iyisi..
Yoksa kafayı yicem..

hadi bakalım hanginiz kazanacak ben senden yanayım unutma callen abla bize hizmet etmek mecburiyetindebu arada ileden kardeşim dışında kimse bilmiyor söylemedik şimdilik söylemicez kalp atışını alırda sağlıklı haberini alırsak yaparız bi bayram inşallah eşimin tepkisimni anlatıyorum gece saat 3te uyandım dur dedim sabahı beklemmiyeyim testi yaptım eşim uyuyordu uyandırdım aşkım galiba hamileyim dedim uykulu uykulu açtı gözünü iyi hayırlısı olsun aşkım dedi döndü arkasını uyumaya devam ettiee o saatte adama bunu söylersen tepkide bu olur aradan iki dakika geçmedi döndü kalktı bi teste bi bana baktı güldü sarıldık ama sevindiğini belli etmedi malum bir acı yaşanmışlığımız var kaptırma kendini dedi sonra dua etti hayırlısı olması için tabi uykumuz gitti 1 saat yatakta muhabbet ettik tabi bugün uykusuz eve gitmeyi bekliyorum hemen yatıcamişte böleee

canımsın sen benm sende inşallah 6,hamiş olursun burdan paylaşırız güzel haberleri senanın dediği gibi bu topiğe gelen hamile kalıyor arkamdan gel bekliyorum dualarımdasın inan

Okuyucuyum ben bugün
Canım sıkkın babam bi yandan kilo bi yandan sevdicek bi yandan hastalık öte yandan.
Kendimi en yakın burger a atıp inek gibi yemek istiyorum.
kıyamam ben sana geçmiş olsun hadi beraber yiyelim eşlik edeyim sana ama gereği düşünüldü kızıyor yedikmi napsakki gel bir tas çorba içip kendimizden geçelim sabaha kadar içelim kendimizden geçelim

Bence de bir kere hamilelere güzel davranalım di mi?

Süpriz olmasın değil mi bende istiyorum öğrenmek..
Kızlar bir tahmin yapın ya
Ben o dönem diyet yaptım..
Etkilemiştir....

Kesinlikle vakit kaybı değil canım..
Ne olur devam et...
İş yerlerinde bu senin için acayip referans olur
Birde bilgisayar sertifkan ve programlar var onlardan olsun
İnşallah 2012 sana uğurlu gelecek...

Adınız koyun canım...
Cinsiyet belli olsun
İsimler beğenelim beraber...

Canım....
Canım görmedim evet ya
Canım aileme söylemedim...
Hala
Ama işyerinde müdürümle bugün tartıştık
İstifa ediyorum dedim...
Bana neden gerginsin sinirlisin hep dedi
HAmile misin sen dedi?
Bende zaten o sırada bağırıp duruyordum
Evet dedim hamileyim
Siz de üzerime gelip durun oldu mu dedim...

Müdürm öğrendi bugün
Daha anlayışlı yaklaşacağım dedi...

sağ ol canım benim amiiiin

sağol canm ikiz üçüzmüacı bana yahu ama tabi hayırla ve sağlıkla gelsinde bir iki üç dört hepsi kabulüm

Belenay dualarım tuttu bak....
İnan kaderde hamile kalacak
Kadir gecesi çok dua ettim sizlere....

Çok sevindim canım çok
Kaç haftalık bebeğin
Çizelgeni yap takip edeceğim....

kdr ve sudem

canım inşallah sende hamile kalacaksın....

bu arada kızlar ben neden hamile kaldığımızı buldum...

şimdi biz zayıflıyoruz ya

adamlarımız da kör değil herhalde

saldırıyorlar

genç güzel zayıf manken gibi

saldııııııııııııııııııııııır

kızlar akşam yemeğimde şöyle fazla oldu galiba ama bugün sadece kahvaltı yapmıştım birde yürüyüş dengeler inşallah
2 parça tavuk göğsü domatesli soğanlı patatesli yemek gibi yağsız
1 kase yoğurt
3 çatal marul salatası
3 yemek kaşığı pilav ( pilav fazla oldu galiba )

doğrudur demekki bende veremiyorum ya ondan kalamadım
bak sana ve belenaya maaşallah oda çok güzel verdi zaten..
ama ben hala 75im şuan regl öncesi 77 bile çıkıyom,74 bidaha nasip olmadı onun altına inseydim belkim bende kalırdım
sıra sudemde

canım sudem dukan diyetinde başarılı oldu...
denesen diyorum....

inan bak umutvar ol...
ben senin hamile kalacağına tüm yüreğimle inanırkennnnnn

ayşebahar canım benim sğol evet duaların tuttu arkandan geliyoruz benden sonra kdr sudem hatta pelinide alıcaz aramıza daha isteyen kim varsatakip çizelgemi yapıcam doktora bi gidim güzel haberler alayım inşallah dua et bize olurmu güzel hamiş

bende 81,5 kiloyum :'(

ramazan öncesi 78 oldum ama geri geldi kilolar..

buradan başlasam bide böyle denesem diyorum..

herkese Merheba..

boyum 173 yaşımda 21...
hoşgeldin canım bende tuğbaa,23 yaşındayım bana apla diyebilirsin
hoşgeldiiin canım,,,,

hoşgeldin öğretmen hanım hoşgeldiinn
yaa bu arada ben begen tusunu gerı ıstıyorum, neden kaldırma yoluna gıttıklerı hakkında bı fıkrı olan var mıııı :26:
qivi tüm küstahlığıyla anlatmış zati bize ne hacet
Eki Görüntüle 252259 Eki Görüntüle 252257

yaptığım pastalar bunlar bu arada bakın bakalım . pembe olan şeker hamuru ile kaplandı
la oğlanı sünnetmi etceniz ne öyle sıktırıyolar,sıkı sıkı tutuyolar
Ben geldim:)

Bir selam vereyim bakayım arkadaşlarım ne yapıyor dedim ama kimse yok

Ağlarım valla
ben burdayıımmmasıl sen nerelerdesin uzuuuun zamandıray editöre vurulmazdı dimi pardon:78:

çok zor canım yaa allah sabır versin valla,erkeklerin çoğu böylee,benimki hariç dermişiimm

Son düzenleme:
canım sudem dukan diyetinde başarılı oldu...
denesen diyorum....

inan bak umutvar ol...
ben senin hamile kalacağına tüm yüreğimle inanırkennnnnn

denemek istiyorumda onu başladınmı bitirmek gerekiyor dönemleri var ve ben 2.tüpü düşünüyorum ya kış basmadan yarım kalır diyorum hoşş..bumeseleden vazgeçecek gibiyim ama bilmiyorum...
aslında umutvarım ama buara değilim yine..
eşimlede aynı kafa değiliz bukonuda..bende takıntı oldu attım desemde olmuyor yoksa sorun yok büyük böyle biliyoruz hamilelikler düşükler oldu,tek kandapıhtılaşma bulundu ama hamile kalamamda tek sebep benim takıntımsa bilmşyorum artık kendimi nerelere atayım bilmiyorum...rabbim zamanını biliyor o herşeye kadir...
allah razı olsun sendende...

doktora ne zaman gideceksin?
dualarımdasınızzzzzzz

kızlar yaa ben hala 63lerdeyim sabah baktım 63.2 olmuşum ,,dün 63.3tüm ooof,,,

bide ben dün regllllll oldum yaaa,nedirki buu düzenli olarak 5aydır 16-18 inde gelen regl ramazanda 1hafta önce gelip 10unda başlamıştı,amma velakin bu ayda 5inde başladıı noluyoyaaa,,bide bugün temizlik yaptım ,parkeleri sildim en son bide koltukların altını sileyim diye kaldırdıım,baya ağırdı belim ve el bileğimi incittim,bide bende spiral varya yasak bu dönemde ağır kaldırmak ,ama unuttum ben ve şuan karnım ağrıyoooo offf

canım bak ben ne çok verdim biliyorsun...
ben dukan diyetini incelediğimde şunu gördüm..
aslında benzer de yediğim olmuş...

ben bu dönemlerden anlamam
bu senin bedenin...
kimsenin değil

ben diyet yani sağlıklı bir beslenme düzenine geçerken
az yedim....
abur cubur çıktı gitti hayatımdan...
ama az da olsa yedim çikolataaaaa

dönemsel asla yapmadım...
sana uygun yap....

doktor kontrolunde hamile kal...
yumurtlama takibi yaptır
kan idrar tahlilin olsun...

yaaa sen gör artik tam gaz basladim diyete kus gibi olacam ay ama dikkat ettikce canim birseyler istiyor sanki :44: seni geceyim bi

cok sevindim canim benim isallah rahat bir hamilelik gecirirsin test yapmissin eyer 2 cizgiysi zaten 99% hamilesin

gecmis olsun qivicimm dikkat et kendine doktora git sor

sagol canim bu sefer de sesi az cikiyo gecer isallah o hasta oldumu ben daha cok hasta oluyorum

Eki Görüntüle 252259 Eki Görüntüle 252257

yaptığım pastalar bunlar bu arada bakın bakalım . pembe olan şeker hamuru ile kaplandı

ay pastalara bagildim benim oglana alacakdim arabali pasta 6inci ayda türkiye hesaplamasina göre 400TL den basliyordun dedim ferarri mi aliyom sanki ne bu :26: kendin yaptin dimi arabaliyida cok hosuma gitti seneye isallah burdaysak alirim tarifini

Ben geldim:)

Bir selam vereyim bakayım arkadaşlarım ne yapıyor dedim ama kimse yok

Ağlarım valla

sen gel gece bayadir gözükmüyordun artik hirsiz nöbeti tutmuyormussun

ay aysebaharcim cok güldüm ozaman kizlar fazla kilo vermeyin giremezsiniz sonra topike vakit bulup

yazamadiklarim varsa kusura bakmasinlar hizli hizli gectim gecmissi artik topik doldu zor oluyor gecmis cikamiyorum icinden bu aralar aklimda kalan ezgi bayadir yok merak ettim :26: serpi calismaya basladi o da fazla giremiyor herhalde :26: birde griplikus sismanim da sismanim diyon gelsene kiz beraber verelim kilocuklari

benim cocuk daha iyilesemedi nezaman iyilescek isallah biran önce gecer ya cok üzülüyorum yarin evde kalirim herhalde kres e göndermiyim dimi :26:
bi iyilessin sizden zaten fikir alacam kres len fazla memnun deyilim deyistirsem mi bilemiyorum :26:

dikkat etsene kiz ya niye agir kaldiriyon ki isallah birsey yoktur hayatim yaa :26:

kdrcimm hayatim ben de 10 sene hamile kalamadim ikizlerim olacakdi karnimda öldüler 3 ay likken ben cocuguma hamile kaldigimda kanama gecirdim sabir hayatim allah isallah seni duyacak bitanem yipratma kendini demesi kolay biliyorum ama ne düsündüyünüde ne yasadigini da hisettiyorum biliyorum bitanem umutunu birakma canim arkadasim...

bugünkü menüm:
sabah: 1 kase yogurt 2 kasik müsli
öglen: 5 dilim salam yagsiz peynir 1 yumurta
aksam: 2 tane balik pane sini siyirabildigim kadar siyirmaya calisdim

sonra görüsürüz kizlar esim bugün izin almis pc ye gecmek istiyor :92:

[

ay aysebaharcim cok güldüm ozaman kizlar fazla kilo vermeyin giremezsiniz sonra topike vakit bulup

26:

kız valla bak....
zayıflayınca bence azıcıkta kıskanıyorlar mı ne?

tekrar şişko olalım kimse bize bakmasın diye mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…