70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dikkat etsene kiz ya niye agir kaldiriyon ki isallah birsey yoktur hayatim yaa :26:
yarına geçer inşallah,çünkü anneme gidip çatıya taşıncak eşyalar varmış onları çıkartcam,,iş başa düştü,kardeşim askerde olunca
[

kız valla bak....
zayıflayınca bence azıcıkta kıskanıyorlar mı ne?

tekrar şişko olalım kimse bize bakmasın diye mi acaba?

aynen valla bencede

[

kız valla bak....
zayıflayınca bence azıcıkta kıskanıyorlar mı ne?

tekrar şişko olalım kimse bize bakmasın diye mi acaba?

yarına geçer inşallah,çünkü anneme gidip çatıya taşıncak eşyalar varmış onları çıkartcam,,iş başa düştü,kardeşim askerde olunca

aynen valla bencede

isallah gecer caniminici kiz tugba bu ne ya avatarin insanin sürekli kafa salliyasi geliyo

Son düzenleme:
dilekcim sen napiyon bitanem iyisindir umarim biraz baba kiz problemi var herhalde :26:valla ben genc kizken babamlan az birbirimize girmedik:97: ama babalar kizlara düskündür hayatim sonra kiz gidince kocaya üzülüyorlar yaa

isallah gecer caniminici kiz tugba bu ne ya avatarin insanin sürekli kafa salliyasi geliyo

ilahii

ben bunları çok seviyodum yaa,almanyada ablam eniştem bi alıştırmıştı seyrettirmeye,hergün simsonslardan sonra bunlara bakıyouk arada kafa sallıyolardı,komik bi besteyleölüyoduk çok tatlılar yaa,,,,

aramızda hamile varmış inşallah sağlıklı vatana millete hayırlı evlat olur allah isteyen herkeze versin
arkadaşa gitmiştim o anlattı kadının 5 yıldır çocuğu olmuyomuş leğenin içine sıcak su koymuş bütün beyaz sabunu rendeleyip içine otumuş buhar
cıkmasın diye örtüye sarılmış o ay hamile kaldım demiş bence gözardı etmeyin nereden şifa geleceği belli olmaz
hiç bir zararı yok
ben vıcks le topuk dikeninden kurtuldummmmmm

bütün yeni katılanlara hoşgeldin diyorum

dilekcim sen napiyon bitanem iyisindir umarim biraz baba kiz problemi var herhalde :26:valla ben genc kizken babamlan az birbirimize girmedik:97: ama babalar kizlara düskündür hayatim sonra kiz gidince kocaya üzülüyorlar yaa

Eh işte Suzancım ablamla alışverişe çıktık az gezdik iyi geldi.
Evet sorun devam ediyor konuşmuyoruz şimdilik.
Uzak duruyoruz bi iki gün sonra normale döneriz.
Kalp kırıkları baki kalır.
Sende ne var ne yok? Ben yemedim bu akşam accık cikolata haricinde.
Bizimkiler hamburgerciye gitti ama ben yemedimmm

Bugün ki saçma sapan menümü yazayım.
Sabah:
1 dilim köy ekmeğini ikiye böldüm yani yarım dilim işte kaşarlı tost yağsız.
1 bardak çay

Ara:
1 bardak phyo slim

Öğlen:

1 kase çorba
1 kase yoğurt
Az sütlaç

Ara:
1 bardak yeşilçay
Yarım dilim kek

Akşam:
4 tane ufak bayram çikolatası

bende artık menü yazayım bari..
dün misafirlerime hazırlık yaparken baya aç kaldım ama yinede servis yaptığımdan azyedim yediklerim şöyle..
4kaşık etli nohut yemeği susuz aldım
1.5yemek kaşığı pilav,1hasan paşa köfte
salata
kırmızı biber yoğurtlu
1tane börek...
bugün kahvaltım..
haşlanmış yumurta1.5 yemişimdir
peynir,zeytin
domates,salatalık
birparça kayınvalidecim haşhaşlı gözlemesi
1tane peynirli börek
........
karpuz....kaynanamı garaja götürdüm bindirdim çarşıda dolandım eve zor düştümç..
biparça peynir
3zeytin,
1parça sabahki gözleme(bitsin diye yedim eşimde sevmiyo
2domates
beşibiyerde çayım..
...eşim yemedi yemek bende sofra kurmadım..
kavun,karpuz yedim...suyu ölçmedim ..
SPOR:YÜRUYÜŞ...birazdan emkik çkeip az topla zıplarım
kavun karpuz yedikç....

canım nasıldayanabiliyosun bu kadar az yemeye senin listeyi okuyunca benim işim zor

canım nasıldayanabiliyosun bu kadar az yemeye senin listeyi okuyunca benim işim zor

Az mıı
Canım çalışıyormusun bilmiyorum ama ben çalıştığım için herşeyi bi düzene koydum.
Misal:
07:30 da kahvaltı
10:00 da yeşilçay
12:00 da öğle yemeği
14.00 da meyve yada yeşilçay
16:00 da aynı şekilde bitki çayı yada atıştımalık bişi
19:00 da da akşam yemeği
Evde olunca bazen çok kaçırabiliyorum.
Her zaman benim bu kadar sade değil tabi..

ölürsün kız sabaha kadarne buuuuuuuuuuu

Son düzenleme:
haşhaşllı deyince memleket koktu buralarda pek bilen yok

selam kızlaarr

ya doğru yanlış bilmem de ben şu sıralar pek istiyorum böyle bir tip falcıya gitmek birşeyler bilsin kafamı karıştırsın falan

qivi tüm küstahlığıyla anlatmış zati bize ne hacet

neeeeeeeeeeee noluyo loooo iyilik de sorulan soruya cevap vermek de küstahlık oluyor loooyyynnnnn noluyoo looyn sizee beee örgüt gıcıklar sizii

gecmis olsun qivicimm dikkat et kendine doktora git sor

peki:114: teşekkür ederim

ben de çok seviyordum cnbcde çıkıyorlardı simpsonslarla peşpeşe küçüktüm o zamanlar.. konuşmaları süperdi bunların coollukları hal hareketleri ama seneler geçmiş unutmuşum :93: sen hatırlatmasan bir daha ne zaman aklıma gelirdi bilmem :101: iyi oldu kız sağol

kuzum cısslar olduğu için sana çok geliyor ama sen bişi yememişsin ki yani daha doğrusu sen yemek yememişsin mayvişim doyurucu bir şey yememişsin yediklerin anlık şeker seviyesini etkileyen şeyler.. böyle yazıyorum çünkü benim de bir müddet yaptığım ve farkında olduğum bir şey bu.. fazla yemiyorum ama cıss yediğim için kendimi çok yemiş sanıyorum bu çok yemişlik sanısı ise vicdan rahatsızlığından kaynaklanıyor :106: ama kaçamak bir gün bile geçirmiş olsak doyurucu, besleyici bir şeyler yememiz lazım :114:

çalışmıyorum bizde herkez öğlene kadar uyuduğu için kahvaltı çoğu zaman 1 i buluyor

triendy yaa unuttuğum şu uyuz şeyleri bana hatırlattın,
abim izlerdi bir ara onları görünce huzursuz oluyor içim böyle içim sıkılıyo psikolojim bozuluyor vallahı ya.. kaldır gözünü seveyım şunları valla iiçim bi kötü oluyo ciddiyim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…