70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün hüplettiklerim:

sabah:
bitki & ödem çayları

kahvaltı:
1/2 bar 1/2 yağlı süte 1/2 bar müsli

öğlen:
tavuk suyu çor, lorlu makarna, piliç graten

ikindi:
1/2 bar 1/2 yağlı süt

akşam:
Eki Görüntüle 252377

gece:

yaseminli yeşilçay, 1 avuç güllü lokum :78:

Kızlar nediyonuzz...

merhaba charm:80:
:44: kızlar ne ediyonuzz ise; topikte takılıyorum bi taraftan star akademiyi takip ediyor ve tıkınıyorum
:44: kızlar ne diyonuzz ise; neye ne diyoruz onu bilemedim :26: sen söle, ben diyecek bişi bulurum

kilonu ne kadar zamanda verdiğini merak ettim çok güzel kilo vermişsin

Valla canım ne kadar zamanda verdım.. aralıksız suren bır zamanda vermedıgım ıcın hesap bozuk... toplasan 3 eder..
ama ılk basladıgım daha fazla oldu dediğim gibi ara cok verdım 1 hafta 2 hafta 3 hafta aralar verdıgım ıcın zamana yayılmıs oldu..

nediyonuz merzifonda öyle derler.. ne ediyorsunuz anlamında.. yanı ılk verdıgın cevap yerınde oldu..

nediyonuz merzifonda öyle derler.. ne ediyorsunuz anlamında.. yanı ılk verdıgın cevap yerınde oldu..

süper yaa ben bayılırım yöresel konuşmalara biraz dilimizi zorlaştırıyor kalabalıklaştırıyor ama çok tatlı oluyor bi kere argonun kalabalıklaştırmasından daha iyi bence merzifonu bilmiyorum sanırım :26: ege yöresi ve özellikle kastamonu konuşmaları çok tatlı yaa doğu karadeniz de bazen öyle her yörenin ayrı lafları var çok tatlı oluyor

evet canım cool bak bunu unutmuştum sende sağol hatırlattın ,pek çokta kullanırdık ablamla bu lafı ama,tee 2004te unuttuk şimdi tabii,,2004te,16yaşında tek başıma bilmediğim bi gurbet ele almanyaya yalnız başıma bi çare gitmiştim,valla ben olsam kızımı göndermezdim o yaştaa
Kızlar nediyonuzz...

yaaa ama yaaaa nedeeeennnben çok seviyoyum onları ayırma beni onlardan gözümün önünde olsunlaaar :18:

Son düzenleme:
Kızlaaaar
mavigoz0554 arkadasın sorusu üzerine bende merak ettim ;
diyet mevzusuna baslama tarıhımden ıtıbaren tam olarak ne kadar süre diyet yapmısım ne kadar sure yapmamıs ara vermısım...
oha dedım yanı defterıme bakınca... 9 hafta diyet yapmısım 7 hafta diyet yapmamısım.. nerdeyse yarı yarıya... yanı 2 ay 3 gün dıyet yapmısım, 1 ay 19 gün ise yapmamısım...
maşallah yanıı... o 1 ay 19 gunluk arayı yapmasam bır bu kadara yakın daha da gıdermıs belkıde.. yuh bana...
yanı 10 kıloyu ben tam 2 ayda vermısım ya.. 3 bile değil.. ayıp yaa.. keske bunu daha once hesaplasaydım...

bence sizde bir hesaplayın valla ıyı etkı edıyor bılmek...

Son düzenleme:

öyle çok baskın bır konuşması yoktur aslında amasyanın yanı merzıfonun.. ama türkçeye katılan bu tip kelimeleri mevcut.. güzel ya..
benım esım kastamonuludur ama sahılden ıneboludan... annesınde vardır bıraz konusması ben ılk evlendıgımde cok kelımeyı anlamazdım o konusurken bır yandan düşünürdüm kafamda nedir ne değildir diye...

benim hatrım için kız...
valla sayfayı hemen kaydırıyorum görmemek için.. sen bakarsın bol bol izler görürsün onları bana gösterme lütpeeen... :2:

olsun heri

kızlaar albüme resimlerimi koyduum daha bugün çekildiiim,ama sanki azcık acarlaşmışım gibi geldii,yine beyazla denk geldi nedense bu beyaz tişörtü giydimmi ince hissediyor foto çekmek geliyo aklımaa

ben kaçtım eşim geldi o gircekmiş ühüyeeee ne zor geliyo ayrılmak sizden vallaa

kızlaar albüme resimlerimi koyduum daha bugün çekildiiim,ama sanki azcık acarlaşmışım gibi geldii,yine beyazla denk geldi nedense bu beyaz tişörtü giydimmi ince hissediyor foto çekmek geliyo aklımaa

çok güzelsin canım maşallahh şişko gibi hissediyorum demişsin bence gayet iyisin incecik mi olmak istiyorsun yoksa bir deri bir kemik
bende bir incelsem ahh ahh :18::18:

kızlarrrrr
bugun 9 saatlik ankara yolculuğumu tamamladım ne yedim
sabah: evde yaptım kahvaltıyı 1 dilim ekmeğin üstüne lor peyniri ve reçel koydum:18:
öğle: yolda soğuk sandiviç aldım ikiye böldüm bir yarımın içindekileri diğerine aktardım. onu da ikiye böldüm.çeyerek sandiviç ekmeği yedim yani
akşam: diğer çeyrek ekmek
aralarda....qivi ile tarıştıydık yeşilçaydır form çayıdır içmicem yola çıkmadan demiştim ama yolda yanıma aldım içe içe gedim heheh
azcık yedim bugün ama hep oturduk napak
topic imize yeni gelen arkadaşlara ve bebişimize hoşgeldiniz diyorum efenim

kızlar bende geldim...
aranıza yeni katıldım, 74 kiloyum
ilk olarak hedefim 60 kilo kalmak.
diyet öneriniz var mı?
acilen 3-5 kilo verirsem kardeşimin düğününe güzel bir elbise almak istiyorum.

eee mavigöze bu dolaylı motivasyon katkısından dolayı teşekkürü bir borç bilelim o zaman

geliveriyolaaa gidiveriyolaaa demelerine bayılıyorum kastınneydimoniyeli teyzelerin

bak benim avatar sana kelebek yoluyor tugbacimm :87:

afferim kiz yeme bosver zaten ben gittimi orda doyuyorum sonra yarim saat gecmeden acikiyorum sanki :44: bos kalori ama sen fazla yememissin hic:26: ben karbonhydrat lardan durabildigim kadar uzak durmak istiyorum bakalim :44:ekmek makarna pilav benim kardesim 30 kilo verdi 6 ay da o ama baya 100 küsür kilodaydin gerci boyuda var simdi ne kadar yakisikli bi genc oldu:97: bende gittim onlan doktora ama makarnaya dayanamsmisdim okadar kati olmasada yani arada kacirsamda biraz onlari azaltmam lazim onlar kilo yapiyormus diye duyuyorum hep :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…