süper olan ne
Kızlar nediyonuzz...
kilonu ne kadar zamanda verdiğini merak ettim çok güzel kilo vermişsin
merhaba charm:80:
:44: kızlar ne ediyonuzz ise; topikte takılıyorum bi taraftan star akademiyi takip ediyor ve tıkınıyorum
:44: kızlar ne diyonuzz ise; neye ne diyoruz onu bilemedim :26: sen söle, ben diyecek bişi bulurum
nediyonuz merzifonda öyle derler..ne ediyorsunuz anlamında.. yanı ılk verdıgın cevap yerınde oldu..
selam kızlaarr
neeeeeeeeeeeenoluyo loooo iyilik de sorulan soruya cevap vermek de küstahlık oluyor loooyyynnnnn noluyoo looyn sizee beee örgüt gıcıklar sizii
ben de çok seviyordum cnbcde çıkıyorlardı simpsonslarla peşpeşeküçüktüm o zamanlar.. konuşmaları süperdi bunların coollukları hal hareketleri ama seneler geçmiş unutmuşum :93: sen hatırlatmasan bir daha ne zaman aklıma gelirdi bilmem :101: iyi oldu kız sağol
Kızlar nediyonuzz...
triendy yaa unuttuğum şu uyuz şeyleri bana hatırlattın,
abim izlerdi bir ara onları görünce huzursuz oluyor içim böyle içim sıkılıyo psikolojim bozuluyor vallahı ya.. kaldır gözünü seveyım şunları valla iiçim bi kötü oluyo ciddiyim...
süper yaa ben bayılırım yöresel konuşmalarabiraz dilimizi zorlaştırıyor kalabalıklaştırıyor ama çok tatlı oluyor bi kere argonun kalabalıklaştırmasından daha iyi bence merzifonu bilmiyorum sanırım :26: ege yöresi ve özellikle kastamonu konuşmaları çok tatlı yaa doğu karadeniz de bazen öyle her yörenin ayrı lafları var çok tatlı oluyor
evet canım cool bak bunu unutmuştum sende sağol hatırlattın ,pek çokta kullanırdık ablamla bu lafı ama,tee 2004te unuttuk şimdi tabii,,2004te,16yaşında tek başıma bilmediğim bi gurbet ele almanyaya yalnız başıma bi çare gitmiştim,valla ben olsam kızımı göndermezdim o yaştaa
yaaa ama yaaaa nedeeeennnben çok seviyoyum onları ayırma beni onlardan gözümün önünde olsunlaaar :18:
Kızlar mavigoz0554 arkadasın sorusu üzerine bende merak ettim ;
diyet mevzusuna baslama tarıhımden ıtıbaren tam olarak ne kadar süre diyet yapmısım ne kadar sure yapmamıs ara vermısım...
oha dedım yanı defterıme bakınca... 9 hafta diyet yapmısım 7 hafta diyet yapmamısım.. nerdeyse yarı yarıya... yanı 2 ay 3 gün dıyet yapmısım, 1 ay 19 gün ise yapmamısım...
maşallah yanıı... o 1 ay 19 gunluk arayı yapmasam bır bu kadara yakın daha da gıdermıs belkıde.. yuh bana...
yanı 10 kıloyu ben tam 2 ayda vermısım ya.. 3 bile değil.. ayıp yaa.. keske bunu daha once hesaplasaydım...
benim hatrım için kız...
valla sayfayı hemen kaydırıyorum görmemek için.. sen bakarsın bol bol izler görürsün onları bana gösterme lütpeeen... :2:
kızlaar albüme resimlerimi koyduum daha bugün çekildiiim,ama sanki azcık acarlaşmışım gibi geldii,yine beyazla denk geldi nedense bu beyaz tişörtü giydimmi ince hissediyor foto çekmek geliyo aklımaa
Kızlaaaar
mavigoz0554 arkadasın sorusu üzerine bende merak ettim ;
diyet mevzusuna baslama tarıhımden ıtıbaren tam olarak ne kadar süre diyet yapmısım ne kadar sure yapmamıs ara vermısım...
oha dedım yanı defterıme bakınca... 9 hafta diyet yapmısım 7 hafta diyet yapmamısım.. nerdeyse yarı yarıya... yanı 2 ay 3 gün dıyet yapmısım, 1 ay 19 gün ise yapmamısım...
maşallah yanıı... o 1 ay 19 gunluk arayı yapmasam bır bu kadara yakın daha da gıdermıs belkıde.. yuh bana...
yanı 10 kıloyu ben tam 2 ayda vermısım ya.. 3 bile değil.. ayıp yaa.. keske bunu daha once hesaplasaydım...
bence sizde bir hesaplayın valla ıyı etkı edıyor bılmek...
öyle çok baskın bır konuşması yoktur aslında amasyanın yanı merzıfonun.. ama türkçeye katılan bu tip kelimeleri mevcut.. güzel ya..
benım esım kastamonuludur ama sahılden ıneboludan... annesınde vardır bıraz konusması ben ılk evlendıgımde cok kelımeyı anlamazdım o konusurken bır yandan düşünürdüm kafamda nedir ne değildir diye...
ilahii
ben bunları çok seviyodum yaa,almanyada ablam eniştem bi alıştırmıştı seyrettirmeye,hergün simsonslardan sonra bunlara bakıyouk arada kafa sallıyolardı,komik bi besteyleölüyoduk çok tatlılar yaa,,,,
Eh işte Suzancım ablamla alışverişe çıktık az gezdik iyi geldi.
Evet sorun devam ediyor konuşmuyoruz şimdilik.
Uzak duruyoruz bi iki gün sonra normale döneriz.
Kalp kırıkları baki kalır.
Sende ne var ne yok? Ben yemedim bu akşam accık cikolata haricinde.
Bizimkiler hamburgerciye gitti ama ben yemedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?