70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tirendi tek gayen bizi çatlatmak gıcık çıtır

nasıl? korktuğun geldi mi başına yoksa

kızlar bende geldim...
aranıza yeni katıldım, 74 kiloyum
ilk olarak hedefim 60 kilo kalmak.
diyet öneriniz var mı?
acilen 3-5 kilo verirsem kardeşimin düğününe güzel bir elbise almak istiyorum.

hoş geldiin

yarin is e gitmiycem birde saat 18 e kadar calismam lazimdin yarin napim cocukdan daha mi önemli acaba antibiotigin etkisini nezaman gösterir :26:
ay sabah birde utana sIkILa aramam lazim üff :18: ya aslinda utanilcak birsey yokda insan cekiniyo ister istemez :44:

qivicimm sen su firil firil gözleri dönen seyi nerden buldun kiz bakiyom bakiyom hicbirinin gözü firlamiyo

kilo aldım maldım ama yine de çok uzun zamandır yapmadığım bir şey yaptım dün açık renk kot aldım ve bugün giydim buz mavili resmimi koydum kızlar tabiii ki en zayıf gözüktüklerimi seçtim

ben mesajını göresiye kadar bulmuşsun :111::111::111::111::111::111::111::111::111:
artık qivinin gözü dönmüş dersiniz

heyyy heyyy bende geldimmm. benimlede ilgilenin. 80-89 topıgındeydım pek arkadas edınemedım bende terk ettım onları:) amaaaa 6 kilo verdim bir ayda ve su anda 77 kiloyum. ilk hedefim 6 lı rakamları gormek. düzenli spor yapıyorum...

balenay
bebiş hayırlı olsun inş kalp atıışlarınıda duyarsın kucağına aldığını da görürsün darısı başıma dua et banada

iki gündür pilates yapıyorum her yerim ağrıyo dayak yemiş gibiyim
ama sevdim bu işi vücudumun gerildiğini daha şimdiden hissediyorum

akşamki menüm iftar diyelim

bulgur pilav 3 kaşık
taze fasulye
1 bardak ayran

ara 1 incir

bugün:kalkınca yeşil çay

5 kuru kayısı
1 tutam ceviz

birazda yürüyüşümü yapacam sonra kahvaltı sonra plates

sonrada ev temizlenecek işim çok anlayacağınız

ben kaçayım görüşürüz

ölürsün kız sabaha kadarne buuuuuuuuuuu

Karnım acıktı ama sabah uyuyakalmışım tost yapcaktım güya 5 dk da giyindim çıktım.
Yanıma lifli form bisküvi aldım sadece.
Servis beklerken arkadaş domates verdi.
Birazdan onu yerim yani gene açımmm:95:

Aman kötü şey söyledi bi sürü yanımda baktıranların hepsinin çıkıyo bi bana çıkmıyor
İnanmadığından olabilir falan dediler ne bilemmm

Haklısın qivicannn hep cısslardan anlık şeyler yemişim..:97:
Ama çalıştığım yer öyle bişey ki yakınlarda market, restoran falan hiçbişi yok.
Akşam evde hazırlayım desem bende de o kuvvet yok
Sabah kalkıyım diyorum alarmı ertele ertele giyincek vakit anca kalıyorrr:108:
Bugünde geç kaldım meselaa

çalışmıyorum bizde herkez öğlene kadar uyuduğu için kahvaltı çoğu zaman 1 i buluyor

Erken kalkmanın metabolizmanın çalışması açısından faydası büyük.
Evinin yakınlarında park, sahil gibi yürüncek bi yerler varsa sabah 7 gibi kalkıp yürümeni tavsiye ederim.
Yürüyüşe çıkmadan önce beline streç sararsan acaip terliyorsunn.
Ben bi ara öyle yapıyordum şu 68 kg olduğum dönem :111:
Benim etim sıkı olduğu için o dönem bile güzeldim.
Hey gidi günllerrr heyyy :101:

qivicanım gece gece ne lokumuuuu
Yemeyeydin sabah yerdin nolcek..
Akşama resim eklemişsin sanırım ama çıkmamış.
Ama ilk günün için süper benceee:13:

kızlaar albüme resimlerimi koyduum daha bugün çekildiiim,ama sanki azcık acarlaşmışım gibi geldii,yine beyazla denk geldi nedense bu beyaz tişörtü giydimmi ince hissediyor foto çekmek geliyo aklımaa

Triii triii triienndyyyy bi daha kendine göbekli, şişko falan de kaptan müsvettesi falan dinlemem saçından sürüklerim..
Ne güzel olmuşsun yaa resimlere tekrar bayıldım..
Darısı bizlerin başına canım.

kızlar bende geldim...
aranıza yeni katıldım, 74 kiloyum
ilk olarak hedefim 60 kilo kalmak.
diyet öneriniz var mı?
acilen 3-5 kilo verirsem kardeşimin düğününe güzel bir elbise almak istiyorum.

Hoşgeldin ericca
Belli bir diyet listemiz yok herşeyden azar azar yiyoruz. Cısslardan olabildiğince uzak duruyoruz.
Günde 2-3 fincan yeşilçayımızı ve 2,5-3 litre suyumuzu içiyoruz..,
Menülerini sürekli paylaşırsan sana daha iyi yardımcı olabiliriz..

Yemedimm zatii suzancımmm
Çocuğun nasıl oldu bu arada? Sormayı unuttum.
İnşaallah iyileşir kısa sürede..
Makarna için diyetisyenler soslarının kilo aldığını savunmakta..
Yani asıl kilo sebebi makarna değil yanında kullandığımız soslarmış.
Yağsız bi tabak makarna yada yarım porsiyon makarna bence hftada bir yenmeliii

kilo aldım maldım ama yine de çok uzun zamandır yapmadığım bir şey yaptım dün açık renk kot aldım ve bugün giydim buz mavili resmimi koydum kızlar tabiii ki en zayıf gözüktüklerimi seçtim

Bayıldımm resmine qivicannn yorum da ettim zati..
Valla bu halimle ben şort giydim diye kendimden utandımm
Hiç sırıtmamış ve çokta hoş durmuş..

Hoşgeldin peri
Sürekli buraya takılır menülerini paylaşırsan elimizden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışırız..
Her cuma sabah tartılıyoruz ve erginsena yani sena kaptana kilo bildirimi yapıyoruz.
Buraya takıldıkça kuralları öğrenirsin zaten

Son düzenleme:
günaydın geçerken bi uğradım şimdi tekrar uykuma devam edecem.annemi wcye kaldırdım yemeğini verdim falan uykum açıldı o açıklıkta 1 avuç tuzsuz leblebiyide hüplettim.meredi özlemişim çok seviyorum bayadır yememiştim.öğlen yine yerim artık bulmuşkene
size iyi sohbetler sonra gelirim şuan feci uyku moduna girmiş durumdayım

Günaydıınnn geleceğin çıtır kısçeleriii
Hepimizee güzell bir günn olsunn..
Öperimmmm

günaydıınnnnnnnn

sadece ikimiz kalkmışız herhalde

kız açlıktan ölecen iki gündür
ya moralim bozuk koşu bandına binecejtim şimdi çalışmadı of :84::84:ya daha kaç ay oldu ki alalı servis gelip bakana kadar günler geçer kocişte kızacak bunuda mı bozdun diye

ay kafanı şişirdim

şey diyecek tim sana maşallah yüzün çok tatlı hani selena diye saçma bi dizi vardı ya bi ara orada selin diye bi kız vardı ççoooook tatlı ben onu çok beğeniyodun kızıl kızıl ona benzettim seni:26:

Aynen diğer kısçeler uyuyorlar herhalde ya da işleri karışık sabah sabahh
Evde yiyemiom işyerinde yemekler kötü napem ben
Alla allla niye öyle oldu acaba. Servisi çağırsan kaç günde gelir ki?
ahahha kızın tipine baktım yüzü yuvarlak onunda hoş kızmışşş
Teşekkür eettimm.

Sen çalışmıyormuydun ben seni çalışıyor diye biliyodum

günaydın çıtırlar......

2 aydır burda olamamamın sıkıntı ise herşeyi sonradan öğreniyorum. ayşebahar hamileymiş................................. çok sevindim canım yaaaa..... 4 leyecek bebekleri ne güzel. allah olmayanlara nasip etsin inşallah....

gunaydın arkadaslar :92:

sizinle paylasacaım bı kac sey var sabah sabah; bırıncısı nıhayet dun calleni dvd actı, ee sabırla yapan dagı taşı delermiş dimi

ammavelakın dun aksam öyle bır gecer zamanki basladıgı ıcın kardesım onun basına gectı, dıger tv de de kociş mıllı mac seyrettı, benım de zaten hıc halım yoktu callen fılan yapamadım, sadece yatmadan once bı bakayım bu defa calısıyo mu dıye taktım cdyı ve acıldı inşallah saglıkla yapmak ve ıncelmekte nasıp olur

diğer mevzuya gecersek hastalıgım devam etmekte, sabah aksam yedıgım onca ığneye ragmen uzerımden atamıyorum, adlı tatıl bıttı işler sıkılaşmadan bu hafta içi mutlaka bı doktora gıtmem gerekıyo, cunku bu defa agzımdan oksuruken kan geldııı ........ kendımı bogazımı temızlemek ıcın kastım da mı geldı yoksa baska bı sebebı mı var bılemıyorum.. ama kocişi de korkuttu ıyıce, tabı benı de... doktora gıtmek sart oldu, su an nefes alırken sol gogsumun orasına bısı batıyo sankı...şimdi hastane arastırıyorum netten, ssklılara bakan ozel bı hastne bulmaya calıscam sanırım... bı taraftanda adacayı demledım onu ıcıcem...

benım ıcın dua edın kızlar, artık kurtulmak ıstıyorum bu durumdan, yaz boyu hasta olmaktan tam atlattım derken bı corapsız yere basmakla ya da ıkı dk ruzgarda kalmakla herseyın en başa sarılmasından cok sıkıldım

günaydın çıtırlar nasılsınız bakalım yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz eskiler siz zati burdaydınızbu sabah erkenden kalktım callenimi yaptım çok şükür sonunda ama karın hareketlerini bide pelvis hareketlerini yapmadım callen ablamda zati hamileliğin ilk üç ayında bu hareketleri yapmayın diyor sözünü dinledim kol ve bacak çalıştırdım bugün zati karın hareketi yapsamda bir süre sonra fayda etmicek bari basen bacakları kurtarayım kilodansonra bir güzel duşumu aldım okkalı bir kahvaltı yaptım süt içtim ıyyykkk anca bir çay bardğı oda eşimin zoruyla pek sevmem ama içmem lazım artık neyse çok konuştum sonracıma giyindim işe geldim cumaya kadar kçamak yok diyete tam gaz devam ölçülü yicem senadan duydum ağır cezalar geliyormuş cezayı kaldıracak gücüm yok diyete devam

balenay
bebiş hayırlı olsun inş kalp atıışlarınıda duyarsın kucağına aldığını da görürsün darısı başıma dua et banada

sağol canım darısı senin başına etmezmiyim hepinize dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda hepinize nasip etsin hep dualarımdasınız senin bebiş istediğini bilmiyordum bundan sonra listeme senide ekledim gittisende bize dua et olurmu
sağol canım teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına şu hamile kalma konusuna gelince bn yaptıklarımı bi anlatsam iki tane komedi filmi çıkar denemediğim yöntem yol şekil kalmadı sadece rabbim istediği zaman oluyor herşeyin bir vakti saati var rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah seninde gözün aydın topk dikeni zordur bendede vardı çok uzun yıllar önce kurtuldum şükür vicks ilginç geldi bak ben topuk kullanmıştım ayakkabının içinde çok faydasını gördüm

senin mönünü sevsinler emi

canım ya takma kafana tabi söylemesi kolay geliyor bende çok takıyordum bi ara takıyordum bi aman boşver diyordum ama içim hep acaba diyordu herşeyin bir vakti saati var yeterki rabbim hayırla ve sağlıkla göndersin

doktora ne zaman gideceksin?
dualarımdasınızzzzzzz
sağol canım doktora bi sorun olmazsa haftaya gitmeyi düşünüyorum bakalım kısmet gelişmelerden haberdar ederim

deliye bak ya 79 dan 63e düşmüş gramın hesabını yapıyor bide iki doğumdan sonra vermiş bu kiloları töbe töbeeeeee az kalmış onlara gittiği zaman gitsin boşver çoğu gitmiş zati bu arada geçmiş olsun dikkat et kendine

cok sevindim canim benim isallah rahat bir hamilelik gecirirsin test yapmissin eyer 2 cizgiysi zaten 99% hamilesin

sağol canım
haşhaşllı deyince memleket koktu buralarda pek bilen yok
memleket nire afyonmu haşhaş deyince bende çok severim haşhaşlı

teşekkür ederiz hoşbulduk inşallah

öncelikle geçmiş olsun canım boğazından gelen kan tahrişten olabilir ama sen yinede ihmal etme git doktora

yaşaşııııııın callen sonunda dayanamadı senin ısrrlarınaakşam yapamasanda elinin altında artık ama ihmal etme bak nasıl faydasını göreceksin yanlız başlamadan önce ölçülerini al her hafta ölç aradaki farkı gör kıııızz banda dua etmeyi unutma heehadi iyi callenler unutma 6 gün yp bir gün ara ver bir ay devam et bk gör pelin ne hale geliyor dal dal maşallah

Geçmiş olsun ger-düşüm inşaallah iyi bir doktor bulursun da kurtulursun bu hastalığından..
Callen içinde sevindim kikir kikir yapabilirsin.
Şayet ben izlediğimde bile çok güldüm
Ablaların tipleri çok komik

canım bu tıp dedıkodular heryerde var, takılma mılletın agzı torba deıl ki buzesın, duymazdan gelıceksın artık, ya da karsılastıgında cevabını vereceksın, hönk dıye kalıcak karsındaki..

rahat olman gerekıyo gercekten de , neysekı sevgılının askerden gelmesıne az bı zaman kaldı, onunla olan sorunların halledılmesı gerekıyo ılk basta, ınş aradıgın huzuru kendı yuvanda bulursunnn

hah itşe sen bı tas corbanı ıc, sebze yemegını ye, ızgara etını ye, meyvenı yeeee, hepsı sana ve bebıse vıtamın olsunnn callenı cözdün sonunda ama daha yapmak nasıp olmadı, bı ıncelıyım duacın olcammmmmmm

bu arada kan tahlılıne ne zmn gıdıyosun, bence bı doktora gorun sende

o zmn ben bı muddet daha bu kıloda fılan kalayım daha erken bana hamişlik içinnnnn :26:

aysebahar ya bu mudurun senle alıp veremedıgı ne, ne kadar sık tartısıyosunuz boyle, sorun neden kaynaklanıo :26:

neysekı hamıle oldugunu ogrendı, yıpratmaz ınş daha fazla senıııııııııı :26:

ay ben yokum ya dahaaaa, aaa zorla bebek yaptırcaksınızzzzz

bence sen de bı doktora ugra, sprıral yerındemı baktır, oyle oynayabılıyo sanırım yerınde, sorna ona guvenıp kocişe yaklastıgında bı bebiş haberı de senden alabılırız

ama akşam yemegı nıye eklentılı ve nıye tıklayınca acılmıyoooo :26: kamuoyu bı acıklama beklıo qivican senden, aksam ne yedınnnnnnnn

ewt ölçüleyım ben once, her ınceldıgım santımden sonra bı dua gondercem sana aaaaaaay dal gıbı olsam, ne guzel misssssss gıbııııııı hepımız oluruz ınşallaaaah

ya dvd de actım ya dun gece, goruntu soluk ses karıncalı gıbı :26: aaaaay onca laf soyledım sonra dvd de acılsın dıye yapmadıgım kalmadı hala bahane verıyorum, valla dvd bozulur bu defa da laf soylemeyelım callen teyzeye, yapanlar cok memnun, bende hastalıktan kendımı toparlasam yapmayı ıstıyorum vallaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…