kızlarrrrr
bugun 9 saatlik ankara yolculuğumu tamamladımne yedim
sabah: evde yaptım kahvaltıyı 1 dilim ekmeğin üstüne lor peyniri ve reçel koydum:18:
öğle: yolda soğuk sandiviç aldım ikiye böldüm bir yarımın içindekileri diğerine aktardım. onu da ikiye böldüm.çeyerek sandiviç ekmeği yedim yani
akşam: diğer çeyrek ekmek
aralarda....qivi ile tarıştıydık yeşilçaydır form çayıdır içmicem yola çıkmadan demiştim ama yolda yanıma aldım içe içe gedim heheh
azcık yedim bugün ama hep oturduk napak
topic imize yeni gelen arkadaşlarave bebişimize hoşgeldiniz diyorum efenim
kızlar bende geldim...
aranıza yeni katıldım, 74 kiloyum
ilk olarak hedefim 60 kilo kalmak.
diyet öneriniz var mı?
acilen 3-5 kilo verirsem kardeşimin düğününe güzel bir elbise almak istiyorum.
yarin is e gitmiycem birde saat 18 e kadar calismam lazimdin yarinnapim cocukdan daha mi önemli acaba antibiotigin etkisini nezaman gösterir :26:
ay sabah birde utana sIkILa aramam lazim üff :18: ya aslinda utanilcak birsey yokda insan cekiniyo ister istemez :44:
qivicimm sen su firil firil gözleri dönen seyi nerden buldun kiz bakiyom bakiyom hicbirinin gözü firlamiyo
ölürsün kız sabaha kadar ne buuuuuuuuuuu
ya doğru yanlış bilmem de ben şu sıralar pek istiyorum böyle bir tip falcıya gitmek birşeyler bilsin kafamı karıştırsın falan
kuzum cısslar olduğu için sana çok geliyor ama sen bişi yememişsin ki yani daha doğrusu sen yemek yememişsin mayvişimdoyurucu bir şey yememişsin yediklerin anlık şeker seviyesini etkileyen şeyler.. böyle yazıyorum çünkü benim de bir müddet yaptığım ve farkında olduğum bir şey bu.. fazla yemiyorum ama cıss yediğim için kendimi çok yemiş sanıyorum bu çok yemişlik sanısı ise vicdan rahatsızlığından kaynaklanıyor :106: ama kaçamak bir gün bile geçirmiş olsak doyurucu, besleyici bir şeyler yememiz lazım :114:
çalışmıyorum bizde herkez öğlene kadar uyuduğu için kahvaltı çoğu zaman 1 i buluyor
bugün hüplettiklerim:
sabah:
bitki & ödem çayları
kahvaltı:
1/2 bar 1/2 yağlı süte 1/2 bar müsli
öğlen:
tavuk suyu çor, lorlu makarna, piliç graten
ikindi:
1/2 bar 1/2 yağlı süt
akşam:
Eki Görüntüle 252377
gece:
yaseminli yeşilçay, 1 avuç güllü lokum :78:
kızlaar albüme resimlerimi koyduum daha bugün çekildiiim,ama sanki azcık acarlaşmışım gibi geldii,yine beyazla denk geldi nedense bu beyaz tişörtü giydimmi ince hissediyor foto çekmek geliyo aklımaa
kızlar bende geldim...
aranıza yeni katıldım, 74 kiloyum
ilk olarak hedefim 60 kilo kalmak.
diyet öneriniz var mı?
acilen 3-5 kilo verirsem kardeşimin düğününe güzel bir elbise almak istiyorum.
afferim kiz yeme bosverzaten ben gittimi orda doyuyorum sonra yarim saat gecmeden acikiyorum sanki :44: bos kalori ama sen fazla yememissin hic:26: ben karbonhydrat lardan durabildigim kadar uzak durmak istiyorum bakalim :44:ekmek makarna pilav benim kardesim 30 kilo verdi 6 ay da o ama baya 100 küsür kilodaydin gerci boyuda var simdi ne kadar yakisikli bi genc oldu:97: bende gittim onlan doktora ama makarnaya dayanamsmisdim okadar kati olmasada yani arada kacirsamda biraz onlari azaltmam lazim onlar kilo yapiyormus diye duyuyorum hep :44:
kilo aldım maldım ama yine de çok uzun zamandır yapmadığım bir şey yaptım dün açık renk kot aldım ve bugün giydim buz mavili resmimi koydum kızlartabiii ki en zayıf gözüktüklerimi seçtim
heyyy heyyy bende geldimmm. benimlede ilgilenin. 80-89 topıgındeydım pek arkadas edınemedım bende terk ettım onları:)amaaaa 6 kilo verdim bir ayda ve su anda 77 kiloyum. ilk hedefim 6 lı rakamları gormek. düzenli spor yapıyorum...
Günaydıınnn geleceğin çıtır kısçeleriii
Hepimizee güzell bir günn olsunn..
Öperimmmm
günaydıınnnnnnnn
sadece ikimiz kalkmışız herhalde
kız açlıktan ölecen iki gündür
ya moralim bozuk koşu bandına binecejtim şimdi çalışmadı of :84::84:ya daha kaç ay oldu ki alalı servis gelip bakana kadar günler geçer kocişte kızacak bunuda mı bozdun diye
ay kafanı şişirdim
şey diyecek tim sana maşallah yüzün çok tatlı hani selena diye saçma bi dizi vardı ya bi ara orada selin diye bi kız vardı ççoooook tatlı ben onu çok beğeniyodun kızıl kızıl ona benzettim seni:26:
balenay bebişhayırlı olsun inş kalp atıışlarınıda duyarsın kucağına aldığını da görürsün darısı başıma dua et banada
sağol canım teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına şu hamile kalma konusuna gelince bn yaptıklarımı bi anlatsam iki tane komedi filmi çıkararamızda hamile varmış inşallah sağlıklı vatana millete hayırlı evlat olur allah isteyen herkeze versin
arkadaşa gitmiştim o anlattı kadının 5 yıldır çocuğu olmuyomuş leğenin içine sıcak su koymuş bütün beyaz sabunu rendeleyip içine otumuş buhar
cıkmasın diye örtüye sarılmış o ay hamile kaldım demiş bence gözardı etmeyin nereden şifa geleceği belli olmaz
hiç bir zararı yok
ben vıcks le topuk dikeninden kurtuldummmmmm
bütün yeni katılanlara hoşgeldin diyorum
senin mönünü sevsinler emibende artık menü yazayım bari..
dün misafirlerime hazırlık yaparken baya aç kaldım ama yinede servis yaptığımdan azyedim yediklerim şöyle..
4kaşık etli nohut yemeği susuz aldım
1.5yemek kaşığı pilav,1hasan paşa köfte
salata
kırmızı biber yoğurtlu
1tane börek...
bugün kahvaltım..
haşlanmış yumurta1.5 yemişimdir
peynir,zeytin
domates,salatalık
birparça kayınvalidecim haşhaşlı gözlemesi
1tane peynirli börek
........
karpuz....kaynanamı garaja götürdüm bindirdim çarşıda dolandım eve zor düştümç..
biparça peynir
3zeytin,
1parça sabahki gözleme(bitsin diye yedim eşimde sevmiyo
2domates
beşibiyerde çayım..
...eşim yemedi yemek bende sofra kurmadım..
kavun,karpuz yedim...suyu ölçmedim ..
SPOR:YÜRUYÜŞ...birazdan emkik çkeip az topla zıplarım
kavun karpuz yedikç....
canım ya takma kafana tabi söylemesi kolay geliyor bende çok takıyordum bi ara takıyordum bi aman boşver diyordum ama içim hep acaba diyordu herşeyin bir vakti saati var yeterki rabbim hayırla ve sağlıkla göndersindenemek istiyorumda onu başladınmı bitirmek gerekiyor dönemleri var ve ben 2.tüpü düşünüyorum ya kış basmadan yarım kalır diyorum hoşş..bumeseleden vazgeçecek gibiyim ama bilmiyorum...
aslında umutvarım ama buara değilim yine..
eşimlede aynı kafa değiliz bukonuda..bende takıntı oldu attım desemde olmuyor yoksa sorun yok büyük böyle biliyoruz hamilelikler düşükler oldu,tek kandapıhtılaşma bulundu ama hamile kalamamda tek sebep benim takıntımsa bilmşyorum artık kendimi nerelere atayım bilmiyorum...rabbim zamanını biliyor o herşeye kadir...
allah razı olsun sendende...
sağol canım doktora bi sorun olmazsa haftaya gitmeyi düşünüyorum bakalım kısmet gelişmelerden haberdar ederim
doktora ne zaman gideceksin?
dualarımdasınızzzzzzz
deliye bak ya 79 dan 63e düşmüş gramın hesabını yapıyor bide iki doğumdan sonra vermiş bu kiloları töbe töbeeeeee az kalmış onlara gittiği zaman gitsin boşver çoğu gitmiş zati bu arada geçmiş olsun dikkat et kendinekızlar yaa ben hala 63lerdeyim sabah baktım 63.2 olmuşum ,,dün 63.3tüm ooof,,,
bide ben dün regllllll oldum yaaa,nedirki buu düzenli olarak 5aydır 16-18 inde gelen regl ramazanda 1hafta önce gelip 10unda başlamıştı,amma velakin bu ayda 5inde başladıı noluyoyaaa,,bide bugün temizlik yaptım ,parkeleri sildim en son bide koltukların altını sileyim diye kaldırdıım,baya ağırdı belim ve el bileğimi incittim,bide bende spiral varya yasak bu dönemde ağır kaldırmak ,ama unuttum ben ve şuan karnım ağrıyoooo offf
cok sevindim canim benim isallah rahat bir hamilelik gecirirsin test yapmissin eyer 2 cizgiysi zaten 99% hamilesin
memleket nire afyonmu haşhaş deyince bende çok severim haşhaşlıhaşhaşllı deyince memleket koktu buralarda pek bilen yok
teşekkür ederiz hoşbulduk inşallahkızlarrrrr
bugun 9 saatlik ankara yolculuğumu tamamladımne yedim
sabah: evde yaptım kahvaltıyı 1 dilim ekmeğin üstüne lor peyniri ve reçel koydum:18:
öğle: yolda soğuk sandiviç aldım ikiye böldüm bir yarımın içindekileri diğerine aktardım. onu da ikiye böldüm.çeyerek sandiviç ekmeği yedim yani
akşam: diğer çeyrek ekmek
aralarda....qivi ile tarıştıydık yeşilçaydır form çayıdır içmicem yola çıkmadan demiştim ama yolda yanıma aldım içe içe gedim heheh
azcık yedim bugün ama hep oturduk napak
topic imize yeni gelen arkadaşlarave bebişimize hoşgeldiniz diyorum efenim
öncelikle geçmiş olsun canım boğazından gelen kan tahrişten olabilir ama sen yinede ihmal etme git doktoragunaydın arkadaslar :92:
sizinle paylasacaım bı kac sey var sabah sabah; bırıncısı nıhayet dun calleni dvd actı, ee sabırla yapan dagı taşı delermiş dimi
ammavelakın dun aksam öyle bır gecer zamanki basladıgı ıcın kardesım onun basına gectı, dıger tv de de kociş mıllı mac seyrettı, benım de zaten hıc halım yoktu callen fılan yapamadım, sadece yatmadan once bı bakayım bu defa calısıyo mu dıye taktım cdyı ve acıldıinşallah saglıkla yapmak ve ıncelmekte nasıp olur
diğer mevzuya gecersek hastalıgım devam etmekte, sabah aksam yedıgım onca ığneye ragmen uzerımden atamıyorum, adlı tatıl bıttı işler sıkılaşmadan bu hafta içi mutlaka bı doktora gıtmem gerekıyo, cunku bu defa agzımdan oksuruken kan geldııı ........ kendımı bogazımı temızlemek ıcın kastım da mı geldı yoksa baska bı sebebı mı var bılemıyorum.. ama kocişi de korkuttu ıyıce, tabı benı de... doktora gıtmek sart oldu, su an nefes alırken sol gogsumun orasına bısı batıyo sankı...şimdi hastane arastırıyorum netten, ssklılara bakan ozel bı hastne bulmaya calıscam sanırım... bı taraftanda adacayı demledım onu ıcıcem...
benım ıcın dua edın kızlar, artık kurtulmak ıstıyorum bu durumdan, yaz boyu hasta olmaktan tam atlattım derken bı corapsız yere basmakla ya da ıkı dk ruzgarda kalmakla herseyın en başa sarılmasından cok sıkıldım
tmm canım senimi kırıcamm
gunaydın arkadaslar :92:
sizinle paylasacaım bı kac sey var sabah sabah; bırıncısı nıhayet dun calleni dvd actı, ee sabırla yapan dagı taşı delermiş dimi
ammavelakın dun aksam öyle bır gecer zamanki basladıgı ıcın kardesım onun basına gectı, dıger tv de de kociş mıllı mac seyrettı, benım de zaten hıc halım yoktu callen fılan yapamadım, sadece yatmadan once bı bakayım bu defa calısıyo mu dıye taktım cdyı ve acıldıinşallah saglıkla yapmak ve ıncelmekte nasıp olur
diğer mevzuya gecersek hastalıgım devam etmekte, sabah aksam yedıgım onca ığneye ragmen uzerımden atamıyorum, adlı tatıl bıttı işler sıkılaşmadan bu hafta içi mutlaka bı doktora gıtmem gerekıyo, cunku bu defa agzımdan oksuruken kan geldııı ........ kendımı bogazımı temızlemek ıcın kastım da mı geldı yoksa baska bı sebebı mı var bılemıyorum.. ama kocişi de korkuttu ıyıce, tabı benı de... doktora gıtmek sart oldu, su an nefes alırken sol gogsumun orasına bısı batıyo sankı...şimdi hastane arastırıyorum netten, ssklılara bakan ozel bı hastne bulmaya calıscam sanırım... bı taraftanda adacayı demledım onu ıcıcem...
benım ıcın dua edın kızlar, artık kurtulmak ıstıyorum bu durumdan, yaz boyu hasta olmaktan tam atlattım derken bı corapsız yere basmakla ya da ıkı dk ruzgarda kalmakla herseyın en başa sarılmasından cok sıkıldım
Ger-düşüm gene o kadar iyi anlatmışsın ki ne yazacağımı bilemedim.
Hepsi çok doğru ama haksızlık yapılıyor bana da her yerden darbe yiyorum bu günlerde..
Azcık ilgi görmek istiyorum.
Ben biri bana bi gelirse on adım gidenlerdenim.
Doğum günümde de araba olayını sordu ondan sonra patladım zaten.
Herşeyde ben ikinci plandayım. Eskiden böyle değildi.
Zamanla herşey bitiyor sanırım...
Seviyo biliyorum ama sevmek herşeyi çözmüyor işte..
Babama gelince takmamaya çalışıyorum geldim eve iyi akşamlar dedim odama geçtim.
Birazdan da ablamla avm ye gideriz.
Geldiğimde de uyurlar belki.
Annemin tarafıyla daha iyiyiz. Tek bi bölgeye bağlamıyım ama Trakyadakiler cidden acaip dedikoducu.
Olmayan şeyleri var gibi gösteriyorlar.
Kötü kötü şeyler uyduruyorlar vs.
Kendi içimizde birileri yapınca daha da öfkeleniyorum..
Biraz rahat olmam gerek sanırım düşünmemmek en iyisi..
Yoksa kafayı yicem..
hadi bakalım hanginiz kazanacak ben senden yanayım unutma callen abla bize hizmet etmek mecburiyetindebu arada ileden kardeşim dışında kimse bilmiyor söylemedik şimdilik söylemicez kalp atışını alırda sağlıklı haberini alırsak yaparız bi bayram inşallah eşimin tepkisimni anlatıyorum gece saat 3te uyandım dur dedim sabahı beklemmiyeyim testi yaptım eşim uyuyordu uyandırdım aşkım galiba hamileyim dedim uykulu uykulu açtı gözünü iyi hayırlısı olsun aşkım dedi döndü arkasını uyumaya devam etti ee o saatte adama bunu söylersen tepkide bu olur aradan iki dakika geçmedi döndü kalktı bi teste bi bana baktı güldü sarıldık ama sevindiğini belli etmedi malum bir acı yaşanmışlığımız var kaptırma kendini dedi sonra dua etti hayırlısı olması için tabi uykumuz gitti 1 saat yatakta muhabbet ettik tabi bugün uykusuz eve gitmeyi bekliyorum hemen yatıcam işte böleee
canımsın sen benm sende inşallah 6,hamiş olursun burdan paylaşırız güzel haberleri senanın dediği gibi bu topiğe gelen hamile kalıyorarkamdan gel bekliyorum dualarımdasın inan
kıyamam ben sana geçmiş olsun hadi beraber yiyelim eşlik edeyim sana ama gereği düşünüldü kızıyor yedikmi napsakki gel bir tas çorba içip kendimizden geçelim sabaha kadar içelim kendimizden geçelim
kdr ve sudem
canım inşallah sende hamile kalacaksın....
bu arada kızlar ben neden hamile kaldığımızı buldum...
şimdi biz zayıflıyoruz ya
adamlarımız da kör değil herhalde
saldırıyorlar
genç güzel zayıf manken gibi
saldııııııııııııııııııııııır
ayşebahar canım benim sğol evet duaların tuttu arkandan geliyoruz benden sonra kdr sudem hatta pelinide alıcaz aramıza daha isteyen kim varsatakip çizelgemi yapıcam doktora bi gidim güzel haberler alayım inşallah dua et bize olurmu güzel hamiş
kızlar yaa ben hala 63lerdeyim sabah baktım 63.2 olmuşum ,,dün 63.3tüm ooof,,,
bide ben dün regllllll oldum yaaa,nedirki buu düzenli olarak 5aydır 16-18 inde gelen regl ramazanda 1hafta önce gelip 10unda başlamıştı,amma velakin bu ayda 5inde başladıı noluyoyaaa,,bide bugün temizlik yaptım ,parkeleri sildim en son bide koltukların altını sileyim diye kaldırdıım,baya ağırdı belim ve el bileğimi incittim,bide bende spiral varya yasak bu dönemde ağır kaldırmak ,ama unuttum ben ve şuan karnım ağrıyoooo offf
bugün hüplettiklerim:
sabah:
bitki & ödem çayları
kahvaltı:
1/2 bar 1/2 yağlı süte 1/2 bar müsli
öğlen:
tavuk suyu çor, lorlu makarna, piliç graten
ikindi:
1/2 bar 1/2 yağlı süt
akşam:
Eki Görüntüle 252377
gece:
yaseminli yeşilçay, 1 avuç güllü lokum :78:
öncelikle geçmiş olsun canım boğazından gelen kan tahrişten olabilir ama sen yinede ihmal etme git doktora
yaşaşııııııın callen sonunda dayanamadı senin ısrrlarınaakşam yapamasanda elinin altında artık ama ihmal etme bak nasıl faydasını göreceksin yanlız başlamadan önce ölçülerini al her hafta ölç aradaki farkı gör kıııızz banda dua etmeyi unutma hee hadi iyi callenler unutma 6 gün yp bir gün ara ver bir ay devam et bk gör pelin ne hale geliyor dal dal maşallah
Geçmiş olsun ger-düşüm inşaallah iyi bir doktor bulursun da kurtulursun bu hastalığından..
Callen içinde sevindim kikir kikir yapabilirsin.
Şayet ben izlediğimde bile çok güldüm
Ablaların tipleri çok komik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?