70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok geçmiş olsun canım hiç ihmal etmeden git.kadınlar bu tarz konularda daha hassas ve toparlaması zor oluyor bu yüzden hiç ihmal etme hem tıbbi çözümler hem bitkisel çözümlerle bu mikroplardan kurtul ve sürekli vitamin almaya çalış.meyve meyve suyu bitki çayları bunları hayatından eksik etme.benim kocişimde sen gibi hasta olurdu yaz kış ama ben her fırsatta bitki çayı meyve suyu takviyesi vs maşallah yıllardır hasta olmuyor.bu zamanda kendi kendinin doktoru olacaksın tıp bir yere kadar yardımcı sen kendine bakmadıkça tıbbınya yapacağı bir şey yok.kendini ihmal etme tamammı

valla halısın, bayramda kocişin tarafına gıttık ya onlardan benı bayadır gormuyodu, herkes basladı aman cok kılo vermısın, aqman soyle olmusun fılan dıye, bı taraftan da hasta olunca bu defa muhabbet deişti; işte ben kıo vermcem dıye yememısım kendımı saglıksız yapmısım, yedıklerıme dıkkat etmeyınce vucut dırencsız düşmüş falan fılan... oysakı ben gayette yıyorum, oyle lıste tarzında beslenseydım zaten sımdı istedıgım kıloya düşmüştüm...

ama ne yalan soylıyım meyve tuketımım hıc yok, hıc aramam da yanı tek bu donemde deıl hep boyleydım.. buna bı care bulmam gerek, zorlada olsa yemelıyım, yazınsadece karpuz ceker canım onu yerım bıde yesıl erık o kadar...

vucut vıtamınsız mı kalıyo nedır, ama bu bogazdır bademcıktır oksuruktur bende cocuklugumdan berı var, mutlaka her sene ıgneler yedıgımı hatırlıyorum yanı.. hatta o zaman gıttıgım doktorun bı yardımcısı vardı ıgnelerı o yapardı, memlekte gıdıp o muayehanenın onunden gectıgımde hep derım annemden sonra popomu en cok bu ıgnecı gormustur herhalde dıyeee

Ben geldim:)

Bir selam vereyim bakayım arkadaşlarım ne yapıyor dedim ama kimse yok

Ağlarım valla

hayatım asıl sen yoksun ne zamandırr!!! özledik seni...cee diyip kayboluyorsun hep...sahur muhabbetlerinde daha çok gördük seni..artık daha sık katılmalısın aramıza...bekliyoruz tatlım...

benimkine işlemiyo canım rıa saqolsun

gönder ben bakarım dicektim ama taaa avusturyadaymışsın

canım menün çok az...arada yok...sonra kilo veremezsin vücut direnişe geçer...
[

kız valla bak....
zayıflayınca bence azıcıkta kıskanıyorlar mı ne?

tekrar şişko olalım kimse bize bakmasın diye mi acaba?

kıss sana özeniyorum inanki...4.ye hamilesin ama sanki ilk bebeqin qibi heyecanlısın...nasıl bakarım derdin yok...hemde çalışıyorsun...brawo walla...çalışmayı bukadar istemesem sana özenip yapıcam bitane...ben hamile kalsam eşimi düşünemiyorum....hayatta istediqi en büyük hayali sadece bu...benimde çalışmak:44:
Kızlar nediyonuzz...

hanqi konuda:26:

kızlar bende geldim...
aranıza yeni katıldım, 74 kiloyum
ilk olarak hedefim 60 kilo kalmak.
diyet öneriniz var mı?
acilen 3-5 kilo verirsem kardeşimin düğününe güzel bir elbise almak istiyorum.
hoşgeldinnn

bende o topiqe giriyorum ama seni hiç görmedim

canım çok geçmiş olsun...söylüceqim şeyi tahmin edersin çok acill doktora gidiyorsun ve gelince sonucu bizimle paylaşıyorsun...hala hastanemi araştırıyorsun çabuk doktoraa!!!! yoksa ben gelip tutup kolundan götürecem...çabuk tut doktorun yolunu..hadi bakaılm çuf çuff!!!

hayatım sen ceza falan almazsın içini ferah tut...baksana avatarına durmadan yat kalk yapıyoo

günaydın kızlarrr nasılsınız bugün

ooooooo yeşim hanım uyanmışlar günaydınlar efendimm

kızlar bugün bi iş ilanındaki teli aradım(cepti)...adam adresi verdi ama bana dediki okulun oraya gel ben seni alırım lann sen beni tanıyomusunda beni alıcan!!!! sen nasıl patronsun otur şirketinde başvuran kendi gelsin...bunun altında ne var..ne işş!!!! kapatım teli...çok sinirlendim...içime bi korku geldi ya ararsa durmadan eşim ne der...aradan yarım saat geçti o numaradan çaqrı geldi...1 defa çaldırıp bıraktı...ben kaldım böyle bi an napıcamı bilemedim...sonra aramaya karar verdim eqer aramazsam eşim varkende arar diye derdini bi öqreneyim dedim...aradım ve bana dediki görüşmeye ne zaman geleceksiniz...GELMİCEM dedim!!!!başka bi yerle anlaştım...ve teli kapadım...tekrar arama terbiyesizliqinde bulunursa numarasını engellicem...sapııkkkkkkkkkk sapık bu insanlarrr...direk savcılıqa vericem tekrar ararsa...ayy iqrençler midem bulanıyoo.....ööööööööööö.......

Son düzenleme:
ama vucut direncinin zayıflamaya alakası çok fazla yok.aslında sağlıklı kilo verdiğinde vucut direnci daha çok artıyor.meyve çok önemli canın çekmesede günde 1 tane yemeye çalış.eşim genelde hazır meyve suyu içer ama katkılı bşle olsa onun bile faydası var.keçiboynuzu diyodukya dün bence onu ihmal etme bildiğin güvendiğin taze satan bi yerden al 250 gr ki o sana 1 ay gider 2 ye 3 e böl hergün enazından 1 parçasını ye.meyve tüketemem hazır meyve suyuda k,lo yapar diyosan ozaman komposta yapıp iç hem bağırsakların çalışır için temizlenir hem vitamin alırsın rahatlar çiğerlerin.hepsi kolay basit şeyler üşenme evde üzerini değiştirene kadar komposton olur keçi boynuzu dediğin 2-3 liraya bakar .ucunda sağlık var sonuçta.
nazarda değdirmişlerdir.bana nazar değdimi özellikle çok kilo verdin vs denildiğinde anında bi iştah patlaması yaşarım.biçok kere geri kilo alışım böyle oldu.bunun dışındaki zamanlardada aşırı agrasif olurum nazar değdimi.annem bilir anlar hemen ben farketmeden okur beni.artık eşimde farkediyor hemen okur beni.kocişine söyle bu durumlarda okusun üflesin yalasın yutsun seni

annem sabah ezanıyla kaldırıyor beni sonra uyku tutarsa ne ala tutmazsa güne başlıyorum mecburen .yapacak işim gücümde yok o yüzden netteyim zaten
gazete ilanı vs boşver sen onları güven olmaz onlara yine en güvenlisi tanıdıkların vasıtaysıyla bilicen kişiler.bu zamanda ailene bile güvenemiyoken iş ve para konusunda tanımadığın birine güvenmek kolay değil.

hani bazı insanalrın DAYI dedikleri kişiler vardır herşeylerini hallederler...he işte bnm o Dayılardan kimsem yok..ancak kendi imkanlarımla kendi çabalarımla olacak...hayırsız olan herşey bizlerden uzak olsun...gitmeden yüzyüze bakamdan bile kendilerini belli ediyor bu insanlar..Allah belalarını versin..

öyle haklısın.valla bence sen çok becerikli 10 parmağında 20 marifet olan bi hatunsun.kendi işini kurmak gibi birşey düşünmezmisin.

Bu arada sesim dün biraz iyiydi anlaşılıyordu.
Bugün sadece tını şeklinde anlaşılmıyor bile

Arayanlar gayet normal Dilek hn merhaba diyolar.
Ben merhaba dedikten sonra
Dilek Hanııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nolduuuu sizeeeee diyolarrr

Hele bi tanesi hasta mısınız dedi öhhhh sesim resmen travesti sesine döndü ne ara bu ses tonuyla benimle konuştun dicektim

günaydınlarrr..
sabah saat 9 da kalktım kalktığım gibi ballı limonlu ılık suyumu içtim sonra leslieyle 1 milcik yürüdüm ona bile zor dayandım sabah spor yapmıyorum ben yani kan şekerim düşüyor hemen bundan sonra kahvaltıdan 1 saat sonra yapcam..
kahvaltımı ettim az önce
1dilim kızarmış kepek ekmeği
1 kibrit kutusnn yarısı kadar peynir
2 tane küçük sucuk yağsız tost makinasnda pişirdim tek
2 zeytin
domates
bir çatal salça

benımde kardesım iş arıyo bu aralar bende sureklı uyarıyorum dıkkatlı ol dye, iş arıyorum dıye de her kapıya gıtmemek lazım, valla Allah herkesın gonlune gore versınnn...

kardesım de cv fılan bırakmıstı iş arama sıtelerine, dun bı sırketten aramıslar goruselım dıye, sonra aksam ustu aynı numaradan bu defada baska bı sırket adıyla aranmıs gelın goruselım dıye, bızde noluyoo ya dedık, sonuc ıkısıne de gıtmıycek :26: dıkkatlı olmak alzım gercekten de... kotu nıyetlı ınsan cok var..

yalasın yutsun mu amanııııııııııııııııııııııııııııınnnn hem hasta hem hamiş olmayı kaldıramam gıbı gelıyooo :26:

son dk gelişmesi
busabah itibariyle belim 70 cm popom 99.5 cm bu bel daha nereye kadar incelecek ya :84::84: neden benim 3 cm incelene kadar popom anca 1 cm inceliyor :84::84::84:
incelmişim azcık ama acaba kilom ne çok merak ediyorum ya :26: ya kilo vermediysem kendi kendime gelin güvey oluyosam napçam ben ne yapçam diyet yapmalımıyım sadece dikkatmi etmeliyim ama bende nedense kendimi kilolu hissediyorum.hastamı oldum aynaya baktığımda kendimi obez olarakmı görmeye başlıcam zayıf olduğum halde senaa :84::84: benim nerde durmam lazım ben durmayı bilmem bana duracak biyer söyle :84::84:

öyle haklısın.valla bence sen çok becerikli 10 parmağında 20 marifet olan bi hatunsun.kendi işini kurmak gibi birşey düşünmezmisin.

bunu bana çok kişi söylüyor..kendi işimi kurma konusunu yani...yeşim bu çok zor bişey...bu devirde kendi işini kurmak getirisinden çok götürüsü olan bişey...kirası vergisi maliyesi faturaları maliyeti vs...ayrıca haftanın 7 günü işimin başında olmam gerekecek...ben aylık aldıqım parayı biliyim kaçta işe gidip geleceqimi bileyim hafta sonu tatilim olsun yeter...parasında falan deqilim..700 olsun kafam rahat olsun...

cıkk cıkkk cıkkk bu gençlik hiç bakmıyor kendine zeytinyağının içine limon sık iç gece yatmadan yumuştatır boğazını düzelirsin

bugün eşim seni çok seviyorum herdaim yapışık ikiz gibi olak istiyorum hiç ayrılmayalım istiyorum diye mail attı.bende tamam sana ikiz çocuk doğurur ikimiz ikiz ikiz bakarız seninde dileğin gerçekleşir dedim eşimele şuan ayrı olduğumdan daha fantastik düşünüyorum

orası öyle ama buzamanda 3 kuruşada olsa çalışmak zor helede kafan rahat bi şekilde.bi anne ve ev hanımı olarak hem çalışıp hemde çocuklarını gözlemleyecek vakit ayıracak kadar yakın bir yerde çalışman lazım.istanbulda bu imkanı bulmak gerçekten zor.dilerim gönlüne göre kafanın rahat olacağı ailene zaman ayırabileceğin güzel bir iş bulursun kısa zamanda.ama bu konuyu çok kafana takıp kendini üzme bak hemen hastalanıyosun

Greenimmm içine annemm kaçmışş hâliniii yirimmmmmm
popomdan ye küçülsün dermişim
ama ciddi boğazında ağzı şişlik kaşıntı vs olduğunda az zeytinyağı az limon sık bi yudum olcak kadar işte iç şifa olur.hem kolay hem basit hem sağlıklı bir reçete.
içime annem kaçtığının farkındayım.halbuki ben her yönüyle görsel ve düşünsel manada babama benzerim ama yıllar geçip yaşlandıkça fazlasıyla anneme benzemeye başladığımı farkediyorum.kadın hipnoz etkisiyle içime işlemiş dedimya.

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine..artık yazın o kavurucu sıcakları yok..dolaptan soquk bişeyler içmeyelim...kuşburnu ve nanelimon iyi gelir ihmal etmeden iç cnm...

canım çok yere iş görüşmesine gittim...hiç böyle seviyesiz biriyle karşılaşmadım...böyle insanlardan Rabbimize sıqınalım...O bizi korur...

yapışık ikiz iqibi olmak haa

bende dün kızımla dışarı çıktım biraz...38 bedeb kot pantolonumu üzerine askılı badimi giydim..anaaa bide ne göreyim pantolon zar zor oldu badi desen iqrençti herşey pırtlamış...sinir krizi geçiriyordum evde...hemen kendimi karantinaya aldım bugğnden itibaren...2 gün önce 69.9dum...yuhh ne çok kilo almışım..hazirandan beri 4 şehir dışı tatil+ramazan ve bayram..bilanço 62lerden 70lere...2 hafta süre verdim kendime 62ye dönmek için...
sana gelince önce boyunu ve kilo bi öqrenelim sonrada vücut ölçüleirni..en saqlılı yorumu ondan sonra yapalım cnm...kafadan bişey söylemek doqru olmaz..

bulunduqum ilçe iş sahası açısından oldukça faal biyer...tekstil firmalarının yataqı burası...eve yakın olması açısından acele etmemeye çalışıyorum..bu aralar kafaya takma konusunda rahatım..takmıyorum eskisi kadar...kalp rahatsızlıqımı başladı nedir sıksık sıkışıyor kalbim...relax olmaya çalışıyorum...yakında tekrar doktor yolu görünecek sanırım..

birden kilo alındığında şişlik daha çok oluyor vucutta zamanla almış olaysaydın kıyafetlerinde pörtleme çok olmazdı.proflimde bikaç resim var onlara gere az ama azcık daha zayıfım sanırım.ama bana hiç zayıf gelmiyor basenlerimden dolayı. boyum 163 kilomda tahminen 60 evdeyken en son 61 di çünkü.belki kilom değişmedi sadece incelmişte olabilirim yani belirsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…