bulunduqum ilçe iş sahası açısından oldukça faal biyer...tekstil firmalarının yataqı burası...eve yakın olması açısından acele etmemeye çalışıyorum..bu aralar kafaya takma konusunda rahatım..takmıyorum eskisi kadar...kalp rahatsızlıqımı başladı nedir sıksık sıkışıyor kalbim...relax olmaya çalışıyorum...yakında tekrar doktor yolu görünecek sanırım..
birden kilo alındığında şişlik daha çok oluyor vucutta zamanla almış olaysaydın kıyafetlerinde pörtleme çok olmazdı.proflimde bikaç resim var onlara gere az ama azcık daha zayıfım sanırım.ama bana hiç zayıf gelmiyor basenlerimden dolayı.boyum 163 kilomda tahminen 60 evdeyken en son 61 di çünkü.belki kilom değişmedi sadece incelmişte olabilirim yani belirsiz
ohoo ideallere bakarsak yandıkhmmm.....
şöyle söyliyim yeşimcim...boyuna göre ideal kilonun 55 civarı olması gerekiyor...netten bi bak bakalım..boyuna göre ideal kiloya indikten sonra vücudunda beqenmediqin fazlalıklar olursa işte o zaman diyeti bırakıp korumya geçip sadece sporla kalna yerlerini eritmen lazım..bnmde derim çok yumuşak..mutlaka sporla sıkılaşmam lazım...dün akşam 2 km yürüyüşle başladım..çok faydası var en azından yürüyüş yapabilirsin..
ohoo ideallere bakarsak yandıkbenim üst bölgem bariz omurgam falan dışarda leğen kemiğim desen öyle sorunlu etli olan sadece popom zaten istediğim 38 bedene rahat girebilmek.az bacaklarım incelsin istşyorum ama oda genetik iskeletim kalsada onlar erimez dediğin gibi spor şart ama onada gerçek üşeniyorum eşimle falan çıkıyorum hızlıda yürürüz 1 saat falan ama onun dışında kendim tek başına valla heves edipte çıkamıyorum ha bugün ha yarın ha 1 saat sonra derken günler aylar geçiyor :26:
günaydın çıtırlar nasılsınız bakalım yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz eskiler siz zati burdaydınızbu sabah erkenden kalktım callenimi yaptım çok şükür sonunda ama karın hareketlerini bide pelvis hareketlerini yapmadım callen ablamda zati hamileliğin ilk üç ayında bu hareketleri yapmayın diyor sözünü dinledim kol ve bacak çalıştırdım bugün zati karın hareketi yapsamda bir süre sonra fayda etmicek bari basen bacakları kurtarayım kilodan sonra bir güzel duşumu aldım okkalı bir kahvaltı yaptım süt içtim ıyyykkk anca bir çay bardğı oda eşimin zoruyla pek sevmem ama içmem lazım artık neyse çok konuştum sonracıma giyindim işe geldim cumaya kadar kçamak yok diyete tam gaz devam ölçülü yicem senadan duydum ağır cezalar geliyormuş cezayı kaldıracak gücüm yok diyete devam
sağol canım darısı senin başına etmezmiyim hepinize dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda hepinize nasip etsin hep dualarımdasınız senin bebiş istediğini bilmiyordum bundan sonra listeme senide ekledim gittisende bize dua et olurmu
sağol canım teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına şu hamile kalma konusuna gelince bn yaptıklarımı bi anlatsam iki tane komedi filmi çıkardenemediğim yöntem yol şekil kalmadı sadece rabbim istediği zaman oluyor herşeyin bir vakti saati var rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah seninde gözün aydın topk dikeni zordur bendede vardı çok uzun yıllar önce kurtuldum şükür vicks ilginç geldi bak ben topuk kullanmıştım ayakkabının içinde çok faydasını gördüm
senin mönünü sevsinler emi
canım ya takma kafana tabi söylemesi kolay geliyor bende çok takıyordum bi ara takıyordum bi aman boşver diyordum ama içim hep acaba diyordu herşeyin bir vakti saati var yeterki rabbim hayırla ve sağlıkla göndersin
sağol canım doktora bi sorun olmazsa haftaya gitmeyi düşünüyorum bakalım kısmet gelişmelerden haberdar ederim
deliye bak ya 79 dan 63e düşmüş gramın hesabını yapıyor bide iki doğumdan sonra vermiş bu kiloları töbe töbeeeeee az kalmış onlara gittiği zaman gitsin boşver çoğu gitmiş zati bu arada geçmiş olsun dikkat et kendine
sağol canım
memleket nire afyonmu haşhaş deyince bende çok severim haşhaşlı
teşekkür ederiz hoşbulduk inşallah
gözüm yükseklerde değil 38 giyiyorum zaten ama her 38 olsun istiyorum aman bu kalıp olmaz şu kalıp olur vs olayı yaşamak istemiyorumbende aynı böyleyim belim 36 beden oldu amaa gerisi fena yaaa tek yolu spor yürüyüş ve plates
tatlı şeker zararlıslm vermeden cvp yazmaya başladım çok utandım yaaaaselam millet nasılsınız...bu arada sena ablayla tl da konuştum nasıl tatlı nasıl şeker nasıl güzel bi insan olduğunu bidaha anladım
gözüm yükseklerde değil 38 giyiyorum zaten ama her 38 olsun istiyorum aman bu kalıp olmaz şu kalıp olur vs olayı yaşamak istemiyorum
boyun kaçtı senin o zaman 3 -5kiloda bu işi halledip accık kendini zorla..mesela abru şallı ile plates var canlı yayın saat 10 da onla beraber yap ben öyle yapıyodum sezon bitti bakalım bu sezon ne zaman başlayacak
tatlı şeker zararlıuzak dur
kilo aldım maldım ama yine de çok uzun zamandır yapmadığım bir şey yaptım dün açık renk kot aldım ve bugün giydim buz mavili resmimi koydum kızlartabiii ki en zayıf gözüktüklerimi seçtim
Yemedimm zatii suzancımmm
Çocuğun nasıl oldu bu arada? Sormayı unuttum.
İnşaallah iyileşir kısa sürede..
Makarna için diyetisyenler soslarının kilo aldığını savunmakta..
Yani asıl kilo sebebi makarna değil yanında kullandığımız soslarmış.
Yağsız bi tabak makarna yada yarım porsiyon makarna bence hftada bir yenmeliii
gunaydın arkadaslar :92:
sizinle paylasacaım bı kac sey var sabah sabah; bırıncısı nıhayet dun calleni dvd actı, ee sabırla yapan dagı taşı delermiş dimi
ammavelakın dun aksam öyle bır gecer zamanki basladıgı ıcın kardesım onun basına gectı, dıger tv de de kociş mıllı mac seyrettı, benım de zaten hıc halım yoktu callen fılan yapamadım, sadece yatmadan once bı bakayım bu defa calısıyo mu dıye taktım cdyı ve acıldıinşallah saglıkla yapmak ve ıncelmekte nasıp olur
diğer mevzuya gecersek hastalıgım devam etmekte, sabah aksam yedıgım onca ığneye ragmen uzerımden atamıyorum, adlı tatıl bıttı işler sıkılaşmadan bu hafta içi mutlaka bı doktora gıtmem gerekıyo, cunku bu defa agzımdan oksuruken kan geldııı ........ kendımı bogazımı temızlemek ıcın kastım da mı geldı yoksa baska bı sebebı mı var bılemıyorum.. ama kocişi de korkuttu ıyıce, tabı benı de... doktora gıtmek sart oldu, su an nefes alırken sol gogsumun orasına bısı batıyo sankı...şimdi hastane arastırıyorum netten, ssklılara bakan ozel bı hastne bulmaya calıscam sanırım... bı taraftanda adacayı demledım onu ıcıcem...
benım ıcın dua edın kızlar, artık kurtulmak ıstıyorum bu durumdan, yaz boyu hasta olmaktan tam atlattım derken bı corapsız yere basmakla ya da ıkı dk ruzgarda kalmakla herseyın en başa sarılmasından cok sıkıldım
gönder ben bakarım dicektim ama taaa avusturyadaymışsın
canım menün çok az...arada yok...sonra kilo veremezsin vücut direnişe geçer...
sagol canim düsünmen yeternasil yapcam senacimm arada ne yiyeyim ki mesela:26:
günaydın kızlarrr nasılsınız bugün
ooooooo yeşim hanım uyanmışlar günaydınlar efendimm
kızlar bugün bi iş ilanındaki teli aradım(cepti)...adam adresi verdi ama bana dediki okulun oraya gel ben seni alırımlann sen beni tanıyomusunda beni alıcan!!!! sen nasıl patronsun otur şirketinde başvuran kendi gelsin...bunun altında ne var..ne işş!!!! kapatım teli...çok sinirlendim...içime bi korku geldi ya ararsa durmadan eşim ne der...aradan yarım saat geçti o numaradan çaqrı geldi...1 defa çaldırıp bıraktı...ben kaldım böyle bi an napıcamı bilemedim...sonra aramaya karar verdim eqer aramazsam eşim varkende arar diye derdini bi öqreneyim dedim...aradım ve bana dediki görüşmeye ne zaman geleceksiniz...GELMİCEM dedim!!!!başka bi yerle anlaştım...ve teli kapadım...tekrar arama terbiyesizliqinde bulunursa numarasını engellicem...sapııkkkkkkkkkk sapık bu insanlarrr...direk savcılıqa vericem tekrar ararsa...ayy iqrençler midem bulanıyoo.....ööööööööööö.......
Bu arada sesim dün biraz iyiydi anlaşılıyordu.
Bugün sadece tını şeklinde anlaşılmıyor bile
Arayanlar gayet normal Dilek hn merhaba diyolar.
Ben merhaba dedikten sonra
Dilek Hanııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nolduuuu sizeeeeediyolarrr
Hele bi tanesi hasta mısınız dedi öhhhh sesim resmen travesti sesine döndü ne ara bu ses tonuyla benimle konuştun dicektim
heyyy heyyy bende geldimmm. benimlede ilgilenin. 80-89 topıgındeydım pek arkadas edınemedım bende terk ettım onları:)amaaaa 6 kilo verdim bir ayda ve su anda 77 kiloyum. ilk hedefim 6 lı rakamları gormek. düzenli spor yapıyorum...
Aman kötü şey söyledi bi sürü yanımda baktıranların hepsinin çıkıyo bi bana çıkmıyor
İnanmadığından olabilir falan dediler ne bilemmm
Haklısın qivicannn hep cısslardan anlık şeyler yemişim..:97:
Ama çalıştığım yer öyle bişey ki yakınlarda market, restoran falan hiçbişi yok.
Akşam evde hazırlayım desem bende de o kuvvet yok
Sabah kalkıyım diyorum alarmı ertele ertele giyincek vakit anca kalıyorrr:108:
Bugünde geç kaldım meselaa
qivicanım gece gece ne lokumuuuu
Yemeyeydin sabah yerdin nolcek..
Akşama resim eklemişsin sanırım ama çıkmamış.
Ama ilk günün için süper benceee:13:
Bayıldımm resmine qivicannn yorum da ettim zati..
Valla bu halimle ben şort giydim diye kendimden utandımm
Hiç sırıtmamış ve çokta hoş durmuş..
şey diyecek tim sana maşallah yüzün çok tatlı hani selena diye saçma bi dizi vardı ya bi ara orada selin diye bi kız vardı ççoooook tatlı ben onu çok beğeniyodun kızıl kızıl ona benzettim seni:26:
gunaydın arkadaslar :92:
sizinle paylasacaım bı kac sey var sabah sabah; bırıncısı nıhayet dun calleni dvd actı, ee sabırla yapan dagı taşı delermiş dimi
ammavelakın dun aksam öyle bır gecer zamanki basladıgı ıcın kardesım onun basına gectı, dıger tv de de kociş mıllı mac seyrettı, benım de zaten hıc halım yoktu callen fılan yapamadım, sadece yatmadan once bı bakayım bu defa calısıyo mu dıye taktım cdyı ve acıldıinşallah saglıkla yapmak ve ıncelmekte nasıp olur
diğer mevzuya gecersek hastalıgım devam etmekte, sabah aksam yedıgım onca ığneye ragmen uzerımden atamıyorum, adlı tatıl bıttı işler sıkılaşmadan bu hafta içi mutlaka bı doktora gıtmem gerekıyo, cunku bu defa agzımdan oksuruken kan geldııı ........ kendımı bogazımı temızlemek ıcın kastım da mı geldı yoksa baska bı sebebı mı var bılemıyorum.. ama kocişi de korkuttu ıyıce, tabı benı de... doktora gıtmek sart oldu, su an nefes alırken sol gogsumun orasına bısı batıyo sankı...şimdi hastane arastırıyorum netten, ssklılara bakan ozel bı hastne bulmaya calıscam sanırım... bı taraftanda adacayı demledım onu ıcıcem...
benım ıcın dua edın kızlar, artık kurtulmak ıstıyorum bu durumdan, yaz boyu hasta olmaktan tam atlattım derken bı corapsız yere basmakla ya da ıkı dk ruzgarda kalmakla herseyın en başa sarılmasından cok sıkıldım
ama akşam yemegı nıye eklentılı ve nıye tıklayınca acılmıyoooo :26: kamuoyu bı acıklama beklıo qivican senden, aksam ne yedınnnnnnnn
Bu arada sesim dün biraz iyiydi anlaşılıyordu.
Bugün sadece tını şeklinde anlaşılmıyor bile
Arayanlar gayet normal Dilek hn merhaba diyolar.
Ben merhaba dedikten sonra
Dilek Hanııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nolduuuu sizeeeeediyolarrr
Hele bi tanesi hasta mısınız dedi öhhhh sesim resmen travesti sesine döndü ne ara bu ses tonuyla benimle konuştun dicektim
son dk gelişmesi
busabah itibariyle belim 70 cm popom 99.5 cmbu bel daha nereye kadar incelecek ya :84::84: neden benim 3 cm incelene kadar popom anca 1 cm inceliyor :84::84::84:
incelmişim azcık ama acaba kilom ne çok merak ediyorum ya :26: ya kilo vermediysem kendi kendime gelin güvey oluyosam napçam benne yapçam diyet yapmalımıyım sadece dikkatmi etmeliyim ama bende nedense kendimi kilolu hissediyorum.hastamı oldum aynaya baktığımda kendimi obez olarakmı görmeye başlıcam zayıf olduğum halde senaa :84::84: benim nerde durmam lazım ben durmayı bilmem bana duracak biyer söyle :84::84:
merhabaaaa bağyanlaarrr
geç girdim bugün, bi de varis sorunum var benim, bi araştırayım dedim öylelikle oyalandım yorum yapmışsınız buz mavisine çok sevindim teşekkür ederim cevap yazdım kızlareee ben bu kotu giyerim o zaman hoş bir kaç resmin arasından en düzgün görünenleri eklediğimi itiraf ettim :78: ha bi de ben arka görüntümü sizlere gösteremiyorum çünkü ben bile görünce :83: oluyorum zaten arkamdan yürüyenlere çok acıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?