70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Akıllı olacan beyinin lafını dinlicen o zaman
Aman hafta sonuna bişi kalmamış o zamana kadar mekik çek başka hareketler yap boş durmaa. :)

sen 1 benim oglan 2 bagirmaya calisiyor ses bi tuhaf cikiyo :94:isallah gecer biran önce ikinizden de:97: iyi de sen soguk mu ictin öyle oldu :26:

Yok canım ben yaz kış soğuk su içenlerdenim bişey olmazdı.
Tatile gittik orda eniştemin kardeşi hasta oldu. Sonra eniştem.
Bize bişi olmaz diyoduk geldim hava değişiminden sanırım 1 gün sonra ben hasta oldum :)

Bizimde ofiste buzdolabımız vardı bozuldu tamire gitti kaç kere son gittiğinde gelemedi
Yoksa bende bi kere getiriodum biraz fazla getiriyordum dolapta duruyordu.
3 güne falan yetiyordu. Şimdi hergün hazırlamak, karınca gibi evden taşımak zor geliyor

Bi giysen alışırsın aslında bende ilk başta neyime benim şort falan dedim. Sonra etrafa baktım herkes giyiyor ki pek de sırıtmamıştı.
Beyaz tişörtte hata ettim bi hala tombikim benim neyime yani
Sen şimdi bile giyebilirsin bence sana öyle geliyor.
Bi giy alışcan

sagol hayatim bugün evdeyim bi tarafdan bakiyorum bi tarafdan evdeyken bende camasirlarimi falan halledeyim patron izinde onun yardimcisina telefon actim adam deli mi ne yarin gelebilirsen ara diyo yarin da gitmiycem biraz evde durcam yeter simdiye kadar cocuk hastalandimi aneme birakip yine gidiyordum is e adamin dedigine bak yarin gelirmisin diyo gelmiycem cocuk tam iyislesmeden adim atmiycam

gecer isallah biran önce dilekcimm bende baligin tadina bakim diye dün dilimi yaktim uyustu resmen tat alamiyorum iyimi kötümü bilemedim yeme acisindan ama tat duygumu geri istiyorum ya

hepinize merhaba arkadaşlar,
bugün kendimi acayip ince hissediyorum2 akşamdır otururken titreşimli bel kemerimi takıyorum 30-35 dakika,etkisini hissediyorum
dün akşam öyle bir geçer zaman ki yi izledim.müthişti ya

bu arada ger-düş geçmiş olsun gerçekten pekmezi eksik etme hayatından ilaç gibi sabah aç karna bir yemek kaşığı,gece yatarken bir yemek kaşığı şurup gibi içmen gerek.zamanında 40 tane iğne yediği için ciğerlerim nedeniyle bana fayda etmişti.şimdi toplantıya giriyorum çıktığımda yazarım yine öptüm.

basladimmi ya diziler artik topik e takilali tv den haberim yok gerci dün avusturya türkiye macina bakti esim yenseydik keske:97: cocuk hasta olmasaydin maca gidesim vardin kardesime takilip ben severim erkek gibi futbola bakmayi anem cok kizar bana sanane milletin kosturmasindan diye internetden bakarim artik diziye merak ettim annesi vurmusdun ali yi :97:

öncelikle büyük geçmiş olsun canım kendini sakın ihmal etme hiçbirşey senden önemli değil.
hastane konusuna gelince de neden devlet hastanesine gitmiyorsun orada da gayet güzel bakıyorlar belki geçmişte gitmişindir bilmiyorum ama bence dene herşey bedava özellere benim hiç itimatım yok onlar paradan başka bişi bilmiyorlar. hem devlet hastanesine randevu alıp o saatte gidiyorsun olmadı acile git onlar yönlendirir ben ilk doğumumu özelde yaptım tamam iyiydi 2. doğumumu devlette yaptım daha iyiydi çok ilgilendiler özelden farkı yoktu. hem biliyor musun devlet hastanesindeki dr daha tecrübeli özeldekiler ya kamuda yer bulamamış ya da emekli olanlar.yine de sen daha iyisini bilirsin para kolay kazanılmıyo ama kolay harcanıyo yanlış bişey sarfettiysem özür dilerim benim düşüncem bu

kızlarrr 1 saat ebru şalllının selülit savar videosunu yaptım ardında 10 dakika zumba yaptım ama çok eğlenceli pilateste yorulmasam hepsini yapardım

Canım patronuna bravo... çoğu patronun yapmayacagı seyı yapmıs tebrık ederım şanslısın..
Ama senın yaptıgında dogru bende olsam aynısını yapardım haklısın tabı... çok çok kötü durumda olup çok daha çaresiz hastalıkları olanlar var Allah onlara yardım etsın...
Umarım yarın güzel şeyler duyarsın dr undan...

kızlarrr 1 saat ebru şalllının selülit savar videosunu yaptım ardında 10 dakika zumba yaptım ama çok eğlenceli pilateste yorulmasam hepsini yapardım

ooh bende dün yapmıştım hala her yanım ağrıyo dayak yemiş gibi biraz öncede tv de ki prog dan birini yaptım dünki daha etkiliydi

nerden yapıyosun canım video var mı kayıtlı sen de netten mi yapıyon

öp öp öp

dimi ama çok benziyo

mecburen öyle olacak

ben bilmem beyim bilir

ay zaten pilates yapıyom 3 gündür heryerim totom bacak bel dökülüyo

bide az önce ne duysam beğenirsin uzmantv de pilates zayıflatmaz kilo prob niz varsa mutlaka kardiyo çalışmaları yapın:84::84::84:

kıymetini bilemediğim koşu bandım

benimde bacaklarım tutmuyor galiba yürürken zorlanıyorum netten yaptım canım ben 21 gün yapılırsa iyi sonuç veriyor dedi bakalım yapayımda kurtulayım şu selülittenn ayıptır söylemesi aldılar başlarını gidiyorlar
ben daha önce dvdsini indirmiştim ama onu birdaha açmadım zor geldi

zayıflatmasa bile süper inceltiyor canım

aynen canım aynen
bende netten yapıyorunda ddonuyo bazen bizim net bazen çoook yavaşlıyo sinir ediyo indiremedim de varsa göndür diyecek tim

ay benim de aynı selülitten önce totolar aldı başını gitti ama çok süper bişey 3 gün oldu ama kendimi sıkı hissediyo şimdiden

kızlar hepınıze cok tesekkur edıyorum saglıgımla ılgılı guzel dılkelerınız ve ılgınız ıcın

zeynepberatcım, bı tane devlet hastanesı ozellıkle gogus hastalıkları ıcın, ona gıtmeyı duusnundum ama randevuyu sonraya verıyolar bır de tetkıkler ııcn gun atıyo ya sureklı ozelde calısınca sureklı ızın alabılmem mumkun olmuyo, benım bı an once halletmem lazım butun tetkıktır testtır fılmdır fılan..bı gun tahlıle ıkı gun sonra fılme bı hafta sonra baska bı teste ızın almam mumkun deıl :26: bı de tam adlı yıl yenı basladı ısler sıkıscak, durdum durdum da şimdiyi mi buldum gıbı bı durum olcak

buararada gordum qivican fotolarını, gıymısin buz mavısı kotu hala konusuyosun yaaaaaaaaaa ben acık renk kot bı ara gıymıstım o da ılk ve son olarak kalmıstı hayatımda, bu halde cesaret edemem ama sen de pek guzel durmuşşş goze carpan bı pörtleme pırtlama vs vs gormedım ben

yaa pazardan dıger aldıklarını da deşifre etsene bıze, bayılırım pazardan sorna boyle evde sacmaya deneme gıyıp cıakrmaya, sen ne aldın ben bunu aldım muhabbetınee, aaaaaaaaaay pazara gıdesım geldı boyle karıstıra karıstıra aralarından bısıler bulmak be guzelll zaten pazar konusudna mimliyim, kendımı kaybedıyomusum, bıde pazara gelıp oyle herseye uzaktan bakanlarla pazar gezmeyı hıc sevmem, ben karıstırırım hemen oracıkta uzıerme gecirir denerim fılannn dedım ya işte kendımı kaybedıyomusum arkadaslarımda der pazarda nerden buluyosun bunları doye ya da pazara gıdeceksen pelinle gıt derler, pazar cılgınlıgı sardı yıne benı haydı dıger aldıgın bluzları elbıselrınde resımlerını koy, belkı sıparıs verırız, ordan pazarlamacılıga baslarsın ek iş olur kızım, uzıerne komısyonunu da koyarsın, mıss gıbı ek kazanc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…