yok tatlım çalışmıyorum ev karısıyım
ay nebileyim aslın da emen gelir bence burası büyük şahir değil çok
kociş hafta sonu çağıralım dedi ben varken diyo aksi işte
önemli değil tatliş
sen 1 benim oglan 2 bagirmaya calisiyor ses bi tuhaf cikiyo :94:isallah gecer biran önce ikinizden de:97: iyi de sen soguk mu ictin öyle oldu :26:
yemek konusunda aynı şeyleri ben de çok yaşadım, kaldığım yerdeki marketten kahvaltılık alıyorum akşamdan, sabah getirip dolaba koyuyorum domates salatalık peynir zeytin paket ekmek vs.. uzun zamandır yapmıyordum dün akşam aldım yine bu sabah getirdim kahvaltı sorunumu öyle çözdüm öğle yemeği yediğim yer uzağa taşındı ama onu da avantaja çevirdim büroya istemiyorum kendim gidip görerek seçiyorum ne yiyeceğimi ve her öğlen 20 -25 dk civarı yürümüş oluyorum hem hava almış oluyorum yoksaki sandalyemle akraba oldum mywishim
lokumu annem soktu aklıma yaa bayramda nerden geldiyse aklına güllü lokum koymuş ortaya, biriciğimle ben daha yolda giderken gül reçeli muhabbeti yapmıştık canımız çekmişti, ortada güllü lokum görünce bayramı tam ettik pek otantik geldiben de bayılırım gül reçeline gül lokumuna falan.. tadını aldım ya bi kere tutamadım kendimi napiim o foto niyeyn çıkmamış ben de anlamadım :44:
şort giydin diye gurur duymalısın çünkü kötü durmuyordu asıl ben seni şortlu görünce gıpta ettim çünkü ben şortu çok severim ve dışarda giymeyeli seneler oldu.. kilolar yüzünden kısa, askılı falan da giyemediğim için, okulu da küçük yerde okuduğum için zamanla giyemez oldum öyle ciciler ve kilo verince giysem bile garip hissedeceğim halbuki gayet açık ama derli toplu giyinen biriydim zamanla pantolon giymekten etek giyecek bile özgüvenim kalmadı ve biraz yayılarak oturur oldumokurken bir hurç dolusu en sevdiğim cicilerim çalınmıştı elimde eski güzel şeyler de pek kalmadı ah bi zayıflayım çok güzel şort alıcam kışın ortası bile olsa üşümek pahasına gece uyurken dahi olsa giyicem :84: olur mu ya olur mu ki bir gün :26:
travesti sesine hayranım yaaa ben iyi travesti takliti yaparım ama asıl maharet çıkartılan seste olduğu için burada gösteremiyorum tabii :26: ay ben ne akıllıyım yahu şu dediğime bak aahahahhaa sesli olduğu için burada gösteremiyorumuşum bilmiyorduk sanki ahahahah
artık menülerimi paylaşıcam...
uyanınca
1bardak ılık su
2günkurusu kayısı,8badem...
kahvaltı
2dilim tostmakinasında fazla kurutulmuş ekmek...
6zeytin,2dilim peynir,2k.domates,1salatalık...
2çatal un helvası(komşu getirdi bunu eşime akşam yedirmeliyim ama oda bu ara çok kilo aldı napıcam şimdi döksem israf,komşuya iademi etsem
beşibiyerde çayım....
GECE yatmadan sporumuda yaptım az topla,az yerde bacak kalça hareketi..25şerden 100mekik çeşitleri...
arkdaşa dedim artık yürüsek biraz,kış bastırmadan
taze fasulye pişrcem,çamaşır var onları atayım makinaya ve bir dost ziyareti yapmayı planlıyorum..
akşam geç yattım adam aç gitti okulatabi bende 10da anca popomu kaldırdım yataktan yok zamanında yat kalk olmalıya o zaman kaloride atılıyormuş yaa
SİBELL..NASILSIN CANIM?çocuğunada geçmiş olsun,demek sende geç çocuk sahibi oldun allah bağışlaısn..
HEPİNİZE VERDİĞİNİZ DESTEKDEN DOLAYI TEŞEKKİR EDERİM...CANLARIM
Akıllı olacan beyinin lafını dinlicen o zaman
Aman hafta sonuna bişi kalmamış o zamana kadar mekik çek başka hareketler yap boş durmaa. :)
Yok canım ben yaz kış soğuk su içenlerdenim bişey olmazdı.
Tatile gittik orda eniştemin kardeşi hasta oldu. Sonra eniştem.
Bize bişi olmaz diyoduk geldim hava değişiminden sanırım 1 gün sonra ben hasta oldum :)
Bizimde ofiste buzdolabımız vardı bozuldu tamire gitti kaç kere son gittiğinde gelemedi
Yoksa bende bi kere getiriodum biraz fazla getiriyordum dolapta duruyordu.
3 güne falan yetiyordu. Şimdi hergün hazırlamak, karınca gibi evden taşımak zor geliyor
Bi giysen alışırsın aslında bende ilk başta neyime benim şort falan dedim. Sonra etrafa baktım herkes giyiyor ki pek de sırıtmamıştı.
Beyaz tişörtte hata ettim bi hala tombikim benim neyime yani
Sen şimdi bile giyebilirsin bence sana öyle geliyor.
Bi giy alışcan
hepinize merhaba arkadaşlar,
bugün kendimi acayip ince hissediyorum2 akşamdır otururken titreşimli bel kemerimi takıyorum 30-35 dakika,etkisini hissediyorum
dün akşam öyle bir geçer zaman ki yi izledim.müthişti ya
bu arada ger-düş geçmiş olsun gerçekten pekmezi eksik etme hayatından ilaç gibi sabah aç karna bir yemek kaşığı,gece yatarken bir yemek kaşığı şurup gibi içmen gerek.zamanında 40 tane iğne yediği için ciğerlerim nedeniyle bana fayda etmişti.şimdi toplantıya giriyorum çıktığımda yazarım yine öptüm.
kızlar bırden kayboldum ortadan, belkı farketmedınız bıle ama o ara patronum geldı, nası oldun dedı, bende sabah evde yıne oksuruk krızı geldı kan geldı bu defa, bu hafta doktora gıtcez dedım, o da bu ıhmale gelmez hemen gıdın fılan dıye hemen hastaneyı aramaya basladı...
ama sonucta ben calısanım maddı durumum bellı, sız armayın ben ararım dıyorum, cunku telde fark ucretı tetkıklerde kı ucretlendırmelerını fılan sorucam, ben hallerım deyıp telı bana vermıyo, ıkı tane hhatı vardı hastanenın bırını ben arıyorum dıerını o, ben bılgı almak ıcın arıyodum ama, neyse ben daha beklemede muzık dınlerken onun telefonuna cvp verdıler, o da hemen randevu almaya gırıstı, ben arkadan seslenıyorum, ... bey tetkık ucretlerı ne kdrmıs, fark ne kdr alıyolarmıs, ssk anlasması varmıymıs fılan dıye ama benı dınleyen kım....... aldı randevuyu, yarım saat sonraya, katıbımıze cıkardı para verdı, pelinle beraber gıt, taksıye bının, bu parayla muayene olsun fılan dedı, apar topar gonderdı bızı, ben arada ben oranın masraflarını karsılayamam dedım ama ben halletcem dedı, bunu kabul edemem dedım, kızdı yolladı hadı randevuya gec kalıcaksınız dıye.......
neyse yolda eşimi de aldık o dageldı bızle, randevu aldıgımız prof.un danısmasına gıttık, 250 ıstedı höh dedık, avukatlarla anlasması var bu hastanenın avukat oldugumuzu soyleyınce 95 dedı, ama bu doktorun ssk yla anlasması yokmus, dıger tetkıklerde ındırım oluyo avukatlara ama işte fılan dedı.... akcıger fılmı, kan testlerı, balgama bıle bakıyolar dıger tetkıkler derken baya yulıyceklerdı, bende patrona yukleyemem bunu bizde kaldıramayız dıye gerı döndüm taaa oralardan... zaten hastanın onu luks araba dolu, bızım oranın mılletvekılını gordum hatta..eşim de dedi, mıllet parasızlıktan aglıyo ama hale bak sskla anlasması olmayan hastane dolup tasıyo dedı ki gercekten de doluydu.......
gerı donerken bı sürü hastane aradık, genelının doktoru tatıldemıs, en sonudna yarın sabah 10a randevu aldık bı hastneden......bakalım inş yolunda gıder hersey.. gırmedıgımızı ogrenınce patron kızdı tabı, ama napıyım ona yuklenemem, ona yuklenmemek ıcın kendım oderımd esem bu defada benım butce sarsılcak, bu muayene ıle bıtmıyokı, bu gıdecegımız hastanede muayene 100 ama tetkıklerde fark yok, bazı tetkılerde ıse sadece 5 tl fark alınıyo...
valla paran yoksa kalıyosun hasta, para hersey demek deıl ama cok sey demek, boyle olunca da sınır oluyorummm!!!!
kızlar bırden kayboldum ortadan, belkı farketmedınız bıle ama o ara patronum geldı, nası oldun dedı, bende sabah evde yıne oksuruk krızı geldı kan geldı bu defa, bu hafta doktora gıtcez dedım, o da bu ıhmale gelmez hemen gıdın fılan dıye hemen hastaneyı aramaya basladı...
ama sonucta ben calısanım maddı durumum bellı, sız armayın ben ararım dıyorum, cunku telde fark ucretı tetkıklerde kı ucretlendırmelerını fılan sorucam, ben hallerım deyıp telı bana vermıyo, ıkı tane hhatı vardı hastanenın bırını ben arıyorum dıerını o, ben bılgı almak ıcın arıyodum ama, neyse ben daha beklemede muzık dınlerken onun telefonuna cvp verdıler, o da hemen randevu almaya gırıstı, ben arkadan seslenıyorum, ... bey tetkık ucretlerı ne kdrmıs, fark ne kdr alıyolarmıs, ssk anlasması varmıymıs fılan dıye ama benı dınleyen kım....... aldı randevuyu, yarım saat sonraya, katıbımıze cıkardı para verdı, pelinle beraber gıt, taksıye bının, bu parayla muayene olsun fılan dedı, apar topar gonderdı bızı, ben arada ben oranın masraflarını karsılayamam dedım ama ben halletcem dedı, bunu kabul edemem dedım, kızdı yolladı hadı randevuya gec kalıcaksınız dıye.......
neyse yolda eşimi de aldık o dageldı bızle, randevu aldıgımız prof.un danısmasına gıttık, 250 ıstedı höh dedık, avukatlarla anlasması var bu hastanenın avukat oldugumuzu soyleyınce 95 dedı, ama bu doktorun ssk yla anlasması yokmus, dıger tetkıklerde ındırım oluyo avukatlara ama işte fılan dedı.... akcıger fılmı, kan testlerı, balgama bıle bakıyolar dıger tetkıkler derken baya yulıyceklerdı, bende patrona yukleyemem bunu bizde kaldıramayız dıye gerı döndüm taaa oralardan... zaten hastanın onu luks araba dolu, bızım oranın mılletvekılını gordum hatta..eşim de dedi, mıllet parasızlıktan aglıyo ama hale bak sskla anlasması olmayan hastane dolup tasıyo dedı ki gercekten de doluydu.......
gerı donerken bı sürü hastane aradık, genelının doktoru tatıldemıs, en sonudna yarın sabah 10a randevu aldık bı hastneden......bakalım inş yolunda gıder hersey.. gırmedıgımızı ogrenınce patron kızdı tabı, ama napıyım ona yuklenemem, ona yuklenmemek ıcın kendım oderımd esem bu defada benım butce sarsılcak, bu muayene ıle bıtmıyokı, bu gıdecegımız hastanede muayene 100 ama tetkıklerde fark yok, bazı tetkılerde ıse sadece 5 tl fark alınıyo...
valla paran yoksa kalıyosun hasta, para hersey demek deıl ama cok sey demek, boyle olunca da sınır oluyorummm!!!!
kızlarrr 1 saat ebru şalllının selülit savar videosunu yaptım ardında 10 dakika zumba yaptım ama çok eğlenceli pilateste yorulmasam hepsini yapardım
merhabaaaa bağyanlaarrr
geç girdim bugün, bi de varis sorunum var benim, bi araştırayım dedim öylelikle oyalandım yorum yapmışsınız buz mavisine çok sevindim teşekkür ederim cevap yazdım kızlareee ben bu kotu giyerim o zaman hoş bir kaç resmin arasından en düzgün görünenleri eklediğimi itiraf ettim :78: ha bi de ben arka görüntümü sizlere gösteremiyorum çünkü ben bile görünce :83: oluyorum zaten arkamdan yürüyenlere çok acıyorum
hoş geldin periii
yemek konusunda aynı şeyleri ben de çok yaşadım, kaldığım yerdeki marketten kahvaltılık alıyorum akşamdan, sabah getirip dolaba koyuyorum domates salatalık peynir zeytin paket ekmek vs.. uzun zamandır yapmıyordum dün akşam aldım yine bu sabah getirdim kahvaltı sorunumu öyle çözdüm öğle yemeği yediğim yer uzağa taşındı ama onu da avantaja çevirdim büroya istemiyorum kendim gidip görerek seçiyorum ne yiyeceğimi ve her öğlen 20 -25 dk civarı yürümüş oluyorum hem hava almış oluyorum yoksaki sandalyemle akraba oldum mywishim
lokumu annem soktu aklıma yaa bayramda nerden geldiyse aklına güllü lokum koymuş ortaya, biriciğimle ben daha yolda giderken gül reçeli muhabbeti yapmıştık canımız çekmişti, ortada güllü lokum görünce bayramı tam ettik pek otantik geldiben de bayılırım gül reçeline gül lokumuna falan.. tadını aldım ya bi kere tutamadım kendimi napiim o foto niyeyn çıkmamış ben de anlamadım :44:
şort giydin diye gurur duymalısın çünkü kötü durmuyordu asıl ben seni şortlu görünce gıpta ettim çünkü ben şortu çok severim ve dışarda giymeyeli seneler oldu.. kilolar yüzünden kısa, askılı falan da giyemediğim için, okulu da küçük yerde okuduğum için zamanla giyemez oldum öyle ciciler ve kilo verince giysem bile garip hissedeceğim halbuki gayet açık ama derli toplu giyinen biriydim zamanla pantolon giymekten etek giyecek bile özgüvenim kalmadı ve biraz yayılarak oturur oldumokurken bir hurç dolusu en sevdiğim cicilerim çalınmıştı elimde eski güzel şeyler de pek kalmadı ah bi zayıflayım çok güzel şort alıcam kışın ortası bile olsa üşümek pahasına gece uyurken dahi olsa giyicem :84: olur mu ya olur mu ki bir gün :26:
senin alnını öpeyim sua yaa resmi görünce çok düşünmüştüm birine çok benziyor ifadesi bile ama kime diye çıkaramamıştım :44: dediğin oyuncuya benziyor gerçekten.. sanırım ben de ona benzettim bakış falan :26:
çok geçmiş olsun gerdüşüm sen naptın yaa kan geliyor diyorsun göğsüm acıyor diyorsun yapma allaşkına bi görün doktora.. ihmale gelmez.. insanlar bi başı ağrısa gidenler var sen daha ne arıyor ne düşünüyorsun tamam ciğerinden gelmediğini tahriş olmuş boğazından geldiğini düşünsek bile o boğaz o derece tahriş olduğu için yine dr yolu tutman lazım :114: bak iyi bak kendine lütfen
sadece bir tabak yemiştimtamam ya yazıyorum;
tavada yağsız tavuk göğüs, 3 kaş light yoğurt, 1 dlm tam buğday, 1 domates, 1 salatalık, azcık çubuk ve pizza kraker bi de yeşilçaylı ice tea.. ama böyle uzun olduğuna bakma hepsi sadece 1 tabak ediyordu hoş tabak büyüktü
travesti sesine hayranım yaaa ben iyi travesti takliti yaparım ama asıl maharet çıkartılan seste olduğu için burada gösteremiyorum tabii :26: ay ben ne akıllıyım yahu şu dediğime bak aahahahhaa sesli olduğu için burada gösteremiyorumuşum bilmiyorduk sanki ahahahah
ya ben iyice okuma özürlü mü görme özürlü mü oldum bilmiyorum uzun uzun şu kısma baktım 'bu sabah itibariyle belim 70 cm popom 99.5 cm' diyorum 'bu sabah itibariyle benim 70 cm popom 99.5 cm' demek ne demek nasıl o kadar büyümüş hem poposu nasıl 70cmmiş ki diye beynimi çatlattım burada hey allahım sırf bir harfi görememek mi algılayamak mı gece 5te uyuyup sabah 7de kalkmaktan mıdır neyse sebebi, bir harf bir insanı delirme noktasına getirebiliyor
green belin incelsin işte ne güzel yaa kum saati gibi çay bardağı gibi hatun olursun daha ne istiyorsun oh miss
Akıllı olacan beyinin lafını dinlicen o zaman
Aman hafta sonuna bişi kalmamış o zamana kadar mekik çek başka hareketler yap boş durmaa. :)
Yok canım ben yaz kış soğuk su içenlerdenim bişey olmazdı.
Tatile gittik orda eniştemin kardeşi hasta oldu. Sonra eniştem.
Bize bişi olmaz diyoduk geldim hava değişiminden sanırım 1 gün sonra ben hasta oldum :)
Bizimde ofiste buzdolabımız vardı bozuldu tamire gitti kaç kere son gittiğinde gelemedi
Yoksa bende bi kere getiriodum biraz fazla getiriyordum dolapta duruyordu.
3 güne falan yetiyordu. Şimdi hergün hazırlamak, karınca gibi evden taşımak zor geliyor
Bi giysen alışırsın aslında bende ilk başta neyime benim şort falan dedim. Sonra etrafa baktım herkes giyiyor ki pek de sırıtmamıştı.
Beyaz tişörtte hata ettim bi hala tombikim benim neyime yani
Sen şimdi bile giyebilirsin bence sana öyle geliyor.
Bi giy alışcan
ooh bende dün yapmıştım hala her yanım ağrıyo dayak yemiş gibi biraz öncede tv de ki prog dan birini yaptım dünki daha etkiliydi
nerden yapıyosun canım video var mı kayıtlı sen de netten mi yapıyon
mecburen öyle olacak
ben bilmem beyim bilir
ay zaten pilates yapıyom 3 gündür heryerim totom bacak bel dökülüyo
bide az önce ne duysam beğenirsin uzmantv de pilates zayıflatmaz kilo prob niz varsa mutlaka kardiyo çalışmaları yapın:84::84::84:
kıymetini bilemediğim koşu bandım
benimde bacaklarım tutmuyor galiba yürürken zorlanıyorumnetten yaptım canım ben 21 gün yapılırsa iyi sonuç veriyor dedi bakalım yapayımda kurtulayım şu selülittenn ayıptır söylemesi aldılar başlarını gidiyorlar
ben daha önce dvdsini indirmiştim ama onu birdaha açmadım zor geldi
zayıflatmasa bile süper inceltiyor canım
Merhaba çıtırlarımm:)
Şeffaf oda oylamaya açıldı sonunda.
Sizleri de bekleriz efendim
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...faf-oda-1-hafta-konugunu-secelim-anket-3.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?