Selam kızlar bende 70 kiloluk biri olarak aranıza katılmak istiyom.
Selam kızlar bende 70 kiloluk biri olarak aranıza katılmak istiyom.
h g aramızaa bende yeniyim ama bu boğaza hep beraber dur demek için brlikteyizz :enbuyukkk:
ahhh ahhh birde diyebvilsek birde kaçamak yapmasakklava: klava:
inş azimle olurrr ben hafta sonu için lafa diyeti yapıyor bakalım nasıl olucak pazartesi kilom kaça düşecekkk yürümekten canım çıkıyor yattığım yeri bilmiyorumm yürürken tek dediğim zayıflıyıcammm bende 38 beden olmak istiyorum 38 bedenden 48 bedene kadar kayıfetlerim var çocuğunu hiç giymedim daha(( 60 düşmem şart kaçamak falan yapmıyıcammmmmmmm :tomato::tomato:
inş azimle olurrr ben hafta sonu için lafa diyeti yapıyor bakalım nasıl olucak pazartesi kilom kaça düşecekkk yürümekten canım çıkıyor yattığım yeri bilmiyorumm yürürken tek dediğim zayıflıyıcammm bende 38 beden olmak istiyorum 38 bedenden 48 bedene kadar kayıfetlerim var çocuğunu hiç giymedim daha(( 60 düşmem şart kaçamak falan yapmıyıcammmmmmmm :tomato::tomato:
lapa diyetinde 1 kilo veren bir arkadaş yarısını geri almış bilgin olsun sende de aynısı olursa hazırlıklı ol bir ara bende yapmayı düşünüyorum bakalım sende sonuç ne olacak sonucu bildirirsin dimi
bende eskiden yapardım özellikle cuma günü kilo bildirimi yapacagım sırada.. ilk gün direkt yarım kilo gidiyo bir kiloyada tamamlıyon bazen.. ama asıl kilo ilk gün gidiyon ertesi pek gitmiyo.. ama baya eziyet ben yapmadım .. aslında şu kaçamagı fafifletmek için sadece bir gün yarın pazar yapsammı... kıslar bir gün oluyormu acaba 2 gün yapmasakda işde hayatta bunu yapamam ama yarın evdeyim olabilir.. baya tok tuutyor zaten.. gerisi hiç bişey sadece cay kahve içerim çayın yanındada kayısı kurusu tüketiyorum meyveye girer bir sorun olmaz.. valla kaçamak bir kilodan daha fazla olarak geri geldi bana.. cünkü doymak için yemedim sinir harbiydi
bahsettiğim arkadaş 1 gün yapıyormuş.ama sabahları da mı lapa yeniyor onu sormadım seen biliyormusun
evet her ögün sabah öglen akşam bir cay bardagı pirinçle yapıyon yani her ögüne ayrı bir bardak pirinç. valla yiyemiyon bile.. ben içeine salata felanda karıştırıyordum baharat güzel oluyordu bayada tok tutyor.. yoguttlada yemiştim ama yasak demişlerdi genede verdim...ama bildigim sadece vucuttaki suyu alıyormuş yani verilen yalancı kilo imiş.. belki sadece yarın yaparsam kaçamagım gider ne dersin...
arkadaşlar kalıp sizlerle çene çalmak iyi olurdu heyhat çıkmam gerek p.tesiye zayıflamış olarak buluşalım
beni ösleyin anacım
hayatta sevmedigim seylerin basinda lahmacun gelir en son 2yil once bir kibrit kutusu kadar birseyi kaynanamin zoruyla yedim ayip olmasin diye millet bana sasiriyor LAHMACUN,MAKARNA,BAKLAVA,MANTI,SERBETLI DIGER TATLILAR,PILAV,ET, agzima surmem yillardirda yemedim amaaaaaaaaaaaaa gel sana bir kavanoz nutella verelim diyin rumumukötükedihüsosatarim okadar severim serumu olsa takicam damardan cikolatayi gezicem
eee nuraycıgım nasıl kılo aldınya sen kılo aldırıcı bırtek çıkolata yıyorsun kaydirigubbakcemile2
hayatta sevmedigim seylerin basinda lahmacun gelir en son 2yil once bir kibrit kutusu kadar birseyi kaynanamin zoruyla yedim ayip olmasin diye millet bana sasiriyor LAHMACUN,MAKARNA,BAKLAVA,MANTI,SERBETLI DIGER TATLILAR,PILAV,ET, agzima surmem yillardirda yemedim amaaaaaaaaaaaaa gel sana bir kavanoz nutella verelim diyin rumumukötükedihüsosatarim okadar severim serumu olsa takicam damardan cikolatayi gezicem
cikolata nutellali ekmekler ben hayatimda cok kilolu olmadim ama hamilelikte gece yemelerini azitmistim cikolatali sekerli seyleri cok yedim aslinda bebege faydali birsey degildi yaptiklarim en son dogumdan sonra 76dustum ama emziriyorum diyi isin ucunu kacirip 80gordum simdi 69-70 gidip geliyor 172 boyum kilolu gorunmuyorum ama 60 olsam super olucak ilk bata 57dim cok ciliz gorunuyordum insallah yaza 60 olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?