70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

akşam yemegimi yemiş bulunmaktayım yemek denirse tabi..25 gr beyaz peynir ....50 gr cavdar ekmegi ve maydonoz

yarı yürüyüş yarı koşu sporumdan geldim..lahana yağımı temizledim karnımdan.oturdum bilgisayar başına..
nasılsınız kızlar....

açlıkdan ölcen mi kıs one oyle ne sebze var ne corba var cnm bu kadarı vucuduna zarar degılmı

napım dün kaçamak yaptım öle böle degil öle bir geri dönüşü vardıki bir haftam boşa gitti başa döndüm.. akşama evdekilere makarna vs ire vardı bense cok açtım baktım tiyecem gene ecım.. bana görede bişey yoktu kolayına kaçtım işin ...yagmur vardı hiç türümedimde bugün baya hareketsizdim..

buarada menüm:
sabah:2 dilim ekmek klasik kahvaltı
ara yook
öğlen:4-5sıkım çiğ köfte,salata
arada 1kase sütlaç
akşam bişe yemedim çünkü öğlen çok geç yedim.kahvaltımıda 12 de yaptım

bende 76 kilo oldum ne güzel bekrken en azindan 65 kiloydum 65 ile fazlaydi ama en azindan 76 dan iyidir demi benide araniza alir misiniz? ne yapmam gerek hergün... yürüyüs derseniz yaparim baska ne yapmam gerek bilmiyorum ki... araniza alir misiniz beni ???

hoşgeldın aramıza cnm pazartesı gunlerı kılo bıldırımı oluyor sporuda dıyetınıde herkes kendıne gore yapıyor genelde ama sen tavsıye alabılırsın tabııı arkadaslardan

okurken çok duygulandım Nuray cım,ne güzel ifade etmişsin.Allah yavrunu tüm kötülüklerden korusun,hep sağlıklı mutlu olsun inşallah,tabi bu dileklerim anne olan tüm arkadaşlarım i,çinde geçerli...

umarım aranız düzelmiştir,ben geç okudumda biraz...

kesin demir hapıdır canım,bende kullanıyorum ordan biliyorum.

Meraba bayanlar ben 71 kİloyum bende katılabİlİrmİyİm

Selam kızlar bende 70 kiloluk biri olarak aranıza katılmak istiyom.

Beni de aranıza alın.Kilomu görüyorsunuz.Bir iki hafta dikkat etsem üçüncü hafta bozuyorum diyeti.

aramıza hoşgeldiniz kızlarrr :1hug:

helal sana güzelim ,azminer hayranım.

akşam yemegimi yemiş bulunmaktayım yemek denirse tabi..25 gr beyaz peynir ....50 gr cavdar ekmegi ve maydonoz

kıyamam ben sana ama ... çok az değilmi tatlım

lattem benim sagol canim guzel dileklerin icin insallah seninde hayatin her yonunde her sekilde yuzun guler tum dileklerin kabul gorur Şeniz

mrb arkadaslar.benım bu gunum fena gecmedı,dun dıscıye gıttım ondan berı ıstahım azaldı,tabıı kı cektıgım acılardan,bana tek faydası 2 gundur az yemem oldu,sabah 75.2 gosterdı tartı,bakalım pztesı ye nolcak bılmıyorum,bugun yedıklerım sabah 2 dlm kepek ekmek peynır kabak patlıcan ızgara cay
oglen sehrıyelı tavuk corba,2 dlm ekmek,avakado salatası
ara 1 muz
aksam 1 dlm labne peynır surulmus ekmek
o kadar da az yememısım yawwwkafamçokkarıştı
durun bakalım yarın bellı olur ak koyun kara koyun
herkese ıyı gecelerr

ay kizlar adet mi olucam sabah:2yumurta haslanmis
oglen:kepekli tost ve cay
aksam 6da :4yemek kasigi bulgur pilavi yedim oda kendime degil kizin artigi yani
az oncede 4karamelli biskuvi light degil ama 1bardak cay ictim
bir tatli istegi vallahi 4te kaldim yoksa pakedi kutusuyla yiyecektim kendimi tuttum bu hafta kilo verimim azaldi hissedebiliyorum sanki 9kilodur hic yavaslamadi ama artik bu kiloda beklemeye gecicek ama ben onu alt etmesini bilirim metabolizmama savas actim

iyi geceler kızlar,

bugün resmen felekten bir gün çaldım desem yeridir.
sabah 10:30 a kadar uyudum hihoyyyt ne güzel birşeymiş öyle,süperdi...sonra kahvaltı yaptım ama nedense iştahsızdım(zeytinli ekmek vardı evde,küçücük bir parça koparıp arasına beyaz peynir koyup yedim) sonra başladım temizliğe,ardından yemek yaptım,dolma yaptım hem biber hemde sarma,valla diyet olarak yapmama rağmen çokda lezzetli oldu.saat 12 gibi küçücük bir krep yaptım kendime arasınada siyet 30 gr bitter çikolata eritip koydum ve afiyetle yedim,sonra saat 3 gibi öğlen yemeğimi yedim(5 kaşık mantı) akşamda 2 tane biber dolması 2 tanede küçük yaprak olanından,1 tane kocaman kazandibi .saat 7 de spor salonuna gittim 40 dakika koştum ve 40 dakika yüzdüm.eve gelincede biraz acıkmıştım 30 gr ekmeğin arasına 2 dilim sucuk pişirip yedim.neden felekten bir gün geçirdim dediğimi anlamışsınızdır :dance: toplam 1800 kalori aldım,600 kaloride harcadım,1200 kaloriyle günü kapadım.
aldığım kalori çok değil ama karbonhidrat ağırlıklı olduğu için iyide değildi yani.
aa bu arada spor hocamdan bugün yeni birşey daha öğrendim,elinizi boynunuza koyun ve 15 saniye boyunca nabzınızın kaç kez attığını sayın,çıkan rakamı dört ile çarpın.bu koşu bandında ayarlayacağınız nabız oluyormuş,böylelikle daha çok kaloıri yakılırmış(evde koşu bandı olan arkadaşlarımız olduğunu biliyorum eğer dijital ise işlerine yarar diye paylaşmak istedim.)

benim var cift kisilik carsaflar uzrinde guzel kuruyor bu konuda kendisinden pek bir memnunumkaydirigubbakcemile3

benimde tatlı krizlerim fena bu aralar,çözüm buldum gibi birşey ... yememek değil tabi :jeyyar:
bir daha krize yakalandığımda kepek unu, kalorisiz tatlandırıcı ve diyet sütten muhallebi yapıp yiyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…