70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aslında bi başlasan gerisi geliyor...alışkanlık oluyor..ben yürüyüşe çıkmadıqım zaman huzursuz oluyorum..alışınca gerisi geliyor cnm..

link için teşekkürler cnm..

slm vermeden cvp yazmaya başladım çok utandım yaaaaselam millet nasılsınız...bu arada sena ablayla tl da konuştum nasıl tatlı nasıl şeker nasıl güzel bi insan olduğunu bidaha anladım

benden bahsediyor
gözüm yükseklerde değil 38 giyiyorum zaten ama her 38 olsun istiyorum aman bu kalıp olmaz şu kalıp olur vs olayı yaşamak istemiyorum

tatlı şeker zararlı uzak dur

İşyerinden birine yardımcı oldum o göndermiş.
Yemeyimde nabem ben bunları

Eki Görüntüle 252673

hemn bana yolla canım

Eki Görüntüle 252673
o damaktan canım çekmedi değil hani :18::18:
ben önce yüklüyorum öyle yapıyorum canım ozaman durmuyor..
ay benimde totom aldı başını gitti birde göbeğim var tabi gören hamile sanır
evet evet gerçekten hemen hiissetriyor kendisini
evet orası kesin ama benim zayıflamayada ihtiyacım var

bir yerde 4-5 kilo fazlalığı olanı zayıflatıyo diye okumuştum da ondan hayal kırıklığım

benimde zayıflamaya ihtiyacım var leslie yapıyorum mekik çekiyorum yediklerime diikkat ediyorum bakalım bir faydası olcak mı :26::26:

çok güzelsin canım maşallahh şişko gibi hissediyorum demişsin bence gayet iyisin incecik mi olmak istiyorsun yoksa bir deri bir kemik
bende bir incelsem ahh ahh :18::18:
evet öyle olmak istiyorum,öyle olsam ben sonra beğenmezsem kendimi kilo almak kolay..
kızlar bende geldim...
aranıza yeni katıldım, 74 kiloyum
ilk olarak hedefim 60 kilo kalmak.
diyet öneriniz var mı?
acilen 3-5 kilo verirsem kardeşimin düğününe güzel bir elbise almak istiyorum.
hoşgeldiiin...
bak benim avatar sana kelebek yoluyor tugbacimm :87:

[/B]

tamam be ne kızıyon demem bida alla allahh..
teşekkürler canımdaa,ben memnun değilim daa. ama şükür yaniii
bence sen de bı doktora ugra, sprıral yerındemı baktır, oyle oynayabılıyo sanırım yerınde, sorna ona guvenıp kocişe yaklastıgında bı bebiş haberı de senden alabılırız

:
ama benim öyle aman aman bi ağrım olmadıki yaaa
ohaaaaaaaaaaaaaaaman allah muhafaza ablaya,ne o öylee,,iiki gitmemişin aman dikkat et,pek güven olmaz öyle yerlere

Eki Görüntüle 252673
bana veeeerrrrrr onlarıııı banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,,sana zararlı şimdi onlaarr ver banaaaa:122::125::125::125::125::125::125::125:

olu olur

ben temmuz 10 da başladım 79 la tabi ilk 2 hafta çok sıkı yaptım
sonra 2 haftalık tatile çıktım abartmadım ama çokta dikkat edemedim mesela bu 1 ayda sadece 2 çatal tatlı bitanede max yedim tatlıyı tamamen kestim
bayrm öncesi 70 kiloydum hala öyleyim çünki bayramda saltım tatlıları falan kilo veremedim dün tartıldım 69 gördüm çok sevindim ama oruçtum bugün sabah bidaha çıktım 70 bakalım cumaya ne olacak

bu arada da çok sıkı spor falan yapamadım hele ramazanda

sen kaç kilosun canım hedef kaç

canım ya bi de bu halde koşturdun değil mi.. için de huzursuz vaziyettedir tabii bunlar olurken, iyice yorgunluk.. patronun anlaşılan vicdan azabı yaşıyor iyi adamcağızmış demek.. de madem bir şey yapacak tam yapsın size düşünme fırsatı bırakmasın, ya da sizin bu durumda huzursuz olabileceğinizi akıl edip ona göre başka türlü bir kolaylık sağlasın.. yani bişi yapmak istiyorsa.. ama herşeyden önce, senin bulunduğun yerde bir daha sigara içmezse en büyük iyiliği yapar sanıyorum.. özele gitmesen olmuyor mu gerdüşüm :26: fakülte diyecem ama orada da insanı kobay faresine çeviriyorlar sanki.. bence önce bir devlet kurumuna görün, tatmin olmazsan zaman kaybetmeden anlaşmalı bir özele gidersin :26:

seni iyi anlıyorum sen de beni anlıyorsun anlaşılan ne kadar anlayışlıyız

a aaaaa şuna bak ezbere konuşuyor istersen arkadaş olalım

anam sırıtmamış diye bişi yok gayet üstüne olmuştu bilip bilmeyen obezsin sanacak ya şort giymek için ille çıltı bacak mı olmak gerekiyor? bacakların fıstık gibi.. etin belli ki sıkı.. benim bacaklar beyaz, geniş, üstünde rengarenk varisler.. hangi birini halledeyim.. şimdi bizim mevzumuz kilolar olduğu için hepimiz kilolara odaklanıyoruz tabi.. bir kısmımız mankenliğe erişse de çoğumuz hedefine tam ulaşamamış balık etlileriz.. dışardan bakınca amaaan şu kiloya bak giydiğine bak bu insan hiç mi aynaya bakmıyor diye ukalalık yapanlara malzeme verecek görüntülerde değiliz, battal değiliz.. farkettim ki hepimiz zaten üstümüze uygun, sırıtmayacak şeyler giyme konusunda titiziz hatta belki fazla tititziz.. sen de o gün onu giydiysen zaten kötü durmayacağının farkında olarak giymişsindir ama illa içimizi kemireceğiz değil mi kendimizi içimize sindiremiyoruz daha iyi ya da iyi olmak istiyoruz.. ben valla yolda bakııyorum çoğu balık etli düzgün sıkı vücutlu bayan, zayıf fazlalıksız ama yamuk yumuk tipli bayandan çok daha güzel ve çekici duruyor.. tadını çıkar valla hiç düşünme zaten o bulunduğun yerler turistik yerlere benziyor ay ne insanlar neler giyiyor.. oda arkadaşım anlatmıştı şehir merkezinde bir kadın geçmiş önlerinden, 100 küsürlük battal bedenmiş dar eteği, topuklu ayakkabısı varmış ve bluzu sırt dekolteliymiş sırtı da kalın koca koca katlar varmış ortada gözümde çok net canlandırıyorum ama anlatabiliyor muyum bilmem.. ve kadın öyle bir özgüvenle geçmiş ki arkadaşlarım ezilip büzülmüşler zaten o özgüven olmasa sırtı açık bluzu o kiloyla nasıl giysin ha o pek hoş görüntü olmamıştır eminim ama burada hiç birimiz dışarıdan parmakla gösterilerek tüh kaka denilecek türler değiliz.. biz kendimizi beğenmiyoruz hep birbirimizi beğeniyoruz:86:

öp öp öp

dimi ama çok benziyo

:114::114::114::114::114::114:

hepinize merhaba arkadaşlar,
bugün kendimi acayip ince hissediyorum2 akşamdır otururken titreşimli bel kemerimi takıyorum 30-35 dakika,etkisini hissediyorum

ben almıştım kemer, hatta şarjlı pil aldım onun için ama kemer olduğu yerde duruyor, piller de mp3e yaradı kaç gündür de bakışıyoruz kemerle, mahcubiyetten selam verip hızla geçiyorum.. yazdığın iyi oldu akşam gidince bi öpeyim elini, sarayım belime, boşa geçen zamanı telafi edelim

bende ramazanda başladım kilo verme macerama.. aslında yaz tatlinde başlıcaktım ama hiç dikkat etmedim yedikçe yedim her öğün beyaz ekmekleri götürdüm cipsler kolalar dondurmalar tartıda 78i görünce artık kendime dur deme zamanımın geldiğini anladım.. ramazanda 3 kilo verdim bayramdan önceki hafta 74 ü görmüştüm bugünde sabah 74ü gördüm ama dedğin gibi cuma nolcak bakalım ramazanda bende spor yapamdım hiç sadece alışveriş için çıkıtığım yürüyüşlerle yetindim
ilk hedefim 65 ikincisi ve gerçek olan 60

KIZLAAARR TÜNAYDIINN,,,,dünden bugünee 800gr vermişim...dün 63.3tüm bu sabah 62.5u gördüm şükür taa geçen haftaki kiloma gelip hatta 200grmda aşağıdayım,,bide reglim yani düşünün,,,

Son düzenleme:

qivican burda yazmıstım sordugun devlet hastanesının cvbını, bırde alta pazarı yazmıstımmm gormemısın herhaldeee :26:

seni iyi anlıyorum sen de beni anlıyorsun anlaşılan ne kadar anlayışlıyız
evet evet çok anlayışlıyız
birde 100 kiloluk birinin giyiminden bahsetmişsin bende gördüm öylelerini bacakları benim bacaklarımın 2 3 katı ki benim bacaklarımda kalındır ona rağmen 2 3 katı tayt giyip üstüne kısa tshırtler giyenler var kısacık etekler..
biz mi çok cesaretsiziz onlarmı çok cesaretli anlamadım

benimde hedef 65
kolay gelsin tatlım bol pilatesli günler......8:

Eki Görüntüle 252673

aayyy cocostar bile var ben yerdim valla sırayla çayın yanında kahvenin yanında ohhhh ama sen o insana bir daha iyilik yapma sen ona destek olmuşsun ama o resmen sana köstek oluyor küs ona, onun getirdiklerini yeme bana gönder sen onları, ben imha ederim

koyarım valla.. çok aman aman bişiler almadım çok güzelleri nereye gidip nerde giyicem şimdi masraf etmeyim dedim günlük şeyler aldım işte falan giymelik ama o iki elbiseyi de henüz giyemem başka bahara sanırım aay bi de gözümden kaçan bişi olmuş çok komik yaa fotosunu eklerim güleriz yaaa aman neyse çekerim şekerim lafı mı olur

nasılsınız çıtırlar doktora gittim bugün keseyi göremedi rahimin içinde kocaman bir myom varmış rahimin içini kaplamış bebekte görünmüyormuş zaten keseyi görsekte bu myom tehlikeli düşüğe sebeb olur dedi pazartesi kontrole çağırdı takip edicez dedi napalım kısmet işte hayırlısı neyse o olsun artık üzülemiyorum bile ya bebişle ya bebişsiz diyete devam

elbıselerı de gıymeden fotografla bızım ıcın, nolmş defolu fılan mı cıktı yoksa aldıgın bısı, bazen oluyo oyle seyler ben mesela baya ıncelerım bazen benım bıle gozumden kacan seyler oluyooo :26: bende albumumde fotografı olan uzeır sıyah beyaz cızgılı altı duz sıyah kısa penye elbıseyı en son gıttıgım pazardan almıstım 5 tl'ye, tatılde fılan gıyerım dıye ki harbı kkurtarıcım oldu o elbıse benım hemen gecırıp cıktım uzerıme

bazı pazarlar magazalarla yarısıo fıyatlarda, kredı kartı bıle gecıyo artık zaten gundelık seyler almak daha mantıklı

tünaydın kızlar ben geldim. anam çalışan arkadaşları anlar oldum valla. amanın ne zormuş çocukla yaw. sabah kalk onu kreşe bırak okula git okuldan gel kızı kreşten al eve getir azcık onunla oyna onu uyut. ev işi yap. şu an gözlerim neredeyse kapanacak vallahi. çok yorgunum çokkkkkkkkkk..........

pelincim çok geçmiş olsun. umarım çabuk iyileşirsin. benim bu hafta çalışmaya başlamanın etkisiyle herhalde gram oynama yok kiloda. bi düzene oturtmam lazım yaaaa.... napcam nasıl yapcam bilmiyom. sabah okul ve kreş telaşı doğru dürüst bişi yiyemiyom öğlen deli gibi aç geliyom ne bulursam yiyom. akşam da hakgetire. of offffff bi program yapmam lazım.
birkaç kere sordum ama yanıt alamadım. ceren nerde kızlar ?

Selam kızlar nasılsınız sinirlerim cok bozuk bayramda antebe gittik 8 gün kaldık adetımde 8 gun surdu pazar gunu bitti ben burdan gıderken cizelgedeki kilodaydım neyse bugun sabah tartıldım ve ne cıksınn 73.0 kg 8 gunde 5 kilo almam mumkun mu tatilde hıc durmadk hergun bır yerdeydıkk sabah ccıkıyorduk evden gece 11 de gelıorduk anlamadımm gittiii

Bide canlarım yolda bısı yemeyin ankarada yedıgımız pogaca yzundennnn zehirlendiikkk 2 gun boyunca hastanedeydık

saglık saglık saglık, herseyın başı saglıkkk ...

belenaycıgım hıc kendını uzmuyosun, once senın saglıgının duzelmesı lazım, o bebise bakıcak saglıklı bı anne lazımmm...senın ruhsal durumun herseyı etkıler bılıyosun bunu..

doktora hemen gıtmekle ıyı yapmıssın, doktor kontrolunde olacagından için bıraz daha rahat olur..

sen ona tutun ki bebişinde sana tutunsun, tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…