ohoo ideallere bakarsak yandıkbenim üst bölgem bariz omurgam falan dışarda leğen kemiğim desen öyle sorunlu etli olan sadece popom zaten istediğim 38 bedene rahat girebilmek.az bacaklarım incelsin istşyorum ama oda genetik iskeletim kalsada onlar erimez dediğin gibi spor şart ama onada gerçek üşeniyorum eşimle falan çıkıyorum hızlıda yürürüz 1 saat falan ama onun dışında kendim tek başına valla heves edipte çıkamıyorum ha bugün ha yarın ha 1 saat sonra derken günler aylar geçiyor :26:
slm vermeden cvp yazmaya başladım çok utandım yaaaaselam millet nasılsınız...bu arada sena ablayla tl da konuştum nasıl tatlı nasıl şeker nasıl güzel bi insan olduğunu bidaha anladım
gözüm yükseklerde değil 38 giyiyorum zaten ama her 38 olsun istiyorum aman bu kalıp olmaz şu kalıp olur vs olayı yaşamak istemiyorum
tatlı şeker zararlıuzak dur
o damaktan canım çekmedi değil hani :18::18:
ben önce yüklüyorum öyle yapıyorum canım ozaman durmuyor..aynen canım aynen
bende netten yapıyorunda ddonuyo bazen bizim net bazen çoook yavaşlıyo sinir ediyo indiremedim de varsa göndür diyecek tim
ay benim de aynı selülitten önce totolar aldı başını gitti ama çok süper bişey 3 gün oldu ama kendimi sıkı hissediyo şimdiden
evet orası kesin ama benim zayıflamayada ihtiyacım var
bir yerde 4-5 kilo fazlalığı olanı zayıflatıyo diye okumuştum da ondan hayal kırıklığım
evet öyle olmak istiyorum,öyle olsam ben sonra beğenmezsem kendimi kilo almak kolay..çok güzelsin canım maşallahhşişko gibi hissediyorum demişsin bence gayet iyisin incecik mi olmak istiyorsun yoksa bir deri bir kemik
bende bir incelsem ahh ahh :18::18:
hoşgeldiiin...kızlar bende geldim...
aranıza yeni katıldım, 74 kiloyum
ilk olarak hedefim 60 kilo kalmak.
diyet öneriniz var mı?
acilen 3-5 kilo verirsem kardeşimin düğününe güzel bir elbise almak istiyorum.
bak benim avatar sana kelebek yoluyor tugbacimm :87:
[/B]
Karnım acıktı ama sabah uyuyakalmışım tost yapcaktım güya 5 dk da giyindim çıktım.
Yanıma lifli form bisküvi aldım sadece.
Servis beklerken arkadaş domates verdi.
Birazdan onu yerim yani gene açımmm:95:
Triii triii triienndyyyy bi daha kendine göbekli, şişko falan de kaptan müsvettesi falan dinlemem saçından sürüklerim..
Ne güzel olmuşsun yaa resimlere tekrar bayıldım..
Darısı bizlerin başına canım.
teşekkürler canımdaa,ben memnun değilim daa. ama şükür yaniiideliye bak ya 79 dan 63e düşmüş gramın hesabını yapıyor bide iki doğumdan sonra vermiş bu kiloları töbe töbeeeeee az kalmış onlara gittiği zaman gitsin boşver çoğu gitmiş zati bu arada geçmiş olsun dikkat et kendine
ama benim öyle aman aman bi ağrım olmadıki yaaabence sen de bı doktora ugra, sprıral yerındemı baktır, oyle oynayabılıyo sanırım yerınde, sorna ona guvenıp kocişe yaklastıgında bı bebiş haberı de senden alabılırız
:
ohaaaaaaaaaaaaaagünaydın kızlarrr nasılsınız bugün
ooooooo yeşim hanım uyanmışlar günaydınlar efendimm
kızlar bugün bi iş ilanındaki teli aradım(cepti)...adam adresi verdi ama bana dediki okulun oraya gel ben seni alırımlann sen beni tanıyomusunda beni alıcan!!!! sen nasıl patronsun otur şirketinde başvuran kendi gelsin...bunun altında ne var..ne işş!!!! kapatım teli...çok sinirlendim...içime bi korku geldi ya ararsa durmadan eşim ne der...aradan yarım saat geçti o numaradan çaqrı geldi...1 defa çaldırıp bıraktı...ben kaldım böyle bi an napıcamı bilemedim...sonra aramaya karar verdim eqer aramazsam eşim varkende arar diye derdini bi öqreneyim dedim...aradım ve bana dediki görüşmeye ne zaman geleceksiniz...GELMİCEM dedim!!!!başka bi yerle anlaştım...ve teli kapadım...tekrar arama terbiyesizliqinde bulunursa numarasını engellicem...sapııkkkkkkkkkk sapık bu insanlarrr...direk savcılıqa vericem tekrar ararsa...ayy iqrençler midem bulanıyoo.....ööööööööööö.......
bana veeeerrrrrr onlarıııı banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,,sana zararlı şimdi onlaarr ver banaaaa
o damaktan canım çekmedi değil hani :18::18:
ben önce yüklüyorum öyle yapıyorum canım ozaman durmuyor..
ay benimde totom aldı başını gitti birde göbeğim var tabi gören hamile sanır
evet evet gerçekten hemen hiissetriyor kendisini
benimde zayıflamaya ihtiyacım var leslie yapıyorum mekik çekiyorum yediklerime diikkat ediyorum bakalım bir faydası olcak mı :26::26:
evet öyle olmak istiyorum,öyle olsam ben sonra beğenmezsem kendimi kilo almak kolay..
kızlar bırden kayboldum ortadan, belkı farketmedınız bıle ama o ara patronum geldı, nası oldun dedı, bende sabah evde yıne oksuruk krızı geldı kan geldı bu defa, bu hafta doktora gıtcez dedım, o da bu ıhmale gelmez hemen gıdın fılan dıye hemen hastaneyı aramaya basladı...
ama sonucta ben calısanım maddı durumum bellı, sız armayın ben ararım dıyorum, cunku telde fark ucretı tetkıklerde kı ucretlendırmelerını fılan sorucam, ben hallerım deyıp telı bana vermıyo, ıkı tane hhatı vardı hastanenın bırını ben arıyorum dıerını o, ben bılgı almak ıcın arıyodum ama, neyse ben daha beklemede muzık dınlerken onun telefonuna cvp verdıler, o da hemen randevu almaya gırıstı, ben arkadan seslenıyorum, ... bey tetkık ucretlerı ne kdrmıs, fark ne kdr alıyolarmıs, ssk anlasması varmıymıs fılan dıye ama benı dınleyen kım....... aldı randevuyu, yarım saat sonraya, katıbımıze cıkardı para verdı, pelinle beraber gıt, taksıye bının, bu parayla muayene olsun fılan dedı, apar topar gonderdı bızı, ben arada ben oranın masraflarını karsılayamam dedım ama ben halletcem dedı, bunu kabul edemem dedım, kızdı yolladı hadı randevuya gec kalıcaksınız dıye.......
neyse yolda eşimi de aldık o dageldı bızle, randevu aldıgımız prof.un danısmasına gıttık, 250 ıstedı höh dedık, avukatlarla anlasması var bu hastanenın avukat oldugumuzu soyleyınce 95 dedı, ama bu doktorun ssk yla anlasması yokmus, dıger tetkıklerde ındırım oluyo avukatlara ama işte fılan dedı.... akcıger fılmı, kan testlerı, balgama bıle bakıyolar dıger tetkıkler derken baya yulıyceklerdı, bende patrona yukleyemem bunu bizde kaldıramayız dıye gerı döndüm taaa oralardan... zaten hastanın onu luks araba dolu, bızım oranın mılletvekılını gordum hatta..eşim de dedi, mıllet parasızlıktan aglıyo ama hale bak sskla anlasması olmayan hastane dolup tasıyo dedı ki gercekten de doluydu.......
gerı donerken bı sürü hastane aradık, genelının doktoru tatıldemıs, en sonudna yarın sabah 10a randevu aldık bı hastneden......bakalım inş yolunda gıder hersey.. gırmedıgımızı ogrenınce patron kızdı tabı, ama napıyım ona yuklenemem, ona yuklenmemek ıcın kendım oderımd esem bu defada benım butce sarsılcak, bu muayene ıle bıtmıyokı, bu gıdecegımız hastanede muayene 100 ama tetkıklerde fark yok, bazı tetkılerde ıse sadece 5 tl fark alınıyo...
valla paran yoksa kalıyosun hasta, para hersey demek deıl ama cok sey demek, boyle olunca da sınır oluyorummm!!!!
benimde arka kısmım öyle bir elbise aldım merakıma badiyle yüksek bel etek giymişşin gibiama elbıse çok beğendim alayım dedim giyerim göbeğimi kapadı tabi yüksek bel olunca ama arka kısımm facia gün boyu onla dolaştım evde birdaha söyle baktım birdaha kendime aynı senin dediğin gibi arkamdan yürüyenlere acıdım
selam kızlar....
pelincim geçmiş olsun canım,ihmal etme haa...
givi arkdaş değiliz resimlerine bakamadım ama çok beğendim bende dermişm
belenaycım testi tekrarladınmı canımzayıflayıp hamile kalmak ne güzel duygudur değilmi
yıllardır ne tam verdim nede tedavileri bıraktım ama hep zayıf hamiel kalsam iyidir dedim,sonuçta ilk aylar hareketsizlikte oluyor zaten verdiğini alıcaksın bari şişko hamile kalınmamalı değilmi.....
Bizimde ofiste buzdolabımız vardı bozuldu tamire gitti kaç kere son gittiğinde gelemedi
Yoksa bende bi kere getiriodum biraz fazla getiriyordum dolapta duruyordu.
3 güne falan yetiyordu. Şimdi hergün hazırlamak, karınca gibi evden taşımak zor geliyor
Bi giysen alışırsın aslında bende ilk başta neyime benim şort falan dedim. Sonra etrafa baktım herkes giyiyor ki pek de sırıtmamıştı.
Beyaz tişörtte hata ettim bi hala tombikim benim neyime yani
Sen şimdi bile giyebilirsin bence sana öyle geliyor.
Bi giy alışcan
öp öp öp
dimi ama çok benziyo
hepinize merhaba arkadaşlar,
bugün kendimi acayip ince hissediyorum2 akşamdır otururken titreşimli bel kemerimi takıyorum 30-35 dakika,etkisini hissediyorum
olu olur
ben temmuz 10 da başladım 79 la tabi ilk 2 hafta çok sıkı yaptım
sonra 2 haftalık tatile çıktım abartmadım ama çokta dikkat edemedim mesela bu 1 ayda sadece 2 çatal tatlı bitanede max yedim tatlıyı tamamen kestim
bayrm öncesi 70 kiloydum hala öyleyimçünki bayramda saltım tatlıları falan kilo veremedim dün tartıldım 69 gördüm çok sevindim ama oruçtum bugün sabah bidaha çıktım 70 bakalım cumaya ne olacak
bu arada da çok sıkı spor falan yapamadım hele ramazanda
sen kaç kilosun canım hedef kaç
kızlar hepınıze cok tesekkur edıyorum saglıgımla ılgılı guzel dılkelerınız ve ılgınız ıcın
zeynepberatcım, bı tane devlet hastanesı ozellıkle gogus hastalıkları ıcın, ona gıtmeyı duusnundum ama randevuyu sonraya verıyolar bır de tetkıkler ııcn gun atıyo ya sureklı ozelde calısınca sureklı ızın alabılmem mumkun olmuyo, benım bı an once halletmem lazım butun tetkıktır testtır fılmdır fılan..bı gun tahlıle ıkı gun sonra fılme bı hafta sonra baska bı teste ızın almam mumkun deıl :26: bı de tam adlı yıl yenı basladı ısler sıkıscak, durdum durdum da şimdiyi mi buldum gıbı bı durum olcak
buararada gordum qivican fotolarını, gıymısin buz mavısı kotu hala konusuyosun yaaaaaaaaaaben acık renk kot bı ara gıymıstım o da ılk ve son olarak kalmıstı hayatımda, bu halde cesaret edemem ama sen de pek guzel durmuşşş goze carpan bı pörtleme pırtlama vs vs gormedım ben
yaa pazardan dıger aldıklarını da deşifre etsene bıze, bayılırım pazardan sorna boyle evde sacmaya deneme gıyıp cıakrmaya, sen ne aldın ben bunu aldım muhabbetınee, aaaaaaaaaay pazara gıdesım geldı boyle karıstıra karıstıra aralarından bısıler bulmak be guzelllzaten pazar konusudna mimliyim, kendımı kaybedıyomusum, bıde pazara gelıp oyle herseye uzaktan bakanlarla pazar gezmeyı hıc sevmem, ben karıstırırım hemen oracıkta uzıerme gecirir denerim fılannn dedım ya işte kendımı kaybedıyomusum arkadaslarımda der pazarda nerden buluyosun bunları doye ya da pazara gıdeceksen pelinle gıt derler, pazar cılgınlıgı sardı yıne benı haydı dıger aldıgın bluzları elbıselrınde resımlerını koy, belkı sıparıs verırız, ordan pazarlamacılıga baslarsın ek iş olur kızım, uzıerne komısyonunu da koyarsın, mıss gıbı ek kazanc
evet evet çok anlayışlıyız
seni iyi anlıyorum sen de beni anlıyorsun anlaşılanne kadar anlayışlıyız
bende ramazanda başladım kilo verme macerama.. aslında yaz tatlinde başlıcaktım ama hiç dikkat etmedim yedikçe yedim her öğün beyaz ekmekleri götürdüm cipsler kolalar dondurmalartartıda 78i görünce artık kendime dur deme zamanımın geldiğini anladım.. ramazanda 3 kilo verdim bayramdan önceki hafta 74 ü görmüştüm bugünde sabah 74ü gördüm ama dedğin gibi cuma nolcak bakalım ramazanda bende spor yapamdım hiç sadece alışveriş için çıkıtığım yürüyüşlerle yetindim
ilk hedefim 65 ikincisi ve gerçek olan 60
kızlar hepınıze cok tesekkur edıyorum saglıgımla ılgılı guzel dılkelerınız ve ılgınız ıcın
buararada gordum qivican fotolarını, gıymısin buz mavısı kotu hala konusuyosun yaaaaaaaaaaben acık renk kot bı ara gıymıstım o da ılk ve son olarak kalmıstı hayatımda, bu halde cesaret edemem ama sen de pek guzel durmuşşş goze carpan bı pörtleme pırtlama vs vs gormedım ben
yaa pazardan dıger aldıklarını da deşifre etsene bıze, bayılırım pazardan sorna boyle evde sacmaya deneme gıyıp cıakrmaya, sen ne aldın ben bunu aldım muhabbetınee, aaaaaaaaaay pazara gıdesım geldı boyle karıstıra karıstıra aralarından bısıler bulmak be guzelllzaten pazar konusudna mimliyim, kendımı kaybedıyomusum, bıde pazara gelıp oyle herseye uzaktan bakanlarla pazar gezmeyı hıc sevmem, ben karıstırırım hemen oracıkta uzıerme gecirir denerim fılannn dedım ya işte kendımı kaybedıyomusum arkadaslarımda der pazarda nerden buluyosun bunları doye ya da pazara gıdeceksen pelinle gıt derler, pazar cılgınlıgı sardı yıne benı haydı dıger aldıgın bluzları elbıselrınde resımlerını koy, belkı sıparıs verırız, ordan pazarlamacılıga baslarsın ek iş olur kızım, uzıerne komısyonunu da koyarsın, mıss gıbı ek kazanc
aayyy cocostar bile varben yerdim valla sırayla çayın yanında kahvenin yanında ohhhh ama sen o insana bir daha iyilik yapma sen ona destek olmuşsun ama o resmen sana köstek oluyor küs ona, onun getirdiklerini yeme bana gönder sen onları, ben imha ederim
koyarım valla.. çok aman aman bişiler almadım çok güzelleri nereye gidip nerde giyicem şimdi masraf etmeyim dedim günlük şeyler aldım işte falan giymelik ama o iki elbiseyi de henüz giyemem başka bahara sanırımaay bi de gözümden kaçan bişi olmuş çok komik yaa fotosunu eklerim güleriz yaaa aman neyse çekerim şekerim lafı mı olur
benimde hedef 65
kolay gelsin tatlım bol pilatesli günler......8:
nasılsınız çıtırlar doktora gittim bugün keseyi göremedi rahimin içinde kocaman bir myom varmış rahimin içini kaplamış bebekte görünmüyormuş zaten keseyi görsekte bu myom tehlikeli düşüğe sebeb olur dedi pazartesi kontrole çağırdı takip edicez dedi napalım kısmet işte hayırlısı neyse o olsun artık üzülemiyorum bile ya bebişle ya bebişsiz diyete devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?