Hepimizi düşünerekten sadece 1 tane damak yedim.
Diğerlerini dağıttım. Hee bide çubuk krakeri aldım
Normalde hepsini yerdim..
Ne size ne bana bu kötülüğü ederim..
nasılsınız çıtırlar doktora gittim bugün keseyi göremedi rahimin içinde kocaman bir myom varmış rahimin içini kaplamış bebekte görünmüyormuş zaten keseyi görsekte bu myom tehlikeli düşüğe sebeb olur dedi pazartesi kontrole çağırdı takip edicez dedi napalım kısmet işte hayırlısı neyse o olsun artık üzülemiyorum bile ya bebişle ya bebişsiz diyete devam
nasılsınız çıtırlar doktora gittim bugün keseyi göremedi rahimin içinde kocaman bir myom varmış rahimin içini kaplamış bebekte görünmüyormuş zaten keseyi görsekte bu myom tehlikeli düşüğe sebeb olur dedi pazartesi kontrole çağırdı takip edicez dedi napalım kısmet işte hayırlısı neyse o olsun artık üzülemiyorum bile ya bebişle ya bebişsiz diyete devam
tünaydın kızlar ben geldim. anam çalışan arkadaşları anlar oldum valla. amanın ne zormuş çocukla yaw. sabah kalk onu kreşe bırak okula git okuldan gel kızı kreşten al eve getir azcık onunla oyna onu uyut. ev işi yap. şu an gözlerim neredeyse kapanacak vallahi. çok yorgunum çokkkkkkkkkk..........
pelincim çok geçmiş olsun. umarım çabuk iyileşirsin. benim bu hafta çalışmaya başlamanın etkisiyle herhalde gram oynama yok kiloda. bi düzene oturtmam lazım yaaaa....napcam nasıl yapcam bilmiyom. sabah okul ve kreş telaşı doğru dürüst bişi yiyemiyom öğlen deli gibi aç geliyom ne bulursam yiyom. akşam da hakgetire. of offffff bi program yapmam lazım.
birkaç kere sordum ama yanıt alamadım. ceren nerde kızlar ?
vala cnaım normal tatıl uzerıne bayram tatılı derken beımde duzen sastı hepten, bulcaz artık bı yolunu uzıerne bı de bu hastalık mahvettı benı.. bakalım yrn doktordan randevu aldık noldugunu gorucezz..
ceren iş deiştirdi, bu iş yerıden gıremıyo oyle kk ya, arada gırıp yazıyodu oyle haberlesıydouk sonra arya bayram gırdı, sorna gelınce bı msjını gordum ben, teyzesı hastalanmış :26: onla ilgilnemişler bayramda fılan hep.. sonrada bı hbr alamadım ben de merak edıyorum umarım hersey yolundadır....
slmmmm arkadaşlarrrr nasılsınız biz memleketten pazartesi günü döndük aslında cumartesi döncektikte erteledik annemi gördüm içim rahatladı bayramı annemle geçirdim gerçi bayram günü taburcu ettiler ama çıktıya çok şükür daha iyi bende iyiyim kilo sorunum var sadece o kadar
sizler nasılsınız geçmişe bakamadımm göremedimm neler oldugunu fırsat bulabilirsem yazarım şimdi ama geçmişşş çok uzun ama sbah anca çıkarım herhal ama genede bakmaya çalışcam eşim evde cumartesi başlıcak işe şimdi evdekiler uykuda bende gizli kaçak burda
haaa bu arada yarın trioitlerim için doktora gitcemm bunda çok kadarlıyımm çıtır olcamm çıtırrr
buarada geçmiş BAYRAMINIZ KUTLU OLSUNNNNNNN
YAAA BEGEN YOK SMİLLER KULLANILMIYO RENK OLMUYO OFFFFFF NE OLDU BU SİTEYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Biri bana cevap versinnnyazdım ama bakan yok ühüüüü
canım benim umarım ciddi bişi yoktur. hmmm inşallah teyzesi en yakın zamanda iyileşir. uyudum uyuyacam yawwww resmen unutmuşum çalışmayı 2 yıldır.....
canım dıyorum ya bız 365 gunde 7 gun ızın yapıyoruz gerı dönmesı ne kdr zor gelıyo, ayaklar gerı gerı gıdıyo, 7 günde unutuyoruz calısmayı, sen 2 sene dıyosun yaaaaaaaaazaman sadece bırazcık zaman dıyorum sana
evet resmen bir ev hanımı olmuştum. şimdi ise ev darmadağın. bakalım zorlu bir süreç olucak herhalde. daha yemek yapıcam. ve ben hala miskin miskin oturuyorum. tavuk suyuna çorba zeytinyağlı taze fasulye salata nasıl olur akşama?
Selam kızlar nasılsınız sinirlerim cok bozukbayramda antebe gittik 8 gün kaldık adetımde 8 gun surdu pazar gunu bitti ben burdan gıderken cizelgedeki kilodaydım neyse bugun sabah tartıldım ve ne cıksınn 73.0 kg 8 gunde 5 kilo almam mumkun mu tatilde hıc durmadk hergun bır yerdeydıkk sabah ccıkıyorduk evden gece 11 de gelıorduk anlamadımm gittiii
Bide canlarım yolda bısı yemeyin ankarada yedıgımız pogaca yzundennnn zehirlendiikkk2 gun boyunca hastanedeydık
1 damakta bana göndereydin
gel bize beraber yiyelim
gecmıs olsun canım tekrardan.. hersey yoluna gırer ınşş....valla bayram donusu bende sasırdım, elım begen tusuna gıdıyo ama yok malesef..
aglama kız, herks hasta zaten bız kıme aglayalım, ıkı msj nce bısı sordun hemencık gozyası hazırmıs valla
8 gunde 5 kılo mumkun deıl tabı kesıp kuzu fılan yemedıysenızadettendır belkı, ödemdir, zehırlendık dıyosun gecmıs olsun oncelıkle, serum fılan baglanmıssa o da acaıp sıskınlık yapıyo, bı hafta dıkat et odem dokturucu cay fılan ıc gun ıcınde, bı bakalım nolcak:26:
evet resmen bir ev hanımı olmuştum. şimdi ise ev darmadağın. bakalım zorlu bir süreç olucak herhalde. daha yemek yapıcam. ve ben hala miskin miskin oturuyorum. tavuk suyuna çorba zeytinyağlı taze fasulye salata nasıl olur akşama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?