70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun canım Allah şifa wersin sağ salim kucağına alırısn bebeğini inşallah ilk bebeğin mi

canım geçmiş olsun. hiç karamsarlığa kapılma. herşeyin hayırlısı senin sağılığın daha önemli lütfen canını sıkma arkadaşım

slmmmm arkadaşlarrrr nasılsınız biz memleketten pazartesi günü döndük aslında cumartesi döncektikte erteledik annemi gördüm içim rahatladı bayramı annemle geçirdim gerçi bayram günü taburcu ettiler ama çıktıya çok şükür daha iyi bende iyiyim kilo sorunum var sadece o kadar
sizler nasılsınız geçmişe bakamadımm göremedimm neler oldugunu fırsat bulabilirsem yazarım şimdi ama geçmişşş çok uzun ama sbah anca çıkarım herhal ama genede bakmaya çalışcam eşim evde cumartesi başlıcak işe şimdi evdekiler uykuda bende gizli kaçak burda
haaa bu arada yarın trioitlerim için doktora gitcemm bunda çok kadarlıyımm çıtır olcamm çıtırrr
buarada geçmiş BAYRAMINIZ KUTLU OLSUNNNNNNN
YAAA BEGEN YOK SMİLLER KULLANILMIYO RENK OLMUYO OFFFFFF NE OLDU BU SİTEYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

vala cnaım normal tatıl uzerıne bayram tatılı derken beımde duzen sastı hepten, bulcaz artık bı yolunu uzıerne bı de bu hastalık mahvettı benı.. bakalım yrn doktordan randevu aldık noldugunu gorucezz..

ceren iş deiştirdi, bu iş yerıden gıremıyo oyle kk ya, arada gırıp yazıyodu oyle haberlesıydouk sonra arya bayram gırdı, sorna gelınce bı msjını gordum ben, teyzesı hastalanmış :26: onla ilgilnemişler bayramda fılan hep.. sonrada bı hbr alamadım ben de merak edıyorum umarım hersey yolundadır....

canım benim umarım ciddi bişi yoktur. hmmm inşallah teyzesi en yakın zamanda iyileşir. uyudum uyuyacam yawwww resmen unutmuşum çalışmayı 2 yıldır.....

gecmıs olsun canım tekrardan.. hersey yoluna gırer ınşş....valla bayram donusu bende sasırdım, elım begen tusuna gıdıyo ama yok malesef..

Biri bana cevap versinnn yazdım ama bakan yok ühüüüü

aglama kız, herks hasta zaten bız kıme aglayalım, ıkı msj nce bısı sordun hemencık gozyası hazırmıs valla

8 gunde 5 kılo mumkun deıl tabı kesıp kuzu fılan yemedıysenız adettendır belkı, ödemdir, zehırlendık dıyosun gecmıs olsun oncelıkle, serum fılan baglanmıssa o da acaıp sıskınlık yapıyo, bı hafta dıkat et odem dokturucu cay fılan ıc gun ıcınde, bı bakalım nolcak:26:

canım benim umarım ciddi bişi yoktur. hmmm inşallah teyzesi en yakın zamanda iyileşir. uyudum uyuyacam yawwww resmen unutmuşum çalışmayı 2 yıldır.....

canım dıyorum ya bız 365 gunde 7 gun ızın yapıyoruz gerı dönmesı ne kdr zor gelıyo, ayaklar gerı gerı gıdıyo, 7 günde unutuyoruz calısmayı, sen 2 sene dıyosun yaaaaaaaaa zaman sadece bırazcık zaman dıyorum sana

evet resmen bir ev hanımı olmuştum. şimdi ise ev darmadağın. bakalım zorlu bir süreç olucak herhalde. daha yemek yapıcam. ve ben hala miskin miskin oturuyorum. tavuk suyuna çorba zeytinyağlı taze fasulye salata nasıl olur akşama?

ay canım ya kese için erken zaten üzülme sen onun doğacağı varsa sırtında taş taşısan da doğar (tecrübe )

Geçmiş olsun Belenay'ımm inşaAllah herşey yolunda gider.
Dualarım seninle ve minik bamyayla..

Ger-düşümün dediği gibi serum falan verdilerse o etki etmiş olabilir.
Ödem söktürücü çaylar almanı tavsiye ederim bende..
Valla kilo almak benim bünyem için o kadar kolay ki.
O yüzden net bişey diyemicem canım :)

1 damakta bana göndereydin

O kötülüğü sizee yapamammmm

canım benimmyeniden test yaptınmı yada kanlada hamileliği kesin öğrendinmi...
sen kalbini ferah tut,rahmini kasmamaya çalış,rabbim onu yaşatacaksa kistle yaşatır zaten değilmi?
inş.herşey yolunde gidecek bundan eminim ben içime kötü bişey doğmadı,bi arkdaşımda aynı şeyleri yaşadı ama çocuğuda doğurdu..
sende çoktandır gitmedin galiba doktorakist büyükmüymüş..
insan sıkılıyor b,iliyorum bende ekstra pek gitmem ama inş.hayırlısı olur canım benimmmm...duamdasın..bak ben iyi terapi veririm akıl veririm ama kendime asla...
istersen özele telini at sana telkin vereyimhaa parada almam ben

Ay canım ya coookk saol mutlu ettin benii inşallahh öyledir yok kuzu kesmedik ama bol bol kebap baklava yedikk

alışırsın sağlık olsun hayatım..menümüzde taze fasulye bol domatesli zeytinyağlı yaptım bende..
ben biel boşluktayım 2yıl önlisansn bitti,dgsye geçecem şüpheli diye girmedim,plansız proğramsız yaşamdayım yani...
seni düşünemiyorum 3ay tatildyedin yani enuzun sen çıktın burda
benim eşimd eöğretmen ama meslek liseinde bilgisayar öğretmeni bu yaz sadece 2 haftası boştu nerdeyse..
diğer günler okula uğraıd azda olsa..stajlar vardı,kalan öğrenciler vardı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…