70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ah canım 3 ay değil ki ben 2 yıldır ücretsiz izindeydim bana koyan o

ah canım 3 ay değil ki ben 2 yıldır ücretsiz izindeydim bana koyan o

ne kadar guzel bebiş sebebıyle 2 yıl ucretsız ızne cıkıyosun, gerı geldıgınde senı hazır bekleyen bı işin oluyooooooooooooooo

bunları düşününce hamılelık özel sektörde benı gercekten cok korkutuyooo :18:

ben 70 kiloyum kızlar bundan 2 ay öncesine kadar 76 kiloydum (biraz diş ameliyatımında etkisi oldu ama )bir ilaç kullandım ve kesinlikle faydasını gördüm...şuan sağlığım yerimde hedefim 65 olmak biraz zor kış geliyo ama olcak inşallah..

qivican burda yazmıstım sordugun devlet hastanesının cvbını, bırde alta pazarı yazmıstımmm gormemısın herhaldeee :26:

fıstık bugün cevapları geç gönderiyorum kusura bakma ben gönderirken sen hatırlatmışsın

canım sağlık olsun senin sağlığın önce geliyor o yüzden üzülme.. demeyeyeceğil üzülürsün illaki ama kendini yıpratacak kadar üzülme olur mu? kontrollerine devam et bakalı gün ola neler ola

vallahi haa ya daha o sabah trendyoldan almak üzere olup vazgeçtiğim elbiseyi gördüm hem de aynı marka aynı elbise ve orjinal.. dedim adama ben bu sabah bunu internetten alıyordum vazgeçtim dedim, adam bana markasını ezbere söyledi o modelin o tezgahta olmayan diğer renklerini falan saydı gerçekten de o renkler vardı sadece ve orjinal olduğuna kesinlikle emin oldum

merhaba yoktun ne zamandır.. geçmiş olsun..
qivican başbaşa kaldıkkkkkkk

vuuuuuuuu ama ben bu çağrıya bayaa geç kaldım geldiler di mi sen mesaj yazasıya kadar ben de hu huuuuuu baş kaldık yazarken yine yakalanıyoruz hep yakalanıyoruz

cok gecmis olsun canim sen simdi sIkma canini hayirlisi olsun saglikli olsun sende saglina kavus isallah pazartesini bekliyelim canim

kiz sen 5 kilo ne yedin bakim bayat vermisler ozaman pogacalari ne ayip insan sagligi bu kadar mi ucuz

ezgicim ezgicim kiz sen nerelerdesin gözüm seni aradi durdu özledin kendini hayatim iyiki burdasin artik daha citir olup halay cekecez

Ay canım ya coookk saol mutlu ettin benii inşallahh öyledir yok kuzu kesmedik ama bol bol kebap baklava yedikk

aha da yedigin 5 kilo cikti ortaya üzülme veririz birlikde benim kiloya yaklasmamaya bak ben sana yaklastikca sen kac

selam kızlarrr

bu sabah kepekli ekmek ile yapılmış 1 tost bir domates 1 ad çay ile kahvaltımı ettim
dışarı çıktım bazı işlerim vardı onları hallettim sonra accık market alışverişi kız oyunodası diye tutturunca alışveriş merkezinin yemek katındaki çocuk bölümüne gittik tabii kız orda kudururken bende 3 dilim pizzayı ve 1 ayranı götürdüm napiim dayanamadım kokusunaaaa neyse akşam yoğurt ile idare edicem yine saat 18:00 gibi 5-6 kaşık yoğurt yerim sade olaraktan o kadar bugünkü menüm ha unutmadan kahvaltı sonrası 1/2 nektar yedim bugün sanırım 2,5 lt kadar su içtim ve 2 saat kadar yürümüşümdür akşam sporumu es geçebilirim kendimi iyi hissedersem accık plates yaparım

gel cnm gel kızımın doğum gününe yine yapıcam pasta yeriz beraber :)))

yoğurt yedim zaten cnm bu günde öle olacak pastaları 1 dilimden fazla yemedim emin ol kilo almam herhalde bakalım görücez

saol cnm .biri kardeşime 33 yaşına girdi diğeri kardeşimin oğluna 2 yaşına girdi kızımda 3.yaş gününe 10 gün kaldı onada yapıcam ama şekline hala karar veremedim biraz büyükçe bişii olucak orası kesin en az 30 kişilik bişii

yeğenim araba manyağıda biraz arabaa arabaaa diye pastaya saldırıyordum alıp yerde sürecek sankimm o nedenle tutuyorlardı üflemeden pastayı haşat etmesin diye ama kestikten sonra anladı pasta olduğunu

Son düzenleme:
ohhhh beee çıktım sonunda toplantıdan.neyse bir toplantıya girdim çıktım sayfalar almış başını gitmiş.biraz üstün körü okudum.öpüyorum hepinizi

bende ne diyo bu kız diyorum Allah iyiliğini versinçok dikkatimi çekiyo olayları acaip güzel yerlerinden yakalıayıp iyi espri yapıyosun
huyum kurusun kelime oyunlarını severim teşeşkkür ederim beğendiğine

bazen insanların algısı zayıflıyor bendede çok oluyor.neyse sonunda anladınya önemli olan o.ya seviyorum kendimi kıvrımlarımı kim nekadar eleştirirse eleştirsin memnunum.Allah olmayanlarada versin kıvrım
İşyerinden birine yardımcı oldum o göndermiş.
Yemeyimde nabem ben bunları

Eki Görüntüle 252673
yeyin ben onları neşeker şey onlar

aslında bi başlasan gerisi geliyor...alışkanlık oluyor..ben yürüyüşe çıkmadıqım zaman huzursuz oluyorum..alışınca gerisi geliyor cnm..

diyetteyiz uyarmayayımmı tatlı yasak diye
niyetimde yürüyüşe başlamak var ama bakalım kısmet ne olur.hele bi evime yuvama kavuşayım

yüreğini ferah tut.rabbim verecekse nekadar zorluk olursa olsun atlatır evlatlarına kavuşursun.ay valla ağzımdan çoğul çıkıyo

hoşgeldin geçmiş olsun.

kızlar bende geldim...
aranıza yeni katıldım, 74 kiloyum
ilk olarak hedefim 60 kilo kalmak.
diyet öneriniz var mı?
acilen 3-5 kilo verirsem kardeşimin düğününe güzel bir elbise almak istiyorum.
hoş geldin canım
sende hoş geldin canım

geçmiş olsun inşallah biran önce sağlığına kavuşursun

abim memleketten geldi bikaç saat önce gelirken malum memlekete has şeyler yol boyu geldiği yerlere has şeyler vs getirmiş teyzem mısır ekmeği yapmış trabzon simidi getirmişler yoldan cevizli sucuk almışlar leblebi falan memleket üzümü köy ekmeği falan helede ben ekmek delisi biri için koca bi tekerlek ekmek bide tam aç olduğum zaman düşünn halimi 1 simitten az fazlasını yedim ama simitler küçük.normal simidin yarısından az büyük.mosor ekmeğinin kabuğundan yedim neyseki beğenmedim tadını beğensem sonu gelirdi ve Allahtan fındık falan getirmemişler yada getirdilerse bile eve çıkartmadılar daha.bide taze fındık olaydı yanmıştım.neyse bu günüde kazasız belasız atlattık çok şükür memleketin herşeyi bi başka ben gibide çok sık gitme görme imkanınız olmayınca daha bi özel ve güzel oluyor herşeyi

sagol tatlim :93:az yemeye calisacam cünkü ben hamileyken kahvaltiya bile makarna yapmisdim bi tencereyi götürmüsdüm ozaman ozaman kimse bana cis demedi yok doyumluk yiyeyim biraz

Suzancım diyetisyenlerinde dediği gibi tabakları ufaltmak en güzeli..
Ufak bi tabak seç az doldur yoğurt koy içine baya bi.
Yemekten önce de 2 su bardağı su iç.
Eminim ki miden şişcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…