alışırsın sağlık olsun hayatım..menümüzde taze fasulye bol domatesli zeytinyağlı yaptım bende..
ben biel boşluktayım 2yıl önlisansn bitti,dgsye geçecem şüpheli diye girmedim,plansız proğramsız yaşamdayım yani...
seni düşünemiyorum 3ay tatildyedin yani enuzun sen çıktın burda
benim eşimd eöğretmen ama meslek liseinde bilgisayar öğretmeni bu yaz sadece 2 haftası boştu nerdeyse..
diğer günler okula uğraıd azda olsa..stajlar vardı,kalan öğrenciler vardı..
ah canım 3 ay değil ki ben 2 yıldır ücretsiz izindeydim bana koyan o
ah canım 3 ay değil ki ben 2 yıldır ücretsiz izindeydim bana koyan o
anam msjı yazıncaya kdr mywishımde gelmiş neyseki sabah ıkı kasık kecıboynuzu pekmezı içmiştimmmm
qivican başbaşa kaldıkkkkkkk
qivican burda yazmıstım sordugun devlet hastanesının cvbını, bırde alta pazarı yazmıstımmm gormemısın herhaldeee :26:
nasılsınız çıtırlar doktora gittim bugün keseyi göremedi rahimin içinde kocaman bir myom varmış rahimin içini kaplamış bebekte görünmüyormuş zaten keseyi görsekte bu myom tehlikeli düşüğe sebeb olur dedi pazartesi kontrole çağırdı takip edicez dedi napalım kısmet işte hayırlısı neyse o olsun artık üzülemiyorum bile ya bebişle ya bebişsiz diyete devam
elbıselerı de gıymeden fotografla bızım ıcın, nolmş defolu fılan mı cıktı yoksa aldıgın bısı, bazen oluyo oyle seyler ben mesela baya ıncelerım bazen benım bıle gozumden kacan seyler oluyooo :26: bende albumumde fotografı olan uzeır sıyah beyaz cızgılı altı duz sıyah kısa penye elbıseyı en son gıttıgım pazardan almıstım 5 tl'ye, tatılde fılan gıyerım dıye ki harbı kkurtarıcım oldu o elbıse benım hemen gecırıp cıktım uzerıme
bazı pazarlar magazalarla yarısıo fıyatlarda, kredı kartı bıle gecıyo artıkzaten gundelık seyler almak daha mantıklı
slmmmm arkadaşlarrrr nasılsınız biz memleketten pazartesi günü döndük aslında cumartesi döncektikte erteledik annemi gördüm içim rahatladı bayramı annemle geçirdim gerçi bayram günü taburcu ettiler ama çıktıya çok şükür daha iyi bende iyiyim kilo sorunum var sadece o kadar
sizler nasılsınız geçmişe bakamadımm göremedimm neler oldugunu fırsat bulabilirsem yazarım şimdi ama geçmişşş çok uzun ama sbah anca çıkarım herhal ama genede bakmaya çalışcam eşim evde cumartesi başlıcak işe şimdi evdekiler uykuda bende gizli kaçak burda
haaa bu arada yarın trioitlerim için doktora gitcemm bunda çok kadarlıyımm çıtır olcamm çıtırrr
buarada geçmiş BAYRAMINIZ KUTLU OLSUNNNNNNN
YAAA BEGEN YOK SMİLLER KULLANILMIYO RENK OLMUYO OFFFFFF NE OLDU BU SİTEYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
qivican başbaşa kaldıkkkkkkk
Sizi tek başınıza bırakacağımı mı sandınızzz:89:
Yanıldınızzz şekerlerrr hemennn geldimmmmmmm
nasılsınız çıtırlar doktora gittim bugün keseyi göremedi rahimin içinde kocaman bir myom varmış rahimin içini kaplamış bebekte görünmüyormuş zaten keseyi görsekte bu myom tehlikeli düşüğe sebeb olur dedi pazartesi kontrole çağırdı takip edicez dedi napalım kısmet işte hayırlısı neyse o olsun artık üzülemiyorum bile ya bebişle ya bebişsiz diyete devam
Selam kızlar nasılsınız sinirlerim cok bozukbayramda antebe gittik 8 gün kaldık adetımde 8 gun surdu pazar gunu bitti ben burdan gıderken cizelgedeki kilodaydım neyse bugun sabah tartıldım ve ne cıksınn 73.0 kg 8 gunde 5 kilo almam mumkun mu tatilde hıc durmadk hergun bır yerdeydıkk sabah ccıkıyorduk evden gece 11 de gelıorduk anlamadımm gittiii
Bide canlarım yolda bısı yemeyin ankarada yedıgımız pogaca yzundennnn zehirlendiikkk2 gun boyunca hastanedeydık
slmmmm arkadaşlarrrr nasılsınız biz memleketten pazartesi günü döndük aslında cumartesi döncektikte erteledik annemi gördüm içim rahatladı bayramı annemle geçirdim gerçi bayram günü taburcu ettiler ama çıktıya çok şükür daha iyi bende iyiyim kilo sorunum var sadece o kadar
sizler nasılsınız geçmişe bakamadımm göremedimm neler oldugunu fırsat bulabilirsem yazarım şimdi ama geçmişşş çok uzun ama sbah anca çıkarım herhal ama genede bakmaya çalışcam eşim evde cumartesi başlıcak işe şimdi evdekiler uykuda bende gizli kaçak burda
haaa bu arada yarın trioitlerim için doktora gitcemm bunda çok kadarlıyımm çıtır olcamm çıtırrr
YAAA BEGEN YOK SMİLLER KULLANILMIYO RENK OLMUYO OFFFFFF NE OLDU BU SİTEYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Ay canım ya coookk saol mutlu ettin beniiinşallahh öyledir yok kuzu kesmedik ama bol bol kebap baklava yedikk
fıstık çıkmak üzereyim uzun yazamayacağım ama babalar kendi taraflarıyla sorun yaşanınca çok alınganlık yapıyorlar bu hep dikkatimi çekmiştir.. ne diyim bilmiyorum sen sakin olmaya çalış canım.. sevgilin için bişi demeyim çünkü ona gıcığım
yaaa marifet akıyor çok şeker şekerler ne güzel olsa da yesek
anlaşıldı papatya sen bu eylül de+5 yaparsın yap pastaları ye bi güzel oohhhhhhh ama çokda güzel görünüyolar haabence yoğurt iyi fikir
mavişcim aynı sorun bizdede var hani babam değilde eşim onun ailesigil tarafında sürekli darbe yememize karşın hala bizi o konuda beni suçluyor sanırım erkekler aileleri konusunda hasaslar ben neler çektiğimi bi anlatsan ohoo sen hasas dönemindesin sanırım regl mı olucan takma kafana biz seni çoooookkkkk seviyoruz
belenaaaaaaaaaay bu senın menulerine hıc benzemıyo, hamıle oldugunu fark edınce ıpın ucunu koyvermısın gıbı geldın banaaaa
çıtır anne olcaksın lutfen bak aysebahara hala azımle kılo verıyooo, sen de nasıl olsa ıkı can muhabbetıne zıbıtma lutfennnnnnn , aylardır verdıgın emek bosa gıtmesın, bebıs ıcın azımle devam bundan sonra saglıklıbeslenmey daha cok ıhtıyacın var hem, ne oyle poacalar kurabıyeler, yarım ekmekler
QUOTE]
Ben verdim evet canım
Hala göbeğim yok
Kimse anlamadı
İş yerinde
Düşün yani
Herkes manken gibisin diyor
Netten baktım
19. haftada artık kıyafetten bile belli olur yazıyor
Benim hep 12. haftamda koca göbek olurdu
İnan bu zayıfşlık ilaç gibigeldi..
Çok güzel canım...
Kime yaptın bunları?
Doğum günüyse kutlu olsun yeni yaşları?
hoşgeldin canım bende tuğbaa,23 yaşındayım bana apla diyebilirsin
hoşgeldiiin canım,,,,
:
hoşgeldin öğretmen hanım hoşgeldiinn
qivi tüm küstahlığıyla anlatmış zatibize ne hacet
la oğlanı sünnetmi etceniz ne öyle sıktırıyolar,sıkı sıkı tutuyolar
ben burdayıımmm asıl sen nerelerdesin uzuuuun zamandır ay editöre vurulmazdı dimi pardon:78:
çok zor canım yaa allah sabır versin valla,erkeklerin çoğu böylee,benimki hariç dermişiimm
kizlar ben simdi makarna yapiyorum e yemesem olmaz dimi yiyeyimmi ki :26: üstüne kasar dökmessem
huyum kurusunbende ne diyo bu kız diyorum Allah iyiliğini versinçok dikkatimi çekiyo olayları acaip güzel yerlerinden yakalıayıp iyi espri yapıyosun
ya ben iyice okuma özürlü mü görme özürlü mü oldum bilmiyorum uzun uzun şu kısma baktım 'bu sabah itibariyle belim 70 cm popom 99.5 cm' diyorum 'bu sabah itibariyle benim 70 cm popom 99.5 cm' demek ne demek nasıl o kadar büyümüş hem poposu nasıl 70cmmiş ki diye beynimi çatlattım burada hey allahım sırf bir harfi görememek mi algılayamak mı gece 5te uyuyup sabah 7de kalkmaktan mıdır neyse sebebi, bir harf bir insanı delirme noktasına getirebiliyor
green belin incelsin işte ne güzel yaa kum saati gibi çay bardağı gibi hatun olursun daha ne istiyorsun oh miss
yeyin ben onları neşeker şey onlar
diyetteyiz uyarmayayımmı tatlı yasak diyeaslında bi başlasan gerisi geliyor...alışkanlık oluyor..ben yürüyüşe çıkmadıqım zaman huzursuz oluyorum..alışınca gerisi geliyor cnm..
yüreğini ferah tut.rabbim verecekse nekadar zorluk olursa olsun atlatır evlatlarına kavuşursun.ay valla ağzımdan çoğul çıkıyonasılsınız çıtırlar doktora gittim bugün keseyi göremedi rahimin içinde kocaman bir myom varmış rahimin içini kaplamış bebekte görünmüyormuş zaten keseyi görsekte bu myom tehlikeli düşüğe sebeb olur dedi pazartesi kontrole çağırdı takip edicez dedi napalım kısmet işte hayırlısı neyse o olsun artık üzülemiyorum bile ya bebişle ya bebişsiz diyete devam
hoşgeldin geçmiş olsun.slmmmm arkadaşlarrrr nasılsınız biz memleketten pazartesi günü döndük aslında cumartesi döncektikte erteledik annemi gördüm içim rahatladı bayramı annemle geçirdim gerçi bayram günü taburcu ettiler ama çıktıya çok şükür daha iyi bende iyiyim kilo sorunum var sadece o kadar
Yağsız kendine ayır bence. Yoğurt ye yanında
hoş geldin canımkızlar bende geldim...
aranıza yeni katıldım, 74 kiloyum
ilk olarak hedefim 60 kilo kalmak.
diyet öneriniz var mı?
acilen 3-5 kilo verirsem kardeşimin düğününe güzel bir elbise almak istiyorum.
sende hoş geldin canımheyyy heyyy bende geldimmm. benimlede ilgilenin. 80-89 topıgındeydım pek arkadas edınemedım bende terk ettım onları:)amaaaa 6 kilo verdim bir ayda ve su anda 77 kiloyum. ilk hedefim 6 lı rakamları gormek. düzenli spor yapıyorum...
Karnım acıktı ama sabah uyuyakalmışım tost yapcaktım güya 5 dk da giyindim çıktım.
Yanıma lifli form bisküvi aldım sadece.
Servis beklerken arkadaş domates verdi.
Birazdan onu yerim yani gene açımmm:95:
Aman kötü şey söyledi bi sürü yanımda baktıranların hepsinin çıkıyo bi bana çıkmıyor
İnanmadığından olabilir falan dediler ne bilemmm
Haklısın qivicannn hep cısslardan anlık şeyler yemişim..:97:
Ama çalıştığım yer öyle bişey ki yakınlarda market, restoran falan hiçbişi yok.
Akşam evde hazırlayım desem bende de o kuvvet yok
Sabah kalkıyım diyorum alarmı ertele ertele giyincek vakit anca kalıyorrr:108:
Bugünde geç kaldım meselaa
Erken kalkmanın metabolizmanın çalışması açısından faydası büyük.
Evinin yakınlarında park, sahil gibi yürüncek bi yerler varsa sabah 7 gibi kalkıp yürümeni tavsiye ederim.
Yürüyüşe çıkmadan önce beline streç sararsan acaip terliyorsunn.
Ben bi ara öyle yapıyordum şu 68 kg olduğum dönem :111:
Benim etim sıkı olduğu için o dönem bile güzeldim.
Hey gidi günllerrr heyyy :101:
eminim yine güzesindir
qivicanım gece gece ne lokumuuuu
Yemeyeydin sabah yerdin nolcek..
Akşama resim eklemişsin sanırım ama çıkmamış.
Ama ilk günün için süper benceee:13:
Triii triii triienndyyyy bi daha kendine göbekli, şişko falan de kaptan müsvettesi falan dinlemem saçından sürüklerim..
Ne güzel olmuşsun yaa resimlere tekrar bayıldım..
Darısı bizlerin başına canım.
Hoşgeldin ericca
Belli bir diyet listemiz yok herşeyden azar azar yiyoruz. Cısslardan olabildiğince uzak duruyoruz.
Günde 2-3 fincan yeşilçayımızı ve 2,5-3 litre suyumuzu içiyoruz..,
Menülerini sürekli paylaşırsan sana daha iyi yardımcı olabiliriz..
Yemedimm zatii suzancımmm
Çocuğun nasıl oldu bu arada? Sormayı unuttum.
İnşaallah iyileşir kısa sürede..
Makarna için diyetisyenler soslarının kilo aldığını savunmakta..
Yani asıl kilo sebebi makarna değil yanında kullandığımız soslarmış.
Yağsız bi tabak makarna yada yarım porsiyon makarna bence hftada bir yenmeliii
Bayıldımm resmine qivicannn yorum da ettim zati..
Valla bu halimle ben şort giydim diye kendimden utandımm
Hiç sırıtmamış ve çokta hoş durmuş..
Hoşgeldin peri
Sürekli buraya takılır menülerini paylaşırsan elimizden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışırız..
Her cuma sabah tartılıyoruz ve erginsena yani sena kaptana kilo bildirimi yapıyoruz.
Buraya takıldıkça kuralları öğrenirsin zaten
gunaydın arkadaslar :92:
sizinle paylasacaım bı kac sey var sabah sabah; bırıncısı nıhayet dun calleni dvd actı, ee sabırla yapan dagı taşı delermiş dimi
ammavelakın dun aksam öyle bır gecer zamanki basladıgı ıcın kardesım onun basına gectı, dıger tv de de kociş mıllı mac seyrettı, benım de zaten hıc halım yoktu callen fılan yapamadım, sadece yatmadan once bı bakayım bu defa calısıyo mu dıye taktım cdyı ve acıldıinşallah saglıkla yapmak ve ıncelmekte nasıp olur
diğer mevzuya gecersek hastalıgım devam etmekte, sabah aksam yedıgım onca ığneye ragmen uzerımden atamıyorum, adlı tatıl bıttı işler sıkılaşmadan bu hafta içi mutlaka bı doktora gıtmem gerekıyo, cunku bu defa agzımdan oksuruken kan geldııı ........ kendımı bogazımı temızlemek ıcın kastım da mı geldı yoksa baska bı sebebı mı var bılemıyorum.. ama kocişi de korkuttu ıyıce, tabı benı de... doktora gıtmek sart oldu, su an nefes alırken sol gogsumun orasına bısı batıyo sankı...şimdi hastane arastırıyorum netten, ssklılara bakan ozel bı hastne bulmaya calıscam sanırım... bı taraftanda adacayı demledım onu ıcıcem...
benım ıcın dua edın kızlar, artık kurtulmak ıstıyorum bu durumdan, yaz boyu hasta olmaktan tam atlattım derken bı corapsız yere basmakla ya da ıkı dk ruzgarda kalmakla herseyın en başa sarılmasından cok sıkıldım
sagol tatlim :93:az yemeye calisacam cünkü ben hamileyken kahvaltiya bile makarna yapmisdimbi tencereyi götürmüsdüm ozaman ozaman kimse bana cis demedi yok doyumluk yiyeyim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?