cok gecmis olsun canim sen simdi sIkma canini hayirlisi olsun saglikli olsun sende saglina kavus isallah pazartesini bekliyelim canim
kiz sen 5 kilo ne yedin bakimbayat vermisler ozaman pogacalari ne ayip insan sagligi bu kadar mi ucuz
ezgicim ezgicim kiz sen nerelerdesin gözüm seni aradi durduözledin kendini hayatim iyiki burdasin artik daha citir olup halay cekecez
aha da yedigin 5 kilo cikti ortayaüzülme veririz birlikde benim kiloya yaklasmamaya bak ben sana yaklastikca sen kac
8 günde 5 kilo olayını senmi yazmıştın .8 günde 5 kilo almak zor ektra obezlik boyutunda yemek yersen alabilmek mümkün.böyle değilse dönemsel şişlikler ödemlerdir.2-3 gün sıvı ağırlıklı beslenirsen 2-3 günün sonunda normale dönersin merak etme.Ne bileyim canım ne koydularsa yedim aama hiç oturmadık cok harektlıydık anlamadım bn 2 kılo beklıordumdaa 5 kılo beklemıyordum ne yalan sölim
olur böyle hatalar önemli olan kontrol edilmesi ve erkenden çözüm aranması.bu ara dikkatin dağınıl sanırım tatile ihtiyacın var sanırım.biraz kendine zaman ayırıp dinlensen en azından zamanında uyusan vucudun dinlenir dikkatinden kaçmaz ozaman hiçbir ayrıntıkızlar proje hesaplarında ciddi bir yanlış yapmışım o kadar da titizleniyorum minimine kadar detaycıyımdır ama bir kaç seferdir oldu böyleanahtarı bırakırlarsa mesaiye kalmaya çalışıcam ya da yurda gidince bakarım o kadar kontrol etmiştim aslında aklımı kurcalamadı da değil di hani bariz bir durum var bir bölümde offf eski yeni bütün hesapları baştan yapıcam patron öyle söyledi halbuki bir kaç gündür hep gururlandırıcı şeyler oluyordu işim konusunda daha bir kaç dk önce de olmuştu ama ciddi hesap yanlışı yapmışım ben şimdi şu hesaplara odaklanayım öptüm sizi iyi akşamlar kızlar
günaydın çıtırlar nasılsınız bakalım yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz eskiler siz zati burdaydınızbu sabah erkenden kalktım callenimi yaptım çok şükür sonunda ama karın hareketlerini bide pelvis hareketlerini yapmadım callen ablamda zati hamileliğin ilk üç ayında bu hareketleri yapmayın diyor sözünü dinledim kol ve bacak çalıştırdım bugün zati karın hareketi yapsamda bir süre sonra fayda etmicek bari basen bacakları kurtarayım kilodan sonra bir güzel duşumu aldım okkalı bir kahvaltı yaptım süt içtim ıyyykkk anca bir çay bardğı oda eşimin zoruyla pek sevmem ama içmem lazım artık neyse çok konuştum sonracıma giyindim işe geldim cumaya kadar kçamak yok diyete tam gaz devam ölçülü yicem senadan duydum ağır cezalar geliyormuş cezayı kaldıracak gücüm yok diyete devam
sağol canım darısı senin başına etmezmiyim hepinize dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda hepinize nasip etsin hep dualarımdasınız senin bebiş istediğini bilmiyordum bundan sonra listeme senide ekledim gittisende bize dua et olurmu
sağol canım teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına şu hamile kalma konusuna gelince bn yaptıklarımı bi anlatsam iki tane komedi filmi çıkardenemediğim yöntem yol şekil kalmadı sadece rabbim istediği zaman oluyor herşeyin bir vakti saati var rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah seninde gözün aydın topk dikeni zordur bendede vardı çok uzun yıllar önce kurtuldum şükür vicks ilginç geldi bak ben topuk kullanmıştım ayakkabının içinde çok faydasını gördüm
senin mönünü sevsinler emi
canım ya takma kafana tabi söylemesi kolay geliyor bende çok takıyordum bi ara takıyordum bi aman boşver diyordum ama içim hep acaba diyordu herşeyin bir vakti saati var yeterki rabbim hayırla ve sağlıkla göndersin
sağol canım doktora bi sorun olmazsa haftaya gitmeyi düşünüyorum bakalım kısmet gelişmelerden haberdar ederim
deliye bak ya 79 dan 63e düşmüş gramın hesabını yapıyor bide iki doğumdan sonra vermiş bu kiloları töbe töbeeeeee az kalmış onlara gittiği zaman gitsin boşver çoğu gitmiş zati bu arada geçmiş olsun dikkat et kendine
sağol canım
memleket nire afyonmu haşhaş deyince bende çok severim haşhaşlı
amasyalıyım
teşekkür ederiz hoşbulduk inşallah
üzülme canım inşallah bebeğini kucağına sağlıkla alırsınnasılsınız çıtırlar doktora gittim bugün keseyi göremedi rahimin içinde kocaman bir myom varmış rahimin içini kaplamış bebekte görünmüyormuş zaten keseyi görsekte bu myom tehlikeli düşüğe sebeb olur dedi pazartesi kontrole çağırdı takip edicez dedi napalım kısmet işte hayırlısı neyse o olsun artık üzülemiyorum bile ya bebişle ya bebişsiz diyete devam
Hepimizi düşünerekten sadece 1 tane damak yedim.
Diğerlerini dağıttım. Hee bide çubuk krakeri aldım
Normalde hepsini yerdim..
bravo sanaaaaaaaaaa
Ne size ne bana bu kötülüğü ederim..
canım buranın hızına yetişmek zorBiri bana cevap versinnnyazdım ama bakan yok ühüüüü
ben 70 kiloyum kızlar bundan 2 ay öncesine kadar 76 kiloydum (biraz diş ameliyatımında etkisi oldu ama )bir ilaç kullandım ve kesinlikle faydasını gördüm...şuan sağlığım yerimde hedefim 65 olmak biraz zor kış geliyo ama olcak inşallah..
arkadaşların dediği gibi ödemdir yada serum şişirmiştir imkansız heralde okadar almak,ama bayada yemişsin ama yani bravooo:86:Selam kızlar nasılsınız sinirlerim cok bozukbayramda antebe gittik 8 gün kaldık adetımde 8 gun surdu pazar gunu bitti ben burdan gıderken cizelgedeki kilodaydım neyse bugun sabah tartıldım ve ne cıksınn 73.0 kg 8 gunde 5 kilo almam mumkun mu tatilde hıc durmadk hergun bır yerdeydıkk sabah ccıkıyorduk evden gece 11 de gelıorduk anlamadımm gittiii
Bide canlarım yolda bısı yemeyin ankarada yedıgımız pogaca yzundennnn zehirlendiikkk2 gun boyunca hastanedeydık
hoşgeldin kız,,naptın bizsiz orlarda,ne yidin ne içtin ,,çok merak ediyorum kilo falan aldınmı ,,hiçbirşey sakın anlatmaaslmmmm arkadaşlarrrr nasılsınız biz memleketten pazartesi günü döndük aslında cumartesi döncektikte erteledik annemi gördüm içim rahatladı bayramı annemle geçirdim gerçi bayram günü taburcu ettiler ama çıktıya çok şükür daha iyi bende iyiyim kilo sorunum var sadece o kadar
sizler nasılsınız geçmişe bakamadımm göremedimm neler oldugunu fırsat bulabilirsem yazarım şimdi ama geçmişşş çok uzun ama sbah anca çıkarım herhal ama genede bakmaya çalışcam eşim evde cumartesi başlıcak işe şimdi evdekiler uykuda bende gizli kaçak burda
haaa bu arada yarın trioitlerim için doktora gitcemm bunda çok kadarlıyımm çıtır olcamm çıtırrr
buarada geçmiş BAYRAMINIZ KUTLU OLSUNNNNNNN
YAAA BEGEN YOK SMİLLER KULLANILMIYO RENK OLMUYO OFFFFFF NE OLDU BU SİTEYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
hoşgeldin canımben 70 kiloyum kızlar bundan 2 ay öncesine kadar 76 kiloydum (biraz diş ameliyatımında etkisi oldu ama )bir ilaç kullandım ve kesinlikle faydasını gördüm...şuan sağlığım yerimde hedefim 65 olmak biraz zor kış geliyo ama olcak inşallah..
gel cnm gel kızımın doğum gününe yine yapıcam pasta yeriz beraber :)))
yeğenim araba manyağıda birazarabaa arabaaa diye pastaya saldırıyordum alıp yerde sürecek sankimm o nedenle tutuyorlardı üflemeden pastayı haşat etmesin diye ama kestikten sonra anladı pasta olduğunu
Suzancım diyetisyenlerinde dediği gibi tabakları ufaltmak en güzeli..
Ufak bi tabak seç az doldur yoğurt koy içine baya bi.
Yemekten önce de 2 su bardağı su iç.
Eminim ki miden şişcek
hem sen bakim nasil tartiliyon sabah ac karnina tartilcan ciplak tugba sana söyler nasil tartilinir o uzmanNe bileyim canım ne koydularsa yedim aama hiç oturmadık cok harektlıydık anlamadım bn 2 kılo beklıordumdaa 5 kılo beklemıyordum ne yalan sölim
üff ya fazla mi kacirdim acaba ya ben evdeyken kötü oluyo is yerinde dikkat edince devami geliyorya bende bu migde varken ufak tabak bile yaramiyo :84: bi ipin ucunu kacirayim devami geliyo
hem sen bakim nasil tartiliyon sabah ac karnina tartilcan ciplak tugba sana söyler nasil tartilinir o uzmanbelki wc ye gitmediysen de icinde kalmis olabilir bi bekleyelim ödem mi deyilmi
çıtırlar ilginiz desteğiniz güzel dilekleriniz ve dualarını için çooook teşekkür ediyorum bekliyeceğim ve dua ediceğim elimden başka bişey gelmiyor neyse ben mönüyü yazim kaytarmak yok her şey insanlar için
sabah:bir dilim ekmek,peynir,domates,biber,bir çay bardağı süt,bir yumurta
ara:7 adet finduk yedum uiyyy
öğle:bir dilim ekmek,peynir
ara:yok
akşam:bir kase çorba,kavun
ara:akşam eve gidince cacık içeceğim canım çekti
evet uzman oldumm söyliyimm,,önce sabah kalkınca şööyle bi gerincen,kalkıp wcye gitcen içinde ne varsa boşaltcan,sonra gidip eşine bi bakcan bakalım uyuyomusonra üstünü tamamen çıkartıp en seksi halinle tartıya bismillah diyip çıkcan,bi bakcan ahanda gerçek kilon,, sonra ekside çıkarsan o halinle gidip eşine kocaman bi öpücük atıp uyandırcan ,oda seni yatağa asılcaak ama artıda çıkarsanda uslu uslu üstünü giyip somurtkan bişekilde gidip kocana kaaaaaallllkkkk saat kaç olduu görmüyonmuu hayret bişeyya dicen kıyamet kopcak sonra evdeee (tecrübe konuşuyoooo)
Bugünkü uyduruk menümü sizinle paylaşayım; :97:
Sabah: Limonlu yeşilçay, 1 bard. su.
Kahvaltı: 1 haş. yumurta, 1 dil. kaşar, 2,5 dil ekmek, 3 dil salam, 6-7 yeşil zeytin, 1 pop kek..
Ara: yok
Öğle: 2 küçük tavuk şinitzel, salata.
Ara: yok
Akşam (18:30): 1 kase dondurma, yarım şinitzel, 3/4 simit, 3 kaşık yoğurt.
Ara: Limonlu yeşilçay...
1,5-2 lt civarı su....
hala adapte olamadım yaa....
Yeme faslı bittiğine göre menümü yazabilirim
Sabah:
2 tane ufak domates
1 bardak form çayı
Ara:
1 bardak phyto slim çay
Öğlen:
1 kase tarhan çorbası
1 kase cacık
Ara:
1 tane damak çikolata
1 bardak yeşilçay
Gene Ara:
1 paket çubuk krakerin yarısı 80 kalori falandır herhalde paket 130 kaloriydi.
Akşam:
1 kepçe ıspanak
Bol yoğurt
1 dilim ekmek
Şimdi:
1 bardak form çayı
dileknaptin canim nasil gidiyor hayat yemedin dimi cikolatalari hm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?