70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

KIZLAAARR HANİ SİMGELER SÜRÜKLENMİYOO ,PC KAFAYI YEMEK ÜZERE BİLMEM NELERİ OLMUYOO FALAN DEDİYDİM YARDIM İSTEDİYDİMYAA,OGÜNDEN BERİ TIK YOKTU SORUN DEVAM EDİYODUU,HATTA SON ÇARE FORMATA KARAR VERDİYDİK,,pardon capsclock açık kalmış
neyse ama formattan sonraki cd'nin birini bulamadım evde,formatt işi kaldıydı ,,demindende pcnin tüm sorunları çözüldüüü,anlatsam koparsınızzz vallaaa,hay allah yaaaaaaz kalsın formata kurban gidiyoduu,iiki cdyi bulamamışım

Son düzenleme:

öyle yapayim bari yazayim bi kayit a yol valla sacimi basimi yol hakk ettim

slmm kızlarrr nasılsınızzz valla çok yorgunum bi slm verem dedim.yarın görüşürüz...

slm canim

kesin yine sen yaptin birseyler dimi dimi naptin nerdeymis problem merak ettim simdi

haklısın.. son zamanlar konsantre olamıyorum hiçbir şeye bir de aksi gibi çirkin bir huyum var ya bir seferde bir kaç işi birden yaparım ya da bişi yapmam ama genelde bir şey yapmadan duramam bünye alışık böyle karmaşalara da uykusuzluk kafa bulanıklığı sıkılmışlık falan olduğu zamanlar böyle yarım yamalak bir insan oluyorum sanırım bugün erken yatıcam söz :114:

zamanla olursun charm.. bir tek yepyeni düzene başlarken birden adapte olunabiliyor böyle ara ara devam edince tam sarılamıyor insan.. yani kendimden ve gördüğümden pay biçerek böyle diyorum :26:

güzelmiş mayviş sabah ve öğlen pek doyurucu yememişsin akşama kadar hiç açlık hissettin mi peki? mide yanması guruldaması falan :26:

alemsin

noolmuş nooolmuş

güzelmiş mayviş sabah ve öğlen pek doyurucu yememişsin akşama kadar hiç açlık hissettin mi peki? mide yanması guruldaması falan :26:

Yok qivicimm bitki çayları+su beni tok tutuyor sanırımm:106:
Ki domates ve öğlen yediğim çorba+ cacık baya tok tutuyor.

Öğleden sonra gelen cısslarla gözüm döndü bii:111::111:
O da sayenizde hemen geçti.
Çekmecemde bi tane bile bırakmadım. Dağıttım..
Çubuk krakerinde o kadar kalorisi yok ama o da tok tutuyor tavsiye ederim.:114:

qivican noldu hallettin mi problemi??

canım ya mesaiye kalamadım acelesi yok denildi sonra yol boyunca düşündüm trank etti.. o ciddi fark daha önce dikkatimi çekmişti ama tasarımda karar verdiğimiz bir değişimden dolayı görünürde az gibi duruyor ama aslında unsurların boyutları da bayaa değişmiş oldu o fark oradan kaynaklanıyor unutmuşum patron şehir dışındaydı telefonla sorunca bu nasıl böyle açıklamasını o an yapamadım ben de afalladım.. yine de yarın ilk işim hesapları yeniden yapacağım emin olacağım, varsa yanlış düzeltirim yoksa hatırladığım sebebi izah ederim patrona.. yani aklımda çözüm yolumu buldum ama çözümü yarın gerçekleştireceğim inşallah sorduğun için teşekkür ederim şeker

baya bi geçmişte klavyeye kola dökülmüştü oğluş yüzünden ondan kalsa gerek,esc tuşu basılı kalmıııııııııışşşşşşşşşşşşşşş
googleden simge sürüklenmiyo diye yardım bakem dedim,biri daha sormuş baktım bakam çözmüşmü diyeeee,,,önce yardım demiş sonrasındada çözdüm sorunu esc takılı kalmış diyince,jeton düştüü benim zaten ne zamandır basamıyoduk o tuşa meğer yapışmış kalmııışşş garibim pcyi allak bullak ettiiii valla alem tuş haaa

ben de dün yemeğin yanında yedim biraz, bir dlm ekmek koymuştum unutmuşum ekmeği yemeyi çubuğu ekmek niyetine yedim resmen ama ekmek yoğurda dokunmuş tabakta, zar zor yedim bitirdim o dilimi
ben de badem öneririm.. o da tok tutuyor ve faydalı.. kavrulmamışları daha makbul :114:

vay beee bilgisayarın bağırsağı esc tuşu demek ki :26: bozulunca bünyeyi zorluyor

sabah: bir lokum, bir kaç fındık ve biraz çiğ badem

ara: 1 dlm tam buğday , kahve

öğle: cacık, nohutlu pilav, soslu mantar, irmik helvası

ara: 1/2 bar 1/2 yağlı süt, birkaç fındık badem

akşam: biraz tavuk göğüs, biraz kepekli makarna, 2 kaş light yoğurt, limon sıkılmış soda

ara: azıcık çikolata

gün boyu bitki çayları, su, şekersiz çay kahve vs

iyikide silip format i atmamissin

sadece benim menüme yorum yazmamışın
ben seninkine yorum yapayım amalokumla başlayarak güne lokum başlamışın güzel bence bitaneden bişi olmaz..
badem çok tok tutuyor.bende akşam kocişle çay içerken 2 gün kurusu ve 15tane badem yedim,çay şekrsiz tabiki..karatay diyetinde hiç ekmek yok ceviz,badem var genelde..kafam karışık .dukanıda inceledim ama karatay biraz daha bize yatkın gibi..
dukanı sudem eşiyle denedi benim eşimde kilo aldı buyaz ama benle uymaz,karatayı uygulasam anca..napıcam bilmiyom..
iki diyetinde kitapalrını okumak lazımmış nebileyim boşa para vermesem...ne dersin kivi hanım

bende kahveyı cok severım aslında hergun olmasada ıcerım bırde kupayla ıcıyorum ben fıncanlada degıl :)
ama yeşil çay baska limonlu limonlu hafifletiyor insanı içince.. ikisinin bıraktığı etki çok farklı yani.. aslında gunde 3 bardak ıcıyorum daha duzenlıydım...
yıne toparlayacam...

evet ilk basladıgım zaman o kadar sistematiktim ki..
bu, ara verme mantıgını işin içine sokunca sistem bozuluyor..
tekrar adapte olması da zorlanıyor... aslında yaptıgım bır işe ara vermeyı hıc sevmem sonuna kadar hız kesmem ama diyet mevzusunda böyle olmuyor işin ucunda boğaz varya...

canlarım yaa bakın bi burcunuza göre zayıflayın diye bişey gördümde paylaşıyım dedim

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan):
Abur cubur yemeye son derece meraklısınız. Bu nedenle sizin için tehlike çanları çalıyor. Tuz ve alkolden uzak durarak bunun yerine bol bol su için. Domates, patates, soğan, kuru fasulye, mercimek, karnıbahar, marul, yeşil salata, ıspanak, turp, pirinç, zeytin, elma, balkabağı, ceviz gibi besinler haftalık beslenmenize mutlaka eklenmesi gerekli yiyeceklerdir. Sizin için gerekli olan tatlılar! Kayısı gibi fazla şeker içermeyen tatlılar olmalıdır.
BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs):
Yemek için yaşayanlardansınız. Fakat unutmayın ileride bu kilolar başınıza bela olur. karbonhidratlardan kaçının. Aksi takdirde tombul bir kişi olursunuz. Sindirim güçlüğü çekebilirsiniz. Düşük nişasta, yağ ve şeker içeren bir diyet, beslenme hayatınızın gerekli bir parçası olmalıdır. Doğal iyot içeren besinler, balık ve deniz mahsulleri, yumurta, karaciğer, böbrek, buğday, ıspanak, pancar, taze meyve ve yeşil salata besin listenizde daima yer almalıdır. Ayrıca su içmek de hayatınızın vazgeçilmez bir parçası olmalı.
İKİZLER (22 Mayıs - 21 Haziran):
Yemek yerken o kadar acele hareket ediyorsunuz ki artık bu durum sizin sağlığınızı etkiler hale gelmiş. Yemekleri çok çiğnemeden yutmayın. Az ama sık yemeyi prensip haline getirin. İkizler kemiklerinin sağlıklı olmasını istiyorsa sağlıklı beslenmelidir. İkizler de kan pıhtılaşması çok sık görülür. Balık, tereyağı ve köy peyniri, havuç, portakal, greyfurt, şeftali, erik, üzüm suyu, kuru üzüm ve badem beslenme listenizde vazgeçilmez besinler olmalıdır. Sakinleşmeniz ve huzurlu olmanız için de şifalı bitkiler ve kafeinsiz çaylar tam size göre.
YENGEÇ (22 Haziran - 23 Temmuz):
Duygusal olmanız sizin beslenme alışkanlıklarınızı da etkiliyor. Üzüldükçe böreklere, keklere, dondurma ve şekerlemelere sarılıyorsunuz. Halbuki yengeçler, nişastalı yiyeceklerden, şeker, tuz ve baharatlardan uzak durmalıdır. Çünkü mideleri çok hassastır. Vücudunuz kalsiyuma fazlaca ihtiyaç duyar. Düşük yağ içeren süt, peynir ve yoğurt, kıvırcık lahana, domates, salata ve marul, bol miktarda taze sebze ve yağsız protein, sizin cilt ve mide sağlığınız açısından iyi olup, kilonuzu daha rahat kontrol altına almanızı sağlar. İncelmek için öncelikle kendinizle hesaplaşmalısınız.
ASLAN (24 Temmuz - 23 Ağustos):
Yemek sizin için adeta bir zevk haline gelmiş. Güzel lokantalar, nefis yemekler her zaman hayalinizi süslüyor. Vücudunuza önem verdiğiniz için diyet yapmakta son derece başarılısınız. İradeniz harika! kan dolaşımınızın düzenli olması için; sığır, kuzu ve kümes hayvanları eti, karaciğer, çiğ yumurta sarısı, kereviz, elma, incir, şeftali, limon ve badem sizin için idealdir. Porsiyonlarınızı yüzde 50 azaltmanız önerilir.
BAŞAK (24 Ağustos - 23 Eylül):
Şekerleme deyince siz akla geliyorsunuz. Özellikle de çikolata hayatınızın vazgeçilmezleri arasında yer alır. Ancak bu yiyeceklerden uzak durmalısınız çünkü kalbinizde problem yaratabilir. Tuz, buğday, çavdar, yağsız sığır ve kuzu eti, peynir, zeytin, portakal, limon, kavun, elma, armut sizin ideal yiyeceklerinizdir. Kavun, elma, armut kısmen cildinizi temizlemek ve saçlarınıza bakım sağlamak için yardımcı olur. Elma ise kurtarıcınızdır.
TERAZİ (24 Eylül - 22 Ekim):
Terazi böbrekleri, sırtın alt kısmını, temsil eder. Bezelye, mısır, havuç, ıspanak, buğday, yulaf unu, elma, çilek, badem ve kuru üzüm hep elinizin altında olmalıdır. böbrekleriniz için çok fazla asitli içeceklerden uzak durmalısınız. İncecik ve zarif bir beden için; ince dilimler faydalı olacaktır.
AKREP (23 Ekim - 22 Kasım):
Burcunuz üretim organlarını temsil eder. Solunum yolları problemleri yaşayabilirsiniz. Tahıllardan yapılmış ekmekler, balık ve deniz ürünleri, yeşil salata, soğan, kırmızı turp, taze meyve ve sebzeler içeren bir diyet tam size göredir. Doğru beslenme gerginliğinizi alıp götürür.
YAY (23 Kasım - 20 Aralık):
Burcunuz kalçalar, bacak üstleri ve karaciğeri temsil eder. Doğal beslenmek için kabuklu meyveler ve sebzeleri tercih edin. Bolca çiğ sebze, yeşil biber, patates, incir, kuru erik, çilek, elma, armut, ve taneli tahılları yemeniz önerilir.
OĞLAK (21 Aralık - 18 Ocak):
Çalışkan bir yapınız var ve çalışırken de farkında olmadam öğün atlıyorsunuz. Oysa bu sizin için çok zararlı. Vücudunuzun vitamin ve minerallerden oluşan geniş bir besin karışımına ihtiyacı var. Burcunuz , dizleri, dişleri, kulakları ve deriyi temsil eder. Lahana, kereviz, yağsız etler, limon, portakal, inek sütü, her türlü peynir, balık, yumurta sarısı, buğday ve incirle aranızın çok iyi olması gerekir. Kayısı, badem yiyerek kuru ve alerjik eğilimli cildinizi canlandırın. Cildinizi sigara ve sigara dumanından uzak tutarak korumaya çalışın.
KOVA (19 Ocak - 20 Şubat):
Vücudunuzun sürekli C vitaminine ihtiyacı var. Yemek tarzınız yenilikçi. Bu nedenle değişik lezzetler tatmayı seviyorsunuz. Burcunuz el ve ayak bilekleriyle baldırları ve dokuları temsil eder. Vücudunuz sofra tuzuna çok ihtiyaç duyar. Bu ihtiyacı sofra tuzundan değil, bu maddeyi barındıran besinlerden almanız en mantıklısıdır. Çok fazla tuz aldığınızda zayıf bir kan dolaşımına, gereğinden fazla şişkin bir vücuda ve karaciğer rahatsızlıklarına açıksınız demektir. Deniz ürünleri, brokoli, havuç, turp, balkabağı, ıspanak, elma, şeftali, limon, portakal, greyfurt, nar ve ananas sizin için doğal tuz bakımından ideal besinlerdir.
BALIK (20 Şubat - 21 Mart):
Katı ve sıkıcı diyetler size göre değil. Yüksek proteinli, düşük yağ ve şeker içeren diyet uyguladığınız zaman kendinizi çok daha iyi hissedersiniz. Burcunuz ayaklar ile duyma, işitme, dokunma ve tatmayı temsil eder. Demir vücudunuzun başlıca ihtiyacıdır. Demir eksikliği, anemi ve düşük tansiyona sebep olur. Diyetlerinizde zengin demir içeren karaciğer, yağsız sığır eti, kuzu eti, yumurta sarısı, beyin, midye, ıspanak, soğan, arpa, marul, buğday ekmeği, kuru fasulye, elma, üzüm, limon, portakal, şeftali, hurma, kuru erik ve üzüm yer almalıdır. Maydanoz da bu listeye eklenebilir.

bende kupayla iciyorum fincan kücük geliyor isyerinde yesilcayi iciyorum da evde iste yapmiyorum bilmiyom niye

online olmakdan cikiyorum kizlar ben kaciyom benimki gelcek belki gecekuslugum tutar gelebilirim iiyi geceler :92:

ASLAN (24 Temmuz - 23 Ağustos):
yemek sizin için adeta bir zevk haline gelmiş. Güzel lokantalar, nefis yemekler her zaman hayalinizi süslüyor.

tugba ne diyo yemek zevk haline gelmis diyo :84::84: güzel lokantalara gidin diyo ya ben yanlis kocayimi secdim yoksa bu adam bunlari karsilayamazki hergün lokanta ben diyodum zaten benim aslim ya kraliyet ailesindeydin yada sakip sabanci koc ailesinden geliyor köküm

senin menülerin genelde gördüğüm düzgün olduğu için yazacak bişi bulamıyorum ki :101: yine de affet :109: ben çok bilmiyorum onları kdr ya karatay hergün bir çeşit yediren diyet miydi? diyetini bilmem de karatayın önerileri iyi bence.. dukanı okumuştum ama o tuhaf bir yaşam tarzı gibi geliyor bana yani yapacaksan hiç bozmadan şu kadar ay yapacaksın şu kesinlikle yasak bu kesinlikle yasak ucundan alırsan çek git hesabı bir tutumu var ama o kadar da olmaz ki esir alıyor resmen ve bizler dukandan farklı yemek kültürlerinde beslenmeye alışmış genlere sahibiz.. bilemiyorum ki biraz esnek olabilseydi ne bileyim bu kadar keskin kuralları olmasaydı daha uygulanabilir olurdu biraz cesaret istiyor bence.. ben de bir kitaba başlamıştım geçenlerde, gerçek yaşam diyeti diye.. devam etmedim başka kitaba geçtim felsefe okuyorum belki o zayıflatır şaka bi yana mesela o kitapta okuduğum kadarında sağlıklı sağlıksız durumlardan bahsediyordu, beslenmeye bağlı hastalıklardan, mesela hangi belirti hangi besinin takviyenin eksikliğinden kaynaklanıyor diye tablolar yapmış, neyi ne miktarda sıklıkta tüketmen konusunda test hazırlamış, çözerken aynı zamanda sana doğruyu gösteriyor, daha ileri sayfalarda örnek menüler tarifler de vardı sanırım ama yazarı yabancı olduğu için tarifler ne kadar uyar bilmem.. ya yazarken farkettim kitap bayaa iyiymiş ben devam edeyim ona uzun lafın kısası, belli bir düzene uymak istiyorsan hangi yöntem kime ne kadar fayda ediyormuştan çok, şöyle bir göz at ve hangi yöntem bana hitab ediyor hangisine uymam ve sürdürmem benim için daha kolay diye düşünerek yaklaşırsan, hatta zamanla bünyeni tanıyıp kendi yöntemini oluşturursan senden alası olmaz ay söz hakkı verdiğin için ben böyle fikirlerimi yazdım ama tabii bunlar benim naçizane görüşlerim :26:

hadi yapayım yorum telafi edeyim ayıbımı dedim ama ben ne yazayım ki şimdi :101: mis gibi herşeyden az az yemişsin, cıssssız b,r gün geçirmişsin, sporunu yapmışsın mutlu olmuşsun.. söze ne hacet güzel gün geçirmişsin ben tebrik ediyorum darısı bana.. cısssız geçirdiğim gün yok ve spor falan da yapmıyorum devam edecektim kaldı öyle.. başlayım ben de.. spor yapsam, yediklerimizi çok kasmadan bile harika kilolar vereceğimize inanıyorum ama zaman, sağlık, keyif, kararlılık vs istiyor insanın gözünde büyüyor başlamadan önce :97:

can boğazdan gelir diye boşa dememişler charm ya napalım yemeyelim de ölelim mi sıkma canını düzene de gireriz, kilocuklar da veririz, çıtır da olururz inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…