- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
Yok canım yemedimm
Önüme gelene dağıttımm:76:
Ben almıyım onlar alsın diyeeee ahh şu içimdeki şeytaannn
Akşam 7 buçuğu geçiyordu ıspanak yedim bi kepçe kadar koydum gerisi sırf yogurttu tıkadı zaten.
Yediklerini unutuyosan gün içinde ufak bi deftere yaz akşama da bize iletirsin nerde yanlış yaptığını söyleriz.
Mesela 1 tabak makarna neyine yetmedii hı???
slmm kızlarrr nasılsınızzz valla çok yorgunum bi slm verem dedim.yarın görüşürüz...
KIZLAAARR HANİ SİMGELER SÜRÜKLENMİYOO ,PC KAFAYI YEMEK ÜZERE BİLMEM NELERİ OLMUYOO FALAN DEDİYDİM YARDIM İSTEDİYDİMYAA,OGÜNDEN BERİ TIK YOKTU SORUN DEVAM EDİYODUU,HATTA SON ÇARE FORMATA KARAR VERDİYDİK,,pardon capsclock açık kalmış
neyse ama formattan sonraki cd'nin birini bulamadım evde,formatt işi kaldıydı ,,demindende pcnin tüm sorunları çözüldüüü,anlatsam koparsınızzz vallaaa,hay allah yaaaaaaz kalsın formata kurban gidiyoduu,iiki cdyi bulamamışım
olur böyle hatalar önemli olan kontrol edilmesi ve erkenden çözüm aranması.bu ara dikkatin dağınıl sanırım tatile ihtiyacın var sanırım.biraz kendine zaman ayırıp dinlensen en azından zamanında uyusan vucudun dinlenir dikkatinden kaçmaz ozaman hiçbir ayrıntı
Bugünkü uyduruk menümü sizinle paylaşayım; :97:
Sabah: Limonlu yeşilçay, 1 bard. su.
Kahvaltı: 1 haş. yumurta, 1 dil. kaşar, 2,5 dil ekmek, 3 dil salam, 6-7 yeşil zeytin, 1 pop kek..
Ara: yok
Öğle: 2 küçük tavuk şinitzel, salata.
Ara: yok
Akşam (18:30): 1 kase dondurma, yarım şinitzel, 3/4 simit, 3 kaşık yoğurt.
Ara: Limonlu yeşilçay...
1,5-2 lt civarı su....
hala adapte olamadım yaa....
Yeme faslı bittiğine göre menümü yazabilirim
Sabah:
2 tane ufak domates
1 bardak form çayı
Ara:
1 bardak phyto slim çay
Öğlen:
1 kase tarhan çorbası
1 kase cacık
Ara:
1 tane damak çikolata
1 bardak yeşilçay
Gene Ara:
1 paket çubuk krakerin yarısı 80 kalori falandır herhalde paket 130 kaloriydi.
Akşam:
1 kepçe ıspanak
Bol yoğurt
1 dilim ekmek
Şimdi:
1 bardak form çayı
evet uzman oldumm söyliyimm,,önce sabah kalkınca şööyle bi gerincen,kalkıp wcye gitcen içinde ne varsa boşaltcan,sonra gidip eşine bi bakcan bakalım uyuyomusonra üstünü tamamen çıkartıp en seksi halinle tartıya bismillah diyip çıkcan,bi bakcan ahanda gerçek kilon,, sonra ekside çıkarsan o halinle gidip eşine kocaman bi öpücük atıp uyandırcan ,oda seni yatağa asılcaak ama artıda çıkarsanda uslu uslu üstünü giyip somurtkan bişekilde gidip kocana kaaaaaallllkkkk saat kaç olduu görmüyonmuu hayret bişeyya dicen kıyamet kopcak sonra evdeee (tecrübe konuşuyoooo)
KIZLAAARR HANİ SİMGELER SÜRÜKLENMİYOO ,PC KAFAYI YEMEK ÜZERE BİLMEM NELERİ OLMUYOO FALAN DEDİYDİM YARDIM İSTEDİYDİMYAA,OGÜNDEN BERİ TIK YOKTU SORUN DEVAM EDİYODUU,HATTA SON ÇARE FORMATA KARAR VERDİYDİK,,pardon capsclock açık kalmış
neyse ama formattan sonraki cd'nin birini bulamadım evde,formatt işi kaldıydı ,,demindende pcnin tüm sorunları çözüldüüü,anlatsam koparsınızzz vallaaa,hay allah yaaaaaaz kalsın formata kurban gidiyoduu,iiki cdyi bulamamışım
güzelmiş mayviş sabah ve öğlen pek doyurucu yememişsin akşama kadar hiç açlık hissettin mi peki? mide yanması guruldaması falan :26:
qivican noldu hallettin mi problemi??
Yok qivicimm bitki çayları+su beni tok tutuyor sanırımm:106:
Ki domates ve öğlen yediğim çorba+ cacık baya tok tutuyor.
Öğleden sonra gelen cısslarla gözüm döndü bii:111::111:
O da sayenizde hemen geçti.
Çekmecemde bi tane bile bırakmadım. Dağıttım..
Çubuk krakerinde o kadar kalorisi yok ama o da tok tutuyor tavsiye ederim.:114:
baya bi geçmişte klavyeye kola dökülmüştü oğluş yüzünden ondan kalsa gerek,esc tuşu basılı kalmıııııııııışşşşşşşşşşşşşşş
googleden simge sürüklenmiyo diye yardım bakem dedim,biri daha sormuş baktım bakam çözmüşmü diyeeee,,,önce yardım demiş sonrasındada çözdüm sorunu esc takılı kalmış diyince,jeton düştüü benim zaten ne zamandır basamıyoduk o tuşa meğer yapışmış kalmııışşş garibim pcyi allak bullak ettiiii valla alem tuş haaa
baya bi geçmişte klavyeye kola dökülmüştü oğluş yüzünden ondan kalsa gerek,esc tuşu basılı kalmıııııııııışşşşşşşşşşşşşşş
googleden simge sürüklenmiyo diye yardım bakem dedim,biri daha sormuş baktım bakam çözmüşmü diyeeee,,,önce yardım demiş sonrasındada çözdüm sorunu esc takılı kalmış diyince,jeton düştüü benim zaten ne zamandır basamıyoduk o tuşa meğer yapışmış kalmııışşş garibim pcyi allak bullak ettiiii valla alem tuş haaa
vay beeebilgisayarın bağırsağı esc tuşu demek ki :26: bozulunca bünyeyi zorluyor
sabah: bir lokum, bir kaç fındık ve biraz çiğ badem
ara: 1 dlm tam buğday , kahve
öğle: cacık, nohutlu pilav, soslu mantar, irmik helvası
ara: 1/2 bar 1/2 yağlı süt, birkaç fındık badem
akşam: biraz tavuk göğüs, biraz kepekli makarna, 2 kaş light yoğurt, limon sıkılmış soda
ara: azıcık çikolata
gün boyu bitki çayları, su, şekersiz çay kahve vs
ay ne güldüm kiz cok yasa su televizyonda cikan ask doktoru vardin ya neydi adi :44: onun gibi oldun sende
kdr canim alinti yaptim nereye gitti anlamadim :44: ne güzel cikip gezmissin canim ben cikmak istesem cikamiyorum bi yanda cocuk erken yatiyo bi yanda kimse benlen yürüyüse cikmiyotek gitsem esim geldiginde kiziyo gec oldu diye uff :97:
ne güzel iciyorsun hic aksatmadan yesil cayinibi türlü gittipde bakamadim toz yesil cay a kahve icine kadar yesil cay icsene suzan yesil cay yapmaya üseniyom kendime ama kahve yaparken hic üsenmiyom
kahve deyince aklima geldi sudem yok bayadir ortalikda :44:
haklısın.. son zamanlar konsantre olamıyorum hiçbir şeyebir de aksi gibi çirkin bir huyum var ya bir seferde bir kaç işi birden yaparım ya da bişi yapmam ama genelde bir şey yapmadan duramam bünye alışık böyle karmaşalara da uykusuzluk kafa bulanıklığı sıkılmışlık falan olduğu zamanlar böyle yarım yamalak bir insan oluyorum sanırım bugün erken yatıcam söz :114:
zamanla olursun charm.. bir tek yepyeni düzene başlarken birden adapte olunabiliyor böyle ara ara devam edince tam sarılamıyor insan.. yani kendimden ve gördüğümden pay biçerek böyle diyorum :26:
güzelmiş mayviş sabah ve öğlen pek doyurucu yememişsin akşama kadar hiç açlık hissettin mi peki? mide yanması guruldaması falan :26:
alemsin
noolmuş nooolmuş
bende kahveyı cok severım aslında hergun olmasada ıcerım bırde kupayla ıcıyorum ben fıncanlada degıl :)
ama yeşil çay baska limonlu limonlu hafifletiyor insanı içince.. ikisinin bıraktığı etki çok farklı yani.. aslında gunde 3 bardak ıcıyorum daha duzenlıydım...
yıne toparlayacam...
evet ilk basladıgım zaman o kadar sistematiktim ki..
bu, ara verme mantıgını işin içine sokunca sistem bozuluyor..
tekrar adapte olması da zorlanıyor... aslında yaptıgım bır işe ara vermeyı hıc sevmem sonuna kadar hız kesmem ama diyet mevzusunda böyle olmuyor işin ucunda boğaz varya...
sadece benim menüme yorum yazmamışın
ben seninkine yorum yapayım amalokumla başlayarak güne lokum başlamışın güzel bence bitaneden bişi olmaz..
badem çok tok tutuyor.bende akşam kocişle çay içerken 2 gün kurusu ve 15tane badem yedim,çay şekrsiz tabiki..karatay diyetinde hiç ekmek yok ceviz,badem var genelde..kafam karışık .dukanıda inceledim ama karatay biraz daha bize yatkın gibi..
dukanı sudem eşiyle denedi benim eşimde kilo aldı buyaz ama benle uymaz,karatayı uygulasam anca..napıcam bilmiyom..
iki diyetinde kitapalrını okumak lazımmış nebileyim boşa para vermesem...ne dersin kivi hanım
evet bendende size güzel bi haber..
merak ettiniz demi acaba hamilemi diyeyok değilim ama ilk haberi burda paylaşıcağım söz
kızlarrrrr..yürüyüşe başladım kaçgündürde evde az az spor yapıyordum ben sporu seviyorum ve çok mutlu oluyorum yaaa....
iyiki şişkoyumda spor yapıyorumzayıfta olsam yaparmıydımki ama yapımda var hareketsizlik beni sinir ediyorr
neyse..akşam menümüda yazayım artık yroum yapanda yok ama
kahvaltıyı yazmıştım...banane baksaydınız
ara
3kaşık yoğurt
yeşil çay
akşam
4kaşık nohut yemeği susuz
4yemek kaşığı zaytinyağlı fasulye taze pişmişti tadına baktım
domates,salatalıkj,biber ve soğandan oluşan azyağlı salatam
3çatal patates püresi
1parça yani parmak ucuyla ekmek
1kaşık yoğurt................
SPOR:arkdaşla stada yürüdük 1tur ordan diyelim 5 tur stadda 1turda yavaşta olsa eve döndük..
inşaalllah devamı gelir eve geldim az uzman tvden bende çoğunu bildiğim kalça eritme,güçlendirme,sıkılaştırma hareketleri yaptım 1er set...
spora giderken asansör kullanmazdım,evde yerimde durmazdım demekki ben hareket ettikçe mutluyum enerjik oluyorum..bi bıraktım pir bıraktım 2aydır..neyse kdr sahalara geri döndüdua edinde devaöm edeyim
evet ilk basladıgım zaman o kadar sistematiktim ki..
bu, ara verme mantıgını işin içine sokunca sistem bozuluyor..
tekrar adapte olması da zorlanıyor... aslında yaptıgım bır işe ara vermeyı hıc sevmem sonuna kadar hız kesmem ama diyet mevzusunda böyle olmuyor işin ucunda boğaz varya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?