dikkatini çekerim orda bide bunları diyoooASLAN (24 Temmuz - 23 Ağustos):
yemek sizin için adeta bir zevk haline gelmiş. Güzel lokantalar, nefis yemekler her zaman hayalinizi süslüyor.
tugba ne diyo yemek zevk haline gelmis diyo :84::84: güzel lokantalara gidin diyo ya ben yanlis kocayimi secdim yoksa bu adam bunlari karsilayamazki hergün lokantaben diyodum zaten benim aslim ya kraliyet ailesindeydin yada sakip sabanci koc ailesinden geliyor köküm
kızlar kilo bildirimi kime yapılıyorr??
toparlanmak üzere olduğu halde hala çok güzel şeyler vardı ama günlük alayım diye bunları bulabildim bi de havalar soğuyacak diye uzun kollu da aldım.. haki kolsuz bluz harika duruyor omzu yakası göğsü tam oturuyor sanki bana dikilmiş gibi.. onu 5 tlye aldım.. elbiseleri yakın zamanda giyebilecek miyim bilmiyorum ama her zaman giyilebilecek şeyler.. hepsi üstüme oldu giyince modeller gösteriyor böyle tuhaf çıkmışlar.. bir tek bordo kaprinin beli kapanmıyor gibi.. ama rengine hayran oldum uzunu yoktu buna kaldım olsun kışın çizme içine falan kamufle eder giyerimsüet gömlekler içimde kalmıştı çok istemiştim koyu yeşil falan ama almaya gittiğimde büütün mağazalarda tükenmişti bir daha da görmemiştim burada rastlayınca çok sevindim ama o gömleğin komik bir sorunu var pembe elbisenin önündeki gereksiz parçayı da söktüm bi gömlek sorunlu gerisi sorunsuz.. böyle işte.. ger düüüüş istedin diye koydum haaa.. gel bidaha beraber gidelim hatta sabahın köründe gidelim talan edelim ben bunları bi de akşamın karanlığında seçtim
5 tl yemi aldıntoparlanmak üzere olduğu halde hala çok güzel şeyler vardı ama günlük alayım diye bunları bulabildim bi de havalar soğuyacak diye uzun kollu da aldım.. haki kolsuz bluz harika duruyor omzu yakası göğsü tam oturuyor sanki bana dikilmiş gibi.. onu 5 tlye aldım.. elbiseleri yakın zamanda giyebilecek miyim bilmiyorum ama her zaman giyilebilecek şeyler.. hepsi üstüme oldu giyince modeller gösteriyor böyle tuhaf çıkmışlar.. bir tek bordo kaprinin beli kapanmıyor gibi.. ama rengine hayran oldum uzunu yoktu buna kaldım olsun kışın çizme içine falan kamufle eder giyerimsüet gömlekler içimde kalmıştı çok istemiştim koyu yeşil falan ama almaya gittiğimde büütün mağazalarda tükenmişti bir daha da görmemiştim burada rastlayınca çok sevindim ama o gömleğin komik bir sorunu var pembe elbisenin önündeki gereksiz parçayı da söktüm bi gömlek sorunlu gerisi sorunsuz.. böyle işte.. ger düüüüş istedin diye koydum haaa.. gel bidaha beraber gidelim hatta sabahın köründe gidelim talan edelim ben bunları bi de akşamın karanlığında seçtim
dikkatini çekerim orda bide bunları diyoooİradeniz harika! kan dolaşımınızın düzenli olması için; sığır, kuzu ve kümes hayvanları eti, karaciğer, çiğ yumurta sarısı, kereviz, elma, incir, şeftali, limon ve badem sizin için idealdir. Porsiyonlarınızı yüzde 50 azaltmanız önerilir.yaaa sen işine geleni anlıyon demiii
kaptan senayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:87:,,heralde:97: galibaasanırım:44::44:
5 tl yemi aldındiğerlerini kaça aldın peki elbise falan.. bu arada güle güle giy üzerinde eskisin
nerden bunlar acaba?
bir ara sana atılıyordu galiba canım ondan bir sorayım dedim yanlışlık olmasın
bu da geçenlerde almıştım ya 36 beden, işte o elbise.. c&a dan 60tlye almıştım kalite farkı belli ama yine de pazardan 10tlye aldığım o pembe elbiseyle ne kadar benziyor di mi:26:
ya böyle heves edip aldım bu elbiseleri ama cesaret edip giyemiyorum
yarimcim hayırdır güzel kilo verdinde bildirm soruyon galiba değilmiiiiteee çarşambadan helal ya işte topiğin gerçek neferlerinden birisi
2.si güzelmişş:122::122::122::122::122::122::122::122:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
ya sorma hiç bir yerde bulamıyordum yaza girmeden bu gömleklerin en ucuzu 40- 60 tlye satılıyordu.. dayanamayıp almaya karar vermiştim ama geç kalmıştım.. burda görünce nasıl sevindim anlatamam ama şöyle bir sorun çıktı sonra; bu çiviler ancak mağazada kasadaki aletlerle çıkartılıyor ve ben bunu alıp bir mağazaya gitsem rica edecek olsam, beni başka yerden çaldım geldim falan sanacaklar :78: off ya ne bahtsız insanım ben
5 tl yemi aldındiğerlerini kaça aldın peki elbise falan.. bu arada güle güle giy üzerinde eskisin
nerden bunlar acaba?
bende aynıyım ya heves ediyorum alıyorum sonra giymiyorum.. elbisem var demiştim ya yüksek bel etekli gibi onu çok beğenerek aldım son paramı ona vermiştim hatta ama sadece bir kere giydimaz öncede giydim belime bol geldi dahada şişman gösterdi beni yani terzi yolu gözüküyor ozamanda elbisenin modeli gider mi bilemem anlıcağın bir daha giyemicem heralde
ay çok güldüm ya hiç dikkat etmedin mi alırken canım
hangi mağazadan çaldınn he
bluz 5 tllik bir yerden, uzun kollular 7.5 tllik bir tezgahtan, elbiseler 10tllik bir tezgahtan, buz mavisi ve bordo kotlar 10 tllik bir tezgahtan :26:
fiyatlar süpermiş valla canım pazardan galiba.. pazarları oldum olası sevemedim hiç birşey bulamıyorum bulduklarımda pahalı oluyor almamında bir luzumu kalmıyor tabi.. genelde hep standart bedenler oluyore banada olmuyor standart beden
gitmez ya özellikle söylersin terziye, hem gitse bile belki başka bir model çıkar ortaya belki güzel olur yine.. niye giymeyesin ki giyersin :114:
nasılsınız çıtırlar doktora gittim bugün keseyi göremedi rahimin içinde kocaman bir myom varmış rahimin içini kaplamış bebekte görünmüyormuş zaten keseyi görsekte bu myom tehlikeli düşüğe sebeb olur dedi pazartesi kontrole çağırdı takip edicez dedi napalım kısmet işte hayırlısı neyse o olsun artık üzülemiyorum bile ya bebişle ya bebişsiz diyete devam
Selam kızlar nasılsınız sinirlerim cok bozukbayramda antebe gittik 8 gün kaldık adetımde 8 gun surdu pazar gunu bitti ben burdan gıderken cizelgedeki kilodaydım neyse bugun sabah tartıldım ve ne cıksınn 73.0 kg 8 gunde 5 kilo almam mumkun mu tatilde hıc durmadk hergun bır yerdeydıkk sabah ccıkıyorduk evden gece 11 de gelıorduk anlamadımm gittiii
Bide canlarım yolda bısı yemeyin ankarada yedıgımız pogaca yzundennnn zehirlendiikkk2 gun boyunca hastanedeydık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?