70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

toparlanmak üzere olduğu halde hala çok güzel şeyler vardı ama günlük alayım diye bunları bulabildim bi de havalar soğuyacak diye uzun kollu da aldım.. haki kolsuz bluz harika duruyor omzu yakası göğsü tam oturuyor sanki bana dikilmiş gibi.. onu 5 tlye aldım.. elbiseleri yakın zamanda giyebilecek miyim bilmiyorum ama her zaman giyilebilecek şeyler.. hepsi üstüme oldu giyince modeller gösteriyor böyle tuhaf çıkmışlar.. bir tek bordo kaprinin beli kapanmıyor gibi.. ama rengine hayran oldum uzunu yoktu buna kaldım olsun kışın çizme içine falan kamufle eder giyerim süet gömlekler içimde kalmıştı çok istemiştim koyu yeşil falan ama almaya gittiğimde büütün mağazalarda tükenmişti bir daha da görmemiştim burada rastlayınca çok sevindim ama o gömleğin komik bir sorunu var pembe elbisenin önündeki gereksiz parçayı da söktüm bi gömlek sorunlu gerisi sorunsuz.. böyle işte.. ger düüüüş istedin diye koydum haaa.. gel bidaha beraber gidelim hatta sabahın köründe gidelim talan edelim ben bunları bi de akşamın karanlığında seçtim

Eklentiler

• $SNC15232.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 30
  • $SNC15233.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 36
  • $SNC15242.webp
    21 KB · Görüntüleme: 32
  • $SNC15245.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 35
  • $SNC15231.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 26
  • $SNC15247.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 31
dikkatini çekerim orda bide bunları diyoooİradeniz harika! kan dolaşımınızın düzenli olması için; sığır, kuzu ve kümes hayvanları eti, karaciğer, çiğ yumurta sarısı, kereviz, elma, incir, şeftali, limon ve badem sizin için idealdir. Porsiyonlarınızı yüzde 50 azaltmanız önerilir.yaaa sen işine geleni anlıyon demiii
kızlar kilo bildirimi kime yapılıyorr??

kaptan senayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:87:,,heralde:97: galibaa sanırım:44::44:

2.si güzelmişş:122::122::122::122::122::122::122::122:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

5 tl yemi aldın diğerlerini kaça aldın peki elbise falan.. bu arada güle güle giy üzerinde eskisin
nerden bunlar acaba?

bir ara sana atılıyordu galiba canım ondan bir sorayım dedim yanlışlık olmasın

bu da geçenlerde almıştım ya 36 beden, işte o elbise.. c&a dan 60tlye almıştım kalite farkı belli ama yine de pazardan 10tlye aldığım o pembe elbiseyle ne kadar benziyor di mi:26:
ya böyle heves edip aldım bu elbiseleri ama cesaret edip giyemiyorum

Eklentiler

• $SNC15251.webp
    64,2 KB · Görüntüleme: 34

yarimcim hayırdır güzel kilo verdinde bildirm soruyon galiba değilmiiiiteee çarşambadanhelal ya işte topiğin gerçek neferlerinden birisi

bende aynıyım ya heves ediyorum alıyorum sonra giymiyorum.. elbisem var demiştim ya yüksek bel etekli gibi onu çok beğenerek aldım son paramı ona vermiştim hatta ama sadece bir kere giydim az öncede giydim belime bol geldi dahada şişman gösterdi beni yani terzi yolu gözüküyor ozamanda elbisenin modeli gider mi bilemem anlıcağın bir daha giyemicem heralde

yarimcim hayırdır güzel kilo verdinde bildirm soruyon galiba değilmiiiiteee çarşambadanhelal ya işte topiğin gerçek neferlerinden birisi

haha yok canım ya cuma günü burda olamıcam kuzenime gitcem gezmeye ondan perşembeden bildircem geçen haftaki kilomu bilmiyorum zzaten ya evde yokum diye tartılamamıştım

2.si güzelmişş:122::122::122::122::122::122::122::122:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

ya sorma hiç bir yerde bulamıyordum yaza girmeden bu gömleklerin en ucuzu 40- 60 tlye satılıyordu.. dayanamayıp almaya karar vermiştim ama geç kalmıştım.. burda görünce nasıl sevindim anlatamam ama şöyle bir sorun çıktı sonra; bu çiviler ancak mağazada kasadaki aletlerle çıkartılıyor ve ben bunu alıp bir mağazaya gitsem rica edecek olsam, beni başka yerden çaldım geldim falan sanacaklar :78: off ya ne bahtsız insanım ben

Eklentiler

• $SNC15235.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 51

ay çok güldüm ya hiç dikkat etmedin mi alırken canım
hangi mağazadan çaldınn he

5 tl yemi aldın diğerlerini kaça aldın peki elbise falan.. bu arada güle güle giy üzerinde eskisin
nerden bunlar acaba?

bluz 5 tllik bir yerden, uzun kollular 7.5 tllik bir tezgahtan, elbiseler 10tllik bir tezgahtan, buz mavisi ve bordo kotlar 10 tllik bir tezgahtan :26:

gitmez ya özellikle söylersin terziye, hem gitse bile belki başka bir model çıkar ortaya belki güzel olur yine.. niye giymeyesin ki giyersin :114:

inşallah bakalım canım bir ara terziye götürcem bakalım ne etcek elbiseyi birde boyu kısa bacaklarımda kalın yaza giyerim artık hem bacaklarmda incelir ozaman
sevdiceğimde yaza gelck zaten onlayken giyerim artık

yaa off yaa. Bizim internetmz yok sinir oluyorm ne zaman baglanacak bilmiyrm. Beyimn telden girdim. Bugun 64.2 dedi tartim. Nasil tartiliyoz sabah acken mi. Bi 65 cikiyo aksamsabah 64. Kusr oluyo hangisi dogru . Szinle iyi tanistim. Artik yemekler agzima gelmio . Okadar yiyordum ki yemekborum bile doluyordu. Artik midem cok rahat . Yuppi...

Günaydın kısçeler..
Gerçeklerle yüzleşmeye son 1 kala
En son geçen Pazar günü tatilden dönünce tartılmıştım. 1 kg almış gözüküyodum.
Bakalım yarın ibre kaçı göstercek

Ger-düşüm dualarımız seninle inşaAllah hayırlı haberlerle gelirsin.
Gelince dr ne dedi hemen yazz:106:

qivicanım o işi hatırladığına bi şekilde halledebileceğine sevindim.
Pazardan aldıkların çok hoşuma gitti özellikle gömlekkk:111:

Trii trii triendyyy başak için yazdıkları çok doğru.
Herşeye dayanırım ama tatlıyaa aslaaa:131:

Suzancım sen bugünde evdesin herhalde.
İnş. çocugun eski sağlığına kavuşur..
Bugün senden tam menü bekliyoruz..

Bamyam Belenay'ım kendi diyet yapcam diye kasma bence.
Bana kalsa callen falan da yapma belki zararı dokunur falan.

Hepimiz yarın eksilerle geliriz inş...:87:

günaydınlarrrrrr

öfff uykum var be yaaaaaa

kızlar reglimi değil 4 göz 4000 gözle bekliyorum.ödüm kopuyor hamileysem diye

nolur regl olayım noluuuuuurrr Allahım :18:

dün çarşıya çıktım ve kızıma mama sandalyesiyle salıncak aldık.yazık daha küçük olduğu için mama sandalyesinin içinde kayboldu tabi...acele etmişim

ama salıncağı çok sevdi yaaa

eşimn sabah diyoki ''gece niye yanıma gelmedin''

ne gelcem dedim aldım iki kızımı yattım başka odaya oooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhh misler gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dedim ''niye benle yatınca pis mi oluyo dedi''

aman yaaa dedim anlaya anlaya böyle mi anladın sabah sabah

neyse ekim ayına kadar spora ara verdim yani evde kendi imkanlarımla yapacağım inş.büyük kızımın okulu başlayacak.e biraz onla ilgileneyim biraz evle biraz bebekle.ihmal ettim

bu kilomdan daha kiloluyken herkes ''aaaaaaaaaaaaaaa hala veremedinmi yok göbeğini erit yok içine çek falan diyolardı şimdi 5 kilo verdim tamam çok değil ama genede farkediyor o insanlardan tık çıkmadı.çekemiyolar tabi
geçen sene tesettür mankeni gibisin derlerdi arkadaşlarım şimdi böyle olmam başkalarının hoşuna gidiyor

nasıl insanım ben ya bu nasıl bir anlatım tarzı bu nasıl bir edebiyat konudan konuya atlayıp duruyorum

neyse az kafa toplayım bari yaa

anaaaaaaaaaaaa dur bak tam gönderiyodum aklıma ne geldi size geçen geceki kavgamızı anlatçem bi ara

canım sakın üzülme herşeyde bir hayır vardır önce saqlıqın gelir..Rabbimiz herşeye kadir...içini ferah tut tatlım..

canım o kilo deqil...ödem...2-3 güne hiçbirisi kalmaz...bu aralar kaçamak yapma yeter...hepsinin gittiqini göreceksin...
ayrıca çok geçmiş olsun..Allah korumuş..

günaydınlar...
gözlerim yansada kahvaltı yaptığımdan uyumuycam..
nasılsınız..senacım ve belenaycım....
myvshcim sen nasılsın,iyi oldunmu?
allahım bu sabah namazında tartıda biraz daha az çıktım diyroum ya bayramın ortasında nerdeyse 78 gözüktüm AMA bayram onlar ramazan dönüşü yemenin ağırlığıymış,eve geldim gün geçtükçe azaldım ohh içim ferahladı valla....
dün akşam bide ishal oldum kaçgündür kabızdım bişe sıkıldığım an hemen kitleniyorum bu nasıl bünye yaa
yüüryüşlere evde harekete başladım az mutlulukhormonu salgılayınca bide sabah ve akşam günkurusu yiyince wcden çıkamaz oldum ama nasıl hafifledim anlatamam ohh bee 1kiloda öyle gitti.regl yakşatı ben 76 çıkıyorum ve sanırım hala 75im.eğer regl şişliği 2 kiloysa bittiğinde yeniden 74 olurum inş..ve tam gaz yeniden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…