70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar günaydınn....
canım çok sıkkın...dün akşam üstü nasıl olduysa elimden laptopumu düşürdüm..ekranda onlarca kırılma meydana geldi...(arka planda)...tamiri mümkün deqil gibi görünüyor..monütörün deqişmesi gerekiyor sanırım..monütörü deqiştireceqine yenisini al daha iyi..ya zaten daha yeniydi 2 yıllık falan..çok sinirlerim bozuk..masaüstündeki pcden yazıyorum..birazdan oqlum uyanacak ve pcnin başıuna geçecek...bnm laptopun akıbeti ne olur bilmiyorum...masaüstünü kullanmayıda ben sevmiyorum...offfffffffffffffffffff.................

BİLDİRİMLER TUĞBAYA!!!!!
laptopum kırıldı liste hazırlamam mümkün deqil..zaten akşama annemle babam memleketten geliyorlar yarın babamın göz kontrolü var...onlarla ilgilenmem lazım...
tuqbacım bu haftalıkta listeyi sen yap haftaya laptop sorununu çözebilirsem listeyi yaparım..kolay gelsin...

şimdi çıkıyorum kızlar kendime çok kzııyorum neden dikkat etmedim neden düşürdüm neden...az paramı...2 yıl önce 1500tl vermiştik..yazık günah ya....

evet bendede nerdeyse 4 kilo fazla çıktım..inerisn yaa arkdaşım kilo olamaz..bende kaçamak yapmıyorum artık inşaallah..dün yazmamışım eee az olunca unutuluyor kaçamak,1halley yedim:78:

canım yaa..üzüldüm şimdi..işte bazen oluyo rböyle dikkatsizliklermi dersin ne derdin oluyor.ben çok sakarım akşam yine cam saklama kabı kırdım mutfak battı,tabi senin leptopdan önemli değil benim cam...yinede canınnsağolsun sende istemezdin düşrmeyi...
ne kadarhayırlı evlatsın sen maaşallah heryere yetiyosun yetişiyosunbabacınada rabbimn şifalar verisn,gözüne ışık versin,benim babacımda ileir derece görme sorunu var ameliyat falan düzeltmez hamdolsun gözlüğü var ama zorlandığı şeyle rçok fazla kitap okumayı çok sverdi,kuranı öyle enbüyük yasin kitabını almış,rabbim kimsayi ışığındna mahrum etmesingöz konusu olunca çok acırım üzülürüm

Üzülme Sena abla ya arada bir olur böyle şeyler..
Ne diyeceğimi bilemedim bende olsam kendime çok kızardım. :\
Evet laptopun ekranını değiştirmektense yenisini alman daha mantıklı .

Günaydın kdr cim..
Sesim hâlâ çıkmıyor onun dışında iyiyimmm
Ne güzel Sena ablanın dediği gibi ödemleri atmışsın.
Reglde bende rakam farketmediği için bişey diyemicem
74 olunca tekrar gaza gelirsin zaten bi de bakmışsın 6lı rakamları görmüşsün

inşaallah sesinde çıkar bian öncede duyarız sesini özledik yaa
bende farkediyor 1.bazen 2 kilo inş. busefer 2dir daha olucam ama öncesinde şişyroum göbek göğüs başını alıp gidiyor..haftaya bitinc ebakıcaz..
6lı rakamlar gördüğüm gün burda szie çikolata dağıtıcamm

günaydın
kahvaltı yapıorum ve mısır ekemği yiyorum.abim getirmiş muhteşem bi lezzette yemesem nimete ayıp olur
trabzon ekmeği dilimi kadar büyük olmasada ona yakın büyüklükte mısır ekmeği 8 zeytin 1er domates salatalık yine köyden gelme lor peyniri az tuzlu hatta tuzsuz bile sayılır yanındada bi demlik çay artık nekadar içersem
sağlık olsun canım herşeyid böyle sıkıntı etme.mala değil zararı hep sana boşver üzülme yıpratma kendini böyle.

çikületaaaa

günaydın çıtırla nasılsınız bakalım
kdr sen nasıls canım maşallah sana eski kdr geri döndü desene hah şööööleeee olması gereken bu zati yarında şöle güzelce bi bildirim yap açılışı ypmış olalım sonrada tam gaz devam
senacım üzüldüm laptobuna neyse cana geleceğine mala gelsin gçi bir atasözüde derki mal canın yoncası sen birinci atasözünü düşün içini rahatlat umarım düzelir
mywişim sen nasılsın bamyam ve öpüyoruz seni çıtır tombik teyzeama yok beeee ne tombikliği gitmiş gitmiş kilolar
givi sen nasılsın canım halledebildinmi sorunu düzeldimi hata işyerinde olur böyle şeyler sıkma canını insanız ya hata yapıcaz tabi sen halletmişsindir bu arada ciclerin çok güzel güle güle kullan
arcak nerelerde göremiyorum uzun zamandır sorun yoktur inşallah
kılavuzcum sen nasılsın işe başladın akşamları girersin diyordum pek girmemişsin sağlığın nasıl umarım herşey yolundadır çıtır hemşire
ayşebahar güzel hamiş çıtır hamiş sen nasılsın bebişin cindsiyetini merak ediyorum içimden kız geçti ama bilmem ya ben kızları seviyorum ondan ama kız olursa bildim bildim diye sevineceğim
sibel kuzum sen nasılsın çıtır olma yolunda azimle ilerliyorsun devam devam
peliiiiin callen dostusen nasılsın doktordan gelince haber ver meraktayız
triendy çılgın çıtır kız her günün bir maceraevde iki küçük kuzu olunca normal ama üzülme ben doğurursam inşallah rabbim nasip eder sağlıkla doğurmayı o zaman alıcam onları sende rahatına bak ama geri vermem sonra bak söyliyayim doğum günlerinde düğünlerinde asker olduğunda çağırırı canım o kadarda insafsızlık etmeyelim
charm mönü idolüm sen npıyorsun bu hafta güzel bir bildirim yapacaksın gibi geliyor bana kız yoksam liste başı falanmısın Allah söyletti
papatyam sen nasılsın nasıl gidiyor diyet
yeni gelen arkadaşlar siz nasılsınız isimlerinizi henüz ezberleyemedim kusuruma bakmayın zamanla kaynaşırız inşallah
heee bide unuttuklarım olduysa affola

hiiiiih green seni unutmuşum ayy deli kafa nasılsın canım kardeşim anam o kadar düşün düşün şarj etmiyor bazen
zeycey sen nasılsın canım

artıkın hafızamı zorlayamıyorum isim çıkmıyor

herkese çooook güzel sağlılı hayırlı az kalorili neşeli kaçamaksız bir gün diliyorum

Son düzenleme:
wooowwwwwwwwww ekmekler içinde kalorisi en düşük olanın mısır ekmeği olduğunu biliyomusunuz
Beyaz ekmek

236

Francala ekmeği

263

Çavdar ekmeği

246

Mısır ekmeği

221

Bisküvi

411

Makarna, şehriye

358

maşallah hafıza muhteşem ben bukadar ismi bir çırpıda hayatta sayamam mısır ekmeğimi hüplettim çayımı yudumlarken annemim gelmiş geçmiş hayatı nasihatlarını dinliyorum sen nasıl olsun bugünmü kontrole gidicektin.:26:

ozaman devam yemeyebende severim ama eşim daha çok sever..mısırekmeğini yoğurdun içine doğrayıp yiyorlar..
her türlü ekmeği özellikle köylere has esmer unlrla yapılmış odun ateşinde pişmik ekmeklere bayılırım sert kabuklu falan sen samsundaydın değilmi abimde samsundan gelirken aldı sanırım ama süper bişi kokusuyla bile tadını hissettiriyor o derece.tahminen muşta tarafında büyük halamız var ona uğradığında aldı orda süper bi fırın var.2 yıl önce bende gittiğimde trabzon ekmeği almışlardı abartısız yarısını yedim.halada süreklı kızım yemek yesene sadece ekmek yiyosun hala az cimridirde ekmek sonuçta parayla diğer yemeklik şeyler bahçeden onlardan yesene dimi terbiyesiz ben

gunaydin kizlar mutlu guzel positiv saglikli bir gun diliyorum :87::87::87::87:

az önce elmali limonlu sirkeli tarcinli sicak suyumu ictim simdi kahvalti zamani :

yumurta
domates
salatalik
az peynir
bir dilim ekmek

kizlar bendeki kacamaklarin sonu gelmiyor bir gelip beni evire cevire dövse ise yararmi acep?

tatilde aldigim kilolari hala veremedim ne yapcam bilmiyorum motivem iyice dustu

iş yokmu bugün naspıyosun bakalım.üzme kendini benimde böyle bir dönemim oldu motivasyonu kaybederken kilo kazanıyodum hemde.enazından sende böyle bir sorun yok.yerinde saymakta bi başarı.az kendine düşünsel anlamda zaman tanı kafanı boşalt bi dönem 1 hafta 10 gün 1 ay artık bir süre psikolojini düzelt her manada sonra yeni bir döneme başlarsın.sorun edeceğin kloda değilsinki canım gayet güzel ve formdasın.

Sen bize ordan yeşil çay demlee de dağıtt bencee

Offff Trabzonun o miss gibi ekmeğiiii siz evde kuymak yapıyor musunuz?
Çoğu Trabzonlu burdaki yağla falan olmayacağını savunuyor da yapmıyorda
Ben kuymağı seviyorum ama ağır işte
Trabzonda güzel yer yaaa özledim bak şimdiiii.

günaydın çıtırla nasılsınız bakalım

mywişim sen nasılsın bamyam ve öpüyoruz seni çıtır tombik teyzeama yok beeee ne tombikliği gitmiş gitmiş kilolar

Bamyamm belenayımm biz iyiyiz hatta bugün daha iyiyim
ooo o gelene kadarrr manken teyzeee olurum bennn beee
Azimle devam bakalımmm

sagol canim ama ben cizelgedeki kiloda degilim artik 67 oldum malesef is var bugun öglen onikiden aksam sekize kadar ben öyle bir döneme girmek istemiyorum cunku istahim aciliyo dikkat etmiyorum ve sonunda kilo almak korkuyorum ....

hiçbirşey memleketteki lezzet gibi olmaz.enazından aynı içerikli gofret alıyosun a firması ile b firmasından iki arasında bile dağlar kadar fark varken trabzondakiyle burdaki lezzetin aynı olması beklenemez.ben canım isteyince hafif olsun diye sıvı yağla unu kavurmadan yapıyorum.eşim karadenizli değil ve öyle şeyler yemez.ben koca bi tavayı kendi kendime yedirtiyorum ohh mis gibi

sagol canim ama ben cizelgedeki kiloda degilim artik 67 oldum malesef is var bugun öglen onikiden aksam sekize kadar ben öyle bir döneme girmek istemiyorum cunku istahim aciliyo dikkat etmiyorum ve sonunda kilo almak korkuyorum ....
67 çok güzel bir kilo ne çok ne az.ama tehlikeli elbette ipin ucunu kaçırdınmı gidişat kötü olur.ama morili bozarsan dahaçok iştahın artar.şuanki halinden memnun olduğunu kendine kabul ettirmelisin.böyle güzel ve mutluyum ama daha güzel ve mutlu olablirim diyip yola çıkarsın.bunun dışında benimde şuan iştahım açık epeyde yiyorum ama hareketliyim o yüzden kilo almıyorum ama eve dönünce bu tempoda gidersem kilo alırım işgün hareket olmadığı için.ama iştahın dışında dikkat ettiğim hususlar var mesela ikindi vakti çok yiyorum çok iştahlı oluyorum.napıyorum o saatten sonra yemek yemiyorum bi meyve yada bi soda içiyorum.oldukça geç yatıyorum ama ve zorlanmıyorum.sabah hafif bi kahvaltı yapıyorum.çünkü gerçekten ikindi vakti içime ne kaçıyosa 2-3 kişilik yeme isteğim oluyor yiyorumda.sende bi dönem böyle dengelemeye çalış sonrasında diyet dönemindeki gibi hareket etmeye başlarsın.

ay valla aynisi bendede oluyo bende bide yemeklerden sonra tatli yeme istegi geliyo durduraiyorum kendimi resmen araniyorum ya dun kendime bir yöntem buldum hatta sitenin birinde okudum 40 gun boyunca cikolata yemessen bidaha yemek istemiyomussun onu denicem bugun ikinci gunum gerci dun biraz ucundan tirtikladim ama önceki gun gibi yemedim yani bakalim bide bunu deniyeyim ...

oh anacığının dizinin dibinde ne güzel skın kulak arkası yapma annenin nasihatlerini kızz bicik benim yerime öpüver anneni canım çekti güzel anam sağolaydı yerdim bitirirdim onu çok kızardı yeter artık sömürdün yanaklarımı diye ayyy ne güzeldi o günler hele sabah yatağımdan kalkıp onun koynuna sokulup yatmaya bayılırdım eşşek kadar kızdım ama yinede ölünceye koynunda yattım iyikide yatmışım oh iyi yapmışım doktora bugün değil canım pazartsi gidicem dua et bana

senin dın bundan sonra ekmek green olsun ekmek canavarı seniiiiii

rada bi olur canım böle durumlar sen urdan ayrılma yeter biz seni gaza getiririz serpi buraya yumruk havaya gitsin kilolar gelsin çıtırlar yeterince motive oldunmu yoksam başka yollarda var bizde

olursun tabi aksinmi idia ettik çıtır teyzeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…