- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
günaydın çıtırla nasılsınız bakalım
kdr sen nasıls canım maşallah sana eski kdr geri döndü desene hah şööööleeee olması gereken bu zati yarında şöle güzelce bi bildirim yap açılışı ypmış olalım sonrada tam gaz devam
senacım üzüldüm laptobuna neyse cana geleceğine mala gelsin gçi bir atasözüde derki mal canın yoncası sen birinci atasözünü düşün içini rahatlat umarım düzelir
mywişim sen nasılsın bamyam ve öpüyoruz seni çıtır tombik teyzeama yok beeee ne tombikliği gitmiş gitmiş kilolar
givi sen nasılsın canım halledebildinmi sorunu düzeldimi hata işyerinde olur böyle şeyler sıkma canını insanız ya hata yapıcaz tabi sen halletmişsindir bu arada ciclerin çok güzel güle güle kullan
arcak nerelerde göremiyorum uzun zamandır sorun yoktur inşallah
kılavuzcum sen nasılsın işe başladın akşamları girersin diyordum pek girmemişsin sağlığın nasıl umarım herşey yolundadır çıtır hemşire
ayşebahar güzel hamiş çıtır hamiş sen nasılsın bebişin cindsiyetini merak ediyorum içimden kız geçti ama bilmem ya ben kızları seviyorum ondan ama kız olursa bildim bildim diye sevineceğim
sibel kuzum sen nasılsın çıtır olma yolunda azimle ilerliyorsun devam devam
peliiiiin callen dostusen nasılsın doktordan gelince haber ver meraktayız
triendy çılgın çıtır kız her günün bir maceraevde iki küçük kuzu olunca normal ama üzülme ben doğurursam inşallah rabbim nasip eder sağlıkla doğurmayı o zaman alıcam onları sende rahatına bak ama geri vermem sonra bak söyliyayim doğum günlerinde düğünlerinde asker olduğunda çağırırı canım o kadarda insafsızlık etmeyelim
charm mönü idolüm sen npıyorsun bu hafta güzel bir bildirim yapacaksın gibi geliyor bana kız yoksam liste başı falanmısın Allah söyletti
papatyam sen nasılsın nasıl gidiyor diyet
yeni gelen arkadaşlar siz nasılsınız isimlerinizi henüz ezberleyemedim kusuruma bakmayın zamanla kaynaşırız inşallah
heee bide unuttuklarım olduysa affola
hiiiiih green seni unutmuşum ayy deli kafa nasılsın canım kardeşim anam o kadar düşün düşün şarj etmiyor bazen
zeycey sen nasılsın canım
artıkın hafızamı zorlayamıyorum isim çıkmıyor
herkese çooook güzel sağlılı hayırlı az kalorili neşeli kaçamaksız bir gün diliyorum
merhaba dıyecem ama kımsecıkler yok..
neyse ben yıen de yazayım belkı yazana kdr bırılerı gelır; sabahtan berı hastanedeyız, tetkıklerımı yaptırdım fılmlerımı cekıldım, ama kan testlerının sonucları ogleden sonrada anca cıkacagı ıcın ofıse gerı döndüm, saat 1 bck gıbı tekrar gıdıcem, kan tahlılerını de aldıktan sonra doktor ıncelıycek..
herkes ıyıdır umarım, öpüldünüz...
dikkatini çekerim orda bide bunları diyoooİradeniz harika! kan dolaşımınızın düzenli olması için; sığır, kuzu ve kümes hayvanları eti, karaciğer, çiğ yumurta sarısı, kereviz, elma, incir, şeftali, limon ve badem sizin için idealdir. Porsiyonlarınızı yüzde 50 azaltmanız önerilir.yaaa sen işine geleni anlıyon demiii
kaptan senayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:87:,,heralde:97: galibaasanırım:44::44:
Günaydın kısçeler..
Gerçeklerle yüzleşmeye son 1 kala
En son geçen Pazar günü tatilden dönünce tartılmıştım. 1 kg almış gözüküyodum.
Bakalım yarın ibre kaçı göstercek
Ger-düşüm dualarımız seninle inşaAllah hayırlı haberlerle gelirsin.
Gelince dr ne dedi hemen yazz:106:
qivicanım o işi hatırladığına bi şekilde halledebileceğine sevindim.
Pazardan aldıkların çok hoşuma gitti özellikle gömlekkk:111:
Trii trii triendyyy başak için yazdıkları çok doğru.
Herşeye dayanırım ama tatlıyaa aslaaa:131:
Suzancım sen bugünde evdesin herhalde.
İnş. çocugun eski sağlığına kavuşur..
Bugün senden tam menü bekliyoruz..
Bamyam Belenay'ım kendi diyet yapcam diye kasma bence.
Bana kalsa callen falan da yapma belki zararı dokunur falan.
Hepimiz yarın eksilerle geliriz inş...:87:
günaydın çıtırla nasılsınız bakalım
kdr sen nasıls canım maşallah sana eski kdr geri döndü desene hah şööööleeee olması gereken bu zati yarında şöle güzelce bi bildirim yap açılışı ypmış olalım sonrada tam gaz devam
senacım üzüldüm laptobuna neyse cana geleceğine mala gelsin gçi bir atasözüde derki mal canın yoncası sen birinci atasözünü düşün içini rahatlat umarım düzelir
mywişim sen nasılsın bamyam ve öpüyoruz seni çıtır tombik teyzeama yok beeee ne tombikliği gitmiş gitmiş kilolar
givi sen nasılsın canım halledebildinmi sorunu düzeldimi hata işyerinde olur böyle şeyler sıkma canını insanız ya hata yapıcaz tabi sen halletmişsindir bu arada ciclerin çok güzel güle güle kullan
arcak nerelerde göremiyorum uzun zamandır sorun yoktur inşallah
kılavuzcum sen nasılsın işe başladın akşamları girersin diyordum pek girmemişsin sağlığın nasıl umarım herşey yolundadır çıtır hemşire
ayşebahar güzel hamiş çıtır hamiş sen nasılsın bebişin cindsiyetini merak ediyorum içimden kız geçti ama bilmem ya ben kızları seviyorum ondan ama kız olursa bildim bildim diye sevineceğim
sibel kuzum sen nasılsın çıtır olma yolunda azimle ilerliyorsun devam devam
peliiiiin callen dostusen nasılsın doktordan gelince haber ver meraktayız
triendy çılgın çıtır kız her günün bir maceraevde iki küçük kuzu olunca normal ama üzülme ben doğurursam inşallah rabbim nasip eder sağlıkla doğurmayı o zaman alıcam onları sende rahatına bak ama geri vermem sonra bak söyliyayim doğum günlerinde düğünlerinde asker olduğunda çağırırı canım o kadarda insafsızlık etmeyelim
charm mönü idolüm sen npıyorsun bu hafta güzel bir bildirim yapacaksın gibi geliyor bana kız yoksam liste başı falanmısın Allah söyletti
papatyam sen nasılsın nasıl gidiyor diyet
yeni gelen arkadaşlar siz nasılsınız isimlerinizi henüz ezberleyemedim kusuruma bakmayın zamanla kaynaşırız inşallah
heee bide unuttuklarım olduysa affola
hiiiiih green seni unutmuşum ayy deli kafa nasılsın canım kardeşim anam o kadar düşün düşün şarj etmiyor bazen
zeycey sen nasılsın canım
artıkın hafızamı zorlayamıyorum isim çıkmıyor
herkese çooook güzel sağlılı hayırlı az kalorili neşeli kaçamaksız bir gün diliyorum
kızlar proje hesaplarında ciddi bir yanlış yapmışım o kadar da titizleniyorum minimine kadar detaycıyımdır ama bir kaç seferdir oldu böyleanahtarı bırakırlarsa mesaiye kalmaya çalışıcam ya da yurda gidince bakarım o kadar kontrol etmiştim aslında aklımı kurcalamadı da değil di hani bariz bir durum var bir bölümde offf eski yeni bütün hesapları baştan yapıcam patron öyle söyledi halbuki bir kaç gündür hep gururlandırıcı şeyler oluyordu işim konusunda daha bir kaç dk önce de olmuştu ama ciddi hesap yanlışı yapmışım ben şimdi şu hesaplara odaklanayım öptüm sizi iyi akşamlar kızlar
evet uzman oldumm söyliyimm,,önce sabah kalkınca şööyle bi gerincen,kalkıp wcye gitcen içinde ne varsa boşaltcan,sonra gidip eşine bi bakcan bakalım uyuyomusonra üstünü tamamen çıkartıp en seksi halinle tartıya bismillah diyip çıkcan,bi bakcan ahanda gerçek kilon,, sonra ekside çıkarsan o halinle gidip eşine kocaman bi öpücük atıp uyandırcan ,oda seni yatağa asılcaak ama artıda çıkarsanda uslu uslu üstünü giyip somurtkan bişekilde gidip kocana kaaaaaallllkkkk saat kaç olduu görmüyonmuu hayret bişeyya dicen kıyamet kopcak sonra evdeee (tecrübe konuşuyoooo)
Bugünkü uyduruk menümü sizinle paylaşayım; :97:
Sabah: Limonlu yeşilçay, 1 bard. su.
Kahvaltı: 1 haş. yumurta, 1 dil. kaşar, 2,5 dil ekmek, 3 dil salam, 6-7 yeşil zeytin, 1 pop kek..
Ara: yok
Öğle: 2 küçük tavuk şinitzel, salata.
Ara: yok
Akşam (18:30): 1 kase dondurma, yarım şinitzel, 3/4 simit, 3 kaşık yoğurt.
Ara: Limonlu yeşilçay...
1,5-2 lt civarı su....
hala adapte olamadım yaa....
yürüyüşten gelince eşimi daha bi farklı gördüm hep seviyorum,farklı görüyorum ama buakşam daha bi tatlı geldi günlerden sonra
ya bana lazımmış bu yürüme,eşofmanda ve spor ayakkabılaırmda var bi keramet
neyse çıkıyorum ben..çayımı demleyip eşimi bekliycem diğer pcden kalkarsa oturam odasına gelirse tabiki:44:
ne güzel bi menü
bende yazayim bugün biraz düzensin yedim
sabah: avcum kadar ekmek yedim
sonrada yemek yemeyi unuttum cocukla ugrascam diye aksam da iki tabak makarna
baska da hatirlamiyorum zaten makarna yeterbi kac tane kahve aman birde bende yedigimi unutma huyum var herhalde :44:düsünüyom düsünüyom hatirlamiyom acaba ben ne yedim :26:
toparlanmak üzere olduğu halde hala çok güzel şeyler vardı ama günlük alayım diye bunları bulabildim bi de havalar soğuyacak diye uzun kollu da aldım.. haki kolsuz bluz harika duruyor omzu yakası göğsü tam oturuyor sanki bana dikilmiş gibi.. onu 5 tlye aldım.. elbiseleri yakın zamanda giyebilecek miyim bilmiyorum ama her zaman giyilebilecek şeyler.. hepsi üstüme oldu giyince modeller gösteriyor böyle tuhaf çıkmışlar.. bir tek bordo kaprinin beli kapanmıyor gibi.. ama rengine hayran oldum uzunu yoktu buna kaldım olsun kışın çizme içine falan kamufle eder giyerimsüet gömlekler içimde kalmıştı çok istemiştim koyu yeşil falan ama almaya gittiğimde büütün mağazalarda tükenmişti bir daha da görmemiştim burada rastlayınca çok sevindim ama o gömleğin komik bir sorunu var pembe elbisenin önündeki gereksiz parçayı da söktüm bi gömlek sorunlu gerisi sorunsuz.. böyle işte.. ger düüüüş istedin diye koydum haaa.. gel bidaha beraber gidelim hatta sabahın köründe gidelim talan edelim ben bunları bi de akşamın karanlığında seçtim
ya sorma hiç bir yerde bulamıyordum yaza girmeden bu gömleklerin en ucuzu 40- 60 tlye satılıyordu.. dayanamayıp almaya karar vermiştim ama geç kalmıştım.. burda görünce nasıl sevindim anlatamam ama şöyle bir sorun çıktı sonra; bu çiviler ancak mağazada kasadaki aletlerle çıkartılıyor ve ben bunu alıp bir mağazaya gitsem rica edecek olsam, beni başka yerden çaldım geldim falan sanacaklar :78: off ya ne bahtsız insanım ben
selam kızlar günaydınn....
canım çok sıkkın...dün akşam üstü nasıl olduysa elimden laptopumu düşürdüm..ekranda onlarca kırılma meydana geldi...(arka planda)...tamiri mümkün deqil gibi görünüyor..monütörün deqişmesi gerekiyor sanırım..monütörü deqiştireceqine yenisini al daha iyi..ya zaten daha yeniydi 2 yıllık falan..çok sinirlerim bozuk..masaüstündeki pcden yazıyorum..birazdan oqlum uyanacak ve pcnin başıuna geçecek...bnm laptopun akıbeti ne olur bilmiyorum...masaüstünü kullanmayıda ben sevmiyorum...offfffffffffffffffffff.................
BİLDİRİMLER TUĞBAYA!!!!!
laptopum kırıldı liste hazırlamam mümkün deqil..zaten akşama annemle babam memleketten geliyorlar yarın babamın göz kontrolü var...onlarla ilgilenmem lazım...
tuqbacım bu haftalıkta listeyi sen yap haftaya laptop sorununu çözebilirsem listeyi yaparım..kolay gelsin...
şimdi çıkıyorum kızlar kendime çok kzııyorum neden dikkat etmedim neden düşürdüm neden...az paramı...2 yıl önce 1500tl vermiştik..yazık günah ya....
geregi düsünüldü evet hayatim makarna ya hic yemiycem yada böyle patlama oluyo:84: o yüzden yapmiyordum bayadir ama kardesim cok seviyor spagetthiyi annem de izin de güya ona yapiyorumneyse cok sükür makarnayi bitirdim öyle kolay kolay yapmam bidaha
senacim laptopun bozulmus canim üzülme isallah fazla zarari yoktur laptop lar da cok hassas oluyorlar
ya benim cocuk simdi 3 gündür antibiotik iciyo yani zorla ben veriyorum savasarakama bu kadar öksürmüyordun daha etkisini göstermedi herhalde:26: normalde düselmesi lazim deyilmi icince :26:
canim tugba triendy21
hala iyileşmedimi o ya ah canım antibiotiğin mg mı düşüktür ya da yaramamıştır çünkü 3. günün sonunda iyileşmesi gerekiyo
tamam saol tatlım da nasıl bildirim yapıcam kaç haftadır aynı
düşeceğide yok zaten bir iştah bir iştah sormayın gitsin
neden yazmıyorum günlüklerimi neden ? neden? çünkü utanıyorum kendimden
bende de var yemeyen okula başlıyacak eminim sınıftaki en minyatür o olur anasınıfında öyledi zaten kaç yaşında senin ki olmazsa bi öksürük şurubu al benimkine tusilin çok iyi geliyordu 1 vermeye geçiriyorduyok iyilesmedisimdi atesi cikmiyor artik ama cok öksürüyo hic birsey de yemiyo zaten yemeyi seven biri deyil simdi hic yemiyo off
bakalim sonuna kadar kulandiracam mecburolmazsa yine gitmem lazim doktora :97:
yinede yaz ne kadar olursa olsun hergün:97: kizlar yardim ediyo fikir veriyorlarhic yazmayinca insan ister istemez saliyor ipin ucunu
iyi haberlerini bekliyoruz canım bizi merakta bırakma
Selam canlar
Gereği düşünüldü!! kardeşim Allah şifa wersin inş kötü sonuc cıkmaz..
Kızlar sinirlerim coook bozuk zayıflama için tum umutlarımı yitirdimmm
bayramda gitmeden önce 68.2 kg idim dün tartıldım 73.0 kiloyummm deli oldumm off offffff
geregi düsünültü
canim iyi cikar isallah sonuclar iyi haberlerini bekliycem
geregi düsünüldü evet hayatim makarna ya hic yemiycem yada böyle patlama oluyo:84: o yüzden yapmiyordum bayadir ama kardesim cok seviyor spagetthiyi annem de izin de güya ona yapiyorumneyse cok sükür makarnayi bitirdim öyle kolay kolay yapmam bidaha
senacim laptopun bozulmus canim üzülme isallah fazla zarari yoktur laptop lar da cok hassas oluyorlar
ya benim cocuk simdi 3 gündür antibiotik iciyo yani zorla ben veriyorum savasarakama bu kadar öksürmüyordun daha etkisini göstermedi herhalde:26: normalde düselmesi lazim deyilmi icince :26:
yok iyilesmedisimdi atesi cikmiyor artik ama cok öksürüyo hic birsey de yemiyo zaten yemeyi seven biri deyil simdi hic yemiyo off
bakalim sonuna kadar kulandiracam mecburolmazsa yine gitmem lazim doktora :97:
bende de var yemeyen okula başlıyacak eminim sınıftaki en minyatür o olur anasınıfında öyledi zaten kaç yaşında senin ki olmazsa bi öksürük şurubu al benimkine tusilin çok iyi geliyordu 1 vermeye geçiriyordu
o halde yazayım patetes kızartması bol şekerli çay peynir zeytin ekmek(tam buğday tuzsuz Allahtan)
ya kizlar birsey diycem yeni bir diyet cikmis:26:gerci sürekli birsey cikartiyorlar ama sizce nasil acaba burda bi avusturyali tiyatrocu yapmis diyo hem ömrü uzatiyo hem genclestiriyo hemde kilo veriyormussun adam sitesinde yazmis müslümanlar da yapiyo bir ne vi oruc tutalak ömür uzatiyorlar oruclan diye
simdi bu diyet adam diyet demeyin yasam kalitesi diyo bir gün yiyorsun canin ne isterse canin ne cekerse ertesi gün migdeyi dinlendiriyormussun yemiyormussun bol bol sivi iciyormussun bi öyle bi öyle denesemmi bana bi akil verin kizlar :26: yok derseniz yapmiycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?