70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba dıyecem ama kımsecıkler yok..

neyse ben yıen de yazayım belkı yazana kdr bırılerı gelır; sabahtan berı hastanedeyız, tetkıklerımı yaptırdım fılmlerımı cekıldım, ama kan testlerının sonucları ogleden sonrada anca cıkacagı ıcın ofıse gerı döndüm, saat 1 bck gıbı tekrar gıdıcem, kan tahlılerını de aldıktan sonra doktor ıncelıycek..

herkes ıyıdır umarım, öpüldünüz...

Selaamm millett..

Ahh ahhh nerdeeeee..... bugun acılısı ıkı dılım kekle yaptım liste bası değil sonu olursam yeri....

iyi haberlerini bekliyoruz canım bizi merakta bırakma

Selam canlar

Gereği düşünüldü!! kardeşim Allah şifa wersin inş kötü sonuc cıkmaz..

Kızlar sinirlerim coook bozuk zayıflama için tum umutlarımı yitirdimmm

bayramda gitmeden önce 68.2 kg idim dün tartıldım 73.0 kiloyummm deli oldumm off offffff

ya ama hemen basda öyle yaziyo sen sev yemegi lokantalara git diyo :84: hay bu nerden biliyo benim irademi allah allah :95: hem ben bi basladimmi 100 de 50 deyil 100 de 100 yiyorum ya :84::84:

:84::84: ben geri is e gitmek istiyorum dün aksam esim makarnayi yemedi bende simdi isitdim yedim sabah da bir dilim ekmek üff su makarna beni sisko yapti zaten :84: küstüm makarnaya artik zor barisirim onlan

ay keske belenaycimmm citirin c sini görebilsen yeter ay bende bu bogaz varken :18: benden citir yerine fil olur ancak

canım inşallah sorunu halletmıssındır, bazen oluyo boyle seyler hepımızın basına gelıyo.. ne kadar dıkkat etmeye calıssakta makine değiliz sonucta, robot gıbı olamayız, insanlık hali.. ve senın acıklamandan var neden kaynaklandıgını bulmussun, hemencık hallolur ınşş

valla tecrube konusmusss, valla bızım evde de aynen bu sekılde gelişio olaylar ama ucunda işe geç kalmak olduğu için senın ki kadar uzun bı vakıte yayılmadan öpücüklerde bıtıyooo

nesı uyduruk ya, sabahki top kek olmasa olur bırde sbh akhvaltısıdna zaten 2 dılım ekmek dıyolar orda ufacık bı fazlalık olmuş, gerı aklan kısımda ben bı fazlalık goremedım.. normal bı beslenme seklı, hem yeıdklerını cok azaltırsan vucut alısınca nolcak omur boyu dıyet yapcak halin yok herhalde bu defa normal yeme duzenıne döndüğünde en ufak bı atıstırmada kılomu alcaz bız.. bı top kekın kacamak gıbı olmuş o da zaten sabah kahvaltısıdna oldugu ıcın aksama kadar kuş olup uçmuşturr

insan ilk ocne kendını ıyı hıssedınce hersey farklı ve guzel gelmeye baslıyo gozune, sen spor yaptın kendını ıyı hıssettın, uzeırnde bırıken kotu enerjıyı dısarıya attın doğaldır kocişinin de gozune guzel gelmesı

akşam makarnayı daha az bı porsıyonda kesseydın keske, yanına yogurt salata ılave etseydın daha ıyı olurdu :26:

ben begendım hepsını, güle güle guzel gunlerde gıy ınşallah nıye elbıselrı gıymıyosun ki, tam zamanı bence o tarz elbıse gıymenın, sonbahara yavas gecıs aynı ılkbahar gıbı ıstedıgınde uzıerne ınce bı hırka tamam işte, bence vakıt gecırmeden gıy hepsını havalr sogumadan, sornada yıne ciciş ciciş fotolar ekle bıze
keşke gelme ve gezme ımkanım olsa pazarda kafa super dagıtılıyooooooo

anaaaaaaaaaaam, yok mu hıc tanıdık bı dukkan ya da tanıdıgın tanıdıgı bırılerı fılan onu cıkarmaya yardım edıcek :26: alırken gordun herhalde bılerek aldınnn, kesilecek parcalanacak kopartılacak gıbı deıl dımı :26: nası bı cozum bulunur ki onaaaa:26:

oluyo işte boyle kazalar arada, cana gelecegıne mala gelsın dıye dusunmek lazım, belkı de baska bı seyın olacagı burdan cıktı tabı ki uzulur ınsan, kendıne kızsan da bı sonuc yok ama sen yıne de oyle bı sor bakalım kaca maloluyo napılabılırmış :26:

geregi düsünüldü evet hayatim makarna ya hic yemiycem yada böyle patlama oluyo:84: o yüzden yapmiyordum bayadir ama kardesim cok seviyor spagetthiyi annem de izin de güya ona yapiyorum neyse cok sükür makarnayi bitirdim öyle kolay kolay yapmam bidaha

senacim laptopun bozulmus canim üzülme isallah fazla zarari yoktur laptop lar da cok hassas oluyorlar

ya benim cocuk simdi 3 gündür antibiotik iciyo yani zorla ben veriyorum savasarak ama bu kadar öksürmüyordun daha etkisini göstermedi herhalde:26: normalde düselmesi lazim deyilmi icince :26:

hala iyileşmedimi o ya ah canım antibiotiğin mg mı düşüktür ya da yaramamıştır çünkü 3. günün sonunda iyileşmesi gerekiyo

hala iyileşmedimi o ya ah canım antibiotiğin mg mı düşüktür ya da yaramamıştır çünkü 3. günün sonunda iyileşmesi gerekiyo

yok iyilesmedi simdi atesi cikmiyor artik ama cok öksürüyo hic birsey de yemiyo zaten yemeyi seven biri deyil simdi hic yemiyo off
bakalim sonuna kadar kulandiracam mecbur olmazsa yine gitmem lazim doktora :97:

yinede yaz ne kadar olursa olsun hergün:97: kizlar yardim ediyo fikir veriyorlar hic yazmayinca insan ister istemez saliyor ipin ucunu

yok iyilesmedi simdi atesi cikmiyor artik ama cok öksürüyo hic birsey de yemiyo zaten yemeyi seven biri deyil simdi hic yemiyo off
bende de var yemeyen okula başlıyacak eminim sınıftaki en minyatür o olur anasınıfında öyledi zaten kaç yaşında senin ki olmazsa bi öksürük şurubu al benimkine tusilin çok iyi geliyordu 1 vermeye geçiriyordu

yinede yaz ne kadar olursa olsun hergün:97: kizlar yardim ediyo fikir veriyorlar hic yazmayinca insan ister istemez saliyor ipin ucunu

o halde yazayım patetes kızartması bol şekerli çay peynir zeytin ekmek(tam buğday tuzsuz Allahtan)

ya kizlar birsey diycem yeni bir diyet cikmis:26:gerci sürekli birsey cikartiyorlar ama sizce nasil acaba burda bi avusturyali tiyatrocu yapmis diyo hem ömrü uzatiyo hem genclestiriyo hemde kilo veriyormussun adam sitesinde yazmis müslümanlar da yapiyo bir ne vi oruc tutalak ömür uzatiyorlar oruclan diye

simdi bu diyet adam diyet demeyin yasam kalitesi diyo bir gün yiyorsun canin ne isterse canin ne cekerse ertesi gün migdeyi dinlendiriyormussun yemiyormussun bol bol sivi iciyormussun bi öyle bi öyle denesemmi bana bi akil verin kizlar :26: yok derseniz yapmiycam

iyi haberlerini bekliyoruz canım bizi merakta bırakma

geregi düsünültü

canim iyi cikar isallah sonuclar iyi haberlerini bekliycem

çok tesekkur edeırm kızlar

benımde eşim cok sever ama bende eve kepeklı makarna aldım, ona normal makarna yaparken kendımede kucuk bı tencere de bı su bardagı haslıyorum

canım devam ederse aksatmadan gıt doktora benımd ekucuklugum o oksuruk suruplarıyla ıgnelerle fılan gectı, şimdi hala etkısı avr bı usutsem boyle oluyorum işte :26: kucuklukte olna hastalıklar buyudukce vucutta nekrar nüksedıyooo :26:

Son düzenleme:
SELAM KIZLAR BEN GELDİM .nihayet 4 hafta sonra yeniden bildirim yapıcam .bildirimler kime yapılıyo hala perşembe günü değilmi değişiklik yok sanırım.

benimde bilgisayaroımın fanı bozuldu ısınınca kapanıp duruyo akşam birçok mesaja toplu alıntı yaparak cevap yazdım ama nerdeee daha mesajı gönderemeden kapandı pc gıcık oldum yaaa

Son düzenleme:

4 yasinda hayatim ya benim cocuk bi türkiyede hastalandi doktor bi ilac verdi hemen gecirmisdin iki güne kalmadan ama burdakiler birsey anlamiyo sanki bence türk doktorlari daha akili bilgili :97:

ana patates kizartmasi neyse öbür öyünlere dikkat edersen herhalde okadar zarari olmaz sanirsam:26:

bı ömür oyle gecer mı yaaaaaaaa

boswer bunları bence saglıklı bı sekılde duzen olustur kendıne, yavasta olsa kalıcı olarak verırsın, yıne soyluyorum hıc kımse omur boyu dıyet yapamaz, yedıklerını kuş kadar yapıp kılo vermeye claısırsan en ufal bı kacamagın ya da normal bı ınsan gıbı yedıgınde hemen kılo almaya gerı baslarsın, yanı ben boyle duusnuyorum... mıde zaten zamanla kuculuyo ben hıc bı sofradan ac kalkmıyorum

sen neden boyle bı an panık oldun telasa kapıldın anlamadım, onun yerıne bıtkı cayları iç, bagırsaklrın duzenlı calısmıyosa kuru meyvelerden ya da form cayalrından destek al, bol sıvı tuket, aksam yemegı faslını erken bıtır, ekmegı sabah kahvaltısında tuket, aksamı hafıf atlat, porsıyonlarını kcultmek ıcın yemek yedıgın tabagını kucult, evde callen yap leslıe yap, dısarda yuru, muzık ac atla oyna tepın, ıp atla, mekık cek.. ama saglıklı bı skeılde kılo ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…