çok tesekkur edeırm kızlar
benımde eşim cok sever ama bende eve kepeklı makarna aldım, ona normal makarna yaparken kendımede kucuk bı tencere de bı su bardagı haslıyorum
canım devam ederse aksatmadan gıt doktora benımd ekucuklugum o oksuruk suruplarıyla ıgnelerle fılan gectı, şimdi hala etkısı avr bı usutsem boyle oluyorum işte :26: kucuklukte olna hastalıklar buyudukce vucutta nekrar nüksedıyooo :26:
kzılar ben tekrardan cıkıyorum hastane yolunaaa, sonuclarımı alıp doktorla gorusucemmm, optum hepınızı
SELAM KIZLAR BEN GELDİM .nihayet 4 hafta sonra yeniden bildirim yapıcam .bildirimler kime yapılıyo hala perşembe günü değilmi değişiklik yok sanırım.
yok iyilesmedisimdi atesi cikmiyor artik ama cok öksürüyo hic birsey de yemiyo zaten yemeyi seven biri deyil simdi hic yemiyo off
bakalim sonuna kadar kulandiracam mecburolmazsa yine gitmem lazim doktora :97:
yinede yaz ne kadar olursa olsun hergün:97: kizlar yardim ediyo fikir veriyorlarhic yazmayinca insan ister istemez saliyor ipin ucunu
kzılar ben tekrardan cıkıyorum hastane yolunaaa, sonuclarımı alıp doktorla gorusucemmm, optum hepınızı
Hayırlı haberlerle gel ger-düşüm
O ramazan ayı için geçerliydi canım.
Artık eski düzene geri döndük. Cuma sabah bildirim yapılacak.
Bildirim bu hafta da tugbaya (triendy21) yapılacak.
Mecnun namaz kılan birinin önünden geçer.. ADAM: "Ey Mecnun beni görmüyor musun da namaz kılarken önümden geçiyorsun?" MECNUN: "Be adam ben Leyla'yı düşünürken seni görmedim, Sen Mevla'yı düşünürken beni nasıl gördün ?
kepekli makarnanin tadi aynimi yoksa fark varmi :26: cünkü yaparsam ailecek yesinler
bende yas ilerledikce gecer isallah diye bekliyorum
ben kactim kizlar esim bugün tatil kalkiyo simdi :92:
he ya niye panik yaptim:44: hep kocis in yüzünden bildim bileli diyetesin dedibı ömür oyle gecer mı yaaaaaaaa
boswer bunları bence saglıklı bı sekılde duzen olustur kendıne, yavasta olsa kalıcı olarak verırsın, yıne soyluyorum hıc kımse omur boyu dıyet yapamaz, yedıklerını kuş kadar yapıp kılo vermeye claısırsan en ufal bı kacamagın ya da normal bı ınsan gıbı yedıgınde hemen kılo almaya gerı baslarsın, yanı ben boyle duusnuyorum... mıde zaten zamanla kuculuyo ben hıc bı sofradan ac kalkmıyorum
sen neden boyle bı an panık oldun telasa kapıldın anlamadım, onun yerıne bıtkı cayları iç, bagırsaklrın duzenlı calısmıyosa kuru meyvelerden ya da form cayalrından destek al, bol sıvı tuket, aksam yemegı faslını erken bıtır, ekmegı sabah kahvaltısında tuket, aksamı hafıf atlat, porsıyonlarını kcultmek ıcın yemek yedıgın tabagını kucult, evde callen yap leslıe yap, dısarda yuru, muzık ac atla oyna tepın, ıp atla, mekık cek.. ama saglıklı bı skeılde kılo ver
Canım sıkıldı. Kimse de yok menümü yazıyım bari.
Sabah:
2 tane ufak domates
Ara:
1 tane çörekotlu etiform bisküvi
1 bardak yeşilçay
Öğlen:
Yarım kase ezogelin çorbası
Yarım kase yoğurt
Birazdan da yeşilçay içmeyi düşünüyorum.
2 litree suyum bitti bilee:121::119:
Öğle yemeğin çok sağlıksız diceksiniz. Bende diyorum ki yemek vardı da ben mi yemedimm:111::111:
Mantı vardı bide peynir tatlısı onları da ben almadım. He bide kızartma soslu bişiler yapmışlar.
Kabak, patlıcan vs. onları da ben yemem:111:
Öyle iştee
kızlar ben doktordan geldım,
bı haftalık bı antıbıyotık ve ılac tedavısı uygulayacakmışım, bu tedavı sonucunda nası olduguma bakıcak haftaya cuma da tomografım cekılcekmış..
şu anlık baskaca bı gelişme yok..
kepeklı makarna ıle tadı bana gore farklı deıl ama eşim farklı olduğunu soyluyo, bence on yargılı davrandıgından yoksa gecenlerde once kendı makarnasını yedı uzıerne de bana fazla gelen kepelı makarnayı ındırdı mıdeyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?