70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kepekli makarnanin tadi aynimi yoksa fark varmi :26: cünkü yaparsam ailecek yesinler

bende yas ilerledikce gecer isallah diye bekliyorum

ben kactim kizlar esim bugün tatil kalkiyo simdi :92:

dünki menüm:

kalkınca yeşil çay 5 kuru kayısı ceviz
2-3 saat sonra

kahvaltı:çeyrek ekmekten daha az beyaz ekmek

2 domates

beyaz peynir

öğle:1 şeftali 1 elma

ikindi:taze fasulye

1 porsiyon bulgur pilavı:78:

akşam 9 gibi yarım kupa dondurma:83:

sahur:1 kase yoğurt lifalif yulaf ezmeli 1 kaşık kadar koydum pek sevmedim kendilerini 2 dilim kepek ekmek ,3 kayısı kuru

biraz öncede selülit savarımı yaptım birazdan da yürüyerek anneme gidecem çok uzak değil ama olsun 1.5 km falan 15 dk lık

bu arada bildirim
başlangıç:79
geçen hafta:70-2 haftadır 70 idim
bu hafta:69
giden:1
toplam giden:10

Son düzenleme:
kzılar ben tekrardan cıkıyorum hastane yolunaaa, sonuclarımı alıp doktorla gorusucemmm, optum hepınızı

Hayırlı haberlerle gel ger-düşüm
SELAM KIZLAR BEN GELDİM .nihayet 4 hafta sonra yeniden bildirim yapıcam .bildirimler kime yapılıyo hala perşembe günü değilmi değişiklik yok sanırım.

O ramazan ayı için geçerliydi canım.
Artık eski düzene geri döndük. Cuma sabah bildirim yapılacak.
Bildirim bu hafta da tugbaya (triendy21) yapılacak.

canım hayırlısı olur inş sıkma canını rabbim korusun kese için çok erken bence çok dua edelim inş Rabbim seni bu sıkıntıdan kurtarsın

yok iyilesmedi simdi atesi cikmiyor artik ama cok öksürüyo hic birsey de yemiyo zaten yemeyi seven biri deyil simdi hic yemiyo off
bakalim sonuna kadar kulandiracam mecbur olmazsa yine gitmem lazim doktora :97:

yinede yaz ne kadar olursa olsun hergün:97: kizlar yardim ediyo fikir veriyorlar hic yazmayinca insan ister istemez saliyor ipin ucunu

kzılar ben tekrardan cıkıyorum hastane yolunaaa, sonuclarımı alıp doktorla gorusucemmm, optum hepınızı

güzel haberlerle gelirsin inşallah

Mecnun namaz kılan birinin önünden geçer.. ADAM: "Ey Mecnun beni görmüyor musun da namaz kılarken önümden geçiyorsun?" MECNUN: "Be adam ben Leyla'yı düşünürken seni görmedim, Sen Mevla'yı düşünürken beni nasıl gördün ?

Canım sıkıldı. Kimse de yok menümü yazıyım bari.

Sabah:
2 tane ufak domates

Ara:
1 tane çörekotlu etiform bisküvi
1 bardak yeşilçay

Öğlen:
Yarım kase ezogelin çorbası
Yarım kase yoğurt

Birazdan da yeşilçay içmeyi düşünüyorum.
2 litree suyum bitti bilee:121::119:

Öğle yemeğin çok sağlıksız diceksiniz. Bende diyorum ki yemek vardı da ben mi yemedimm:111::111:
Mantı vardı bide peynir tatlısı onları da ben almadım. He bide kızartma soslu bişiler yapmışlar.
Kabak, patlıcan vs. onları da ben yemem:111:
Öyle iştee

tünaydın canlar.........

yorucu bir okulun ve koşturmanın ardından geçmişi de okuyup geldim.
pelincim iyi haberlerini bekliyorum.
senacım laptop için üzüldüm 2 yıl önce aynı şey benim başıma gelmişti. şu an gözüm gibi bakıyorum yenisine.
tuğbaaaaaa yarın sabah bildirimler sana yapılıyormuş herhalde. ben okuldan girebilirsem yaparım ama giremezsem ancak öğlen 2den sonra yapabilirim haberin olsun.

ya inşallah yarın eksileri görürüm. bu hafta okul telaşı ile geçtiği için menüler birbirine girdi. saçmasapan bir menüye sahip oldum kaç aydır ilk defa. sabah 2 tane zeytinli puaça yedim yane düşünün:2:

kızlar ben doktordan geldım,

bı haftalık bı antıbıyotık ve ılac tedavısı uygulayacakmışım, bu tedavı sonucunda nası olduguma bakıcak haftaya cuma da tomografım cekılcekmış..

şu anlık baskaca bı gelişme yok..

kepekli makarnanin tadi aynimi yoksa fark varmi :26: cünkü yaparsam ailecek yesinler

bende yas ilerledikce gecer isallah diye bekliyorum

ben kactim kizlar esim bugün tatil kalkiyo simdi :92:

kepeklı makarna ıle tadı bana gore farklı deıl ama eşim farklı olduğunu soyluyo, bence on yargılı davrandıgından yoksa gecenlerde once kendı makarnasını yedı uzıerne de bana fazla gelen kepelı makarnayı ındırdı mıdeyeee

he ya niye panik yaptim:44: hep kocis in yüzünden bildim bileli diyetesin dedi

ne güzel yememissin afferim dilek sen sen ol suzan olma

hayatim dedimi doktor neden kan gelmis olabilir diye :26: bogazin taris mi olmus :26:

birde ben deneyeyim bir dahakine sagol canim

bende yazayim münüyü

biraz ekmek
sonra 1 tabak makarna
sucuklu yumurta ekmek siz ama da cok yemissim ya
aksama tavuk kanat yapacam yesemmi :26:

yazarken kötü oldum migdem kalkti neymisim ben ya bir güne neler sigdirdim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…