bende yazayim münüyü
biraz ekmek
sonra 1 tabak makarna
sucuklu yumurta ekmek siz ama da cok yemissim ya
aksama tavuk kanat yapacam yesemmi :26:
yazarken kötü oldum migdem kalkti neymisim ben ya bir güne neler sigdirdim
geçmiş olsun iyi sonuçlar alırsın inşallah.kızlar ben doktordan geldım,
bı haftalık bı antıbıyotık ve ılac tedavısı uygulayacakmışım, bu tedavı sonucunda nası olduguma bakıcak haftaya cuma da tomografım cekılcekmış..
şu anlık baskaca bı gelişme yok..
bazen oluyor şuan bende aynı duygular içerisindeyim.memleketen gelen şeyler yaktı beni :84: sabah 9-10 arası mısır ekmeği saat 1-2 arası mısır ekmeği ve şuan saat 4 ben memleketten gelen mısırları haşladım minik miniktiler ama epey yedim.toplasam 1 koca mısır ederdi hepsi çok pişmanım ama bida nezaman bulabilicemki bu lezzetleribende yazayim münüyü
biraz ekmek
sonra 1 tabak makarna
sucuklu yumurta ekmek siz ama da cok yemissim ya
aksama tavuk kanat yapacam yesemmi :26:
yazarken kötü oldum migdem kalkti neymisim ben ya bir güne neler sigdirdim
geçen söylemiştim eğer zorlada olsa içebileceğini düşünüyosan zeytin yağ içine az limon sık içirt balgamdı tahrişti bişicik kalmaz .acaba iceceklerin icine de bal mi katsam cocuga sökermiki öksürü :26:
acaba iceceklerin icine de bal mi katsam cocuga sökermiki öksürü :26:
he ya niye panik yaptim:44: hep kocis in yüzünden bildim bileli diyetesin dedi
hayatim dedimi doktor neden kan gelmis olabilir diye :26: bogazin taris mi olmus :26:
:99:
Sana durumu smileylerle anlattım
geçmiş olsun iyi sonuçlar alırsın inşallah.
bazen oluyor şuan bende aynı duygular içerisindeyim.memleketen gelen şeyler yaktı beni :84: sabah 9-10 arası mısır ekmeği saat 1-2 arası mısır ekmeği ve şuan saat 4 ben memleketten gelen mısırları haşladım minik miniktiler ama epey yedim.toplasam 1 koca mısır ederdi hepsi çok pişmanım ama bida nezaman bulabilicemki bu lezzetleribulmuşken yememiş olmak sonra aklımda kalmaları vs daha büyük bir pişmanlık olacağı kesin sonra bi bakim kalori durumuna baktım aa bişicik değilmiş pek kaçırmamışım.günlük ihtiyacım olanı almışım zaten.ee bu durumda kilo vermem sadece e buda şuan benim için sorun değil sefam olsun anlıcanız
geçen söylemiştim eğer zorlada olsa içebileceğini düşünüyosan zeytin yağ içine az limon sık içirt balgamdı tahrişti bişicik kalmaz .
ballı süt bogazını yumuşatır tabıkı de, ben dun aksam vicks yaptım bıde koca kupa süt içtim içine salep koyup.. viks süremez misin acaba boyle gogsune sırtına sırayla, surup uzıerne utuyle ısıttıgın havluyu fılan koyuyosun göğsü yumusatıo :26:
diyet yaptıgını solemeseydın kocişine ben dıyette fılan değılım de, bu halımden memnunum de, kendı capında devam et, onunda bılmesıne gerek yok 24 yanında mıs anki.. kocana soyluyosun dıyetteyım dıye, sonra bı lokma fazla yesen aay sen dıyetteydın hanı dıye boyle ıgneleyıcı laflar oluyo, hıc kısmeye dememenı onerrım kednı capında yap ılla bırılerının bılmesı mı gerekıyo.. beraber yemek yerken porsıyonlarını azaltaz yedıgın dıkkatını cekerse sen gelemden once bı kahve ıcmıstım tıkadı galıba fılan dıye pembe yalanlarla durumu ıdare et
içeceği içerse neden olmasın şifanın nerden geleceği belli olmaz.ger-düşünde dediğini yap onda çok iyi gelir yine mızmızlanır ama normal hasta çocuk.biz binbir naz yapıyoz omu yapmasınartik bu da bana ders olsunbi zayif insanin bir yilda yedigini ben bir güne sigdirdim yuh bana
ya geri unuttum ya görmedimsimdi icecegin icine koysam biraz zeytin yag birde limon olurmu ki :26: cünkü dün de deli etti beni artik benim sesimde gidecek kizcam diye siringanin icindeki antibiotiki yere sIktI sen bi görsen beni:94: ellerini tutuyorum agzina sikiyorum burnunu kapatiyorum tükürmeye calisiyor iyilesmesin bogazinda böcükler var diyom banamisin demi
benim diyet yaptığımı bir siz bide ben biliyorum hep.soranlara sadece aburcuburu bıraktım diyorum.kısmende doğru aburcuburu bıraktımda kilo verdim.neyse ben ilk diyete başladım yürüyüşte yapıyorum.kociş uyurken çıkıyorum uyanmak üzereykende geliyodum falan nerdeydin dediğinde ekmek almaya çıktım diyodumGer-düşüme hep katılmışımdır.. Gene katılıyorumm.
Söyleme bence de benim sevdicek de soruyo başımdan savıyom konuyu değiştiriyom
Gelince süpriz olsun hoş resim isteyip duruyo bakalımm..
Bu arada vicks cidden çok iyi geliyorr
Ger-düşüme hep katılmışımdır.. Gene katılıyorumm.
Bu arada işyerinden bir arkadaş sabah şirket msni var ondan selam yazdı falan.
Hemen konuya girdi. Dün akşam servis beklerken seni gördüm ne kadar değişmişsin dedi.
Bi iki kere baktım Dilek'e benziyo diye düşündüm önce dedi
Çok zayıflamışsın dedi. Baya farkediyor falan.
Dedim sende farkettiysen cidden vermişimdir(Kendisi bi insanda iyi birşey görse de söylemeyen tiplerden de )
Cidden çok güzel olmuşsun dedi. Saç rengimi de beğeniyorlar.
En son attığım resimlerde bakır gibi çıkmış ama bal rengi normalde
Niye anlattın diceniz ee bana moral oldu paylaşıyım dedim.
Hani size anlatıyorum Suzanım sen anla diye
Bırak şu makarnaları da sen de övgü duy iş arkadaslarındannn
bı ömür oyle gecer mı yaaaaaaaa
boswer bunları bence saglıklı bı sekılde duzen olustur kendıne, yavasta olsa kalıcı olarak verırsın, yıne soyluyorum hıc kımse omur boyu dıyet yapamaz, yedıklerını kuş kadar yapıp kılo vermeye claısırsan en ufal bı kacamagın ya da normal bı ınsan gıbı yedıgınde hemen kılo almaya gerı baslarsın, yanı ben boyle duusnuyorum... mıde zaten zamanla kuculuyo ben hıc bı sofradan ac kalkmıyorum
sen neden boyle bı an panık oldun telasa kapıldın anlamadım, onun yerıne bıtkı cayları iç, bagırsaklrın duzenlı calısmıyosa kuru meyvelerden ya da form cayalrından destek al, bol sıvı tuket, aksam yemegı faslını erken bıtır, ekmegı sabah kahvaltısında tuket, aksamı hafıf atlat, porsıyonlarını kcultmek ıcın yemek yedıgın tabagını kucult, evde callen yap leslıe yap, dısarda yuru, muzık ac atla oyna tepın, ıp atla, mekık cek.. ama saglıklı bı skeılde kılo ver
bravo valla aferin sana
Canım sıkıldı. Kimse de yok menümü yazıyım bari.
Sabah:
2 tane ufak domates
Ara:
1 tane çörekotlu etiform bisküvi
1 bardak yeşilçay
Öğlen:
Yarım kase ezogelin çorbası
Yarım kase yoğurt
Birazdan da yeşilçay içmeyi düşünüyorum.
2 litree suyum bitti bilee:121::119:
Öğle yemeğin çok sağlıksız diceksiniz. Bende diyorum ki yemek vardı da ben mi yemedimm:111::111:
Mantı vardı bide peynir tatlısı onları da ben almadım. He bide kızartma soslu bişiler yapmışlar.
Kabak, patlıcan vs. onları da ben yemem:111:
Öyle iştee
pardon ne yarışmasıYarışma devam ediyormu ben yeni üye oldum pek bi bilgimde yok
geçmiş olsun fıstık..ilaçlarını dikkatli kullan tamammı annecimkızlar ben doktordan geldım,
bı haftalık bı antıbıyotık ve ılac tedavısı uygulayacakmışım, bu tedavı sonucunda nası olduguma bakıcak haftaya cuma da tomografım cekılcekmış..
şu anlık baskaca bı gelişme yok..
kepeklı makarna ıle tadı bana gore farklı deıl ama eşim farklı olduğunu soyluyo, bence on yargılı davrandıgından yoksa gecenlerde once kendı makarnasını yedı uzıerne de bana fazla gelen kepelı makarnayı ındırdı mıdeyeee
ah nerde keske süt falan icse icmiyo vicks de dokaniyomu ne sürdümü sanki daha cok öksürüyo :26: öyle yapayim diyeyim birakdim artik diyet miyet yapmiycamballı süt bogazını yumuşatır tabıkı de, ben dun aksam vicks yaptım bıde koca kupa süt içtim içine salep koyup.. viks süremez misin acaba boyle gogsune sırtına sırayla, surup uzıerne utuyle ısıttıgın havluyu fılan koyuyosun göğsü yumusatıo :26:
diyet yaptıgını solemeseydın kocişine ben dıyette fılan değılım de, bu halımden memnunum de, kendı capında devam et, onunda bılmesıne gerek yok 24 yanında mıs anki.. kocana soyluyosun dıyetteyım dıye, sonra bı lokma fazla yesen aay sen dıyetteydın hanı dıye boyle ıgneleyıcı laflar oluyo, hıc kısmeye dememenı onerrım kednı capında yap ılla bırılerının bılmesı mı gerekıyo.. beraber yemek yerken porsıyonlarını azaltaz yedıgın dıkkatını cekerse sen gelemden once bı kahve ıcmıstım tıkadı galıba fılan dıye pembe yalanlarla durumu ıdare et
yok o kanla ılgılı bısı solemedı, tomografı onun ıcın cekılcek sanırımm :26:
ya ekmek sever demeyelimde özel ekmekleri severim kabuk kısmını özellikle içini sevmem.izmirde bulunduğumuz bölgede çok fazla karadenizli var bunun dışında burdaki köylerdede özel güzel değişik odun ateşinde pişmik ekmekler var onlar hoşuma gidiyor severek yiyorum ama eskişehirde pek ekmek yemiyorum ordada simit yiyorum çok canım istediği zaman ama onun dışında ben hiç hamurişi tüketmiyorum.diyet yaptığım o 3 ay boyunca ekmek yemedim belki 2-3 kere simit yemişimdir onuda 2 öğüne bölerek.onun dışında aburcubur hiç yemedim bir lokma bile.ara ara sigara içiyodum diyetle berber onuda bıraktım.yani anlıcan tamamen arındım cıslardsnbayram sonrası biraz sosyalleştim bugün...
çamaşırlar vardı nevresimelr astım..ev süpürdüm komşuya çıktım bi ablamı ziyaret çene çaldık işte..
sonra yan apartmanda komşu ameliyat olmuş,ona geçmiş olsuna gittik.çok sverim hasta ziyaretini çünkü zamanında ilk evlendiğimde düşüğümde olsun,hemoroid ameliaytımda kimse yanıma gelmemişti,annem yanımda ağlamıştı..biakç görüştüğüm kimse vardı sonuçta,insanalr tuhaf işte ve hastane eve çok yakın düşünün..
zamanla oldu dostalrım ama gurbeti hastayken ,taşınırken çok çektim acısını...
neyse eve geldim kociş okuldan gelmeden bulgur pilavı yaptım dünden fasulyem vardı..cacıkta yapayımda gelrise hemen yeriz..saat 18de yürüyüşe atıcam kendimi
artık yeniden elimde yük olmadıkça asansörde yok3.katttayım zaten.çok çalışmam lazım çok benim herkesten çok çaba göstermem lazım değilmi bir sınıfı ortayla geçen olarak
YEŞİMCİM..... evet samsundayım kaynanam trabzonlu bende o ekmeğe alıştım çok leziiz ama zaten normalde zayıfta olsam ekmeğe senin kadar düşkün olmadım ama şişko oldum işte kader utansınbri ekmek sever kocam varki aman allahım onun yüzünden belkide doyuyorum o götürdükçe ekmeği ama bekarkende öyleydim yaa
aburcuburu severdim onalrıda eskisi kadar tüketmiyom zatentamamen çıkıcka inş.eve alınamazsa eşim aslında çok yemez çayla akşamları ee okadar ekmek yiyor benide yesin bari
ama rtık badem ve kayısı yiyorum hem bağırsaklarım çalışıyor hemde kafam
bravo valla aferin sana,mantıyı ben olsam 3kaşıkta olsa alırdım akşamde evde spor yaaprdım sebze sevmiyomusun kızartmayı bizde yemeyelim ama sebze güzeldir ya severim...
gönderme canıms en de resım oyalamaya son gaz devam etgelince kendısı gorsunnnnn
moraller yerınde oooooooooh
benim diyet yaptığımı bir siz bide ben biliyorum hep.soranlara sadece aburcuburu bıraktım diyorum.kısmende doğru aburcuburu bıraktımda kilo verdim.neyse ben ilk diyete başladım yürüyüşte yapıyorum.kociş uyurken çıkıyorum uyanmak üzereykende geliyodum falan nerdeydin dediğinde ekmek almaya çıktım diyodumbunca yıllık evliyiz hayatta çıkıp ekmek almışlığım yoktur o çalıştığı için gelirken alır ben hususi çıkmam. yaklaşık 1 ay ekmek aldım diye kandrdım adamı.yoksa her erkek ve herkes gibi aman çok yedin az yedin kilo verdin aldın muhabbeti başağrısından başka bişi değil
Ger-düşüme hep katılmışımdır.. Gene katılıyorumm.
içeceği içerse neden olmasın şifanın nerden geleceği belli olmaz.ger-düşünde dediğini yap onda çok iyi gelir yine mızmızlanır ama normal hasta çocuk.biz binbir naz yapıyoz omu yapmasın
Bu arada işyerinden bir arkadaş sabah şirket msni var ondan selam yazdı falan.
Hemen konuya girdi. Dün akşam servis beklerken seni gördüm ne kadar değişmişsin dedi.
Bi iki kere baktım Dilek'e benziyo diye düşündüm önce dedi
Çok zayıflamışsın dedi. Baya farkediyor falan.
Dedim sende farkettiysen cidden vermişimdir(Kendisi bi insanda iyi birşey görse de söylemeyen tiplerden de )
Cidden çok güzel olmuşsun dedi. Saç rengimi de beğeniyorlar.
En son attığım resimlerde bakır gibi çıkmış ama bal rengi normalde
Niye anlattın diceniz ee bana moral oldu paylaşıyım dedim.
Hani size anlatıyorum Suzanım sen anla diye
Bırak şu makarnaları da sen de övgü duy iş arkadaslarındannn
bu kıza herzaman hakvermişimdir zatenpelin doğru söyledi,pelinin mesajının çok beğendim,pelin haklı
sibel daha doğrusu ismin suzan dı değilmi..canım valla sen bendende beter çıktın haa..benim adım çıkmıştı sürekli kilo veremeyen yerinde sayan hatta başalrda hiç kilo varemeyendim,...canım kafandan at pelinin dediği gibi eşine çaktırma ben yıllarca konuştum ay yemesem kilo aldım veremdim gibi ve gram veremedim nasıl bıraktım çene yapmayı yada eşime çaktırmayı oldu azda olsa oldu yani...
çünkü şahit bırakıyoruz peşimizdebakıyolar aynısın aynı..bu insanı bunalıma sokuyor yani gösterememek veremediğinemi yancan rezil olduğunamı
sen yaparsın ya akıllı kadınsın
bravo valla aferin sana,mantıyı ben olsam 3kaşıkta olsa alırdım akşamde evde spor yaaprdım sebze sevmiyomusun kızartmayı bizde yemeyelim ama sebze güzeldir ya severim...
pardon ne yarışmasıeğer bu bir yarışmaysa ben hep sonuncuyum maleseff
geçmiş olsun fıstık..ilaçlarını dikkatli kullan tamammı annecim
bende yıllar önce alırdım güzel oluyor ya domatesle,sebzeyle..tabiki bi makarna sever olarak normali daha güzel ama...herçeşidine hastayım ya.ama çok azalttım mümkünse sık yapmıyom yapınca azda haşlasam tencere biityor bide çok leziiz yaparımda ben
evet göndermegönderme canıms en de resım oyalamaya son gaz devam etgelince kendısı gorsunnnnn
moraller yerınde oooooooooh
benim diyet yaptığımı bir siz bide ben biliyorum hep.soranlara sadece aburcuburu bıraktım diyorum.kısmende doğru aburcuburu bıraktımda kilo verdim.neyse ben ilk diyete başladım yürüyüşte yapıyorum.kociş uyurken çıkıyorum uyanmak üzereykende geliyodum falan nerdeydin dediğinde ekmek almaya çıktım diyodumbunca yıllık evliyiz hayatta çıkıp ekmek almışlığım yoktur o çalıştığı için gelirken alır ben hususi çıkmam. yaklaşık 1 ay ekmek aldım diye kandrdım adamı.yoksa her erkek ve herkes gibi aman çok yedin az yedin kilo verdin aldın muhabbeti başağrısından başka bişi değil
ya ekmek sever demeyelimde özel ekmekleri severim kabuk kısmını özellikle içini sevmem.izmirde bulunduğumuz bölgede çok fazla karadenizli var bunun dışında burdaki köylerdede özel güzel değişik odun ateşinde pişmik ekmekler var onlar hoşuma gidiyor severek yiyorum ama eskişehirde pek ekmek yemiyorum ordada simit yiyorum çok canım istediği zaman ama onun dışında ben hiç hamurişi tüketmiyorum.diyet yaptığım o 3 ay boyunca ekmek yemedim belki 2-3 kere simit yemişimdir onuda 2 öğüne bölerek.onun dışında aburcubur hiç yemedim bir lokma bile.ara ara sigara içiyodum diyetle berber onuda bıraktım.yani anlıcan tamamen arındım cıslardsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?