70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar merhaba ben geldim
biliyorum cok ihmal ettim, ama yeni isim vaktimin cogunu aliyor eskiden mesailerim 9:15 -5:00 haftasonu tatildi
simdi
8-6 haftasonu da cumartesi 1'e kadar, tabi birde adetten sonra bir baktim 79 olmusum moralim cok bozuldu, simdi yine 77 diyim.....
ayyyy cildiracam ustelik yuruyorum da ,bacaklarim kollarim inceldi ama bedenim bir sisti sormayin,
anlamadim ki, abartmiyorumda.....
valla yazdiklarinizi okumayi ozlemistim.

@nnurayyy
masallah arkadasim sana
azmin ornegisin valla, konsantrasyon cok onemli,

herkese sevgiler

gün aydın kızlar
ben daha yeni uyandım bugün
kahvaltı yapıcam şimdi
iyi pazarlar herkese

herkese günaydınn!!
ben bugün uyandım yine erkenden çıktım 1 saat yürüyüşümü yaptım oy kullandım geldim.yaşil çayımı içtim önce.sonra iki dilimkepekli ekmek 5 tane zeytin biraz peynir3 yaprak da marul yedimcokacimcoook

bugunku kahvaltım 3 dlm ekmek,peynır zeyrın ,labne peynır,ızgara sebze cay
ögle kremalı mantar corba,yogurt,2-3 kasık ıspanak yemegı
aksam bırsey yemeyı dusunmuyorum yarın büyük gün:lepi:

ben tartıacağım ama kilo verdiğimi düşünmüyorum çünkü ben son iki gündür dogru düzgün dikkat ediyorum:mymeka:

merhaba bugün herkes yoğun sanırım bir merhaba diyip ben de çıkacam 200 gr verdim nihayet günlerden sonra akşama oturmaya gitcez öğlen sadece salata yedim akşama bana uygun olanları yemeye çalışacam inşallah fazla kalori almam

slm kızlar
temizlik yapıyorum da size de bir mrb diyim dedim tekrar
tartılma günü cuma olsa nasıl olur kızlar??
haftasonundan sonra değil de önce tartılmış oluruz
haftasonunun telafisini haftaiçi yapmış oluruz cumaya kadar
sizce???

benim için fark etmez canım..buma da olabilir aslında genel olarak hafta sonu kaçamaklarımız var çünkü:mymeka:

ben şimdi öğle yemegimi yiyeceğim sonrasında yine yürüyüşe gideceğim..kaydirigubbakcemile2kilo vermek istiyorum..zayıflamak istiyorum!

merci74 canim benim sagol idare ediyorum iste bu hafta almadinda vermedimde henuz tartilmadim bugun size resmimi ekliycem bugun cekti esim bakalin cok mu sisko gorunuyorum

ben de fotograf koymayı planlıyorum..
canlansın biraz başlığımız..hihoyyyt

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…