ya ekmek sever demeyelimde özel ekmekleri severim kabuk kısmını özellikle içini sevmem.izmirde bulunduğumuz bölgede çok fazla karadenizli var bunun dışında burdaki köylerdede özel güzel değişik odun ateşinde pişmik ekmekler var onlar hoşuma gidiyor severek yiyorum ama eskişehirde pek ekmek yemiyorum ordada simit yiyorum çok canım istediği zaman ama onun dışında ben hiç hamurişi tüketmiyorum.diyet yaptığım o 3 ay boyunca ekmek yemedim belki 2-3 kere simit yemişimdir onuda 2 öğüne bölerek.onun dışında aburcubur hiç yemedim bir lokma bile.ara ara sigara içiyodum diyetle berber onuda bıraktım.yani anlıcan tamamen arındım cıslardsn
kızlarrrrr geldim özlediniz mi beni bakıyım heeeeeeeeeeeeeee
merhaba bağyanlar
ay kızlar bügun çok yoğunum pc başındayım masa başındayım ama yine de giremedim bir grup bilim insanıylabeyin fırtınası yapmaktan beynim cıvıdı ama egzersiz oldu bi taraftan da iyi oldu sizler iyisinizdir inş.
geçmişi okumak istiyorum ama akşam okucaz artık napalım dayanamadım girip selam vereyim bari topişlere dedimburanın havasını almadan duramadım kaçayım ben
Suzannn sen benim tatil resimlerimi görmüşmüydünnn??
Albümdee varrr
kızlar benım cıkma vaktım yaklaştıı, hepınıze ıyı aksamlar :79:
bayram sonrası biraz sosyalleştim bugün...
çamaşırlar vardı nevresimelr astım..ev süpürdüm komşuya çıktım bi ablamı ziyaret çene çaldık işte..
Sonra yan apartmanda komşu ameliyat olmuş,ona geçmiş olsuna gittik.çok sverim hasta ziyaretini çünkü zamanında ilk evlendiğimde düşüğümde olsun,hemoroid ameliaytımda kimse yanıma gelmemişti,annem yanımda ağlamıştı..biakç görüştüğüm kimse vardı sonuçta,insanalr tuhaf işte ve hastane eve çok yakın düşünün..
Zamanla oldu dostalrım ama gurbeti hastayken ,taşınırken çok çektim acısını...
Neyse eve geldim kociş okuldan gelmeden bulgur pilavı yaptım dünden fasulyem vardı..cacıkta yapayımda gelrise hemen yeriz..saat 18de yürüyüşe atıcam kendimi
Artık yeniden elimde yük olmadıkça asansörde yok3.katttayım zaten.çok çalışmam lazım çok benim herkesten çok çaba göstermem lazım değilmi bir sınıfı ortayla geçen olarak
Yeşimcim..... Evet samsundayım kaynanam trabzonlu bende o ekmeğe alıştım çok leziiz ama zaten normalde zayıfta olsam ekmeğe senin kadar düşkün olmadım ama şişko oldum işte kader utansınbri ekmek sever kocam varki aman allahım onun yüzünden belkide doyuyorum o götürdükçe ekmeği ama bekarkende öyleydim yaa
Aburcuburu severdim onalrıda eskisi kadar tüketmiyom zatentamamen çıkıcka inş.eve alınamazsa eşim aslında çok yemez çayla akşamları ee okadar ekmek yiyor benide yesin bari
Ama rtık badem ve kayısı yiyorum hem bağırsaklarım çalışıyor hemde kafam
kdr nasılsın.diyer kızlar sizler nasılsınız.ben evime taşındım.ama internet yok.annemlerden giriyorum.ben ne bulsam yiyorum ama hala 60 kiloyum.afacanların elinden yediyimde gidiyor galiba.kızım emekliyor oğlanda emeklemek üzere.hepinizi öptüm görüşürüzzzzzzzzzz.
hoşgeldinnnnası gectı gunlerrr
hoşgeldiiiin tatil nasıl geçti sabah düşünüyordum bende barkinim görünmüyor diye hatta tüm kızların ismini yazdım seninkinide yazacaktım şimdi bu kız tatilde ne zaman geleceği belli eğil gelince geçmişi okuycğıda meşhul dedim :1.ama inan bu sabah aklımdan geçtin tekrar hoşgeldin canımhşb cnm anam net olmayınca sinir oldum..... özledim valla aklım sizdydi
hoşgeldiiiin tatil nasıl geçti sabah düşünüyordum bende barkinim görünmüyor diye hatta tüm kızların ismini yazdım seninkinide yazacaktım şimdi bu kız tatilde ne zaman geleceği belli eğil gelince geçmişi okuycğıda meşhul dedim :1.ama inan bu sabah aklımdan geçtin tekrar hoşgeldin canım
ya sorma hiç bir yerde bulamıyordum yaza girmeden bu gömleklerin en ucuzu 40- 60 tlye satılıyordu.. dayanamayıp almaya karar vermiştim ama geç kalmıştım.. burda görünce nasıl sevindim anlatamam ama şöyle bir sorun çıktı sonra; bu çiviler ancak mağazada kasadaki aletlerle çıkartılıyor ve ben bunu alıp bir mağazaya gitsem rica edecek olsam, beni başka yerden çaldım geldim falan sanacaklar :78: off ya ne bahtsız insanım ben
sabah aç karnına tartıldığın doğru canım,gün içindede tartılma sakınyaa off yaa. Bizim internetmz yok sinir oluyorm ne zaman baglanacak bilmiyrm. Beyimn telden girdim. Bugun 64.2 dedi tartim. Nasil tartiliyoz sabah acken mi. Bi 65 cikiyo aksamsabah 64. Kusr oluyo hangisi dogru . Szinle iyi tanistim. Artik yemekler agzima gelmio . Okadar yiyordum ki yemekborum bile doluyordu. Artik midem cok rahat . Yuppi...
selam kızlar günaydınn....
canım çok sıkkın...dün akşam üstü nasıl olduysa elimden laptopumu düşürdüm..ekranda onlarca kırılma meydana geldi...(arka planda)...tamiri mümkün deqil gibi görünüyor..monütörün deqişmesi gerekiyor sanırım..monütörü deqiştireceqine yenisini al daha iyi..ya zaten daha yeniydi 2 yıllık falan..çok sinirlerim bozuk..masaüstündeki pcden yazıyorum..birazdan oqlum uyanacak ve pcnin başıuna geçecek...bnm laptopun akıbeti ne olur bilmiyorum...masaüstünü kullanmayıda ben sevmiyorum...offfffffffffffffffffff.................
BİLDİRİMLER TUĞBAYA!!!!!
laptopum kırıldı liste hazırlamam mümkün deqil..zaten akşama annemle babam memleketten geliyorlar yarın babamın göz kontrolü var...onlarla ilgilenmem lazım...
tuqbacım bu haftalıkta listeyi sen yap haftaya laptop sorununu çözebilirsem listeyi yaparım..kolay gelsin...
şimdi çıkıyorum kızlar kendime çok kzııyorum neden dikkat etmedim neden düşürdüm neden...az paramı...2 yıl önce 1500tl vermiştik..yazık günah ya....
ama ama sen benim soruma cvb yazmıştın zatiigünaydın çıtırla nasılsınız bakalım
kdr sen nasıls canım maşallah sana eski kdr geri döndü desene hah şööööleeee olması gereken bu zati yarında şöle güzelce bi bildirim yap açılışı ypmış olalım sonrada tam gaz devam
senacım üzüldüm laptobuna neyse cana geleceğine mala gelsin gçi bir atasözüde derki mal canın yoncası sen birinci atasözünü düşün içini rahatlat umarım düzelir
mywişim sen nasılsın bamyam ve öpüyoruz seni çıtır tombik teyzeama yok beeee ne tombikliği gitmiş gitmiş kilolar
givi sen nasılsın canım halledebildinmi sorunu düzeldimi hata işyerinde olur böyle şeyler sıkma canını insanız ya hata yapıcaz tabi sen halletmişsindir bu arada ciclerin çok güzel güle güle kullan
arcak nerelerde göremiyorum uzun zamandır sorun yoktur inşallah
kılavuzcum sen nasılsın işe başladın akşamları girersin diyordum pek girmemişsin sağlığın nasıl umarım herşey yolundadır çıtır hemşire
ayşebahar güzel hamiş çıtır hamiş sen nasılsın bebişin cindsiyetini merak ediyorum içimden kız geçti ama bilmem ya ben kızları seviyorum ondan ama kız olursa bildim bildim diye sevineceğim
sibel kuzum sen nasılsın çıtır olma yolunda azimle ilerliyorsun devam devam
peliiiiin callen dostusen nasılsın doktordan gelince haber ver meraktayız
triendy çılgın çıtır kız her günün bir maceraevde iki küçük kuzu olunca normal ama üzülme ben doğurursam inşallah rabbim nasip eder sağlıkla doğurmayı o zaman alıcam onları sende rahatına bak ama geri vermem sonra bak söyliyayim doğum günlerinde düğünlerinde asker olduğunda çağırırı canım o kadarda insafsızlık etmeyelim
charm mönü idolüm sen npıyorsun bu hafta güzel bir bildirim yapacaksın gibi geliyor bana kız yoksam liste başı falanmısın Allah söyletti
papatyam sen nasılsın nasıl gidiyor diyet
yeni gelen arkadaşlar siz nasılsınız isimlerinizi henüz ezberleyemedim kusuruma bakmayın zamanla kaynaşırız inşallah
heee bide unuttuklarım olduysa affola
hiiiiih green seni unutmuşum ayy deli kafa nasılsın canım kardeşim anam o kadar düşün düşün şarj etmiyor bazen
zeycey sen nasılsın canım
artıkın hafızamı zorlayamıyorum isim çıkmıyor
herkese çooook güzel sağlılı hayırlı az kalorili neşeli kaçamaksız bir gün diliyorum
olur ben döverimgunaydin kizlar mutlu guzel positiv saglikli bir gun diliyorum :87:
az önce elmali limonlu sirkeli tarcinli sicak suyumu ictim simdi kahvalti zamani :
yumurta
domates
salatalik
az peynir
bir dilim ekmek
kizlar bendeki kacamaklarin sonu gelmiyor bir gelip beni evire cevire dövseise yararmi acep?
tatilde aldigim kilolari hala veremedim ne yapcam bilmiyorum motivem iyice dustu
hoşgeldin canımslm kızlar...
ben yeniyim aranızda :)
nasılsınız...
kilom 72...şimdiye kadar rejim hiç yapmadım
boyum 1.70 yaş 27
bebek düşünüyorum ve bu kiloyla nasıl olur bilmiyorum
3gündür koşu bandında tempolu yürüüşe başladım
yediklerime de kendimce dikkat ediyorum
önceye göre az yediğimi düşünüyorum
ama benım diyette yediğimi siz diyetsiz zamanda yersiniz yani :))
yemeği çok seven biriyim
ee kızlar ne yapayım bana yardım edin beni motive edin :))
12kilo vermem lazım hedefim 60((
ya ama hemen basda öyle yaziyo sen sev yemegi lokantalara git diyo :84: hay bu nerden biliyo benim irademi allah allah :95: hem ben bi basladimmi 100 de 50 deyil 100 de 100 yiyorum ya :84::84:
öksürük şurubu içirmedinmi senngeregi düsünüldü evet hayatim makarna ya hic yemiycem yada böyle patlama oluyo:84: o yüzden yapmiyordum bayadir ama kardesim cok seviyor spagetthiyi annem de izin de güya ona yapiyorumneyse cok sükür makarnayi bitirdim öyle kolay kolay yapmam bidaha
senacim laptopun bozulmus canim üzülme isallah fazla zarari yoktur laptop lar da cok hassas oluyorlar
ya benim cocuk simdi 3 gündür antibiotik iciyo yani zorla ben veriyorum savasarakama bu kadar öksürmüyordun daha etkisini göstermedi herhalde:26: normalde düselmesi lazim deyilmi icince :26:
valla bizamanlar bizde utanıyoduk ama boğazımızı tutmanın başka çaresi yoktamam saol tatlım da nasıl bildirim yapıcam kaç haftadır aynı
düşeceğide yok zaten bir iştah bir iştah sormayın gitsin
neden yazmıyorum günlüklerimi neden ? neden? çünkü utanıyorum kendimden
bende sabah patates kızarması yedim fırında tabi ve zeytinyağlı baharatlı,,ve bence bu bolşekerliyi çıkar hayatındaan en büyük düşan o,,ben sırf şekerli içmiycem diye siyah çayı bıraktım,yeşil çay ve bitki çaylarını içiyorum şekersiz,sende başlaaabende de var yemeyen okula başlıyacak eminim sınıftaki en minyatür o olur anasınıfında öyledi zaten kaç yaşında senin ki olmazsa bi öksürük şurubu al benimkine tusilin çok iyi geliyordu 1 vermeye geçiriyordu
o halde yazayım patetes kızartması bol şekerli çay peynir zeytin ekmek(tam buğday tuzsuz Allahtan)
ohaaaaaya kizlar birsey diycem yeni bir diyet cikmis:26:gerci sürekli birsey cikartiyorlar ama sizce nasil acaba burda bi avusturyali tiyatrocu yapmis diyo hem ömrü uzatiyo hem genclestiriyo hemde kilo veriyormussun adam sitesinde yazmis müslümanlar da yapiyo bir ne vi oruc tutalak ömür uzatiyorlar oruclan diye
simdi bu diyet adam diyet demeyin yasam kalitesi diyo bir gün yiyorsun canin ne isterse canin ne cekerse ertesi gün migdeyi dinlendiriyormussun yemiyormussun bol bol sivi iciyormussun bi öyle bi öyle denesemmi bana bi akil verin kizlar :26: yok derseniz yapmiycam
hayır cumaaa yapılcakk bildirimler hemde banaaaSELAM KIZLAR BEN GELDİM .nihayet 4 hafta sonra yeniden bildirim yapıcam .bildirimler kime yapılıyo hala perşembe günü değilmi değişiklik yok sanırım.
benimde bilgisayaroımın fanı bozuldu ısınınca kapanıp duruyo akşam birçok mesaja toplu alıntı yaparak cevap yazdım ama nerdeee daha mesajı gönderemeden kapandı pc gıcık oldum yaaa
devam ediyo buyur,,yarın bildirim yapmayıda unutma sabahYarışma devam ediyormu ben yeni üye oldum pek bi bilgimde yok
özledik kız naptın bizsiz ne yidin ne içtin oralardaa neler yaptın ,,sakın anlatmaaakızlarrrrr geldim özlediniz mi beni bakıyım heeeeeeeeeeeeeee
hadi leeeyyynnn,bende anadan doğma soyunmuyom heraldee,,altta iç çamaşırım kalıyoooosöylemiycem gerci bugün tartilirken yakaladi ondan konu acildiama ben tugba gibi tartilmadim gayet düsgün short ve t-shirt vardin
sabah aç karnına tartıldığın doğru canım,gün içindede tartılma sakın
ne bu üstümüzde dolaşan karabulutlar illaki biyerden masraf çıkıcak üzüldüüm yaaa
ama ama sen benim soruma cvb yazmıştın zatii,niye tekrar yazdınkii
olur ben döverim
hoşgeldin canım
öksürük şurubu içirmedinmi senn
valla bizamanlar bizde utanıyoduk ama boğazımızı tutmanın başka çaresi yok
bende sabah patates kızarması yedim fırında tabi ve zeytinyağlı baharatlı,,ve bence bu bolşekerliyi çıkar hayatındaan en büyük düşan o,,ben sırf şekerli içmiycem diye siyah çayı bıraktım,yeşil çay ve bitki çaylarını içiyorum şekersiz,sende başlaaa
ohaaaaayaw boşver canım yaa negerek var bukadar işkenceye yapmaaa
hayır cumaaa yapılcakk bildirimler hemde banaaa
devam ediyo buyur,,yarın bildirim yapmayıda unutma sabah
özledik kız naptın bizsiz ne yidin ne içtin oralardaa neler yaptın ,,sakın anlatmaaa
hadi leeeyyynnn,bende anadan doğma soyunmuyom heraldee,,altta iç çamaşırım kalıyoooo
kdr nasılsın.diyer kızlar sizler nasılsınız.ben evime taşındım.ama internet yok.annemlerden giriyorum.ben ne bulsam yiyorum ama hala 60 kiloyum.afacanların elinden yediyimde gidiyor galiba.kızım emekliyor oğlanda emeklemek üzere.hepinizi öptüm görüşürüzzzzzzzzzz.
bugünki menümüde yazayımda belki okuyan olurçetere gibi iyioluyor ya hem bakıyorum neler yemişim diye hemde iyi geliyor yazmak
kahvaltı
2dilime yakın kızarmış ekmek tabi tostta
biparça peynir,2zeytin
azsucuklu yumurta 3çatal falan
domates,salatalık
1peynirli börek..
çay
ara
5ibşyerde çay
öğle....
çok az makarna bol yoğurtlu(komşudan geldi yine makarna saltası akşam ama ben bugün öğlen yedim mayonez yoktu)
ara.....
1küccük elma
2 şeftali ama kayısı kadardi
komşudan gedlim çok açtım
2.ara.....
1galeta
1dilim kavun
akşam........
4kaşık susuz taze fasulye
4kaşık bulgur pilavı azyağlı aztuzluydu
cacık...
SPOR:STAtta 7tur ve bri iki alete çıktm bacakları çalıştırdım
eve gelince yerde kalça hareketleri..
çay:4çubuk kraker susamlıydı ama kalorisia z paketin ebn bukadar yedim
bide benim malatyalı ablam sağolsun evde kuşbaşılı pide yapmış benim spordan arkdaşım akşam akşam yaptığına bak..bol acılı yeemsemde çok lezzetliydi kör nefis dayanamadı
ama 4parmağım kadardı biparça yedim bu arada parmaklarım çok uzun değil....yatmadan mekikleirmii çekerim söz
Canım sıkıldı. Kimse de yok menümü yazıyım bari.
Sabah:
2 tane ufak domates
Ara:
1 tane çörekotlu etiform bisküvi
1 bardak yeşilçay
Öğlen:
Yarım kase ezogelin çorbası
Yarım kase yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?