70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende eskiden ekmegin icini yerdim annemgil hep icini bana verirdin aha da nerden geldi siskoluk cikti ortaya bi kere köy deydik anneannemgilde caktirmadan ekmegin icini yiyordum dayim gördü diyo bende hangi fare yiyo ekmegin icini diye merak ediyordum yakaladim dedi
bidaha kine lokantaya beraber gidelim ben disini sen icine ye o da senin gibi disini seviyor

merhaba bağyanlar
ay kızlar bügun çok yoğunum pc başındayım masa başındayım ama yine de giremedim bir grup bilim insanıyla beyin fırtınası yapmaktan beynim cıvıdı ama egzersiz oldu bi taraftan da iyi oldu sizler iyisinizdir inş.
geçmişi okumak istiyorum ama akşam okucaz artık napalım dayanamadım girip selam vereyim bari topişlere dedim buranın havasını almadan duramadım kaçayım ben

aksam görüsürüz canim

Suzannn sen benim tatil resimlerimi görmüşmüydünnn??
Albümdee varrr

bi bakayim fistik

kdr nasılsın.diyer kızlar sizler nasılsınız.ben evime taşındım.ama internet yok.annemlerden giriyorum.ben ne bulsam yiyorum ama hala 60 kiloyum.afacanların elinden yediyimde gidiyor galiba.kızım emekliyor oğlanda emeklemek üzere.hepinizi öptüm görüşürüzzzzzzzzzz.

merhaba

kizlar ben yine kactim benimki kafa ütülüyo o oldumu rahat oturamiyorum gözüne batiyo :95:

slm kızlar...
ben yeniyim aranızda :)
nasılsınız...
kilom 72...şimdiye kadar rejim hiç yapmadım
boyum 1.70 yaş 27
bebek düşünüyorum ve bu kiloyla nasıl olur bilmiyorum
3gündür koşu bandında tempolu yürüüşe başladım
yediklerime de kendimce dikkat ediyorum
önceye göre az yediğimi düşünüyorum
ama benım diyette yediğimi siz diyetsiz zamanda yersiniz yani :))
yemeği çok seven biriyim
ee kızlar ne yapayım bana yardım edin beni motive edin :))
12kilo vermem lazım hedefim 60 ((

hşb cnm anam net olmayınca sinir oldum..... özledim valla aklım sizdydi
hoşgeldiiiin tatil nasıl geçti sabah düşünüyordum bende barkinim görünmüyor diye hatta tüm kızların ismini yazdım seninkinide yazacaktım şimdi bu kız tatilde ne zaman geleceği belli eğil gelince geçmişi okuycğıda meşhul dedim :1.ama inan bu sabah aklımdan geçtin tekrar hoşgeldin canım

hissettim özlediğni hemen geldim cnmmm evdeydim genellikle net gitti arıza verdi yeni yaptılarrr delirdim yaniii sizler nasılsınız umarım keyifler yerindedirr:92: :92:

sabah aç karnına tartıldığın doğru canım,gün içindede tartılma sakın

ne bu üstümüzde dolaşan karabulutlar illaki biyerden masraf çıkıcaküzüldüüm yaaa
ama ama sen benim soruma cvb yazmıştın zatii,niye tekrar yazdınkii
olur ben döverim
hoşgeldin canım
ya ama hemen basda öyle yaziyo sen sev yemegi lokantalara git diyo :84: hay bu nerden biliyo benim irademi allah allah :95: hem ben bi basladimmi 100 de 50 deyil 100 de 100 yiyorum ya :84::84:

öksürük şurubu içirmedinmi senn
valla bizamanlar bizde utanıyoduk ama boğazımızı tutmanın başka çaresi yok
bende sabah patates kızarması yedim fırında tabi ve zeytinyağlı baharatlı,,ve bence bu bolşekerliyi çıkar hayatındaan en büyük düşan o,,ben sırf şekerli içmiycem diye siyah çayı bıraktım,yeşil çay ve bitki çaylarını içiyorum şekersiz,sende başlaaa
ohaaaaayaw boşver canım yaa negerek var bukadar işkenceye yapmaaa
hayır cumaaa yapılcakk bildirimler hemde banaaa
Yarışma devam ediyormu ben yeni üye oldum pek bi bilgimde yok
devam ediyo buyur,,yarın bildirim yapmayıda unutma sabah
kızlarrrrr geldim özlediniz mi beni bakıyım heeeeeeeeeeeeeee
özledik kız naptın bizsiz ne yidin ne içtin oralardaa neler yaptın ,,sakın anlatmaaa
söylemiycem gerci bugün tartilirken yakaladi ondan konu acildi ama ben tugba gibi tartilmadim gayet düsgün short ve t-shirt vardin
hadi leeeyyynnn,bende anadan doğma soyunmuyom heraldee,,altta iç çamaşırım kalıyoooo

anam sorma kilo artışlarıyla aranıza döndümmm

canım benim iyim nolsun aynı hayat devam ediyorum senden sonra değişen bişey yok yani bebek konusunda bende seni merak ed,yordum,çok sevindim yerleştiğine..netde olsunda sık sık görüşelim senlede...
okadar koşturuyosun tabi almıycan kilo,ee anne yemeklerini yedin bol bol değilmi...bebişleirni öpüyorum kızlar hep aceleci olur zaten

bugünki menümüde yazayımda belki okuyan olurçetere gibi iyioluyor ya hem bakıyorum neler yemişim diye hemde iyi geliyor yazmak
kahvaltı
2dilime yakın kızarmış ekmek tabi tostta
biparça peynir,2zeytin
azsucuklu yumurta 3çatal falan
domates,salatalık
1peynirli börek..
çay
ara
5ibşyerde çay
öğle....
çok az makarna bol yoğurtlu(komşudan geldi yine makarna saltası akşam ama ben bugün öğlen yedim mayonez yoktu)
ara.....
1küccük elma
2 şeftali ama kayısı kadardi
komşudan gedlim çok açtım
2.ara.....
1galeta
1dilim kavun
akşam........
4kaşık susuz taze fasulye
4kaşık bulgur pilavı azyağlı aztuzluydu
cacık...
SPOR:STAtta 7tur ve bri iki alete çıktm bacakları çalıştırdım
eve gelince yerde kalça hareketleri..
çay:4çubuk kraker susamlıydı ama kalorisia z paketin ebn bukadar yedim
bide benim malatyalı ablam sağolsun evde kuşbaşılı pide yapmış benim spordan arkdaşım akşam akşam yaptığına bak..bol acılı yeemsemde çok lezzetliydi kör nefis dayanamadı
ama 4parmağım kadardı biparça yedim bu arada parmaklarım çok uzun değil....yatmadan mekikleirmii çekerim söz

ne diyeyim şimdi ben bu menüye haa..:97:valla sen yerken ve yazarken yoruldun bende okurkeenn,yorum yoook ne halin varsa görr

Menüye ekleyeceklerim varrr

Ara:
1 Bardak yeşilçay
8 tane çubuk kraker

Akşam:
1 tabak pırasa yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Sonraa:
Yarım bardak sıkma portakal suyu

Akşam işten geldikten sonra alışveriş merkezine gittikk.
Herşeyy indirimee girmişşşşş
Herşeyden alasım geldi ama maalesef alamadım tabi..:84:

Barkınım; hoşgeldin bende sorcaktım nerelerde diye.. Bi ara baktım arkadaş listemde banlı falan değildin.
Tatilde herhalde dedim çok tatile çıkıyosunuzz sizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…