merhabaaaa
hoşgeldin
teşekkür ederim my mywish o gömleğin olayı süper ama değil mi ya
kız ben senin şu hareketine bayılıyorum valla çok hoş.. son durumlardan haberdar oluyorsun, aklına gelen herkesin halini hatırını soruyorsun :109: sorunu çözmem için patrona göre hesapların hepsini baştan almam ve onu emin etmem gerekiyor.. paranoya oldum ya hesap yapıyorum dönüp dönüp kontrol ediyorum sanki bir daha yanlış olacak gibi.. öyle hissediyorum
eveet yoğurtla çok güzel oluyor.. bi de aklıma direkt tereyağ geliyor :78: krem peynirle de gğzel oluyor.. zeytinle de.. offf olacak yicez çayla ne güzel gider :86:
ben diyete başladığımda çok şaşırmıştım ilk defa o kadar uzun zaman çikolatadan uzak durmuştum ve işin ilginci yemedikçe canım çekmiyordu zamanla böyle olmuştu dikkatimi çekmişti :87: ama iyice saldıktan sonra başladım şimdi yine.. ama yine de eskisi kadar yiyemiyorum.. bu akşam da dayanamadım yedim.. bi kutu çikolata var, yemeyecektim bugün, dondurma paketin atmak için katlarken (genelde kalıp gibi katlayıp atarım bişeyleri ) neyse çok hafif çikolta kokusu geldi ve daha öz dondurma yediğim halde o koku beni tetikledi fırladım aldım çikolata kutusunu kucağıma
senin şu iradene hayranım ya.. öyle asla yemem de yapmıyorsun bazen yediğin de oluyor ama önüne gelince cıss ise yok ben onu yemeyim diyebiliyorsun başka iç açıcı alternatifin olmasa bile aferin sana.. menün de pek hafifcecik
şimdilik kötü haber olmamasına sevindim şeker ama umarım haftaya da sonuçlar iyi çıkar.. kalıcı rahatsızlığın olmasından endişeleniyorum :93: tomografine de bakılsın da içimiz rahatlasın
süper bişi değil mi benim de başıma gelmişti yazmıştım buraya.. arkadaşın güzel şeyler söylüyor ama senin duyduğun asıl şey, başardın!!! başardın!!! oluyor
hoş geldiiin naber napıyorsun nasıl geldin artı mı eksi mi eklediğin son fotolar fıstık gibiydi yine eklesene barkinim
slm kızlar...
ben yeniyim aranızda :)
nasılsınız...
kilom 72...şimdiye kadar rejim hiç yapmadım
boyum 1.70 yaş 27
bebek düşünüyorum ve bu kiloyla nasıl olur bilmiyorum
3gündür koşu bandında tempolu yürüüşe başladım
yediklerime de kendimce dikkat ediyorum
önceye göre az yediğimi düşünüyorum
ama benım diyette yediğimi siz diyetsiz zamanda yersiniz yani :))
yemeği çok seven biriyim
ee kızlar ne yapayım bana yardım edin beni motive edin :))
12kilo vermem lazım hedefim 60((
hoşgeldin
qivicanım o işi hatırladığına bi şekilde halledebileceğine sevindim.
Pazardan aldıkların çok hoşuma gitti özellikle gömlekkk:111:
teşekkür ederim my mywish
günaydın çıtırla nasılsınız bakalım
kdr sen nasıls canım maşallah sana eski kdr geri döndü desene hah şööööleeee olması gereken bu zati yarında şöle güzelce bi bildirim yap açılışı ypmış olalım sonrada tam gaz devam
senacım üzüldüm laptobuna neyse cana geleceğine mala gelsin gçi bir atasözüde derki mal canın yoncası sen birinci atasözünü düşün içini rahatlat umarım düzelir
mywişim sen nasılsın bamyam ve öpüyoruz seni çıtır tombik teyzeama yok beeee ne tombikliği gitmiş gitmiş kilolar
givi sen nasılsın canım halledebildinmi sorunu düzeldimi hata işyerinde olur böyle şeyler sıkma canını insanız ya hata yapıcaz tabi sen halletmişsindir bu arada ciclerin çok güzel güle güle kullan
arcak nerelerde göremiyorum uzun zamandır sorun yoktur inşallah
kılavuzcum sen nasılsın işe başladın akşamları girersin diyordum pek girmemişsin sağlığın nasıl umarım herşey yolundadır çıtır hemşire
ayşebahar güzel hamiş çıtır hamiş sen nasılsın bebişin cindsiyetini merak ediyorum içimden kız geçti ama bilmem ya ben kızları seviyorum ondan ama kız olursa bildim bildim diye sevineceğim
sibel kuzum sen nasılsın çıtır olma yolunda azimle ilerliyorsun devam devam
peliiiiin callen dostusen nasılsın doktordan gelince haber ver meraktayız
triendy çılgın çıtır kız her günün bir maceraevde iki küçük kuzu olunca normal ama üzülme ben doğurursam inşallah rabbim nasip eder sağlıkla doğurmayı o zaman alıcam onları sende rahatına bak ama geri vermem sonra bak söyliyayim doğum günlerinde düğünlerinde asker olduğunda çağırırı canım o kadarda insafsızlık etmeyelim
charm mönü idolüm sen npıyorsun bu hafta güzel bir bildirim yapacaksın gibi geliyor bana kız yoksam liste başı falanmısın Allah söyletti
papatyam sen nasılsın nasıl gidiyor diyet
yeni gelen arkadaşlar siz nasılsınız isimlerinizi henüz ezberleyemedim kusuruma bakmayın zamanla kaynaşırız inşallah
heee bide unuttuklarım olduysa affola
hiiiiih green seni unutmuşum ayy deli kafa nasılsın canım kardeşim anam o kadar düşün düşün şarj etmiyor bazen
zeycey sen nasılsın canım
artıkın hafızamı zorlayamıyorum isim çıkmıyor
herkese çooook güzel sağlılı hayırlı az kalorili neşeli kaçamaksız bir gün diliyorum
kız ben senin şu hareketine bayılıyorum valla çok hoş.. son durumlardan haberdar oluyorsun, aklına gelen herkesin halini hatırını soruyorsun :109: sorunu çözmem için patrona göre hesapların hepsini baştan almam ve onu emin etmem gerekiyor.. paranoya oldum ya hesap yapıyorum dönüp dönüp kontrol ediyorum sanki bir daha yanlış olacak gibi.. öyle hissediyorum
ozaman devam yemeyebende severim ama eşim daha çok sever..mısırekmeğini yoğurdun içine doğrayıp yiyorlar..
eveet yoğurtla çok güzel oluyor.. bi de aklıma direkt tereyağ geliyor :78: krem peynirle de gğzel oluyor.. zeytinle de.. offf olacak yicez çayla ne güzel gider :86:
ay valla aynisi bendede oluyo bende bide yemeklerden sonra tatli yeme istegi geliyo durduraiyorum kendimi resmen araniyorum ya dun kendime bir yöntem buldum hatta sitenin birinde okudum 40 gun boyunca cikolata yemessen bidaha yemek istemiyomussun onu denicem bugun ikinci gunum gerci dun biraz ucundan tirtikladim ama önceki gun gibi yemedim yani bakalim bide bunu deniyeyim ...
ben diyete başladığımda çok şaşırmıştım ilk defa o kadar uzun zaman çikolatadan uzak durmuştum ve işin ilginci yemedikçe canım çekmiyordu zamanla böyle olmuştu dikkatimi çekmişti :87: ama iyice saldıktan sonra başladım şimdi yine.. ama yine de eskisi kadar yiyemiyorum.. bu akşam da dayanamadım yedim.. bi kutu çikolata var, yemeyecektim bugün, dondurma paketin atmak için katlarken (genelde kalıp gibi katlayıp atarım bişeyleri
Canım sıkıldı. Kimse de yok menümü yazıyım bari.
Sabah:
2 tane ufak domates
Ara:
1 tane çörekotlu etiform bisküvi
1 bardak yeşilçay
Öğlen:
Yarım kase ezogelin çorbası
Yarım kase yoğurt
Birazdan da yeşilçay içmeyi düşünüyorum.
2 litree suyum bitti bilee:121::119:
Öğle yemeğin çok sağlıksız diceksiniz. Bende diyorum ki yemek vardı da ben mi yemedimm:111::111:
Mantı vardı bide peynir tatlısı onları da ben almadım. He bide kızartma soslu bişiler yapmışlar.
Kabak, patlıcan vs. onları da ben yemem:111:
Öyle iştee
senin şu iradene hayranım ya.. öyle asla yemem de yapmıyorsun bazen yediğin de oluyor ama önüne gelince cıss ise yok ben onu yemeyim diyebiliyorsun başka iç açıcı alternatifin olmasa bile
kızlar ben doktordan geldım,
bı haftalık bı antıbıyotık ve ılac tedavısı uygulayacakmışım, bu tedavı sonucunda nası olduguma bakıcak haftaya cuma da tomografım cekılcekmış..
şu anlık baskaca bı gelişme yok..
şimdilik kötü haber olmamasına sevindim şeker ama umarım haftaya da sonuçlar iyi çıkar.. kalıcı rahatsızlığın olmasından endişeleniyorum :93: tomografine de bakılsın da içimiz rahatlasın
Bu arada işyerinden bir arkadaş sabah şirket msni var ondan selam yazdı falan.
Hemen konuya girdi. Dün akşam servis beklerken seni gördüm ne kadar değişmişsin dedi.
Bi iki kere baktım Dilek'e benziyo diye düşündüm önce dedi
Çok zayıflamışsın dedi. Baya farkediyor falan.
Dedim sende farkettiysen cidden vermişimdir(Kendisi bi insanda iyi birşey görse de söylemeyen tiplerden de )
Cidden çok güzel olmuşsun dedi. Saç rengimi de beğeniyorlar.
En son attığım resimlerde bakır gibi çıkmış ama bal rengi normalde
Niye anlattın diceniz ee bana moral oldu paylaşıyım dedim.
Hani size anlatıyorum Suzanım sen anla diye
Bırak şu makarnaları da sen de övgü duy iş arkadaslarındannn
süper bişi değil mi
kızlarrrrr geldim özlediniz mi beni bakıyım heeeeeeeeeeeeeee
hoş geldiiin