70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabaaaa

hoşgeldin

qivicanım o işi hatırladığına bi şekilde halledebileceğine sevindim.
Pazardan aldıkların çok hoşuma gitti özellikle gömlekkk:111:

teşekkür ederim my mywish o gömleğin olayı süper ama değil mi ya

kız ben senin şu hareketine bayılıyorum valla çok hoş.. son durumlardan haberdar oluyorsun, aklına gelen herkesin halini hatırını soruyorsun :109: sorunu çözmem için patrona göre hesapların hepsini baştan almam ve onu emin etmem gerekiyor.. paranoya oldum ya hesap yapıyorum dönüp dönüp kontrol ediyorum sanki bir daha yanlış olacak gibi.. öyle hissediyorum

ozaman devam yemeyebende severim ama eşim daha çok sever..mısırekmeğini yoğurdun içine doğrayıp yiyorlar..

eveet yoğurtla çok güzel oluyor.. bi de aklıma direkt tereyağ geliyor :78: krem peynirle de gğzel oluyor.. zeytinle de.. offf olacak yicez çayla ne güzel gider :86:

ben diyete başladığımda çok şaşırmıştım ilk defa o kadar uzun zaman çikolatadan uzak durmuştum ve işin ilginci yemedikçe canım çekmiyordu zamanla böyle olmuştu dikkatimi çekmişti :87: ama iyice saldıktan sonra başladım şimdi yine.. ama yine de eskisi kadar yiyemiyorum.. bu akşam da dayanamadım yedim.. bi kutu çikolata var, yemeyecektim bugün, dondurma paketin atmak için katlarken (genelde kalıp gibi katlayıp atarım bişeyleri ) neyse çok hafif çikolta kokusu geldi ve daha öz dondurma yediğim halde o koku beni tetikledi fırladım aldım çikolata kutusunu kucağıma

senin şu iradene hayranım ya.. öyle asla yemem de yapmıyorsun bazen yediğin de oluyor ama önüne gelince cıss ise yok ben onu yemeyim diyebiliyorsun başka iç açıcı alternatifin olmasa bile aferin sana.. menün de pek hafifcecik

şimdilik kötü haber olmamasına sevindim şeker ama umarım haftaya da sonuçlar iyi çıkar.. kalıcı rahatsızlığın olmasından endişeleniyorum :93: tomografine de bakılsın da içimiz rahatlasın

süper bişi değil mi benim de başıma gelmişti yazmıştım buraya.. arkadaşın güzel şeyler söylüyor ama senin duyduğun asıl şey, başardın!!! başardın!!! oluyor

kızlarrrrr geldim özlediniz mi beni bakıyım heeeeeeeeeeeeeee

hoş geldiiin naber napıyorsun nasıl geldin artı mı eksi mi eklediğin son fotolar fıstık gibiydi yine eklesene barkinim

kızlarrr mehabaa anam ankaraya geldim ne çok işim varmış bi boşluk yaratamadım kendime...halıları yıkamacıya verdim temzilikçi ayarladım.kpss kursuna yazıldım:84:.ikeadan ölümüne alışveriş yaptım battım ama çok güzel herşeycikler çok pis yürüdüm ayaklarım iflas etti iki günde.eve erzak temizlik malzemesi depoladım ikinci kez battım
yarın süper bi bildirim yapiiicim inşallah

iyi geceler canlarım
kociş uyuyo bi kaçamak yapim dedim
sabah bildirim yapıcaz ve ben yine tıka basa yedim neden kimse bana dur demiyooooooooooo:84::84::84::84:
bugün komsu çağırdı ona gittim gitmez olaydımyedim yedim bidaha yedim sizin içinde yedim
sonra mangala davet edildik bi güzel köfte sucuk ayıptır söylemesi
biri beni dövsünyoksa olmayacak böyle
eşim şimdiden yeni eş hayali kuruyo :113: o kilo alsa ben böyle yapmam çok alınıyorum moralim bozuluyo daha çok yiyorum
öyle işte

şu komşular arkadaşlar olmasa zayıflıcaz halbuki ben de arkadaş kurbanı olup bgn mc ten tavuklu burger götürdüm kola ve patates yemedim allahtan içim sızladı ama:84:

biri benide dövsün
misafir geldi pikniğe gittik 4parça tavuk yedim mısır yedim offffffff:84::84::84::84::84::84:

kimsecik kalmamış givicikte yorgun hali yok ki yazsın ben de yatim o zaman iyi geceler giviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

valla yarın cuma olmasa yerdim:90::90::90: pazartesi falan olsa azcık koşar eritirim falan die sözler verir dururdum da kader işte
neyse ben yatim de yediklerim yarasın lop lop yağ olsun gittiniz sandım o yüzden iyi geceler canım
biri benide dövsün
misafir geldi pikniğe gittik 4parça tavuk yedim mısır yedim offffffff:84::84::84::84::84::84:
4 parçayla yırtmışsın iyidir hem tavuk metabolizma dostu ya ben ye ben
sanada iyi geceler heee bu arada nerdensin sen

kimsecik kalmamış givicikte yorgun hali yok ki yazsın ben de yatim o zaman iyi geceler giviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım yaa nasıl biliyor insanın halini geldim geldim güzel hatırına yazarım birazdan menümü yazayım hatta.. yoğunluktan ara yapmak aklıma bile gelmemişti belki de beynimi yedim doydum dolayısıyla yemek olarak gün fena geçmemişti akşam da gayet iyiydi ama gece cozuttum abur cubur yedim bozdum her şeyi :26: yazım da ilk sen döv beni ama uyuyacaksan iyi geceler şeker tatlı uykular :79:

bugün hüplettiklerim;

sabah:
2-3 yudum taze portakal suyu
bir parça börek (kızmayın ya pek de istemeden yedim zorunda kaldım biraz ve çok yağlıydı )

öğle:

ezogelin çorba(üstündeki yağları kaşıkla iyice temizledim)
sebze graten
azcık patatesli kabak salata
1 dlm beyaz ekmek

ara:

1 bar 1/2 yağlı süt

akşam:
küçük kutu ton balığı
1 dlm tam buğday
limon sıkılmış soda

yemekten sonra:
1/2 paket baharatlı çubuk
1 dondurma
biraz çikolata
1 küçük paket balık kraker :78:

*gün boyu bol su, şekersiz çay, 3 kupa yaseminli yeşil çay

şu komşular arkadaşlar olmasa zayıflıcaz halbuki ben de arkadaş kurbanı olup bgn mc ten tavuklu burger götürdüm kola ve patates yemedim allahtan içim sızladı ama:84:

biri benide dövsün

kızlaar yaa şunu perşembe günü bari yapmayıınnnnnnncuytherock aferin kız sanaa valla bende anneme gittim biarada hemen bayramdan kalma baklavaları çıkardı koydu önüme anaaa bu ne perşembe perşembe bunu önüme koydunyaa valla ne diyem sana dedimyarın kilo bildirimim var sonra yiyem dedimorda yemedim bi tabağa koyup eve getirdim yarın yicemvalla havuç dilimli bi baklava bide değişiklik yapmış bu bayram kocaman kocaman

Son düzenleme:

ne çekersem boğazımdan çekiyorum
ama kendime söz verdim bidaha böyle hatayok
ben çıkıyorum herkese iyi geceler:92::92::92::92::92::92::92:

kızlaar yarın bildirimler bana yapılıyoooooooo duyanlar duymayanlara söylesinleerr lütfeenn ,,ve yine özele göndermenizi rica etcem sizden burdan alması zor oluyooo,,bideee yarın akşama kadar gherkez yapsıın çünkü yarın akşama listeyii hazırlamış olucamm ve ertesi gün yapılan bildirimlerde geçersiz olucağını zaten biliyorsunuz sizz...hadi herkeze yarın bol kilo vermiş görmeler ümidiyleee...
ve bildirimler bu şekilde yapılsın lütfenn eksiksiz uğraştırmayın benii:)))

başlangıç
geçen hafta
bu hafta
giden/gelen
toplamda giden
hedef...
öpüyorum hepnizi tekrar söylüyorum kaçamak yapmayalım ve suyu bol içelim kızlar..

Son düzenleme:

Günaydın qivimm
O gömlek olayı süperr naptın bi çözüm bulabildin mi en sonn :86:

Canım aslında gelip geçici dönemler bazen ne yediğimi yazsam 1 sayfa tutar.
Bu hafta o kadar dikkat ettim 1 kg gitmiş sadece
Gerçi wc e çıkamadan tartılmak zorundaydım malum erkenden çıkıyorum

Evet hatırlıyorum hatta arkadaşın sana iltifat etmişti hani şimdiki kızların sesi çıkmıyor siz bi masaya vursanız ses çıkardı gibisinden yanlış hatırlamıyorsam sen paranoyaya bağlamıştınn
Ya ben kendimi kilo vermiş sanıyordum halbuki moralim bozuldu genee

Günaydın kızlarr..

Bildirimi Tuğba'ya msj attım buraya da yazıyım. Rezilliğimi görün..

Başlangıç : 86
Geçen hafta : 73
Bu hafta: 73
Giden/gelen: 0 (Pazar günü 74 kilo idim)
Toplamda giden : 13
Hedef: 65 :78:

Menülerimi sizle paylaştım gide gide 1 kg gitmiş.
Halbuki ben kendimi zayıflamış hissediyodum karnım azcık inmiş gibiydi.
Hoş tartılmadan önce tuvalete çıkamadım.:105:

Sabah Menüm:
Aynı kalmanın verdiği bi sinirle kare çikolatanın 2 ufak karesi.
Simit aldım geldim işe dedim 1 kg vermişsin işte ger-düşümü hatırladım 1 aya yakın 72 rakamını görüp durmuştu.
Dedim belki birden gider sonra bunları düşünerekten sadece çeyrek simit yedim.
Gerisini çekmeceme attım. Öğleden sonra şefime veririm ben yemem:111:
Bide böyle bişi keşfettim mesela dün çubuk kraker paketini açtım. İçinden 8 tane falan aldım gerisini şefe verdim biri daha vardı onun önüne bıraktım paketi. Önümde olsa hepsini yerdim çünkü:111:

Neyse çok yazdım. İnş. siz çok kilo vermişsinizdir.
Öpüldünüz

günaydın kızlar okula gitmeden önce girip bildirimi yapayım dedim. gerçi çok parlak değil ama olsun gram gramdır yane. bu hafta dikkat edemedim ben

başlangıç: 74.2
geçen hafta: 65.8
bu hafta: 65.5
giden: 300 gramcık
toplamda giden: 8.700
hedef: 58

tuğbacım özeline de yaptım bildirimi öptüm canlar.......................

günaydın canım hiç sıkma kendini koskoca 13 kilo vermişsin bravo sana yavaş yavaş olması en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…