günaydın canım hiç sıkma kendini koskoca 13 kilo vermişsin bravo sanayavaş yavaş olması en iyisi
Günaydınn örettmeniimm
Yavaş yavaş daha sağlıklı tabi de insanın canı sıkılıyor.
Sende dikkat etmedim demiştin 300 gr vermişsin bravoo
canım valla 300 gram bana az geliyor.çünkü eski arkadaşlar bilir dikkat etsem haftada en az 1-1.5 gidiyor benden. zaten tatil dönüşü en az 2-3 kg ödemim var bi de önümüzdeki çarşamba regl olcam onun yüzünden herhalde. bomba gibi şişim ben
canım yaa..üzüldüm şimdi..işte bazen oluyo rböyle dikkatsizliklermi dersin ne derdin oluyor.ben çok sakarım akşam yine cam saklama kabı kırdım mutfak battı,tabi senin leptopdan önemli değil benim cam...yinede canınnsağolsun sende istemezdin düşrmeyi...
ne kadarhayırlı evlatsın sen maaşallah heryere yetiyosun yetişiyosunbabacınada rabbimn şifalar verisn,gözüne ışık versin,benim babacımda ileir derece görme sorunu var ameliyat falan düzeltmez hamdolsun gözlüğü var ama zorlandığı şeyle rçok fazla kitap okumayı çok sverdi,kuranı öyle enbüyük yasin kitabını almış,rabbim kimsayi ışığındna mahrum etmesin göz konusu olunca çok acırım üzülürüm
Üzülme Sena abla ya arada bir olur böyle şeyler..
Ne diyeceğimi bilemedim bende olsam kendime çok kızardım. :\
Evet laptopun ekranını değiştirmektense yenisini alman daha mantıklı .
Günaydın kdr cim..
Sesim hâlâ çıkmıyor onun dışında iyiyimmm
Ne güzel Sena ablanın dediği gibi ödemleri atmışsın.
Reglde bende rakam farketmediği için bişey diyemicem
74 olunca tekrar gaza gelirsin zaten bi de bakmışsın 6lı rakamları görmüşsün
günaydın
kahvaltı yapıorum ve mısır ekemği yiyorum.abim getirmiş muhteşem bi lezzette yemesem nimete ayıp olur
trabzon ekmeği dilimi kadar büyük olmasada ona yakın büyüklükte mısır ekmeği 8 zeytin 1er domates salatalık yine köyden gelme lor peyniri az tuzlu hatta tuzsuz bile sayılıryanındada bi demlik çay artık nekadar içersem
sağlık olsun canım herşeyid böyle sıkıntı etme.mala değil zararı hep sana boşver üzülme yıpratma kendini böyle.
günaydın çıtırla nasılsınız bakalım
kdr sen nasıls canım maşallah sana eski kdr geri döndü desene hah şööööleeee olması gereken bu zati yarında şöle güzelce bi bildirim yap açılışı ypmış olalım sonrada tam gaz devam
senacım üzüldüm laptobuna neyse cana geleceğine mala gelsin gçi bir atasözüde derki mal canın yoncası sen birinci atasözünü düşün içini rahatlat umarım düzelir
mywişim sen nasılsın bamyam ve öpüyoruz seni çıtır tombik teyzeama yok beeee ne tombikliği gitmiş gitmiş kilolar
givi sen nasılsın canım halledebildinmi sorunu düzeldimi hata işyerinde olur böyle şeyler sıkma canını insanız ya hata yapıcaz tabi sen halletmişsindir bu arada ciclerin çok güzel güle güle kullan
arcak nerelerde göremiyorum uzun zamandır sorun yoktur inşallah
kılavuzcum sen nasılsın işe başladın akşamları girersin diyordum pek girmemişsin sağlığın nasıl umarım herşey yolundadır çıtır hemşire
ayşebahar güzel hamiş çıtır hamiş sen nasılsın bebişin cindsiyetini merak ediyorum içimden kız geçti ama bilmem ya ben kızları seviyorum ondan ama kız olursa bildim bildim diye sevineceğim
sibel kuzum sen nasılsın çıtır olma yolunda azimle ilerliyorsun devam devam
peliiiiin callen dostusen nasılsın doktordan gelince haber ver meraktayız
triendy çılgın çıtır kız her günün bir maceraevde iki küçük kuzu olunca normal ama üzülme ben doğurursam inşallah rabbim nasip eder sağlıkla doğurmayı o zaman alıcam onları sende rahatına bak ama geri vermem sonra bak söyliyayim doğum günlerinde düğünlerinde asker olduğunda çağırırı canım o kadarda insafsızlık etmeyelim
charm mönü idolüm sen npıyorsun bu hafta güzel bir bildirim yapacaksın gibi geliyor bana kız yoksam liste başı falanmısın Allah söyletti
papatyam sen nasılsın nasıl gidiyor diyet
yeni gelen arkadaşlar siz nasılsınız isimlerinizi henüz ezberleyemedim kusuruma bakmayın zamanla kaynaşırız inşallah
heee bide unuttuklarım olduysa affola
hiiiiih green seni unutmuşum ayy deli kafa nasılsın canım kardeşim anam o kadar düşün düşün şarj etmiyor bazen
zeycey sen nasılsın canım
artıkın hafızamı zorlayamıyorum isim çıkmıyor
herkese çooook güzel sağlılı hayırlı az kalorili neşeli kaçamaksız bir gün diliyorum
canım inşallah sorunu halletmıssındır, bazen oluyo boyle seyler hepımızın basına gelıyo.. ne kadar dıkkat etmeye calıssakta makine değiliz sonucta, robot gıbı olamayız, insanlık hali.. ve senın acıklamandan var neden kaynaklandıgını bulmussun, hemencık hallolur ınşş
valla tecrube konusmusss, valla bızım evde de aynen bu sekılde gelişio olaylar ama ucunda işe geç kalmak olduğu için senın ki kadar uzun bı vakıte yayılmadan öpücüklerde bıtıyooo
nesı uyduruk ya, sabahki top kek olmasa olur bırde sbh akhvaltısıdna zaten 2 dılım ekmek dıyolar orda ufacık bı fazlalık olmuş, gerı aklan kısımda ben bı fazlalık goremedım.. normal bı beslenme seklı, hem yeıdklerını cok azaltırsan vucut alısınca nolcak omur boyu dıyet yapcak halin yok herhalde bu defa normal yeme duzenıne döndüğünde en ufak bı atıstırmada kılomu alcaz bız.. bı top kekın kacamak gıbı olmuş o da zaten sabah kahvaltısıdna oldugu ıcın aksama kadar kuş olup uçmuşturr
insan ilk ocne kendını ıyı hıssedınce hersey farklı ve guzel gelmeye baslıyo gozune, sen spor yaptın kendını ıyı hıssettın, uzeırnde bırıken kotu enerjıyı dısarıya attın doğaldır kocişinin de gozune guzel gelmesı
akşam makarnayı daha az bı porsıyonda kesseydın keske, yanına yogurt salata ılave etseydın daha ıyı olurdu :26:
ben begendım hepsını, güle güle guzel gunlerde gıy ınşallahnıye elbıselrı gıymıyosun ki, tam zamanı bence o tarz elbıse gıymenın, sonbahara yavas gecıs aynı ılkbahar gıbı ıstedıgınde uzıerne ınce bı hırka tamam işte, bence vakıt gecırmeden gıy hepsını havalr sogumadan, sornada yıne ciciş ciciş fotolar ekle bıze
keşke gelme ve gezme ımkanım olsa pazarda kafa super dagıtılıyooooooo
anaaaaaaaaaaam, yok mu hıc tanıdık bı dukkan ya da tanıdıgın tanıdıgı bırılerı fılan onu cıkarmaya yardım edıcek :26: alırken gordun herhalde bılerek aldınnn, kesilecek parcalanacak kopartılacak gıbı deıl dımı :26: nası bı cozum bulunur ki onaaaa:26:
oluyo işte boyle kazalar arada, cana gelecegıne mala gelsın dıye dusunmek lazım, belkı de baska bı seyın olacagı burdan cıktıtabı ki uzulur ınsan, kendıne kızsan da bı sonuc yok ama sen yıne de oyle bı sor bakalım kaca maloluyo napılabılırmış :26:
geregi düsünüldü evet hayatim makarna ya hic yemiycem yada böyle patlama oluyo:84: o yüzden yapmiyordum bayadir ama kardesim cok seviyor spagetthiyi annem de izin de güya ona yapiyorumneyse cok sükür makarnayi bitirdim öyle kolay kolay yapmam bidaha
senacim laptopun bozulmus canim üzülme isallah fazla zarari yoktur laptop lar da cok hassas oluyorlar
ya benim cocuk simdi 3 gündür antibiotik iciyo yani zorla ben veriyorum savasarakama bu kadar öksürmüyordun daha etkisini göstermedi herhalde:26: normalde düselmesi lazim deyilmi icince :26:
sabah aç karnına tartıldığın doğru canım,gün içindede tartılma sakın
ne bu üstümüzde dolaşan karabulutlar illaki biyerden masraf çıkıcak üzüldüüm yaaa
ama ama sen benim soruma cvb yazmıştın zatii,niye tekrar yazdınkii
olur ben döverim
hoşgeldin canım
öksürük şurubu içirmedinmi senn
valla bizamanlar bizde utanıyoduk ama boğazımızı tutmanın başka çaresi yok
bende sabah patates kızarması yedim fırında tabi ve zeytinyağlı baharatlı,,ve bence bu bolşekerliyi çıkar hayatındaan en büyük düşan o,,ben sırf şekerli içmiycem diye siyah çayı bıraktım,yeşil çay ve bitki çaylarını içiyorum şekersiz,sende başlaaa
ohaaaaayaw boşver canım yaa negerek var bukadar işkenceye yapmaaa
hayır cumaaa yapılcakk bildirimler hemde banaaa
devam ediyo buyur,,yarın bildirim yapmayıda unutma sabah
özledik kız naptın bizsiz ne yidin ne içtin oralardaa neler yaptın ,,sakın anlatmaaa
hadi leeeyyynnn,bende anadan doğma soyunmuyom heraldee,,altta iç çamaşırım kalıyoooo
ay canım benim ya özledim...................hşb cnm anam net olmayınca sinir oldum..... özledim valla aklım sizdydi
çok teşekkür ederim kızlar...laptopsuz kaldıqım için siteye çok az girebiliyorum...içimden bile gelmiyor...dün bi iş yeriyle ön görüşme yaptım..çok olumlu baktıklarını hatta 1 günlük denemeye alacaklarını söylediler...bu sabaha kadar arıcaklardı aramadılar...bari ümit vermeyin ya...bıktım artık aynı sahneleri yaşamaktan...bu aralar zaten herkes ayrı bi dert...patlıcam ama bomba gibi etrafımdakilerede zarar vericem...kendimi sıkmaktan içimdeki organlarımın kuruduqunu hissediyorum...yoruldum artık kendim dışında başkaları için bişeyler yapmaktan...ne zaman bana sıra gelecek..
sibelcim;
antibiyotik uzun soluklu bir tedavi şeklidir..antibiyotik tamamen bitmeden etkisini göremezsin bitanem...ama çok çok hastalıqı artarsa mutlaka tekrar doktora götürmelisin cnm..
ger.düş;
çok geçmiş olsun cnm...inşallah tomoqrafin temiz çıkar hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm..
bakinim;
hoşgeldin kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
kıss telim bu ay turkcell içiydi arayamadım..önümüzdeki ay faturalı hatta geçicem her yöne..o zmaan bolbol ararım..özledik cnm yaa...nerdeyse yalovaya gelip netini ben düzeltecektim...kıss hadi bnm turkcel içi arayamadım..sen ne diyeeeeeeeeee aramıyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
unuttuqun biri varmı bilmiyorum benden bu kadar...
bildirim
bşlnqç 90
gçn hafta 69.9
bu hafta 68.3
qiden 1.700
toplamda 21.700
hedef 60...
çok teşekkür ederim kızlar...laptopsuz kaldıqım için siteye çok az girebiliyorum...içimden bile gelmiyor...dün bi iş yeriyle ön görüşme yaptım..çok olumlu baktıklarını hatta 1 günlük denemeye alacaklarını söylediler...bu sabaha kadar arıcaklardı aramadılar...bari ümit vermeyin ya...bıktım artık aynı sahneleri yaşamaktan...bu aralar zaten herkes ayrı bi dert...patlıcam ama bomba gibi etrafımdakilerede zarar vericem...kendimi sıkmaktan içimdeki organlarımın kuruduqunu hissediyorum...yoruldum artık kendim dışında başkaları için bişeyler yapmaktan...ne zaman bana sıra gelecek..
sibelcim;
antibiyotik uzun soluklu bir tedavi şeklidir..antibiyotik tamamen bitmeden etkisini göremezsin bitanem...ama çok çok hastalıqı artarsa mutlaka tekrar doktora götürmelisin cnm..
ger.düş;
çok geçmiş olsun cnm...inşallah tomoqrafin temiz çıkar hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm..
bakinim;
kıss telim bu ay turkcell içiydi arayamadım..önümüzdeki ay faturalı hatta geçicem her yöne..o zmaan bolbol ararım..özledik cnm yaa...nerdeyse yalovaya gelip netini ben düzeltecektim...kıss hadi bnm turkcel içi arayamadım..sen ne diyeeeeeeeeee aramıyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bildirim
bşlnqç 90
gçn hafta 69.9
bu hafta 68.3
qiden 1.700
toplamda 21.700
hedef 60...
bu arada herkese hayırlı cumalar arkadaşlar..
dün iş görüşmesinde bile iş verene diyorum bnm için okadar dua eden kişi varki eqer işe alınırsam sizde çok dua almış olacaksınız...inşallah ablacım dedi karşımdaki kişide...dualı ibedetli insanlara benziyorlar..ama aramadılar..bu mübarek cuma gününde lütfen beni dualarınızdan mahrum etmeyin arkadaşlar...öpüyorum hepinizi...
ay canım benim ya özledim...................
canımmmm kaptanım iş olayını takma kafana ya. nolur sen kastıkça tersine gider işler. hayırlısını dile hep rabbimden. senin de biryerlerde yicek ekmeğin var ben biliyorum canım benim
güncelkızlaar yarın bildirimler bana yapılıyoooooooo duyanlar duymayanlara söylesinleerr lütfeenn ,,ve yine özele göndermenizi rica etcem sizden burdan alması zor oluyooo,,bideee yarın akşama kadar gherkez yapsıın çünkü yarın akşama listeyii hazırlamış olucamm ve ertesi gün yapılan bildirimlerde geçersiz olucağını zaten biliyorsunuz sizz...hadi herkeze yarın bol kilo vermiş görmeler ümidiyleee...
Ve bildirimler bu şekilde yapılsın lütfenn eksiksiz uğraştırmayın benii:)))[/sıze]
[sıze=3]başlangıç
geçen hafta
bu hafta
giden/gelen
toplamda giden
hedef...
öpüyorum hepnizi tekrar söylüyorum kaçamak yapmayalım ve suyu bol içelim kızlar..
Yeni gelenlerde haftada listede olmak için bildirimlerini yapmayı unutmasınlaaaaarrrrrrrrr
[/sıze]
Günaydın kızlarr..
Bildirimi Tuğba'ya msj attım buraya da yazıyım. Rezilliğimi görün..
Başlangıç : 86
Geçen hafta : 73
Bu hafta: 73
Giden/gelen: 0(Pazar günü 74 kilo idim)
Toplamda giden : 13
Hedef: 65 :78:
Menülerimi sizle paylaştım gide gide 1 kg gitmiş.
Halbuki ben kendimi zayıflamış hissediyodum karnım azcık inmiş gibiydi.
Hoş tartılmadan önce tuvalete çıkamadım.:105:
Sabah Menüm:
Aynı kalmanın verdiği bi sinirle kare çikolatanın 2 ufak karesi.
Simit aldım geldim işe dedim 1 kg vermişsin işte ger-düşümü hatırladım 1 aya yakın 72 rakamını görüp durmuştu.
Dedim belki birden gider sonra bunları düşünerekten sadece çeyrek simit yedim.
Gerisini çekmeceme attım. Öğleden sonra şefime veririm ben yemem:111:
Bide böyle bişi keşfettim mesela dün çubuk kraker paketini açtım. İçinden 8 tane falan aldım gerisini şefe verdim biri daha vardı onun önüne bıraktım paketi. Önümde olsa hepsini yerdim çünkü:111:
Neyse çok yazdım. İnş. siz çok kilo vermişsinizdir.
Öpüldünüz
günaydın kızlar okula gitmeden önce girip bildirimi yapayım dedim. gerçi çok parlak değil ama olsun gram gramdır yane. bu hafta dikkat edemedim ben
başlangıç: 74.2
geçen hafta: 65.8
bu hafta: 65.5
giden: 300 gramcık
toplamda giden: 8.700
hedef: 58
tuğbacım özeline de yaptım bildirimi öptüm canlar.......................
sibelcim;
ger.düş;
bakinim;
bildirim
bşlnqç 90
gçn hafta 69.9
bu hafta 68.3
qiden 1.700
toplamda 21.700
hedef 60...
canlarım günaydın dün size kocamla kavgamı anlatçam dedim bi Allahın kulu sormadı noldu diye siz bilirsiniz aksiyonlarımdan mahrum kaldınız
neyse sabah içsiz bir tane börek ve bir bardak çay
spor yapmadan yarım saat önce şekersiz sütlü nescafe içerseniz kalori yakmanız hızlanır bunu unutmayın
başlangıç 79.1(buraya başlamadan önce 80 i gördüm ben yaw
geçen hafta 76
bu hafta 75.400
giden 600
toplamda giden 3.700
hedef 68
niyyyyseee öğleden sonra görüşürüz öptüüüüüüüüüümmmmmmmmm
haaaaaaaaaa bugün kan vericem gebelik şüphem var (kimse yanlış anlamasın ama çok dua ediyorum olmasın şimdi diye çünkü bu ay doktor hapa başlayacak regl olunca ) ama şunuda ekleyeyim Allah isteyen herkese sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin en kısa zamanda
günaydıınnnnnnnnnnnnnnnn
bildirimimi yaptım sizede bi günaydın demek istedim
büyük oğlan sabah küçük oğlan gece yatırmadı
küçüğüme yazık dün üç tane aşı yaptılar gece ateşlendi şurupda sevmiyo nöbetdeydim
büyüğü sabah anne kalk acıktımşimdi ne varsa yer bitirir yiceği bi lokma
ama neşem yerinde çünkü sabah tartıldım ve 75.100 çıktım sevinçden deliye döndümhemde bu hafta o kadar yememe ramen
sabah eşim giderken ballı limonlu suyumu içmiştim
şimdi kahvaltı yapim ne yicem hiç bilmiyorum ya bide regl gecikti ama geçen ay da gecikmişti ama yine de korkuyorum
neyse böyle işte öğleden sonra ancak girebilirim iş güç temizlik ütü filan klasik ev işleri:84::84::84:
öptüm
başlangıç:83
geçen hafta:78
bu hafta75.100
giden:2.900
toplamda giden7.900
hedef...56
günaydıınnn kızlar bildirimimi yapayım bendeee ..daha pazartesii 63.3tüm yaaa bakın kaç olmuşum
Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:62.7 kg
Bu hafta:62kg
Giden:700 gr
Toplamda giden:17.8 kg
Hedef...60 kg
sonuç itibariyle 17.8 kg vermiş görünüyorum oley be oleyyy
ay canım nasıl bildirim çektiama işte yapamıyorum .acaba biyerim şişermi
ay canım nasıl bildirim çektiama işte yapamıyorum .acaba biyerim şişermi
başlangıç:83
geçen hafta:76
bu hafta32:
bu hafta giden:1000 gr
toplamda giden:8 kg
ay bu sabah çok mutlu oldumyalnız ben öyle kilolarımı küsuratlı göremiyorum.çünkü emektar baskülüm digital değil.
çarşamba akşamı kayınvalidemlere gittim kayınpederim sen baya zayıflamışsın çok belli oluyor dedi.bende hiiççççç şımarmadan daha çoooookkk yolum var baba henüz yolun başındayım dedim ama içim içime sığmadı.
erginsena kaptan iş ile yazdıklarını okudum.ama inan ki bu kadar istiyorsun yaa en yakın zamanda buraya kocaman yazılarla işe girdiiiiiiimmmm diye yazacaksın buna yürekten inanıyorum.
bende netten bir bankanın finansal danışmanlığına başvurmuştum.öylesine yani.şuan çalışıyorum çünküyarın için sınava çağırdılar.bakalım bir gidip deneyeceğim.hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.
hepinizi çok öpüyorumhayırlı cumalarınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?