70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar selam bu hafta artılardayım of yaaa

Başlangıç 78,2
Geçan haf. 61,1
Bu hafta 61,5
Gelen 400
Top giden 16,7
Hedef 60

Eki Görüntüle 253560 bu bildirimi dikkate almıyorum çünkü başında kaptan müsfettesi tuğbanın dikkatine yazılmamış hükümsüzdürr

Ger-düşüm geçmiş olsun gene..
Dişini fırçalarken nasıl kırıldı ki öyle çok mu sert bastırdın?:26:

Duygusallık bende de var bu aralar canım sıkılıyor birde.
Herkese çatasım var. Bi garip haller.
Tartıda bide aynı rakamı görünce tuz biber ekti.
Off offf

Serpi sen ne zamandır verdin bu kilocuklar

Selam Kızlaaarr...
Hayırlı Cumalar Herkeseee..

Bu hafta listenin yüz karasıyım... abarttımda abarttım... berbat bır bıldırım yapıcam az sonraaaa...
Daha pazar günü 70.9 a inen ben şimdiii 72.3 olmayı basarmısım...

:97:

Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta: 71.300 gr

Bu hafta: 72.3 kg
Gelen: 1 kg

Toplam giden: 8.7 kg
Hedef: 70 kg

:97:

canim bildirimler bugun triendy 21 yani tugbaya yaapiliyor özelden ikinciside kilon görünmüyo yani rakamlar yerine smiyle koymussun

değiştirdim hemen : işareti yanyana gelince onlarıda smleeyyyy olarak görmüş

Eki Görüntüle 253560 bu bildirimi dikkate almıyorum çünkü başında kaptan müsfettesi tuğbanın dikkatine yazılmamış hükümsüzdürr

ayyyyyy ben yerim seninnnn kaptan müsvetteliğini özürr valla unutmuşumbak yapacam şimdi sana bildirim

başlangıç: 83
geçen hafta: 76
bu hafta: 75
bu hafta giden: 1000 gr
toplamda giden:8 kg

oldumu şimdi tuğba

kilo veren arkadaşları tebrik ederim..

kahvaltımı yazayım bari

2 dilim kızarmış buğday ekmeği

üzerine ince bi tabaka sürülecek kadar peynir birisine accık tereyağıda sürdüm köy tereyağıydı dayanamadım :)) ama fazla değil
2 adet zeytin

1 domates
1 biber
1 salatalık

1 fiincan çay

şuan yeşil çayımı içiyorum.

aslında nesfit yiyecektim ama çay çekti cnm

canim benim tam bir sene oldu basliyali yaklasik alti aydirda bu topikteyim

canım dişim çatlamıştı, zamanla sallanmaya başladı, bu sabahta oyle dısımı fırcalarken bı anda agzıma geldı :26: bı parcası daha var sallanan şimdi, o da kırılıcak kökü ve bi bolumu ben de kalcak yıne, dişçiye gıtmek şart ama burda nereye gıtcem hıc bılmıyorummm :26: hem memlekette halledıyodum bu işleri, burda ozele gıtsem altından kalkamam, devlete gıtsem simdi ızınlerımı dıger hastalık ıcın kullanıyorum bıde bunu araya sokcak zaman deıl yanı zamanlama kotu oldu bıraz, ustuste gelıyo hepsı haftaya tomografı ıcın bı yuzluk daha ıstedıler zaten, bı de bu ay ekstra bı ödememiz daha vardı, daha ayın ortasına bıle gelmeden karman corman oldu bızım hesaplar benıdme halıyle cnaım sıkılıyo :26: baksana ruyamda sırf bu yuzden gardıyanlık okuluna yazılmışım fılan, bılıncaltımda neler kuruyosammm artıkkk ruyalarımda neler goruorummmm :26:

kılo konusuna gelınce sen aynı rakamı gordum dıyosun ama zaten artıdaymıssın, bır kılo vermıssın nıcın uzuldugunu anlayamadım :26: bı haftada bı kılo vermısın daha ne olsunnnnnn

canım ya ben senın menulerınde abartı bısı gormedım hıc, ödem fılandır 2-3 top kekle olcak sey deıl bence bu o yuzden uzulme hemen yoluna koyarsın sen bu işi..

sana da hayırlı cumalar
da ben inanmıyorum 5 günde kilo aldığına ödem filandır o moralini bozma

bende kahvaltımı yazayım

1.5 haşlanmış yumurta yarısını bebiş yedi
3-4 zeytin
1 dilimden fazlaydı ama içi yoktu tam buğday ekmeği
1 büyük fincan bol şekerli çay(biri beni çimciklesin)
çok az peynir ve ekmek üstü yağ ama denecek kadar yok
az yemişim ya bende korkuyorum
şişkinliğim var ama karnım davul gibi

Bilinçaltı fena ya.. Bende sevdiceğin eski sevgilisine takmıştım.
Psikolojim bozuldu resmen bir sürü şey işte. Geçen gün rüyama kızın arkadaşı girdi.
O kızı o kadar takma o seni daha çok merak ediyor sana özeniyor falan dedi Tee o kaa yani.

Her ay bi gelecek ayın mali durumunu kontrol edersin tam yettirdim veya bu ay iyi geçcek derken bi başka yerden masraf çıkar. Sizinkide o hesap sanırım.
Allah yardımcınız olsun..

Kiloya gelince çok şey istemiyom arefe günü 72.4 ü görmüştüm.
Bi 70 bi 71 görim istiyorum

afiyet olsun canım
güzelce ye hiç bişicik olmaz bidahamı gelcez dünyaya onu yeme bunu yeme

Teşekkür ederim canım.
Napim bigün yerim 4 gün dikkat ederim her zaman ki gibi

iciriyorum canim:94: dün icecegin icine biraz limon sIkdIm 2 damla zeytinyag dökdüm 1kasikda bal koydum icine birde öksürük surupunu farketmedi cok sükür icti aksam bi öksürük tuttu ama artik kuru deyil cok sükür biraz balgam cikarti ben seviniyom o da sasirdi anem niye seviniyo diye kizlar cok sagolun valla isallah atlacagiz hastaligi

cikart sana ic camasirinida gram gramdir

fistik sen dikkat ediyordun belki ödem mödemdir sIkma canini haftaya atarsin o ödemleri pes etmek yok bak bana morel verirken sen koyuverme sakin hem sen 13 kilo vermissin zaten belli süre sonra bi duraklama oluyormus kiloda ozaman morel bozmayacakmissin ben daha yolun basindayim sen yolu yarilamissin bile

olsun canim ben iki hafta boyunca sadece 100 gramm gidiyordun hep:97: sen 6 yi görmüssün darisi bana :97:

senacimm dün den daha iyi cok sükür isallah antibiotik bitince birsey kalmaz sagol canim benim ya bunlar sana niye umut veriyor da sonra aramiyorlar anlamiyorum ama belki gün icinde ararlar:26: üzülme sen :97: 1kilo700 ne cok gitmis
senacimm bana suzan diye bilirsin canim sibel i öyle takmisdim bi problemim vardin ilk siteye girdigimde tanidik kimse görmesin yazdigimi diye koymusdum:93:

isallah olur

tartila tartila igne iplik gibi oldun kiz

aman ya cok üzüldüm adam a allah yardimcisi olsun.. dis kötü ya benimde 1-2 hafta önce iplen temizlerken parca koptu daha gitmedim doktora simdi de dis im agriyo sen ihmal etme canim..

canım ne güzel oruca başlamışın allah kabul etsin..
ben buhafta baştan tutamdım misaifr vardı sonrada tembellik yaptım,haftaya regl olurum artık öbürhaftaya kaldı nasipse tutucam çok sevap şevval ayında borçlaırmda var 1hafta....
bir kaderdaşım olarak tüpbebek yolunda sana maaşallah 6lı rakamları görmüşün sonunda ne güzel,iradeli gidiyosun zaten..zayıflayınca inş.tüpede gerek kalmadan hamile kalırısın,seni tebrik ediyorumn azminden dolayı
selülüt savarı indirdinmi sen öyle yapıyosun???

Kızlar selam bu hafta artılardayım of yaaa

Başlangıç 78,2
Geçan haf. 61,1
Bu hafta 61,5
Gelen 400
Top giden 16,7
Hedef 60

olsun haftaya düzeltirsin okadar fazla deyil

Baslangic: 82.5

Gecen hafta: 67.1

Bu hafta: 66.8

Giden: 300 gramcik

toplam giden: 15.7

Hedef: 60 ins

semsicim sen fazla giremiyon artik herhalde canim benim

charmcimm ödemdir atarsin sen ne güzel yesilcay larini iciyorsun ve sürekli menülerini paylasiyorsun 8.7kilo vermissin olur öyle git geller

herkese günaydın..
günaydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…