başlangıç: 83
geçen hafta: 76
bu hafta: 75
bu hafta giden: 1000 gr
toplamda giden:8 kg
ay bu sabah çok mutlu oldumyalnız ben öyle kilolarımı küsuratlı göremiyorum.çünkü emektar baskülüm digital değil.
çarşamba akşamı kayınvalidemlere gittim kayınpederim sen baya zayıflamışsın çok belli oluyor dedi.bende hiiççççç şımarmadan daha çoooookkk yolum var baba henüz yolun başındayım dedim ama içim içime sığmadı.
erginsena kaptan iş ile yazdıklarını okudum.ama inan ki bu kadar istiyorsun yaa en yakın zamanda buraya kocaman yazılarla işe girdiiiiiiimmmm diye yazacaksın buna yürekten inanıyorum.
bende netten bir bankanın finansal danışmanlığına başvurmuştum.öylesine yani.şuan çalışıyorum çünküyarın için sınava çağırdılar.bakalım bir gidip deneyeceğim.hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.
hepinizi çok öpüyorumhayırlı cumalarınız olsun.
canim bildirimler bugun triendy 21 yani tugbaya yaapiliyor özelden ikinciside kilon görünmüyo yani rakamlar yerine smiyle koymussun
Eki Görüntüle 253560 bu bildirimi dikkate almıyorum çünkü başında kaptan müsfettesi tuğbanın dikkatine yazılmamış hükümsüzdürr
Ger-düşüm geçmiş olsun gene..
Dişini fırçalarken nasıl kırıldı ki öyle çok mu sert bastırdın?:26:
Duygusallık bende de var bu aralar canım sıkılıyor birde.
Herkese çatasım var. Bi garip haller.
Tartıda bide aynı rakamı görünce tuz biber ekti.
Off offf
Serpi sen ne zamandır verdin bu kilocuklar
oldumu şimdi tuğba
Ger-düşüm geçmiş olsun gene..
Dişini fırçalarken nasıl kırıldı ki öyle çok mu sert bastırdın?:26:
Duygusallık bende de var bu aralar canım sıkılıyor birde.
Herkese çatasım var. Bi garip haller.
Tartıda bide aynı rakamı görünce tuz biber ekti.
Off offf
Serpi sen ne zamandır verdin bu kilocuklar
Selam Kızlaaarr...
Hayırlı Cumalar Herkeseee..
Bu hafta listenin yüz karasıyım... abarttımda abarttım... berbat bır bıldırım yapıcam az sonraaaa...
Daha pazar günü 70.9 a inen ben şimdiii 72.3 olmayı basarmısım...
:97:
Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta: 71.300 gr
Bu hafta: 72.3 kg
Gelen: 1 kg
Toplam giden: 8.7 kg
Hedef: 70 kg
sana da hayırlı cumalarSelam Kızlaaarr...
Bu hafta listenin yüz karasıyım... abarttımda abarttım... berbat bır bıldırım yapıcam az sonraaaa...
Küçük boy pizza siparişi vermiş bulunmaktayım.
Hırsımı gene yemekten çıkarıcam sanırım.
Siz siz olun ben olmayın
canım dişim çatlamıştı, zamanla sallanmaya başladı, bu sabahta oyle dısımı fırcalarken bı anda agzıma geldı :26: bı parcası daha var sallanan şimdi, o da kırılıcak kökü ve bi bolumu ben de kalcak yıne, dişçiye gıtmek şart ama burda nereye gıtcem hıc bılmıyorummm :26: hem memlekette halledıyodum bu işleri, burda ozele gıtsem altından kalkamam, devlete gıtsem simdi ızınlerımı dıger hastalık ıcın kullanıyorum bıde bunu araya sokcak zaman deıl yanı zamanlama kotu oldu bıraz, ustuste gelıyo hepsıhaftaya tomografı ıcın bı yuzluk daha ıstedıler zaten, bı de bu ay ekstra bı ödememiz daha vardı, daha ayın ortasına bıle gelmeden karman corman oldu bızım hesaplar benıdme halıyle cnaım sıkılıyo :26: baksana ruyamda sırf bu yuzden gardıyanlık okuluna yazılmışım fılan, bılıncaltımda neler kuruyosammm artıkkk ruyalarımda neler goruorummmm :26:
kılo konusuna gelınce sen aynı rakamı gordum dıyosun ama zaten artıdaymıssın, bır kılo vermıssın nıcın uzuldugunu anlayamadım :26: bı haftada bı kılo vermısın daha ne olsunnnnnn
afiyet olsun canım
güzelce ye hiç bişicik olmaz bidahamı gelcez dünyaya onu yeme bunu yeme
iciriyorum canim:94: dün icecegin icine biraz limon sIkdIm 2 damla zeytinyag dökdüm 1kasikda bal koydum icine birde öksürük surupunu
sabah aç karnına tartıldığın doğru canım,gün içindede tartılma sakın
öksürük şurubu içirmedinmi senn
hadi leeeyyynnn,bende anadan doğma soyunmuyom heraldee,,altta iç çamaşırım kalıyoooo
Günaydın kızlarr..
Bildirimi Tuğba'ya msj attım buraya da yazıyım. Rezilliğimi görün..
Başlangıç : 86
Geçen hafta : 73
Bu hafta: 73
Giden/gelen: 0(Pazar günü 74 kilo idim)
Toplamda giden : 13
Hedef: 65 :78:
Menülerimi sizle paylaştım gide gide 1 kg gitmiş.
Halbuki ben kendimi zayıflamış hissediyodum karnım azcık inmiş gibiydi.
Hoş tartılmadan önce tuvalete çıkamadım.:105:
Sabah Menüm:
Aynı kalmanın verdiği bi sinirle kare çikolatanın 2 ufak karesi.
Simit aldım geldim işe dedim 1 kg vermişsin işte ger-düşümü hatırladım 1 aya yakın 72 rakamını görüp durmuştu.
Dedim belki birden gider sonra bunları düşünerekten sadece çeyrek simit yedim.
Gerisini çekmeceme attım. Öğleden sonra şefime veririm ben yemem:111:
Bide böyle bişi keşfettim mesela dün çubuk kraker paketini açtım. İçinden 8 tane falan aldım gerisini şefe verdim biri daha vardı onun önüne bıraktım paketi. Önümde olsa hepsini yerdim çünkü:111:
Neyse çok yazdım. İnş. siz çok kilo vermişsinizdir.
Öpüldünüz
günaydın kızlar okula gitmeden önce girip bildirimi yapayım dedim. gerçi çok parlak değil ama olsun gram gramdır yane. bu hafta dikkat edemedim ben
başlangıç: 74.2
geçen hafta: 65.8
bu hafta: 65.5
giden: 300 gramcık
toplamda giden: 8.700
hedef: 58
tuğbacım özeline de yaptım bildirimi öptüm canlar.......................
çok teşekkür ederim kızlar...laptopsuz kaldıqım için siteye çok az girebiliyorum...içimden bile gelmiyor...dün bi iş yeriyle ön görüşme yaptım..çok olumlu baktıklarını hatta 1 günlük denemeye alacaklarını söylediler...bu sabaha kadar arıcaklardı aramadılar...bari ümit vermeyin ya...bıktım artık aynı sahneleri yaşamaktan...bu aralar zaten herkes ayrı bi dert...patlıcam ama bomba gibi etrafımdakilerede zarar vericem...kendimi sıkmaktan içimdeki organlarımın kuruduqunu hissediyorum...yoruldum artık kendim dışında başkaları için bişeyler yapmaktan...ne zaman bana sıra gelecek..
sibelcim;
antibiyotik uzun soluklu bir tedavi şeklidir..antibiyotik tamamen bitmeden etkisini göremezsin bitanem...ama çok çok hastalıqı artarsa mutlaka tekrar doktora götürmelisin cnm..
ger.düş;
çok geçmiş olsun cnm...inşallah tomoqrafin temiz çıkar hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm..
bakinim;
hoşgeldin kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
kıss telim bu ay turkcell içiydi arayamadım..önümüzdeki ay faturalı hatta geçicem her yöne..o zmaan bolbol ararım..özledik cnm yaa...nerdeyse yalovaya gelip netini ben düzeltecektim...kıss hadi bnm turkcel içi arayamadım..sen ne diyeeeeeeeeee aramıyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
unuttuqun biri varmı bilmiyorum benden bu kadar...
bildirim
bşlnqç 90
gçn hafta 69.9
bu hafta 68.3
qiden 1.700
toplamda 21.700
hedef 60...
canlarım günaydın dün size kocamla kavgamı anlatçam dedim bi Allahın kulu sormadı noldu diye siz bilirsiniz aksiyonlarımdan mahrum kaldınız
neyse sabah içsiz bir tane börek ve bir bardak çay
spor yapmadan yarım saat önce şekersiz sütlü nescafe içerseniz kalori yakmanız hızlanır bunu unutmayın
başlangıç 79.1(buraya başlamadan önce 80 i gördüm ben yaw
geçen hafta 76
bu hafta 75.400
giden 600
toplamda giden 3.700
hedef 68
bu arada herkese hayırlı cumalar arkadaşlar..
dün iş görüşmesinde bile iş verene diyorum bnm için okadar dua eden kişi varki eqer işe alınırsam sizde çok dua almış olacaksınız...inşallah ablacım dedi karşımdaki kişide...dualı ibedetli insanlara benziyorlar..ama aramadılar..bu mübarek cuma gününde lütfen beni dualarınızdan mahrum etmeyin arkadaşlar...öpüyorum hepinizi...
günaydıınnnnnnnnnnnnnnnn
bildirimimi yaptım sizede bi günaydın demek istedim
büyük oğlan sabah küçük oğlan gece yatırmadı
küçüğüme yazık dün üç tane aşı yaptılar gece ateşlendi şurupda sevmiyo nöbetdeydim
büyüğü sabah anne kalk acıktımşimdi ne varsa yer bitirir yiceği bi lokma
ama neşem yerinde çünkü sabah tartıldım ve 75.100 çıktım sevinçden deliye döndümhemde bu hafta o kadar yememe ramen
sabah eşim giderken ballı limonlu suyumu içmiştim
şimdi kahvaltı yapim ne yicem hiç bilmiyorum ya bide regl gecikti ama geçen ay da gecikmişti ama yine de korkuyorum
neyse böyle işte öğleden sonra ancak girebilirim iş güç temizlik ütü filan klasik ev işleri:84:
öptüm
başlangıç:83
geçen hafta:78
bu hafta75.100
giden:2.900
toplamda giden7.900
hedef...56
günaydıınnn kızlar bildirimimi yapayım bendeee ..daha pazartesii 63.3tüm yaaa bakın kaç olmuşum
Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:62.7 kg
Bu hafta:62kg
Giden:700 gr
Toplamda giden:17.8 kg
Hedef...60 kg
sonuç itibariyle 17.8 kg vermiş görünüyorum oley be oleyyy
gunaydın kızlar :92:
bugun cuma olmasına ragemn pek kımse ugramamış topıge hayret :26:
bu aralar aksılıkler pesımı bırakmıycak galıba, sabah dişim kırıldı, dilim şimdi hep o tarafta dolanıyoo :26:
gece sacma salak ruyalar gordum, bı gardıyan okuluna yazılmışımmm kzılar ıcın agrdıyan egıtımı verılıyomuş, bı suru kız var herkes aynı oda da yatıo, kalk dıyoalr kalkıyoruz yatın dıyolar yatıyoruz, aay dıyorum ben burda yapamam ben hıc dusunmeden geldım buraya ıstedıgım zaman ayrılamaz mıyım dıyorum, onlarda ayrılmak ıcın tazmınat odemen lazım dıyolar, ya ben nası odeyeyeyım tazmınatı zaten paraya ıhtıyacımız olduğu ıcın hıc dusunmeden yaızlmıştım, ben anptım şimdi nası kurtulcam burdan dıye oyle bı stres ıcındeydım ki, uyanınca dedım Allahıma şükürler olsun ki rüyaymış hepsiiiiiiiiiiiaaay o kdr cok gerılmısım ki anlatamammm, ruya oldugunu anlayınca kuş gıbı oldumm
işte sonra uyandım, yuzumu yıkadım, dişimi fırçalarken dişim kırıldı, bu defa sinirimden aglıycaktım gözlerim doldu :26:
sonra eşimle işe gelırken otobus duraklarının orda bı kadın, otobuse yetısmek ıcın kosarken koltuk degneklı 30 lu yaslarda bı adama carptı, adamın ıkı kolunun altında da koltuk degnegı vardı, adam yere düştü, degnekler ıkı tarafa fırladı, allak bullak oldu yüzü, eşime koş dedim adamı tut, o koştu ben gıttım yanlarına, otobus şöforu ındı asagı, sofor, kadın ve eşim kaldrdılar adamı koltuk degneklerını verıdler, kadın sureklı ozur dıledı adamdan ama adamın yuzu o kadar acı doluydu ki, acaıp kotu oldum, tekrar gozlere yaş doldu....
bu ne iç sıkıntısı anlamıyorummm, bu aralar guzel seyler yasamaya, guzel haberler almaya ıhtıyacım var......
ay bu sabah çok mutlu oldumyalnız ben öyle kilolarımı küsuratlı göremiyorum.çünkü emektar baskülüm digital değil.
çarşamba akşamı kayınvalidemlere gittim kayınpederim sen baya zayıflamışsın çok belli oluyor dedi.bende hiiççççç şımarmadan daha çoooookkk yolum var baba henüz yolun başındayım dedim ama içim içime sığmadı.
hepinizi çok öpüyorumhayırlı cumalarınız olsun.
herkes uyuyomu hadi uyanın hanımlar spor zamanı
dümki iftar menüm:
1 yemek tabağı bulgur köfteli tavuklu sulu bi yemek
yoğur 1 kase
1 tane eti çaykeyfi
yeşil çay 1 kupa
1 elma
külahta dondurma külahı çok doldurmadım az:78:
sahur
2 tane diyet ekmeğin arasına kare olanlardan peynir domates koyup yedim
1 tane bayram çikolatası:78:
birazdan plates zamanı
şu pilatese vücudum bir türlü alışamadı ağrılarım akşamları dayanılmaz oluyo
ben hergün selülit savarı yapıyorum malum sorunlu bölge totoşlar
sonrada biraz lessli yapıcam az bişey koşu bandı bozuk
Kızlar selam bu hafta artılardayım of yaaa
Başlangıç 78,2
Geçan haf. 61,1
Bu hafta 61,5
Gelen 400
Top giden 16,7
Hedef 60
Baslangic: 82.5
Gecen hafta: 67.1
Bu hafta: 66.8
Giden: 300 gramcik
toplam giden: 15.7
Hedef: 60 ins
Selam Kızlaaarr...
günaydinherkese günaydın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?