70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iki gün makarna delisi olmama rahmen tartida sasirdim bi 72 küsür gösterdi sonra inanamadim 73.40 dedi ama bi kere gösterdi ya cok sevindim

baslangic kilom: 76.30
gecen hafta: 74.80
bugün:73.40
giden:1 kilo 400 gramm
hedef:65

günaydınnnnn
hemen bildirim yapayım
başlangıç ...........77
geçen hafta........74.6
bu hafta.............73.3
giden.................1.300
toplamda giden....3.700
hedef.................60:44:

ayy bayram dönüşü çoğu kişi vermiş maşallah....birinci olacaktım ama ben olamadım mutsuzum:90:

neler yapıyorsunuzda zayıflıyorsunuz ya sabah kahvaltısında şaşırdım ne yesem diye yaptım peynirli yumurtayı yedim sonra pişman oldum ekmeyi hiç saymıyorum facia şekilde yedim

kiz bayram donusumu kaldi bir hafta gecti uzerinden neyse ama seni tebrik ederim yani guzel vermissin masallah darisi bana ins ayoool kilo verdim diye sevinmiyonda birinci olamadim diyemi uzuluyon haftaya olursun ins

hadi iyisin fıstık

ya sormna bayramda enaz 3kilo fazla çıkıyoduk yedikleirmizdenmi ramazandan yeni çıktık ondanmı oyüzden ödemlerde atıldı ya herkes kilo vermiş gözüküyo verenlerde var tabiki ama bendekide ödemdi kesin...neyse regle 3gün kala bende 76 çıktım çok şükürrrr.yürümeye devam regl olup bitince incem inşaallah ve artık 74 altına inmek istiyorum yeniden...
ya bana biriri bedduamı etti ne 74ten aşağıya inemeyesice diye
ama ben şu zor bedeni zorlayarak inecem hatta 74ten yukarısına çıksın diye beddua edenede inat çıkmıycam..okadar yedik içtik hamdolsun göğüsler bomba karnım başını aldı gidiyor ve 76 çıkabiliyorum..ama ben regl şişiyken bile 74 çıkayım yaaa:84:

yazayım bari
başlangıç:79
geçen hafta:77
buhafta:76
giden:1kilo
gelen:yok
hedef:65...allahım sayılıdır listede 1 kiiloyla girmem...alkış aldığım günler bana bikere daha nasip ettin ya şükrler olsun ve davamı gelsin inşaallah..

Son düzenleme:

sende vermissin hayatim

PELİNCİM....BU msjım sana...
bak bu kadar dert etme biliyorum henüz daha yeni evlisin bizlere göre bizde o zor yollardan geçtik hatta 1maaşla hamdolsun...
kaçsenedir ben aşılamalra olsun,daha 6ay önce 5 milyar tüpe olsun para döktük..insan istermi bukadar para harcamayı millet bedavadan sahip olurken töbe töbe biz para harcıyoz değilmi?ama napalım rabbim derdi vermiş tedavisinide bulucaz,ya olmasaydı hiç paramız hamdolsunki var azçok borca girebiliyoruz değilmi?ödenecek ama öyle ama böyle...
ben bile çalışmıyorum diye eşime üzülüyorum paralar gittikçe keşke destek olsaydım diyorumki..
sen bide çalışıyosun yani...şimdide sen sağlıktan öenmlisi yok canım,paraya bukadar üzülme ya herşey yoluna girer senden önemlimi bu kadar..yeri gelcek özelede gidecez napalım canımız ortada..bide korku korkuyu getirir derler çok doğru..
rahat ol hamdolsun işiniz var değilmi???
ben böyle düşünüyorum kendine göre haklı tarafın vardır belki ama bence bu böyle....

sende vermissin hayatim

galiba öyle..
hayatım ben hep derim ben niye veremiyorum zaten eskiden beri az yerdim yani, zayıfta olsam bana az yemek hemenkilo verdirmiyo ama şimid noldu ben aylardır az yerken aburcubursuz..ramazan öncesi ve ramazan eb bayramda nerdeyse dikkat etmedim yedim ondan bundan baklavayptım bende çok tadına baktımyani unuttum yememem gerektiğini herkese göre herakşam birtane yedim belki tatlı ama bana fazlaydı ben şişko ve kilo vermek isteyendim
şimdi nasıl verdim regl öncesi fazla yemeye başlayan ben 1haftadır çok azalttım evde az az spor yaptım 3gün yürüdüm ve şiş halimle az çıktım..
oda 76 benim olmayan bir kiloistemiyom gitsin
diyeceğim çok yiyen insanlar daha çok kilolular, daha çok kilo veriyor çünkü eskiye göre az yiyorlar oyüzden...ben bunu farkettim..

herkeze hayırlı cumalar
ayyyyy çoookk sevinçliyim

dikkaaaaaaaatttt
başlangıç..79
geçen hafta..79
bu hafta..76.1
giden..2.9

[QUOTE=kdr;20825903]canım ne güzel oruca başlamışın allah kabul etsin..
ben buhafta baştan tutamdım misaifr vardı sonrada tembellik yaptım,haftaya regl olurum artık öbürhaftaya kaldı nasipse tutucam çok sevap şevval ayında borçlaırmda var 1hafta....
bir kaderdaşım olarak tüpbebek yolunda sana maaşallah 6lı rakamları görmüşün sonunda ne güzel,iradeli gidiyosun zaten..zayıflayınca inş.tüpede gerek kalmadan hamile kalırısın,seni tebrik ediyorumn azminden dolayı
selülüt savarı indirdinmi
öyle yapıyosun???[/QUOT

AMİİNNN....

bende ara vermeden tutayım dedim vücut alışmışken
haftayada regli zamanı inş olmayız o yüzdende acele ettim e zaten bişey yiyemiyom bari sevap kazanayım dimi ama

teşekkür ederim canım evet çok şükür gördüm 6 lıları çok da dikkat etmiyom aslında bu aralar ama abartmıyomda

inş gerek kalmaz canım ikimizinde bu ay gelir doğal doğal yoksa biz bu ay tedaviye başlıyoruz öncekilerde hep ben zorlardım kocişi şimdi beklesek mi biraz diyorum yok diyo
gidelim başlayalım bir an önce inan hiiiçç içimden gelmiyo

sen de vermişsin kilocukları böle devam sporu sakın bırakma çok faydalı pilateside şiddetle tavsiye ederim geçen hafta sanki etlerim bıngıl bıngıldı bugün 5. günüm hemen
farketti

yok canım indiremedim netten doldurup yapıyorum zor şartlarda

Son düzenleme:
herkeze hayırlı cumalar
ayyyyy çoookk sevinçliyim

dikkaaaaaaaatttt
başlangıç..79
geçen hafta..79
bu hafta..76.1
giden..2.9

maaşallah yaa..nasıl yani 3kilo nerdeyse..geçen hafta 79ken bukadar nasıl indin çok merak ettim ben ağır vaka olduğumdan sen benim 2aylık vereceğim, kiloyu vermişin yaa...ödemmiydi...

slmmmm arkadaşlar pek giremiyorum nete eşim evde bide dün oglum gece ateşlendi huysuz istahsız onunla ugraşıyorum eşim dışarı çıktı bende size bakayım dedim
naber nasılsınız sizleri çokk özlüyorummmmm ben bi geçmişe bakayımmm inşşş çeneniz fazla açılmamıştır :))

ilk defa bir haftada bu kadar kilo verdim
günlük menülerini hazan herkese teşekkür ederi canlarım
size katıldıktan sonra motivasyonum arttı

Bu ne ya herkes vermiş.:111::111::111::111::111::111:

Kendime şarkı söyliyim bariii.
artık karar verdim
şişmanlıktan kurtulacağım
diyet yapıp zayıflayacağım
bak rezil olduk aleme
herkes tığ gibi şahane ( Bu kısmı topişiimizin çıtırlarınaaa )
bende göbek bahane
güneş deniz hava sıcak
ruhum bedenime sığmayacak
bu mayo bana nasıl olacak?
denedim denedim sığmadı
boğazımı tutamadım
dayanamadım valla
valla valla dayanamadım valla

herkes bana hava atıyor ( Hava atan kısım sizsinizzz )

net yavaşlıyo gelmedi sanıp basıyom bidaha geliyor..neyse kızlar girerim biara..
herkese hayırlı cumalar..
çamaşır asıcambugün son beyazları yıkadım,işleirmi halledeyimde çoktandır görmediğim annem kadar sevdiğim burda teyzem var ona giidicem...

Son düzenleme:

aynen canım benim eşimde kış gelmeden başlayalım diyor..ama benimde içimden gelmiyo..bende herzman zorlardım.biz yaşadık gördük ya ondan korkumuz benim bide herşey altsüst oıldu yoksa cesaretliyimdir çok sitiyroum bian önce olsun bebeğim...geldim 30 yaşına..
seçtiğim doktorum istanbulda acıbademe gitti,dondurulmuş embryolar olmasa ankaraya devam etmiycem orda iiyi şeyle ryaşamadım eşim orda kalan doktorla bile muahtap olmak istemiyor,tamamen fiyaskoya döndü 1.tüpbebeğim ve tutmadıda çok stresde yaşadım eşimle olsun trasnfer zorluğu olsun....
histereskoi yaptırdınmı sen..???
2.tüpten önce bunuda yaptırcaz,mecbur oda ankarada olcak galiba..merkezden mennun kalsam doktorun gitmeside umrumda olmaz ben napıcam bilmiyom.şehirdışına embryolar gitmiyo galibaolsa alıp istanbula devam edicemde..
bakalım haftaya eşimin kurus olablirmiş ankarda..gidersek merkezle görüşecem yoluna gircek bişeyler artık...
sen verdin yine kilo ya ben bu ki,loyla istemiyroum yazımıda boşa geçirdim ama kışın zor oluyor tedavi ee sonrada baharı beklemek zaman kaybı hem dondurlışla martta 1sene oluyor bide ona para vermeyelim diyoruz..
rabbim yardımcımız olsun boğuluyorum bazen düşünürken...
platesi spor salonunda yapıyoduk faydası çok ben yüryüşten gelince bazı hareketleri yapıyorum sporada başlıycamda neyapıcam belli olmadığı içinnn

maaşallah yaa..nasıl yani 3kilo nerdeyse..geçen hafta 79ken bukadar nasıl indin çok merak ettim ben ağır vaka olduğumdan sen benim 2aylık vereceğim, kiloyu vermişin yaa...ödemmiydi...

bende şoktayım
metobolizmam az çalıştığı için ilaç içiyorum herhalde çalışmaya karar verdi
ama menüleri okuyup bende onlar gibi az yedim ve hiç yağ kullanmadım
son 3 kilomu yeni aldm sayılır
bide hergün 45 dakiki yürüdüm gelince 15 dak eliptik bisiklet kullandım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…