70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haklısın cnaım, aslında şükür bılmeyen insanlar hayyat hıc sevmedıklerımdendır, halımıze vaktımıze tabıki her zmn şükrederim.. beterı beterı var, ama herseyın ustuste gelmesı ve benım sureklı hastalık içinde olmam canımı sıkıyoo :26: hastalık psıkolojısınde de değılım, özellikle bu hafta süslenıp püslenıp geldım hep işe sırf boyle hasta psikolojısıne gırmıyım dıye ama nefesım tıklaı oldugu ıcın ıkı merdıven cıkıyorum soluk soluga kalıyorum, makyajımı yapıp işe gelıyorum bı oksuruk krızı tutuyo gözlerimden yaşlar akıyo, midem kasılıyo öksürmeten, makyajım fılan her tarafa bulasıo, moralım bozuluyo halıyle....

derdin olayalrın sadece ekonomık yonu deıl yanı orasını ıyı kotu bı sekılde halledebılırz,ama zaten kotu bı haldeyken bu ektralar canımı sıkıyo bılmem anlatabıldım mi

valla ya topıgın masallahı var bı kılo bıle yetmemıs herkes fazlasıyla vermış sen de bı kılo vermısın hala beste yapıyosun ama olmiiiyiiii böööleee sen bu sarkıyı bana ver ferhat göcerle duet yapayım ben belkı moralım yerıne gellır

tşkler canımmm inşş canım inşşş çok kötü olmuşş yaaa begenmek begenilmek istiyorummmmmmmm !!!!!
beğen tuşunu geri istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84:
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
geçmiş olsun canımmm allahımmm acil şifalar versinnnnnnnnn
merhaba canımm evet izine memlekete antepe gittik :))) çok tşkler canımmmm
slmmmm tatlımmmmm nasılsınnnn çok özledimm valla seni heee şöyleeee doya doya halay çekelimmde verelimmm fazlalıklarııı ben çok azimli döndümmm beraberce kurtulcaz artık bolll bolll halay var ona göre tatlımmm nasısın görüşmeyeli nasıl gidio hayatt
hoşbuldummmmm çokk tşklerrr
ayyy canımmm sıkma canını inşş düzeltmişsindir allah kolaylık versinnnnn
hoşbuldum şekerimmmmm ne yapayımm canımm gittim annemi gördümm hasret giderdimmm valla yeme aşırı olmadıda günlük bardak bardak kola içtik kardeşlerimle yani kilo aldımmmm (( artıdayımm yaneeeee
geçmiş olsun kaptanımmm inşş tamir olurr

herkesseeeeee slmmmmmmm nasılsınızzzzz bakalımmm inşşşş güzell kilolar verilmiştirrr
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzzzz kolay kilo vermelerrr

bu arada qivican nerdeeeee :26:

lequım neden artık hıc gırmıyoooo :26:

arcak napıyo acaba şimdiiiiiii tatil de

meraklardayımmm

canım ya ben senın menulerınde abartı bısı gormedım hıc, ödem fılandır 2-3 top kekle olcak sey deıl bence bu o yuzden uzulme hemen yoluna koyarsın sen bu işi..

sana da hayırlı cumalar
da ben inanmıyorum 5 günde kilo aldığına ödem filandır o moralini bozma

charmcimm ödemdir atarsin sen ne güzel yesilcay larini iciyorsun ve sürekli menülerini paylasiyorsun 8.7kilo vermissin olur öyle git geller

Kızlar çok iyi niyetlisiniz saolun....
ama ödem filan değildir bence.. çünkü reglimde yakın değil.. bu sadece tıkınma kılosu...
dun aksam gece neler yedım bılsenız oyle demezdınız..

Sibel o 8.7 kilo aslında 10 kg du ama gitdide aldıkca azalmaya basladı tabı..
toplam giden bolumunde 10 kg yu gordukce kendıme gaz verıyordum bı baktım sımdı gıttıkce dusmeye basladı..

gerdüş doktora gıtmedın mı sonuclar ne bellı degılmı yoksa yazdın da ben mı gormedım ?

marhaba kızlar bugün cumaymış ben çarşamba sanıyordum cuma namazı muhabbetti döndü o kadar, hatta bugün cuma namazı var diye yemeğimi büroya söyledim ama ama ama ben hala çakmadım hala çarşamba sanıyordum.. bu nasıl iş ya ay sinirimden sırıyorum gözlerim dolu dolu.. az önce biriciğimle konuşurken sordu yarın sınava girecek misin dedi nasıl yani aaa bu hafta sonuydu değil mi sınavlaaar ay unutmuşum iyi de yarın nasıl oluyor hafta sonu ki sınavlar dedim çocuk da afalladı dank etti yoksa bugün cuma mı dedim ben çarşamba sanıyordum az kalsın ağlıyordum içim kötü oldu farkındayım bu hafta günlerden haberim yok diye düşündüm hatta sabah otobüste, dedim olsa olsa çarşambadır daha geçen gün pazartesiydi salıyı da atlattığımıza göre bugünün çarşamba olduğuna emin olmuştum kötüyüm ya kızlar

qivi senin çipin mi var kuzumm
Ger-düş sordu qivi geldi

Alla allaa qiviyi altta gördüm sanki hayal mi gördüm acep
Kilodan gözlerim kısıldı sanırım
qivican her yerde seni görüyorumm haydii gellll

Son düzenleme:

kız okuyorken başım döndü...
niye kötüsün onu anlamadım.. günleri karıştırdıgın için mi kötüsün ? kötü olduğun için mi günleri karıştırdın ? sınavı unuttuğun içinmi kötü oldun ?

inşallah ii olucak canım yavrukuşun

bu arada biliyonmu ben grm grmdır diye sütyenimi bile çıkarıyorum ne diyon sen bide altımı çıkarırsam vay halimee 1gr daha gider heral:78:
neler yapıyorsunuzda zayıflıyorsunuz ya sabah kahvaltısında şaşırdım ne yesem diye yaptım peynirli yumurtayı yedim sonra pişman oldum ekmeyi hiç saymıyorum facia şekilde yedim
hoşgeldin canım peynirli yumurtadan neden pişman oluyosunkii,ekmekten pişman olman ii olmuş yemee okaa çok

Eki Görüntüle 253687 anlatma dedim yaaaaaaaaaaaaaaniye anlatıyooonn

allah seni ne etmeye emiii..bildirim yap bildiriiiimmmmmmmmmm

sıkma canım canını haftaya daha fazla verirsin inşşşş
ne güzel 300 gramda olsa veremeyenlerde varrr
tebrikler kaptanımmmm
tebriklerrrr
maşallah çok güzelll kilo vermişsinn tebrikk ederimmm ayakta alkışlıyorumm sırrınıda çok merak ediyorumm
maşallah kıs sanada maşallahhh 46:
tebriklerrr
Baslangic: 82.5

Gecen hafta: 67.1

Bu hafta: 66.8

Giden: 300 gramcik

toplam giden: 15.7

Hedef: 60 ins

Küçük boy pizza siparişi vermiş bulunmaktayım.
Hırsımı gene yemekten çıkarıcam sanırım.
Siz siz olun ben olmayın
olmadı bu işte hep böyle yapıyoruz bizyaaaa keşke yapmasaydınnn canımm yaaa kendine zarar veriyosun
tebriklerrrrrr ttalımmm yaaaa çokkkk sevindimmmmmm çokkk mutlu oldumm inşşş artıkkk her fazla vere vere kurtulcazz gerçi ben bu hafta artıdayım ama bakalımmm

herkeze hayırlı cumalar
ayyyyy çoookk sevinçliyim

dikkaaaaaaaatttt
başlangıç..79
geçen hafta..79
bu hafta..76.1
giden..2.9
hedef:65

maşallah yaaaaaa nasıl verdin o kadarcıkkkkk çokkk tebriklerrrrr

canım odem deıldır dıyosan ki ben hala odem olduguna ınanıyorum sana nacızane bı tavsıye de bulunmak ıstıyorum, bu topıkte en azımlı olarak yedıgıne ıctıgıne dıkkat edenlerdensın, erkenden yemegı kesıyodun ve menulerın bıle cok ıstıkrarlıydı.. hıc fazlalıkgı yoktu, ben onceden kacamk yaptıgını bıle hatırlamıyorum, ancak işte bu hayat boyu boyle mı devam edıcek :26: kendımde dahıl topıktekı kımsenın öğünlerini bıraz daha normallestırınce bıraz atıstırınca tekrar kılo almasını ıstemem acaba, hanı her ahfta kac kılo verıyodun oyle beslenınce hatırlamıyorum ama daha normale yakın arada kacamaklı yapsan ogunlerını, sonucta oglun kucuk daha o buyudukce okula baslayınca aksam gelcek eve, sen 4te bıtırdım ben aksam yemegını dıyemiyeceksın, onunla sofraya oturmak ısteyeceksın, belkı uç bı ornek oldu, ama kafam yerıdne olmadıgı ıcın tam anlatabılıyomuyum bılemıyorumm :26:

umarım anlatabılmısımdır, kafamdakılerı dusuncelerımı bıle dıle getıremedım vay beee canım cıddı sıkkın galıbaa :26:

allallaaaah nıye boyle oldu ki canım :26: kafan da neler kuruyosun, neye takılıyosun da karıstı devreler boyleeee :26:

akşamlarını nası gecırıyosun bılmıyorum bana, kendıne ozel ve kalıtelı vakıt ayır bence, madem tatıl yapamıyosun, boyle kafanı bosaltıcak romanlar oku, guzel fılmler kırala onları seyret.. gunluk hayatın koşuşturmasından telasından sıyrılmaya calısmayı dene bı bakalım bence fayda edıcekkk acıkogretımden ne okuyosun ki sen, sıkma canını dıycem ama bu bıraz körler sagırlar bırbırnı agırlar durumu olcak :26:

qivi senin çipin mi var kuzumm
Ger-düş sordu qivi geldi

Alla allaa qiviyi altta gördüm sanki hayal mi gördüm acep
Kilodan gözlerim kısıldı sanırım
qivican her yerde seni görüyorumm haydii gellll

selena gıbı qivican, ben qivican qivican qivican dıyorum 3 kere gelıyo hemencıkkkkk

evet onlarda haklı biyerden başlamalı

yaşlar ilerliyo yıllar ilerliyo sorularda ilerliyo

bende eylülde evliliğin 7 yılı ekimde 27 me giriyorum

ve artık soranlardan bunalıyorum hiç biryere çıkasım gelmiyo

bu kez burada deniyecem bende mersinde çok tanınmış değil merkez bi kaç yıllık ama gatadan gelmiş dr

ne yapayım bu kezde böle olsun adana başkente yaptırdım diğerlerini güya çok iyiydi

vermezse Halık neylesin mahluk

yok canımhisteroskopi yapılmadı hiç istemediler senden istediler mi kendi fikrin mi ne için bide???

inş ikimiz içnde hayırlısı olur tatlım

Baslangic: 82.5

Gecen hafta: 67.1

Bu hafta: 66.8

Giden: 300 gramcik

toplam giden: 15.7

Hedef: 60 ins

Küçük boy pizza siparişi vermiş bulunmaktayım.
Hırsımı gene yemekten çıkarıcam sanırım.
Siz siz olun ben olmayın

herkeze hayırlı cumalar
ayyyyy çoookk sevinçliyim

dikkaaaaaaaatttt
başlangıç..79
geçen hafta..79
bu hafta..76.1
giden..2.9
hedef:65

Eki Görüntüle 253685 kızlaaaaaaaaaaarrrr özele bildirim yapmayan kaldımııı hadeeee başlıyorum bak yapmayaaa,sonradan gelenleri alamam listeyee ona göreeeee

kıssssss msj atın diyip duruyonda msj atamıyomm çünkümmmm doluymuşşşşşşşşş buraya yazıp çıyıyommm ona göreeeee heeee
başlangıç:92
gecen hafta :86
bu hafta :86.9
gelen : 900 gramcıkkk
hedef :65 inşşş
hadin byee benimki geldi hadiiii diyip duruyooooooooo:84::84::84::84:

kızlar galiba..ankaraya gidiyoruz..eşimin hizmetiçi eğitim kuru için resmi yazı gelmiş bugün
bizhafta sonundan gideriz annemlere..ankaraya gitmekten ilkdefa korkuyorum
anam babam memlektim ama gitmişken yeniden negatfiden sonra ilk kez tüpbebek merkezine gideceğiz kesin...
yazın 2hafta kaldım hiiiçç uğramadımaraştırmadım bile ama şimdi iki iş biarada olcek galiba..eşim kursuna bende bebek yoluna...
kafam akırşık inş.derlerki şehridışına imkanımız var sizi istanbula yönlendirelim ailem ankarada orda annemde var iiy olur dedim başladım am olumsuzluklar olunca,ve istanbbuldkai doktor daha babacan ve pozitif hem istanbul ha ankara farketmez artık..
,2.tüp bebekte transferden 3gün sonra evimne gelmeyi planlıyorum nerde olursam olayım..
ama sanırım bu adet bitimine histereskopi olursam,bidahaki aya transfer çalışmaları bukez daha az iğne olucam dondurulmullar var ya..allahım içim pırpır zaten buara çarpıntım var...

la söyleseya biri ne bilem ben mj kutuma dikkat etmiyorumkii,meğersem dolmuşş ii boşalttım yollamayanlar yollayabilirlerde,,,
suaenvar kız sen niye dün yaptın bildirimiii

haydı hayırlısııı canım, inşallah guzel haberlerını almak nasıp olurrr

bizde 18eylülde 7.yıla giriyoruz,sen yine bana göre yaşın küçük ama inş.benim yaşlaırma anne olursun..
hayırlısı canım,ben ankarda ailem var deidm hem de orayı çok övdüler gerçekten mennunkalanda avrdı ama benim dönemimde çok memnun kalmayan va rküçük ve kalabalık merkez..
transferim çok zor geçti oysa çok hazırlıklıydım sıkışıklıktanmı opudan(yumurta toplamadanmı)bilmiyom..
ohalde yapıldı ve doktorum yurtdışında olduğundan diğer sert agresif hocaya kaldım..bidahekine olmasa aneztezi istiycem kasılmamam lazım aklıma geldikçe titriyroum hala..
canım bizde herşey kaliteli dendi,olamyınc adoktora bende dedim hani hamilelikleirm oldu düşük oldu sonradan neden tutmuyo olmuyo deyince oda düşünüyomuş,aslında çok sorun görmnedi belki ultrasonda ama rahmimdende emin olup 2.ye öyle başlıycam,daha önce hsg rahim filmim temizdi..
tutmayınca kandapıhtılaşmayı ben 4sne önce yaptırmıştım eksikmiş onalrıda öğrendik,şimdi tek bildiğimzi aknımda pıhtılaşma ama bizm sebebimzi tam yok..
yumurtlamand aşu var bu var tam bişe denilemdi ama hormonla rbünyem altüst bişeyle roldu bende kiloa ldım veremdim,tüylendim v.s
rabbim şifamızı verisn keşke buay ankaradada olmasamda hamile olsam,sende öyel tedavilere gerek kalmasa..
bunu yaşamayan bilemez....6ay oldu tüpten sonra kalan oluyo dediler ama tık yok...
neyse dua ve sabır başka bişey yok ..tedaviysede elimizden geleni yapıp tevekkül edicez..

gecmis se bakamadim sonra gelince bakarim artik babami bekliyorum dis agrizi iyice pastirdi ölüyom agridan tamda cuma ya tek getirdim iki gündür az az belli ediyordun umursamadim bi doktor bulayim da baktirayim hic sevmiyorum ya :18::18: ay cocuk gibiyim ama korkuyorum ya benim esim daha bi kere gitmemis dis ciye adam 1 kutu cikolata yiyo hic disim demiyo ben 2-3ay da bir gidiyorum herzaman birseyler yapiyorlar keske bende hic gitmeseydim oraya dolgu buraya dolgu :84::84: hadi ben kactim

inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun
bu benim dondurulmuşuda sayarsk 4. olcak
çok kasmayacam kendimi bu kez ama oluruna bırakacam
gerçi beni kociş kasıyo eğilme kalkma yat yat yat pskolojim bozuluyo
zaten kimselere demiyoruz bi anneme yoksa mazallah çenelerinde ağlayanlardan soranlardan geçilmez
ben aslında geçen gidişimde diyecek tim unuttum şimdide demeyi düşünmüyom aman dr bırakayım
cehalet mutluluktur çok sevdim bu lafı herşeyi bilince ii olmuyo
aynen katılıyorum yaşayan bilmez

dua sabır inş bu imtihanıda geçecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…