- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
PELİNCİM....BU msjım sana...
bak bu kadar dert etme biliyorum henüz daha yeni evlisin bizlere göre bizde o zor yollardan geçtik hatta 1maaşla hamdolsun...
kaçsenedir ben aşılamalra olsun,daha 6ay önce 5 milyar tüpe olsun para döktük..insan istermi bukadar para harcamayı millet bedavadan sahip olurken töbe töbe biz para harcıyoz değilmi?ama napalım rabbim derdi vermiş tedavisinide bulucaz,ya olmasaydı hiç paramız hamdolsunki var azçok borca girebiliyoruz değilmi?ödenecek ama öyle ama böyle...
ben bile çalışmıyorum diye eşime üzülüyorum paralar gittikçe keşke destek olsaydım diyorumki..
sen bide çalışıyosun yani...şimdide sen sağlıktan öenmlisi yok canım,paraya bukadar üzülme ya herşey yoluna girer senden önemlimi bu kadar..yeri gelcek özelede gidecez napalım canımız ortada..bide korku korkuyu getirir derler çok doğru..
rahat ol hamdolsun işiniz var değilmi???
ben böyle düşünüyorum kendine göre haklı tarafın vardır belki ama bence bu böyle....
Bu ne ya herkes vermiş.:111::111::111::111::111::111:
Kendime şarkı söyliyim bariii.
artık karar verdim
şişmanlıktan kurtulacağım
diyet yapıp zayıflayacağım
bak rezil olduk aleme
herkes tığ gibi şahane ( Bu kısmı topişiimizin çıtırlarınaaa)
bende göbek bahane
güneş deniz hava sıcak
ruhum bedenime sığmayacak
bu mayo bana nasıl olacak?
denedim denedim sığmadı
boğazımı tutamadım
dayanamadım valla
valla valla dayanamadım valla
herkes bana hava atıyor ( Hava atan kısım sizsinizzz)
tşkler canımmm inşş canım inşşş çok kötü olmuşş yaaa begenmek begenilmek istiyorummmmmmmm !!!!!gecmıs olsun canım tekrardan.. hersey yoluna gırer ınşş....valla bayram donusu bende sasırdım, elım begen tusuna gıdıyo ama yok malesef..
aglama kız, herks hasta zaten bız kıme aglayalım, ıkı msj nce bısı sordun hemencık gozyası hazırmıs valla
8 gunde 5 kılo mumkun deıl tabı kesıp kuzu fılan yemedıysenızadettendır belkı, ödemdir, zehırlendık dıyosun gecmıs olsun oncelıkle, serum fılan baglanmıssa o da acaıp sıskınlık yapıyo, bı hafta dıkat et odem dokturucu cay fılan ıc gun ıcınde, bı bakalım nolcak:26:
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebeğen tuşunu geri istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84:
geçmiş olsun canımmm allahımmm acil şifalar versinnnnnnnnnnasılsınız çıtırlar doktora gittim bugün keseyi göremedi rahimin içinde kocaman bir myom varmış rahimin içini kaplamış bebekte görünmüyormuş zaten keseyi görsekte bu myom tehlikeli düşüğe sebeb olur dedi pazartesi kontrole çağırdı takip edicez dedi napalım kısmet işte hayırlısı neyse o olsun artık üzülemiyorum bile ya bebişle ya bebişsiz diyete devam
merhaba canımm evet izine memlekete antepe gittik :))) çok tşkler canımmmm
fıstık bugün cevapları geç gönderiyorum kusura bakma ben gönderirken sen hatırlatmışsın
canım sağlık olsun senin sağlığın önce geliyor o yüzden üzülme.. demeyeyeceğil üzülürsün illaki ama kendini yıpratacak kadar üzülme olur mu? kontrollerine devam et bakalı gün ola neler ola
vallahi haa ya daha o sabah trendyoldan almak üzere olup vazgeçtiğim elbiseyi gördüm hem de aynı marka aynı elbise ve orjinal.. dedim adama ben bu sabah bunu internetten alıyordum vazgeçtim dedim, adam bana markasını ezbere söyledi o modelin o tezgahta olmayan diğer renklerini falan saydı gerçekten de o renkler vardı sadece ve orjinal olduğuna kesinlikle emin oldum
merhabayoktun ne zamandır.. geçmiş olsun..
vuuuuuuuu ama ben bu çağrıya bayaa geç kaldımgeldiler di mi sen mesaj yazasıya kadar ben de hu huuuuuu baş kaldık yazarken yine yakalanıyoruz hep yakalanıyoruz
slmmmm tatlımmmmm nasılsınnnn çok özledimm valla seni heee şöyleeee doya doya halay çekelimmde verelimmm fazlalıklarııı ben çok azimli döndümmm beraberce kurtulcaz artık bolll bolll halay var ona göre tatlımmm nasısın görüşmeyeli nasıl gidio hayattcok gecmis olsun canim sen simdi sIkma canini hayirlisi olsun saglikli olsun sende saglina kavus isallah pazartesini bekliyelim canim
kiz sen 5 kilo ne yedin bakimbayat vermisler ozaman pogacalari ne ayip insan sagligi bu kadar mi ucuz
ezgicim ezgicim kiz sen nerelerdesin gözüm seni aradi durduözledin kendini hayatim iyiki burdasin artik daha citir olup halay cekecez
aha da yedigin 5 kilo cikti ortayaüzülme veririz birlikde benim kiloya yaklasmamaya bak ben sana yaklastikca sen kac
hoşbuldummmmm çokk tşklerrrhuyum kurusunkelime oyunlarını severim teşeşkkür ederim beğendiğine
bazen insanların algısı zayıflıyor bendede çok oluyor.neyse sonunda anladınya önemli olan o.ya seviyorum kendimi kıvrımlarımı kim nekadar eleştirirse eleştirsin memnunum.Allah olmayanlarada versin kıvrım
yeyin ben onları neşeker şey onlar
diyetteyiz uyarmayayımmı tatlı yasak diye
niyetimde yürüyüşe başlamak var ama bakalım kısmet ne olur.hele bi evime yuvama kavuşayım
yüreğini ferah tut.rabbim verecekse nekadar zorluk olursa olsun atlatır evlatlarına kavuşursun.ay valla ağzımdan çoğul çıkıyo
hoşgeldin geçmiş olsun.
ayyy canımmm sıkma canını inşş düzeltmişsindir allah kolaylık versinnnnnkızlar proje hesaplarında ciddi bir yanlış yapmışım o kadar da titizleniyorum minimine kadar detaycıyımdır ama bir kaç seferdir oldu böyleanahtarı bırakırlarsa mesaiye kalmaya çalışıcam ya da yurda gidince bakarım o kadar kontrol etmiştim aslında aklımı kurcalamadı da değil di hani bariz bir durum var bir bölümde offf eski yeni bütün hesapları baştan yapıcam patron öyle söyledi halbuki bir kaç gündür hep gururlandırıcı şeyler oluyordu işim konusunda daha bir kaç dk önce de olmuştu ama ciddi hesap yanlışı yapmışım ben şimdi şu hesaplara odaklanayım öptüm sizi iyi akşamlar kızlar
hoşbuldum şekerimmmmm ne yapayımm canımm gittim annemi gördümm hasret giderdimmm valla yeme aşırı olmadıda günlük bardak bardak kola içtik kardeşlerimle yani kilo aldımmmmarkadaşların dediği gibi ödemdir yada serum şişirmiştir imkansız heralde okadar almak,ama bayada yemişsin ama yani bravooo:86:
hoşgeldin kız,,naptın bizsiz orlarda,ne yidin ne içtin ,,çok merak ediyorum kilo falan aldınmı ,,hiçbirşey sakın anlatmaa
hoşgeldin canım
hımm tamam ozamann
geçmiş olsun kaptanımmm inşş tamir olurrselam kızlar günaydınn....
canım çok sıkkın...dün akşam üstü nasıl olduysa elimden laptopumu düşürdüm..ekranda onlarca kırılma meydana geldi...(arka planda)...tamiri mümkün deqil gibi görünüyor..monütörün deqişmesi gerekiyor sanırım..monütörü deqiştireceqine yenisini al daha iyi..ya zaten daha yeniydi 2 yıllık falan..çok sinirlerim bozuk..masaüstündeki pcden yazıyorum..birazdan oqlum uyanacak ve pcnin başıuna geçecek...bnm laptopun akıbeti ne olur bilmiyorum...masaüstünü kullanmayıda ben sevmiyorum...offfffffffffffffffffff.................
BİLDİRİMLER TUĞBAYA!!!!!
laptopum kırıldı liste hazırlamam mümkün deqil..zaten akşama annemle babam memleketten geliyorlar yarın babamın göz kontrolü var...onlarla ilgilenmem lazım...
tuqbacım bu haftalıkta listeyi sen yap haftaya laptop sorununu çözebilirsem listeyi yaparım..kolay gelsin...
şimdi çıkıyorum kızlar kendime çok kzııyorum neden dikkat etmedim neden düşürdüm neden...az paramı...2 yıl önce 1500tl vermiştik..yazık günah ya....
canım ya ben senın menulerınde abartı bısı gormedım hıc, ödem fılandır2-3 top kekle olcak sey deıl bence bu o yuzden uzulme hemen yoluna koyarsın sen bu işi..
sana da hayırlı cumalar
da ben inanmıyorum 5 günde kilo aldığına ödem filandır o moralini bozma
charmcimm ödemdir atarsin sen ne güzel yesilcay larini iciyorsun ve sürekli menülerini paylasiyorsun 8.7kilo vermissin olur öyle git geller
tebrik ederim canımherkeze hayırlı cumalar
ayyyyy çoookk sevinçliyim
dikkaaaaaaaatttt
başlangıç..79
geçen hafta..79
bu hafta..76.1
giden..2.9
hedef:65
marhaba kızlar bugün cumaymış ben çarşamba sanıyordumcuma namazı muhabbetti döndü o kadar, hatta bugün cuma namazı var diye yemeğimi büroya söyledim ama ama ama ben hala çakmadım hala çarşamba sanıyordum.. bu nasıl iş ya ay sinirimden sırıyorum gözlerim dolu dolu.. az önce biriciğimle konuşurken sordu yarın sınava girecek misin dedi nasıl yani aaa bu hafta sonuydu değil mi sınavlaaar ay unutmuşum iyi de yarın nasıl oluyor hafta sonu ki sınavlar dedim çocuk da afalladı dank etti yoksa bugün cuma mı dedim ben çarşamba sanıyordum az kalsın ağlıyordum içim kötü oldu farkındayım bu hafta günlerden haberim yok diye düşündüm hatta sabah otobüste, dedim olsa olsa çarşambadır daha geçen gün pazartesiydi salıyı da atlattığımıza göre bugünün çarşamba olduğuna emin olmuştum kötüyüm ya kızlar
inşallah ii olucak canım yavrukuşuniciriyorum canim:94: dün icecegin icine biraz limon sIkdIm 2 damla zeytinyag dökdüm 1kasikda bal koydum icine birde öksürük surupunufarketmedi cok sükür icti aksam bi öksürük tuttu ama artik kuru deyil cok sükür biraz balgam cikarti ben seviniyom o da sasirdi anem niye seviniyo diye kizlar cok sagolun valla isallah atlacagiz hastaligi
cikart sana ic camasirinidagram gramdir
tartila tartila igne iplik gibi oldun kiz
[/B]
hoşgeldin canım peynirli yumurtadan neden pişman oluyosunkii,ekmekten pişman olman ii olmuş yemee okaa çokneler yapıyorsunuzda zayıflıyorsunuz ya sabah kahvaltısında şaşırdım ne yesem diye yaptım peynirli yumurtayı yedim sonra pişman oldum ekmeyi hiç saymıyorum facia şekilde yedim
yazayım bari
başlangıç:79
geçen hafta:77
buhafta:76
giden:1kilo
gelen:yok
hedef:65...allahım sayılıdır listede 1 kiiloyla girmem...alkış aldığım günler bana bikere daha nasip ettin ya şükrler olsun ve davamı gelsin inşaallah..
tşkler canımmm inşş canım inşşş çok kötü olmuşş yaaa begenmek begenilmek istiyorummmmmmmm !!!!!
hoşbuldum şekerimmmmm ne yapayımm canımm gittim annemi gördümm hasret giderdimmm valla yeme aşırı olmadıda günlük bardak bardak kola içtik kardeşlerimle yani kilo aldımmmm(( artıdayımm yaneeeee
geçmiş olsun kaptanımmm inşş tamir olurr
marhaba kızlar bugün cumaymış ben çarşamba sanıyordumcuma namazı muhabbetti döndü o kadar, hatta bugün cuma namazı var diye yemeğimi büroya söyledim ama ama ama ben hala çakmadım hala çarşamba sanıyordum.. bu nasıl iş ya ay sinirimden sırıyorum gözlerim dolu dolu.. az önce biriciğimle konuşurken sordu yarın sınava girecek misin dedi nasıl yani aaa bu hafta sonuydu değil mi sınavlaaar ay unutmuşum iyi de yarın nasıl oluyor hafta sonu ki sınavlar dedim çocuk da afalladı dank etti yoksa bugün cuma mı dedim ben çarşamba sanıyordum az kalsın ağlıyordum içim kötü oldu farkındayım bu hafta günlerden haberim yok diye düşündüm hatta sabah otobüste, dedim olsa olsa çarşambadır daha geçen gün pazartesiydi salıyı da atlattığımıza göre bugünün çarşamba olduğuna emin olmuştum kötüyüm ya kızlar
sıkma canım canını haftaya daha fazla verirsin inşşşşGünaydın kızlarr..
Bildirimi Tuğba'ya msj attım buraya da yazıyım. Rezilliğimi görün..
Başlangıç : 86
Geçen hafta : 73
Bu hafta: 73
Giden/gelen: 0(Pazar günü 74 kilo idim)
Toplamda giden : 13
Hedef: 65 :78:
Menülerimi sizle paylaştım gide gide 1 kg gitmiş.
Halbuki ben kendimi zayıflamış hissediyodum karnım azcık inmiş gibiydi.
Hoş tartılmadan önce tuvalete çıkamadım.
Sabah Menüm:
Aynı kalmanın verdiği bi sinirle kare çikolatanın 2 ufak karesi.
Simit aldım geldim işe dedim 1 kg vermişsin işte ger-düşümü hatırladım 1 aya yakın 72 rakamını görüp durmuştu.
Dedim belki birden gider sonra bunları düşünerekten sadece çeyrek simit yedim.
Gerisini çekmeceme attım. Öğleden sonra şefime veririm ben yemem
Bide böyle bişi keşfettim mesela dün çubuk kraker paketini açtım. İçinden 8 tane falan aldım gerisini şefe verdim biri daha vardı onun önüne bıraktım paketi. Önümde olsa hepsini yerdim çünkü:11
Neyse çok yazdım. İnş. siz çok kilo vermişsinizdir.
Öpüldünüz
ne güzel 300 gramda olsa veremeyenlerde varrrgünaydın kızlar okula gitmeden önce girip bildirimi yapayım dedim. gerçi çok parlak değil ama olsun gram gramdır yane. bu hafta dikkat edemedim ben
başlangıç: 74.2
geçen hafta: 65.8
bu hafta: 65.5
giden: 300 gramcık
toplamda giden: 8.700
hedef: 58
tuğbacım özeline de yaptım bildirimi öptüm canlar.......................
tebrikler kaptanımmmmçok teşekkür ederim kızlar...laptopsuz kaldıqım için siteye çok az girebiliyorum...içimden bile gelmiyor...dün bi iş yeriyle ön görüşme yaptım..çok olumlu baktıklarını hatta 1 günlük denemeye alacaklarını söylediler...bu sabaha kadar arıcaklardı aramadılar...bari ümit vermeyin ya...bıktım artık aynı sahneleri yaşamaktan...bu aralar zaten herkes ayrı bi dert...patlıcam ama bomba gibi etrafımdakilerede zarar vericem...kendimi sıkmaktan içimdeki organlarımın kuruduqunu hissediyorum...yoruldum artık kendim dışında başkaları için bişeyler yapmaktan...ne zaman bana sıra gelecek..
sibelcim;
antibiyotik uzun soluklu bir tedavi şeklidir..antibiyotik tamamen bitmeden etkisini göremezsin bitanem...ama çok çok hastalıqı artarsa mutlaka tekrar doktora götürmelisin cnm..
ger.düş;
çok geçmiş olsun cnm...inşallah tomoqrafin temiz çıkar hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm..
bakinim;
hoşgeldin kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
kıss telim bu ay turkcell içiydi arayamadım..önümüzdeki ay faturalı hatta geçicem her yöne..o zmaan bolbol ararım..özledik cnm yaa...nerdeyse yalovaya gelip netini ben düzeltecektim...kıss hadi bnm turkcel içi arayamadım..sen ne diyeeeeeeeeee aramıyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
unuttuqun biri varmı bilmiyorum benden bu kadar...
bildirim
bşlnqç 90
gçn hafta 69.9
bu hafta 68.3
qiden 1.700
toplamda 21.700
hedef 60...
tebriklerrrrcanlarım günaydın dün size kocamla kavgamı anlatçam dedim bi Allahın kulu sormadı noldu diye siz bilirsiniz aksiyonlarımdan mahrum kaldınız
neyse sabah içsiz bir tane börek ve bir bardak çay
spor yapmadan yarım saat önce şekersiz sütlü nescafe içerseniz kalori yakmanız hızlanır bunu unutmayın
başlangıç 79.1(buraya başlamadan önce 80 i gördüm ben yaw
geçen hafta 76
bu hafta 75.400
giden 600
toplamda giden 3.700
hedef 68
niyyyyseee öğleden sonra görüşürüz öptüüüüüüüüüümmmmmmmmm
haaaaaaaaaa bugün kan vericem gebelik şüphem var (kimse yanlış anlamasın ama çok dua ediyorum olmasın şimdi diye çünkü bu ay doktor hapa başlayacak regl olunca ) ama şunuda ekleyeyim Allah isteyen herkese sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin en kısa zamanda
maşallah çok güzelll kilo vermişsinn tebrikk ederimmm ayakta alkışlıyorumm sırrınıda çok merak ediyorummgünaydıınnnnnnnnnnnnnnnn
bildirimimi yaptım sizede bi günaydın demek istedim
büyük oğlan sabah küçük oğlan gece yatırmadı
küçüğüme yazık dün üç tane aşı yaptılar gece ateşlendi şurupda sevmiyo nöbetdeydim
büyüğü sabah anne kalk acıktımşimdi ne varsa yer bitirir yiceği bi lokma
ama neşem yerinde çünkü sabah tartıldım ve 75.100 çıktım sevinçden deliye döndümhemde bu hafta o kadar yememe ramen
sabah eşim giderken ballı limonlu suyumu içmiştim
şimdi kahvaltı yapim ne yicem hiç bilmiyorum ya bide regl gecikti ama geçen ay da gecikmişti ama yine de korkuyorum
neyse böyle işte öğleden sonra ancak girebilirim iş güç temizlik ütü filan klasik ev işleri
öptüm
başlangıç:83
geçen hafta:78
bu hafta75.100
giden:2.900
toplamda giden7.900
hedef...56
maşallah kıs sanada maşallahhhgünaydıınnn kızlar bildirimimi yapayım bendeee ..daha pazartesii 63.3tüm yaaa bakın kaç olmuşum
Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:62.7 kg
Bu hafta:62kg
Giden:700 gr
Toplamda giden:17.8 kg:65
Hedef...60 kg
sonuç itibariyle 17.8 kg vermiş görünüyorum oley be oleyyy
tebriklerrrbaşlangıç: 83
geçen hafta: 76
bu hafta: 75
bu hafta giden: 1000 gr
toplamda giden:8 kg
ay bu sabah çok mutlu oldumyalnız ben öyle kilolarımı küsuratlı göremiyorum.çünkü emektar baskülüm digital değil.
çarşamba akşamı kayınvalidemlere gittim kayınpederim sen baya zayıflamışsın çok belli oluyor dedi.bende hiiççççç şımarmadan daha çoooookkk yolum var baba henüz yolun başındayım dedim ama içim içime sığmadı.
erginsena kaptan iş ile yazdıklarını okudum.ama inan ki bu kadar istiyorsun yaa en yakın zamanda buraya kocaman yazılarla işe girdiiiiiiimmmm diye yazacaksın buna yürekten inanıyorum.
bende netten bir bankanın finansal danışmanlığına başvurmuştum.öylesine yani.şuan çalışıyorum çünküyarın için sınava çağırdılar.bakalım bir gidip deneyeceğim.hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.
hepinizi çok öpüyorumhayırlı cumalarınız olsun.
Baslangic: 82.5
Gecen hafta: 67.1
Bu hafta: 66.8
Giden: 300 gramcik
toplam giden: 15.7
Hedef: 60 ins
Selam Kızlaaarr...
Hayırlı Cumalar Herkeseee..
Bu hafta listenin yüz karasıyım... abarttımda abarttım... berbat bır bıldırım yapıcam az sonraaaa...
Daha pazar günü 70.9 a inen ben şimdiii 72.3 olmayı basarmısım...
:97:
Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta: 71.300 gr
Bu hafta: 72.3 kg
Gelen: 1 kg
Toplam giden: 8.7 kg
Hedef: 70 kg
Küçük boy pizza siparişi vermiş bulunmaktayım.
Hırsımı gene yemekten çıkarıcam sanırım.
Siz siz olun ben olmayın
tebriklerrrrrr ttalımmm yaaaa çokkkk sevindimmmmmm çokkk mutlu oldumm inşşş artıkkk her fazla vere vere kurtulcazz gerçi ben bu hafta artıdayım ama bakalımmmiki gün makarna delisi olmama rahmen tartida sasirdimbi 72 küsür gösterdi sonra inanamadim 73.40 dedi ama bi kere gösterdi ya cok sevindim
baslangic kilom: 76.30
gecen hafta: 74.80
bugün:73.40
giden:1 kilo 400 gramm
günaydınnnnn
hemen bildirim yapayım
başlangıç ...........77
geçen hafta........74.6
bu hafta.............73.3
giden.................1.300
toplamda giden....3.700
hedef.................60:44:
ayy bayram dönüşü çoğu kişi vermiş maşallah....birinci olacaktım ama ben olamadım mutsuzum:90:
maşallah yaaaaaa nasıl verdin o kadarcıkkkkk çokkk tebriklerrrrrherkeze hayırlı cumalar
dikkaaaaaaaatttt
başlangıç..79
geçen hafta..79
bu hafta..76.1
giden..2.9
Kızlar çok iyi niyetlisiniz saolun....
ama ödem filan değildir bence.. çünkü reglimde yakın değil.. bu sadece tıkınma kılosu...
dun aksam gece neler yedım bılsenız oyle demezdınız..
Sibel o 8.7 kilo aslında 10 kg du ama gitdide aldıkca azalmaya basladı tabı..
toplam giden bolumunde 10 kg yu gordukce kendıme gaz verıyordum bı baktım sımdı gıttıkce dusmeye basladı..
gerdüş doktora gıtmedın mı sonuclar ne bellı degılmı yoksa yazdın da ben mı gormedım ?
qivi senin çipin mi var kuzumm
Ger-düş sordu qivi geldi
Alla allaa qiviyi altta gördüm sanki hayal mi gördüm acep
Kilodan gözlerim kısıldı sanırım
qivican her yerde seni görüyorumm haydii gellll
aynen canım benim eşimde kış gelmeden başlayalım diyor..ama benimde içimden gelmiyo..bende herzman zorlardım.biz yaşadık gördük ya ondan korkumuz benim bide herşey altsüst oıldu yoksa cesaretliyimdir çok sitiyroum bian önce olsun bebeğim...geldim 30 yaşına..
seçtiğim doktorum istanbulda acıbademe gitti,dondurulmuş embryolar olmasa ankaraya devam etmiycem orda iiyi şeyle ryaşamadım eşim orda kalan doktorla bile muahtap olmak istemiyor,tamamen fiyaskoya döndü 1.tüpbebeğim ve tutmadıda çok stresde yaşadım eşimle olsun trasnfer zorluğu olsun....
histereskoi yaptırdınmı sen..???
2.tüpten önce bunuda yaptırcaz,mecbur oda ankarada olcak galiba..merkezden mennun kalsam doktorun gitmeside umrumda olmaz ben napıcam bilmiyom.şehirdışına embryolar gitmiyo galibaolsa alıp istanbula devam edicemde..
bakalım haftaya eşimin kurus olablirmiş ankarda..gidersek merkezle görüşecem yoluna gircek bişeyler artık...
sen verdin yine kilo ya ben bu ki,loyla istemiyroum yazımıda boşa geçirdim ama kışın zor oluyor tedavi ee sonrada baharı beklemek zaman kaybı hem dondurlışla martta 1sene oluyor bide ona para vermeyelim diyoruz..
rabbim yardımcımız olsun boğuluyorum bazen düşünürken...
platesi spor salonunda yapıyoduk faydası çok ben yüryüşten gelince bazı hareketleri yapıyorum sporada başlıycamda neyapıcam belli olmadığı içinnn
Günaydın kızlarr..
Bildirimi Tuğba'ya msj attım buraya da yazıyım. Rezilliğimi görün..
Başlangıç : 86
Geçen hafta : 73
Bu hafta: 73
Giden/gelen: 0(Pazar günü 74 kilo idim)
Toplamda giden : 13
Hedef: 65 :78:
Menülerimi sizle paylaştım gide gide 1 kg gitmiş.
Halbuki ben kendimi zayıflamış hissediyodum karnım azcık inmiş gibiydi.
Hoş tartılmadan önce tuvalete çıkamadım.:105:
Sabah Menüm:
Aynı kalmanın verdiği bi sinirle kare çikolatanın 2 ufak karesi.
Simit aldım geldim işe dedim 1 kg vermişsin işte ger-düşümü hatırladım 1 aya yakın 72 rakamını görüp durmuştu.
Dedim belki birden gider sonra bunları düşünerekten sadece çeyrek simit yedim.
Gerisini çekmeceme attım. Öğleden sonra şefime veririm ben yemem:111:
Bide böyle bişi keşfettim mesela dün çubuk kraker paketini açtım. İçinden 8 tane falan aldım gerisini şefe verdim biri daha vardı onun önüne bıraktım paketi. Önümde olsa hepsini yerdim çünkü:111:
Neyse çok yazdım. İnş. siz çok kilo vermişsinizdir.
Öpüldünüz
günaydın kızlar okula gitmeden önce girip bildirimi yapayım dedim. gerçi çok parlak değil ama olsun gram gramdır yane. bu hafta dikkat edemedim ben
başlangıç: 74.2
geçen hafta: 65.8
bu hafta: 65.5
giden: 300 gramcık
toplamda giden: 8.700
hedef: 58
tuğbacım özeline de yaptım bildirimi öptüm canlar.......................
çok teşekkür ederim kızlar...laptopsuz kaldıqım için siteye çok az girebiliyorum...içimden bile gelmiyor...dün bi iş yeriyle ön görüşme yaptım..çok olumlu baktıklarını hatta 1 günlük denemeye alacaklarını söylediler...bu sabaha kadar arıcaklardı aramadılar...bari ümit vermeyin ya...bıktım artık aynı sahneleri yaşamaktan...bu aralar zaten herkes ayrı bi dert...patlıcam ama bomba gibi etrafımdakilerede zarar vericem...kendimi sıkmaktan içimdeki organlarımın kuruduqunu hissediyorum...yoruldum artık kendim dışında başkaları için bişeyler yapmaktan...ne zaman bana sıra gelecek..
sibelcim;
antibiyotik uzun soluklu bir tedavi şeklidir..antibiyotik tamamen bitmeden etkisini göremezsin bitanem...ama çok çok hastalıqı artarsa mutlaka tekrar doktora götürmelisin cnm..
ger.düş;
çok geçmiş olsun cnm...inşallah tomoqrafin temiz çıkar hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm..
bakinim;
hoşgeldin kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
kıss telim bu ay turkcell içiydi arayamadım..önümüzdeki ay faturalı hatta geçicem her yöne..o zmaan bolbol ararım..özledik cnm yaa...nerdeyse yalovaya gelip netini ben düzeltecektim...kıss hadi bnm turkcel içi arayamadım..sen ne diyeeeeeeeeee aramıyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
unuttuqun biri varmı bilmiyorum benden bu kadar...
bildirim
bşlnqç 90
gçn hafta 69.9
bu hafta 68.3
qiden 1.700
toplamda 21.700
hedef 60...
canlarım günaydın dün size kocamla kavgamı anlatçam dedim bi Allahın kulu sormadı noldu diye siz bilirsiniz aksiyonlarımdan mahrum kaldınız
neyse sabah içsiz bir tane börek ve bir bardak çay
spor yapmadan yarım saat önce şekersiz sütlü nescafe içerseniz kalori yakmanız hızlanır bunu unutmayın
başlangıç 79.1(buraya başlamadan önce 80 i gördüm ben yaw
geçen hafta 76
bu hafta 75.400
giden 600
toplamda giden 3.700
hedef 68
niyyyyseee öğleden sonra görüşürüz öptüüüüüüüüüümmmmmmmmm
haaaaaaaaaa bugün kan vericem gebelik şüphem var (kimse yanlış anlamasın ama çok dua ediyorum olmasın şimdi diye çünkü bu ay doktor hapa başlayacak regl olunca ) ama şunuda ekleyeyim Allah isteyen herkese sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin en kısa zamanda
günaydıınnnnnnnnnnnnnnnn
bildirimimi yaptım sizede bi günaydın demek istedim
büyük oğlan sabah küçük oğlan gece yatırmadı
küçüğüme yazık dün üç tane aşı yaptılar gece ateşlendi şurupda sevmiyo nöbetdeydim
büyüğü sabah anne kalk acıktımşimdi ne varsa yer bitirir yiceği bi lokma
ama neşem yerinde çünkü sabah tartıldım ve 75.100 çıktım sevinçden deliye döndümhemde bu hafta o kadar yememe ramen
sabah eşim giderken ballı limonlu suyumu içmiştim
şimdi kahvaltı yapim ne yicem hiç bilmiyorum ya bide regl gecikti ama geçen ay da gecikmişti ama yine de korkuyorum
neyse böyle işte öğleden sonra ancak girebilirim iş güç temizlik ütü filan klasik ev işleri
öptüm
başlangıç:83
geçen hafta:78
bu hafta75.100
giden:2.900
toplamda giden7.900
hedef...56
günaydıınnn kızlar bildirimimi yapayım bendeee ..daha pazartesii 63.3tüm yaaa bakın kaç olmuşum
Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:62.7 kg
Bu hafta:62kg
Giden:700 gr
Toplamda giden:17.8 kg
Hedef...60 kg
sonuç itibariyle 17.8 kg vermiş görünüyorum oley be oleyyy
başlangıç: 83
geçen hafta: 76
bu hafta: 75
bu hafta giden: 1000 gr
toplamda giden:8 kg
ay bu sabah çok mutlu oldumyalnız ben öyle kilolarımı küsuratlı göremiyorum.çünkü emektar baskülüm digital değil.
çarşamba akşamı kayınvalidemlere gittim kayınpederim sen baya zayıflamışsın çok belli oluyor dedi.bende hiiççççç şımarmadan daha çoooookkk yolum var baba henüz yolun başındayım dedim ama içim içime sığmadı.
erginsena kaptan iş ile yazdıklarını okudum.ama inan ki bu kadar istiyorsun yaa en yakın zamanda buraya kocaman yazılarla işe girdiiiiiiimmmm diye yazacaksın buna yürekten inanıyorum.
bende netten bir bankanın finansal danışmanlığına başvurmuştum.öylesine yani.şuan çalışıyorum çünküyarın için sınava çağırdılar.bakalım bir gidip deneyeceğim.hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.
hepinizi çok öpüyorumhayırlı cumalarınız olsun.
Baslangic: 82.5
Gecen hafta: 67.1
Bu hafta: 66.8
Giden: 300 gramcik
toplam giden: 15.7
Hedef: 60 ins
Selam Kızlaaarr...
Hayırlı Cumalar Herkeseee..
Bu hafta listenin yüz karasıyım... abarttımda abarttım... berbat bır bıldırım yapıcam az sonraaaa...
Daha pazar günü 70.9 a inen ben şimdiii 72.3 olmayı basarmısım...
Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta: 71.300 gr
Bu hafta: 72.3 kg
Gelen: 1 kg
Toplam giden: 8.7 kg
Hedef: 70 kg
Küçük boy pizza siparişi vermiş bulunmaktayım.
Hırsımı gene yemekten çıkarıcam sanırım.
Siz siz olun ben olmayın
iki gün makarna delisi olmama rahmen tartida sasirdimbi 72 küsür gösterdi sonra inanamadim 73.40 dedi ama bi kere gösterdi ya cok sevindim
baslangic kilom: 76.30
gecen hafta: 74.80
bugün:73.40
giden:1 kilo 400 gramm
günaydınnnnn
hemen bildirim yapayım
başlangıç ...........77
geçen hafta........74.6
bu hafta.............73.3
giden.................1.300
toplamda giden....3.700
hedef.................60:44:
ayy bayram dönüşü çoğu kişi vermiş maşallah....birinci olacaktım ama ben olamadım mutsuzum:90:
herkeze hayırlı cumalar
dikkaaaaaaaatttt
başlangıç..79
geçen hafta..79
bu hafta..76.1
giden..2.9
Eki Görüntüle 253685 kızlaaaaaaaaaaarrrr özele bildirim yapmayan kaldımııı hadeeee başlıyorum bak yapmayaaa,sonradan gelenleri alamam listeyee ona göreeeee
kıssssss msj atın diyip duruyonda msj atamıyomm çünkümmmm doluymuşşşşşşşşş buraya yazıp çıyıyommm ona göreeeee heeee
başlangıç:92
gecen hafta :86
bu hafta :86.9
gelen : 900 gramcıkkk
hedef :65 inşşş
hadin byee benimki geldi hadiiii diyip duruyooooooooo:84::84::84::84:
kızlar galiba..ankaraya gidiyoruz..eşimin hizmetiçi eğitim kuru için resmi yazı gelmiş bugün
bizhafta sonundan gideriz annemlere..ankaraya gitmekten ilkdefa korkuyorum
anam babam memlektim ama gitmişken yeniden negatfiden sonra ilk kez tüpbebek merkezine gideceğiz kesin...
yazın 2hafta kaldım hiiiçç uğramadımaraştırmadım bile ama şimdi iki iş biarada olcek galiba..eşim kursuna bende bebek yoluna...
kafam akırşık inş.derlerki şehridışına imkanımız var sizi istanbula yönlendirelim ailem ankarada orda annemde var iiy olur dedim başladım am olumsuzluklar olunca,ve istanbbuldkai doktor daha babacan ve pozitif hem istanbul ha ankara farketmez artık..
,2.tüp bebekte transferden 3gün sonra evimne gelmeyi planlıyorum nerde olursam olayım..
ama sanırım bu adet bitimine histereskopi olursam,bidahaki aya transfer çalışmaları bukez daha az iğne olucam dondurulmullar var ya..allahım içim pırpır zaten buara çarpıntım var...
evet onlarda haklı biyerden başlamalı
yaşlar ilerliyo yıllar ilerliyo sorularda ilerliyo
bende eylülde evliliğin 7 yılı ekimde 27 me giriyorum
ve artık soranlardan bunalıyorum hiç biryere çıkasım gelmiyo
bu kez burada deniyecem bende mersinde çok tanınmış değil merkez bi kaç yıllık ama gatadan gelmiş dr
ne yapayım bu kezde böle olsun adana başkente yaptırdım diğerlerini güya çok iyiydi
vermezse Halık neylesin mahluk
yok canımhisteroskopi yapılmadı hiç istemediler senden istediler mi kendi fikrin mi ne için bide???
inş ikimiz içnde hayırlısı olur tatlım
bizde 18eylülde 7.yıla giriyoruz,sen yine bana göre yaşın küçük ama inş.benim yaşlaırma anne olursun..
hayırlısı canım,ben ankarda ailem var deidm hem de orayı çok övdüler gerçekten mennunkalanda avrdı ama benim dönemimde çok memnun kalmayan va rküçük ve kalabalık merkez..
transferim çok zor geçti oysa çok hazırlıklıydım sıkışıklıktanmı opudan(yumurta toplamadanmı)bilmiyom..
ohalde yapıldı ve doktorum yurtdışında olduğundan diğer sert agresif hocaya kaldım..bidahekine olmasa aneztezi istiycem kasılmamam lazım aklıma geldikçe titriyroum hala..
canım bizde herşey kaliteli dendi,olamyınc adoktora bende dedim hani hamilelikleirm oldu düşük oldu sonradan neden tutmuyo olmuyo deyince oda düşünüyomuş,aslında çok sorun görmnedi belki ultrasonda ama rahmimdende emin olup 2.ye öyle başlıycam,daha önce hsg rahim filmim temizdi..
tutmayınca kandapıhtılaşmayı ben 4sne önce yaptırmıştım eksikmiş onalrıda öğrendik,şimdi tek bildiğimzi aknımda pıhtılaşma ama bizm sebebimzi tam yok..
yumurtlamand aşu var bu var tam bişe denilemdi ama hormonla rbünyem altüst bişeyle roldu bende kiloa ldım veremdim,tüylendim v.s
rabbim şifamızı verisn keşke buay ankaradada olmasamda hamile olsam,sende öyel tedavilere gerek kalmasa..
bunu yaşamayan bilemez....6ay oldu tüpten sonra kalan oluyo dediler ama tık yok...
neyse dua ve sabır başka bişey yok ..tedaviysede elimizden geleni yapıp tevekkül edicez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?