nuraycım anne kız çok tatlısınız maşallah
şişko faan değilsin 5-6 kilo verdiğinde süper olcaksın
canim benim sagol soyle 10kilo daha versem daha iyi hissedecegim bugunde ingiltere gunluk guneslik heryer cicek acti ordeklere ekmek vermeye gittik kizimla .........buradaki insanlari gorseniz oyle cok sismanlarki obezler ulkesi insan onlari gorunce sukrediyor bu resmi cekmeden once genc bir anne daha vardi bebegi 2yasinda var yok karni resmen dizlerine keliyordu o kadar yani
bacaklarının ne kadar güzel oldugunun farkında mısın nuray ablacımmkaydirigubbakcemile5
ben hep kalin derdim ama boyle dusunmene sevindim sagol canim benim guzel sozlerin icinŞeniza.s.
boyun oldugu için kilonu belli etmemişsin.. öle abartı bişeyin yok ama dedigin gibi 60 olsan süper olur.. ama arkadaşlara katılıyorum bacaklar süper.. bu arada ne güzel manzara öle heryer cicek güneş gözlügü bile takmışsın valla özledik biz.. baharı beklerken biz dün karla karışık yagmur yagdııı
bugun millet kisa kolluydu bahar geldi Ingiltere ye heryer cicek acmis parkta dolastik burasi evimin tam arkasi golumuz var kugularimiz ordeklerimiz var besliyoruz site olarak vallahi surada babm olsaydi bu ordekler coktan mangal olmustu pek sever mangali kaydirigubbakcemile3iltifanlarina tesekkur ederim kaldi 10kilo insallah vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?