70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nuraycım anne kız çok tatlısınız maşallah
şişko faan değilsin 5-6 kilo verdiğinde süper olcaksın

vallahi kendimi hala cok sisman hissediyorum sanki daha 20kilo daha versem yetmiycekmis gibi hamile kalmadan onceki kiloma insem bile yine oyle gorunemiyecekmiyim acaba ya

nuraycım anne kız çok tatlısınız maşallah
şişko faan değilsin 5-6 kilo verdiğinde süper olcaksın

canim benim sagol soyle 10kilo daha versem daha iyi hissedecegim bugunde ingiltere gunluk guneslik heryer cicek acti ordeklere ekmek vermeye gittik kizimla .........buradaki insanlari gorseniz oyle cok sismanlarki obezler ulkesi insan onlari gorunce sukrediyor bu resmi cekmeden once genc bir anne daha vardi bebegi 2yasinda var yok karni resmen dizlerine keliyordu o kadar yani

çok şükür canım obezite gibi bir problemimiz yok
normalin biraz üstünde kiloya sahip insanlarız sadece

boyun oldugu için kilonu belli etmemişsin.. öle abartı bişeyin yok ama dedigin gibi 60 olsan süper olur.. ama arkadaşlara katılıyorum bacaklar süper.. bu arada ne güzel manzara öle heryer cicek güneş gözlügü bile takmışsın valla özledik biz.. baharı beklerken biz dün karla karışık yagmur yagdııı

bugun millet kisa kolluydu bahar geldi Ingiltere ye heryer cicek acmis parkta dolastik burasi evimin tam arkasi golumuz var kugularimiz ordeklerimiz var besliyoruz site olarak vallahi surada babm olsaydi bu ordekler coktan mangal olmustu pek sever mangali kaydirigubbakcemile3iltifanlarina tesekkur ederim kaldi 10kilo insallah vericem

oyy kıyılıymı onlara.. eminim bana cok sevsede mangalı onlara göz dikmez :roflol:.. evet gerçekden belli etmiyon boyun uzun.. ama emin ol bir 10 kilo ver süper manken gibi olursun

ah ah 10kilo vallahi alirken 2hafta surer alman vermeye gelince ne zormus ya gram gram bu hafta adet olucam birazda siskinlik var gerginimde burada tisort zamani geldi acil kilo vermem sart yoksa mont hirka olayi bittimi fazlaliklar pirtlayacak ince penyelerden

sabah klasik kahvaltı
arada bir tane cocostar
öğlen 4 tane sarma
arada yarım portakal
akşam 3 tane dolma ve salata yedim

nuraycım fotoların süper çıkmış çok tatlısın valla
elsecim cuma olma konusuna gelince olabilir gerçekten çünkü haftasonu felaket kendimizi kaybediyrz cuma günleri daha zayıf çıkabiliriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…