bu arada kızlaar noldu bilyonuzmuusabah kahvaltı yaparken batu çaydanlıkları devirdi hemde daha olalı 5dk olan çayı döktüüü,,nereye biliyonuzmu benim üstümeeee ölüyorum sandıımm bide altımda kısacık şort vardıı eşim bide diyo uzun bişey giyseydin okadar yanmazdın ne alakaysaaa
yaw sizin yüzünüzden ilk defa yemek yakcaktııım haaapatlıcanı koyup kapak kapayıp son ateşte bıraktım geldim hemen dönerim diyee unuttum bi koştum deminn..allahtan suyunu salmıştaa yanmamış bişeyy kapak olmasaydı çoktan kavrulmuştu patlıcanlaaarrr
inşallah canımyaa 69u sana 59uda bana göstersin tez zamanda tartılar yarabbimm......
gecmis olsun canim üff baya yanmissin demekaman napim demeden de yapamiycam iyiki cocuga gelmemis:96: sen citir oldukca seninki seni kizkaniyomu ne shortuna takdigina göre
ay bende bunu charm bana yazmis sanettiyorum diyom niye bana 69 gör bende 59 göreyim diyo diyorum diycekdim bende istiyom 59ay kafam cok karistiriyon sen tugba yaaa
de canım dee çünkü doğruu zaten ben yandığım gibii kalktım yerin derdine düştüm nasıl temizlencek falan diyeeşortu çıkart dedi acele hemen çıkarttım baktım deri falan soyulmuş hemencik kocaman..hemen banyoya gidip kovayı aldığım gibi geçirdim döktüm kalçama heryerim ıslandı tabi neyse iice sızlamaya başladı gittim yatağa yattım sağolsun eşim yanık kremlerini karıştırıp sürüverdii,,nasıl çırpınıyorum ama acıyo dokunma diyee,oda du bakalım daha ellemedim bile demesinmi psikolojikman etkileniyo korkuyo insann neyse acısı şimdi biraz hafifledii,ama hala çıplağım bişi giyemiyorum sözde dışarı beraber çıkcaktık alışverişeee hepsii yattııı...en iisi ne biliyomusun..akşam ablasıgile(görümceme)gitcektik orasıda yattı yihuuuuu
tek tesellimse allahtan oğluşum yanmadı boşver dedim kendime yaa dedim nasılsa geçer benimki dayanarım ama odaha bebek çok kötü olurdu ,,
ahada dilek gelmisdilek bana yardim et tugba bana sözlü taciz ediyo
aman allah korusun yani korumus cok sükür ona birsey olmamis :97: seninkininde hosuna gitmisdir seni kremlemek
iyice zıpıttık valla topikcek kaçamaklar havada uçuşuyorbence güzel hayatim :26:süt yogurt peynir de ye aralarda ama ben hic konusmayayim hep charmlan dilekin sucudermissim bugün de fasa fiso oldu münüü hic sorma
Bende bugünkü menümü yazayım unutmadan;
Sabah: 1 bard. sirkeli su, Limonlu yeşilçay.
Kahvaltı: 1,5 dil. ekmek, 1 haş. yumurta, domates, salatalık, peynir, biraz sucuk, 3 dil .salam...
Ara: yok
Öğle (13:30): 1 kase çorba, 1 pors. bulgur pilavı, haşl. tavuk, salata, 3 kaş. yoğurt.
Ara: yarım dil. kaşar peyniri.
Akşam (16:00): 1 kupa türk kahvesi (tek şeker)
Ara: Limonlu yeşilçay.
ben daha neler yapardımda şükret yanımda değilsiin
yok o değildee bana diyokii ya göğüslerine dökülseydi napardın ozaman ,,kalçan neysede orana dökülseydii ben unuturdum devamlı dokunup duruyorum yaa ozaman dokundummu napardın:26: unutup dokunsam amaa''dedi bende patlatırdım suratına napcamdedim adama bak yaaw neler dert ediyo yarabbim sapık aşkım beniim...aklına estiği anda elleri üstümde..yanından geçerken alleri bende çayını veriyorum iillaki dokunacak benimkileree çok tatlı yaaa
iyice zıpıttık valla topikcek kaçamaklar havada uçuşuyoraaa charma laf etme kız onun mönüleri benim idolüm toparlanmak lazım yoksam bir ileri iki geri sallanıp durcaz
Kahvaltı: 1,5 dil. ekmek, 1 haş. yumurta, domates, salatalık, peynir, biraz sucuk, 3 dil .salam...
Öğle (13:30): 1 kase çorba, 1 pors. bulgur pilavı, haşl. tavuk, salata, 3 kaş. yoğurt.
işte buuuuu benim idolüm mönü gelmişafiyet olsun efenim
belenaycimm dün charm bi anlatti1 paket chips 2 paket cekirtek ben onun saydiklarini yeseydim arti 5 kilo olurdum herhalde :18:
kız dilek geçmişten çıkamazsın boşa kürek çekmeee,,neyse ben yemeğe bakıp gelem zaten kocada gelmedi alışverişten yine bugün geç yicez evde ya bugün tatili,mecburuuummm
aksam burda deyilsin herhalde adam tatil ya biraz daha krem sürdürürsün yanik yerlerine
ay beni de sapik sapik konusturyon tugbaben aslinda cok utankac :78:biriyimdir
sende az deyilsin aa hosuna gidiyorda caktirmiyon
iyice zıpıttık valla topikcek kaçamaklar havada uçuşuyoraaa charma laf etme kız onun mönüleri benim idolüm toparlanmak lazım yoksam bir ileri iki geri sallanıp durcaz
belenaycimm dün charm bi anlatti1 paket chips 2 paket cekirtek ben onun saydiklarini yeseydim arti 5 kilo olurdum herhalde :18:
aksam burda deyilsin herhalde adam tatil ya biraz daha krem sürdürürsün yanik yerlerine
ay beni de sapik sapik konusturyon tugbaben aslinda cok utankac :78:biriyimdir
sanal alemde sapıklık vacip oluyoo nedensee utanma ne utanıyoon,,bak ben utanıyommuuhadii bugün hatta önümüzdeki 1kaç ayy ona köfte yokk,,,gösterim ama elletmemm acıyooooo
sende az deyilsin aa hosuna gidiyorda caktirmiyon
sanal alemde sapıklık vacip oluyoo nedensee utanma ne utanıyoon,,bak ben utanıyommuuhadii bugün hatta önümüzdeki 1kaç ayy ona köfte yokk,,,gösterim ama elletmemm acıyooooo
avatarim nasil bizim gelecek citir hallerimiz senacim artik belki birseyler ayarlaya bilir gelebilenimiz gelir bulusuruz böyle ilerde :87:
sahsen ben cok isterim türkiyeye geldigimde sizlerlen tanismayi :97:
kız dilek geçmişten çıkamazsın boşa kürek çekmeee,,neyse ben yemeğe bakıp gelem zaten kocada gelmedi alışverişten yine bugün geç yicez evde ya bugün tatili,mecburuuummm
ahada dilek gelmisdilek bana yardim et tugba bana sözlü taciz ediyo
3 lt su...
ya zaten benim kendi saçım siyahtııı ilk değişimim geçen sene oldu işte ondada bu rengi yaptıımm...
kendi rengim saçımın...
Eki Görüntüle 254286 Eki Görüntüle 254287 Eki Görüntüle 254288
geçen sene yapıpta bu seneye kadar devamlı bunu kullandığım saç rengim
Eki Görüntüle 254295 Eki Görüntüle 254296 Eki Görüntüle 254297
bunlarda şimdiki saç rengim geçenki rengine yakın bişey olmuş yine ama yinede dahada açılmış ii olmuş..
Eki Görüntüle 254290 Eki Görüntüle 254291 Eki Görüntüle 254292 Eki Görüntüle 254293 Eki Görüntüle 254294
şimdi bakınca aslında geçenki renkle alakası yokmuş yaw şimdi net anladım karşılaştırıcaaa
Kız senın bu cocuklar nıye caydanlık devırıp duruyor.. sende uzak tut cocuklardan boylarının yetısecegı yere ındırme Allah korusun ucuz kurtulmussunuz yıne ya neler olabılır neler...bu arada kızlaar noldu bilyonuzmuusabah kahvaltı yaparken batu çaydanlıkları devirdi hemde daha olalı 5dk olan çayı döktüüü,,nereye biliyonuzmu benim üstümeeee ölüyorum sandıımm bide altımda kısacık şort vardıı eşim bide diyo uzun bişey giyseydin okadar yanmazdın ne alakaysaaa
işte buuuuu benim idolüm mönü gelmişafiyet olsun efenim
Aynen ya üstünkörü okudum gene çeneniz durmamış
Bakıp bakıp kaçıyorum 11 den sonra anca burda olurum
İşte Charm a yakışan menüüü helaalllll
Siyah saçı ben daha çok yakıştırdım yüzüne aslında senin tenine çikolata kahve rengi de çok yakışır bi düşün bence
dilek napiyonqivi nerde :26: sinavi vardin herhalde bugün dimi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?