70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gecmis olsun canim üff baya yanmissin demek aman napim demeden de yapamiycam iyiki cocuga gelmemis:96: sen citir oldukca seninki seni kizkaniyomu ne shortuna takdigina göre

sende suclu bulamadin at bizim üstümüze at :84::84:

gecmis olsun canim üff baya yanmissin demek aman napim demeden de yapamiycam iyiki cocuga gelmemis:96: sen citir oldukca seninki seni kizkaniyomu ne shortuna takdigina göre

de canım dee çünkü doğruu zaten ben yandığım gibii kalktım yerin derdine düştüm nasıl temizlencek falan diyee şortu çıkart dedi acele hemen çıkarttım baktım deri falan soyulmuş hemencik kocaman..hemen banyoya gidip kovayı aldığım gibi geçirdim döktüm kalçama heryerim ıslandı tabi neyse iice sızlamaya başladı gittim yatağa yattım sağolsun eşim yanık kremlerini karıştırıp sürüverdii,,nasıl çırpınıyorum ama acıyo dokunma diyee,oda du bakalım daha ellemedim bile demesinmi psikolojikman etkileniyo korkuyo insann neyse acısı şimdi biraz hafifledii,ama hala çıplağım bişi giyemiyorum sözde dışarı beraber çıkcaktık alışverişeee hepsii yattııı...en iisi ne biliyomusun..akşam ablasıgile(görümceme)gitcektik orasıda yattı yihuuuuu

tek tesellimse allahtan oğluşum yanmadı boşver dedim kendime yaa dedim nasılsa geçer benimki dayanarım ama odaha bebek çok kötü olurdu ,,

ay bende bunu charm bana yazmis sanettiyorum diyom niye bana 69 gör bende 59 göreyim diyo diyorum diycekdim bende istiyom 59 ay kafam cok karistiriyon sen tugba yaaa

iide bebişimm herkez 59u ister charmda istiyodur tabii ama ben en yakın zamanda olucakları söyledimm sanada tartılar tez zamanda 71i göstersin ne diyimm

Son düzenleme:

aman allah korusun yani korumus cok sükür ona birsey olmamis :97: seninkininde hosuna gitmisdir seni kremlemek

ahada dilek gelmis dilek bana yardim et tugba bana sözlü taciz ediyo
ben daha neler yapardımda şükret yanımda değilsiin
aman allah korusun yani korumus cok sükür ona birsey olmamis :97: seninkininde hosuna gitmisdir seni kremlemek

yok o değildee bana diyokii ya göğüslerine dökülseydi napardın ozaman ,,kalçan neysede orana dökülseydii ben unuturdum devamlı dokunup duruyorum yaa ozaman dokundummu napardın:26: unutup dokunsam amaa''dedi bende patlatırdım suratına napcamdedim adama bak yaaw neler dert ediyo yarabbim sapık aşkım beniim...aklına estiği anda elleri üstümde..yanından geçerken alleri bende çayını veriyorum iillaki dokunacak benimkileree çok tatlı yaaa

bence güzel hayatim :26:süt yogurt peynir de ye aralarda ama ben hic konusmayayim hep charmlan dilekin sucu dermissim bugün de fasa fiso oldu münüü hic sorma
iyice zıpıttık valla topikcek kaçamaklar havada uçuşuyor aaa charma laf etme kız onun mönüleri benim idolümtoparlanmak lazım yoksam bir ileri iki geri sallanıp durcaz

işte buuuuu benim idolüm mönü gelmişafiyet olsun efenim

Son düzenleme:
kız dilek geçmişten çıkamazsın boşa kürek çekmeee,,neyse ben yemeğe bakıp gelem zaten kocada gelmedi alışverişten yine bugün geç yicez evde ya bugün tatili,mecburuuummm

sende az deyilsin aa hosuna gidiyorda caktirmiyon

neyse ben kaçar hazırlayıpta bekliyim en iisi..iice geç olmasın yemek..açık olucam arada gelirimm baş başş...:79::79:

Son düzenleme:

kız dilek geçmişten çıkamazsın boşa kürek çekmeee,,neyse ben yemeğe bakıp gelem zaten kocada gelmedi alışverişten yine bugün geç yicez evde ya bugün tatili,mecburuuummm

Aynen ya üstünkörü okudum gene çeneniz durmamış

ahada dilek gelmis dilek bana yardim et tugba bana sözlü taciz ediyo

Bakıp bakıp kaçıyorum 11 den sonra anca burda olurum

İşte Charm a yakışan menüüü helaalllll

Siyah saçı ben daha çok yakıştırdım yüzüne aslında senin tenine çikolata kahve rengi de çok yakışır bi düşün bence

Kız senın bu cocuklar nıye caydanlık devırıp duruyor.. sende uzak tut cocuklardan boylarının yetısecegı yere ındırme Allah korusun ucuz kurtulmussunuz yıne ya neler olabılır neler...

teşekkür ederiiimmm işte böylee gaza geliyorummm...

ve de böylee gaza geliyoruummm....

hepinize teşekkür ederiimm..

menüm:
ya evde olunca düsen falan kalmiyo
yarim pizza yuttum
simdi de melemen yedim ekmeksiz yogurtlan

ögün yapamadim :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…