70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Verdiğim sözleriii tutamadımmm:95:

Sabah:
1 çikolata
Domates,salatalk
1 bardak yeşilçay

Öğlen:
Az pırasa

Ara:
1 çikolata

Akşam:
6 tane ufak kanat fırında yapılmış
2 kaşık bulgur pilavı
1 bardak kola

Sonra:
1 tane dondurma

Rezilimmm benn rezilimmmm:95:

bence kötü deyil :26: kötümü cikolatalari aksam yememissin ki kola light miydi

Magnum şekerim 200 kusür dü kalorisi
Çikolatanın da teki 160 teki 210 falandı

fistik yarin artik tatli matli yok cikolata yasak dondurmani da yedin bugün bende yemiycem artik yoksa bi bakmissiz hemencecik gelmis hain kilolar ben yarin plan yaptim sabah sade yogurt un icine :44:google den baktim türkce si ne diye dogru dur umarim :26:yulaf ezmesi 1 kasik birde 1.5 kasik buğday kepeği koyup yiyecem hem tok tutuyo hem metabolizmayi calistiriyormus artik ciss lar yok daha yolumuz var citir olcez dimi

Son düzenleme:

Aynen bende şok diyet yapmayı düşünüyom sağlıksız olcek ama nabim.
Yapmam gerek.

iyi geceler dostlar
önce bugün ne yedim onu yazayım
sıcak su ballı limonlu
sabah
1 yumurta haşlanmış
az light ekmek
az patetes kızartması
1 kupa çay
öğle
2 karaca erik
ikindi
2 karaca erik
akşam
1 büyük porsiyon musakka (çok güzel olmuştu napim)
çok az light ekmek
1 bardak ayran

kaçamak oğlanın cipsinden aldım

Aynen bende şok diyet yapmayı düşünüyom sağlıksız olcek ama nabim.
Yapmam gerek.

bosver sok diyeti miyeti benim denemedigim diyet kalmadi 3 seneden beri diyet uzmani oldum nerdeyse bi ise yaramadi
bize kilo yapan karbonhydratlar canim onlari aksam yemezsen verirsin
ben lahana diyet i bile yaptim resmen agladim yerken artik gina geldi sürekli lahana corbasi ama birakinca hop geliyor geri :84:

1.57 veya 1.58 canım bodurum ben
Boyuma göre 55 kilo olmam gerek hayal tabi bu

e ayniyiz fistik sen gencsin senin metabolizman hizlidir benden cabuk verirsin birbirimize destek olalim verelim güzel güzel citir fotolar koyalim hem sen negüzel kilo vermissin kendinle gurur duyman lazim koyuvermek yok aaa

cips kac tane :26: simdi mi yoksa güzel bence herhalde :26:

e ayniyiz fistik sen gencsin senin metabolizman hizlidir benden cabuk verirsin birbirimize destek olalim verelim güzel güzel citir fotolar koyalim hem sen negüzel kilo vermissin kendinle gurur duyman lazim koyuvermek yok aaa

Aynen canım ama 7 rakamından gına geldi. Dikkat etsem gidecek biliyorum da gırtlağım durmuyor.
Bir de öylesine zevk için yiyorum hani böyle karnım çok acıktıgından yada canım istediğinden değil.
Önümde varsa direkt mideye yolluyorum.
Sporla yürüyüşle bide menülere dikkat ederek 2 hfta da 3 kilo vermek istiyorum bakalım.
İnşaallah verebilirim.

Sende dikkat edersen ve cısslardan hiç yemezsen bi anda verirsin bi 5 kilo.
Diyete ilk başlayanlarda hep öyle oluyor çünkü bünye birden veriyor sonra vermek zorlaşıyor.
Şoktan kastım 3 gün falan yapıp bırakmak.
Dikkat edersen almıyorsun verdiğin kiloyu denedim ordan biliyorum.
Sırf bu topiğe yazayım diye 84den 79 a düştüm öyle
80-89 topiğine yazmak istememiştim ne alakaysa

cips kac tane :26: simdi mi yoksa güzel bence herhalde :26:

bi avuç ama öğleden sonraydı bugün biraz mezdekle yaptım biraz bacak ve kalça hareketleri
neyse iştre bende bakıyorum uzun zamandır şok diyetlere anaaaaaaaaaaaam ne acayip diyetler var ne saçma sapan neler neler hüüüüüüüüüüüüüüüüü
üzüm diyeti sebse diyeti tatil yılbaşı bayram....... sonu yok
valla en iyisi sağlıklı olmak tabi çıtırda olucaz ama önce sağlık

benimde genelde evde ne varsa hazirda onu yiyorum yapsana kendine bi salata suzan ekstradan kendime birsey yapasim gelmiyo :84: simdi birde anem türkiyede babam kardeslerim onlara hazirliyorum birde oglana hazirliyorum o zaten antika dogru dürüst birsey yemiyo onun yedigini yesem zayiflarim kesin annem gelcek sali artik daha rahat ederim benim esim gec geliyor isyerinde yiyor aksam yemek istemiyor yani ozaman daha kolay olur herhalde :97:

slmmm arkadaşlarrrrr nasılsınız nasıl gidiyo diyetlerrr ben hemen menümü yazayımm ;
sabah ballı sirkeli sıcak su
biraz peynir 1 zeytin
1 küçük bir büyük domates
1 küçük ekmege krem peynir
1 ısırık simit ve az biraz ekmek
ara ;yeşilçay(narlı)
ögle;3 çokoprens
ara yok
akşam bol domates soslu spaghetti yedimm
şimdi soda içiyorumm
3 buçuk kadar su
yatmadanda gene sirkelii ballı su içmeyi düşünüyorummm

ben mesela genc kiz ken okadar kafaya takacak sey yokken yani buLasIkLarI bile müzik acmadan yikamazdim hergün oynar dururdum yeni yeni sarkilari acip simdi de esim evde olmadimi temizlik yaparken aciyorum ama ozamanlar baskaydin ve ben istedigimi yiyordum 18 yasinda 48 kiloydum ben esimlen evlendigimde 58 dim 21 yasinda göbek yoktun cünkü dans insana nekadar fayda ediyor aslinda bizim müziklerimiz cok güzel

Son düzenleme:

aaaa ezgicimmm gelmis cokoprens e agliyonda spaghetti ye niye aglamiyon :84:
hem hani senin activiyan :26:
kiz özledin kendini gel bi sarilayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…