70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaaa ezgicimmm gelmis cokoprens e agliyonda spaghetti ye niye aglamiyon :84:
hem hani senin activiyan :26:
kiz özledin kendini gel bi sarilayim

saollll ttatlımm geldim seni gördügüme çok sevindimmm makarnayada aglayacaktımda unutmuşumm yaa bu smillerin gitmesi kötü oldu
sorma hiç activya yarın alcam yarın akşamki menüde görürsün sekerimm
heee valla kıs bende özlemişim seniii

Halbuki bi tavuklu salata yanında ayran o kadar doyuruyor ki insanı.
İşte üşeniyoruz ortalığa ne yapılıyorsa ondan yiyoruz hepimiz
Yatmadan da mekik çekeyim bari sabah kalkıp spor yaparım belki parka yürüyüşe giderim.
Malum cezam var

merhabalarr bir kaç gündür giremedim kızlar kusura bakmayın..
ve bugünde regl oldum vee ne bulduysam yedim resmen
sabah avuç içi kadar ekmekle peynir yedim sadece
öğlen hamburger
1 tane browni intense
1 tane cips
köfte yedim birde ekmek arası ama ekmek küçüktü tabi
1 incir küçücükkk
e akşam bir zahmet bir şey yemedim tabi
off offf sevmiyorumm regl olmayıı

artik sIk sIk gelcen dimi bi gidin gelmedin baya

artik sIk sIk gelcen dimi bi gidin gelmedin baya

oyyy balımmm baya ara verdim seyden dolayı izin aldık memlekete gittik orda net yoktu giremedim internet cafeede götürmedi kocacezimm kk ya az bakma ne olur dedi
bide eşimin izni bugun bitti yanı bugun çalışmayabaşladı artık iki günde bir bugdayımm merak etme kuzummm

aslinda saglikli seyler hazirladinmi da dedigin gibi lezzetli oluyor hazir daha kolayina geliyor insanogluna aliskanliklari deyistirmek lazim tonbaliklida salatayi severim ben icine domatesi yesilligi sogani balik hem doyuyorsun da iste

Son düzenleme:

hamburger brownie cips uff bak ben regl oldum dikkat ettim ödemi attim önceden korkardim agrim oluyor gelmesin diye burdaki kizlar seviniyor diye sasiriyordum bende bu ay fark ettim artik agrili marili dört gözle bekliyom reglimi

annen nasil hayatim iyi simdi dimi icinde rahat etmisdir görünce

aslinda saglikli seyler hazirladinmi da dedigin gibi lezzetli oluyor hazir daha kolayina geliyor insanogluna aliskanliklari deyistirmek lazim tonbalikli salatayi severim ben icine domatesi yesilligi sogani balik hem doyuyorsun da iste

Bende cok severim ama artık midemi yakıyor maalesef.
Sevdicek gelene kadar vermem gerek bu kiloları kafaya takmış vaziyetteyim gene off off

saoll canımmm çok şükür canımm daha iyi evet canımm rahatladım çok şükür gözümle görünce

Bende cok severim ama artık midemi yakıyor maalesef.
Sevdicek gelene kadar vermem gerek bu kiloları kafaya takmış vaziyetteyim gene off off

dilekcimm madem cok istiyon proteinli yiyecekler al 1-2 hafta yani istedigin kadar yiyebiliyorsun ne kadar cok yersen okadar zayifliyorsun kardesim yapti haftada 2 kilo veriyon ama dayanabilirsen tabii makarna ekmek pilav patetes mizir onlari yemiyeceksin
tavuk et balik yogurt yagsiz salata yumurta sucuk salam sosis bunlardan istedigin kadar yiyebiliyorsun sebzede ama nohut fasulye bezelye yasak
tatli da yok meyve de yok elma portakal haric ben dayanamadim yada onlari sabah ye öglen aksam benim dedigim gibi yap
ne diyon :26:

hamburger brownie cips uff bak ben regl oldum dikkat ettim ödemi attim önceden korkardim agrim oluyor gelmesin diye burdaki kizlar seviniyor diye sasiriyordum bende bu ay fark ettim artik agrili marili dört gözle bekliyom reglimi

bir sürü kalorili şey yedim ya tutamadım kendimi işte off off karnım şiş yemeğe halim yok birde üşenmeden markete gittim cips aldım sen otursana ya

Ben de cikolatali gofret ve limonlu soda . Yeyip icitm biraz once. Sporu da ac ile tok karin arasi yapmak gerekiomus ki midedekiler degilde vucuttaki yag yansinmis. Tok karina spor kalp krizine bile neden oluyormus. ..

benim çıtır arkdaşlaırm..
bugün giremdim,evde işlerimi hallettim,ütü yaptım bissürü..geç kalktık zaten eşim bolca dinlendi,arkdaşım memlketindne geldi çocukları küçük gittim ona yardım ettim mutfağını falan temizledim kahve içtik beraber geldim eve..
çantaları hazırladım eşim kurs yerind ekalıcak ayrı ayrı hazırladım..
akşamda mutfağı sildim tezgahı dezenfekte ettim,lavaboları,wcyi... yola çıakrken hep böyleyim ne olur ne olmaz evi temiz bırakmak lazım eve dönmemekte var,dönüpte temiz bulmakta(nasıl cümle yaaa)uykum var yorgunum
busabah yani pazar sabahı ankaraya yola çıkacağız..
dua edin sağsalim gidelim,istanbula giden doktorla irtibata geçiyorum bakalım ank.dan size gelişmelri yazıcam eşimin kursu sayesinden aileme bidaha kavuşacam,donmuş bebişlerimede
neyse hakkınızı helay-l edin canlarım...
buarada 2aydır görmeyen arkdaşım zayıflamışın dedi oysa giderken zayıflamıştım farketmemişti
aslında aynıyım ama neyse anne evinde dikkate devammm
:79::80:

avatarim nasil bizim gelecek citir hallerimiz senacim artik belki birseyler ayarlaya bilir gelebilenimiz gelir bulusuruz böyle ilerde :87:
sahsen ben cok isterim türkiyeye geldigimde sizlerlen tanismayi :97:
bende bendeeeeeeeeeeeeeee
Kız senın bu cocuklar nıye caydanlık devırıp duruyor.. sende uzak tut cocuklardan boylarının yetısecegı yere ındırme Allah korusun ucuz kurtulmussunuz yıne ya neler olabılır neler...
ah canımya valla ne diyim bu sefer tam kahvaltı yapıyoz tabi batu yedi ilerde oynamaya başladı kardeşiylee ,çayda sehpanın üstündee benim yanı başımdaa,,hadi oğlan alsın eline pofuduk oturağını havaya kaldırarak arkamdan geçmeye çalışmış babası diyoo ben görmedim sadece üstüme dökülürken gördümçocuk kaçtı gitti ağlayarak zatenn,sonra havaya sıçradım tabi kızda abisi ağlıyo diye başladı ağlamaya ev tımarhaneye döndü bi ara herkez bi tarafta bağırıyo ağlıyoo,ben bitaraftan çığlık atıyorummneyse şükür çocuklara bişey olmadıı boşver,bidaha mutfakta koyar getiririm aman diyimakşamda sürüverdi kremii bakalım sızısı çok azaldı ama ben böyle nasıl yatcam,sargı bezide takmayalım diyo eşim yapışırsa açarken canın yanar kanar diyoo,,off
harbi çikolata kahve gidermi bana yaa merak ettim acep nasıl durur,,yaw siyahı senin yüzüne daha çok yakıştırdım demiş durmuşsunuz siz benim yüzümü nasıl görüyonuz:26:yoksa kapatamamışımmı,yoksa hayalmi ediyonuz yüzümüü hı

çok güzel tatlım valla bak cips ten bişi olmaz fazla kaçırmadıysan
oh oh oh götürmüşün hoşgeldin canım özlettin kız kendini bizsizmi çıtır olcen yoksaaa

yok canım yok bu bahane olamaz hepimiz regl oluyoruz,,tatlı isteğine bi çare bulman lazım mesela benim yöntemim 1bardak süte 2tatlı k. pekmez katıp içerim hiç bişeycik kalmaz 5dkda kesiyo tatlı isteğini ,,yazık etme kendinee,zaten vücut su topluyo bide sen yüklenmee
Ben de cikolatali gofret ve limonlu soda . Yeyip icitm biraz once. Sporu da ac ile tok karin arasi yapmak gerekiomus ki midedekiler degilde vucuttaki yag yansinmis. Tok karina spor kalp krizine bile neden oluyormus. ..
ama ben bazen tok karına hemen mekik çekiyorum zararı olurmuki ondada anaaaaaaaaaaaaaaaamm

Son düzenleme:
saoll canımmm çok şükür canımm daha iyi evet canımm rahatladım çok şükür gözümle görünce

cok sükür daha iyi olur isallah canim benim
bir sürü kalorili şey yedim ya tutamadım kendimi işte off off karnım şiş yemeğe halim yok birde üşenmeden markete gittim cips aldım sen otursana ya
ben olsam totomu kaldirip gitmesdim ekstra dan benim evde var dolapi acmiyom hemen yaninda kosuyorum

iyi geceler canımm benimde gözümm kapanıyooo dizi bilene zor izliyommm k. cici bakınnn görüşrüzzz byeeeee

:92: iyi geceler cikmak sorunda kaldim benimki bu ara takmis hep pc nin basinda yakaliyom seni diye

canim benim isallah dilegin kabul olsun bitanem saglicakla git gel cok öpüyorum kendine dikkat et

ay ben senin yazdiklarini alinti yaptim ama kafam karisti yine hangisi bana ait diye kiz senin albümde var ya son foto gösterdin bize yüzünü

amannennn iyiki fazla sporlan alakam yok

Günaydın canım,
Bu hfta deneyelim bakalım yiyebileceklerimin arasında haşlanmış yumurta da varmıı
Haftada 2 kilo süpermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…